Van de schoolleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de schoolleiding"

Transcriptie

1 december 2017 Onder andere in deze uitgave Starte van de MasterClass in januari Pagina 4 Informatie over het Kerstfeest op 21 december a.s. Pagina 5 Studiemorgen medewerkers tussenschoolse opvang Pagina 6 Serious Request Hoeksche Waard Apenkooien Pagina 7 en meer... Van de schoolleiding Een week later dan gepland, maar nog net voor het begin van de decembermaand onze nieuwsbrief Info. Ik wens iedereen namens ons schoolteam een sfeervolle decembermaand toe! De afgelopen tijd is met drie zieke collega s in onze praktijk wel bewezen, dat het vinden van goede invallers steeds moeilijker wordt. Het tekort aan deze waardevolle mensen en de daarmee gepaard gaande problematiek zal zonder gewijzigd overheidsbeleid alleen maar toenemen in de toekomst. Op 12 december zijn er weer acties in het onderwijs aangekondigd. Als bijlage bij deze INFO versturen wij een brief met uitleg van PO-in actie mee. Of en op welke wijze als school meedoen is op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Als daar meer zekerheid over is dan zullen wij u direct informeren buiten onze nieuwsbrief om. Zoals u wellicht heeft gemerkt de laatste jaren is er elk jaar wel een andere invalshoek rondom de viering van ons Kerstfeest. Niet, omdat we ontevreden zijn over bepaalde onderdelen of zoekende zijn naar een nieuwe invulling. Het is meer, omdat we het een uitdaging vinden om elk jaar weer een nieuw element uit te proberen of toe te voegen aan onze Kerstviering. Ik kijk terug op een aantal sfeervolle en zeer geslaagde Kerstvieringen de laatste jaren. Vanzelfsprekend blijft de rode draad hetzelfde. Met hulp van diverse activiteiten willen wij de kinderen leren, dat het vieren van Kerst onder andere draait om begrippen als samen, delen en aandacht voor de ander. Daar past bijvoorbeeld onze traditionele kerstgroet voor omwonenden voor de groepen 1 t/m 4 erg goed bij. Maar ook een geldinzamelingsactie voor een goed doel. Vorig jaar was onze actie voor het landelijke Serious Request een groot succes. Dit jaar is er gekozen voor een ander goed doel, namelijk een kerstattentie voor kinderen via de voedselbank.verderop in deze INFO leest u meer over de inhoudelijke kant van onze kerstviering. Ik kijk met trots, maar ook met dankbaarheid terug op een goed jaar 2017 voor OBS de Schelf. Het is heel erg fijn te ervaren, dat zoveel ouders kijken met vertrouwen naar onze school. Mag ik van de gelegenheid gebruik maken om iedereen namens alle collega s van ons team heel veel zaken toe te wensen voor 2018, die in geen enkele winkel te koop zijn? Zelfs niet op een kerstmarkt. Ik denk dan aan gezondheid, welbevinden en geluk voor u allen. Met vriendelijke groet namens het team van OBS de Schelf, R.B.(Ron) de Zeeuw

2 ELEGANT LOOKS BY ASTRID -Ruim 20 jaar ervaring -Komt bij u thuis of op werk -Geen lange wachtijden -Prima prijs-kwaliteitverhouding -Professioneel -Geen oppas nodig -Goed advies over haar en product BEREIKBAAR Telefonisch bereikbaar: Maandag t/m Zaterdag van 9.00 tot Mobiel: Voor info en tarieven:

3 WEDNESDAY TUESDAY THURSDAY FRIDAY MONDAY JUF ANOEK TJASSING GYMNASTIEKLESSEN MEESTER NANDO Ons plan om meester Nando vanaf het begin van het schooljaar de gymnastieklessen op woensdagmorgen te laten verzorgen voor de groepen 3 en 5 t/m 8 kon tot nu toe niet doorgaan, omdat er onverwacht nog een deelexamen door hem moest worden behaald. Met veel plezier kunnen wij melden, dat meester Nando dat examen inmiddels heeft behaald en dat het er nu toch echt van gaat komen. Op 1 november j.l. is Sophie geboren als dochter van juf Anoek en haar man Jurren Tjassing. Met moeder en dochter gaat gelukkig alles prima. Wij kunnen niet wachten tot ze een keer samen de school gaan bezoeken. Ook vanaf deze plaats wensen wij de ouders en Emma van harte geluk met de geboorte van jullie dochter en zusje. Nu nog een poosje lekker genieten van de kraamtijd en in februari 2018 hopen we juf Anoek weer terug te zien in groep 1/2a. JUF JOJANNEKE VAN DER STAR Juf Jojanneke is al vanaf begin oktober behoorlijk ziek. Het is voor haar en voor onze school heel erg fijn, dat er nu uiteindelijk een duidelijke diagnose en behandelplan is. Het zal nog best even duren voor juf Jojanneke geheel hersteld weer aan de slag kan. Gelukkig staan er twee enthousiaste invallers in groep 1-2c. Juf Chantal en juf Margherita, ook via onze nieuwsbrief willen wij even laten weten, dat we erg blij zijn dat de groep in goede handen is. Nando, ook op deze manier nogmaals van harte gefeliciteerd met dit persoonlijke succes. Ook leuk voor de collega s van de genoemde groepen, want zij kunnen een stukje van de gymtijd benutten voor andere belangrijke zaken. Als dat geen verlaging van de werkdruk is! Zodra juf Jojanneke weer geheel hersteld is, zullen de lessen een zestal weken worden waargenomen door haar. Het exacte moment waarop dat zal plaatsvinden is nu nog lastig te bepalen. Deze lessen zijn noodzakelijk om juf Jojanneke het examen voor gymnastiek te laten behalen.

4 DANSLESSEN JUF DANOUK De danslessen voor alle groepen zijn maandag j.l. afgesloten met een open les voor ouders, waarvoor erg veel belngstelling was. Leerlingen, leerkrachten en ouders reageerden enthousiast op deze lessen. Juf Danouk hartelijk dank voor deze leuke lessen. Je motiveerde alle kinderen om te bewegen op muziek en je kreeg iedereen ( zelfs ouders) aan het bewegen door jouw passie tijdens de lessen. Veel succes tijdens het afstuderen! JANUARI 2018 START EEN NIEUWE MASTERCLASS! De Masterclass komt er weer aan! Na het succes van vorig jaar biedt De Schelf in samenwerking met Sandra van Dam van Curiosityworld een 3 weken lang naschoolse activiteit over natuurwetenschappelijke onderwerpen, speciaal voor jongens en meisjes uit groep 5 t/m 8. We gaan de eerste 2 weken van de masterclass aan de slag met vulkanen, stenen en mineralen. Misschien verzamel jij ook stenen, want stenen verzamelen is leuk! We maken een rondreis langs vulkanen op onze aarde en zullen ontdekken dat bij vulkanen mooie mineralen worden gevormd. Natuurlijk gaan we ook uitgebreid aan de slag met gesteenten en mineralen. We maken een stenendoos, we onderzoeken stenen onder microscopen en we gaan zelfs (halfedel) stenen polijsten! Niemand komt dan ook met lege handen thuis! De laatste week neemt Curiosityworld jullie mee op een boeiende reis langs de geschiedenis en de toekomst van de Ruimtevaart. De masterclass start op dinsdag 23 januari om uur tot uur. Aanmelden Meld je snel aan voor een plekje door uiterlijk 8 december a.s. een te sturen naar rondezeeuw@deschelf.nl onder vermelding van de naam en de groep van uw kind. Er is plaats voor maximaal 15 leerlingen, maar er zijn nu nog enkele plaatsen beschikbaar. Kosten en betaling Kosten 12,00 per leerling voor de gehele masterclass graag overmaken uiterlijk 8 december op rekening NL33INGB op naam van Stichting Schoolfonds de Schelf ook weer onder vermelding van de naam en groep van uw kind. Pas na betaling van dit bedrag is er een plaats gereserveerd voor uw kind.

5 INFORMATIE OVER HET KERSTFEEST 2017 Donderdagmorgen 21 december is een normale schoolmorgen, die zal worden afgesloten met een kerstlunch in de groep. De lunch start om uur en duurt tot uur en alle kinderen blijven dus over. Wij verwachten dat de ouders de kinderen van alle groepen om uur kunnen ophalen van school. De groepen 1 t/m 4 zullen weer onze gebruikelijke kerstgroet aan omwonenden rondbrengen. De leerkrachten van de groepen 1 t/m 4 vragen de ouders iets lekkers klaar te maken en dat op school af te geven om 8.30 uur als u de kinderen op school brengt. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 maken de lunch zelf klaar in de klas. Hoewel niet vermeld op onze schoolkalender is de middag vrij voor de kinderen. Er is dit schooljaar geen kerstconcert onder schooltijd. Wij verwachten alle leerlingen met hun ouders op school te zien vanaf uur tijdens onze Kerstmarkt. Wat kunt u zoal verwachten tijdens onze kerstmarkt? Het Kerstfeest wordt geopend op het grote schoolplein om uur waar alle leerlingen voor ouders en andere belangstellenden een drietal kerstliedjes zullen zingen (meezingen mag natuurlijk). Wij zorgen er voor dat de leerlingen een lantaarn maken en wij vragen u daarvoor een elektrisch waxinelichtje mee te geven als veilige verlichting van de lantaarn. De groepen 5 t/m 8 verkopen zelfgemaakte kerstwerkstukjes voor een goed doel in de eigen klas. Dat doel zal zijn: kerstcadeautjes voor kinderen via de voedselbank. Er zijn in andere groepen en in een speellokaal kraampjes van commerciële aanbieders. Er is in de centrale hal een open podium waar acts van onze jonge talenten zijn te zien. Dat zijn dan de meest leuke, swingende of sfeervolle bijdragen van elke groep. Onze Ouderraad zorgt o.a. voor de gebruikelijke warme chocolademelk en iets lekkers in het tweede speellokaal voor iedereen. DONDERDAG 21 DECEMBER Kerstgroet groep 1 t/m 4. Alle kinderen blijven over van uur. Alle kinderen zijn uit om uur. Er is GEEN kerstconcert onder schooltijd. Kinderen, ouders en belangstellenden worden om uur op het grote schoolplein verwacht. Geef een elektrisch waxinelichtje mee!

6 OUDERBIJDRAGE NODIG BIJ ONZE GEPLANDE ACTIVITEITEN Ouderbijdrage, jawel daar ben ik weer, de eigenlijke termijn van betaling is verstreken. Voor twee derde van de kinderen is voldaan, en dat vind ik fijn, dan kunnen we in ieder geval Sinterklaas laten komen. De docenten hebben hun klassengeld ontvangen en kunnen zij wat leuke dingen voor de klas of voor een project aanschaffen. Voor het eerste kwartaal van 2018 kunnen de geplande activiteiten ook uitgezet gaan worden maar daarna moet alles nog eens goed nagerekend gaan worden. Dat is jammer, heel jammer! Zoals ik in de vorige info schreef proberen we alles zo goedkoop mogelijk of zelfs gesponsord voor elkaar te krijgen. Maar het gat wat nu gaat vallen is wel heel groot. Voldoen van de ouderbijdrage Daarom wil ik u vragen om de ouderbijdrage, 25 euro per kind, te voldoen. Zodat we alle uitgezette activiteiten door kunnen laten gaan. U kunt het storten op: NL60RABO tnv OBS de Schelf, o.v.v. de naam van het kind en in welke klas het zit. Oproep penningmeester gezocht Tevens wil ik u vragen nogmaals na te denken over mijn oproep uit de vorige info, helaas heb ik daar nul reactie op gekregen. Wellicht vind u het fijn om eerste eens te horen en te zien wat de functie inhoud, wat er bij komt kijken. Daarvoor ben ik bereid met u een afspraak te maken op de woensdagochtend op school. Ik hoop dat er één of twee ouders zijn die hierover na willen denken. Met vriendelijke groet, Anja van de Peerle anja.vandepeerle@gmail.com STUDIEMORGEN MEDEWERKERS TUSSENSCHOOLSE OPVANG Woensdagmorgen 15 november is er door 7 vrijwilligers van onze tussenschoolse opvang een studiemorgen bezocht op het hoofdkantoor van ons schoolbestuur ACIS. De cursus werd gegeven door een medewerker van de Stichting Kinderopvang Cromstrijen. Het was een inspirerende morgen met veel bruikbare tips om onze overblijfregeling nog verder te verbeteren. De morgen is afgesloten met een feestelijke uitreiking van een deelnamecertificaat en een fotomoment. OPBRENGST TWEEDEHANDS KLEDING In oktober is er 485 kilo kleding ingezameld en dat bracht het mooie bedrag van 145,50 op voor onze Ouderraad. Iedereen hartelijk dank voor elke bijdrage. Het geld zal goed worden besteed door de OR en het is goed om te weten, dat alle ingezamelde kleding een nieuwe bestemming krijgt en niet wordt weggegooid. Deze keer een kans om overtollige kleding op te ruimen gemist? In april 2018 herhalen wij deze actie!

7 SERIOUS APENKOOIEN RODE KRUIS AFDELING HOEKSCHE WAARD KOMT IN ACTIE VOOR SERIOUS REQUEST Ook dit jaar komt het Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard zelf in actie voor Serious Request. We hebben een aantal leuke acties voor de jeugd bedacht! In samenwerking met gymnastiekvereniging DIO en Hoeksche Waard Actief (V + R Welzijn) is er op 9 december een Serious Apenkooien in Sporthal de Bongerd in Klaaswaal. Je bent harte welkom om een uur te komen apenkooien tegen een vergoeding van 5 euro. De opbrengst gaat dus naar 3FM Serious Request. De geweldige apenkooi is van: 09.00u-10.00u open voor groep 1 en u-11.00u open voor groep 3 en u-12.00u open voor groep 5 en u-13.00u open voor groep 7 en u-14.00u open voor 13+ Maar er is meer! In samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard en Jongerencentrum Bij Frits organiseren wij een Serious Swap. Serious Swap is een ruilspel, ook wel theezakjesrace genoemd. Van een sleutelhanger naar een Ferrari, lukt jou dat? Om mee te kunnen doen aan deze actie moet je je inschrijven. Inschrijven kost 2,00 en kan van u u tijdens de uitreiking van het Jeugdlintje op vrijdag 24/11/2017 in Avontura (v/h Ballorig) of bij Jongerencentrum Bij Frits (woensdag t/m vrijdag van 12u-22u open) in Oud- Beijerland (achter de bibliotheek). Meer informatie? Check Kom jij ook gezellig apenkooien?! Meld je dan nu aan op hoekschewaardactief.nl

8 Sporten op het Schoolplein in s Gravendeel Zit jij op de basisschool? Houd jij van sporten? Probeer dan nu diverse sporten in één keer! 8 en 11 januari 15:15-16:15 schoolplein de schelf 22 en 25 januari 15:15-16:15 schoolplein de bouwsteen i.s.m. gratis deelname opgeven is niet nodig facebook.com/jonghoekschewaard

9

10

11 Openbare basisschool de Schelf Vlasstraat TM s-gravendeel Postbus ZJ s-gravendeel T E info@deschelf.nl I

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding januari 2018 Onder andere in deze uitgave Vakantieroosters 2018-2019 Van de schoolleiding Ons team kijkt terug op een fijne en sfeervolle decembermaand met gelukkig veel hulp van betrokken ouders en mooie

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding november 2017 Onder andere in deze uitgave De gigakids typecursus gaat door Van de schoolleiding De eerste periode tussen de zomer- en herfstvakantie is omgevlogen en voor je het weet zijn we al in de

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding In deze uitgave o.a. Kerstactie 3FM Serious Request Gebruik mobiele telefoon Nieuws van de ouderraad en meer... Van de schoolleiding januari 2017 f Wat vliegt zo n decembermaand toch voorbij. De Sint was

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding februari 2018 Onder andere in deze uitgave 20 OVERBLIJFREGELING 20 jaar overblijfregeling Pagina 3 Bericht van onze PenningmeesterS Pagina 4 HVO nieuws IMAGINE Pagina 5 Schoolmelk, al voor 28 cent per

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding ok.com/billiedebever Juni 2018 Onder andere in deze uitgave De groepsindeling voor 2018-2019 Van de schoolleiding In deze INFO ben ik blij en ook wel trots te kunnen melden, dat we volgend schooljaar met

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding april 2018 Onder andere in deze uitgave Kledinginzameling Bag2School Pagina 4 Vragenlijst veiligheid Pagina 5 Van de schoolleiding Slechts krap drie schoolweken telt de komende maand april en dan is er

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding mei 2018 Onder andere in deze uitgave Appeltaarten voor ons schoolplein Van de schoolleiding Wat heb ik toch een prachtige en afwisselende baan! En dat levert soms onverwacht mooie momenten op. Zo werd

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding In deze uitgave o.a. Agenda Inzameling oud-papier Verbetering toetsresultaten begrijpend lezen Bag2School Van de schoolleiding mei 2016 f Op dit moment zijn we druk bezig om de klassenverdeling voor het

Nadere informatie

september 2017 Onder andere in deze uitgave Belangrijke mededeling overblijf Pagina 4

september 2017 Onder andere in deze uitgave Belangrijke mededeling overblijf Pagina 4 september 2017 Onder andere in deze uitgave Belangrijke mededeling overblijf Pagina 4 Van de schoolleiding Nadat we aan het eind van het vorig schooljaar afscheid hebben genomen van groep 8 en AZC-leerlingen

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding Juli 2018 Onder andere in deze uitgave Nieuws van de ouderraad Pagina 4 Van de schoolleiding Het einde van het schooljaar staat altijd in het teken van afscheid nemen. Ik ben al jarenlang in training om

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Dionne Kraaijeveld in groep 5, juf Petra Reedijk in groep 1/2c, juf Chantal Nobel als onderwijsassistente

Dionne Kraaijeveld in groep 5, juf Petra Reedijk in groep 1/2c, juf Chantal Nobel als onderwijsassistente #1 SEPTEMBER 2018-2019 Wat is er mooier dan dat een mooie school met nieuw meubilair staat te wachten op een nieuw schooljaar? Van de schoolleiding Wat is er deze zomervakantie achter de schermen van de

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding In deze uitgave o.a. Wijzigingen personeel OBS De Schelf zet de bloemetjes buiten Foto s Pannenkoekendag en Kijkavond en meer... Van de schoolleiding april 2017 f Na de recente rapportgesprekken en toetsuitslagen

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Misschien moeten we als goed voornemen daarin voor een volgend jaar wel meer keuzes maken. #4 DECEMBER

Van de schoolleiding. Misschien moeten we als goed voornemen daarin voor een volgend jaar wel meer keuzes maken. #4 DECEMBER #4 DECEMBER 2018-2019 Misschien moeten we als goed voornemen daarin voor een volgend jaar wel meer keuzes maken. Van de schoolleiding Ze zeggen dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan als je ouder wordt.

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe!

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe! NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A Januari 2017 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Nieuwjaarswens - Jarigen - Terugblik kerstbijeenkomst - Nieuwe collega in groep 5 op woensdag - Website

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Schooljaar 2013-2014 Datum 19 december 2013 Op de kalender Vrijdag 20 december Begin Kerstvakantie Maandag 6 januari 2014 Studiedag team Dinsdag 7 januari Eerste

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 10 januari

Nieuwsbrief 9 10 januari Nieuwsbrief 9 10 januari 2019 2018 Verdeling IB taken Zoals u weet is onze IB-er Meike Eggen gestopt met haar werkzaamheden. Omdat we nog geen vervangster hebben, zullen haar taken worden overgenomen door

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 8 december 2017 nummer 8 Beste ouders/verzorgers, We kijken terug op een fantastisch Sinterklaasfeest. De Sint en zijn pieten hebben gelukkig weer tijd gevonden om

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk december 2017 www.kruisrak.nl Op het moment dat dit geschreven wordt, moet Sinterklaas nog op school arriveren. De kinderen zijn er klaar voor, de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding maart 2018 Onder andere in deze uitgave Informatieavond IKC maandag 12 maart Van de schoolleiding Als ik rustig achter mijn computer zit om dit maandelijkse stukje te schrijven, vraag ik me soms af: Waar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 December 5 Sinterklaasviering Groep 1 en 2 om 11.00 uur vrij! Groep 3 t/m 8 om 12.00 uur vrij! 11 OR vergadering 11 t/m 14 Oud papier actie 21 Kerstviering (informatie volgt)

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee

NIEUWSBRIEF oktober. Start danslessen op de Odyssee NIEUWSBRIEF 5 28 oktober INHOUDSOPGAVE: Start danslessen op de Odyssee Opbrengst van de sponsorloop Bericht van de MR Informatie over de nieuwsbrief en afmelden agenda via website Open podium 9 november

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Pagina 4

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Pagina 4 4 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen inschrijven Half negen Tevredenheids peiling Pagina 2 Geboren Reisverslag Commissie nieuwe schooltijden Pagina 3 Hulpouders gezocht Trefbaltoernooi

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda Koetkrant Woensdag 8 mei 2019 Agenda 8 mei t/m 10 mei 2019 : Koetvierdaagse inschrijven 14.00 14.30 bij juf Astrid (2,50 euro per persoon) 13, 14 en 15 mei 2019 : Eindtoets groep 8 Route 8 16 mei 2019

Nadere informatie