Voor welke leeftijd zijn de Tinti-badproducten geschikt? Zijn de producten ook geschikt voor kinderen onder de 3 jaar?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor welke leeftijd zijn de Tinti-badproducten geschikt? Zijn de producten ook geschikt voor kinderen onder de 3 jaar?"

Transcriptie

1 Voor welke leeftijd zijn de Tinti-badproducten geschikt? Alle Tinti-badproducten zijn geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Oudere kinderen en volwassen kunnen ook plezier beleven aan de verschillende mogelijkheden en enthousiaste spelideeën die de producten bieden. Zijn de producten ook geschikt voor kinderen onder de 3 jaar? Omdat veel van de producten kleine onderdelen bevatten, mogen kinderen alleen de Tintiproducten gebruiken onder toezicht van een volwassene. Dit om te voorkomen dat ze kleine onderdelen inslikken. Het Tinti knisperbad mag niet gebruikt worden bij kinderen die makkelijk schrikken, in verband met het geluid dat het Tinti knisperbad geeft. Kleuren de Tinti-badproducten het haar of de huid? Nee, verkleuren van de huid of het haar gebeurt niet wanneer het product correct wordt gebruikt. Zie daarvoor de gebruiksaanwijzing op elk product. Bijvoorbeeld: de Tinti kleurzeep mag niet gebruikt worden om het haar te wassen. In uitzonderlijke gevallen kan er enige verkleuring van de huid of het haar optreden als gevolg van incorrect gebruik of een teveel gebruik van het product. Dit is volledig ongevaarlijk en is over het algemeen na een paar dagen er weer af- of uitgewassen. Is er enige gevaar wanneer een kind het gekleurde badwater inslikt? Nee, het kind loopt absoluut geen risico wanneer het gekleurd badwater binnenkrijgt. Alle grondstoffen zijn ongevaarlijk voor de gezondheid en getest volgens de geldende regelgeving. We gebruiken ook enkel ingrediënten die ook gebruikt worden in de voedselsector. Hoe worden de hoge kwaliteitseisen gewaarborgd en continu gegarandeerd tijdens de productie van de Tinti-badproducten? Naast het continu testen van de ingrediënten en kwaliteitseisen, worden alle producten ook geproduceerd volgens de Cosmetics GMP (Good Manufacturing Practice). Alle producten worden regelmatig getest, zowel door middel van interne kwaliteitscontroles als door externe onderzoeksinstituten. Welke ingrediënten worden gebruikt om de Tinti-badproducten te produceren? Onze voornamelijk natuurlijke grondstoffen komen uit verschillende landen. We zijn er op gefocust om alleen de beste ingrediënten te gebruiken voor onze Tinti-producten.

2 Welke ingrediënten in de Tinti-badproducten worden gebruikt als reinigingsmiddel? De schoonmaakmiddelen in de producten uit de Care Selection zijn waswerkzame stoffen beter bekend als oppervlakte-actieve stoffen. De producten zijn dan ook bijzonder geschikt voor de gevoelige huid van kinderen. Waarom is het belangrijk dat de Tinti-producten geen conserveermiddelen bevatten? Wij vermijden opzettelijk het gebruik van kunstmatige conserveringsmiddelen zodat de gevoelige huid van kinderen niet wordt blootgesteld aan onnodige stress en spanningen. Worden de Tinti-badproducten en -speelgoed getest op dieren? Nee, er wordt niet getest op dieren bij de ontwikkeling en productie van de Tintibadproducten. Zijn de Tinti-badkleurstoffen ook geschikt voor kinderen met een gevoelige huid? Het gerenommeerde Dermatest Institue heeft de Tinti-badwaterkleurstoffen -en de andere Tinti-badproducten- op het gebied van huidcompatibiliteit beoordeeld met uitstekend. Alle fabrikanten zijn verplicht voor het uitvoeren van uitgebreide dermatologische testen op nieuwe cosmetische producten voordat ze voor de eerste keer op de markt komen. Het doel van deze tests is om te controleren of de formuleringen nauw overeenkomen met de klinische en dermatologische compatibiliteitcriteria. Kunnen mensen met neurodermatitis of andere huidaandoeningen de Tinti-badproducten gebruiken? Tot nu toe zijn we niet op de hoogte van eventuele negatieve effecten bij het gebruik van de Tinti-badproducten. Echter, de producten zijn ontwikkeld voor gebruik op een gezonde huid. Als consumenten zich bewust zijn van enige intolerantie, zoals al bestaande huidaandoeningen en allergieën, moeten ze zelf de ingrediëntenlijst op de verpakking controleren en contact opnemen met hun arts ten aanzien van het gebruik van de producten. Kunnen de Tinti-badproducten ondanks de uitgebreide tests allergische reacties veroorzaken? Alle ingrediënten zijn getest in overeenstemming met de eis van de German Cosmetics Ordiance. De producten zijn over het algemeen volkomen onschadelijk indien correct gebruikt. Echter, een allergische reactie kan niet geheel uitgesloten worden, net als dat

