NIEUWSBRIEF maart 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF maart 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!"

Transcriptie

1 Agenda maart /april Dinsdag 5 maart Woensdag 13 maart Vrijdag 15 maart Maandag maart Donderdag 21 maart Woensdag 27 maart Dinsdag 2 april Vrijdag 5 april Oud papier Open dag op de Kogge Landelijke staking onderwijs: leerlingen vrij! Verkeersweek op de Kogge Koffieochtend uur Grote Rekendag Uit verhouding? Oud papier Nieuwsbrief Geboorte nieuws! Allereerst geweldig nieuws! Onze juf Doete en haar partner Ekko zijn heit en mem geworden van een prachtig famke: Twirre Jeltsje de Bakker Namens ons allemaal: heel veel geluk en liefde gewenst samen met dit mooie meiske! Vanuit de leerlingenraad Wij zijn Melle en Silke en wij zitten dit schooljaar in de leerlingenraad en dit is wat we al allemaal hebben besproken. Wij zorgen er voor dat er klassenvergaderingen zijn in de groepen zodat wat we met elkaar bespreken in de klas, ook eventueel in de leerlingenraad besproken kan worden. Uit de klassenvergadering bij onze klas blijkt dat kinderen vooral meer met techniek, crea en natuur willen doen.

2 Ook willen we zorgen dat het schoolplein groen wordt en dat alle rommel wordt opgeruimd na de vakantie. We wilden ook graag grotere tosti-ijzers en daar heeft Sinterklaas voor gezorgd want op vrijdag is er een tosti-dag voor de bovenbouw. En voor in de lente en zomer hebben we nu ook een picknicktafel om aan te kunnen zitten op het plein. Ook zijn er in alle klassen planborden te zien. Dat is ook een onderdeel van Dalton. Namens de leerlingenraad hebben we dit stukje gemaakt. Groetjes Melle en Silke uit groep 7 Terugkoppeling tevredenheidsonderzoek TEVREDENHEIDSONDERZOEK In november/december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan het tweejarige tevredenheidsonderzoek onder ouders/verzorgers, leerlingen (groep 6 t/m 8) en medewerkers. Hierdoor krijgen we als school een goed beeld van de kwaliteit van onze school en met de uitkomst gaan we de komende jaren aan de slag om onszelf verder te verbeteren. Ook nemen we de uitkomsten mee in ons schoolplan van onderwijsteam 6 (samen met Daltonscholen t Hazzeleger in Balk en De Blinker in Bolsward). RAPPORTCIJFERS De Kogge Gemiddelde alle Gearhingscholen 23 Ouders/verzorgers 8,2 7,7 Respons ouders/verzorgers 31% 35% 49 Leerlingen van groep 6 t/m 8 8,0 8,3 8 Leerkrachten 8,4 7,9 Een respons tussen 16% en 34% is laag; een respons tussen 34% en 50% is voldoende.

3 Iedereen is over het algemeen zeer tevreden over de school en beoordelen De Kogge met een prima rapportcijfer! Verbeterpunten van ouders, kinderen en team VERBETERPUNTEN Techniek, aandacht voor verschillende culturen en omgaan met de natuur: Ouders en kinderen willen graag meer aandacht voor deze onderwerpen. Bewegen: Kinderen willen tijdens een schooldag graag meer bewegen. Meedenken: Kinderen willen graag nog meer meedenken met de gang van zaken in de school en in de klas. We gaan kijken hoe we hieraan tijdens de klassenvergadering en binnen de leerlingenraad meer aandacht aan kunnen geven. Interessante dingen: Kinderen vinden het fijn meer tijd te kunnen besteden aan dingen waar ze belangstelling voor hebben. Leerkrachten willen ook graag nog beter aansluiten bij de interesses en talenten van de leerlingen. Omgaan met elkaar: Kinderen vinden dat ze beter met elkaar om zouden kunnen gaan in de klas. Website: Ouders zijn niet helemaal tevreden over de informatievoorziening op de website van de school. De school start met een pilot met de Parro app in de bovenbouw. Vervanging bij ziekte: Net als op alle andere scholen in Nederland lopen we hier op school ook tegen het lerarentekort aan en is het soms lastig om een vervangende leerkracht te regelen.

4 Vanuit de OR Het duurt nog even voor we los gaan, maar ook dit jaar organiseert de Ouderraad van De Kogge weer de Avondvierdaagse. Dit jaar lopen we op 20, 21, 22 en 23 mei. Iedere avond lopen alle kinderen 5 kilometer en we gaan er van uit dat het weer een gezellig evenement wordt. Hou die avonden dus alvast vrij in de agenda. Meer praktische informatie over bijvoorbeeld starttijden, begeleiding en dergelijke volgt op een later tijdstip. Oud papier Dinsdag 5 maart staat er wederom een inzamelingsavond voor het oud papier op de agenda. Zoals eerder aangegeven is de oud papier actie enorm belangrijk voor school, en daarmee onze kinderen. De opbrengsten worden namelijk via de Stichting Voorzieningen onder meer aangewend voor een bijdrage aan schoolreisjes, festiviteiten en de aanschaf van lesmateriaal. Bovendien zorgen we op deze manier voor een betaalbare vrijwillige ouderbijdrage. Daarom rekenen we ook dit keer weer op de hulp van de ouders die volgens het schema aan de beurt zijn: Heike Planting, Senne Kwast, Lucas Visser, Nassim Amsterdam, Lars Nijdam, Jaromir Hup, Milan Feenstra en Lea de Boer. We beginnen om uur en zijn rond uur weer klaar. De afgelopen keren verliep alles heel vlot, mede dankzij jullie enthousiaste inzet en daar zijn ook onze vaste vrijwilligers enorm mee geholpen èn heel blij mee. Kunt u nou niet, draag dan a.u.b. actief zorg voor vervanging. En bent u niet ingedeeld, maar wilt u toch graag een handje helpen, dan kan dat natuurlijk ook! U bent van harte welkom. Alvast bedankt voor uw hulp en medewerking. Met vriendelijke groet, Ouderraad (OR) De Kogge, ook namens het lerarenteam en de kinderen.

5 Vanuit de verkeerscommissie Kom ook Op voeten en fietsen naar school! Van 11 tot en met 22 maart wordt op onze school de actie Op Voeten en Fietsen naar school gehouden. Dit als onderdeel van de verkeersweek van 18 tot en met 22 maart. Ken je het probleem? Zo tegen half negen s ochtends en als de kinderen s middags naar huis komen: een onoverzichtelijke mengeling van voetgangers, fietsers en auto s. Doordat veel ouders hun kind(eren) met de auto brengen en halen, wordt het er in de omgeving van de school en op de schoolhuis route niet verkeersveiliger op. Dit kan voor andere ouders weer een reden zijn om de kinderen ook met de auto te brengen en te halen, waardoor er een vicieuze cirkel ontstaat. Wij willen het belang van fietsend of lopend brengen en halen nog eens onder de aandacht brengen. Juist om alle kinderen elke dag weer veilig thuis te laten komen. Zo rond de leeftijd van 7/8 jaar gaan onze kinderen over het algemeen voor het eerst zelfstandig naar school. Dit betekent dat je als ouder vroeg moet beginnen met de verkeersopvoeding. Het begint al bij de keuze van de route: waar kan je kind straks het meest veilig fietsen of lopen als het alleen gaat? Het is aan jou, als ouder, om dit uit te zoeken en de route veelvuldig met je kind te oefenen. Alleen op die manier leert je kind waar het onderweg rekening mee moet houden en welk gedrag het meest veilig is. Dit leert een kind niet vanaf de achterbank van de auto. Een andere reden is de ontwikkeling van kinderen. De sociale ontwikkeling krijgt een boost met zelf doen. Lopend of op de fiets leren kinderen hun omgeving kennen en om te gaan met verschillende situaties, die zich onderweg voordoen. Ook kunnen zij eerder zelfstandig naar vriendjes, sport of speeltuin. Kinderen die vaak in de auto zitten en weinig zelfstandig buiten zijn, hebben bovendien een slechtere conditie en vertonen een achterstand in de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht en van de grove en fijne motoriek. Allemaal redenen waarom wij er voor gekozen hebben om in de periode van 11 tot en met 22 maart mee te doen aan de VVN actie Op voeten en fietsen naar school. De kinderen van groepen 1 t/m 8 kunnen gedurende twee weken stickers sparen voor elke dag dat zij lopend of fietsen naar school komen. Ook als je met de auto komt kun je meedoen: parkeer de auto wat verder weg van de school en loop samen het laatste stuk. Dat maakt het ook autoluwer en veiliger in de directe omgeving van de school. Na afloop van de actie worden alle stickerkaarten verzameld en wordt er een winnaar per klas of school uitgeroepen. U doet toch ook mee? Verkeerscommissie De Kogge

