NIEUWSBRIEF 1 APRIL 2019 NUMMER 36

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 1 APRIL 2019 NUMMER 36"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 1 APRIL 2019 NUMMER 36 Redactie: André Moors amoors@planet.nl Adres: Hertogenstraat 14, 5111 AR Baarle-Nassau Telefoon Website: AAN ONZE NIEUWE LEDEN De afgelopen weken konden we weer vijf nieuwe leden verwelkomen. Het betreft Ellen Harkink, Lea van Pruijssen- Meyvis, Jan Gillis, Hilda Gillis-Meyvis en Conny Klaasen. Wij heten jullie van harte welkom en hopen je te ontmoeten bij een of meerdere van onze activiteiten. Voor al onze leden geldt: kennen jullie familieleden, buren, vrienden of kennissen die nog geen lid zijn van onze vereniging? Spoor hen aan om lid te worden! Want jullie weten, wij zijn een actieve vereniging die opkomt voor collectieve- en individuele belangen van alle senioren en die tevens veel ontspannings- en sportieve activiteiten biedt. VAN HET BESTUUR Beste leden, In deze nieuwsbrief is weer het nodige te lezen over onze vereniging. Zoals jullie weten organiseren wij op zaterdag 13 april voor alle inwoners van Baarle-Nassau van tot uur een open dag in de La Salle zaal van het Cultureel Centrum. Hopelijk kunnen we daar veel inwoners verwelkomen. Omstreeks deze tijd wordt onze nieuwe huis-aan-huis brochure bezorgd. Wij zijn er best wel een beetje trots op en hopen dat de brochure ook jullie aanspreekt. In de brochure zit ook een uitnodiging voor de open dag. Over het aantal aanmeldingen voor ons jubileumfeest op vrijdag 10 mei aanstaande krijgen jullie later nog informatie. Omdat ik vanaf 29 maart geen deel meer uitmaak van het bestuur, is dit ook mijn laatste nieuwsbrief. Deze taak, alsook het aanleveren van artikelen voor de website en Ons Weekblad, wordt overgenomen door Geert Hoek. Namens het bestuur, André Moors

2 Avondbiljart De oproep om belangstelling te polsen voor de mogelijkheid om te biljarten in de avonduren, heeft tot nu toe acht reacties opgeleverd. Daaronder is ook een lid dat bereid is om het coördinatorschap op zich te nemen. Wie wil zich nog aansluiten bij deze nieuwe, leuke activiteit? Stuur dan snel een naar André Moors via het mailadres Bellen kan ook met het nummer Extra lange wandeling op zondag 7 april Onze leden Corry en Leon van Erven willen wandelingen gaan organiseren van ongeveer 15 km. Op zondag 7 april gaan zij hiermee starten en wel om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de voorzijde van Bungalowpark L Air Pur om daarna carpoolend naar de startplaats te rijden. Als tegemoetkoming voor de chauffeur wordt er 2 euro per persoon gevraagd. Vergeet niet een lunchpakket en drinken mee te nemen. Als er voor lange wandelingen genoeg animo is, willen zij deze iedere eerste zondag van de even maanden gaan organiseren, met uitzondering van de maand augustus. 30 APRIL INLOOPOCHTEND VOOR LAPTOP EN TABLET De opkomst voor de inloopochtenden is goed tot nu toe, wat ons veel plezier doet. Er is kennelijk nog steeds behoefte aan ondersteuning. De vragen zijn zeer divers. Ook worden vragen gesteld over het gebruik van de smartphones. En hierin proberen we tevens wat ondersteuning te geven. We willen wel graag dat je je van tevoren opgeeft zodat we een indeling kunnen maken en er niet teveel mensen tegelijk komen. Dat is niet prettig voor degene die wat vragen hebben. Zijn er teveel deelnemers, dan word je doorgeschoven naar de eerstvolgende inloopochtend. We nemen vóór de geplande inloopchtend altijd nog even contact op met de aangemelde deelnemers. Dus wel graag bij aanmelding je telefoonnummer doorgeven. Om misverstanden te voorkomen, we lossen geen defecten aan de tablet of laptop op. Dat geldt ook voor niet werkende programma`s. We geven dus alleen ondersteuning bij het gebruik maken van de programma`s. De eerstvolgende inloopochtend is op: Dinsdag 30 april in de La Salle zaal. Doorgeven van je naam, adres, telefoonnummer en e- mailadres graag vóór 25 april bij Ad Laurijssen. Telefoon ad.laurijssen1@kpnmail.nl De inloopochtend begint om uur en eindigt om uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve voor het kopje koffie dat je gebruikt. In mei staat de inloopochtend gepland voor de 28 ste. Hierover vind je in de volgende nieuwsbrief meer informatie.

3 BUSREIS OP WOENDAG 22 MEI NAAR DE LOOSDRECHTSE PLASSEN: TERUG NAAR GROOTMOEDERS TIJD Onze eendaagse busreis brengt ons dit jaar naar de provincie Utrecht. Ochtend We vertrekken om 8.30 uur vanuit Baarle-Nassau. De reis gaat naar de Loosdrechtse Plassen waar we aan boord gaan voor een twee uur durende rondvaart. De Loosdrechtse Plassen vormen de watertuin en het groene hart van Nederland. Het spel van water en zeilen, de havens met gezellige terrasjes en de fraai begroeide oevers maken deze plassen tot een uniek recreatiegebied. We worden ontvangen met gebak en 2x koffie of thee. Om uur meren we weer aan en de bus brengt ons naar de pannenkoekenboerderij waar we een pannenkoek en een consumptie krijgen. Middag Om uur worden we ontvangen in museum Oud Soest met een bakje koffie/thee en een lekkere plak cake als toetje op de pannenkoekenlunch. Hierna volgt een rondleiding door het museum, onder leiding van een gids. We vinden er alles uit grootmoeders tijd. Er zijn vaste exposities zoals een stijlkamer, een wagenmakerij, vele oude ambachten, een schoolklasje, een winkeltje en niet te vergeten het spreukenhuisje. Dit allemaal tentoongesteld in een prachtig klooster uit Na rondgeneusd te hebben tussen de spullen uit grootmoeders tijd is het rond uur tijd om aan de terugreis te beginnen. Namiddag/avond Het is ongeveer uur als we onderweg gaan genieten van een 3-gangendiner. En om ongeveer uur is het dan tijd om weer richting huis te vertrekken, waar we naar verwachting om uur zullen aankomen. Deze reis per luxe touringcar wordt verzorgd door Brabant Expres reizen, de organisatie waar we al goede ervaring mee hebben gedurende onze meerdaagse busreis naar Duitsland en de komende reis naar de Belgische Ardennen/Luxemburg. De prijs van de reis bedraagt per persoon 75,--. Zoals je bovenstaand hebt kunnen lezen: de reis is inclusief koffie/thee, lunch, diner en ook de entrees voor de activiteiten. Bovendien is deze reis rolstoelvriendelijk. Inschrijving - Door het rechtstreeks betalen op de speciale inloopochtend op dinsdag 30 april van tot uur in zaal 2 op de begane grond van het Cultureel Centrum. - Door het overmaken op rekening NL48 RABO van Seniorenvereniging Baarle-Nassau met vermelding van je naam en adres en busreis Loosdrechtse Plassen. Wij hopen dat er weer velen met ons op pad gaan. De werkgroep eendaagse reis.