3 natuurlijke grondstoffen, zoals fruit of noten, ook kunnen leiden tot allergische reacties. Als consumenten zich bewust zijn van enige intolerantie, zoals al bestaande huidaandoeningen en allergieën, moeten ze zelf de ingrediëntenlijst op de verpakking controleren en contact opnemen met hun arts ten aanzien van het gebruik van de producten. Tinti Knisperbad is bekroond met het BDIH-zegel Certified Natural Cosmetics. Waar heeft dit certificaat betrekking op? Het BDIH (Duitse vereniging van industriële bedrijven en handelsbedrijven voor geneesmiddelen, medische producten, voedingssupplementen en persoonlijke hygiëne) zegel Certified Natural Cosmetics vertegenwoordigt een vertrouwde constantheid en een altijd toenemend niveau van natuurlijke, plantaardige en biologische cosmeticaproducten. Dit zegel is in 2001 ontwikkeld door bekende fabrikanten van natuurlijke cosmetica en geldt als een verplichte kwaliteitsnorm. Het garandeert dat bij de vervaardiging van de gecertificeerde producten alleen grondstoffen zijn gebruikt die voldoen aan de strenge richtlijnen van de BDIH. Bovendien test de BDIH de ingrediënten en de samenstelling van de afzonderlijke producten. Alleen producten die voldoen aan de strenge criteria mogen krijgen het BDIH- zegel Certified Natural Cosmetics. Hoe zijn de dermatologische tests uitgevoerd? De zogenaamde patchtest is ontworpen om stoffen op te sporen die leiden tot een grote huidirritatie of een contactallergie. Dit houdt in dat de formules worden getest op de huid van volwassen vrijwilligers. Zij testen de producten enige tijd op huidirritaties. Daarvoor wordt hun huid eerst geruwd zodat het gevoeliger wordt voor de ingrediënten. Alle Tintibadproducten zijn uitvoerig getest. Kunnen de verschillende Tinti-bad en speelproducten gecombineerd worden met elkaar? Alle Tinti-producten kunnen gecombineerd worden met elkaar. Zo kunnen elke keer nieuwe badervaringen en spannende speelmogelijkheden gecreëerd worden. Wat veroorzaakt het knetterende effect bij het gebruik van Tinti Knisperbad? Het knetterende effect is een puur fysisch proces en volkomen onschadelijk. Het knetterende effect wordt veroorzaakt door het vrijgeven van kooldioxide ( CO2) en kan worden vergeleken met koolstofdioxide dat ontsnapt bij het openen van een fles mineraalwater.

4 Hoe wordt Tinti-badconfetti gebruikt? Gooi gewoon de badconfetti in het badwater, heb plezier van de tatoeages en gebruik ze vervolgens als zeep. Waarom is de foam van Tinti-badfoam niet gekleurd? Overeenkomstig de laatste wetenschappelijke bevindingen, is het helaas niet mogelijk om het Tinti-badfoam te kleuren. Hoeveel verschillende verassingen zijn er in Tinti Toverbad? Er zijn op dit moment 50 verschillende verassingen om te verzamelen. Wat is het juiste gebruik van de Tinti Kneedzeep? De Tinti Kneedzeep werkt net zoals andere kneedklei. Met droge handen kunnen er verschillende figuren en vormen mee gekleid worden en vervolgens kunnen de handen er mee gewassen worden onder de kraan. De Tinti Kneedzeep kan dus zowel als zeep en als kneedklei gebruikt worden. Hoe is de Tinti Magische handdoek te gebruiken? Verwijder de verpakking en leg de handdoek in water. Na korte tijd komt er een zachte handdoek met een vrolijk Tinti-motief tevoorschijn. Verkleuren Tinti badproducten sanitair en in het bijzonder- acryl badkuipen? Gladde oppervlakken, zoals douchebakken of een bad kunnen worden schoongespoeld en verkleuren niet door Tinti-badproducten. Verkleuring kan optreden op ruwe oppervlakken, bijvoorbeeld door kalkafzetting. Kunnen tegels of voegen verkleuren bij het gebruik van Tinti-badproducten? Natuursteentegels en -voegen kunnen verkleuren in bepaalde omstandigheden en mogen daarom, voor alle zekerheid, niet in contact komen met de Tinti-badproducten. Hoe zijn badkuip en douche na het gebruik van Tinti badproducten weer schoon te maken? Spoel na gebruik eenvoudig uw bad, wastafel of douche met schoon water. Eventuele verkleuring van de kalkafzetting kan verwijderd worden met een standaard badkamerreinigingsmiddel.