6 OK! Actie - Vervoer jij je kind veilig in de auto? In 2006 zijn er nieuwe regels gesteld voor het vervoer van kinderen in de auto. Deze regels houden onder andere in dat kinderen kleiner dan 1.35 meter in een kinderzitje goedgekeurd volgens de R44-norm of volgens de i-size norm moeten zitten. Een kinderzitje kan een babyautostoeltje, kinderautostoeltje of zittingverhoger zijn. Daarbij geldt per 1 mei 2008 dat er niet meer kinderen in de auto vervoerd mogen worden als dat er gordels aanwezig zijn. Niet iedereen is voldoende op de hoogte van deze regels. Vandaar dat er vandaag op school een actie is uitgevoerd om u op de hoogte te stellen over hoe u uw uw kind(eren) op een veilige manier in de auto kunt vervoeren. In de hal van de onderbouw hangt in de verkeersweek van 18 tot en met 22 maart een meetlat, waarbij u kunt controleren of uw zoon of dochter al 1.35 meter lang is. Daarbij kan een meetbewijs ingevuld worden. Mocht u nog vragen hebben over het veilig vervoeren van kinderen in de auto, kijk dan ook eens op: Verkeerscommissie De Kogge Vanuit de MR even voorstellen: Het is zover.we hebben een nieuw lid voor de oudergeleding MR van de Kogge. Namens de Medezegenschapsraad van harte welkom Maartje! Ik ben Maartje Bouma, getrouwd met Erik en moeder van Melle (10) Maren (7) en Danée (3) Ik ben inmiddels al weer 15 jaar werkzaam in het speciaal onderwijs als speltherapeute en werk hierbij ook voor het overkoepelende expertisecentrum waardoor ik op veel verschillende scholen in Súdwest Fryslân kom.

7 In december zag ik de oproep voor een nieuw MR lid voorbij komen en besloot ik dat ik me hier graag voor zou willen inzetten. De afgelopen 4 jaar maak ik deel uit van de MR (personeelsgeleding) van (v)so Sinne in Sneek. En heb ik hiervoor meerdere korte cursussen gevolgd. Ik ervaar dan ook het belang van de MR en vind het heel belangrijk dat ouders op deze manier betrokken zijn bij ontwikkelingen binnen de school. Dit wil ik dan ook graag doen voor de school van mijn kinderen! Melle zit nu in groep 7, Maren in groep 4 en Danée gaat na de zomervakantie in groep 1 beginnen. Alleen in het schooljaar 2019/2020 zitten alle drie mijn kinderen bij elkaar op de Kogge. Dit is voor mij een mooi moment om in te stappen bij de MR! Met vriendelijke groet Maartje Bouma Koffieochtend Op deze ochtenden staat de koffie/thee om 8.30uur voor u klaar! U bent als ouders van harte welkom. Het is tevens een mooie manier om andere ouders te ontmoeten en meer te horen en mee te denken over onderwijs gerelateerde onderwerpen. Woensdag 29 mei is de laatste koffieochtend van dit schooljaar komt het onderwerp Dalton en jaar verder aan de orde. We willen u als ouders dit keer de kans geven om een kijkje in de klas te nemen en jullie door de kinderen zelf te laten informeren wat er allemaal is gebeurd en veranderd sinds we met elkaar in het Daltonbootje zijn gestapt. Graag tot dan! Wanneer? Woensdag 29 mei Onderwerp: Dalton.weer een jaar verder!

