Nieuwsbrief 27 maart 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 27 maart 2014"

Transcriptie

1 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg AE Mechelen Tel.: info@wienberg.nl Nieuwsbrief 27 maart 2014 Opbrengsten Wat zijn we trots op de kinderen van groep 8! Wat hebben ze hard gewerkt en wat fijn dat dat harde werken ook resultaat heeft opgeleverd. Begin maart kregen we de uitslag van de Cito Eindtoets. Onze school behaalde een gemiddelde score van 541,2. (Scholen met een vergelijkbare leerlingpopulatie behaalden een gemiddelde score van 536,8.) Een prachtig resultaat. Waar we echter nog blijer mee zijn is dat élk kind gehaald heeft wat we ook van hem/haar verwachtten. De kinderen hebben het beste uit zich zelf gehaald en dat is een hartelijke proficiat waard. Estafette We zijn natuurlijk niet alleen trots op de kinderen van groep 8. Ook in de andere groepen is de afgelopen maanden hard en met veel betrokkenheid gewerkt. We informeerden u al eerder over de implementatie van onze nieuwe technisch leesmethode Estafette in de groepen 4 t/m 8. In januari konden we aan de resultaten van de leestoetsen van het Cito leerlingvolgsysteem zien dat de implementatie succesvol verloopt. De leesresultaten van de kinderen in de groepen 4 t/m 8 zijn over de hele lijn verbeterd en ook dat is iets om heel trots op te zijn. Kurzweil De kinderen met dyslexie hebben in de afgelopen periode weer kunnen oefenen en werken met Kurzweil. In april gaan de Kurzweil-lessen met onze Kurzweil-coach Monique Sleuter en juf Philma, weer verder. Speelplezier In groep 1-2 zijn de kinderen gestart met het thema Lente & Pasen. Er worden allerlei hoeken ingericht en materialen gebruikt om rondom dit thema (samen) te leren. Het is u misschien opgevallen dat de grote kring nu in het oude groep 2- lokaal is opgesteld. Daar kan de kring blijven staan en hoeven de kinderen niet meer met hun stoel te verhuizen. Daarnaast creëren we in het groep 1/2 -lokaal veel meer ruimte om hoeken en tafels in te richten en in een kleine kring intensief met de kleuters bezig te zijn.

2 PBS (Positive Behaviour Support Goed gedrag kun je leren) Op 19 februari was de ouderavond over PBS, onze nieuwe methodiek voor sociaal emotionele ontwikkeling. Het was een leuke en interactieve avond waarop Marianne van Kan, onze PBS-coach, de aanwezigen meenam in de theorie en de praktijk van PBS. Ons interne PBS-team bestaande uit juf Marina, juf Marion, juf Peggy en juf Madelon, verzorgde ook een aantal korte workshops zodat het voor ouders heel duidelijk werd hoe PBS werkt en hoe wij er als school mee bezig zijn. Ouders kregen tevens tips hoe ook in de thuissituatie PBS ondersteunend kan zijn. De ouders gaven op de evaluatieformulieren aan dat ze de avond heel zinvol vonden. Op onze website kunt u een korte terugblik zien op deze avond. We zijn ondertussen al wat regels en afspraken verder. We hebben met de kinderen gepraat over hun gedrag tijdens het werken aan de computers en in de hal. Vooral de rust en het stemgeluid zijn in deze ruimtes belangrijk zodat alle kinderen geconcentreerd kunnen werken. We hebben ook besproken welk gedrag passend is in de toiletruimtes. Je bent verantwoordelijk om na gebruik een wc netjes achter te laten. Wat betekent dat dan precies? Uiteindelijk hebben deze gesprekken geleid tot twee nieuwe regels die in alle groepen zijn aangeleerd. Buiten de klas praten we met de stem voor 2. We houden handen en voeten bij ons zelf. Als het stoplicht op rood staat zijn we stil. Staat het stoplicht op groen praten we met de stem voor 4. We lopen rustig en stil naar de wc. We spoelen door en wassen onze handen. Als we klaar zijn doen we de deur dicht en gaan we meteen terug naar de klas. We houden de wc netjes. Natuurlijk hangen ook deze regels op met foto s erbij en worden ze steeds positief bekrachtigd door het geven van complimenten en de duimpjes. Toen we startten met PBS hebben we twee weken lang alle gedragsincidenten op school geregistreerd waarbij de leerkracht kinderen moest helpen om het op te lossen. Dit was een startmeting. Rond Pasen gaan we weer opnieuw een meting doen en die herhalen we aan het einde van het schooljaar nog een keer. We hopen natuurlijk (en gaan er vanuit) dat het aantal gedragsincidenten op onze school afneemt zodat het ook inderdaad voor alle kinderen nog veiliger en fijner wordt op school. Na Pasen beginnen we met de regels op de speelplaats. In de volgende nieuwsbrief zullen wij u hierover verder informeren. Over de speelplaats gesproken., we hebben sinds een paar weken een nieuwe. Tafeltennistafel Deze is geschonken door de oudervereniging en daarvoor zijn wij (en de kinderen) heel dankbaar. Door de deelname aan een wedstrijd van de leverancier, hebben we er ook nog batjes en balletjes bijgewonnen. Elke klas heeft nu haar eigen set van batjes en balletjes zodat ze hier ook eigen verantwoordelijkheid voor kunnen dragen. Onderling is afgesproken welke groep op welke dag mag tafeltennissen en de eerste reacties van de kinderen zijn heel positief. Dus oudervereniging nogmaals bedankt!!

3 Mechelen s got talent Voorleeswedstrijd Dat onze kinderen allerlei talenten op onze school ontwikkelen werd weer duidelijk toen we op 19 maart Noëlle Evertz hoorden voorlezen tijdens de halve finale van de voorleeswedstrijd. Ze las voor uit Fantasia VI van Geronimo Stilton en ze deed dit prachtig! Helaas ging ze net niet door naar de finale. We willen haar natuurlijk van harte feliciteren met haar prestatie. Enne. Blijven lezen allemaal! Kunstwerk Na de verbouwing van onze gymzaal tot gemeenschapszaal viel het op dat onze school aan de voorkant niet meer zo goed zichtbaar was. Er worden borden geplaatst zodat alle ingangen goed te vinden zijn maar we willen de school ook graag weer een eigen gezicht geven. De gemeente heeft hiervoor een financiële bijdrage gedaan. Om die reden gaan we samen met de kinderen en kunstenares Riekie Sintzen aan de slag om een mooi kunstwerk te maken om aan de muur rechts van de nieuwe ingang van de school te hangen. Het kunstwerk zal bestaan uit losse delen die met elkaar verbonden worden en het thema is onze school. Samen met de kinderen gaan we op creatieve wijze laten zien wat de school precies voor hen betekent. Na Pasen zullen we hiermee beginnen in alle groepen en we hopen voor de zomervakantie het kunstwerk klaar te hebben. Het wordt een mooi creatief proces en we rekenen natuurlijk ook op een mooi resultaat! Koningsspelen Op vrijdag 25 april is het weer de dag van de Koningsspelen. In de gemeente Gulpen-Wittem worden gedurende de hele week (nationale sportweek) sportieve activiteiten georganiseerd voor de groepen 3 t/m 8. Voor groep 1-2 hebben wij een geweldige dansworkshop georganiseerd o.l.v. dansspecialist Nicole Senden. Over de specifieke activiteiten per groep wordt u nog apart geïnformeerd. Op vrijdagmorgen doen we met z n allen mee aan het koningsontbijt van de Koningsspelen. We verheugen ons al op een sportieve week! Schoolvoetbal Op woensdag 19 maart vertrokken we met 3 elftallen naar het schoolvoetbaltoernooi op de velden van WDZ Bocholtzerheide. Het jongensteam kwam helaas net 1 goal te kort om door te gaan naar de volgende ronde. Meisjesteam 2 haalde het ook niet maar gelukkig ons meisjesteam 1 voetbalde de sterren van de hemel en is door naar de volgende ronde op 16 april.

4 Wel en wee Juf Lisette is al een poos aan het re-integreren en dat doet ze op dit moment op een school in Meerssen. In overleg met haar is duidelijk geworden dat ze graag als IB-er op één school zou willen gaan werken. Om die reden is ze nu ook op één school aan het re-integreren en zal ze daar waarschijnlijk, als ze weer volledig hersteld is, blijven werken. Juf Madelon blijft haar tijdens dit re-integratieproces vervangen. Ook meester Wiel is nog thuis. Het gaat naar omstandigheden goed. Hij zal in de komende periode weer af en toe naar school komen maar meester Mark blijft hem in groep 6/7 volledig vervangen. Even voorstellen Meester Mark Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Mark Verschuur en ik zal de komende tijd voor groep 6/7 staan. Ik ben 29 jaar jong en woon in Maastricht. Buiten het lesgeven is sporten een andere passie voor me. Ik heb voor het vak leerkracht gekozen, omdat ik graag met kinderen werk en omdat ik ze wil helpen het beste uit zichzelf te halen. Met de hulp van al mijn collega's en in het bijzonder juf Philma en juf Madelon, ga ik vol goede moed deze uitdaging aan. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om de komende periode goed te laten verlopen. Heeft U vragen aan mij, loop gerust na schooltijd even binnen. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Met vriendelijke groet, Mark Verschuur Vakantietijden schooljaar De vakantietijden voor het komend schooljaar zijn bekend. Zuid/Midden Limburg Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalvakantie Paasmaandag Meivakantie Hemelvaart Pinkstermaandag Zomervakantie Primair Onderwijs (+ Voortgezet Onderwijs) 18 oktober t/m 26 oktober december 2014 t/m 4 januari februari t/m 22 februari april april t/m 10 mei mei mei juli t/m 30 augustus 2015 Over eventuele extra vrije dagen i.v.m. studiedagen van het team, wordt u later nog geïnformeerd. Vragenlijsten De afgelopen weken heeft u schriftelijk en via mail, een drietal vragenlijsten/enquêtes ontvangen. Wij snappen dat dit best veel is maar we konden van te voren niet inschatten dat dit net zo bij elkaar zou komen. We hopen op uw medewerking omdat voor alle drie de onderzoeken uw bijdrage essentieel is. Uiteindelijk helpt uw bijdrage ons om het onderwijs steeds beter af te stemmen op de onderwijsbehoefte van uw kind en daar gaan we samen voor. Alvast bedankt.

5 Passend Onderwijs U heeft er waarschijnlijk allemaal al van gehoord, Passend Onderwijs. Deze week is het de week van het Passend Onderwijs. Een mooi moment om u hier verder over te informeren. Op 1 augustus wordt de wet passend onderwijs van kracht. Doel van de wet is dat alle leerlingen, dus ook de leerlingen die extra ondersteuning in de klas nodig hebben, een passende onderwijsplek krijgen. Wat is passend onderwijs? Elk kind heeft recht op goed onderwijs. Ook kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Het kabinet wil dat zoveel mogelijk kinderen naar een gewone school in de buurt kunnen gaan. Want zo hebben ze de beste kansen op een vervolgopleiding en meedoen in de samenleving. Kinderen die het echt nodig hebben kunnen, net als nu, naar het speciaal onderwijs. Dat blijft. Uitgangspunt bij Passend Onderwijs is: Regulier als het kan, speciaal als het moet. Wat verandert er? Scholen krijgen een zorgplicht. Dat betekent dat scholen elk kind een passende onderwijsplek moeten bieden. Of op de school waar u uw kind aanmeldt, eventueel met extra ondersteuning, of op een andere school in het regulier of speciaal onderwijs. Ouders worden hier nauw bij betrokken en scholen gaan beter samenwerken. Ook hoeven ouders geen ingewikkelde indicatieprocedure te doorlopen en zijn er straks geen rugzakjes meer. De extra ondersteuning die kinderen nodig hebben wordt rechtstreeks door de samenwerkende scholen georganiseerd en betaald. We zullen u over Passend Onderwijs in de komende periode verder informeren. Heeft u vragen, stelt u ze gerust aan onze intern begeleider, Madelon Delaere. Meer informatie? Meer informatie kunt u ook vinden op Wij wensen u een fijn en zonnig weekend! Team basisschool A gene Wienberg

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 Oude Baan 36 6286 BE Wahlwiller-Wittem Tel: 0434519050 Email: info@basisschooldedriesprong.nl Website: www.basisschooldedriesprong.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Een nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 30 januari 2014 nr. 10 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 30 januari 2014 nr. 10 ------------------------------------------------------- NIEUWSBRIEF 30 januari 2014 nr. 10 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: Stand van zaken Ouderavond sociale media en mediawijsheid Bewegingsonderwijs Wijziging overblijf

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Kansenkrant. BS Uniek weer actief. Ouderbijdrage. Informatie avond 16 november

Kansenkrant. BS Uniek weer actief. Ouderbijdrage. Informatie avond 16 november Kansenkrant OKTOBER 27, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - BS Uniek weer actief - Ouderbijdrage - Informatie avond 16 november - Oudergesprekken - Bedankt - (Geen) werk mee - Zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van kindcentrum de Troubadour.

Nieuwsbrief. Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van kindcentrum de Troubadour. Nieuwsbrief Jaargang 19 - nummer 9 - januari 2014 Afscheid en een nieuwe start... Rosmalen, 13 januari 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie Nieuwsbrief nummer Nummer 7 / april 2014 / maand / en en jaar jaar Schoolinformatie Personeel U begrijpt dat we in de nieuwsbrief de situatie op personeelsgebied vertellen van dit moment. Mogelijke veranderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 1 april 2015 Voorjaar! 30 t/m 4 April Kledingactie Humantex 2 Witte donderdag 13.30 uur viering in de kerk. 3 Goede vrijdag 6 2e Paasdag 10 Studiedag team 15 MR-vergadering

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 17 Datum:

NIEUWSBRIEF Week 17 Datum: NIEUWSBRIEF Week 17 Datum: 26-4-2013 Beste ouders, De Akker bruist van de activiteiten. Activiteiten die er stuk voor stuk aan bijdragen dat de kinderen met plezier naar school gaan. Met plezier naar school

Nadere informatie

Nummer 16/datum:

Nummer 16/datum: Nummer 16/datum: 29-3-2019 Kalender 12 apr. Nieuwsbrief 14 apr. Koffieconcert op zondag om 10.30 uur 15 apr. Fietsexamen groep 7 15 apr. Rots en Water NSA in het speellokaal om 15.30 uur 15 apr. 150 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 13-04-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Gisteravond was er een interessante ouderavond op In `t Veld. Veel enthousiaste

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Ze worden zelfs genoemd in het persbericht. Hier een stukje uit het bericht:

Ze worden zelfs genoemd in het persbericht. Hier een stukje uit het bericht: Pasen 13 april 2017 www.finnjol.nl Pasen 2017 Het zonnige en warme weer is helaas weer verdwenen, maar het wordt toch Pasen over enkele dagen. De kleutergroepen zijn bezig met het thema Lente en dat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Augustus Nr. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag zomervakantie zomervakantie zomervakantie

Augustus Nr. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag zomervakantie zomervakantie zomervakantie Augustus 2018 31 1 2 3 4 5 zomervakantie zomervakantie zomervakantie 32 6 7 8 9 10 11 12 zomervakantie zomervakantie zomervakantie zomervakantie zomervakantie 33 13 14 15 16 17 18 19 zomervakantie zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 2017-2018 Vakantierooster/Leerlingenraad/Schoolreizen/Brief van ASG/Vraag van juf Ange/ Vanuit de gemeente/ Personeel/Schoolvoetbal/Sportdag/Avondvierdaagse/ Fietsexamen Het Spectrum Regenboogweg

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender:

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender: E-mail: piusx@delinge.nl Website: www.piusx-bemmel.nl NIEUWSBRIEF PIUS X Maart 2014 Kalender: Maandag 10 Studiedag, alle kinderen zijn vrij Dinsdag 11 Vergadering OR Woensdag 12 Boomplantdag groep 8 Woensdag

Nadere informatie

Extra editie van de springkrant

Extra editie van de springkrant Extra editie van de springkrant Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans DE SPRINGKRANT Informatie schooljaar 2018-2019 In dit nummer: Informatie schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2017-2018 en Schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster 28 juni 2018 Vakantierooster 2018-2019 Vakanties/vrije dagen van t/m Herfstvakantie 15-10-2018 19-10-2018 Studiemiddag BS De Violier 06 november (vanaf 12.00 uur geen school) Studiedag (Wijzers in Onderwijs)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 5 april 2018

Koetkrant. Woensdag 5 april 2018 Koetkrant Woensdag 5 april 2018 Agenda 17, 18 april 2018 : IEP-eindtoets groep 8 18 april 2018 : MR-vergadering 16.00 uur 27 april 2018 : Koningsdag - vrij 30 april t/m 11 mei 2018 : meivakantie Onderwerpen

Nadere informatie

Dag Datum Groep Activiteit Tijd

Dag Datum Groep Activiteit Tijd D igitale I nfo T oermalijn Jaargang 24 nr.18 DITjes en Datjes 06 06 2016 INHOUD: Agenda Nieuws van de directie Werkgroep verkeer Uit de groepen Nieuws van de oudervereniging AGENDA Dag Datum Groep Activiteit

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

nr. 22, schooljaar 2011-2012

nr. 22, schooljaar 2011-2012 nr. 22, schooljaar 2011-2012 Dries Hawinkels in Limbrugs hockey elftal Dries Hawinkels uit groep 8 heeft zich geplaatst in het Limburgs hockey elftal. Na een speciale training in Weert mocht Dries deelnemen

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij

Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij 08-09-2011, nummer 1 Agenda Donderdag 15 september Hulpouderlijst mee Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij Beste ouder(s) / verzorger(s) van

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Bouwen & Bewaren Nieuwsflits

Bouwen & Bewaren Nieuwsflits Bouwen & Bewaren Nieuwsflits Nummer 13 Juni 2016 Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt Nieuwsflits B&B nummer 13. Dit keer informatie over de CITO-Eindtoets en nog veel meer. Veel leesplezier gewenst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan Verantwoording van ons onderwijs in 2015-2016 Evaluatie jaarplan 2015-2016 Als school werken wij met jaarplannen. In dit jaarplan beschrijven we de doelen die we hebben voor onze school. Hieronder kunt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Woordje vanuit directie Agenda Terugblik voorstelling muziekimpuls Flessen actie Vierkeerwijzer Typecursus Bijlage(n)

Woordje vanuit directie Agenda Terugblik voorstelling muziekimpuls Flessen actie Vierkeerwijzer Typecursus Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie over onze school. Inhoud schoolbel nr 17: Woordje vanuit directie Agenda Terugblik voorstelling muziekimpuls Flessen actie Vierkeerwijzer Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 25 Nr. 16 18 mei 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 23 mei 17 - Schoolreis groep 1 t/m 6 25 en 26 mei 17 - Leerlingen vrij hemelvaart 31 mei 17 - Schoolvoetbaltoernooi 5 en 6 juni 17-2 e pinksterdag

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie