Weeknieuws nr mei mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse 28 juni Alle kinderen vrij i.v.m. BLP (cursus van de leerkrachten)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weeknieuws nr mei mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse 28 juni Alle kinderen vrij i.v.m. BLP (cursus van de leerkrachten)"

Transcriptie

1 Weeknieuws nr mei 2019 AGENDA Datum Activiteit 21 mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse 28 juni Alle kinderen vrij i.v.m. BLP (cursus van de leerkrachten) Welkom In groep 1 mogen we Aylin welkom heten. We wensen haar veel plezier op school. Avondvierdaagse Op 21, 22, 23 en 24 mei lopen de groepen 3 t/m 8 mee met de Avondvierdaagse. We starten en eindigen bij school (voor op het plein), behalve de laatste avond dan eindigen we in het centrum van Noordwolde. U kunt uw kind(eren) daar na afloop ophalen. Eventuele bloemen kunt u het beste geven aan de Gelde. Zowel de groepen die de 5 km lopen, als de groepen die de 10 km lopen starten dinsdag, woensdag en donderdag om 17.50u bij school. Op vrijdag start de 10 km om uur en de 5 km om uur. Er lopen geen ouders mee als begeleiding maar uitsluitend leerkrachten. De shirtjes kunnen op maandag gewassen worden ingeleverd; dan krijgen ze ook hun medaille. Zorg voor stevig schoeisel, om blessures te voorkomen!! Dus geen ballerina s, crocks, teenslippers etc. Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 15 mei hebben we met 17 teams meegedaan aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.het was een zeer geslaagde middag mede door het mooie weer. We zijn zeer blij met de vele ouders die op een zeer enthousiaste wijze de teams hebben begeleid, nogmaals bedankt hiervoor! Zes teams hebben een eerste prijs behaald in hun poule. Het team van groep 7/8 dat meedeed in de kampioenspoule is kampioen van Weststellingwerf geworden. Zij mogen nu op 19 juni meedoen aan het Fries kampioenschap in Hantum. Alle kinderen hebben een sportieve, leuke middag gehad.

2 Kamp Westerbork Groep 8 is dinsdag naar kamp Westerbork geweest. Een gids vertelde ons eerst een verhaal over het joodse gezin Muller die tijdens de WOII in Noordwolde woonde. Door het werk van de vader wat goed voor de Duitsers was, werd dit gezin niet opgepakt. Toch maakte dit gezin zich wel grote zorgen en zijn op een gegeven moment gaan onderduiken. Voor dit gezin liep het goed af. Na dit verhaal kregen we een film te zien van een vrouw die in kamp Westerbork had gezeten toen ze 10 jaar oud was. Daarna gingen de kinderen met een vragenblad het museum in. Hier kregen ze veel informatie over het kamp. Na buiten in het zonnetje te hebben geluncht gingen we lopend op weg naar het kampterrein. Daar kregen we een rondleiding van de gids. Hij kon erg beeldend vertellen en vertelde veel persoonlijke verhalen wat veel indruk maakte. Al met al was het een indrukwekkende, leerzame dag. Verkeersexamen Nadat iedereen geslaagd was voor het theoretische verkeersexamen was het afgelopen donderdag tijd voor het praktisch verkeersexamen. Er moest een ronde gefietst worden waarbij er o.a. gelet werd op richting aangeven, verkeer van rechts voor laten gaan en op een veilige manier fietsen. Nadat iedereen de ronde gefietst had, was het even wachten op de uitslag. Een politie-agent kwam de diploma s uitreiken. Iedereen had het goed gedaan en ze waren allemaal geslaagd. Knap gedaan. Ouders die VVN geholpen hebben, bedankt! Voorstelling beide groepen 1 en groep 3 op 24 mei Vrijdag 24 mei verzorgen de beide groepen 1 en groep 3 in het Buurthuus een optreden. Wij willen ouders, opa's en oma's van de desbetreffende groepen van harte uitnodigen om te kijken bij deze voorstelling. Neemt u achter in de zaal plaats, op deze manier is er voldoende plaats voor de leerlingen van de verschillende groepen die ook gaan kijken. De kinderen spelen de voorstelling twee keer. De eerste voorstelling begint De tweede voorstelling begint Oud papier ophalen 21 mei Dinsdagavond 21 mei is er weer oud papier ophalen. Wilt u het papier weer vanaf uur aan de weg zetten! Ouders van de volgende leerlingen zijn ingedeeld: Celina gr. 5 Daan gr. 2 Fleur gr.6 Joey gr. 1 Kiki gr. 8 Naomi gr. 8 Laura gr. 4 Noa gr. 8 We verwachten u om uur bij school. Wij rekenen op uw komst. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, de oudervereniging.

3 Groep Op dinsdag 4 juni gaan wij naar het jeugdconcert 2019 Gevleugeld van het Noord Nederlands Orkest en Het Houten Huis. Wij moeten daar om 9.25 uur aanwezig zijn en het jeugdconcert begint om 9.45 uur. Het gehele concert zal ongeveer 45 minuten duren. De voorstelling vindt plaats in De Lawei te Drachten. We vertrekken om 8.50 uur vanaf de Vensterschool. Voor dit jeugdconcert zijn wij opzoek naar voldoende rijders. U kunt zich aanmelden als rijder bij juf Patricia (groep 7/8) patricia@vensterschool.net Op dit moment zijn er nog onvoldoende auto s om met elkaar naar dit concert gaan. Graag aanmelden voor woensdag 22 mei. 6 juni Naschoolse Sport Activiteiten in sporthal De Duker James bond spel Op donderdag 6 juni is het laatste Naschoolse sportaanbod van dit schooljaar. Tijdens dit aanbod gaan we het James bond spel spelen. Het James bond spel is een spel waarbij je met 3 teams speelt. De James Bond s, de hulpjes van James Bond en de boeven. De hele zaal staat vol met materialen, waar de boeven achter kunnen schuilen. De schuilplaats van James Bond zijn 2 kasten met een dikke mat erop. Zin om mee te doen en dit spel te spelen? Kom dan naar de Duker! Pleegouders gezocht Heeft u het spandoek op ons schoolhek gezien? Daarmee wordt aandacht gevraagd voor pleegzorg. De actie van Jeugdhulp Friesland en de William Schrikker Groep wordt ondersteund door de gemeente Westellingwerf. Opgroeien in een gezin. Voor de meeste kinderen is dit de normaalste zaak van de wereld. Maar wat als de problemen in een gezin zo groot zijn dat een kind (tijdelijk) niet thuis kan wonen? Dan is (tijdelijk) wonen in een pleeggezin vaak het beste alternatief. In Friesland wonen bijna 850 kinderen in een pleeggezin. Dat lijkt veel maar toch wordt voor veel andere kinderen een warm gezin gezocht. Iedereen kan in principe pleegouder worden. Wat telt is dat u een kind structuur, warmte en veiligheid kunt bieden. Er zijn verschillende vormen van pleegzorg. Sommige kinderen wonen zeven dagen in de week bij hun pleeggezin. Anderen af en toe een weekend of tijdens de vakantie. Dat hangt af van wat het beste is voor het pleegkind. Wilt u meer weten? Op een informatiebijeenkomst delen pleegouders en hulpverleners ervaringen om u een zo goed mogelijk beeld van pleegzorg te geven. En wat erbij komt kijken om pleegouder te worden. Om wat voor kinderen het gaat, hoe het voorbereidingstraject eruit ziet en welke ondersteuning geboden wordt. Op vindt u meer informatie en kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor een bijeenkomst voor meer informatie.

4 Sport op Basisscholen Extra (afgekort SOBx). Hallo ouders / verzorgers, Sinds september 2014 wordt er vanuit het Buurtsportwerk Weststellingwerf een impuls gegeven aan sport en bewegen in de gemeente Weststellingwerf. Afgelopen jaren worden er op een aantal scholen motorische screeningen gedaan bij de kinderen uit de groepen 3 en 4 die wat moeite hebben met bewegen. Wij willen deze kinderen graag verder helpen doormiddel van beweeggroepjes in Wolvega en Noordwolde. Onder leiding van een buurtsportcoach, tevens vakleerkracht, gaan de kinderen in de gymzaal aan de slag met verschillende vormen van bewegen. De kinderen werken op hun eigen niveau en de onderdelen worden regelmatig herhaald. Op deze wijze groeien de kinderen in hun motorische ontwikkeling en krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen. Daarnaast is het aanbod volledig gratis. Met de school wordt er een moment gepland dat de screeningen worden afgenomen, als u hier als ouder/verzorger bezwaar tegen heeft dan kunt u dit aangegeven bij de groepsleerkracht. U kind wordt dan niet gescreend. Nadat de screening heeft plaats gevonden krijgen de kinderen die in aanmerking komen voor SOBx een uitnodiging mee van de groepsleerkracht met verdere informatie. U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden voor het beweeggroepje. Als uw kind niet in aanmerking komt voor SOBx dan krijgt uw kind ook een brief mee naar huis van de groepsleerkracht. Met vriendelijke groet, Karen Douwstra en Frits Schnoor Buurtsportcoaches gemeente Weststellingwerf Open dag gemeente Weststellingwerf Op zaterdagmiddag 18 mei organiseert de gemeente Weststellingwerf een open dag voor alle inwoners. U komt te weten wat de gemeente allemaal doet en er zijn leuke activiteiten voor jong & oud. Kinderen kunnen op de open dag van alles zien, leren en beleven. Natuurlijk is er een speurtocht door het gemeentehuis. Met de workshop Pimp je wrap proeven kinderen hoe lekker gezond eten is. Daarnaast kunnen kinderen helpen om de brand te blussen, ontdekken van wie ze afstammen en met de burgemeester op de foto. Het is zelfs mogelijk om te trouwen met papa, mama, vriendje of vriendinnetje!maar ook voor ouders is er van alles te doen. Wat dacht u van een kijkje vanaf het dakterras? Of speeddaten met burgemeester, wethouders of een raadslid? De gemeente geeft informatie over onder andere een levende tuin, het s cheiden van afval en de gebiedsteams. U kunt kans maken op een startbedrag voor een goed idee voor uw buurt, ervaren hoe het voelt om 30 jaar ouder te zijn of met een VR-bril op ontdekken wat u doet bij brand. Komt u ook? Meer informatie over alle activiteiten vindt u op weststellingwerf.nl/opendag. Hier staat ook een aanmeldformulier

5 voor het trouwen voor kinderen. Graag tot ziens op zaterdagmiddag 18 mei De deuren zijn open van tot uur. Voorstellingen in het Buurthuus Ook dit jaar gaan alle groepen weer een voorstelling verzorgen. Dit is voor de kinderen van school en voor de ouders/opa s en oma s. Hieronder volgen de data zodat u er alvast rekening mee kan houden. Groep Groepen 1 Groep 3 Groep 7 Groep 8 Datum Vrijdag 24 mei Vrijdag 24 mei Vrijdag 21 juni (datum is veranderd!!!!) Musical 5 juli Resterende vakantiedagen Vakantie Start Einde Hemelvaart 30 mei 31 mei Pinksteren 10 juni Zomervakantie 13 juli 25 augustus

6

7

8

9

10

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school.

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school. AGENDA Datum Activiteit 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering 21 mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse Weeknieuws nr.31 10 mei 2019 Welkom In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 18 2018-2019 Schoolkorfbaltoernooi Woensdagmiddag 15 mei was weer het schoolkorfbaltoernooi, waar we met 4 teams aan mee hebben gedaan. De kinderen waren goed voorbereid en hadden veel

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.33 19 mei 2017 25 en 26 mei Hemelvaart en de vrijdag vrij 3 t/m 5 juni Pinkstervakantie 28 juni Modderdag 5 juli Alle kinderen vrij! De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 Weeknieuws nr.25 22 maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 25 maart MR vergadering 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn vrij 29 maart Voorstelling groepen 2 en 4 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april

Nadere informatie

Weeknieuws nr april 2019

Weeknieuws nr april 2019 AGENDA Datum Activiteit 19 t/m 22 april Pasen 27 april t/m 5 mei Meivakantie Weeknieuws nr.29 18 april 2019 Voorstelling groepen 5 en 6 Vrijdag 26 april verzorgt groep 5 en groep 6 in het Buurthuus een

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.26 24 maart 2017 28 maart Groep 3 Scheepvaartmuseum 7 april Voorstelling groepen 1 en 5 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen

Nadere informatie

Weeknieuws nr.19 1 februari 2019

Weeknieuws nr.19 1 februari 2019 Weeknieuws nr.19 1 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 5 februari BLP-scholing; leerlingen vrij 5 februari Oud papier ophalen 6 februari MR vergadering 12 februari Oudergesprekken 1 maart Afscheid juf

Nadere informatie

Weeknieuws nr.32 24 april 2015

Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Data 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 18 mei Bankbattle groep 8 20 mei Schoolkorfbaltoernooi 21 mei

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.13 8 december 2017 12 december Oud papier ophalen 21 december Kerstviering 22 december Start kerstvakantie om 11:45 uur 10 januari Luizencontrole 11 januari Luizencontrole

Nadere informatie

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.1 2 september 2016 8 sept Informatieavond alle groepen aanvang:19.30 uur Week van 19 Oudergesprekken groep 7 en sept. 8 21 sept Alle kinderen vrij 30 sept Fancy

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Weeknieuws nr.26 29 maart 2019 Typecursus In januari

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

Weeknieuws nr.31 17 april 2015

Weeknieuws nr.31 17 april 2015 Weeknieuws nr.31 17 april 2015 Data 17 april Opening voetbalkooi 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 26 t/m 29 mei Avondvierdaagse De

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr mei CBS De Adelaar. Jarigen mei/juni: Pagina 1 van 9. de laatste loodjes wegen het zwaarst

Nieuwsbrief nr mei CBS De Adelaar. Jarigen mei/juni: Pagina 1 van 9. de laatste loodjes wegen het zwaarst Nieuwsbrief 18-19 nr. 10 15 mei 2019 CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36, 8471 BG Wolvega Postadres: Postbus 5, 8470 AB Wolvega Telefoon: 0561-613817 e-mail: cbsdeadelaar@tjongerwerven.nl Van

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen maart 29 maart Afscheidsfoto groep 8 1 april Schoonmaakdag 6 april Voorstelling Uurcultuur groepen 6, 7 en 8 7 april Theoretisch verkeersexamen groep

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Contactavonden. Continurooster

Alle kinderen vrij. Contactavonden. Continurooster Weeknieuws nr.22 5 februari 2016 Data 9 februari Oud papier ophalen 11 februari Cursus personeel. Alle leerlingen s middags vrij 15 febr Voorstelling Uurcultuur groepen 1 en 2 22 t/m26 Contactavonden februari

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.28 7 april 2017 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen 22 t/m 30 april Meivakantie 2 mei Schoolfotograaf 5 mei Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dorpsschool Wolvega Vol vertrouwen naar zelfstandigheid.

Nieuwsbrief Dorpsschool Wolvega Vol vertrouwen naar zelfstandigheid. Nieuwsbrief Dorpsschool Wolvega Vol vertrouwen naar zelfstandigheid. Lijsterstraat 6, Postbus 260, 8470 AG Wolvega 0561-614664 www.dorpsschoolwolvega.nl info@dorpsschoolwolvega.nl De nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

Weeknieuws nr februari 2019

Weeknieuws nr februari 2019 Weeknieuws nr.21 15 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

De Aventurijn. Nieuwsbrief. Nummer mei Openbare basisschool

De Aventurijn. Nieuwsbrief. Nummer mei Openbare basisschool Nummer 16 12 mei 2017 Geef zin aan een nieuw begin. Vul haar met plannen, dromen en wensen. Ga op avontuur en verleg je grenzen zodat hartstocht kan groeien en passie volop kan bloeien. Eind CITO Groep

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Veldnieuws Schooljaar Nummer april Obs De Velden. Kalender. Gymnastiek groep 3 t/m 8. Schoolfruit / water drinken

Veldnieuws Schooljaar Nummer april Obs De Velden. Kalender. Gymnastiek groep 3 t/m 8. Schoolfruit / water drinken Obs De Velden Zuiderweg 40G Noordwolde-Zuid directie@obsdevelden.nl / info@obsdevelden.nl www.obsdevelden.nl Veldnieuws Schooljaar 2018-2019 Nummer 10-17 april 2019 Kalender 18 april Paaseieren zoeken

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Oudergesprekken. Alle kinderen s middags vrij! Vakantierooster. Kinderpostzegels

Oudergesprekken. Alle kinderen s middags vrij! Vakantierooster. Kinderpostzegels Weeknieuws nr.5 24 sept 2015 Data 23 sept Start Kinderpostzegels 12 t/m 15 okt Contactavonden 9 t/m 15 okt Kleding/Schoenen Aktie 17 t/m 25 okt Herfstvakantie 29 okt Kabouterpad groepen 1 en 2 12 november

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Oud papier ophalen 16 April

Oud papier ophalen 16 April Weeknieuws nr.28 12 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering 16 april Oud papier ophalen 19 t/m 22 april Pasen 27 april t/m 5 mei Meivakantie Oud papier ophalen

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 17 12-mei-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 11 mei juf Jolanda 30 mei Sijda de Vegt (gr. 7) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier.

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier. Weeknieuws nr. 8 2 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 12 november Kinderen vrij 28 november Kinderen vrij 11 december MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.5 6 oktober 2017 10 oktober Oud papier ophalen 11 oktober Leerlingen vrij 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 12 oktober OV vergadering 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.32 12 mei 2017 18 mei Praktisch verkeersexamen 15 t/m 19 mei Avondvierdaagse groepen 3 (woensdagavond t/m 8 niet) 25 en 26 mei Hemelvaart en de vrijdag vrij 3 t/m

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

HEEL HARTELIJK BEDANKT

HEEL HARTELIJK BEDANKT Nr. 1- schooljaar 2016-2017 Agenda Een nieuw schooljaar VPCBO strandbal Vossenjacht KLasbord Agenda 5 september: Maandopening Startactiviteit met ouders (18:00 uur tot 19:00 uur) 6 september: Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER WEEKKAART 19-23 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 19 SEPTEMBER De schoolfotograaf komt deze ochtend. DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER Zat.

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 1 april 19 Medisch spreekuur jeugdarts GGD woensdag 10 april 19 Studiedag team Let op; ALLE leerlingen zijn vrij! donderdag 11 april 19 Schoolfotograaf Foto Koch vrijdag 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Adres: Lijsterstraat 6 Postbus 260 8470 AG Wolvega Telefoon: 0561-614664 E-mail: info@dorpsschoolwolvega.nl www.dorpsschoolwolvega.

Adres: Lijsterstraat 6 Postbus 260 8470 AG Wolvega Telefoon: 0561-614664 E-mail: info@dorpsschoolwolvega.nl www.dorpsschoolwolvega. Vol vertrouwen naar zelfstandigheid Adres: Lijsterstraat 6 Postbus 260 8470 AG Wolvega Telefoon: 0561-614664 E-mail: info@dorpsschoolwolvega.nl Site: www.dorpsschoolwolvega.nl Het toernooi start om 13.00

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Algemene informatie week 23

Algemene informatie week 23 Algemene informatie week 23 Nieuwe website De nieuwe website is online! Neem maar eens een kijkje op www.stjozefuden.nl. (Niet verwarren met de oude site die ook nog een tijdje in de lucht zal zijn.) Kangoeroe

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 16 16 mei 2019 2018 Juf Arjanne gestart in groep 4B-5B Zoals eerder al gemeld is juf Anne in blijde verwachting en is zij met zwangerschapsverlof gegaan. Gelukkig hebben we met juf Arjanne

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool 16 juni 2014 nr. 19 Belangrijke data school Juni - juli 2014 Di. 24 juni Rapportavond Ma. 30 juni Memo mee Di. 8 juli Afscheidsavond groep 8 Vr. 11 juli Laatste schooldag Zomervakantie! Ouders bedankt!

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 15 vrijdag 17 april 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda di. 21 april t/m do. 23 april: woe. 22

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 16 N I E U W S B R I E F 15 mei 2019 Terugblik De vakantie ligt alweer even achter ons, maar toch blikken we nog even terug. Zo vond het schoolvoetbaltoernooi in april plaats, waar we met diverse groepen

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.25 17 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 7 april Voorstelling groepen 1 en 5 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 1: 31 Augustus 2017 Agenda SEPTEMBER 11 t/m 22 Op voeten en Fietsen 11 Infoavond Gr 1 t/m 8 15 Groep 2 VRIJ 19

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

De Gouden Sportweek. Volg ons nu ook op Twitter. Weeknieuws nr.4 23 september sept Fancy Fair 30 sept t/m 7 Gouden Sportweek

De Gouden Sportweek. Volg ons nu ook op Twitter. Weeknieuws nr.4 23 september sept Fancy Fair 30 sept t/m 7 Gouden Sportweek Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 23 september 2016 30 sept Fancy Fair 30 sept t/m 7 Gouden Sportweek okt 6 okt Activiteiten met opa s en oma s 15 t/m 23 okt Herfstvakantie De data van dit schooljaar

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Van de directeur... Van de directeur...

Van de directeur... Van de directeur... Van de directeur... Van de directeur... Met het geweldige bedrag dat de kinderen mede dankzij u ophaalden met de sponsorloop voor de CliniClowns ( 6076,95) steunen we niet alleen maar een heel mooi doel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow In dit nummer - stadswandeling groep 7 - gevraagd: drogisterij artikelen - Noordelijke tandenpoetsweek - Pasen eitje-tik - inspectiebezoek 9 mei a.s. - sprekers in de klas - bericht van de OR: Avondvierdaagse

Nadere informatie