8

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF februari 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda februari / maart 2019 Week van 4 februari Dinsdag 5 februari Deze week oudergesprekken Oud papier Donderdag 14 februari Leerlingenraad (3) Donderdag 14 februari Week van 18 t/m 25 februari Maandag

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum Agenda november 2018 Woensdag 28 nov t/m 3 dec. Woensdag 28 november Vrijdag 30 november Leerlingenraad (2) Dinsdag 4 december Woensdag 5 december Woensdag 19 december Surprises van groep 5 t/m 8 mogen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Wist u dat wij zonnepanelen op het dak hebben gekregen eind mei? Op die manier zijn wij als school zelfvoorzienend! Belangrijke data: Week 24 & 25 Toetsweken Cito

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuws vanuit de leerlingenraad

Nieuws vanuit de leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 02 t/m 06 oktober Agenda: Ma - Di - Wo - Vergadering leerlingenraad Beste ouders/verzorgers Denkt u eraan! Donderdag 5 oktober a.s. hebben alle kinderen vrij. Dit i.v.m. de landelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maart 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF maart 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda Vrijdag 30 maart Goede vrijdag : leerlingen vrij Dinsdag 3 april Oud papier Donderdag 5 april Verkeersexamen theorie groep 8 Vrijdag 6 april Koffieochtend 8.30 9.15 uur thema: Kanjertraining Woensdag

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Nieuwsbrief SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief. Op de website en via Parro vindt u ook informatie per groep, na de vakantie is daar ook de schoolgids te downloaden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 september 2018 Agenda September Do 13 Ma 17 t/m Vr 21 Ma 24 t/m Vr 28 Ma 1 Do 4 Ma 8 Do 11 Zo 14 Ma 22 Inzameling oud papier Actieweek op voeten en fietsen naar school Ontmoeten

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje!

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje! Infobrief nummer 20, 2016-2017 AGENDA Ma. 10-07-2017 Di. 11-07-2017 Potje Wo. 12-07-2017 Ochtendprogramma tot 12.00 uur GEKKE HAREN DAG Do. 13-07-2017 13.15 uur eiergooikampioenschappen De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 2-7 oktober 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Woensdag 5 t/m vrijdag 14 oktober

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 december 2015 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 2 3 4 * Sinterklaas * Alle groepen vrij om 12.00 uur 7 8 9 10 11 5/6 12/13 14 * MR vergadering 15 * Kerststukjes maken met

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 4 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de toekomstige leerlingen van Basisschool Schinveld

Aan de ouders / verzorgers van de toekomstige leerlingen van Basisschool Schinveld Aan de ouders / verzorgers van de toekomstige leerlingen van Basisschool Schinveld Geachte ouders/verzorgers, In de bijlage treft uw een vragenlijst aan omtrent de verkeersveiligheid in de nabijheid van

Nadere informatie

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Studiedagen Maandag staat het onderwerp rekenen centraal tijdens de studiemiddag met het team. Een expert op het gebied van rekenen zal het team een training geven in

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017 Inhoud Wandelen voor water Grote Rekendag Fanfare Oene Vakbekwaam schoolleider Verkeersexamen Amnesty International Iep-toets nieuwsbrief OTP Playground Juf Renate Groep 6-7-8 schrijft een boek EU-schoolfruit

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 21 juni 2019 Musical Er Was Eens Op woensdag 26 juni is de uitvoering van de schoolmusical Er Was Eens Alle kinderen van de Gerardus zijn al een tijdje flink aan het

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie