Tendotools Dovetail Jointer TT300 TT600

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tendotools Dovetail Jointer TT300 TT600"

Transcriptie

1 Tendotools Dovetail Jointer TT300 TT600 Lees de instructies in deze handleiding voor gebruik. Houd deze handleiding voor toekomstige referenties.

2 VEILIGHEIDSINSTRUCTIES WAARSCHUWING! Bij het gebruik van elektrisch gereedschap moet steeds basis veiligheidsvoorschriften gevolgd worden om het risico op brand, elektrische schokken en persoonlijke verwondingen te verminderen. Lees al deze instructies vooraleer dit apparaat te gaan bedienen en bewaar deze instructies voor toekomstige referentie. 1. Houd de werkplaats vrij. Rommelige plaatsen en banken nodigen uit op verwondingen. 2. Houd rekening met de werkplaats omgeving. Stel het apparaat niet bloot aan regen. Gebruik het apparaat niet op vochtige of natte plaatsen. Houd de werkplaats goed verlicht. Gebruik dit apparaat niet in de nabijheid van ontvlambaren vloeistoffen of gassen. 3. Bescherming tegen elektrische schokken. Vermijd lichamelijk contact met geaarde oppervlakken. 4. Berg elektrisch materiaal op. Wanneer niet in gebruik, moeten apparaten opgeborgen worden in een droge met slot vergrendelde plaats, buiten het bereik van kinderen. 5. Houd andere mensen weg. Laat anderen, vooral kinderen, die niet begaan zijn met het werk, niet in contact komen met het apparaat of het verlengsnoer en houd ze op een veilige afstand van de werkplaats. 6. Forceer het apparaat niet. Het apparaat zal betere prestaties leveren en veiliger werken aan de ratio waarvoor het bestemd is. 7. Gebruik het juiste apparaat. Forceer kleine apparaten nooit om ze het werk te laten doen dat eigenlijk toebehoort een industriële machines. Gebruik geen apparaten voor doelen waarvoor het niet bestemd is : bijvoorbeeld, gebruik geen metaal snijders om hout te snijden. 8. Kleed u behoorlijk. Draag geen losse kleding of juwelen, daar ze verstrikt kunnen raken in de bewegende delen van het apparaat. Anti-slip schoeisel is aangeraden. Draag beschermende haar bescherming om lang haar bijeen te houden. 9. Gebruik beschermende uitrusting. Draag veiligheidsbril. Draag stof of gezichtsmasker indien het snijden veel stof maakt. 10. Verbind stof afzuiging materiaal. Indien onderdelen zijn voorzien voor de verbinding van een stof afzuiging en opvang, vergewis u ervan dat deze verbonden zijn en correct gebruikt worden. 11. Misbruik de kabel niet. Trek nooit aan de stroomkabel om deze uit het stopcontact te trekken. Houd de kabel weg van hitte, olie en scherpe randen. 12. Klem uw werk vast. Indien mogelijk gebruik klemmen of vijzen om het werkstuk vast te houden. Het is veiliger dan uw handen te gebruiken. 13. Leun nooit over het werk. Behoud een veilige afstand en balans ten alle tijden. 14. Onderhoud uw apparaten met zorg. Houd snijdend gereedschap scherp en zuiver voor een betere en veiligere prestatie. Volg de instructies voor het smeren en vervangen van de toebehoren. Inspecteer de stroomkabels periodiek en indien beschadigd laat ze vervangen door een opgeleid elektricien. Inspecteer verlengsnoeren periodiek en vervang indien beschadigd. Houd hendels droog, zuiver en vrij van olie en vet.

3 15. Trek apparaten uit de stroom. Wanneer niet in gebruik, alvorens onderhoud en bij het vervangen van toebehoren zoals bladen, boren, snijders, trek apparaten uit de stroom. 16. Verwijder afstel sleutels en schroevendraaiers. Maak de gewoonte te controleren dat de sleutels en schroevendraaiers zijn verwijderd van het apparaat alvorens het aan te zetten. 17. Vermijd onopzettelijk starten. Zorg ervoor dat de schakelaar in de uit positie staat bij het in het stopcontact steken. 18. Gebruik gepaste verlengsnoeren voor buitenhuis gebruik. Wanneer het apparaat buitenshuis wordt gebruikt, gebruik enkel verlengsnoeren voor buitenshuis gebruik en zo gemarkeerd. 19. Blijf alert. Kijk uit wat u doet, gebruik uw gezond verstand en bedien het apparaat niet wanneer u vermoeid bent. 20. Controleer op beschadigde delen. Alvorens het apparaat verder te gebruiken, moet het zorgvuldig gecontroleerd worden om te bepalen dat het behoorlijk zal werken en de bedoelde functies zal kunnen uitoefenen. Controleer de opstelling van de bewegende delen, de verbindingen, mogelijke slijt van de delen, montage en andere condities die de werking kunnen beïnvloeden. Een bescherming of ander deel dat beschadigd is moet goed hersteld of vervangen worden door een opgeleid technieker tenzij anders geïndiceerd in deze handleiding. Gebruik het apparaat niet indien de schakelaar niet uit en aan schakelt. 21. Waarschuwing. Het gebruik van een toebehoren of verlenging anders dan aangeraden in deze handleiding kan leiden tot verwondingen. 22. Laat het apparaat herstellen door een opgeleid persoon. Dit elektrisch apparaat is in overeenstemming met de toepasselijke veiligheidsregels. Herstellingen mogen enkel uitgevoerd worden door een opgeleid persoon die originele onderdelen gebruikt, indien dit niet gebeurt kan dit leiden tot aanzienlijk gevaar voor de gebruiker van het toestel. VEILIGHEIDSREGELS VOOR ZWALUWSTAART SNIJDEN Bij het gebruik van de snelle set zwaluwstaart zaag is er een frees nodig die niet geleverd is. Lees en versta alle instructies die geleverd zijn met de frees. Denk aan het stof dat uitgestoten wordt bij het snijden. Indien mogelijk gebruik een stofafzuiging zoals beschreven in de handleiding van de frees. Draag altijd beschermende werkbril en stofmasker. TECHNISCHE SPECIFICATIES MAXIMUM TE BEWERKEN MATERIAAL 300 x 31 mm 600 x 31 mm AFMETINGEN VAN DE KAM 7/16,1/2,9/16 GEWICHT 9 KG FREES SNIJDER 8 mm schacht 11.1 mm 7/16 geleider KEN UW ZWALUWSTAART ZAAG

4 MONTAGE en WERKWIJZE Voor uw gemak is de snel set Dovetail geleverd met heel weinig finale montage te doen. Volg de volgorde van de bijgaande foto s. 1 Open de verpakking en leg netjes alles aan de kant. 2 borg uw dovetail apparaat via de onderlip op een stevig onderstel. 3 Ook aan de onderzijde het dovetail apparaat vast schroeven. 4 Stel de dikte van uw werkstuk in. TIP : maak een kleine U-vorm als werkstatief, dit werkt zeer aangenaam.

5 5 Plaats uw werkstuk : Let op de afstandkam 6 De afstandkam of positie houder is van belang voor een perfecte passing van uw haaks te plaaten werkstuk. (haaks maar ook aan de zijkanten is een perfecte passing een noodzaak. 7 Klem uw werkstuk 8 Plaats uw TEMPLATE, en leg onder deze template een dun stuk PVC, laminaat of board. Dit om geen krassen te maken op uw werkstuk en de perfecte afstand tussen template en uw werkstuk te hebben. TIP : Maak de anti-krasplaat met de juiste dikte. M.a.w. : de dikte tussen snijkant van de frees en de kogellager. Dit geeft uw kogellager een veel langere levensduur!!

6 9 Afstand board onder template. 10 De perfecte dikte van de krasplaat.(snijkant <> kogellager ). 11 Borg het geheel. 12 Stel uw geleidingsplaat van uw bovenfreesmachine correct in. De kogellager net op gelijke hoogte. WERKSTUK VOORBEREIDING De meest belangrijke bewerking is de juiste voorbereiding van het werkstuk alvorens de zwaluwstaart verbindingen te gaan snijden. Het werkstuk moet op de juiste afmetingen afgesneden zijn en moet zuivere rechte randen hebben. Plan altijd de samenstelling van het eindproduct en markeer het werkstuk en verbindingen overeenkomstig.

7 snijden van de verbindingen Het is aangeraden dat de eerste snede wordt gemaakt met test hout zodat de instelling kan gecontroleerd worden zonder schade aan de eigenlijke werkstukken. Controleer of alle schroeven vast zitten en dat het hout goed vast zit zodat het niet zal bewegen. Plaats de frees langs de rechtse zijde van de kam met het freesje vrij van het hout. Zet de frees aan totdat ze op volle snelheid is. Werk van links naar rechts de frees sturend in en uit de vingers van de kam. Zorg dat de geleider in contact is met de kam ten alle tijden. Laat het freesje snijden en forceer de frees niet. Eens voltooid, trek de frees uit het werkstuk. Hef niet op of weg van de kam. Schakel de frees uit en laat het freesje tot stilstand komen. Eens gestopt kan de frees verwijderd worden van de kam. NOTA : hef nooit de frees op want dit kan ernstige schade veroorzaken aan de frees en Dovetail. 16 Eindresultaat

8 Wanneer het snijwerk voltooid is, verwijder de werkstukken van de Dovetail. Zuiver losse hout schilfers met fijn schuurpapier. Controleer of de verbindingen samen passen. Haal de verbinding uiteen. Breng een klein beetje houtlijm aan de vingers en zet weer in elkaar. Houd de verbinding bij elkaar met klemmen en laat de lijm inwerken. ONDERHOUD De Dovetail heeft heel weinig onderhoud nodig. Controleer of de afstand schroeven vrijelijk kunnen bewegen, smeer indien nodig. Zuiver Dovetail na elke snede. Indien u harsrijk hout snijdt, kunnen ze een laagje hars nalaten. Dit moet verwijderd worden met een mild solvent (Vraag vrijblijvend naar onze Tendo Multiclean en Superglide sprays). RAAMVERBINDING Template en frees voor rechte verbinding optioneel verkrijgbaar.

9

10 PART NO. PART DESCRIPTION QUANTITY 1 Body 1 2 Screw Bolt M8X Self-Lock Nut M8 2 4 Washer Lock Plate 2 6 Screw Bolt M4X "U" Lock Plate 2 8 Spring Washer Hex Bolt M6X Wing Knob 2 11 Screw Bolt M4X Upper Fix Plate 2 13 Lower Fix Plate 2 14 Rubber Feet 4 15 Left Offset Rule 1 16 Sleeve 2 17 Screw Bolt M4X Right Offset Rule 1 19 Spring 6 20 Clamp Bar 2 21 Anti-Slip Paper 4 22 Plug 4 23 Washer Template 1 25 Organic Glass 1 26 Template Bracket 2 27 Screw Bolt M5X Template Bracket Knob 2 29 Hex Bolt M8X Clamp Bar Knob 6 31 Clamp Bar Knob Cover 6

11 32 Nut M Template Bracket Knob Cover 2 Tendotools NV Liersesteenweg Emblem België Tel Fax Info@tendotools.com

Gebruiksaanwijziging

Gebruiksaanwijziging p r o e q u i p m e n t Gebruiksaanwijziging COMBI BANDSCHUURMACHINE Bestelnr. 19009 CE www.contimac.be 1. Veiligheidsvoorschriften 1. Lees en bestudeer aandachtig de volledige handleiding zodat u weet

Nadere informatie

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Bij gebruik van dit gereedschap dienen veiligheidsvoorschriften in acht genomen te worden om het risico op brand, elektrische schok en verwondingen te voorkomen. Lees de volgende

Nadere informatie

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 STANDAARD SET RESERVE-ONDERDELEN: Sealdraad : 2 stuks Teflon strip : 2 stuks Teflon tape : 1 stuk Zekering : 1 stuk (2 A) Handleiding

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

E X T R A C T O R S QS-2115N

E X T R A C T O R S QS-2115N E X T R A C T O R S QS-2115N Extractor QS-2115N 1. Algemene veiligheidsvoorschriften N.B.: Lees de handleiding zorgvuldig door teneinde problemen te voorkomen. Zoals bij alle machines zijn ook aan deze

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE DYNAMIC 680

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE DYNAMIC 680 GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE DYNAMIC 680 Inhoudsopgave VEILIGHEIDSINSTRUCTIES 3 WAARSCHUWINGEN 4 VEILIGHEIDS RICHTLIJNEN / ALGEMEEN 6 INSTALLATIE EN MONTAGE 7 ZAGEN 8 ONDERHOUD 9 ONDERDELENTEKENING

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na.

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Het niet opvolgen van de veiligheidsinstructies kan leiden tot ernstig

Nadere informatie

BEITELS EN FREZEN (NIET IN DE DOOS ZIE

BEITELS EN FREZEN (NIET IN DE DOOS ZIE BEITELS EN FREZEN (NIET IN DE DOOS ZIE WWW.ARTISTIX.NL) 2 P age 1. Specificaties AC 220~240V - 50/60Hz - 250W - no=16000~20000rpm 2. Doel * De machine heeft een High Speed Borstelmotor, geschikt om 120

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF

Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap is uitgebreid

Nadere informatie

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl Lees mij eerst! 1Lees deze handleiding zorgvuldig voor de laadbrug te gebruiken. De handleiding omschrijft

Nadere informatie

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7 Montageinstructies Veiligheid afwasautomaat 4 Vereisten installatie 5 Instructies installatie 7 Veiligheid afwasautomaat De veiligheid van uzelf en van andere personen is erg belangrijk. We hebben een

Nadere informatie

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00 OORSPRONKELIJKE GEBRUIKSAANWIJZING DD-ST-150/160-CCS Kruisrails Lees de handleiding beslist voordat u de machine de eerste keer gebruikt. Bewaar deze handleiding altijd bij het apparaat. Geef het apparaat

Nadere informatie

MUNTTELMACHINE CC-601

MUNTTELMACHINE CC-601 MUNTTELMACHINE CC-601 Gebruiksaanwijzing 1.1 Veiligheidsinstructies 1.2. Het apparaat 1.3. Opstartprocedure 2.1. Algemene instellingen 3.1. Omschrijving van foutcodes 3.2. Onderhoud 3.3. Technische specificaties

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse boormachine EG225-19R

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse boormachine EG225-19R Gebruikershandleiding Pneumatische haakse boormachine EG225-19R Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180 GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE -------------------------------------------------------------------------------- VEILIGHEIDSINSTRUCTIES -----------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8. 2

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8.  2 INHOUD 1. Algemene veiligheid 3 2. Kenmerken 3 3. Beperkingen 3 4. Algemene informatie 3 5. Installatie 4 6. Werking 5 7. Elektrische specificaties 6 8. Rendement 6 9. Probleemoplossing 6 10. Onderdelenlijst

Nadere informatie

X ATTENTIE: de borstel draait nog na, nadat de stekker uit het stopcontact is getrokken.

X ATTENTIE: de borstel draait nog na, nadat de stekker uit het stopcontact is getrokken. X ATTENTIE: de borstel draait nog na, nadat de stekker uit het stopcontact is getrokken. X Gebruik het borsteltype, dat door de fabrikant wordt aanbevolen. Voordat u onderhoud aan het apparaat uitvoert

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RPIT8850N RA8852N

Gebruiksaanwijzing RPIT8850N RA8852N Gebruiksaanwijzing RPIT8850N RA8852N Bedankt voor het kiezen van ons werklicht. Lees a.u.b. de handleiding voordat u het werklicht gaat gebruiken. Algemeen: 1. Ben er zeker van dat de stroomlijn / voorziening

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Staafmixer. Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik.

