Studiereis Parijs 15,16 en 17 mei 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Studiereis Parijs 15,16 en 17 mei 2019"

Transcriptie

1 Studiereis Parijs 15,16 en 17 mei 2019 Met deze studiereis willen we jullie laten kennismaken met Parijs als wereldstad, als kunststad, als spiegel van de geschiedenis. We hopen dat deze reis je zal inspireren om in de toekomst ook andere wereldsteden te verkennen. Samenkomst aan school: 05.30u Vertrek: 05.45u Mee te brengen documenten: identiteitskaart, leerlingenpasje en Europese ziekteverzekeringskaart (Indien je deze kaart niet hebt, zorg je dat je een klevertje van de Mutualiteit in je portefeuille steekt.) Je meldt je aan in de eetzaal in het bezit van de mee te brengen documenten. Een ontbijt en een lunchpakket voor de eerste dag in je handbagage. De voorziene maaltijden beginnen met het avond maal van de eerste dag en eindigen met het avond maal van de derde dag. Adres van het hotel (Tijdens de busrit krijg je een sticker met dit adres.) Slaapzak en lakens zijn NIET nodig Er is één handdoek voorzien per persoon dus eventueel breng je er nog één mee. Kleren voor drie dagen Regenkledij/zonnecrème GEMAKKELIJKE SCHOENEN want we wandelen HEEL VEEL en een reserve paar schoenen. Zakgeld: Wil je een souvenirtje kopen, een kaartje sturen,? Alles hangt natuurlijk af van je persoonlijke behoeften. Wil je toch een richtlijn dan lijkt 30 euro ruim voldoende. Een DVD voor tijdens de heen- en terugreis. GSM met voldoende belwaarde en je lijstje met de nummers van de leerkrachten. (Dit krijg je tijdens de heenreis in de bus.) Vergeet eventuele medicijnen niet. Leerkrachten mogen geen medicatie verstrekken. Dames, denk aan uw persoonlijke hygiëne en hou dat soort dingen liefst bij de hand (dus niet in je bagage die goed weggestopt zit in het bagageruim van de bus) Pleisters voor pijnlijke voeten, type Compeed Waardevolle voorwerpen (de school is niet verantwoordelijk voor het verlies of de diefstal van waardevolle voorwerpen)

2 Alcohol Drugs Muziekboxen We verlaten de schoolse omgeving maar het schoolreglement blijft wel gelden. Leerlingen die betrapt worden op bezit en/of gebruik van drugs worden op eigen kosten naar huis gestuurd. De Franse wetgeving is veel strenger dan de Belgische wetgeving wat betreft drugs. Word je betrapt op het bezit/gebruik van (soft)drugs, word je onmiddellijk 24 u onder aanhoudingsmandaat geplaatst. Dan pas mag een ouder of een advocaat bij je. Op metrolijnen hebben we al elk jaar controle gehad op geldige tickets. Deze mensen zijn regelmatig vergezeld van drugshonden. Je blijft op je eigen plaats zitten in de jou toegewezen bus. Je respecteert de regels die de busmaatschappij je oplegt. GEEN kauwgom en GEEN chips. We krijgen een propere bus en we willen ze proper teruggeven. Het dragen van de veiligheidsgordel in de bus is verplicht. Boetes worden niet door de school betaald. Rondlopen en rechtstaan tijdens het rijden is absoluut verboden. Heb je graag muziek in de bus breng dan zelf oortjes mee. Muziekboxen verbonden aan radio s of smartphones of zijn niet toegelaten. Respecteer het feit dat sommigen een rustige busrit wensen. Tijdens de uitleg van de gidsen zwijgt iedereen, gaan de oortjes uit en de gordijnen van de bus open. Wees vriendelijk tegen de chauffeur, hij probeert zijn job goed te doen u aanmelden in de eetzaal van de school 05.45u vertrek 12.00u aankomst Parijs Versailles eigen ontbijt en lunchpakket 12.30u u bezoek paleis en tuin Versailles 15.00u Vertrek naar hotel 16.00u u check-in hotel / kamerverdeling 17.00u u start wandelingen 20.00u u avondmaal in Flunch Beaubourg u groepsrondvaart op de Seine Paris by night 23.15u terugkeer hotel met metro 23.45u nachtrust 07.00u u opstaan 07.30u u ontbijt 08.30u u vertrek naar centrum met metro 09.30u u start educatieve wandelingen met opdrachten en museabezoeken:

3 Dit kunnen zijn: Ile de la Cité met Nôtre Dame, Arc de Triomphe Champs Elysées, La Défense, Le Pont Alexandre III, L Hôtel des Invalides, le Grand Palais, L Opera, Place de la Concorde / L Obélisque, La Madeleine, Place Vendôme, Musée d Orsay, Centre Pompidou, Musée Rodin, 18.00u-20.00u avondmaal in Flunch Beaubourg Vanaf 21.00u groepsbezoek Eiffeltoren of stadswandeling terugkeer naar hotel met metro nachtrust 07.00u 07.30u opstaan 07.30u u ontbijt 08.30u 09:00u ontruimen kamers + kamercontrole (i.v.m. waarborg) 09.00u u vertrek naar centrum met metro 10.00u u start educatieve wandelingen met opdrachten en museabezoeken Dit kunnen zijn: Montmartre, de Sacré-Coeur, Place du Tertre, Musée du Louvre, Musée Picasso, Musée de L Art, Moderne / Centre Pompidou, L Orangerie 17.30u 18.30u vrij avondmaal in buurt van laatste excursie en terugkeer naar hotel 19.00u vertrek vanuit Parijs 24.00u 01.00u thuiskomst te Overpelt Je volgt een programma in klasverband onder begeleiding van je leerkrachten, met een bezoek aan één of meerdere musea of bezienswaardigheden. Je legt het voorziene traject met je begeleiders af. Tussendoor kan je je voorbereiding je verhaal je opzoekwerk aan de groep vertellen. Hierop krijg je een beoordeling. Leerlingen uit de studierichtingen beeldende vorming en publiciteitsgrafiek bezoeken meer musea dan andere leerlingen. Voor hen kunnen tijdelijke, interessante tentoonstellingen het programma aanvullen of wijzigen. Excursies zijn overwegend te voet. Grote verplaatsingen van/naar hotel en de verschillende wijken worden per metro afgelegd. Wijzigingen zijn afhankelijk van (toegestane) reservaties, gewijzigde openingsmomenten musea, timing of weersomstandigheden. Tijdens de heenreis krijgt elke leerling 25 euro. Hiervan is twee keer 7,50 euro voor het middagmaal van donderdag en vrijdag. De laatste 10 euro is voor een vrije avondmaaltijd op vrijdag. Je begeleidende leerkracht zal je tips geven over wat je waar kan eten. Je gaat nooit alleen op pad. Je blijft steeds in groep, minstens drie leerlingen. Een uitprint van je presentatie en eventueel een steekkaartje. Stadsplan en metrotickets. (Deze krijg je ter plaatse.) Eventueel fotoapparaat Adres van het hotel Lijst GSM nummers leerkrachten Gepaste kledij en gepast schoeisel Leerlingen kunst en publiciteit tekengerief GSM en MP3 worden niet gebruikt tijdens de wandelingen. Muziekboxen worden thuisgelaten! Tijdens de wandelingen wordt NIET gerookt en GEEN ALCOHOL genuttigd. Er wordt enkel gerookt na toestemming van je begeleider.

4 Sinds de aanslagen in Parijs zijn de veiligheidsnormen heel streng geworden. Bij elke museumbezoek word je gecontroleerd. In je bagage mogen geen scherpe voorwerpen (zakmessen, nagelschaartjes, ) zitten en ook geen glazen flessen. Ooit doen ze zelfs moeilijk over een deodorantspray of een drankblikje. Verder vragen ze ook om je jas open te doen Blijf vriendelijk. Met vriendelijk zijn, krijg je het meest gedaan. Ibis Budget Paris Porte de Bercy 2, Place de l Europe Charenton le Pont Het is TEN STRENGSTE VERBODEN te ROKEN in het hotel. Alcohol is verboden. Na uur is het stil. Er wordt niet geroepen. Nachtelijke wandelingen zijn niet toegestaan. Op de kamers worden GEEN feestjes gehouden. Gun mekaar de nodige nachtrust. Je houdt je aan de opgelegde kamerindeling! Er wordt dus NIET gewisseld. Je aanvaardt dat de begeleiders deze afspraken doen respecteren en controle doen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de netheid van je kamer. Uurregeling ontbijt: volgens afgesproken tijdstip, dat je tijdig zal worden meegedeeld. Mogelijke onkosten van een kamer worden gedragen door alle kamerdeelnemers. Per leerling wordt 16 euro waarborg betaald die niet in de kostprijs van 225 euro zit. Bij eventuele inhouding van de waarborg wordt dit bedrag van de leerling teruggevorderd. Voor jou is het misschien de eerste keer dat je zonder ouders op reis gaat. Je voelt je vrij, je voelt je goed in de groep, en dat vinden wij als begeleiders prima. Toch willen we uitdrukkelijk vragen om dat groepsgevoel niet te interpreteren als nu mogen we wat meer dan anders! Reizen in groep betekent dat je een aantal beperkingen zal moeten accepteren en respecteren. De groep zelf legt beperkingen op! De reis legt beperkingen op! Om een onaangename start te vermijden en vooral omdat we met goed geïnformeerde deelnemers op stap willen, toch nog even deze beperkingen zonder discussie op een rijtje. De Parijsreis is een culturele reis en dat betekent dat je op een gepaste manier deelneemt aan het aangeboden programma. Je houdt je stipt aan de tijdsafspraken. Ieder ogenblik dat JIJ te laat komt, moeten er 158 anderen op jou wachten! STERKE dranken (meer dan 12 ) zijn strikt verboden. Op openbare plaatsen (dus ook op straten en pleinen) worden nooit alcoholische dranken verbruikt. Ook bij het eten wordt geen wijn of bier gedronken. Tijdens de reis gedraag je je volwassen: je bent hoffelijk tegenover de andere deelnemers, de chauffeur en de begeleiders. Wie inschrijft voor de reis, aanvaardt dat de begeleiders de afspraken doen respecteren en controle doen!

5 Wie zich schuldig maakt aan wangedrag, kan naar huis gestuurd worden. De kosten hiervoor worden gedragen door de ouders. Onder wangedrag verstaan we: o.a. wanneer er feiten gepleegd worden die de wet niet toelaat, of wanneer je iets doet dat indruist tegen het goed fatsoen. (Ouders en directie worden onmiddellijk op de hoogte gebracht!) 5.1 (11ll) : K. Coosemans en R. Depoorter 5.2 (20ll) : L. Maes en L. Bernaerts 5.3 (19ll) : A. Swennen en H. Eerdekens 5.4 (18ll) : P. Van den Dungen en C. Bloemen 5.5 ((16ll): M. Mertens en B. Braeken 5.6 (11ll) : S. Cain en G. Cuypers (21ll) : M. Paesen en M. Degroof (19ll) : K. Claes en E. Peeten Totaal: 135 leerlingen + 16 leerkrachten= 151 personen Is niet gekend op het moment van het drukken van het boekje maar mag je hier zelf noteren Bus 1 B&V Bus 2 B&V Bus 3 B&V Met dank aan Mieke Paesen en 5 Publiciteit voor de layout van dit boekje!

Studiereis Parijs 10, 11 en 12 mei 2017

Studiereis Parijs 10, 11 en 12 mei 2017 Studiereis Parijs 10, 11 en 12 mei 2017 Naam: Klas: Met deze studiereis willen we jullie laten kennismaken met Parijs als wereldstad, als kunststad, als spiegel van de geschiedenis. We hopen dat deze

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 Programma - Inleiding - Programma in Parijs - Praktische zaken in Parijs - Gedragsprotocol - Gegevensformulier - Inleveren gedragsprotocol - Eventuele vragen

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs MEERDAAGSE 2019 woensdag 3 juli - vrijdag 5 juli Bestemming: Parijs Programmaboekje Meerdaagse 2019 Parijs pagina 1 van 6 Programma woensdag 3 juli 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs MEERDAAGSE 2018 Bestemming: Parijs woensdag 27 juni - vrijdag 29 juni Programmaboekje Meerdaagse 2018 Parijs pagina 1 van 6 Programma woensdag 27 juni 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 9 september 2013 GWP Antwerpen Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor humane wetenschappen. We streven er als school

Nadere informatie

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Overzicht programma: [1] Waarom deze reis [2] Keuze voor Parijs [3] Voorbereiding voor deze studiereis [4] Programma [5] Hotel [6] Betaling en kosten [7] Regels [8] Overige

Nadere informatie

Schikkingen einde tweede trimester maart 2014 met informatie over studiereis Parijs van 26 t.e.m. 28 maart voor het vijfde jaar 5A 5B 5C

Schikkingen einde tweede trimester maart 2014 met informatie over studiereis Parijs van 26 t.e.m. 28 maart voor het vijfde jaar 5A 5B 5C Dilbeek, 13 maart 2014 Schikkingen einde tweede trimester maart 2014 met informatie over studiereis Parijs van 26 t.e.m. 28 maart voor het vijfde jaar 5A 5B 5C Geachte heer, mevrouw Beste leerling Graag

Nadere informatie

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015.

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015. 4 september 2015 GWP Gent Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

Paris, ville des lumiéres

Paris, ville des lumiéres Paris, ville des lumiéres 3 HAVO/VWO Woensdag 13 april t/m Vrijdag 15 april 1 Inleiding Dit schooljaar bezoeken we de mooie stad Parijs. We gaan er vanuit dat het een leuke, leerzame en succesvolle reis

Nadere informatie

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 8 september 2014 GWP Brussel Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Beste leerling, Na de zomervakantie starten we het schooljaar met een werkweek naar Parijs. In dit boekje kun je vinden

Nadere informatie

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm:

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm: 18 april 2017 Buitenlandse stage Finland voor 7 Kinderzorg Beste ouder Beste leerling Hier volgt de algemene informatie en afspraken i.v.m. de inleefstage van 23 april 2017 tot 9 mei 2017 in Finland. Gegevens

Nadere informatie

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!...

