Bij de bemiddeling word afgesproken welk tarief u als ouders wilt. Dit word vastgelegd. Wilt u wijzigen? Dan kan dit maximaal 1 keer per 6 maand.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bij de bemiddeling word afgesproken welk tarief u als ouders wilt. Dit word vastgelegd. Wilt u wijzigen? Dan kan dit maximaal 1 keer per 6 maand."

Transcriptie

1 Afspraken Naam Familie: Naam Kind(eren): Voor een goede en leuke opvang is het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden afgestemd met de ouder(s), het/de opvangkind(eren) en de gastouder. Gastouderopvang Hazeltje heeft daarom een aantal huisregels opgesteld, zodat de ouder(s) en gastouder weten wat zij wel en /of niet kunnen verwachten. Hierdoor worden onduidelijke of vervelende situaties voorkomen Openingstijden Alle dagen per week, 24 uur per dag in overleg. Uurtarief Gastouderopvang Hazeltje hanteert het standaard uurtarief van 4,50 per kind. Dit uurtarief is inclusief: Eventuele brood- en warme maaltijd, drinken, tussendoortjes en billendoekjes. Dit uurtarief is exclusief: Luiers, flesvoeding,fruit, maaltijden uit potjes, bemiddelingskosten en het brengen/halen van school. Dit uurtarief is vanaf 1 januari ,75 per kind. Gastouderopvang Hazeltje hanteert het All-in uurtarief van 4,80 per kind. Dit uurtarief is inclusief: Eventuele brood- en warme maaltijden, drinken, tussendoortjes, billendoekjes, luiers, fruit, maaltijden uit postjes en het brengen/halen van school. Dit uurtarief is exclusief: flesvoeding en bemiddelingskosten. Dit uurtarief is vanaf 1 januari ,00 per kind. Bij de bemiddeling word afgesproken welk tarief u als ouders wilt. Dit word vastgelegd. Wilt u wijzigen? Dan kan dit maximaal 1 keer per 6 maand. U maakt gebruik van: Het standaard tarief ja/nee Het All-in tarief ja/nee Anders afgesproken:

2 Breng en haaltijden U geeft ruim van tevoren aan wanneer uw kind wordt gebracht en gehaald. Wordt uw kind toch eerder of later gehaald, dan is dit in overleg meestal geen probleem. Laat het wel even weten! in verband met mijn planning. Ook moet er doorgegeven worden wanneer er iemand anders dan de ouders/verzorgers het kind komen halen. In verband met het brengen en ophalen van de schoolgaande kinderen, kunt u uw kind(eren) niet brengen / halen tussen : * 08:15 08:45 uur 12:00-12:30 uur (Alleen op woensdag) 14:30-15:00 uur *Dit in overleg, en geld alleen op de dagen waarop er kinderen naar school gebracht moeten worden of opgehaald moeten worden. Advies Voor het ene kind is het geen probleem als de ouders weg gaan, voor het andere kind is het moeilijk. Ik adviseer om het afscheid kort te houden, voor het kind is het vaak moeilijker als de ouders langer blijven. Ik stuur u niet weg en het is helemaal aan u zelf maar mijn advies bij kinderen die moeite met afscheid nemen hebben is, hou het kort. Vertel het kind van tevoren dat je hem of haar naar Astrid brengt en dat hij/zij daar mag spelen en dat mama of papa of. hem/ haar weer op komt halen. Vaak werkt een goede voorbereiding ten goede (mits het kind het begrijpt). Ook is het goed om het s morgens rustig te houden. Dus niet te veel stress bij het vertrek. Kinderen hebben haarfijn in de gaten als het niet gaat zoals het moet gaan en vaak zijn de kinderen dan ook veel onrustiger. Loopt het s morgens even niet? Breng uw kind gerust in de pyjama en ook het ontbijt kan hij/zij bij gastouderopvang Hazeltje krijgen. 90% van de kinderen die moeite hebben met afscheid nemen zijn binnen 10 minuten al heerlijk aan het spelen,vaak is het voor de ouders moeilijker om een kind huilend achter te laten. Gaat het niet en blijft het kind erg verdrietig dan zal ik dit eerlijk aangeven. Het welzijn van het kind vind ik erg belangrijk! Betalen Gastouderopvang Hazeltje geeft aan het eind van de maand de uren door aan het gastouderbureau. U geeft akkoord als deze uren kloppen. Bent u het niet eens met de uren dan neemt u contact met gastouderopvang Hazeltje op. Middels een automatische incasso ( waarvoor u moet/mag tekenen)schrijft het gastouderbureau de opvang kosten en de bemiddelingskosten van uw rekening af. De opvangkosten worden door het gastouderbureau aan gastouderopvang Hazeltje uitbetaald. De rekeningen dienen te zijn voldaan voor de 25 e van de volgende maand. Indien de rekeningen niet tijdig voldaan zijn krijgt u een herinnering. Zijn de uren voor de 10 e van de daarop volgende maand niet betaalt dan kan er helaas geen opvang meer worden aangeboden.

