Algemene voorwaarden Stichting Passage - school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Stichting Passage - school"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Stichting Passage - school Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door stichting Passage - school, de school voor bewustzijnsontwikkeling waarbij de innerlijke ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van de Wereld van de Wijsheid centraal staat. Deze zijn van toepassing op alle Activiteiten zoals vermeld in artikel 1.1, die vanuit stichting Passage - school worden verricht waarbij stichting Passage - school Opdrachtnemer is, zoals vermeld in artikel 1.2. Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen in deze algemene voorwaarden hebben, als zij met een hoofdletter worden geschreven, de volgende betekenis: 1. Activiteiten: de overeenkomst waarbij Opdrachtnemer zich jegens Opdrachtgever verbindt Activiteiten te verrichten, waarbij de Activiteiten worden gekwalificeerd als een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 BW. Bij Activiteiten kan gedacht worden aan een cursus / opleiding / training / intake / symposium / coachingstraject / expositie / cabaret / toneel / kleinkunst en dergelijke, zijnde niet limitatief. De kwaliteit van de Activiteiten kan slechts gekwalificeerd worden als een inspanningsverplichting. 2. Opdrachtnemer: degene die Activiteiten organiseert en daartoe met Opdrachtgever, zoals vermeld in artikel 1.3, een overeenkomst van opdracht heeft gesloten. In casu is Opdrachtnemer stichting Passage - school, statutair gevestigd te Twello en kantoorhoudende te Herenstraat 114, 7776 AN te Slagharen. 3. Opdrachtgever: degene die zichzelf als cursist/bezoeker heeft aangemeld voor het volgen van dan wel als feitelijk deelnemer deelneemt aan door Opdrachtnemer georganiseerd(e) Activiteiten, alsmede een medewerker. Op het moment dat Opdrachtgever feitelijk deelneemt aan Activiteiten, is er een overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever gesloten in de zin van artikel 6:217 BW. 4. Docenten: degenen - zijnde medewerkers of een derde die een actieve bijdrage leveren in de organisatie van de door Opdrachtnemer georganiseerde Activiteiten. Op het moment dat Docenten feitelijk deelnemen aan Activiteiten, worden zij tevens als Opdrachtgever gekwalificeerd en is er een overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever gesloten in de zin van artikel 6:217 BW. Artikel 2 Reikwijdte en toepasselijkheid 1. Indien in een aanbieding of overeenkomst naar deze algemene voorwaarden wordt verwezen, worden deze algemene voorwaarden geacht als woordelijk daarin te zijn opgenomen en er een geheel mee te vormen.

2 2. Opdrachtnemer kan bij afzonderlijke bijlagen bij deze algemene voorwaarden nadere algemene voorwaarden vaststellen, welke dan zullen gelden voor een in die bijlagen nader aan te duiden bepaalde soort van Activiteit, welke door Opdrachtnemer zal worden aangeboden. Bij een eventueel verschil in de bepalingen in deze algemene voorwaarden en de bepalingen in de aanvullende voorwaarden prevaleert de inhoud van eerstgenoemde voorwaarden. 3. Opdrachtnemer is te allen tijde gerechtigd deze algemene voorwaarden eenzijdig te wijzigen. 4. Eventuele toepasselijkheid van algemene voorwaarden van de Opdrachtgever is uitgesloten, tenzij deze door Opdrachtnemer uitdrukkelijk schriftelijk zijn aanvaard. 5. In geval één of meerdere bepalingen van deze voorwaarden nietig of vernietigd zijn, zullen de overige bepalingen van de voorwaarden volledig van toepassing zijn en verplichten partijen zich in plaats van de nietige of vernietigde bepalingen, bepalingen overeen te komen die zo dicht mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling benaderen. 6. Een aanbieding, prijsopgave of iedere andere uiting van Opdrachtnemer bindt Opdrachtnemer niet en geldt slechts als een uitnodiging tot het plaatsen van een opdracht door Opdrachtgever. 7. De overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever komt tot stand nadat Opdrachtnemer de opdracht tot het verrichten van de Activiteiten van Opdrachtgever heeft aanvaard, dan wel feitelijk doordat Opdrachtnemer met de uitvoering van de Activiteiten is begonnen, alsmede iedere deelneming aan de Activiteiten door Opdrachtgever. 8. Opdrachtgever staat er, vanaf het moment van deelname aan de Activiteiten, voor in dat hij zich houdt aan de algemeen gebruikelijke normen en fatsoensregels, alsmede aan richtlijnen en aanwijzingen die door Opdrachtnemer in het kader van de uitvoering van de overeenkomst worden gegeven. 9. Opdrachtnemer is gerechtigd aan Opdrachtgever de toegang te ontzeggen indien Opdrachtgever handelt in strijd met het bepaalde in lid 8. Opdrachtgever dient in voorkomend geval de Activiteit te verlaten en verlaten te houden. 10. Opdrachtnemer zal bij de uitvoering van deze overeenkomst de zorg van een goed Opdrachtnemer in acht nemen volgens de maatstaven van redelijkheid en billijkheid handelen.

