De remrijskast: een belangrijke werk planning ondersteuning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De remrijskast: een belangrijke werk planning ondersteuning"

Transcriptie

1 \ De remrijskast: een belangrijke werk planning ondersteuning Hoofdzakelijk opgericht als een werk planning ondersteuning, maakt de Polin remrijskast het mogelijk om het werk tijdens dag uren te plannen en daarmee het verbeteren van de kwaliteit van het leven in de operatieve sector, het verminderen of volledig afschaffen van nacht werken, evenals het verminderen van de personeelskosten, het verhogen van de winstgevendheid van bedrijven en in wezen verbetering van de productkwaliteit door een terugkeer naar natuurlijke rijzen

2 Geen stagnerend en infiltrerend water meer!! De vloer van de Polin remrijskast is gemaakt van 28 mm dikke polyurethaan schuim met de bovenste versterkt in 10mm dik, anti-slip fenol materiaal. De fenolische hars (A) is een onvervormbaar materiaal met hoge isolatiewaarde index en uitstekende mechanische sterkte, voor een langdurige droge, smoothrunning vloer. De afgeronde punt (B) is een wezenlijk deel van de vloer structuur, waardoor infiltratie voorkomt, lekkage en stilstand, de belangrijkste oorzaken van een slechte hygiënische omstandigheden en onaangename geuren. De inwendige straal voorkomt ook de ophoping van hardnekkige, stinkende residuen. De vloer heeft een variabel gedeelte: 60mm op de verticale paneel bevestigen van de sokkel (C) 38,5 mm op het loopvlak (D) Deze exclusieve constructieve techniek laat een kortere en minder hebben steile oprit. (1) De externe perimeter basisdeel (2) in AISI 304 roestvrij staal garandeert de integriteit van de behuizing structuur beschermen het voetstuk van corrosieve zoals water, detergenten, enz.

3 4 Kast met gelaagde lucht temperatuur gedistribueerd door conventionele luchtkanalen Polin kast met luchttemperatuur gelijkmatig verdeeld door de gelijkmakende luchtleidingen. 5 De gelijkmakende luchtkanaal: de ideale oplossing voor luchtverdeling Uitvoerige testen en laboratoriumproeven hebben geleid tot de oprichting van een innovatief systeem voor de luchtverdeling waarbij een gelijkmatie en delicate behandeling wordt gegeven. Het systeem is gebaseerd op een nieuw concept van luchtkanaal, het gelijkmakende luchtkanaal. (3) De lucht die uit de verdamper accumuleert in de zones A en B die, eenmaal verzadigd, beginnen de gelijkmaker luchtkanalen bij de uiteinden te leveren. Deze mini-leidingen, zodra de druk is bereikt, verdelen de lucht in de kamer over de gehele hoogte, bij dezelfde temperatuur en dezelfde snelheid, 0,5 m / s. Deze applicatie heeft alle technologische problemen overwonnen. De ideale verdeling geproduceerd door het luchtkanaal zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de kast, dus de stratificaties vermeden (4 en 5) Het resultaat is een gelijkmatige, homogene en kwalitatief hoogwaardig product!

4 Traditionele werkingslogica voor het bereiken de setpoint Het simuleren van een warme stijgende fase die gaat van +2 C tot +12 C (bijvoorbeeld), kan men zien dat de machine, inschakelen van de verwarmingselementen, tot de gewenste temperatuur (set-point bereiken) in minder tijd kost en stelt vervolgens voor de gehele duur van de fase Operationele logica Polin ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een exclusief software remrijskasten. In aanvulling op de mogelijkheid om de kast te beheren in Cool Handmatige modus (waar alleen de compressor opereert), Warm Handmatige modus (alleen de verwarmingselementen en luchtbevochtiger opereren) en klimaat-gecontroleerde Handmatige modus (afhankelijk van de temperatuur, ofwel de compressor of verwarmingselementen of bevochtiger werken), kan de klant ook de fase cyclus (Avant, Classic Pro gebruiken en Bravo) en een 4-fase cyclus, ofwel progressief of Nordic (Avant). In alle handmatige functies en alle Rijscyclus fasen de snelheid van de ventilatoren kan elektronisch worden ingesteld Fasen cyclus (bakvertraging) Dit is de standaard cyclus voor het gebruik van de remrijskast die werkt met de set-point (ingestelde temperatuur).(6) De eerste drie fasen zijn koel: Chilling wanneer leeg, stabilisatie (kast ladentijd) en opslag. Deze worden gevolgd door drie stijgende warme fasen. Tot slot is er de optionele bakken vertraging fase.

5 4 fasen cyclus (progressief of Nordic) Alleen de Avant-serie biedt een extra 4-fasen-cyclus, die, in tegenstelling tot de 6 +1 fase cyclus gebruik maakt van set-point (ingestelde temperatuur) De eerste twee fasen zijn koel: Het koelen wanneer leeg en opslag. deze zijn gevolgd door twee warme fasen - de eerste is rijzen en de tweede is vasthouden. De langzame en progressieve rijzing maakt het mogelijk om in dezelfde omgeving verschillende soorten producten te beheren, van verschillende groottes, watergehaltes of type meel (zachte of harde tarwe). Naast het bereiken van het einde van de stijgende bij relatief lage temperaturen, is het ook mogelijk om aanzienlijk meer nuttige tijd te creëren voor het lossen van de kabinet. De innovatieve operationele logica voor set-point tracking Het simuleren van de 3 stijgende fasen van +2 C tot +23 C (voorbeeld) blijkt dat de machine, op basis de duur van de overgangsperiode (8 uur), volgt de set-point progressief, wijzigen van de temperatuur van de reguliere tijd interval (bijvoorbeeld 1 C per 20 minuten) Verkregen geleidelijk toenemen bij een relatief lage temperatuur.

6 Capaciteiten koeling en verwarming De Avant en Classic Pro-serie hebben dezelfde koel en verwarmingscapaciteit met een bereik van -15 C tot +42 C. De Bravo-serie heeft een bereik van -10 C tot +42 C, en is dus ontworpen voor kleine producten met een korte cyclus. VLOER Dankzij de voer die is verlaagd tot 38,5 mm, is de oprijplaat verkort tot slechts 150mm waardoor de ingang van de trolleys nog toegankelijker is. PANELEN (8) De panelen van de kast zijn wit (Classic Pro en Bravo) of roestvrij staal (Avant), met een isolerende kern in hoog geconcentreerd vacuuminjected polyurethaanschuim om een uitstekende warmteisolatie te waarborgen. KLEMMEN Om de thermische isolatie en de perfecte hechting tussen de platen te bevorderen, worden er mechanische excentrieke klemmen gebruikt. Dezen worden uitgeoefend langs de gehele omtrek van de panelen, zodat alle onderdelen met betrekking tot de kast een nauwkeurige en maximale afdichting heeft.

7 DEUR SCHARNIEREN (9) De self-lifting scharnieren voorkomen wrijving op de onderste pakkingen om een duurzame afdichting te garanderen. Ze kunnen worden ingesteld langs de drie assen voor een perfecte hechting van de deur aan de kast. De scharnieren zijn beschilderd met geplastificeerde covers (Classic Pro en Bravo ) of verchroomd ( Avant ). INTERNE (10) EN EXTERNE (11) STANGEN Gemaakt van ovale buizen in AISI 304 staal roestvrij, de stangen beschermen zowel de verticale panelen zowel als de luchtverdeling goten in de kast tegen schade van de trolleys. Deze stangen garanderen ook een afstand van de wagen van de luchtkanalen om de juiste circulatie van het lucht te bevorderen. De Stang buiten aan de voorkant beschermd de deur. deze stangen zijn gemaakt van polyurethaan (Classic Pro en Bravo ) en AISI 304 roestvrij stalen buizen ( Avant ) HANDGREPEN (12) de handgrepen fungeren als externe buffers en zijn verkrijgbaar in de polyurethaan (Classic Pro en Bravo) en staal (Avant) versies. CONDENSATOREN (13) De unit wordt standaard geleverd met een tropenbestendige condensor om op zijn best te werken, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen (+42 C). \ De standaard koeler is luchtgekoeld (watergekoeld op aanvraag). De compressor is een single-stage hermetische compressor die zichzelf koelt door het aangezogen gas. De koelvloeistof die wordt gebruikt is TR404A (een ecologische gas). Op gebieden die klimatologisch beter geschikt zijn, kan een enkele condensor ook omgeschakeld worden om de werking van het koelsysteem te verhogen.

8 GELUIDSDICHTE CONDENSATIEUNIT (optioneel) (14) Deze units zijn volledig gehuld en garanderen uitstekende niveau van geluidsisolatie. Ze zijn ook in overeenstemming met de huidige regelgeving. VERDAMPERS (15) De verdamper bestaat uit een of twee koperen buis banken met hoogvermogen aluminium lamellen. (16) De molariteit van de verdamper garandeert dat hij correct is afgestemd met de grootte van de geselecteerde kast verkrijgen optimale efficiëntie en betere luchtverdeling. De snelheid van de ventilatoren kunnen worden aangepast om het programma te optimaliseren fase per fase, zorgen voor alle producten de meest geschikte behandeling. Gepantserd verwarmingselementen worden toegepast op de verdampende buis bank ontdooien van de buis bank en het verwarmen van de kast. De condens die zich vormt in de verdamper wordt verzameld door de kuip aluminium (om problemen als gevolg van thermische uitzetting) en buiten de kast afgevoerd door middel van PVC buizen. VENTILATOREN (17) De ventilatoren in de verdamper verdelen de lucht in de kast twee modus: Monodirectional (voor een-deur-kasten) Bidirectionele (voor twee-deurs kasten) Het plafond leidingen zijn vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304. De verticale verdeling van de lucht gebeurt door de gelijkmaker AISI 304 roestvrij stalen leidingen die gelijkmatigheid van de stroming en temperatuur en een lage lucht snelheid (ongeveer 0,5 m / s) zorgen.

9 ELEKTRONISCHE BEVOCHTIGER ( Avant - Classic Pro ) (18) De juiste vochtigheidsgraad in de kast wordt gegarandeerd door een ondergedompelde electrode stoomgenerator die geleidende zouten aanwezig in het water. In vergelijking met de oplossing met ondergedompelde verwarmingselementen, de ondergedompelde elektrode oplossing heeft het voordeel van lage stroomverbruik gevolg van een grotere nauwkeurigheid van de hoeveelheid stoom te produceren. Onderhoud is ook makkelijker. In feite, volstaat het regenereren of vervangen van een kokende tank cilinder als het eenmaal wordt verzadigd met kalk. De luchtvochtigheid wordt geregeld met behulp van een elektronische sensor (19) gekenmerkt door precisie en betrouwbaarheid.de operationele waarden van de stoomgenerator ( de geleidbaarheid ) en de staat van het kokende kamer cilinder op het bedieningspaneel kan worden weergegeven in reëel tijd. MECHANISCHE BEVOCHTIGER ( Bravo ) (20) De luchtvochtigheid wordt geproduceerd door gepantserde weerstanden ondergedompeld in water vervat in een gegoten aluminium container. Met gemakkelijk onderhoud, de mechanische luchtbevochtiger vereist periodieke reiniging van alle onderdelen die aan kalkaanslag aanvallen zijn. ONTVOCHTIGER De ontvochtiging vindt plaats door de gecombineerde werking van een extractie ventilator geplaatst op het dak van de kast en compensatie kleppen geassembleerd de structuur.

10

11

Ecostore koelkast 1430 liter

Ecostore koelkast 1430 liter ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # smeltwater verdamping en een afneembare 60 mm dikke isolatiekap * Onderhoudsvrije draadframe condensor * Koelmiddel R134A * 6 stuks rilsan roosters 2/1GN, 530x650 mm *

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten 400 lt - rvs

Koel- en vrieskasten 400 lt - rvs De Electrolux 400 liter koel- en vrieskasten zijn voor de klant die geen noodzaak heeft voor gekoelde opslag met gastronorm containers. De model serie omvat uitwendig witte en roestvrijstalen modellen,

Nadere informatie

Ecostore. Koelkast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Experience the Excellence professional.electrolux.be

Ecostore. Koelkast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Experience the Excellence professional.electrolux.be ITEM # MODEL # Koelkast met halve deuren 670 liter NAAM # SIS # AIA # en de storingssignalering * Koelinstallatie met automatische ontdooiing en heet gas smeltwater verdamping en een afneembare 60 mm dikke

Nadere informatie

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 726583 (RCER2M2) Gekoelde werktafel 290lt, 2 deuren, vlak bovenblad, -2/+10 C, Smart Electronic Omschrijving Punt nr Gekoelde werkbank van de HD line met 2 draaideuren

Nadere informatie

Ecostore. Vrieskast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Electrolux Professional professional.electrolux.be

Ecostore. Vrieskast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Electrolux Professional professional.electrolux.be ITEM # MODEL # Vrieskast met halve deuren 670 liter NAAM # SIS # AIA # en de storingssignalering * Koelinstallatie met automatische ontdooiing en heet gas smeltwater verdamping en een afneembare 60 mm

Nadere informatie

Koelwerkbanken lt

Koelwerkbanken lt De Electrolux Benefit koel- en vrieswerkbanken bieden een keus aan uitvoeringen, met een inhoud van 265 liter, 415 liter en 560 liter. Versies met deuren of met laden zijn leverbaar, met vlak bovenblad

Nadere informatie

Koelwerkbanken lt

Koelwerkbanken lt De Electrolux Benefit koel- en vrieswerkbanken bieden een keus aan uitvoeringen, met een inhoud van 265 liter, 415 liter en 560 liter. Versies met deuren of met laden zijn leverbaar, met vlak bovenblad

Nadere informatie

Prostore lt, 0+10 C, 1 deur, rvs AISI 304 uitvoering. Prostore 500

Prostore lt, 0+10 C, 1 deur, rvs AISI 304 uitvoering. Prostore 500 ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 691199 (PS04R1F) KOELKAST PROSTORE 470lt, 0+10 C, 1 deur, rvs AISI 304 Gekeurd: Electrolux Professional professional.electrolux.be professional@electrolux.be Belangrijkste

Nadere informatie

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens FIN-BAKE Convectie-Ovens FIN-DEKO Deck Ovens Ontdek de nieuwe producten van FINES Profiteer van de vierde generatie FINES ovens, resultaat van meer dan twintig jaar ervaring en continue ontwikkeling van

Nadere informatie

Ecostore Vrieskast 670 liter

Ecostore Vrieskast 670 liter ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # smeltwater verdamping en een afneembare 60 mm dikke isolatiekap * Koelmiddel R404A * 3 stuks rilsan roosters 2/1GN, 530x650 mm * Geplaatst op 4 stuks 150 mm hoge roestvrijstalen

Nadere informatie

PRODUCT - SELECTIEGEGEVENS

PRODUCT - SELECTIEGEGEVENS PRODUCT - SELECTIEGEGEVENS Groot assortiment koudwater units Compact en aantrekkelijk design EC-motor voor energiebesparing Auto-adaptieve regeling Installatiegemak Close Control Unit 50CO Vertaling van

Nadere informatie

ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN

ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN ZWEMBAD ONTVOCHTIGERS VAN HOGE QUALITEIT VOOR MONTAGE IN DE ZWEMBADRUIMTE OF IN DE TECHNISCHE RUIMTE EFFICIËNT ONTVOCHTIGING VAN AGRESSIEVE

Nadere informatie

WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling WEG MET KALK! Stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Condair RS Luchtbevochtiging en adiabatische koeling Elektrische stoomluchtbevochtiger met gepatenteerd kalkmanagement Flexible stoomverdeling

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN 1 2 МAXIMALE LEVENSDUUR VAN DE VERING IN HET STANDAARDPAKKET De vering van onze sectionale deuren heeft een levensduur van wel 25.000 bewegingen omhoog en omlaag. Dit komt overeen

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten

Koel- en vrieskasten Koel- en vrieskasten ecostore HP Touch: innovatief touchscreen voor een zorgeloze bediening B C D E F G ENERGI ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJ ENERGY ENERGIE ENERGI 350 kwh/annum 503 L 0 L 2015/1094-I 5 40 C-40%

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling PERFORMO-A R/H PERFORMO-A R/H (type 30-196) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: Innovatief, dynamisch en marktgericht.

Nadere informatie

Ecostore Koelkast 1000l+300l

Ecostore Koelkast 1000l+300l ITEM # MOEL # NAAM # SIS # AIA # * IP21 waterdicht digitaal display voor weergave van de temperatuur en de alarmering in geval van foutieve temperatuur en de storingssignalering * Koelinstallatie met automatische

Nadere informatie

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure TEE Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure Co.ma. spa Heatex levert verwarming en koeling coils van Co.ma. Spa uit Italië. Co.ma. spa is opgericht in 1973, in de regio Verona. Elke coil wordt geselecteerd

Nadere informatie

Luchtontvochtigers voor zwembaden

Luchtontvochtigers voor zwembaden Luchtontvochtigers voor zwembaden Exclusief design Energiebesparend Verbeterde luchtkwaliteit & comfort CDP 40-50 - 70 ZWEMBADLUCHTONTVOCHTIGERS - ZWEMBADEN, SPA S EN FITNESSRUIMTEN Dantherm heeft een

Nadere informatie

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling MULTIPOWER-A R/H Multipower-A R/H (type 90-610) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: innovatief, dynamisch

Nadere informatie

AmberAir C. AmberAir CX. AmberAir R. AmberAir RR. AmberAir N. Modulair Kruisstroomwisselaar. pagina 3. Modulair Tegenstroomwisselaar.

AmberAir C. AmberAir CX. AmberAir R. AmberAir RR. AmberAir N. Modulair Kruisstroomwisselaar. pagina 3. Modulair Tegenstroomwisselaar. AmberAir - SW50 AmberAir C Modulair Kruisstroomwisselaar pagina 3 AmberAir CX Modulair Tegenstroomwisselaar pagina 5 AmberAir R Modulair Warmtewiel pagina 7 AmberAir RR Modulair Glycolbatterijen pagina

Nadere informatie

STRALINGSVERWARMING STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B Lint

STRALINGSVERWARMING STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B Lint STRALINGSVERWARMING BVBA BLONDEAU & ZONEN Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM Tel. +32-3/454.38.50 Fax +32-3/454.38.44 info@blondeau.be www.blondeau.be De stralingspanelen

Nadere informatie

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

Temperatuur regeling. Super stil. Comfort. Lucht toevoer. Comfort 2016 BNLX 5 A NS DE G ARA NTIE

Temperatuur regeling. Super stil. Comfort. Lucht toevoer. Comfort 2016 BNLX 5 A NS DE G ARA NTIE Temperatuur regeling Super stil Comfort Lucht toevoer 5 JAAR GARANTIE 5 A NS DE G ARA NTIE Comfort 2016 BNLX Comfort Dankzij het innovatieve ontwerp voelt de eindgebruiker zich altijd comfortabel Super

Nadere informatie

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones C9GMX9-1 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts:

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN low budget serie van Gram HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN Een solide basis voor In een drukke wereld van de professionele keuken, is er behoefte aan een koeler of

Nadere informatie

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING Bij verwarming door middel van gasgestookte donkere stralingsbuizen worden oppervlaktes verwarmd - geen volumes meer - zonder lucht- en / of stofverplaatsing. Dit biedt tal van mogelijkheden en voordelen,

Nadere informatie

Manual Pro-Leaf klimaatsystemen.

Manual Pro-Leaf klimaatsystemen. Manual Pro-Leaf klimaatsystemen www.pro-leaf.eu Test deze functie voor dat u de unit in gebruik neemt zie pagina 10. Waterlekkage Vervoer Als u de airco-unit vervoert is het uitermate belangrijk dat de

Nadere informatie

tapwater warmtepompen - overzicht Warmtepompen voor warm tapwater Voordelen die overtuigen :

tapwater warmtepompen - overzicht Warmtepompen voor warm tapwater Voordelen die overtuigen : - overzicht Warmtepompen voor warm tapwater Voordelen die overtuigen : GECERTIFICEERD RENDEMENTRECORD Het hoogste rendement ooit, zo blijkt uit de testen. Het is de eerste ventilatiewarmtepomp met EHPA-label.

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

Warmtepompboiler voor sanitair warm water. De oplossing op hernieuwbare energie.

Warmtepompboiler voor sanitair warm water. De oplossing op hernieuwbare energie. Magna AQUA 300 /2 C Warmtepompboiler Haalt de warmte uit de buiten- of binnenlucht Warmtepompboiler voor sanitair warm water. De oplossing op hernieuwbare energie. Magna Aqua 300 / 2 C Warmtepompboiler

Nadere informatie

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER EOS PLUS HP DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER Lucht-water warmtepomp voor de productie van Sanitair Warm Water zonder gebruik van gas. Deze pomp, speciaal

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten Onderbouw koelkast 160 liter

Koel- en vrieskasten Onderbouw koelkast 160 liter ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # * Instelbare thermostaat met digitale temperatuur aanduiding op het front * Koeling door middel van een plaatverdamper met ventilator * Automatische ontdooiing en smeltwaterverdamper

Nadere informatie

Koper gesoldeerde platenwarmtewisselaars

Koper gesoldeerde platenwarmtewisselaars Koper gesoldeerde platenwarmtewisselaars De platenwarmtewisselaar SafePac is de naam van een reeks gesoldeerde platenwarmtewisselaars met roestvrijstalen platen van Safetherm. De roestvast stalen platen

Nadere informatie

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA RC7 Bedieningsvoorschriften NL ELECTRA Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening. Plaats de

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Het juiste koelsysteem voor uw technische ruimte In technische

Nadere informatie

CZT Hoog rendement lucht / water warmtepomp voor binnenopstelling

CZT Hoog rendement lucht / water warmtepomp voor binnenopstelling CZT Hoog rendement lucht / water warmtepomp voor binnenopstelling DE IDEALE ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING De CZT hoog rendement warmtepompen zijn speciaal gemaakt voor toepassingen met vloer / wand verwarming.

Nadere informatie

Snowflake GII 2 JAAR. Koeling GARANTIE. Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en Japan OP ONDERDELEN EN ARBEID.

Snowflake GII 2 JAAR. Koeling GARANTIE. Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en Japan OP ONDERDELEN EN ARBEID. Snowflake GII Koeling 2 JAAR GARANTIE OP ONDERDELEN EN ARBEID Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en Japan www.hoshizaki-snowflake.nl FOCUS OP U U bent onze inspiratie en motivatie. Uw ervaring vormt

Nadere informatie

LEO AGRO. Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen.

LEO AGRO. Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen. Efficiënte verwarming voor in de landtuinbouw bij extreme lage temperaturen en agressieve ruimtelijke dampen LEO AGRO Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Nummer: HL020 HAKVOORT PROFESSIONAL BV Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Blast- chilling Inhoudsopgave Instructies voor de gebruiker... 4 Bedieningsinstructies voor snelkoeler (fig. 1)... 4

Nadere informatie

RVS KOEL- EN VRIESAPPARATUUR

RVS KOEL- EN VRIESAPPARATUUR KOELKASTEN GN KOELKASTEN GN Evolution 2+ modellen De luchtvochtigheid in de kast kan ingesteld worden van 60% tot 90% zodat u verzekerd bent van een ideale temperatuur voor uw delicate etenswaren. Daarnaast

Nadere informatie

High Efficiency Solutions. heatersteam de beste precisie en betrouwbaarheid

High Efficiency Solutions. heatersteam de beste precisie en betrouwbaarheid High Efficiency Solutions. heatersteam de beste precisie en betrouwbaarheid heatersteam elektrische weerstand luchtbevochtiger Betrouwbare en nauwkeurige bevochtiging voor hightech toepassingen. Nauwkeurige

Nadere informatie

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892 Since 1892 EDEL PATENTED TECHNOLOGY Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening 80, 100, 150, 200 or 270 L modellen Lucht als bron of vloerverwarming retour- leiding als bron

Nadere informatie

REGELAAR HTR-10 HANDLEIDING versie 2

REGELAAR HTR-10 HANDLEIDING versie 2 REGELAAR HANDLEIDING 02-03-2016 versie 2 Contronics Engineering B.V., Ambachtsweg 8, 5492 NJ Sint-Oedenrode, Nederland, verklaart geheel onder eigen verantwoordelijkheid dat het produkt, geproduceerd en

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4104VCN Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709255541 Hoogte 45 cm 12 kookfuncties 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten EasyGuide display Grafisch touch screen TFT

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren

Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren Praktische oplossing De sectionaaldeur wordt direct achter de gevelopening geïnstalleerd en door de verticale openingsbeweging en haakse geleiders

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur klimaat apparatuur Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur, afgestemd op uw specifieke toepassingen

Nadere informatie

Addicool. Leo Suiker directeur

Addicool. Leo Suiker directeur Addicool. Leo Suiker directeur Voorwoord. Addicool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom made luchtbehandelings kasten. En omdat we veel

Nadere informatie

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen KOEL- EN VRIECELLEN multi & evo systems Meervoudige demontabele koel- en vriescellen Wehako B.V. biedt u met het "MULTIYTEM" een uitgebreid assortiment van isolatiepanelen, deuren en accessoires aan waarmee

Nadere informatie

KOEL- VRIESCELLEN

KOEL- VRIESCELLEN THE NEW COLD EXPERIENCE KOEL- EN MODULAIR VRIESCELLEN KOEL- VRIESCELLEN www.misakoelcel.nl Distributeur Misa koel- en vriescellen in Nederland: Syboned BV Veldweg 6c 5321 JE Hedel T: 073 599 1965 E: info@syboned.nl

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten Onderbouw koelkast 160 liter

Koel- en vrieskasten Onderbouw koelkast 160 liter ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # * Instelbare thermostaat met digitale temperatuur aanduiding op het front * Koeling door middel van een plaatverdamper met ventilator * Automatische ontdooiing en smeltwaterverdamper

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

Ecostore Touch. Koelkast met touch panel 670l, -2/+10 C, R290. Ecostore Touch

Ecostore Touch. Koelkast met touch panel 670l, -2/+10 C, R290. Ecostore Touch ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 727298 (EST71FRC) 230v-50hz-1N Omschrijving Punt nr Koelkast voor 2/1GN en 1/1GN met touch panel. Het Optiflow ventilatie systeem zorgt voor een verticale en een horizontale

Nadere informatie

RVS koel- en vriesapparatuur KOELKASTEN GN

RVS koel- en vriesapparatuur KOELKASTEN GN KOELKASTEN GN : Evolution 2+ modellen De luchtvochtigheid in de kast kan ingesteld worden van 60% tot 90% zodat u verzekerd bent van een ideale temperatuur voor uw delicate etenswaren. Daarnaast is er

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

De evolutie van de infraroodverwarming!

De evolutie van de infraroodverwarming! De evolutie van de infraroodverwarming! Warmte Comfort Beleving EVOLUTIONAIR VERWARMEN argumenten voor betere en ecologische duurzaamheid 8 Goede 01 Niets is natuurlijker dan infraroodverwarming Onze natuurlijke

Nadere informatie

LCA Puffer LCA Boiler With the future in mind

LCA Puffer LCA Boiler With the future in mind With the future in mind LCA Puffer 300 3000 LCA Boiler 300 3000 Tank in plaatstaal voor de opslag van water Capaciteit: van 300 tot 3000 liter M1-klasse isolatie in glaswol 100 mm (klasse M0 optioneel)

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300 S900 S902 S903 PS900 PS300 S901 S901-2D S901-4D S903 Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder

Nadere informatie

Technische Fiche. Textielkanalen. Clima Construct. luchttechniek groothandel - fabrikant

Technische Fiche. Textielkanalen. Clima Construct. luchttechniek groothandel - fabrikant Clima Construct luchttechniek groothandel - fabrikant Textielkanalen Technische Fiche Clima Construct biedt u met de textielkanalen van F2A een budgetaire oplossing voor de verdeling van ventilatie, warme

Nadere informatie

Luchtbehandelingskast LTV en LTVN LTV

Luchtbehandelingskast LTV en LTVN LTV Luchtbehandelingskast LTV en LTVN LTV Omschrijving: De Bovema luchtbehandelingskasten type LTV en LTVN (koudebrugvrij en 50 mm geisoleerd) zijn ontworpen voor ruimteventilatie, verwarming, koeling, warmteterugwinning,

Nadere informatie

Verwarming - ecologie

Verwarming - ecologie InterSOLUTION Beste mevrouw, Beste meneer, InterSOLUTION Van Marcke maakt van deze gelegenheid gebruik u via dit persdossier haar selectie producten voor te stellen voor de beurs InterSOLUTION. U vindt

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

Sanitaire warmtepompen

Sanitaire warmtepompen 7 Nuos Een massa voordelen Hernieuwbare energie De grote vernieuwingen zitten vaak verborgen in onze dagelijkse omgeving. Zo is de lucht geladen met warmte, een kosteloze en hernieuwbare energie die rechtstreeks

Nadere informatie

ORYX Collar WR PRODUCTBESCHRIJVING

ORYX Collar WR PRODUCTBESCHRIJVING ORYX Collar WR Versie., 0-05-07 (Dutch) ORYX, passie voor passieve brandbescherming ORYX is de specialist in passieve brandbescherming van gebouwen. Dankzij zijn gedreven expertise en een uitgebreid productassortiment

Nadere informatie

Pizzameubels. Gekoelde werktafel met glazen opzet - 2 Deuren, 12 Lades. Pizzameubels. Omschrijving

Pizzameubels. Gekoelde werktafel met glazen opzet - 2 Deuren, 12 Lades. Pizzameubels. Omschrijving ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 727149 (RCSH2D12W) PIZZA KOELWERKBANK, 2 draaideuren (voor 1/1GN), 12 neutrale laden (voor 400x600mm), granieten bovenblad, koelopzet voor 5x 1/2-150 GN en 1x 1/4-150

Nadere informatie

EKO PLUS 6kW. STILE 8kW. TECHNA & ARTE 10kW IDEA D ANGLE. IDEA FRONTALE 9kW. ARTE 15kW. SYNTHESIS 68 10kW

EKO PLUS 6kW. STILE 8kW. TECHNA & ARTE 10kW IDEA D ANGLE. IDEA FRONTALE 9kW. ARTE 15kW. SYNTHESIS 68 10kW SYMBOLEN INHOUDSOPGAVE INGEBOUWDE BEVOCHTIGER De luchtkachels zijn voorzien van een ingebouwde en manueel gevoede bevochtiger die lichamelijke ongemakken helpt voorkomen zoals een droge keel, hoofdpijn,

Nadere informatie

VOORUITGANG DOOR INNOVATIE

VOORUITGANG DOOR INNOVATIE THERMO TWIN TILE : de onmiskenbare vernieuwing! Met deze nieuwste innovatie van Europe Twin Tile, kunt u heel wat energiekosten besparen! Vandaag de dag besteedt onze overheid veel aandacht aan energieverlies.

Nadere informatie

AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven

AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven Gebruikshandleiding Voor informatie of technische bijstand belt u: 011-314-231-1130 502366A INHOUD INLEIDING VAN DE FABRIKANT... 2 GEBRUIKSAANWIJZING RIJSKAST... 3 GEBRUIKSAANWIJZING

Nadere informatie

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner LUCHT/LUCHT GEKOELDE AIRCONDITIONER PAC N80.1 De Pinguino PAC N80 heeft een energieklasse A in koeling. UITERST EFFICIENT Nieuw

Nadere informatie

Het comfort van vernieuwing. jaar

Het comfort van vernieuwing. jaar Het comfort van vernieuwing GARATIE jaar VOORDELEN VERWARMEN, VOORDELIGER DAN OOIT: ARIEM is een vernieuwend elektrisch verwarmingssysteem op basis van stralingswarmte en convectie met geïntegreerde opslagkern.

Nadere informatie

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet.

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. STOW mobile De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. mobiele pallet stellingen De Stow Mobile verrijdbare stelling is een systeem met hoge dichtheid

Nadere informatie

Het technische rendement van zonnepanelen Opdracht 2.5 Warmteopslag Aquifer, WKO Ondergrondse warmte en koudeopslag

Het technische rendement van zonnepanelen Opdracht 2.5 Warmteopslag Aquifer, WKO Ondergrondse warmte en koudeopslag van de stroomkosten en een actuele rentestand. Zo kunt u de juiste keuze of u wilt investeren in zonnepanelen. Lees meer informatie over de Standaard Rekenmethode. Het technische rendement van zonnepanelen

Nadere informatie

Partners in Kunststof & Rubber

Partners in Kunststof & Rubber Partners in Kunststof & Rubber Henk ten Hove Eindhoven, 18 april 2013 13/014 Boardroom dilemma 1 Status Quo Sterke marktposities in belangrijkste Europese landen Innovatieve en complete product portfolio

Nadere informatie

mm. SpiraPave. Tegel en vloerdragers

mm. SpiraPave. Tegel en vloerdragers 12-119 mm SpiraPave Tegel en vloerdragers Introductie SpiraPave gemaakt van hoogwaardig en 100% gerecycled polypropyleen is een nieuwe generatie vloerdragers voor verhoogde tegel -en vlondervloeren en

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Prijslijst 2015. www.ecoforest.nl

Prijslijst 2015. www.ecoforest.nl Prijslijst 2015 www.ecoforest.nl ecogeo basic Koelmiddel R410A Copeland Scroll Compressor met Inverter technologie Carel electronische expansieklep Variabele snelheid en hoog rendement Wilo circulatiepompen

Nadere informatie

Aeroflex thermische isolatie

Aeroflex thermische isolatie CARROSSERIEBOUW ISOLATIE Aeroflex thermische isolatie CARROSSERIEBOUW Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en betrouwbare toeleverancier

Nadere informatie

ROESTVRIJSTALEN HR- KETEL MET GROTE WATERINHOUD

ROESTVRIJSTALEN HR- KETEL MET GROTE WATERINHOUD ROESTVRIJSTALEN HR- KETEL MET GROTE WATERINHOUD INOXIA de GJ beste keuze Ontdek de kwaliteit Dynamiek is het motto Snelle veranderingen in het energielandschap hebben net zo snelle antwoorden nodig. Unical

Nadere informatie

Of de voedingswaren nu rauw of klaargemaakt

Of de voedingswaren nu rauw of klaargemaakt NL GEKOELDE OPSLAG GEKOELDE OPSLAG Een opslag aan verse voedingswaren die altijd klaar staat Of de voedingswaren nu rauw of klaargemaakt zijn, het is belangrijk om die in optimale omstandigheden te gekoeld

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

ZONNEKOELING. Product catalogus A25s. Ervaar het comfort van groene koeling

ZONNEKOELING. Product catalogus A25s. Ervaar het comfort van groene koeling ZONNEKOELING Product catalogus A25s Ervaar het comfort van groene koeling GevOed door de zon Het Purix groene airconditioning systeem sluit aan op de behoefte om een comfortabel en gezond binnenklimaat

Nadere informatie

U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on

U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on b i o l ine U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on Biostorage you can depend on Een koelkast is niet zomaar een koelkast Huishoud koelkasten

Nadere informatie

Prijslijst 2016. www.ecoforest.nl. Exclusief vertegenwoordigd door: Marconiweg 24F 8071RA Nunspeet www.eplucon.nl

Prijslijst 2016. www.ecoforest.nl. Exclusief vertegenwoordigd door: Marconiweg 24F 8071RA Nunspeet www.eplucon.nl Prijslijst 2016 www.ecoforest.nl Exclusief vertegenwoordigd door: Marconiweg 24F 8071RA Nunspeet www.eplucon.nl ecogeo basic Koelmiddel R410A Copeland Scroll Compressor met Inverter technologie Carel electronische

Nadere informatie

Siliconen verwarmingsmatten

Siliconen verwarmingsmatten Flexibele, siliconen verwarmingsmatten zijn voor zeer veel verschillende toepassingen bruikbaar. De verwarmingsmatten worden toegepast in onder andere laboratoria, ruimtevaart, machinebouw, tankindustrie

Nadere informatie

MITSUBISHI AIRCO SERVICE

MITSUBISHI AIRCO SERVICE MITSUBISHI AIRCO SERVICE DE VOORDELEN VAN MITSUBISHI AIRCOSERVICE Altijd frisse lucht en een optimaal interieurklimaat. Reiniging van ventilatiekanalen en filters. Altijd een optimale werking van uw airco.

Nadere informatie

Profiteert uw zaak reeds van warmteterugwinning?

Profiteert uw zaak reeds van warmteterugwinning? Heat Recovery Pipes 2 Heat Recovery Pipes Profiteert uw zaak reeds van warmteterugwinning? Onze droogtrommels zijn ontworpen met het oog op een maximaal rendement. Algemeen gesproken zijn de droogtrommels

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

SolarFreezer. Comfort zonder aardgas. Maart 2018

SolarFreezer. Comfort zonder aardgas. Maart 2018 SolarFreezer Comfort zonder aardgas Maart 2018 Wie zijn we? Geschiedenis: 2013 SolarFreezer BV opgericht 2015 Investeringsronde 2016 SolarFreezer systeem volledig functionerend 2017 7 systemen operationeel

Nadere informatie

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Handleiding DRINK-38/SE Belangrijke aanwijzingen: De in dit document genoemde apparaten zijn uitsluitend bedoeld voor het bewaren en koelen van dranken

Nadere informatie

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control.

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control. MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit World leaders in process control. Nog betere controle met de nieuwe MC3-FRUIT Fruithandelaren willen hun producten geleverd hebben op

Nadere informatie