3 Contract Wanneer u uw kind aanmeldt, wordt er een contract opgesteld door het gastouderbureau. In dit contract staan o.a. uw contract uren. Aan de hand van uw gewerkte uren worden deze contract uren opgesteld. U bent verplicht om minimaal 25% van u contract uren af te nemen, met uitzondering van de vakantie. Afwezigheid kind(eren). Afwezigheid van uw kind(eren) (behalve bij ziekte) dient minimaal 48 uur van te voren bij Gastouderopvang Hazeltje kenbaar worden gemaakt, anders worden de geplande uren in rekening gebracht. Vakanties dienen minimaal 1 maand van te voren bij Gastouderopvang Hazeltje kenbaar te worden gemaakt. Ziekte. Indien uw kind niet kan komen vanwege ziekte, worden de geplande uren niet in rekening gebracht. Indien uw kind tijdens de opvang ziek wordt, neemt de gastouder contact met u op, U kunt dan in overleg met Astrid bepalen of u uw kindje komt halen of het bij de opvang laat. Een kindje mag ziek naar gastouderopvang Hazeltje toe mits het geen hele hoge koorts heeft, het niet suf is, het niet blijft overgeven en geen besmettelijke ziekte heeft anders dan de gewone kinderziektes. U kind mag gehaald worden,echter worden de geplande uren wel in rekening gebracht. Wanneer de gastouder ziek is, neemt zij contact met u op, de geplande uren worden niet in rekening gebracht. U dient zelf voor vervanging te zorgen. Wanneer de gastouder tijdens de opvanguren ziek wordt, wordt de achterwacht ingeschakeld. Ook neemt de gastouder contact met u op, de geplande uren worden niet in rekening gebracht vanaf het moment dat u uw kind komt halen. Blijft het kind tot de afgesproken tijd dat word die tijd wel gewoon in rekening gebracht. Vrije dagen gastouderopvang Hazeltje. Minimaal 1 maand van te voren wordt er aangegeven wanneer Gastouderopvang Hazeltje gesloten is. Met uitzondering van onvoorziene omstandigheden zoals ziekte, sterfgeval in familie enz. U dient zelf voor vervanging te zorgen.

4 Zondag en officiële feestdagen Op zondag en officiële feestdagen is opvang ook mogelijk. Wel geld er dan een toeslag van 0,25 x het uurtarief. Dat betekend dat er voor elk uur een kwartier extra word geschreven. Door ouders zelf mee te nemen: - Babyvoeding - Luiers (bij standaard tarief) - Fruit (Bij standaard tarief) - Reserve kleding - Fopspeen - Knuffel - contactschriftje voor kinderen waarin tot ongeveer 18 maanden elke dag wordt geschreven en waarin bij oudere kinderen 1x per week wordt geschreven. Ik verzoek u als ouders om de dagindeling/ gewoontes van uw kind erin te vermelden, en mocht het veranderen dit ook aan te passen. Evenals de belangrijke gegevens van het kind. Alles graag voorzien van de naam van het kind Buitenschoolse opvang. Buitenschoolse opvang is alleen mogelijk, wanneer er een jonger broertje en / of zusje gebruik maakt van de dagopvang. Wanneer uw kinderen allemaal naar de basisschool gaan, wordt er geen opvang meer aangeboden. Mits de groep het toelaat kunt uw langere periode blijven, baby s / peuters hebben voorrang. Voor buitenschoolse opvang worden minstens 2 uur per keer gerekend. De kinderen mogen in overleg een vriendje of vriendinnetje mee nemen. Dit kan alleen als er nog plek is en het kind aantal niet word overschreden. Zwangerschapsverlof Wanneer u zwanger bent en zwangerschapsverlof heeft, is 25% afname van de contracturen verplicht. Wilt u gelijk na de geboorte vast een plekje reserveren voor uw kindje? Dit is mogelijk indien er plek is. Is er plek dan vraagt Gastouderopvang Hazeltje een reserveringsbedrag van 25% van de contract uren. Zo bent u verzekerd van een plek en Gastouderopvang Hazeltje van een oppaskindje.

5 Opzeggen. Wanneer u de opvang stop wilt zetten heeft u een opzegtermijn van een maand. Komt u uw kindje in deze tijd niet brengen dan bent u wel verplicht 25% van de contracturen te betalen. Bij het verliezen van uw baan heeft u nog een aantal maanden recht op kinderopvangtoeslag. Andere afspraken: Voor akkoord : Datum: Naam: Handtekening Ouder / Verzorger: Datum: Naam: Astrid Willems Handtekening gastouder:

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Naam gastouder: Margriet

Nadere informatie

Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is.

Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Naam gastouder: Margriet

Nadere informatie

Huisreglement Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot uur. Eventuele benodigde uren die hier buiten vallen zijn in overleg mogelijk.

Huisreglement Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot uur. Eventuele benodigde uren die hier buiten vallen zijn in overleg mogelijk. Huisreglement 2017 Voor een goede en leuke opvang is het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden afgestemd met de ouder(s) van de opvangkind(eren). Gastouderopvang De Speelkamer heeft daarom een aantal

Nadere informatie

Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang. t Spookje

Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang. t Spookje gastouderopvang t Spookje Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang t Spookje Gangeltstraat 8 6132 HB Sittard 046-4585396 06-53353168 info@hetspookje.nl www.hetspookje.nl Huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Algemene informatie. Versie 1.0 datum 17-11-2015. Kinderopvang Ilse T.a.v. Ilse Diepens - van der Steuijt Kamille-erf 45, 2643 HX Pijnacker

Algemene informatie. Versie 1.0 datum 17-11-2015. Kinderopvang Ilse T.a.v. Ilse Diepens - van der Steuijt Kamille-erf 45, 2643 HX Pijnacker Algemene informatie Versie 1.0 datum 17-11-2015 Kinderopvang Ilse T.a.v. Ilse Diepens - van der Steuijt Kamille-erf 45, 2643 HX Pijnacker www.kinderopvangilse.nl info@kinderopvangilse.nl Telefoon: 015-8795805

Nadere informatie

Dé plek om heerlijk rond te spoken! Kinderopvang. t Spookje

Dé plek om heerlijk rond te spoken! Kinderopvang. t Spookje Huishoudelijk reglement kinderopvang t Spookje Dé plek om heerlijk rond te spoken! Kinderopvang t Spookje Gangeltstraat 8 6132 HB Sittard 046-4585396 06-53353168 info@hetspookje.nl www.hetspookje.nl Huishoudelijk

Nadere informatie

Huishoudelijke Reglement

Huishoudelijke Reglement Huishoudelijke Reglement Dit reglement is samengesteld om de rechten en plichten van jullie als vraagouders en van de medewerkers van Kinderopvang Smile te verduidelijken. 1. Openingstijden, planning en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden StapvoorStap

Algemene voorwaarden StapvoorStap Algemene voorwaarden StapvoorStap (Gastouderopvang) Art. 1 Openingstijden Gastouderopvang StapvoorStap is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag (gesloten op woensdag) van 7.00-18.30 uur (behalve

Nadere informatie

AFSPRAKENLIJST GASTOUDEROPVANG. Algemene gegevens: Naam gezin Opvanglocatie.

AFSPRAKENLIJST GASTOUDEROPVANG. Algemene gegevens: Naam gezin Opvanglocatie. AFSPRAKENLIJST GASTOUDEROPVANG Datum koppelingsgesprek:... Ingangsdatum opvang: Einddatum opvang: Als het kind 4 jaar wordt/ Nog niet bekend / Anders Aanwezig zijn: Algemene gegevens: Naam gezin. Opvanglocatie.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Adres en contactgegevens Meierstraat 20 3640 Kinrooi-Kessenich België Telefoonnummer: 0473 49 15 74 Website: www.druppeltje.be Email: info@druppeltje.be Verantwoordelijke: Saskia

Nadere informatie

Algemene informatie. Versie 1.1 datum

Algemene informatie. Versie 1.1 datum Algemene informatie Versie 1.1 datum 29-11-2017 Kinderopvang Ilse T.a.v. Ilse Diepens - van der Steuijt Kamille-erf 45, 2643 HX Pijnacker www.kinderopvangilse.nl info@kinderopvangilse.nl Telefoon: 015-8795805

Nadere informatie

Openingstijden: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur.

Openingstijden: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur. Inleiding: Welkom bij gastouderopvang Paulien Lakeman. De opvang is gestart op 01-02-2014 en wordt uitgevoerd door Paulien Lakeman op de Grasdijk 14 te Wervershoof. Het doel van gastouderopvang Paulien

Nadere informatie

Reglement gastouderbureau LinKids

Reglement gastouderbureau LinKids Reglement gastouderbureau Versie 1 januari 2015 1 van 6 Dit reglement geldt met ingang van de op het voorblad vermelde datum. Eerdere reglementen worden door dit reglement vervangen. Vraagouder en gastouder

Nadere informatie

Kinderdagverblijf t Kruimeltje. Informatie Boekje. Oude Arnhemseweg 234, 3705 BJ Zeist Tel

Kinderdagverblijf t Kruimeltje. Informatie Boekje. Oude Arnhemseweg 234, 3705 BJ Zeist Tel Kinderdagverblijf t Kruimeltje Informatie Boekje 0 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 2 2. Openingstijden 2 3. Inschrijving, plaatsing en intake 2 4. Opzeggingen 3 5. De gang van zaken 3 6. Wennen op t

Nadere informatie

Openingstijden: Maandag, dinsdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur.

Openingstijden: Maandag, dinsdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur. Inleiding: Welkom bij gastouderopvang Paulien Lakeman. De opvang is gestart op 01-02-2014 en wordt uitgevoerd door Paulien Lakeman op de Grasdijk 14 te Wervershoof. Het doel van gastouderopvang Paulien

Nadere informatie

Huisregels en richtlijnen

Huisregels en richtlijnen Huisregels en richtlijnen Kinderopvang 1. Openingstijden Ons kinderdagverblijf is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Op de volgende algemeen erkende feestdagen

Nadere informatie

Informatiegids. Gastouderopvang

Informatiegids. Gastouderopvang Informatiegids 2015 Gastouderopvang Gastouderopvang Informatiegids 2015 Voorwoord Besteouders/verzorgers, Ik ben erg blij dat u heeft gekozen voor Gastouderopvang Poesje mauw. U, als vraagouder, heeft

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 T: +32 (0)473 491 574 E: I: Kinderdagverblijf Druppeltje voorziet dagopvang voor alle kinderen van 0 maand tot ze naar school gaan. Er wordt geen onderscheid gemaakt op grond

Nadere informatie

Reglement gastouderbureau LinKids

Reglement gastouderbureau LinKids Reglement gastouderbureau Versie 1 januari 2018 1 van 6 Dit reglement geldt met ingang van de op het voorblad vermelde datum. Eerdere reglementen worden door dit reglement vervangen. Vraagouder en gastouder

Nadere informatie

TARIEVENBOEKJE 2016 HOPPAS KINDEROPVANG

TARIEVENBOEKJE 2016 HOPPAS KINDEROPVANG TARIEVENBOEKJE 2016 HOPPAS KINDEROPVANG Beste ouder / verzorger, Ieder kind is uniek, elke situatie verschillend en elke ouder is anders. HOPPAS biedt een totaalpakket aan kinderdagopvang, peuterwerk,

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur Voor 0 4 jaar 07.00 uur tot 18.30 uur Opvang 52 weken per jaar m.u.v. feestdagen. Voor niet genoten op feestdagen Tarieven inclusief voeding en luiers. Bij vanaf 07.00 uur ook incl. ontbijt. Uurtarief

Nadere informatie

KINDERDAGVERBLIJF. De Bron BV

KINDERDAGVERBLIJF. De Bron BV KINDERDAGVERBLIJF INFORMATIE BOEKJE Kinderdagverblijf De Bron BV Beijensweide 19 6191 EK Beek 046-4379917 Landelijke registratienummer kinderopvang: 338781602 E-mail: kdv@bredeschooldebron.nl claire@bredeschooldebron.nl

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Vraag en antwoord tarieven 2016

Vraag en antwoord tarieven 2016 Vraag en antwoord tarieven 2016 Opvangaanbod Vraag: Welke extra s zijn bij alle pakketten inbegrepen? Luiers & verzorgingsproducten (voor kinderdagverblijf en peutertuin). Drinken, fruit, boterhammen of

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje? 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang? 6 Hoeveel kost kinderopvang? 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang 6 Hoeveel kost kinderopvang 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider Dagen