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 1 Inhoud Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 8 2 Vertrek & Terugkomst Vertrek: Donderdag om circa 03.45

Nadere informatie

WERKWEEK MUZIEK (ORKEST)

WERKWEEK MUZIEK (ORKEST) KUNSTHUMANIORA BRUSSEL CHRYSANTENSTRAAT 26 1020 BRUSSEL (02)502.05.04 WERKWEEK MUZIEK (ORKEST) ZONDAG 9 TOT VRIJDAG 14 SEPTEMBER 2018 VERANTWOORDELIJKEN: Tijl: GSM: 0475 91 63 79 Marc: GSM: 0476 26 32

Nadere informatie

WERKWEEK MUZIEK (ORKEST)

WERKWEEK MUZIEK (ORKEST) KUNSTHUMANIORA BRUSSEL CHRYSANTENSTRAAT 26 1020 BRUSSEL (02)502.05.04 WERKWEEK MUZIEK (ORKEST) ZONDAG 8 TOT VRIJDAG 13 SEPTEMBER 2019 VERANTWOORDELIJKEN: Tijl: GSM: 0475 91 63 79 Marc: GSM: 0476 26 32

Nadere informatie

PARIJS BUITENLANDREIS

PARIJS BUITENLANDREIS PARIJS BUITENLANDREIS 2018-2019 REISORGANISATIE: Dhr. R. Eckhardt Dhr. T. Gerestein Dhr. R. van Hertum Mw. L. Beekman Dhr. M. Wilken Mw. C. Hellemans Mocht u contact willen opnemen met de één van de betrokken

Nadere informatie

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Inleiding Eén van de hoogtepunten van je schoolcarrière is ongetwijfeld de reizenweek in het derde leerjaar. In het schooljaar 2015-2016 vindt deze reizenweek plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief schoolreis editie 2

Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Contact: mevrouw E. Mertens T: +3173 5588182 E: e.mertens@kentalis.nl Datum: 23 februari 17 Betreft: Schoolreis maart 2017 Beste leerlingen, ouders en / of verzorgers, In

Nadere informatie

Paris, la ville lumière Capitale de la douce France

Paris, la ville lumière Capitale de la douce France Paris, la ville lumière Capitale de la douce France https://www.youtube.com/watch? v=dyj6hqdhauo (5:54) Bekijk de beelden en probeer zo veel mogelijk namen van bekende plekken en historische monumenten

Nadere informatie

Parijs Vrijdag de 10 juni

Parijs Vrijdag de 10 juni Parijs 1992 Vrijdag de 10 juni Kwart over zeven vertrokken uit hoofddorp. Kwart over een hadden wij een hotel: Hotel du Centre Rue Cler 24 bis VII Parijs Na het uitpakken gingen we de auto parkeren en

Nadere informatie

Programma Parijs 2015 Leerlingen/ouders

Programma Parijs 2015 Leerlingen/ouders Parijs 2015 Programma Parijs 2015 Leerlingen/ouders Dinsdag 29 september: (Neem eigen lunchpakket mee!) Om 06:30 uur aanwezig op de Fontein. We gaan bagage inladen en we vertrekken per touringcar naar

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

MAVO 4 September 2018

MAVO 4 September 2018 MAVO 4 September 2018 Inhoud: Inleiding.... 3 Prijsschema Parijsreis 2018... 4 De volgende zaken zijn onmisbaar voor de reis naar Parijs:... 5 Algemene afspraken reis.... 5 Afspraken busreis... 5 Hostel

Nadere informatie

Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/ /09/ 18-14/09/ 18

Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/ /09/ 18-14/09/ 18 Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/350 350 10/09/ 18-14/09/ 18 Brussel, 3 september 2018 Beste ouders, Op maandag 10 september 2018 start de werkweek op de Kunsthumaniora.