Gebruiksaanwijzing. Staafmixer. Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Gebruiksaanwijzing Staafmixer SB9126 NL Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Belangrijke veiligheidsinstructies Deze staafmixer is ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Tablethouder Praktijkopdracht

Tablethouder Praktijkopdracht Tablethouder c n o C t p e In deze praktijkopdracht ga je een houder maken voor een tablet of ipad. Misschien voor je eigen tablet, of voor iemand die je kent. De houder maak je van hardhout. In overleg

Nadere informatie

1. Draag altijd een beschermingsbril. 2. De Renovator nooit in natte omstandigheden gebruiken. 3. Wanneer u de Renovator langer aaneengesloten gaat

1. Draag altijd een beschermingsbril. 2. De Renovator nooit in natte omstandigheden gebruiken. 3. Wanneer u de Renovator langer aaneengesloten gaat Wij adviseren u om de opzetstukken die u later eventueel wilt bij kopen, te kopen bij dezelfde leverancier als waar u de Renovator heeft gekocht. Gebruik alleen de accessoires die door de fabrikant van

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Montage Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG

Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG01-009-0009 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA ageloc Galvanic Body Spa

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA  ageloc Galvanic Body Spa 205 NSE Products, Inc. Provo, Utah, 8460. USA www.nuskin.com ageloc Galvanic Body Spa Belangrijke waarschuwing Gelieve de volgende belangrijke waarschuwingen te lezen alvorens te beginnen:. Controleer

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Lees vóór gebruik van pneumatisch gereedschap de volgende veiligheidsregels en bedieningsinstructies en volg deze zorgvuldig op.

Lees vóór gebruik van pneumatisch gereedschap de volgende veiligheidsregels en bedieningsinstructies en volg deze zorgvuldig op. Pneumatisch spijkerpistool Art.nr. 15350 Dit apparaat voldoet aan de CE-normen EN 292 + EN 792 HANDLEIDING Lees vóór gebruik van pneumatisch gereedschap de volgende veiligheidsregels en bedieningsinstructies

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KS

GEBRUIKERSHANDLEIDING KS GEBRUIKERSHANDLEIDING KS150.2450 Geachte klant, U hebt een product van KS Tools via Beneparts BVBA gekocht. Bedankt voor uw aankoop en vertrouwen. In deze gids vindt u al het nodige terug voor een veilig

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN U DIENT HET VOLGENDE TE HEBBEN STAP 1 STAP 2 STUKLIJST HOUTEN JALOEZIEËN Beugels & Veiligheidssysteem Houtschroeven voor beugels - (2 per beugel) 2 schroeven per

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195

Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195 Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap is uitgebreid

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 NL Gebruiksaanwijzing HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Nederlands 1 Gefeliciteerd Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

Hoofdmaten V2xx-xxALU-x, V3xx-xxALU-x. Met LED en LED-schakelaar. Cilinder: 17 mm Europrofiel. Benodigdheden

Hoofdmaten V2xx-xxALU-x, V3xx-xxALU-x. Met LED en LED-schakelaar. Cilinder: 17 mm Europrofiel. Benodigdheden Handleiding Montage V25x-xxRVS-x/V25x-xxALU-x smalschild V35x-xxRVS-x/V35x-xxALU-x breedschild Waarschuwingen! Alle voorzorgsmaatregelen, instructies en waarschuwingen zoals beschreven in de handleiding

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding

Calortrans M55. Handleiding Calortrans M55 Handleiding Voorwoord BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag Onderhoud en opslag Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag 9.1 Onderhoud van het maaidek Robomow is een functionele mulch maaier. Daarom kunnen zich grasresten ophopen onder het maaidek, vooral bij het maaien

Nadere informatie

B O R E N S L I J P E R S BL 13D-2

B O R E N S L I J P E R S BL 13D-2 B O R E N S L I J P E R S BL 13D-2 Inhoudsopgave 1. Algemene veiligheidsvoorschriften 3 2. Extra veiligheidsvoorschriften 4 3. Technische specificaties 4 4. Bediening 4 4.1 Houder samenstellen 4 4.2 Boorpositie

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

Dit document bevat enkel een beknopte werkwijze. Lees ook de gebruikershandleiding die u op de website vindt voor meer informatie over deze printer.

Dit document bevat enkel een beknopte werkwijze. Lees ook de gebruikershandleiding die u op de website vindt voor meer informatie over deze printer. TOSHIBA KASSABONPRINTER MET AFSTANDSBESTURING TRST-A15 REEKS BEKNOPTE INSTALLATIEPROCEDURE Dit document bevat enkel een beknopte werkwijze. Lees ook de gebruikershandleiding die u op de website vindt voor

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing KRUPS F380 Gebruiksaanwijzing 1 2 3 4 5 6 max. 30 cm 7 8 9 max. 3 /4 10 11 12 13 14 15 Nederland Veiligheidsvoorschriften Dit apparaat dient aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Het voltage

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 )

Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 ) Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Afbeelding alleen ter illustratie, specificaties zijn afhankelijk van het werkelijke product. Lees voor het gebruik zorgvuldig de

Nadere informatie

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Beschrijving: 1. Hoesinvoer 2. Gereed -indicator 3. Aan/uitindicator 4. Aan/uitschakelaar 5. Hoesuitvoer Parameters: Afmeting: 335 x 100 x 86mm Lamineersnelheid:

Nadere informatie

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Svenska 27 Dansk 30 Norsk 33 Suomi 36 Português 39 Ελληνικά 43 عربية 50 282893 Princess Mini Cooler White 282895 Princess Mini Cooler

Nadere informatie

Originele gebruiksaanwijzing hanglamp Yes3D

Originele gebruiksaanwijzing hanglamp Yes3D Originele gebruiksaanwijzing hanglamp Yes3D Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het product in gebruik neemt. Belangrijk Voordat u deze lamp in gebruik neemt, moet u de onderstaande veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 NEDERLANDS NL 1 ALGEMEEN Dit symbool geeft een WAARSCHU- WING

Nadere informatie

LED-Buitenlamp TX-107

LED-Buitenlamp TX-107 Technaxx * Gebruikersaanwijzing LED-Buitenlamp TX-107 U treft de Verklaring van Conformiteit voor dit apparaat aan op de volgende Internet-link: www.technaxx.de/ (in de onderste balk Konformitätserklärung

Nadere informatie

Gebruiksaanwijziging

Gebruiksaanwijziging p r o e q u i p m e n t Gebruiksaanwijziging MAGNEETBOORMACHINE PMX 3530 Bestelnr. 40082 CE www.contimac.be Waarschuwing! Lees en begrijp alle aanwijzingen alvorens de machine in gebruik te nemen! 1.

Nadere informatie

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING Professional Supplies TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING (*680.100 /*680.200) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig alvorens het apparaat in gebruik te nemen. -1- INDEX Hoofdstuk Omschrijving Blz 1 Inleiding...2

Nadere informatie

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing CECH-ZHD1 7020228 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

Schaarlift tafel model

Schaarlift tafel model 9705033 Schaarlift tafel model Capaciteit: 500 Kg. Gebruikershandeling en gebruiksaanwijzing 1 Introductie Met de juiste verzorging van deze tafel zou u er jaren plezier van moeten hebben. Waarschuwing:

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA SPEELHUIS PANDA Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Voorwand 1 Voorgemonteerd paneel 119X1-1.114 1 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 173xh.114 1 Achterwand

Nadere informatie

Werk en veiligheidsfiches

Werk en veiligheidsfiches Werk en veiligheidsfiches Naam: Klas: 1A_ Nr: 2 Techniek 1: Aftekenen van loodrechte lijnen Benodigdheden Het werkstuk Een winkelhaak Een scherp potlood Werkwijze Duid de plaats aan waar je een loodrechte

Nadere informatie

Calortrans CT3845(M) Handleiding.

Calortrans CT3845(M) Handleiding. Calortrans CT3845(M) Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans CT3845(M) transferpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG2460 (1/2 ) EG2480 (3/8 )

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG2460 (1/2 ) EG2480 (3/8 ) Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG2460 (1/2 ) EG2480 (3/8 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle

Nadere informatie

ProSharp SkatePal-Pro² BASISINSTRUCTIES

ProSharp SkatePal-Pro² BASISINSTRUCTIES ProSharp SkatePal-Pro² BASISINSTRUCTIES Lees de installatie- en gebruiksinstructes zorgvuldig alvorens de machine te gebruiken. Gebruik dat niet in overeenstemming is met de handleiding en/of geen rekening

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Lees deze handleiding voor gebruik goed door Nietmachine/tacker luchtdruk

Gebruikershandleiding Lees deze handleiding voor gebruik goed door Nietmachine/tacker luchtdruk ershandleiding Lees deze handleiding voor gebruik goed door 9706376 Nietmachine/tacker luchtdruk Om het beste uit uw nieuwe nietmachine/tacker op luchtdruk te halen verzoeken wij u de handleiding en de

Nadere informatie

Gourmet Recipe Guide & Instructions

Gourmet Recipe Guide & Instructions Gourmet Recipe Guide & Instructions GEBRUIKERSHANDLEIDING BEWAAR DEZE VOORSCHRIFTEN GOED UITSLUITEND BEDOELD VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Neem bij het gebruik van de Veggetti Power

Nadere informatie

Papiervernietiger X10 CD

Papiervernietiger X10 CD Papiervernietiger X10 CD met aparte snij-eenheid voor cd's/dvd's en creditcards Handleiding 91608 Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het versnipperen/vernietigen van een maximum van 10 (niet-geniete)

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Hartelijk dank voor uw aanschaf van dit Deense kwaliteitsproduct. Het doel van deze handleiding is tweeledig. Een: basisaanwijzingen en aanbevelingen

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de harde schijf 7429170005 7429170005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M Staafmixer Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M-8834363200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX)

HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX) Geïmporteerd door: Zwembad BVBA Industrieweg 9 3190 Boortmeerbeek België www.harmopool.eu HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX) Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies...

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van een draadloos LAN-netwerkkaart 7440900005 7440900005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische rechte stiftslijper EG120ST EG120K-19R

Gebruikershandleiding Pneumatische rechte stiftslijper EG120ST EG120K-19R Gebruikershandleiding Pneumatische rechte stiftslijper EG120ST EG120K-19R Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING SBM3 / 125.505 SBM4 / 125.510 SBM6 / 125.520 INHOUDSOPGAVE 1. DOEL en BEREIK 2. AANSPRAKELIJKHEID 3. AANWIJZINGEN 4. BASISEIGENSCHAPPEN

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies HANDLEIDING Sesame Thermoplastic Tank Technologies INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD 1. ALGEMEEN 3 2. BELANGRIJK 3 3. INSTALLATIE EXPANSIEVAT 4 4. GEBRUIK EXPANSIEVAT 5 5. VERVANGEN LUCHTCEL 5

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt:

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: 5.1S Opvouwbare halterbank Gebruikershandleiding 8019031.061518.A Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: Dit pictogram wijst

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

CPM-200 HANDLEIDING. Het is verboden om een stuk of de gehele handleiding te copiëren zonder onze toestemming

CPM-200 HANDLEIDING. Het is verboden om een stuk of de gehele handleiding te copiëren zonder onze toestemming Pagina 1 van 15 MAX CPM-200 HANDLEIDING Lees deze handleiding voor gebruik Bewaar deze handleiding op een veilige plek Het is verboden om een stuk of de gehele handleiding te copiëren zonder onze toestemming

Nadere informatie