Nadere informatie

Reglement gastouderbureau LinKids

Reglement gastouderbureau LinKids Reglement gastouderbureau Versie 1 januari 2013 1 van 6 Dit reglement geldt met ingang van de op het voorblad vermelde datum. Eerdere reglementen worden door dit regelement vervangen. Vraagouder en gastouder

Nadere informatie

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers,

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers, Winterswijk, 1 januari 2015 Beste ouders en verzorgers, Met ingang van 1 januari 2015 hebben wij nieuwe tarieven doorgevoerd. Hierbij krijgt u als ouder of verzorger meer keuzemogelijkheden. Met de bijgevoegde

Nadere informatie

KINDERDAGVERBLIJF HET ELFJE

KINDERDAGVERBLIJF HET ELFJE KINDERDAGVERBLIJF HET ELFJE INHOUD Voorwoord...3 Huisregels van Het Elfje...4 Openingstijden...4 Halen en brengen...4 Dagboekje...5 Afscheid nemen...5 Kleding en luiers...5 Wat te doen bij ziekte...6 Kosten...6

Nadere informatie

Huisregels Kidzmatch

Huisregels Kidzmatch Huisregels Kidzmatch Huisregels Gastouderbureau Kidzmatch, (lrkp nr. 758402090) Regel 1: Halen en brengen gastkind Het gastkind wordt door de vraagouder(s) gebracht en gehaald. Indien een derde door de

Nadere informatie

Informatie voor Ouders

Informatie voor Ouders Informatie voor Ouders Tjil! Kinderopvang Vermeulenstraat 52 5012 HB Tilburg 013-455 92 98 www.tjil.net info@tjil.net Voorwoord: Dit document bevat algemene informatie over Tjil! Kinderopvang. Tjil! Kinderopvang

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Hieronder een voorbeeld van twee werkende ouders die hun kinderen naar de kinderopvang op de Springplank brengen (zorgeloos pakket).

SWW Kinderopvang. Hieronder een voorbeeld van twee werkende ouders die hun kinderen naar de kinderopvang op de Springplank brengen (zorgeloos pakket). Tarieven en toeslagen Met ingang van 1 januari 2017 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang (inclusief voorschoolse opvang) Peuteropvang

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat

Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat 1. Bij het tot stand komen van een contract worden geen plaatsingskosten in rekening gebracht. 2. De verborgen Schat is 5 dagen per week (maandag

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2019

Tarieven en openingstijden 2019 Tarieven en openingstijden 2019 Dagopvang Groep Poespas Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Groep Ratjetoe Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Kiekeboe Peuterschool Kelnarijstraat 42 LRK 213152666 Dagopvang (0-4

Nadere informatie

Dagopvang Jaarpakket (52 weken) 2-3 dagdelen Jaarpakket (52 weken) 4 of meer dagdelen

Dagopvang Jaarpakket (52 weken) 2-3 dagdelen Jaarpakket (52 weken) 4 of meer dagdelen Tarieven 2017 Dagopvang Jaarpakket (52 weken) 2-3 dagdelen Jaarpakket (52 weken) 4 of meer dagdelen Flexibele dagopvang alleen op de aangewezen locaties Schoolwekenpakket (41 weken) 2-3 dagdelen Schoolwekenpakket

Nadere informatie

Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang Leveringsvoorwaarden Barnehage flexibele kinderopvang versie jan.2015. Flexibele kinderopvang Artikel 1. Deze leveringsvoorwaarden van Barnehage zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met

Nadere informatie

2. Het te betalen jaarbedrag van de opvangkosten wordt in gelijke bedragen per maand in rekening gebracht.

2. Het te betalen jaarbedrag van de opvangkosten wordt in gelijke bedragen per maand in rekening gebracht. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei.

Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei. Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei. Openingstijden: Kinderdagverblijf De Kei is 5 dagen per week geopend van 7.30-18.00 uur. Wij hebben gekozen voor breng- en haaltijden. Dit doen

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017)

Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017) Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017) In aanvulling op de Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2017 van de Brancheorganisatie Kinderopvang

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA.

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. De voorwaarden en de richtlijnen van het gastouderbureau zijn bedoeld voor zowel ouders als gastouders. Door de voorwaarden en de richtlijnen te

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Artikel 1: Deze leveringsvoorwaarden van Klokje Rond zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Klokje Rond en op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

Informatiebrochure Kinderopvang Villa Vrolijk

Informatiebrochure Kinderopvang Villa Vrolijk Informatiebrochure Kinderopvang Villa Vrolijk Welkom bij Villa Vrolijk! Voor u ligt onze informatiebrochure. In deze brochure wordt duidelijk wie wij zijn en hoe onze organisatie werkt. Mocht u nog vragen

Nadere informatie

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl skidkinderopvang TaRiEvEN KRaNT skidkinderopvang Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl Natuurlijk skidkinderopvang In deze tarievenkrant 2013 leest u wat skidkinderopvang

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Gastouder SIL Geelvinckstraat 78 1951 BG Velsen-Noord Tel : 0251-296704 Mob: 06-31769305 www.gastoudersil.nl info@gastoudersil.nl LRKP : 770191848 Huishoudelijk reglement Versie 01-2018 Deze huisregels

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Laura Hofman Augustus 2017 Inhoudsopgave 1. Gastouderopvang voor gast- en vraagouder(s)... 1 2. Gastouderopvang... 1

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Informatiebrochure Gastouderopvang. voor vraagouders

Informatiebrochure Gastouderopvang. voor vraagouders Informatiebrochure Gastouderopvang s Inleiding Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang voor kinderen tussen 0 jaar tot einde van de basisschool. De gastouder biedt opvang, verzorging en begeleiding

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

REGLEMENT. HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051

REGLEMENT. HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051 REGLEMENT HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051 4 e versie Wijziging: OVDB, naamsverandering Calibris (wijziging niet specifiek kenbaar gemaakt bij cliënten)

Nadere informatie

Huisregels van Gastouder BijLein

Huisregels van Gastouder BijLein Huisregels van Gastouder BijLein Hieronder vind je de huisregels welke gelden bij Gastouder BijLein, inclusief de tariefwijziging per 1 januari 2019 en bijgevoegd toestemmingsformulier. Met het ondertekenen

Nadere informatie

Web Preview. Huishoudelijk reglement. Gastouder SIL. Geelvinckstraat BG Velsen-Noord. Tel : Mob:

Web Preview. Huishoudelijk reglement. Gastouder SIL. Geelvinckstraat BG Velsen-Noord. Tel : Mob: Gastouder SIL Geelvinckstraat 78 1951 BG Velsen-Noord Tel : 0251-296704 Mob: 06-31769305 www.gastoudersil.nl info@gastoudersil.nl Huishoudelijk reglement LRKP : 770191848 KvK : 70520852 Versie 2019 Deze

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Huisregels en Werkwijze

Huisregels en Werkwijze Huisregels en Werkwijze Inhoudsopgave Hoe te lezen... 3 o Disclaimer... 3 Huisregels... 5 o Wat moet u meenemen voor de opvang... 5 o Ophalen... 5 o Flexibele opvang... 5 o Ziekte... 5 Bij ziekte van uw

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

PLAATSINGSINFORMATIE Blz. 1 van 5

PLAATSINGSINFORMATIE Blz. 1 van 5 Blz. 1 van 5 Openingstijden en bereikbaarheid Uk & Ko is geopend en bereikbaar op werkdagen tussen 7.30 en 18.15 uur. Opvang vindt het gehele jaar door plaats, ook tijdens de schoolvakanties. Uitzondering

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden BSO-KDV de Lolifantjes VOF.

Aanvullende algemene voorwaarden BSO-KDV de Lolifantjes VOF. Aanvullende algemene voorwaarden BSO-KDV de Lolifantjes VOF. In aanvulling op de Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2016 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze Aanvullende

Nadere informatie

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels 2018 Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Inhoudsopgave. Pagina 2 Openingstijden. Pagina 3 Haal en brengtijden van het kind. Pagina 3 Afmelding. Pagina

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat

Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat Veel gestelde vragen Inhoudsopgave 1. Uw kind 1 Hoe ziet de groepssamenstelling eruit? 1 Wie is de vestigingsmanager? 1 Hoe is het dagritme van de groepen?

Nadere informatie

Reglement gastouderbureau LinKids

Reglement gastouderbureau LinKids Reglement gastouderbureau Versie 1 januari 2012 1 van 6 Dit reglement geldt met ingang van de op het voorblad vermelde datum. Eerdere reglementen worden door dit regelement vervangen. Vraagouder en gastouder

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie Februari 2014

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie Februari 2014 Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie Februari 2014 Artikel 1: Deze leveringsvoorwaarden van Klokje Rond zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Klokje Rond en op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders.