5 Wat kan ik doen als ik verkleuringen of vlekken krijg op een handdoek of ander textiel? Wij zijn niet in staat om een algemene verklaring te geven over het verwijderen van verkleuringen of vlekken vanwege de grote verscheidenheid aan stoffen op de markt. Daarom raden wij aan om het textiel niet in direct contact te laten komen met de Tintibadproducten. Welk bedrijf is eigenaar van het merk Tinti? Het bedrijf, opgericht in 1997 als Heidelberger Naturfarben GmbH & Co. KG door ondernemer Prof. Rainer Wild en omgedoopt tot Tinti in 2010, is een toonaangevende fabrikant van badplezierproducten voor kinderen. Het bedrijf maakt deel uit van Dr. Rainer Wild Holding en de algemeen directer is sinds september 2014 Michael Mucha. Hoe lang bestaat het merk Tinti? Het merk Tinti bestaat sinds Uw suggesties, ideeën of product voorstellen Omdat wij graag ons assortiment en producten verder willen verbeteren en willen voldoen aan de wensen van onze klanten, zijn wij altijd blij om uw suggesties, ideeën en product voorstellen. Welke mogelijkheden heb ik als ik niet tevreden ben met een product? Als in uitzonderlijke gevallen u niet tevreden bent met een product van Tinti GmbH & Co.KG, stuur dan de gebrekkige goederen naar: Tinti GmbH & Co KG, Quality Control, Mittelgewannweg 10, Heidelberg. Gelieve een korte beschrijving over uw klacht en uw adres bijvoegen. Uiteraard zullen wij onmiddellijk een product toezenden ter vervanging voor het product dat u hebt afgewezen. De garantieclaim wordt snel en direct behandeld. We staan open voor uw eventuele vragen, ideeën of suggesties. We kijken er naar uit om van u te horen.

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER XTLUIS 4% g/g oplossing voor cutaan gebruik Dimeticon Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel

Nadere informatie

BIJSLUITER. DITRANOLSALICYLZUUR collodium 10 ml

BIJSLUITER. DITRANOLSALICYLZUUR collodium 10 ml BIJSLUITER DITRANOLSALICYLZUUR collodium 10 ml Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien

Nadere informatie

Klok, een bewuste keuze!

Klok, een bewuste keuze! Klok, een bewuste keuze! Klok is hét ecologische merk als het gaat om was- en reinigingsmiddelen. In de recepturen zijn geen parfum en kleurstoffen toegevoegd en hierdoor is de kans op een allergische

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

BIJSLUITER. TETRACYCLINE 3% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% crème en zalf

BIJSLUITER. TETRACYCLINE 3% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% crème en zalf BIJSLUITER TETRACYCLINE 3% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% crème en zalf Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Allergodil oogdruppels, oogdruppels, oplossing 0,5 mg/ml. azelastinehydrochloride

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Allergodil oogdruppels, oogdruppels, oplossing 0,5 mg/ml. azelastinehydrochloride BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS oogdruppels, oogdruppels, oplossing 0,5 mg/ml azelastinehydrochloride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Bad- en Douche renovatie

Bad- en Douche renovatie Bad- en Douche renovatie unieke ombouwsystemen tegelwerk blijft intact klaar in 1 dag Bad-in-Bad-Systeem Uniek systeem: een nieuw bad zonder breekwerk U zou wel een nieuw bad willen, maar geen verbouwing

Nadere informatie

Behandeling met ditranol op het Dermatologisch Dagcentrum

Behandeling met ditranol op het Dermatologisch Dagcentrum Ditranolbehandeling Ditranolbehandeling Ditranol zalf wordt bij de behandeling van psoriasis gebruikt. Het is een zeer effectieve behandeling. Ditranol dringt de huid binnen en beinvloed de gestoorde celdeling

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

BIJSLUITER. TETRACYCLINE 3% crème en zalf

BIJSLUITER. TETRACYCLINE 3% crème en zalf BIJSLUITER TETRACYCLINE 3% crème en zalf Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft

Nadere informatie

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT De kracht van de natuur SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en

Nadere informatie

Refreshing THE FOAM SOAP EXPERIENCE

Refreshing THE FOAM SOAP EXPERIENCE Refreshing THE FOAM SOAP EXPERIENCE FRESH CLEAN Innovation De nieuwe schuimzepen voor sanitaire ruimtes van SC Johnson Professional Ontwikkeld met de ondersteuning van klanten, schoonmaakspecialisten,

Nadere informatie

BIOnyx genomineerd voor. Wie is BIOnyx?

BIOnyx genomineerd voor. Wie is BIOnyx? 2018 Wie is BIOnyx? BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRETINOÏNE 0,1% crème

BIJSLUITER. TRETINOÏNE 0,1% crème BIJSLUITER TRETINOÏNE 0,1% crème Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem later

Nadere informatie

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING Gezichtsreiniger set TB-14838 HANDLEIDING TB-14838 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3.

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2013 VTech Printed in China 91-002859-013

HANDLEIDING. 2013 VTech Printed in China 91-002859-013 HANDLEIDING 2013 VTech Printed in China 91-002859-013 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen

Nadere informatie

SF Z. Oncologisch support Team. Afinitor SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS

SF Z. Oncologisch support Team. Afinitor SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS SF Z SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS Oncologisch support Team Afinitor Patiënteninformatie doelgerichte therapie In het kader van uw behandeling voor nierkanker heeft uw arts het geneesmiddel Afinitor voorgeschreven.

Nadere informatie

Ditranol thuis behandeling

Ditranol thuis behandeling Ditranol thuis behandeling Ditranolbehandeling Ditranol zalf wordt bij de behandeling van psoriasis gebruikt. Het is een zeer effectieve behandeling. De werking van de ditranol zalf is nog niet volledig

Nadere informatie

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ Zelfreinigend Zelfreinigend Pilkington Activ Pilkington Activ is ook zeer geschikt voor dakbeglazing Zelfreinigend glas Pilkington Activ is duurzaam, gecoat, zelfreinigend glas met een neutrale kleur en

Nadere informatie

Plakproef. Op de polikliniek Allergologie

Plakproef. Op de polikliniek Allergologie Plakproef Op de polikliniek Allergologie Inleiding De allergoloog heeft in overleg met u een afspraak gemaakt voor een plakproef. De plakproef wordt ook wel patchtest of epicutane test genoemd. Een plakproef

Nadere informatie

HANDLEIDING. Was & Leer Badolifant VTech Printed in China

HANDLEIDING. Was & Leer Badolifant VTech Printed in China HANDLEIDING Was & Leer Badolifant 2011 VTech Printed in China 91-002551-005-000 INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Was & Leer Badolifant van VTech. Wij van VTech doen ons uiterste best goede

Nadere informatie

NIEUW SHIATSU MASSAGE SYSTEEM

NIEUW SHIATSU MASSAGE SYSTEEM M A D E I N I TA LY NIEUW SHIATSU MASSAGE SYSTEEM De nieuwe SHIATSU massage van de washunit Sensation is een massage systeem van de nieuwe generatie. Speciaal ontwikkeld voor spier ontspanning en het verlagen

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Acneryne 2% - 4% Gel Erythromycine

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Acneryne 2% - 4% Gel Erythromycine BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Acneryne 2% - 4% Gel Erythromycine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken Dit geneesmiddel kunt u zonder voorschrift krijgen. Maar

Nadere informatie

Spetter Spat Schildpad

Spetter Spat Schildpad HANDLEIDING Spetter Spat Schildpad 2010 VTech Printed in China 91-002441-004-000 INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Spetter Spat Schildpad van VTech. Wij van VTech doen ons uiterste best goede

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Cosmeticaverordening en Claims. Judith de Graaf Nederlandse Cosmetica Vereniging Driebergen, 10 juni 2012

Cosmeticaverordening en Claims. Judith de Graaf Nederlandse Cosmetica Vereniging Driebergen, 10 juni 2012 en Claims Judith de Graaf Nederlandse Cosmetica Vereniging Driebergen, 10 juni 2012 1. 2. Verantwoordelijke persoon & rol distributeurs 3. Claims Inhoud NCV Op de markt brengen van veilige producten Zorgen

Nadere informatie

Verken & Leer Zeilboot

Verken & Leer Zeilboot Verken & Leer Zeilboot 2011 VTech Printed in China 91-002539-004-000 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

Veiligheidsinformatieblad Volgens EG-richtlijn 2001/58/EG

Veiligheidsinformatieblad Volgens EG-richtlijn 2001/58/EG Veiligheidsinformatieblad Volgens EGrichtlijn 2001/58/EG 1. IDENTIFICATIE VAN HET PRODUCT EN VAN HET BEDRIJF Handelsnaam: TRICEL Goudzeep; doos 16 x 500 gr art. 20700 4287 Leverancier: Senzora B.V. Sluisstraat

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 5%, 10%, 15% en 20% VASELINELANETTECRÈME

BIJSLUITER. LCD 5%, 10%, 15% en 20% VASELINELANETTECRÈME BIJSLUITER LCD 5%, 10%, 15% en 20% VASELINELANETTECRÈME Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie Reiniging en desinfectie 1 Reiniging en desinfectie Als jij een frietje eet bij de snackbar, denk je waarschijnlijk niet na over de keuken. Maar stel je eens voor dat jouw friet wordt gebakken in een hele

Nadere informatie

Allergologisch onderzoek

Allergologisch onderzoek Allergologisch onderzoek Allergologisch onderzoek Klachten van de huid of luchtwegen kunnen soms door overgevoeligheid (allergie) veroorzaakt worden. Bij verdenking op een allergie kan allergologisch onderzoek

Nadere informatie

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% KETOCONAZOL 2% ZINKOXIDE 10% cetomacrogolcrème

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% KETOCONAZOL 2% ZINKOXIDE 10% cetomacrogolcrème BIJSLUITER cetomacrogolcrème Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem later

Nadere informatie

Vertrouwen in Cosmetica

Vertrouwen in Cosmetica Vertrouwen in Cosmetica Vertrouwen in cosmetica Cosmetica helpen ons zelfverzekerder te zijn over ons voorkomen. Of het nu gaat om producten die een aangename geur geven, zoals deodorant en parfum, of

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème BIJSLUITER LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. PROTAGENS 2% oogdruppels, oplossing Povidon

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. PROTAGENS 2% oogdruppels, oplossing Povidon BIJSLUITER 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER PROTAGENS 2% oogdruppels, oplossing Povidon Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Miconazolnitraat 20 PCH, strooipoeder 20 mg/g miconazolnitraat

Miconazolnitraat 20 PCH, strooipoeder 20 mg/g miconazolnitraat 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Miconazolnitraat 20 PCH, 20 mg/g miconazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie - Dit geneesmiddel

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf

BIJSLUITER. LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf BIJSLUITER LCD 10% SALICYLZUUR 10% lanettezalf Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien

Nadere informatie

Annakeur Uw glucosemeter, onze zorg

Annakeur Uw glucosemeter, onze zorg Annakeur Uw glucosemeter, onze zorg Meten is weten Controle van de bloedglucosespiegel is een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven van een diabeet. U wilt eigenlijk maar één ding: zo normaal mogelijke

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème beschermende laag tegen schadelijke stoffen en bacteriën makkelijker

Nadere informatie

Explosieveilige elektrische/ventilatie-/verlichtings-/...apparatuur gebruiken. Uitsluitend vonkvrij gereedschap gebruiken

Explosieveilige elektrische/ventilatie-/verlichtings-/...apparatuur gebruiken. Uitsluitend vonkvrij gereedschap gebruiken Betekenis P-zinnen Algemeen P101 P102 P103 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden Buiten het bereik van kinderen houden Alvorens te gebruiken, het etiket

Nadere informatie

Formaldehyde allergie

Formaldehyde allergie Dermatologie Formaldehyde allergie Het Antonius Ziekenhuis vormt samen met Thuiszorg Zuidwest Friesland de Antonius Zorggroep U bent allergisch voor formaldehyde/formaldehyde afgevende conserveermiddelen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Beren Bootje VTech. Printed in China UK

HANDLEIDING. Beren Bootje VTech. Printed in China UK HANDLEIDING Beren Bootje 2014 VTech Printed in China 91-002903-000 UK Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Plakproef

PATIËNTEN INFORMATIE. Plakproef PATIËNTEN INFORMATIE Plakproef 2 PATIËNTENINFORMATIE Door middel van deze folder wil het Maasstad Ziekenhuis u enige informatie geven over het onderzoek. Wij adviseren u deze informatie zorgvuldig te lezen.

Nadere informatie

27 mai 2014. VSM Belgium bvba Rodizen, PIL-NL 1(5) Bijsluiter: informatie voor de Patiënt

27 mai 2014. VSM Belgium bvba Rodizen, PIL-NL 1(5) Bijsluiter: informatie voor de Patiënt 1(5) Bijsluiter: informatie voor de Patiënt 2(5) Rodizen, filmomhulde tabletten Gedroogde Rhodiola rosea wortelextract (1.5 5 : 1) (WS 1375). Extractiemiddel: 60% ethanol (g/g) Lees goed de hele bijsluiter

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Zindaclin 1% Gel Clindamycine

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Zindaclin 1% Gel Clindamycine B. BIJSLUITER 1 Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Zindaclin 1% Gel Clindamycine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u

Nadere informatie

BIJSLUITER. HYDROCHINON 5% TRETINOÏNE 0,05% HYDROCORTISONACETAAT 1% crème HYDROCHINON 5% TRETINOÏNE 0,05% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% crème

BIJSLUITER. HYDROCHINON 5% TRETINOÏNE 0,05% HYDROCORTISONACETAAT 1% crème HYDROCHINON 5% TRETINOÏNE 0,05% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% crème BIJSLUITER HYDROCHINON 5% TRETINOÏNE 0,05% HYDROCORTISONACETAAT 1% crème HYDROCHINON 5% TRETINOÏNE 0,05% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% crème Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

6. Contacteczeem. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

6. Contacteczeem. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! 6. Contacteczeem Dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is contacteczeem? Bij contacteczeem krijgt u uitslag op uw huid (eczeem) door contact met bepaalde stoffen.

Nadere informatie

BIJSLUITER. DITRANOL 0,1%, 0,25%, 0,5%, 1%, 2%, 3%, 4% en 5% gel

BIJSLUITER. DITRANOL 0,1%, 0,25%, 0,5%, 1%, 2%, 3%, 4% en 5% gel BIJSLUITER DITRANOL 0,1%, 0,25%, 0,5%, 1%, 2%, 3%, 4% en 5% gel Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Kruidvat Antischimmelpoeder Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder

Kruidvat Antischimmelpoeder Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder Module 1 Administrative Information and Prescribing Information Page: 1.3.1.3-1 of 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS, miconazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

MATERIAALCOMPETENTIE. Badcultuur in perfectie.

MATERIAALCOMPETENTIE. Badcultuur in perfectie. MATERIAALCOMPETENTIE Badcultuur in perfectie. Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Duitsland Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 Internet: www.kaldewei.com NEDERLAND BELGIË

Nadere informatie

05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie

05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie ONDERHOUD 02 ONDERHOUD INSTRUCTIES INHOUD 03 Houten werkbladen 04 Dagelijks onderhoud 04 Onderhoud van het werkblad 05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie Door FSC -gecertificeerde houtproducten

Nadere informatie

SF Z. Oncologisch support Team. Tyverb SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS

SF Z. Oncologisch support Team. Tyverb SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS SF Z SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS Oncologisch support Team Tyverb Patiënteninformatie doelgerichte therapie Dosis en toediening Tyverb is beschikbaar in tabletten van 250 mg. De aanbevolen dosis volgens voorschrift

Nadere informatie

Allergisch contacteczeem

Allergisch contacteczeem Allergisch contacteczeem Wat is allergisch contacteczeem? De term eczeem wordt gebruikt voor huidafwijkingen, die gepaard kunnen gaan met jeuk, roodheid, kleine bobbeltjes (papels), blaasjes, natten en

Nadere informatie

Dermatologie. Formaldehyde. Afdeling: Onderwerp:

Dermatologie. Formaldehyde. Afdeling: Onderwerp: Afdeling: Onderwerp: Dermatologie Formaldehyde U bent allergisch voor formaldehyde/formaldehyde afgevende conserveermiddelen (ook wel genoemd formaldehyde releasers): Wat nu? Uw dermatoloog heeft aangetoond

Nadere informatie

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Productnaam: Mosquito Milk Spray 0% DEET Productsoort(en): PT 9 - Afweermiddelen en lokstoffen Toelatingsnummer: BE20-00 Referentienummer van de asset

Nadere informatie

Ecologisch bedtextiel

Ecologisch bedtextiel Beter slapen kun je niet! Ecologisch bedtextiel Maatschappelijk verantwoord ondernemen 100% natuurlijk Het concept van past volledig in het programma van MVO. Omdat de producten 100% natuurlijk zijn. Productieproces

Nadere informatie

BIJSLUITER. KOOLTEER 10% en 20% in vaseline

BIJSLUITER. KOOLTEER 10% en 20% in vaseline BIJSLUITER KOOLTEER 10% en 20% in vaseline Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft

Nadere informatie

Wat is de opdracht? Kijk van te voren in je boek. Geef de juiste informatie over hoe je de verzorging hoort te geven.

Wat is de opdracht? Kijk van te voren in je boek. Geef de juiste informatie over hoe je de verzorging hoort te geven. Werkproces 1.3 Ondersteunen bij persoonlijke verzorgingadl Fase 1 Opdracht 52 Uiterlijke verzorging a. huid en scheren, b. haren, c. ogen, d. oren, e. mond en tanden poetsen, f. genitaal Wat is de Maak

Nadere informatie

Miconazolnitraat 20 PCH, hydrofiele crème 20 mg/g miconazolnitraat

Miconazolnitraat 20 PCH, hydrofiele crème 20 mg/g miconazolnitraat 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Miconazolnitraat 20 PCH, 20 mg/g miconazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want

Nadere informatie

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Productnaam: Mosquito Milk Spray 50% DEET Productsoort(en): PT 19 - Afweermiddelen en lokstoffen Referentienummer van de asset in R4BP 3: BE-0012147-0000

Nadere informatie

Laboratorium Medisan is er voor u.

Laboratorium Medisan is er voor u. Laboratorium Medisan is er voor u. Of u zichzelf nu ziet als klant, afnemer of opdrachtgever, wij willen samen met u werken aan het verwezenlijken van uw ambities en behoeftes. Laboratorium Medisan Let

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Allergodil oogdruppels, oogdruppels, oplossing 0,5 mg/ml. azelastinehydrochloride

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Allergodil oogdruppels, oogdruppels, oplossing 0,5 mg/ml. azelastinehydrochloride BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER oogdruppels, oogdruppels, oplossing 0,5 mg/ml azelastinehydrochloride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke

Nadere informatie

Duurzaam en doeltreffend schoonmaken. Ecologisch verantwoord

Duurzaam en doeltreffend schoonmaken. Ecologisch verantwoord Duurzaam en doeltreffend schoonmaken Ecologisch verantwoord Vive, in één keer dubbel schoonmaken: duurzaam en doeltreffend Vive draait om leven. Levenslust. Vitaliteit. Een goed gevoel. Vive is de naam

Nadere informatie

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Productnaam: Mosquito Milk Spray 20% DEET Productsoort(en): PT 19 Afweermiddelen en lokstoffen Toelatingsnummer: NL00118210000 Referentienummer van