Nadere informatie

INHOUD REIZEN NAAR PARIJS PARIJS 1STE ARRONDISSEMENT LOUVRE PALAIS-ROYAL PLACE VENDÔME 2DE ARRONDISSEMENT

INHOUD REIZEN NAAR PARIJS PARIJS 1STE ARRONDISSEMENT LOUVRE PALAIS-ROYAL PLACE VENDÔME 2DE ARRONDISSEMENT INHOUD REIZEN NAAR PARIJS Met de wagen 15 Met de trein 16 Met de bus 17 Met het vliegtuig 17 PARIJS Parijs voor altijd? 17 Geschiedenis 18 Eerste kennismaking 21 Internetsites 21 Reislectuur 22 Parijs

Nadere informatie

St. Christophers Gare Du Nord

St. Christophers Gare Du Nord Parijs 2015 Hotel St. Christophers Gare Du Nord Eigentijds jeugdhotel, geschikt voor schoolgroepen en centraal gelegen. Dit noemen onze klanten als belangrijkste eigenschappen van dit jeugdhotel. VOILÁ:

Nadere informatie

maandag 28 september 2015

maandag 28 september 2015 06.30 Assen, school 07.00 Assen onderweg maandag 28 september 2015 verzamelen bij bus vertrek De 15 euro borg wordt opgehaald DE BUS INLADEN Zwaaien! Route: via Antwerpen, en Lille Borg in enveloppe met

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

20 september GWP Diest. Beste ouder Beste leerling

20 september GWP Diest. Beste ouder Beste leerling 20 september 2012 GWP Diest Beste ouder Beste leerling Zoals u waarschijnlijk al van uw dochter/zoon heeft vernomen, organiseren we voor de leerlingen van het derde jaar een sportieve tweedaagse naar de

Nadere informatie

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland.

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland. WERKWEEK PARIJS Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

ZONDAG 13 TOT DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015

ZONDAG 13 TOT DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015 KUNSTHUMANIORA BRUSSEL CHRYSANTENSTRAAT 26 1020 BRUSSEL (02)502.05.04 WERKWEEK MUZIEK (ORKEST + piano, gitaar & zang) ZONDAG 13 TOT DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015 VERANTWOORDELIJKE: Tijl: GSM: 0475/916379

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 1 VERBLIJFPLAATS Dennenheuvel Mont de Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) Tel: 086212136 E-mail: colin.lagasse@unmn.be www.montdespins.be

Nadere informatie

GO! Exploring Camping Holidays

GO! Exploring Camping Holidays GO! Exploring Camping Holidays Meerdaagse Le Chêne Gris Pommeuse - Paris 1 In deze informatiebrochure: 1. Voorwoord 2 2. Praktisch 3 2.1. Groep 3 2.2. Stagebegeleiding 3 2.3. Financiële bijdrage 4 2.4.

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Stedentrip Parijs schooljaar

Stedentrip Parijs schooljaar Beste leerlingen en ouders/verzorgers, In schooljaar 2019-2020 gaan we een stedenreis naar Parijs (Frankrijk) organiseren op praktijkschool de Linie. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te houden en sommige

Nadere informatie

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 SCHOOLREIS LEERJAAR 3 Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 TERSCHELLING Woensdag 8.00 uur verzamelen op school. Vertrek met de bus naar Harlingen. Bij aankomst op Terschelling fietsen we

Nadere informatie

Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017

Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017 Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017 Programma vanmiddag 15.15-15.25: Uitleg inschrijfprocedure 15.25-15.35: Informatie Hamburg 15.35-15.45: Informatie Parijs 15.45-15.55: Informatie Oostenrijk

Nadere informatie

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Betreft: Laatste afspraken over de Stadsklassen Gent 2017 Het is bijna zover! De leerlingen van het 6 de leerjaar vertrekken dan op Stadsklassen naar

Nadere informatie

Normandië. 9 september t/m 12 september 2014. havo-4

Normandië. 9 september t/m 12 september 2014. havo-4 Normandië 9 september t/m 12 september 2014 havo-4 Beste leerlingen van havo-4, Net terug op school na een (hopelijk) fijne zomervakantie staat er meteen een meerdaagse excursie op het programma. Al in

Nadere informatie

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 26 t/m 30 SEPTEMBER 2016 Checklist Reisweek Londen - Paspoort of ID-kaart (in je handbagage) - Medicijnen (als je die gebruikt) - Stevige schoenen (we lopen flink wat af!)

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

KAMPREGELS JUNIOR & YOUTH

KAMPREGELS JUNIOR & YOUTH KAMPREGELS JUNIOR & YOUTH A. KAMPREGELS JUNIOR SNOWCAMPS (-16J) 1 B. KAMPREGELS YOUTH SNOWCAMPS (16-18J) 3 C. KAMPREGELS JUNIOR SURFCAMPS (-16J) 5 D. KAMPREGELS YOUTH SURFCAMPS (16-18J) 7 A. KAMPREGELS

Nadere informatie

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie

Klassieke reis HNL Rome

Klassieke reis HNL Rome Klassieke reis HNL 2019 Rome Praktische informatie Sociaal contract Programma Vragen? Praktische informatie: vervoer heenreis maandag 8 april 5.30 uur verzamelen voor school heenvlucht: 8 april Amsterdam-Rome

Nadere informatie

Werkweekleiding WERKWEEK LONDEN De route. Vertrekdag maandag 19 september

Werkweekleiding WERKWEEK LONDEN De route. Vertrekdag maandag 19 september Werkweekleiding WERKWEEK LONDEN 2016 Meneer Jansma, Meneer Loose, Mevrouw Smit, Mw de Jong en Mw Assink De groep is verdeeld in 4 kleinere groepen met een docent als leider. Redenen: Snel hoofden tellen

Nadere informatie

Aan alle leerlingen en ouders van de leerlingen die meegaan naar Parijs.

Aan alle leerlingen en ouders van de leerlingen die meegaan naar Parijs. 28,29,30 en 31 maart 2017 P A I S Aan alle leerlingen en ouders van de leerlingen die meegaan naar Parijs. Hierbij ontvangen jullie een boekje over ons bezoek aan Parijs met daarin het programmaoverzicht

Nadere informatie

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 25 t/m 29 SEPTEMBER 2017 Checklist Reisweek Londen - Paspoort of ID-kaart (in je handbagage) - Medicijnen (als je die gebruikt) - Stevige schoenen (we lopen flink wat af!)

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Van woensdag 7 t/m vrijdag 9 september gaan alle leerlingen van HA2a, A2a en G2a gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Nadere informatie

Londen oktober Begeleiders. Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V.

Londen oktober Begeleiders. Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Londen 16-20 oktober 2017 Begeleiders Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Hageman 1 Algemene regels Het is een leuke en interessante werkweek Geen voorloper

Nadere informatie

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), WERKWEEK BARCELONA Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Madrid 2013. www.technovreisblog.blogspot.be

Madrid 2013. www.technovreisblog.blogspot.be Madrid 2013 www.technovreisblog.blogspot.be Dag 1 28/03/13 Bruselas -Madrid Lijnvlucht met Brusselsairlines vanuit Zaventem naar Madrid Barajas airport Brussel (9.00u) Madrid (11.30u): SN3721 Airbus A319

Nadere informatie

Leefregels. Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem

Leefregels. Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be Leefregels september 2014 Dag lieve kapoen, Samen

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april 1 VERBLIJFPLAATS Relaxhoris Rue de l Eglise 4190 Xhoris Tel: 04/3692710 E-mail: relaxhoris@de voorzorg.be www.relaxhoris.be

Nadere informatie

SK ROOIERHEIDE GOES INTERNATIONAL

SK ROOIERHEIDE GOES INTERNATIONAL SK ROOIERHEIDE GOES INTERNATIONAL TORNOOI COPA COSTA BRAVA III FUTBALL TOP TEN in TORDERABLANES EUROSPORTRING WEDSTRIJDEN VANAF DINSDAG tem DONDERDAG VRIJDAG voor FINALEPLAATSEN SITUERING OP DE KAART 2/17

Nadere informatie

Londen oktober 2016

Londen oktober 2016 Londen 10-14 oktober 2016 Begeleiders Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Hageman Algemene regels Het is een leuke en interessante werkweek Geen voorloper op de vakantie

Nadere informatie

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders ARDENNENKAMP 2012 Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders Beste leerling en ouders/verzorgers, Sinds enkele jaren organiseert Aloysius/de Roosten aan het

Nadere informatie

GO! school voor buitengewoon onderwijs DEN ANKER. Busregels

GO! school voor buitengewoon onderwijs DEN ANKER. Busregels GO! school voor buitengewoon onderwijs DEN ANKER Busregels Basisregel : De busbegeleider is de baas. Ik luister altijd naar de busbegeleider. De busbegeleider is zoals de juf of meester in de klas. Ik

Nadere informatie

V O O R B E R E I D I N G

V O O R B E R E I D I N G L E T L A N D R E I S E R A S M U S + N A I S P R O J E C T New Angels on Inclusion for all Students 22 APRIL t.e.m. 29 APRIL 2017 ZEKER NIET VERGETEN!!!! V O O R B E R E I D I N G Je Belgische identiteitskaart

Nadere informatie

L E E F R E G E L S 2015-2016 VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM

L E E F R E G E L S 2015-2016 VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM 2015-2016 L E E F R E G E L S VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM Inleiding Waar mensen samenkomen en willen samenleven, moeten er afspraken gemaakt worden. Hoe groter de groep, hoe duidelijker de afspraken

Nadere informatie

Programmaboekje Werkweek Londen 2014

Programmaboekje Werkweek Londen 2014 Programmaboekje Werkweek Londen 2014 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Regels en afspraken.4,5 Checklist...6,7 Klimaat en kleding. 8 Tijdverschil..8 Geld..8 Veiligheid en gezondheid..9 Bagage.9

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Ecole PERL Paris. Mijn lessen. Talenschool dicht bij de Bastille. IN HET HARTJE VAN PARIJS. Vanaf: -

Ecole PERL Paris. Mijn lessen. Talenschool dicht bij de Bastille. IN HET HARTJE VAN PARIJS. Vanaf: - Ecole PERL Paris Talenschool dicht bij de Bastille. Vanaf: - Ecole PERL Paris De talenschool PERL ligt in een zeer mooi gebouw in het hartje van Parijs, op enkele meters van het kerkhof Père Lachaise en

Nadere informatie

Dit is het programmaboekje voor onze reis naar de Belgische Ardennen.

Dit is het programmaboekje voor onze reis naar de Belgische Ardennen. ARDENNEN 2016 Beste leerlingen en ouders, Het is bijna zover. Vanaf het begin van het schooljaar kijken we allemaal uit naar deze spannende en te gekke werkweek! Wij, de mentoren, hebben er zin in en vertrouwen

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

Uitwisseling met Oekraïne

Uitwisseling met Oekraïne Overzicht van de diverse reizen Twickel College locatie Woolderesweg juli 2013 Uitwisseling met Oekraïne De Oekraïnereis is de enige uitwisseling van het internationaliseringsprogramma. In Oekraïne logeer

Nadere informatie

Parijs. Meneer Spanjaart: Meneer Billet: Mevrouw Andriese:

Parijs. Meneer Spanjaart: Meneer Billet: Mevrouw Andriese: 1 Parijs Meneer Spanjaart: +31622552115 Meneer Billet: +32486286926 Mevrouw Andriese: +31623789488 Route 1 Sacre Coeur à Moulin Rouge 2 Start: Afhankelijk van de plaats waar de bus stopt begint onze wandeling.

Nadere informatie

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Boerderijklassen 2015 Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Kennismaking Wie gaat er mee? Juf Maria (3KB) Juf Kim (3KA) Juf Kelly (1A) Juf Cindy (1B) Juf Petra (2A) Juf

Nadere informatie

Aan alle leerlingen die deelnemen aan een laatstejaarsreis en hun ouders

Aan alle leerlingen die deelnemen aan een laatstejaarsreis en hun ouders Kapelle-op-den-Bos 2015-03-12 Aan alle leerlingen die deelnemen aan een laatstejaarsreis en hun ouders Laatstejaarsreizen april 2015: laatste afspraken Geachte ouders Beste leerling Uw zoon of dochter

Nadere informatie

Praha, tady nás přijdeme!

Praha, tady nás přijdeme! Praha, tady nás přijdeme! PLANNING DINSDAG 5 JUNI Wie organiseren deze reis? Doel van de reis Programma per dag Praktische zaken Regels Hotels Niet vergeten Vragen? Groepsindeling Let op! Alle zaken die

Nadere informatie

We vertrekken op dinsdag 29 mei om 07u50 en zijn terug op vrijdag 1 juni rond 18u00.

We vertrekken op dinsdag 29 mei om 07u50 en zijn terug op vrijdag 1 juni rond 18u00. 16 mei 2012 Geachte ouders, Voor de leerlingen van 4 Toerisme organiseren we op het einde van de tweede graad Toerisme een meerdaagse excursie die aansluit bij het lessenpakket en de behandelde thema s

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Talenreis Spanje 2018

Talenreis Spanje 2018 Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 15 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen London 2015 Begeleiders Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen Voorbereidingen Geldig paspoort of identiteitsbewijs (niet EU-ingezetenen ook een visum!) Enige Britse ponden

Nadere informatie

Talenreis Berlijn 2018

Talenreis Berlijn 2018 Programmaboekje Talenreis Berlijn 2018 15 t/m 19 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

MAVO 4 September 2016

MAVO 4 September 2016 MAVO 4 September 2016 Inhoud Inleiding.... 3 Prijsschema Parijsreis 2016... 4 De volgende zaken zijn onmisbaar voor de reis naar Parijs:... 5 Algemene afspraken reis.... 5 Afspraken busreis... 5 Hotel

Nadere informatie

Stedentrip Parijs Autitravel

Stedentrip Parijs Autitravel Stedentrip Parijs Autitravel 11 t/m 15 juni 2015 Reizigers: Roel van wissen, Sam Haley, Martijn Ambrosius, David van Arendonk, David Jockin, Rik van Keeken & Rick van den Oord Reisleiders: Lisanne Harmsen

Nadere informatie

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op:

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: Informatieavond 26-01-2015 Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatoren

Nadere informatie

Normandië. 29 augustus t/m 1 september 2017

Normandië. 29 augustus t/m 1 september 2017 Normandië 29 augustus t/m 1 september 2017 Normandiëreis 2017 Beste leerlingen van havo-4, Net terug op school na een (hopelijk) fijne zomervakantie staat er meteen een meerdaagse excursie op het programma.

Nadere informatie

Onze studiereis vindt plaats van maandag 4 mei 2015 tot vrijdag 8 mei 2015. Onze reisbestemming dit jaar is Portugal (Lissabon Sintra).

Onze studiereis vindt plaats van maandag 4 mei 2015 tot vrijdag 8 mei 2015. Onze reisbestemming dit jaar is Portugal (Lissabon Sintra). 2 april 2015 Studiereis Portugal voor Toerisme Beste ouders Beste leerlingen Zoals elk jaar is er ook dit schooljaar voor de leerlingen van de studierichting Toerisme een studiereis naar Portugal voorzien.

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Op maandag 23 t/m woensdag 25 juni gaan alle leerlingen van H2a, HA2a en HA2b gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het C.J.V. kamp in Renesse. De werkweek

Nadere informatie

Wat neem je mee paspoort identiteitsbewijs zorgpasje leerlingenpas kleine (rug)tas boekje Geld trui t-shirts jack reservekleding

Wat neem je mee paspoort identiteitsbewijs zorgpasje leerlingenpas kleine (rug)tas boekje Geld trui t-shirts jack reservekleding Wat neem je mee Een geldig paspoort of identiteitsbewijs en de gegevens van je verzekeringsmaatschappij zoals een zorgpasje; Neem ook je leerlingenpas van het Vechtdal College mee; Een kleine (rug)tas.

Nadere informatie

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei Trierreis 3G 2019 Programma: Maandag 6 mei 8.00 uur Vertrek van Ypenburg 11.00 uur Aankomst Heerlen Bezoek aan de thermen in Heerlen en de Romeinse catacomben in Valkenburg Om 12.30 is er tijd om je eigen

Nadere informatie

Un weekend à Paris entre amis

Un weekend à Paris entre amis Un weekend à Paris entre amis INHOUDSOPGAVE Inleiding Introductie 3 Mindmap, overzicht van de dagen 3 Programma Dag 1 1. Reis naar Parijs 4 2. Reizen in Parijs 4 3. Per metro naar het hotel 6 4. Boottocht

Nadere informatie

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers Zomerkamp 2015 Vallon Pont d Arc Van 20 augustus t/m 28 augustus Junior Survival club De Searchers Reglement & Afspraken: Regel 1: De Searchers leiding, de Franse instructeurs en de campinggasten hebben

Nadere informatie

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie

PROGRAMMA 3G TRIER. 19, 20, 21 mei 2014. ( versie 31 maart 2014)

PROGRAMMA 3G TRIER. 19, 20, 21 mei 2014. ( versie 31 maart 2014) PROGRAMMA 3G TRIER 19, 20, 21 mei 2014 ( versie 31 maart 2014) Programma: Maandag 19 mei 8.15 uur Vertrek van Ypenburg 12.30 uur Aankomst Cochem 12.30 13.00 uur: Tijd om meegebrachte boterhammen op te

Nadere informatie

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Wintersportweek 2016 Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DIT BOEKJE IS VAN: WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DE STEIGER Om je wat wegwijs te maken in De Steiger, krijg je dit boekje. Hierin staan vele zaken vermeld. Dit is een alleen van jou. Je mag erin kleuren

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de deelnemers aan de werkweek Manchester 2015,

Geachte ouders/verzorgers van de deelnemers aan de werkweek Manchester 2015, Laren, september 2015 Geachte ouders/verzorgers van de deelnemers aan de werkweek Manchester 2015, Het is ons een genoegen u en uw kind mede te delen dat de planning voor de reis naar Manchester in de

Nadere informatie

10,11,12,13 april 2018

10,11,12,13 april 2018 10,11,12,13 april 2018 P A I S Aan alle Parijsgangers en hun ouders Hierbij ontvangen jullie een boekje over ons bezoek aan Parijs met daarin het programmaoverzicht van de reis, achtergrondinformatie over

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

Trier Thuisboek 2015 Njb2011

Trier Thuisboek 2015 Njb2011 Trier Thuisboek 2015 Njb2011 2 PRAKTISCHE GEGEVENS Adres: Gedurende de vijf dagen van ons verblijf kamperen we op: Waldcamping an der Prümtalstraße D-54595 Prüm Tel: +49 6551-2481 Bijzonder geval: Mocht

Nadere informatie

Survivalkamp Ardennen 2017

Survivalkamp Ardennen 2017 Survivalkamp Ardennen 2017 Beste derdeklasser, We gaan er dit jaar weer een geweldig kamp van maken! Dit is dé kans om je (nieuwe) klasgenoten beter te leren kennen. Het is altijd fijn om te weten wat

Nadere informatie