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders. Reglement Algemeen! De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis in een veilige, hygiënische en kindvriendelijke omgeving. Een kind wordt door de ouder gebracht en gehaald.! Een gastouder mag maximaal

Nadere informatie

Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl)

Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl) Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl) Particulieren kunnen door de Regeling dienstverlening aan huis gemakkelijk iemand inhuren voor klussen in en om het huis. Zij hoeven voor deze huishoudelijke

Nadere informatie

Informatie ouders Versie 2016

Informatie ouders Versie 2016 Informatie ouders Versie 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Pedagogisch beleidsplan 3. Protocollen 4. Regelement Oudercommissie 5. Stichting geschillencommissie 6. Informatie 6.1. Flexibele opvang 6.2.

Nadere informatie

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September Informatieboekje Inhoud 1. INLEIDING... 2 1.1 Het pedagogisch beleid... 2 1.2 Openingstijden... 2 1.3 De leiding van Kinderen van September... 3 1.4 Achterwacht en vervanging... 3 1.5 Groepsgrootte...

Nadere informatie

Bij Kibeo kunt u kiezen

Bij Kibeo kunt u kiezen Bij Kibeo kunt u kiezen Mogelijkheden en tarieven 2012 Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peutergroep Gastouderopvang Dichtbij, vertrouwd, Kom bij Kibeo! goed verzorgd Dichtbij, en vertrouwd, leuk.

Nadere informatie

Een tijd om nooit te vergeten!

Een tijd om nooit te vergeten! Een tijd om nooit te vergeten! Beste ouders/verzorgers, U overweegt voor uw kind een plaats bij kinderdagverblijf Bubbels. Middels deze informatiebrochure krijgt u een eerste indruk over onze visie op

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2015

OpvanGpakketten en Tarieven 2015 OpvanGpakketten en Tarieven 2015 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2015 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2015 - buitenschoolse opvang... 7 Thema BSO s en zwemles... 9 Belangrijk om te weten...

Nadere informatie

ALGEMEEN Wat is gastouderopvang? 4 Waarom gastouderopvang via Spring? 4 Waar moet een gastouder aan voldoen? 4

ALGEMEEN Wat is gastouderopvang? 4 Waarom gastouderopvang via Spring? 4 Waar moet een gastouder aan voldoen? 4 WELKOM BIJ SPRING! Voor u ligt ons dienstenaanbod voor gastouderopvang. Hierin staat het hoe en waarom van gastouderopvang bij Spring beschreven. Deze informatie is zowel voor gastouders (die de kinderen

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2019 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

DIENSTENAANBOD KINDERDAGOPVANG 2014 Locatie Roermond AANBOD KINDERDAGOPVANG

DIENSTENAANBOD KINDERDAGOPVANG 2014 Locatie Roermond AANBOD KINDERDAGOPVANG DIENSTENAANBOD KINDERDAGOPVANG 2014 Locatie Roermond AANBOD KINDERDAGOPVANG Algemeen Kinderen van nul tot en met vier jaar zijn van harte welkom op onze kinderdagverblijven. De kinderen worden opgevangen

Nadere informatie

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels 2017, januari 2017 Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Inhoudsopgave. Pagina 2 Haal en brengtijden van het kind. Pagina 3 Ingeschreven uren. Pagina

Nadere informatie

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Locatie de Kleurencirkel Algemeen 2 Doelstelling 2 Openingstijden 2 Haaltijden 2 Vakanties 3 Groepsindeling en dagindeling 3 Hele dag opvang op vrijdag 4 Activiteiten

Nadere informatie

Informatieboekje voor Mix & Match Kinderdagverblijf

Informatieboekje voor Mix & Match Kinderdagverblijf Informatieboekje voor Mix & Match Kinderdagverblijf 1. Inleiding 2. Wie zijn wij? 3. Kwaliteit 3.1 Veiligheid 3.2 Hygiëne 4. Dagelijkse gang van zaken 4.1 Openingstijden 4.2 Ziekte en ongevallen 4.3 Normen

Nadere informatie

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Locatie D n Dulper Algemeen Stichting kinderopvang Le Papillon is gespecialiseerd in buitenschoolse en naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie

Beste ouder, Voor meer informatie zijn wij u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Irene Kuiper Directeur Stichting Kinderopvang Rolde

Beste ouder, Voor meer informatie zijn wij u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Irene Kuiper Directeur Stichting Kinderopvang Rolde Beste ouder, Bedankt voor uw vraag naar informatie over kinderopvang geboden door de Stichting Kinderopvang Rolde. Deze brochure ontvangt u samen met een informatie map, waarin wij aangeven wat wij belangrijk