Nadere informatie

Bee Products. Forever I Bee Products

Bee Products. Forever I Bee Products Bee Products Forever Living Products biedt u 100% natuurlijke bijenproducten. Onze bijenkorven bevinden zich op een ideale locatie, in een zuivere omgeving die vrij is van pesticiden en andere verontreinigende

Nadere informatie

Knuffel & Leer Bal VTech Printed in China

Knuffel & Leer Bal VTech Printed in China HANDLEIDING Knuffel & Leer Bal 2015 VTech Printed in China 91-002989-007 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

CAL. 5Y85 ANALOOG QUARTZHORLOGE

CAL. 5Y85 ANALOOG QUARTZHORLOGE NEDERLANDS CAL. 5Y85 ANALOOG QUARTZHORLOGE De tijd wordt aangeduid door middel van uren-, minuten en secondewijzers. De datum wordt aangeduid met de datumwijzer De dag van de week wordt aangeduid met de

Nadere informatie

HANDLEIDING. Bubbelpret Walvis. 2013 VTech Printed in China 91-002860-009

HANDLEIDING. Bubbelpret Walvis. 2013 VTech Printed in China 91-002860-009 HANDLEIDING Bubbelpret Walvis 2013 VTech Printed in China 91-002860-009 NL INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Bubbelpret Walvis van VTech. Wij van VTech doen ons uiterste best goede producten

Nadere informatie

HANDLEIDING. Baby Badeendje. 2014 VTech Printed In China 91-009689-001 NL

HANDLEIDING. Baby Badeendje. 2014 VTech Printed In China 91-009689-001 NL HANDLEIDING Baby Badeendje 2014 VTech Printed In China 91-009689-001 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

IKEA badkamer. GODMORGON badkamersysteem, wastafels, mengkranen en douchemengkranen en toebehoren

IKEA badkamer. GODMORGON badkamersysteem, wastafels, mengkranen en douchemengkranen en toebehoren IKEA badkamer GODMORGON badkamersysteem, wastafels, mengkranen en douchemengkranen en toebehoren Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan badkamermeubelen, daarom ondergaan onze badkamers strenge

Nadere informatie

Benzoylperoxide 50 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers benzoylperoxide

Benzoylperoxide 50 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers benzoylperoxide 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Benzoylperoxide 50 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers benzoylperoxide

Nadere informatie

HANDLEIDING. Avonturenbos. 2014 VTech Printed in China 91-002922-004 NL

HANDLEIDING. Avonturenbos. 2014 VTech Printed in China 91-002922-004 NL HANDLEIDING Avonturenbos 2014 VTech Printed in China 91-002922-004 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

Allergisch voor Formaldehyde

Allergisch voor Formaldehyde Allergisch voor Formaldehyde U bent allergisch voor formaldehyde/ formaldehyde afgevende conserveermiddelen (ook wel genoemd formaldehyde releasers): Wat nu? Uw dermatoloog heeft aangetoond dat u allergisch

Nadere informatie

SF Z SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS. Therapie: Erbitux

SF Z SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS. Therapie: Erbitux SF Z SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS Therapie: Erbitux Inhoud Wat is Erbitux Hoe wordt Erbitux toegediend? Wat is belangrijk om te weten als u Erbitux krijgt toegediend? Huid reacties Enkele raadgevingen Duur

Nadere informatie

Boots Pharmaceuticals Antischimmelpoeder Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder miconazolnitraat

Boots Pharmaceuticals Antischimmelpoeder Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder miconazolnitraat BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Boots Pharmaceuticals Antischimmelpoeder Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder miconazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter, want deze bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Informatiepakket. Veilig de Europese markt op met uw cosmetisch product

Informatiepakket. Veilig de Europese markt op met uw cosmetisch product Informatiepakket Veilig de Europese markt op met uw cosmetisch product Als u in de EU een cosmetisch product op de markt wilt brengen, moet u voldoen aan strenge regels. Die wettelijke regels zorgen dat

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2-in-1 Mobiel. 2011 VTech Printed In China 91-002598-004

HANDLEIDING. 2-in-1 Mobiel. 2011 VTech Printed In China 91-002598-004 HANDLEIDING 2-in-1 Mobiel 2011 VTech Printed In China 91-002598-004 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

Batterijdiagnosetoestel voor het testen van alle types 12 V-batterijen.

Batterijdiagnosetoestel voor het testen van alle types 12 V-batterijen. CBT12XS BATTERIJTESTTOESTEL Batterijdiagnosetoestel voor het testen van alle types 12 V-batterijen. TESTVERLOOP / GEBRUIKSAANWIJZINGEN BELANGRIJK: 1. Voor het testen van de prestatie van 12 V-accu s (CCA:

Nadere informatie

Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING

Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING Oogmassage apparaat TB-1583 HANDLEIDING TB-1583 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3. ONDERDELEN

Nadere informatie

SF Z. Oncologisch support Team. Sutent SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS

SF Z. Oncologisch support Team. Sutent SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS SF Z SINT-FRANCISKUSZIEKENHUIS Oncologisch support Team Sutent Patiënteninformatie doelgerichte therapie In het kader van uw behandeling voor gevorderde niercelkanker heeft uw arts het geneesmiddel Sutent

Nadere informatie

BIJSLUITER. RESORCINOL 5%, 10% en 15% crème

BIJSLUITER. RESORCINOL 5%, 10% en 15% crème BIJSLUITER RESORCINOL 5%, 10% en 15% crème Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft

Nadere informatie

Ecowater waterontharder

Ecowater waterontharder s y s t e m s Voorkom kalkaanslag met een Ecowater waterontharder www.aquacomfort.nl Unieke gepatenteerde kenmerken: Multifunctionele display, geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik Besturing:

Nadere informatie

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide

Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Samenvatting van de productkenmerken van een biocide Productnaam: Mosquito Milk Spray 9.5% DEET Productsoort(en): PT 19 - Afweermiddelen en lokstoffen Referentienummer van de asset in R4BP 3: BE-0011956-0000

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2013 VTech Printed in China 91-002826-011

HANDLEIDING. 2013 VTech Printed in China 91-002826-011 HANDLEIDING 2013 VTech Printed in China 91-002826-011 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal

Nadere informatie

Handleiding Bobby gaat in bad

Handleiding Bobby gaat in bad Handleiding Bobby gaat in bad 91-003607-003 NL INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van Bobby gaat in bad van VTech. Wij van VTech doen ons uiterste best goede producten te maken die leuk en leerzaam

Nadere informatie

Muren en plafonds binnenshuis

Muren en plafonds binnenshuis PRODUKTNAAM : MAGNEETVERF 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE VENNOOTSCHAP/ONDERNEMING Productnaam: Onderneming: Chemische naam/typering: Toepassing: Magneetverf MagneetVerf, Veldhunten.

Nadere informatie

Geachte lezer, Omdat Visser s installatiebedrijf u graag langdurig van u sanitair wil laten genieten, hebben wij dit boekje samengesteld.

Geachte lezer, Omdat Visser s installatiebedrijf u graag langdurig van u sanitair wil laten genieten, hebben wij dit boekje samengesteld. Geachte lezer, Waarschijnlijk heeft u net uw nieuwe huis betreden. Om u optimaal te laten genieten van uw sanitair heeft Visser s installatiebedrijf in de bouwfase zijn uiterste best gedaan om uw sanitair

Nadere informatie

De Handeczeemtest veilig en gezond werken, een serieuze zaak!

De Handeczeemtest veilig en gezond werken, een serieuze zaak! De Handeczeemtest veilig en gezond werken, een serieuze zaak! Colofon Tekst: Healty Hairdresser Eindredactie: diezit. Ontwerp en realisatie: diezit. Fotografie voorkant: Richard Monsieurs Disclaimer Niets

Nadere informatie

BIJSLUITER. CHLOORHEXIDINE 0,02% oogdruppels

BIJSLUITER. CHLOORHEXIDINE 0,02% oogdruppels BIJSLUITER CHLOORHEXIDINE 0,02% oogdruppels Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: is erg belangrijk. We weten dat als je in de puberteit komt er allerlei dingen aan je lijf gaan veranderen. We hebben in een eerdere bijeenkomst al een aantal van

Nadere informatie

HANDLEIDING MANUEL D UTILISATION. Ontdek & Leer Badstoel. 2010 VTech Printed in China 91-002475-002-000

HANDLEIDING MANUEL D UTILISATION. Ontdek & Leer Badstoel. 2010 VTech Printed in China 91-002475-002-000 HANDLEIDING MANUEL D UTILISATION Ontdek & Leer Badstoel 2010 VTech Printed in China 91-002475-002-000 Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze

Nadere informatie

HANDLEIDING Lex de T-Rex

HANDLEIDING Lex de T-Rex HANDLEIDING Lex de T-Rex 2012 VTech Printed in China 91-002676-007 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. HiBiSOL, oplossing voor cutaan gebruik 5 mg/ml en 600 mg/ml. chloorhexidinedigluconaat en isopropylalcohol

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. HiBiSOL, oplossing voor cutaan gebruik 5 mg/ml en 600 mg/ml. chloorhexidinedigluconaat en isopropylalcohol Bijsluiter: informatie voor de gebruiker HiBiSOL, oplossing voor cutaan gebruik 5 mg/ml en 600 mg/ml chloorhexidinedigluconaat en isopropylalcohol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel

Nadere informatie

Hygiene en veiligheid

Hygiene en veiligheid Hygiene en veiligheid De effectieve methode tegen ziekenhuisbacteriën Biocompatibel Hygiënisch Kosteneffectief In zorginstellingen, ziekenhuizen en andere verpleeginrichtingen kunnen kiemen een zeer groot

Nadere informatie