3 11. Deze algemene voorwaarden zijn raadpleegbaar op school.nl (verder te noemen: website) en kunnen op verzoek worden toegezonden. Artikel 3 Aanmelding en kosten 1. Aanmelding voor een Activiteit kan op ieder willekeurig moment plaatsvinden. Aanmelding is echter niet noodzakelijk. 2. Iedereen kan de Activiteiten vrijblijvend bijwonen wanneer hij daartoe de behoefte voelt. De Activiteiten zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Er is geen cursusgeld verschuldigd. Een vrijwillige bijdrage kan tijdens of na afloop van de Activiteiten in een daarvoor klaarstaande mand gedeponeerd worden. 3. Opdrachtgever is gerechtigd op ieder willekeurig moment in te stromen en deel te nemen aan de Activiteiten. Wanneer een Opdrachtgever voor het eerst Activiteiten bijwoont, is het gebruikelijk om eerst kennis te nemen van de door Opdrachtnemer uitgedragen kijk naar het leven en de mogelijkheden die ieder mens heeft. Artikel 4 Annulering, opschorting, ontbinding 1. Opdrachtnemer is te allen tijde gerechtigd om de Activiteit te annuleren. 2. Opdrachtnemer is te zijner keuze gerechtigd de overeenkomst geheel of ten dele op te schorten of te ontbinden in geval van (tijdelijke) overmacht, waaronder mede te verstaan, maar niet limitatief, ziekte van Docenten, stakingen, bedrijfsbezettingen, brand en weersomstandigheden. 2. Opdrachtnemer en Opdrachtgever kunnen op generlei wijze gehouden worden tot het nakomen van enige verplichting gebaseerd op de Activiteiten of enige rechtsgevolgen die daaruit voortvloeien, zonder dat partijen elkaar overigens iets verschuldigd zullen zijn. Artikel 5 Aansprakelijkheid 1. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade van Opdrachtgever ontstaan bij de uitvoering van de Activiteiten en alle handelingen die voor gevolgschade enigszins verband houden met de Activiteiten. 2. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan ten gevolge van handelingen van door hem ingeschakelde Docenten, overige (hulp)personen, of medecursisten. 3. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door zaken waarvan Opdrachtnemer zich heeft bediend.

4 4. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder mede begrepen gevolgschade, gederfde winst en schade door bedrijfsstagnatie, vorenstaande evenwel niet limitatief. 5. Opdrachtgever vrijwaart Opdrachtnemer voor alle aanspraken van derden jegens Opdrachtnemer wegens aansprakelijkheid als gevolg van een tekortkoming in de uitvoering van Activiteiten door Opdrachtnemer. 6. De aansprakelijkheid van Opdrachtnemer is te allen tijde beperkt tot het bedrag dat door de verzekeraar onder de door Opdrachtnemer afgesloten verzekering wordt uitgekeerd, met een maximum van per aanspraak per jaar. 7. Opdrachtnemer gaat er bij de interpretatie van dit artikel gemakshalve vanuit dat de Opdrachtgever handelt in overeenstemming met zijn of haar goodwill. Artikel 6 Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten 1. Verstrekking en/of ter beschikking stelling aan Opdrachtgever van auteursrechtelijk beschermde boeken / werken / teksten / stukken / materialen, betekent op geen enkele wijze overdracht van de auteursrechten die daarop rusten, of een gebruiksrecht dat verder gaat dan op grond van de Auteurswet is toegestaan. De auteursrechten komen volledig aan Opdrachtnemer toe. 2. De Opdrachtgever kan te allen tijde vrijelijk gebruik maken van de inhoud van auteursrechtelijk beschermde boeken / werken / teksten / stukken / materialen. 3. Alle rechten met betrekking tot producten van in de geest van Stichting Passage - school, die Opdrachtnemer in het kader van de Activiteiten ontwikkelt of gebruikt, waaronder begrepen adviezen, werkwijzen, (model)contracten, systemen, systeemontwerpen en computerprogramma s of anderszins, komen toe aan Opdrachtnemer, voor zover deze niet reeds aan derden toebehoren. 4. Behoudens de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Opdrachtnemer is het de Opdrachtgever niet toegestaan om de voormelde producten van de Leraren of de vastlegging daarvan op gegevensdragers al dan niet tezamen met of door inschakeling van derden te gebruiken, verveelvoudigen, openbaren of exploiteren of anderszins over te dragen op welke manier dan ook. 5. Opdrachtnemer gaat er bij de interpretatie van dit artikel gemakshalve vanuit dat de Opdrachtgever handelt in overeenstemming met zijn of haar goodwill. Artikel 7 Vertrouwelijkheid en geheimhouding 1. Opdrachtgever zal niet zonder toestemming van Opdrachtnemer naar buiten treden met mededelingen over deze overeenkomst, over privacy gevoelige gegevens of over interne aangelegenheden betreffende de Activiteiten, waarvan zij het vertrouwelijke karakter

5 kennen of kunnen begrijpen. Deze bepaling blijft ook na de beëindiging van deze overeenkomst van kracht. Artikel 8 Relatiebestand en communicatie 1. Opdrachtnemer beheerst niet over een papieren relatiebestand. Opdrachtgever die tevens Medewerker betreft geeft toestemming om naam, adresgegevens en overige relevante gegevens op te nemen in het relatiebestand van Opdrachtnemer, teneinde door Opdrachtnemer te worden gebruikt om Opdrachtgever ondermeer te informeren over cursussen / opleidingen / trainingen / symposia en voor doeleinden van persoonlijke ontwikkeling. 2. Opdrachtnemer communiceert via de website. Op de website is een zgn. insite - service aanwezig. De communicatie omtrent Activiteiten vindt middels de insite - service plaats. Eventuele annulering van bijeenkomsten wordt middels de insite - service gecommuniceerd. Dientengevolge is de Opdrachtgever gehouden de site nauwkeurig in de gaten te houden. Artikel 9 Toepasselijk recht en forumkeuze 1. In geval van een geschil tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever, voortvloeiende of verband houdende met deze algemene voorwaarden, trachten Opdrachtnemer en Opdrachtgever in goed onderling overleg tot een minnelijke schikking te komen. 2. Op alle overeenkomsten tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die verband houden met de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever worden voorgelegd aan de bevoegde rechter van de rechtbank Overijssel. 3. Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld in de Nederlandse taal en kunnen worden vertaald in een andere taal. Indien strijdigheid mocht ontstaan tussen de Nederlandse versie en de vertaalde versie, hebben de bepalingen van de Nederlandse versie voorrang.

Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk

Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd voor alle leer en begeleidingstrajecten (opleiding/cursus/training/supervisie/coaching)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Voorwaarden. Artikel 3: Aanmelding, inschrijving en totstandkoming overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Voorwaarden. Artikel 3: Aanmelding, inschrijving en totstandkoming overeenkomst Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door TACTESS Training B.V. en zijn van toepassing op overeenkomsten waarin TACTESS Training B.V. opdrachtnemer is. Artikel 1: Definities

Nadere informatie

Boersma Training & Advies Deel Hoofdstuk Document Versie Datum

Boersma Training & Advies Deel Hoofdstuk Document Versie Datum Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Cursist/deelnemer: Overeenkomst: degene die een cursus/opleiding/training/symposium/coachingstraject organiseert en daartoe met opdrachtgever een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V.

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. 1. Algemene bepalingen 1.1. Deze voorwaarden maken deel uit van overeenkomsten van opdracht, strekkende tot het verrichten van werkzaamheden door Frijlande

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN Voorwaarden bij opdrachten tot leveren van producten op het gebied van training, coaching en advies. 1. Algemene bepalingen 1.1

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: Guard Academy, gevestigd te 7411 PB Deventer, Nieuwe Markt 23, ingeschrevene bij de Kamer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSTOKKOM MANAGEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSTOKKOM MANAGEMENT Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de wederpartij van VanStokkom Management bij een overeenkomst als bedoeld in Artikel 2.1; Opdrachtnemer: VanStokkom

Nadere informatie

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt.

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt. Algemene voorwaarden De Denksmederij (Hierna genoemd De Denksmederij ) Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADMINISTRATIEKANTOOR KAAS DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN ADMINISTRATIEKANTOOR KAAS DIENSTVERLENING Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder : Opdrachtgever : de wederpartij van opdrachtnemer bij een overeenkomst bedoeld in artikel 2.1 Opdrachtnemer : Administratiekantoor

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V.

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V. Statutair gevestigd in Elburg, Kamer van Koophandel 5113 3547 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die de opdrachtgevers van PMG Consultancy B.V., hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie

Nadere informatie

STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN

STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN Algemene voorwaarden overeenkomsten op afstand Artikel 1. Definities 1. Consument: de natuurlijke persoon, die niet handelt in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NL Stijl

Algemene Voorwaarden NL Stijl Algemene Voorwaarden NL Stijl NL STIJL Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de wederpartij van NLStijl bij een overeenkomst als bedoeld in Artikel 2.1;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

DGinformatisering KvK-registration: 17151698 email: info@dginfo.nl Van Goghstraat 127a fax: +31 84 718 9614 2512TC Den Haag tel.

DGinformatisering KvK-registration: 17151698 email: info@dginfo.nl Van Goghstraat 127a fax: +31 84 718 9614 2512TC Den Haag tel. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTEN VAN DG INFORMATISERING 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, opdrachten en aanbiedingen waarbij DG Informatisering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Beleving in Communicatie Berkebroeklaan AH Den Haag

Beleving in Communicatie Berkebroeklaan AH Den Haag Beleving in Communicatie Berkebroeklaan 86 2498 AH Den Haag +31 6 51245681 info@belevingincommunicatie.nl ALGEMENE VOORWAARDEN KvK 68781423 IBAN NL23INGB0007794817 BTW NL 100458166B01 1 Toepassingsgebied

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. db-adviseurs

ALGEMENE VOORWAARDEN. db-adviseurs ALGEMENE VOORWAARDEN db-adviseurs Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de wederpartij van Opdrachtnemer bij een overeenkomst als bedoeld in Artikel 2.1;

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sabanoord Accountants, Belastingadviseurs, Administratieve Dienstverleners en Salaris- en Personeelsadviseurs

Algemene voorwaarden Sabanoord Accountants, Belastingadviseurs, Administratieve Dienstverleners en Salaris- en Personeelsadviseurs Algemene voorwaarden Sabanoord Accountants, Belastingadviseurs, Administratieve Dienstverleners en Salaris- en Personeelsadviseurs Artikel 1. Algemeen 1.1 n deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Binnen 6 weken voor de startdatum 25% van de totaalprijs. Binnen 2 weken voor de startdatum 50% van de totaalprijs

Binnen 6 weken voor de startdatum 25% van de totaalprijs. Binnen 2 weken voor de startdatum 50% van de totaalprijs Algemene voorwaarden Inleiding Hieronder kun je de Algemene voorwaarden lezen van MariaJohanna.com. Indien je workshops, coaching, Retreats en/of andere diensten afneemt bij The Quarterlife Expert/ MariaJohanna.com

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nicole Verhoeven, krachtig organiseren en ontwikkelen

Algemene voorwaarden Nicole Verhoeven, krachtig organiseren en ontwikkelen Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, opdrachten en aanbiedingen waarbij partij is, tenzij tussen partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassingen op alle aanbiedingen en

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassingen op alle aanbiedingen en ALGEMENE VOORWAARDEN RULOO.NL Toepasselijkheid en begrippen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassingen op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Ruloo.nl onder welke naam dan ook, tenzij hier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Artikel 1: definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Regeltante 2.0: Regeltante 2.0, eenmanszaak, gevestigd te 7943 RW Meppel aan de Keizersmantel 5, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Salvage

Algemene voorwaarden Stichting Salvage Algemene voorwaarden Stichting Salvage 30 augustus 2010 ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting Salvage, Prins Willem Alexanderlaan 701, 7311 ST Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

1.3 Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig, indien en voor zover zij schriftelijk door SFCB worden aanvaard.

1.3 Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig, indien en voor zover zij schriftelijk door SFCB worden aanvaard. Algemene en financiële voorwaarden Sociaal Fonds Cao Beveiliging (SFCB) Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en de gehele overige rechtsverhouding

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. ALGEMENE VOORWAARDEN MOBILITEITSVISIE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. Naast Mobiliteitsvisie kunnen tevens alle personen die op enigerlei wijze aan

Nadere informatie

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van coaching, training of aanverwante werkzaamheden.

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van coaching, training of aanverwante werkzaamheden. Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder de definities verstaan: Opdrachtnemer: De natuurlijke of rechtspersoon van Opdrachtnemer die werkzaamheden op het gebied

Nadere informatie

Zijn er onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via of stuur een bericht naar

Zijn er onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via of stuur een bericht naar ALGEMENE VOORWAARDEN Bij Conexx zijn we helder en transparant in onze communicatie. Met deze algemene voorwaarden willen we verassingen voorkomen en inzicht geven in onze manier van werken. Zijn er onduidelijkheden?

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie 1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie Artikel 1 Definities 1. Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW waarbij de ene partij, Dijkhuis Communicatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan onderneming HANS RIETVELD AGRARISCH ADVIES B.V., statutair gevestigd te Meerkerk, hierna te noemen opdrachtnemer, gedeponeerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kickzy: Kickzy is een eenmanszaak die zich ten doel stelt als energiek en creatief conceptenbureau concepten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Actief Rijnwoude

Algemene Voorwaarden Actief Rijnwoude Algemene Voorwaarden Actief Rijnwoude Artikel 1- Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes, overeenkomsten en werkzaamheden van Actief Rijnwoude en zijn van toepassing

Nadere informatie

Over Inleiding Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Toepasselijkheid 2.1

Over Inleiding Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Toepasselijkheid 2.1 Over Moon en Stars is een spirituele, paranormale en psychosociale hulp- en advieslijn. We willen als website een breed dienstverlenend platform aanbieden aan u als klant. Elke klant heeft een eigen verhaal,

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht geeft tot de vervaardiging van zaken of tot het verrichten van werkzaamheden;

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht geeft tot de vervaardiging van zaken of tot het verrichten van werkzaamheden; Algemene Voorwaarden Van Winkoop Reclame B.V. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: de partij die de opdracht uitvoert en de Algemene Voorwaarden gebruikt, te weten Van Winkoop

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) Partijen: [... naam], gevestigd/woonachtig te [... plaats] aan de [... adres], geboren op.. te, paspoortnummer./rijbewijsnummer../kvk-nummer hierna

Nadere informatie

Administratiekantoor T. VELLEKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN

Administratiekantoor T. VELLEKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor T. VELLEKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan Administratiekantoor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden StraTac Advies Versie geldig vanaf 22 december 2011.

Algemene voorwaarden StraTac Advies Versie geldig vanaf 22 december 2011. Algemene voorwaarden StraTac Advies Versie geldig vanaf 22 december 2011. 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, opdrachten en aanbiedingen waarbij

Nadere informatie

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke door opdrachtnemer binnen het kader van zijn beroep worden aangegaan.

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke door opdrachtnemer binnen het kader van zijn beroep worden aangegaan. Algemene voorwaarden MATTHEIJ VANRIET salarisadministratie Gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Sittard 1. Algemene definities Opdrachtnemer: MATTHEIJ VANRIET salarisadministratie, inschrijving KvK;

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door GEVEN Assurantiën & Hypotheken B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Tussenpersoon: GEVEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid

Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname

Nadere informatie

Toepassing Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Offertes

Toepassing Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Offertes Toepassing Onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten tussen Paradigmum en haar afnemers. Artikel 1: Definities In deze algemene

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul A. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Stal Mireille / TAKT Academy. Artikel 1. Definities en algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN Stal Mireille / TAKT Academy. Artikel 1. Definities en algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Stal Mireille / TAKT Academy Artikel 1. Definities en algemeen 1. De betekenis van veel voorkomende termen wordt hieronder uitgelegd. Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Stal Mireille

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT Yogatreat Utrecht 2016 Kvk 50230794 Artikel 1 - Begripsomschrijving Yogatreat - de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Yogatreat op enigerlei wijze verbonden

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Praktijk JeEigenSpoor (verder JeEigenSpoor):

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Per 01 september 2015

Per 01 september 2015 Per 01 september 2015 Deelname is geheel op eigen risico, wij accepteren geen aansprakelijk voor explosieve groei van creativiteit, opdrachten en een tekenverslaving. En daarnaast: Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Competentis Uitvaartopleidingen en Trainingen Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene Voorwaarden Competentis Uitvaartopleidingen en Trainingen Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene Voorwaarden Competentis Uitvaartopleidingen en Trainingen Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60237473. Artikel 1. Definities en algemeen 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden.

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden. Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten en opdrachten tussen Dessaur Trainingen (hier valt Naomi maakt bespreekbaar ook onder),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden GemeenteCollege

Algemene voorwaarden GemeenteCollege Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: elk bedrijf, elke organisatie die aan GemeenteCollege een opdracht heeft gegeven dan wel onderhandelt over het verstrekken van een opdracht. 2. Training: een door

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden ALGEMEEN Artikel 1. 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: Denker BV 2. Opdrachtgever: Natuurlijke - of rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht geeft om werkzaamheden te verrichten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden.

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Artikel 1: Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Visie-tatie _1

Visie-tatie _1 Visie-tatie 0001-18_1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET UITVOEREN VAN OPDRACHTEN Versie d.d. 01 januari 2018 van Visie-tatie, gevestigd te Trichterstraat 33, 6333 AD te Schimmert, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom Algemene Voorwaarden Sigma Plus Statistiek Sigma Plus Statistiek, gevestigd te Amsterdam Handelsregister KvK Amsterdam, nummer 651 793 58 Versie: januari 2019 Artikel 1 - Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van: ADvieSZ B.V. te Rosmalen

Algemene Voorwaarden van: ADvieSZ B.V. te Rosmalen Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden van: te Rosmalen Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing op de Arbeidsdeskundige- en Reintegratieopdrachten verleend door gevestigd te Rosmalen en ingeschreven

Nadere informatie

LEF Dyslexie: Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019

LEF Dyslexie: Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019 LEF Dyslexie Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019 De bepalingen in deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van LEF Dyslexie en de daaraan verbonden natuurlijke persoon, of

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene leverings - betalings en uitvoeringsvoorwaarden. Administratie- en belastingadviesburo De Groene V.O.F.

Algemene leverings - betalings en uitvoeringsvoorwaarden. Administratie- en belastingadviesburo De Groene V.O.F. Algemene leverings - betalings en uitvoeringsvoorwaarden Administratie- en belastingadviesburo De Groene V.O.F. Gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Terneuzen Onder depotnummer 21017484 Ferlemanstraat

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden ITPH Academy - LW - Verkoopvoorwaarden 1/8

Verkoopvoorwaarden ITPH Academy - LW - Verkoopvoorwaarden 1/8 Verkoopvoorwaarden 20160826 ITPH Academy - LW - Verkoopvoorwaarden 1/8 Inhoud 1. DEFINITIES... 3 2. TOEPASSELIJKHEID... 3 3. OPDRACHT... 3 4. KWALITEIT... 4 5. ANNULEREN OF UITSTELLEN... 4 6. PRIJZEN,

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

DEFINITIES TOEPASSELIJKHEID

DEFINITIES TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de opleidingen en andere (onderwijs-) activiteiten die worden verricht door de afdeling Professional Learning & Development van de faculteit

Nadere informatie