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. HELE DAGOPVANG 40 weken op vaste dagen van 07:30

Nadere informatie

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2016 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Huisregels. Huisregels Kinderopvang Zonnestraal (november 2017) 1

Huisregels. Huisregels Kinderopvang Zonnestraal (november 2017) 1 Huisregels 1 Huisregels Kinderopvang Zonnestraal Aanwezigheid van ouders gedurende de opvang Festiviteiten worden door de pedagogisch werker en kinderen gezamenlijk gevierd, waarbij ouders in principe

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Huisregels BSO De Grote Uil 2012

Huisregels BSO De Grote Uil 2012 Huisregels BSO De Grote Uil 2012 Het ophalen en brengen 1. Kinderen die gebruik maken van de voorschoolse opvang dienen uiterlijk om 08.00 uur aanwezig te zijn. Kinderen die te laat zijn, brengen wij niet

Nadere informatie

Kinderdagverblijf Lien! Huisregels

Kinderdagverblijf Lien! Huisregels Kinderdagverblijf Lien! Huisregels Versie 4, juli 2012 Brengen en halen Breng- en haaltijden worden per dag afgesproken tussen de leidster en de ouders. Bij het op de afgesproken tijd naar ons kinderdagverblijf

Nadere informatie

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website.

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website. De SPEELregels van Juffies SPEELopvang Juffies SPEELopvang is een kleinschalige organisatie waar we er naar streven om in goed overleg met de ouder verzorger te komen tot goede en heldere afspraken. Toch

Nadere informatie

Buiten schoolse opvang Lien! Huisregels

Buiten schoolse opvang Lien! Huisregels Buiten schoolse opvang Lien! Huisregels Versie 4,31 juli 2012 BRENGEN EN HALEN Kinderen worden te voet, met bolderkar of bakfiets gehaald bij de scholen De Branding, Frans Naerebout en de Ichtus school.

Nadere informatie

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure Kinderdagverblijf Duckie Informatie brochure Deze brochure heeft tot doel u als ouder, verzorg(st)er of bedrijf te informeren over het kinderdagverblijf en wat Duckie voor u kan betekenen. De informatie

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Kinderopvang Walcheren Postbus 7035, 4330 GA Middelburg 0118-641683 info@skow.nl www.kinderopvangwalcheren.nl Algemeen Bijgevoegde algemene voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

Billy-Boem. Kinderopvang Billy-Boem st. Brigidawal 3c, 6118av Nieuwstadt

Billy-Boem. Kinderopvang Billy-Boem st. Brigidawal 3c, 6118av Nieuwstadt Billy-Boem Billy-Boem is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Een plek om heerlijk te spelen en te ontdekken! Een plek waar uw kindje centraal staat! Een plek die voelt als een

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Informatie gastouderopvang

Informatie gastouderopvang Informatie gastouderopvang Semarangplantsoen 23, 1335 GV Almere, T 036-5337598, info@flevokiscare.nl, www.flevokidscare.nl Inhoudsopgave pag. 1. Introductie 3 2. Wat is gastouderopvang? 4 2.1 Wet kinderopvang

Nadere informatie

Huisregels BSO Eye4Kidz 2015

Huisregels BSO Eye4Kidz 2015 Huisregels BSO Eye4Kidz 2015 Inschrijving Inschrijving kan op verschillende manieren geschieden: 1. Via de website door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen via het verzenden. Bij ontvangst

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang versie 01 januari 2019

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang versie 01 januari 2019 Aanmelding 1. Aanmelding gebeurt schriftelijk dan wel elektronisch door middel van het inleveren of inzenden van het inschrijfformulier dat door de PIT kinderopvang wordt verstrekt. 2. Na ontvangst van

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBUREAU

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBUREAU VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBUREAU De voorwaarden en de richtlijnen van het gastouderbureau zijn bedoeld voor zowel ouders als gastouders. Door de voorwaarden en de richtlijnen te omschrijven,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Inlichtingen en afspraken September 2012 Kinderopvang Oki. Kruierij 2, 9473 TL de Groeve Tel. 06-83379849 E-mail: info@okikinderopvang.nl Website: www.okikinderopvang.nl. K.v.K.nr.

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2018

Tarieven en openingstijden 2018 Tarieven en openingstijden 2018 Dagopvang Groep Poespas Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Groep Ratjetoe Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Kiekeboe Peuterschool Kelnarijstraat 42 LRK 213152666 Dagopvang (0-4

Nadere informatie