4 WOENSDAG 17 APRIL THEMA-AVOND: LANGER ZELFSTANDIG THUIS WONEN EN HET NIEUWE JANSHOVE Wat is er voor nodig om langer zelfstandig thuis te blijven wonen? En wat heeft de nieuwbouw van Janshove senioren te bieden? Deze twee vragen staan centraal op een thema-avond in de aula van het Cultureel Centrum in Baarle. De bijeenkomst is op woensdagavond 17 april en begint om uur. Belangstellende inwoners van onze gemeente zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Graag uiterlijk maandag 15 april aanmelden bij André Moors via of telefonisch via het telefoonnummer Langer zelfstandig thuis wonen Van uur tot uur staat het thema langer zelfstandig thuis wonen centraal. Haal je wel eens halsbrekende toeren uit? Of zijn er zaken die eenvoudig aangepast kunnen worden, maar die blijven liggen? Een kleine aanpassing kan een wereld van verschil maken. Als je een woonscan aanvraagt, kijkt een deskundige mee bij u thuis. Voor leden van Thebe Extra is dit zelfs gratis. Medewerkers van Thebe Extra en Leystromen geven je hier meer informatie over. Ontwikkeling Janshove Na een kop koffie of thee staat van uur tot uur de ontwikkeling van Janshove centraal. Thebe gaat een nieuw gebouw neerzetten voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Leystromen bouwt daarna op de plek van het huidige Janshove een appartementencomplex voor zelfstandig wonende senioren. Een gezamenlijke Gasterij maakt onderdeel uit van de plannen. Hier ziet de gemeente een nieuwe ontmoetings- en activiteitenplek voor ouderen uit heel Baarle-Nassau. Boven de Gasterij komt nog een aantal appartementen in het middensegment. Medewerkers van Thebe Janshove en Leystromen vertellen meer over de bouwplannen. De themabijeenkomst is een initiatief van Seniorenvereniging Baarle-Nassau, KBO Ulicoten, Thebe Extra, Thebe Janshove, Leystromen en de gemeente Baarle-Nassau. Janshove 40 jaar geleden. Wat gaat de toekomst brengen?

5 AANVULLEND NIEUWS OVER START JEU DE BOULES SEIZOEN EN JUBILEUMFEEST Jeu de Boules Nu de lente op de kalender officieel is begonnen, is het misschien ook tijd dat we de animo eens gaan peilen bij onze ruim 830 leden of er nog voldoende interesse is om de activiteit jeu de boules weer op te starten. De bedoeling is dat we na Pasen op woensdag 24 april aanstaande om uur gaan starten en dit dan elke woensdagmiddag, als de weersomstandigheden het toelaten. Deze leuke, sportieve activiteit vindt weer plaats aan de achterzijde van verzorgingshuis Janshove in de Rector van den Broekstraat. We hebben daar twee uitstekende banen tot onze beschikking. Ook zijn er toiletten aanwezig en is er gelegenheid tot het nuttigen van koffie/thee of andere consumptie. Coördinator Frans Zirkzee heeft er zin in en zal deze activiteit weer op een fijne en leuke manier leiden. Is deze activiteit nieuw voor je? Geen probleem, je kunt altijd eerst eens enkele keren komen proberen om te zien of het je bevalt. We hebben enkele setjes ballen om het spel uit te proberen en we gaan er van uit dat jezelf bij regelmatige deelname je eigen setje ballen gaat aanschaffen. We kunnen eventueel bemiddelen bij de aankoop hiervan. Heb je interesse om ook mee te spelen meldt je dan aan bij Frans Zirkzee via de mail: of telefonisch Opgave kan ook bij Henk Gulickx per of Hopelijk zijn er voldoende geïnteresseerden om deze activiteit weer op te starten. We horen graag van je! Verlenging termijn inschrijven voor het jubileumfeest Op dit moment hebben ruim 400 leden zich aangemeld om deel te nemen aan het gouden jubileumfeest op vrijdagmiddag 10 mei. Op zaterdag 13 april organiseren wij onze open dag voor inwoners van Baarle in het Cultureel Centrum. Inwoners die dan lid worden, willen wij dan ook nog de gelegenheid bieden om deel te nemen aan het jubileumfeest. Mede daarom hebben we besloten om de inschrijfmogelijkheid voor al onze leden te verlengen. Daarom de vraag: heb je je nog niet ingeschreven en wil je er ook graag bij zijn? Inschrijving is mogelijk tot en met zaterdag 13 april. Dat kan door overmaking van 5,-- per lid op rekening van NL48 RABO van Seniorenvereniging Baarle-Nassau. In de overschrijving graag vermelden feestmiddag en je naam en adres. Een speciaal dieet graag telefonisch doorgeven aan Joke Laurijsen ( ).

NIEUWSBRIEF 11 MAART 2019 NUMMER 35

NIEUWSBRIEF 11 MAART 2019 NUMMER 35 NIEUWSBRIEF 11 MAART 2019 NUMMER 35 Redactie: André Moors E-mail amoors@planet.nl Adres: Hertogenstraat 14, 5111 AR Baarle-Nassau Telefoon 06521 80 388 Website: www.seniorenverenigingbaarlenassau.nl AAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 DECEMBER 2018 NUMMER 32

NIEUWSBRIEF 3 DECEMBER 2018 NUMMER 32 NIEUWSBRIEF 3 DECEMBER 2018 NUMMER 32 Redactie: André Moors E-mail amoors@planet.nl Adres: Hertogenstraat 14, 5111 AR Baarle-Nassau Telefoon 0652180 388 Website: www.seniorenverenigingbaarlenassau.nl AAN

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

NUMMER 38 NIEUWSBRIEF JUNI / JULI

NUMMER 38 NIEUWSBRIEF JUNI / JULI NUMMER 38 NIEUWSBRIEF JUNI / JULI Redactie: Geert Hoek E-mail nieuwsbrief@seniorenverenigingbaarlenassau.nl Website: www.seniorenverenigingbaarlenassau.nl NIEUWE LEDEN De afgelopen weken is ons ledenbestand

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 SEPTEMBER 2018 NUMMER 29

NIEUWSBRIEF 3 SEPTEMBER 2018 NUMMER 29 NIEUWSBRIEF 3 SEPTEMBER 2018 NUMMER 29 Redactie: André Moors E-mail amoors@planet.nl Adres: Hertogenstraat 14, 5111 AR Baarle-Nassau Telefoon 0652180 388 Website: www.seniorenverenigingbaarlenassau.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JANUARI 2019 NUMMER 33

NIEUWSBRIEF 7 JANUARI 2019 NUMMER 33 NIEUWSBRIEF 7 JANUARI 2019 NUMMER 33 Redactie: André Moors E-mail amoors@planet.nl Adres: Hertogenstraat 14, 5111 AR Baarle-Nassau Telefoon 06 521 80 388 Website: www.seniorenverenigingbaarlenassau.nl

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2012 Nieuwsbrief 2012-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 OUD PAPIER Donderdag 14 juli en 11 augustus wordt oud papier opgehaald. We starten om 18.30 uur vanaf de Hoebensstraat en hoek Bredeweg/Beurseland. Zet het oud papier goed

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, september 2010 Nieuwsbrief 2010-2 De vakantieperiode

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6 AUGUSTUS 2018 NUMMER 28

NIEUWSBRIEF 6 AUGUSTUS 2018 NUMMER 28 NIEUWSBRIEF 6 AUGUSTUS 2018 NUMMER 28 Redactie: André Moors E-mail amoors@planet.nl Adres: Hertogenstraat 14, 5111 AR Baarle-Nassau Telefoon 0652180 388 Website: www.seniorenverenigingbaarlenassau.nl AAN

Nadere informatie

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd:

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd: Met trots presenteert de afdeling Vrije Brabants Walfestival met Corry Konings Vrijdagmiddag 25 april 33,00 inclusief entree en 2 consumpties Woensdrecht 1 vrijwilliger per 3 deelnemers Dagtochtennummer:721403

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Postbus 907 7301 BD Apeldoorn : 071-5210070 Leiden, februari 2017 Nieuwsbrief 2017-1 Beste leden, Januari, een saaie maand. De feestdagen zijn voorbij,

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2013 Nieuwsbrief 2013-1

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Creatief weekend wolvilten

Creatief weekend wolvilten Datum: 15 t/m 17 september Locatie: Belevingsboerderij De Nieuwenhof in Mill Creatief weekend wolvilten Hou je van creatief bezig zijn én ontspannen in een groene omgeving? Van 15 september tot en met

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Feb 19

activiteitenoverzicht Feb 19 activiteitenoverzicht Cjoe@IJsduikerstraat Feb 19 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Welkom bij CJOE@IJsduikerstraat 3 3. Op de hoogte blijven?! 4 4. Nieuwtjes 5 5. Activiteitenoverzicht 6 Inloop 6 Themabijeenkomsten

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 39 27 september 2018 Nieuws Agenda 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant 2 okt. : Glamourgirls in Zeist 3 okt. : Bies Sportdag 5 okt. : Voetbal FC

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

Mariënhorst en Mariënheuvel

Mariënhorst en Mariënheuvel Mariënhorst en Mariënheuvel Een veilige, fijne plek om te wonen Dichtbij het centrum van Soest, in de prachtige, parkachtige omgeving van Paleis Soestdijk, staat woonzorgcentrum Mariënburg. Dit woonzorgcentrum

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug Nieuwsbrief t Bruggetje digitaal ontvangen? Dit kan vanaf heden ook! Stuurt u ons dan een e-mail met uw naam en ook uw adres, u ontvangt t Bruggetje dan niet meer in uw brievenbus, maar om de maand als

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Beste lezers, Met de mooie en zonnige dagen van de afgelopen weken zijn we al weer aan het aftellen tot de zomervakantie. Dit is dan ook alweer de laatste

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Afdeling Best Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Inloopochtenden Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in het Rode Kruis-gebouw een inloopochtend met de mogelijkheid voor een

Nadere informatie

Sponsors Actiefpas. Maandactie Actiefpas

Sponsors Actiefpas. Maandactie Actiefpas Sponsors Actiefpas De Actiefpas wordt dit seizoen 2015-2016 gesponsord door zeven partijen. In elke nieuwsbrief wordt er een sponsor uitgelicht. Deze keer is dat Jay s Place. Muzikaal meedoen bij Jay s

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2017 Jaargang 3 uitgave 4

NIEUWSBRIEF augustus 2017 Jaargang 3 uitgave 4 NIEUWSBRIEF augustus 2017 Jaargang 3 uitgave 4 Bestuur KBO Hoensbroek Voorzitter: Wim Bassant 06-51580326 Secretaris: Kees van Zijl 06-51380588 Penningmeester: Louis Bos 045-5210633 In deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken Zomerprogramma Activiteitenprogramma Overkempe 2015 In 3 weken Activiteitenprogramma Overkempe, zomer 2015 Hallo allemaal, Hierbij het programma voor de vakantieperiode. We zijn met een aantal mensen bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 APRIL 2018 NUMMER 25

NIEUWSBRIEF 3 APRIL 2018 NUMMER 25 NIEUWSBRIEF 3 APRIL 2018 NUMMER 25 Redactie: André Moors E-mail amoors@planet.nl Adres: Hertogenstraat 14, 5111 AR Baarle-Nassau Telefoon 06 52180388 Website: www.kbobaarlenassau.nl WELKOM AAN ONZE NIEUWE

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Juni 2018 Waarderingsmenu 2018 Voor de inschrijving voor het Waarderingsmenu 2018 wordt nog hard gewerkt. De rede hiervan is dat we dit jaar een digitaal formulier willen. Dit geeft

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse Mantelzorgadvies Hillegom Lisse 1 Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018 met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief over zaken

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2009 Nieuwsbrief 2009-1 Beste

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Hierbij levendige foto s van de bloesemtocht Frans opfriscursus (start donderdag 6 oktober 2016) Eén keer per jaar, in oktober, start het Gilde met diverse cursussen

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Reisverslag Comite Natuurkunde Olympiade Suriname. Frans Guyana September 2012

Reisverslag Comite Natuurkunde Olympiade Suriname. Frans Guyana September 2012 Reisverslag Comite Natuurkunde Olympiade Suriname Comité Natuurkunde Olympiade Suriname Frans Guyana 25 28 September 2012 De MULO Natuurkunde olympiade wordt sinds 2007 jaarlijks georganiseerd door het

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Zorg voor de ander, maar zorg ook voor jezelf

Zorg voor de ander, maar zorg ook voor jezelf Zorg voor de ander, maar zorg ook voor jezelf Waarderingsdagen 2018 Steunpunt Mantelzorg Utrecht Algemene waarderingsdagen Donderdag 1 maart: Muziekgebouw Amsterdam Donderdag 1 maart 9.00 16.00 uur Voor:

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie