Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief mei 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief mei 2018"

Transcriptie

1 1. SPEELopvang 2. Terugblik 3. Zomervakantie Welkom / Afscheid 5. Incidentele opvang 6. Fotos 7. Huishoudelijk mededelingen 8. Zomerfeest 9. Vanuit de OC 10. Sociale media 11. Belangrijke data 12. Liedjes Lijzijde LA Groningen Tel info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief mei SPEELopvang Hoera de zon schijnt! Wat is het fijn om weer buiten te kunnen spelen terwijl de zon schijnt. De tuin is inmiddels weer bijna helemaal groen en er valt weer van alles te zien en te ontdekken in de tuin. De eerste frambozen zijn al zichtbaar, de appelboom staat in bloei en ook de walnoot boom krijgt weer bladeren. Onze tuinman heeft alles weer netjes gesnoeid en bijgewerkt. We hebben nieuw buitenspeelgoed aangeschaft ; een nieuwe duo fiets en een tandemfiets. Twee nieuwe bobbycars en een nieuwe waterspeelbaan. Met het mooie weer van de afgelopen dagen is al het materiaal al goed uitgeprobeerd door de kinderen.

2 2. Terugblik opa en oma dag 2018 In deze nieuwsbrief kijken we kort terug op 2 zeer geslaagde opa en oma ochtenden. Voor sommige opa en oma's is de Speelopvang bekend terrein omdat ze geregeld hun kleinkind komen brengen of halen, voor anderen was dit de eerste kennismaking met de kinderopvang. Alle opa en oma's hebben een rondleiding gekregen waarbij Nita uitleg heeft gegeven over het pedagogisch beleid en over de keuze van onze inrichting. Hierna kwamen de kinderen binnen van het buitenspelen. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk ons dagelijks ritme aan te houden en zijn na het handen wassen aan tafel gaan zitten. Liedjes zingen, boek lezen en wat eten en drinken. Gek hoor met al die grote mensen om je heen! Na het tafelmoment kon ieder kind met zijn opa en oma een glazenvaasje voor moederdag knutselen. Er zijn prachtige dingen gemaakt. Hierna nog met opa en oma op de foto en toen was het alweer tijd om opa en oma uit te zwaaien! De foto s van deze geslaagde ochtende zijn te vinden op onze website.

3 3.Zomervakantie 2018 Achter de schermen zijn we al bezig met zomerplanning. Juffies SPEELopvang is de gehele zomerperiode geopend. Mocht je vakantieplannen hebben en nu al weten wanneer je kind afwezig is dan horen wij het graag. We kunnen hier in onze planning dan rekening mee houden. Graag vakantiedata doorgeven via de mail. ( info@juffiesspeelopvang.nl) We kunnen alvast melden dat Courtney ons team tijdens de zomerperiode komt versterken daar waar nodig. Courtney is momenteel druk bezig met het afronden van haar schoolopdrachten en ontvangt zeer binnenkort haar meer dan verdienden MBO SAW diploma. Ze mag zich dan officieel pedagogisch medewerker noemen. Het was voor ons vanzelfsprekend om haar te vragen om tijdens de zomerperiode bij ons te komen werken. Vaste en bekende gezichten op de groep tijdens de zomer! 4.Welkom en afscheid We heten Roos en Emilie welkom op de dinsdag en donderdag. We heten Isabella welkom op de maandagmiddag. We hebben voor de meivakantie afscheid genomen van Jinthe, ze is 4 jaar geworden en gaat nu naar basisschool de Swoaistee. Ook hebben we afscheid genomen van Ivan. Hij is verhuisd en we wensen hem veel plezier op zijn nieuwe kinderdagverblijf. Espen heeft een zusje gekregen, haar naam is Lilly. Izzy heeft een broertje gekregen, zijn naam is Patrick. Beide van harte gefeliciteerd! 5. Incidentele opvang Heb je eens onverwacht een afspraak en opvang nodig dan is dit bij ons bijna altijd mogelijk als de groepsgrootte dit toelaat. Bel of mail ons van te voren en we kunnen direct laten weten of het mogelijk is. Het ruilen van opvangdagen is ook mogelijk. Voorwaarde is dat het ruilen van dagen binnen 2 weken gebeurd en bij afmelding de ruil dag direct wordt door gegeven. Gemiste dagen door ziekte en vakantie worden niet geruild. Bij flexibele opvang uiterlijk 2 weken van te voren de gewenste opvangdagen door geven. In onze SPEELregels vind je de voorwaarden van iedere contract.

4 6. Foto s We willen graag onze wall of fame en familiemuur weer compleet maken. Willen alle ouders die nog geen foto van hun kind hebben meegenomen deze week een foto naar ons mailen ( info@juffiesspeelopvang.nl ) Wij zorgen voor een lijsje zodat je kind een mooi plekje op onze wall of fame krijgt. Ook willen we graag de familiemuur weer compleet maken. Dagelijks staan de kinderen stil bij de fotolijstjes met het spiegeltje erin. Familie en vrienden worden benoemd en het is tevens een plek waar kinderen door de foto s met elkaar in contact komen. Papa s en mama s worden aangewezen en er wordt verteld over huisdieren en andere thuis verhalen. Erg leuk en sociaal! Daarom onze oproep als je al een leegfoto/spiegel lijstje in bezit hebt deze graag deze week beplakt retour. Mocht je nog geen lijstje hebben dan horen we dit graag zodat je direct een mee kan krijgen. 7. Huishoudelijke mededelingen Zouden jullie jassen en tassen e.d willen voorzien van naam? Graag ook een setje reserve kleding in de tas of in het bakje. Zouden jullie eigen bekers, knuffels, speentjes etc. in de witte bakjes met naam van je kind willen doen bij binnenkomst? Dit is dan direct bij de hand als wij of het kind dit nodig heeft. We willen alle ouders vragen om hun kind niet eerder te brengen of later te komen ophalen dan dat afgesproken is. Onze personele planning is afgestemd op de breng en haaltijden van de kinderen en op de wettelijke kind/leidster ratio. Als er onverwacht te veel kinderen op de groep aanwezig zijn voor 1 pedagogisch medewerker voldoen we niet meer aan de wettelijke eisen. Mocht je incidenteel langer opvang nodig hebben dan is dit bijna altijd mogelijk als wij dit van te voren weten. Met het mooie weer smeren wij meerdere keren per dag de kinderen in met Nivea zonnebrandcrème met een hoge factor. Heb je liever dat je kind ingesmeerd wordt met een andere crème dan is dat geen probleem. Deze zonnebrandcrème graag zelf meebrengen en in zijn of haar bakje doen. 8. Zomerfeest 2018 Net als ieder jaar vinden wij het erg leuk om samen met alle ouders en kinderen de zomerperiode in te luiden. Zaterdag 30 juni tussen en zijn alle kinderen en ouders welkom om samen met ons en de OC lekker te eten en een ZOMERfeestje te vieren. We willen ouders vragen om allemaal iets kleins mee te nemen voor het eten. Binnenkort vinden jullie een intekenlijst op de tafel waarop je kunt aangeven wat je meeneemt en met hoeveel personen je op het ZOMERfeest komt.

5 9. Vanuit de OC Vakantiepret De zomervakantie komt er weer langzaam aan. Dus we zijn aan het dubben waar gaan we dit jaar vakantie vieren? Inmiddels is onze 2 e kindje Mick in ons gezin erbij gekomen. Met een compleet gezin op vakantie gaan voelt super, alleen met een baby ben je wel iets beperkter qua vakantiemogelijkheden. Ik ben zelf niet het type wie haar kinderen meesleept naar een vliegveld, het vliegtuig in. Ik hou van adresjes dichtbij, met de auto! Vorig jaar zijn we met het gezin en tante beland in een luxe sta tent voor 6 personen. Jake riep altijd al echt te willen kamperen in een tent, op de camping. Nou dat ga ik regelen dacht ik! We stonden op de camping bij Assen, Witterzomer heet het. We hebben zo genoten, voor de tent was een speelplek met een toestel, en een zandbak. In elke tent zaten kinderen, en ook kinderen van Jake z n leeftijd. Heerlijk om voor de tent te kunnen zitten, en je kind zo te zien genieten! We hadden ook enorm mazzel met het weer. Tussen alle regenweken door hadden wij een week geboekt met toevallig vol op zon! Nu dus nadenken over een volgende bestemming. Het word in ieder geval weer een camping. Melanie van Bruggen Ouder commissie Juffies SPEELopvang 10. Social Media Onze dagelijkse belevenissen kun je ook volgen op onze Facebook pagina; Social media zoals Facebook en Twitter gebruiken wij als promotie voor Juffies SPEELopvang. Middels beeldmateriaal creëren we een sfeerimpressie. Alle ouders, familieleden en andere geïnteresseerden kunnen op deze manier een kijkje nemen bij datgene wat we dagelijks doen met de kinderen. We vragen tijdens het intake gesprek ouders of zij toestemming geven om beeld materiaal van hun kind te gebruiken. We hebben in ons systeem staan wie er wel of niet op beeldmateriaal mag verschijnen. Mocht je dit willen wijzigen (toestemming intrekken of verlenen ) dan horen wij dit graag.

6 11. Belangrijke data 2 e pinksterdag maandag 21 mei juni is Juffies SPEELopvang gesloten Zomerfeest zaterdag 30 juni u 19.00u Zomervakantie maandag 23 juli t/m zondag 2 sept. (voor kinderen met een 40 weken contract ) Dinsdag 28 augustus zijn we i.v.m. Gronings Ontzet de hele dag gesloten 12. Liedjes We krijgen regelmatig de vraag van nieuwe ouders wat voor liedjes we zingen met de kinderen. Vaak worden de liedjes door kinderen thuis gezongen maar is het niet altijd duidelijk wat ze nu precies zingen. Samen thuis zingen is natuurlijk reuze leuk. Hieronder een aantal liedjes die we op de SPEELopvang zingen om de dag structuur te verduidelijken voor de kinderen. Door liedjes te zingen creëren wij een overgangsmoment en kan een kind zich voorbereiden op datgene wat gaat komen.

7 Opruimliedje Wij gaan opruimen, wij gaan opruimen Zet het waar het hoort, alle spullen soort bij soort Wij gaan opruimen, wij gaan opruimen Ruim de boel maar op! Handen wassen Handen wassen,handen wassen hoort erbij Handen wassen,handen wassen hoort erbij! Fruitliedje Dit is een appel, dit is een peer. Dit is een banaan en er is veel meer Ga maar lekker eten, eten is gezond Stop het niet in je oren maar in je mond! Smakelijk eten Smakelijk eten, smakelijk drinken Hap hap hap, slok, slok, slok Dat zal lekker smaken, dat zal lekker smaken Eet maar op en drink maar ooooooooooooooooooooooooooooooop! Wij gaan nu weer van tafel Wij gaan nu weer van tafel, de buikjes vol en rond Wij hebben lekker gegeten, zo blijven wij gezond Ennnnnnnnnnnnnnnnnn rond, volle buik! Dag dag dag Dag dag dag tot de volgende keer Dan zijn wij er weer Dag (naam van het kind)

8

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief augustus 2015

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief augustus 2015 1. SPEELopvang 2. Foto s 3. thema 4. Welkom en Afscheid 5. Sweet Tea 6. Stagiaires 7. BSN 8. Incidentele opvang 9. Maandag 10. Tijd voor Taal 11. Huishoudelijke mededelingen 12. Belangrijke data Lijzijde

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief oktober 2017

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief oktober 2017 1. SPEELopvang 2. Sinterklaas 3. Welkom / Afscheid 4. Social Media 5. Een berichtje.. 6. Vanuit de OC 7. Incidentele opvang 8. Gesloten dagen 2018 9. Belangrijke data Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief oktober 2014 1. SPEELopvang 2. Welkom 3. Startmanifestatie 4. Week van de alfabetisering 5. Personele bezetting 6. Oudercommissie

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief september 2017

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief september 2017 1. SPEELopvang 2. Thema 3. Welkom en afscheid 4. Regenlaarzen 5. Incidentele opvang 6. Sweet tea 7. Personeelsuitstapje 8. Kindgesprekken 9. Vanuit de OC 10. Huishoudelijke mededelingen 11. Belangrijke

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang 2. Nationaal Voorleesontbijt 3. Welkom / Afscheid 4. BSN 5. Belangrijke data 2018 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2019

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2019 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2019 1. SPEELopvang 2. Vanuit de OC 3. Nationale voorleesdagen 4. Voortgangsgesprekken 5. Jaaropgaaf 6. WIJ Lewenborg;

Nadere informatie

Olleke Bolleke is een van de 8 peuterspeelzalen die valt onder de SPGG.

Olleke Bolleke is een van de 8 peuterspeelzalen die valt onder de SPGG. Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Geldermalsen Olleke Bolleke is een van de 8 peuterspeelzalen die valt onder de SPGG. Voor contact: SPGG Postbus 173 4190 CD GELDERMALSEN www.spgg.nl Administratie: Tel:

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015 Nieuwsbrief Mei 2015 Nieuws met betrekking tot overname In het college B en W is de kwestie SPH aan de orde geweest en naar aanleiding daarvan is er een vervolgafspraak gemaakt op vrijdag 29 mei met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf!

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! ikook! Oirschot Castaert 98 5688PG Oirschot T:040-3333801 W: www.ik-ook.nu E: oirschot@ik-ook.nu Dit is ons kinderdagverblijf: Guppies Kinderdagverblijf voor

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief Januari 2016

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief Januari 2016 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief Januari 2016 1. SPEELopvang 2. Welkom en Afscheid 3. Studenten Alfa-college 4. Nationale voorleesdagen 5. Vanuit de OC

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal t Beldertje

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal t Beldertje Informatieboekje van Peuterspeelzaal t Beldertje PEUTERSPEELZAAL `T BELDERTJE Adres : Raamweg 71 a Telefoon : 0345 575704 De Leidsters van peuterspeelzaal t Beldertje zijn: Coby Ebben Gerestein 41 4158

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief oktober 2014 1. SPEELopvang 2. Welkom 3. Kind gesprekken 4. Kleding 5. Openingstijden 6. Stagiaire 7. Sinterklaas 8.

Nadere informatie

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool.

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie Ruilen van dagen We zoeken de balans tussen het bieden van flexibiliteit aan ouders en het garanderen van structuur en ritme voor de kinderen. We geloven dat goede communicatie hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag!

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag! Nieuwsbrief 7. 08 oktober 2018 Afgelopen periode Overdracht werkzaamheden Kinderboekenweek Brengen en halen Aan de bakdag! Afgelopen periode Wat is er weer een hoop gebeurd! We hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Sluitingsdagen midden 2019: Verlofkaart voor de zomervakantie binnenbrengen voor 31 mei! Grootoudernamiddagen 2019 Nieuwe website

Sluitingsdagen midden 2019: Verlofkaart voor de zomervakantie binnenbrengen voor 31 mei! Grootoudernamiddagen 2019 Nieuwe website Sluitingsdagen midden 2019: Woensdag 1 mei (Feest van de Arbeid) Donderdag 30 mei (Onze Lieve Heer Hemelvaart) Vrijdag 31 mei Maandag 10 juni (Pinkstermaandag) Collectief verlof van vrijdag 12 juli t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - juni Thema s en bijzonderheden. De tweede nieuwsbrief in het jaar 2014.

Nieuwsbrief. - juni Thema s en bijzonderheden. De tweede nieuwsbrief in het jaar 2014. Nieuwsbrief - juni - 2014 De tweede nieuwsbrief in het jaar 2014. Thema s en bijzonderheden De zomer breekt aan. Heerlijk! De kinderen spelen lekker buiten in de zandbak, fietsen, stoepkrijten en zijn

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Augustus 2018 Welkom Een foto voor de fotodeur. Logeerkoffer mee

Augustus 2018 Welkom Een foto voor de fotodeur. Logeerkoffer mee Augustus 2018 Welkom 1 2 3 4 5 6 Logeerkoffer mee 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Een foto voor de fotodeur 27 28 29 30 31 1 2 26 Deze maand beginnen we weer met het VVE programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van Villa Veldhof, juni/juli 2018. In deze nieuwsbrief staat van elke groep een stukje, maar eerst een paar mededelingen: - Al een paar

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Mei/Juni Nieuwsbrief BSO de Eendracht

Mei/Juni Nieuwsbrief BSO de Eendracht Locatie nieuwsbrief a nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van BSO de Eendracht. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over het reilen en zeilen bij de BSO. Kantoor

Nadere informatie

Hoofdstuk II: 2Penselen

Hoofdstuk II: 2Penselen Versie juni 2014 Hoofdstuk II: 2Penselen 2Penselen ligt in de Schilderswijk, naast basisschool t Palet en het Hannemanplantsoen. Het kindercentrum is kleinschalig en gezellig, zodat de kinderen zich thuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

Bij de bemiddeling word afgesproken welk tarief u als ouders wilt. Dit word vastgelegd. Wilt u wijzigen? Dan kan dit maximaal 1 keer per 6 maand.

Bij de bemiddeling word afgesproken welk tarief u als ouders wilt. Dit word vastgelegd. Wilt u wijzigen? Dan kan dit maximaal 1 keer per 6 maand. Afspraken Naam Familie: Naam Kind(eren): Voor een goede en leuke opvang is het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden afgestemd met de ouder(s), het/de opvangkind(eren) en de gastouder. Gastouderopvang

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang

werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang werkplan buitenschoolse opvang met centrale vakantieopvang Locatie: BSO Het Regenwoud Datum: December 2017 agogisch beleidsplan Doo Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten 7-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 14 september 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan. Peuterspeelzaal Ot en Sien

Pedagogisch werkplan. Peuterspeelzaal Ot en Sien Pedagogisch werkplan Peuterspeelzaal Ot en Sien September 2016 1 Inhoud 1. Informatie over Peuterspeelzaal Ot en Sien p. 3 2. Groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel p. 4 3. Kennismaking en wennen p.

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Oktober 2016 SKH Do Re Mi

Oktober 2016 SKH Do Re Mi Oktober 2016 SKH Do Re Mi Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Do Re Mi met belangrijke zaken over uw locatie. Konnect We werken nu bijna 3 maanden met Konnect en we

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur.

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur. 2Lepelaars 2Lepelaars heeft een mooi pand gelegen in de Vogelwijk in Den Haag. Wij bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar opvang in zes verschillende groepen. Op de begane grond hebben wij drie babygroepen,

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Kinderopvang Huisregels

Kinderopvang Huisregels Huisregels Uw keuze voor De Kabouters Met uw keuze voor De Kabouters kiest u ervoor om een deel van de zorg en opvoeding van uw kind aan ons uit te besteden. Binnen de kaders van ons beleid houden wij

Nadere informatie

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN Juli 2018 Inhoud 1. Informatie over Peuterspeelzaal Ot en Sien... 2 2. Groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel... 3 3. Kennismaking, wennen en mentorschap...

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 www.kdv-lesenfants.nl Nieuwsbrief februari 2014 Zo aan het einde van de maand februari hebben we stiekem al een heel klein voorproefje gehad van de lente. Wat een heerlijk weer, en wat is het fijn om met

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen 2013 2014 OEF WAT IS HET WARM Ons laatste thema voor de vakantie is Oef wat is het warm. We gaan het hebben over warm en koud, wat voor kleren

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang Werken in de kinderopvang Sanne Houtepen werkt als pedagogisch medewerker bij Kibeo aan de Elvis Presleylaan in Goes. Ze is daar een bekend gezicht en heeft heel wat kinderen op zien groeien van baby tot

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften Informatieboekje van Peuterspeelschool Haaften - 2 Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Haaften Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters Informatieboekje van Peuterspeelzaal M!eters Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelzaal M!ETERS. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u een

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon:

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: Informatieboekje Peuterspeelzaal De Grutterij Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: 06-44397688 www.psz-steenwijkerland.nl Beste ouder/verzorger, In dit informatie boekje vindt u alles wat u moet weten

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie.

GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie. GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie. Terugblik / Vooruitblik Lieve ouders, Het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Terugblik op de meivakantie. Digitale nieuwsbrief 5 BSO De Toonzetters BSO De Kangoeroe BSO De Egel mei 2013

Locatienieuws & Zo. Terugblik op de meivakantie. Digitale nieuwsbrief 5 BSO De Toonzetters BSO De Kangoeroe BSO De Egel mei 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar 2012 is alweer in de laatste fase terecht gekomen. Wij kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde meivakantie, waarbij we ook veel hulp kregen van

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel Beste ouders en verzorgers Voor u ligt het informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel te Beesd. In dit boekje vindt u allerhande nuttige informatie

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Basisschool St. Catharina Haastrecht Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de

Nadere informatie

Nieuws. Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JUNI

Nieuws. Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JUNI NIEUWSBRIEF JUNI Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Nieuws Update doppen-actie voor het KNGF Sinds 1 mei sparen wij met zijn alle doppen voor de geleidehonden

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Het is bijna zover over wennen en weten in de dagopvang

Het is bijna zover over wennen en weten in de dagopvang Het is bijna zover over wennen en weten in de dagopvang Versie augustus 2013 Inhoudsopgave Het is bijna zover 1 Eigen schriftje, fles en slaapzak 2 De groepsleiding/pedagogisch medewerkers 2 Borstvoeding

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Algemeen. een gelukkig en gezond Alle leidsters wensen jullie. Nieuwsbrief Januari 2013

Algemeen. een gelukkig en gezond Alle leidsters wensen jullie. Nieuwsbrief Januari 2013 Nieuwsbrief Januari 2013 Algemeen Alle leidsters wensen jullie een gelukkig en gezond 2013 Omdat verschillende kinderen al zijn uitgegleden op hun sokken!! Willen we vragen of jullie sloffen/antislip sokken

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze op de locatie (

Pedagogische werkwijze op de locatie ( Locatie: TintelTuin Hoorn opgemaakt d.d.: 28 januari 2014 door: Leonie Hooyberg, locatiemanager Omvang van het kinderdagverblijf en de samenstelling van de groepen Er kunnen maximaal 24 kinderen per dag

Nadere informatie

Agenda. Nieuws. mei 2017

Agenda. Nieuws. mei 2017 mei 2017 Agenda 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag 8 t/m 24-5 Thema familie 12-5 Juf Teresia van de bibliotheek leest voor (alleen voor de vrijdag peuters!) 19-5 Wij bezoeken de bibliotheek met de

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie