Nummer 8 - april Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 8 - april Modern, toekomstgericht technisch onderwijs"

Transcriptie

1 Nummer 8 - april 2019 Ieder jaar leest een leerling van onze school op 4 mei een herinneringsgedicht voor tijdens de herdenkingsbijeenkomst van de gemeente Edam-Volendam in de Grote Kerk in Edam. Dat wordt dit jaar gedaan door Caithlynn van Bockel. De leerlingen van de klassen 2GTA en 2GT2B hebben in de geschiedenisles van mevrouw Van Pooij stilgestaan bij de Tweede Wereldoorlog met het project adopteer een monument. Zij hebben posters gemaakt die op 4 mei in de Grote Kerk worden opgehangen. Het is normaal en vanzelfsprekend dat een school aandacht besteed aan de herdenking van de Tweede Wereldoorlog en de verschrikkingen die daarmee gepaard gingen. Zo normaal en zo vanzelfsprekend dat we soms uit het oog verliezen dat we ook herdenken om ons te realiseren dat de destijds bevochten vrijheid en de door ons in zeer lange tijd ontwikkelde rechtstaat niet vanzelfsprekend zijn. Dat is op dit moment actueler dan ooit. Mensen van mijn generatie zijn opgegroeid met het idee dat geen zinnig mens, althans niet in de Westerse wereld, onze vrijheid en rechtstaat ter discussie zou durven stellen. Die situatie is ernstig gewijzigd. Tegenwoordig zijn er overal mensen en groeperingen die extreme of zelfs extremistische ideeën verkondigen. Zaken als de onafhankelijke rechtspraak, vrijheid van meningsuiting en rekening houden met minderheden komen steeds een beetje meer in het gedrang. En dan zijn we in Nederland nog goed af. Maar ook hier hebben veel mensen de neiging te schreeuwen in plaats van te praten. Nog minder heeft men de neiging te luisteren. De zachte krachten komen in het gedrang. Dit zijn allemaal goede redenen om aandacht te besteden aan de herdenking op 4 mei. Niet alleen op school, maar ook thuis. En om daarover te praten met onze kinderen en leerlingen. Met vriendelijke groeten, Jan Adels directeur SG De Triade

2 Wethouder Runderkamp opent recyclestraat SG De Triade Woensdagmiddag 3 april opende wethouder Runderkamp de recyclestraat van De Triade. Dit deed hij door een stukje te fietsen. Door de energie die hiermee wordt gegenereerd, wordt plastic vermalen. Dit plastic dient daarna als grondstof voor spullen die in de school kunnen worden gebruikt, zoals tegels. De recyclestraat is één van de vele innovaties van De Triade. Doordat de school in staat is flink te investeren in nieuwe technieken, kan zij het motto van de school modern, toekomstgericht technisch onderwijs steeds meer in de praktijk brengen. Zo werken eerstejaarsleerlingen voortaan al met robots en kunnen ook de leerlingen in de hogere jaren gebruik maken van de modernste technieken. Maar De Triade richt zich ook steeds meer op basisschoolleerlingen. De afgelopen weken volgden al velen van hen techniekonderwijs op De Triade. Op dit moment wordt een lokaal op De Triade speciaal ingericht voor leerlingen van basisscholen. Leerkrachten van basisscholen kunnen zich aanmelden om met hun klas techniekonderwijs op De Triade te volgen.

3 met Ronald Verdonck Hallo Ronald vertel eens iets over jezelf. Mijn naam is Ronald Verdonck en samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in Volendam. Na ruim twintig jaar in de elektrotechniek te hebben gewerkt heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar het onderwijs. In deze twintig jaar heb ik alle facetten van de elektrotechniek beoefend, van de stortbouw tot technisch CAD-tekenaar bij Smit Elektra in Volendam. Je bent docent PIE. Kun je daar wat meer over vertellen. PIE staat voor Produceren, Installeren en Energie. Deze opleiding begint in de bovenbouw (klas 3 en 4). Je krijgt hier les in metaaltechniek (lassen, draaien, frezen, buigen, enz.), elektrotechniek (diversen bordoefeningen, Domotica, easyrelais, en vele schakelingen maken op het practicum) en in installatietechniek (water-, gas- en afvoerleidingen bewerken en monteren). De leerlingen die voor PIE kiezen hebben een hele goede voorbereiding om op het MBO te kiezen voor vele beroepsrichtingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beroepen als elektricien, verwarmingsmonteur, lasser, plaatwerker, fietsenmaker, automonteur, schadehersteller, instrumentmaker of sanitair installateur. Ook kan men voor procestechniek kiezen of voor de agrarische sector. Dit is slechts een greep uit de talloze mogelijkheden. Wat vind je het leukste aan je vak en het lesgeven? Het leukste aan mijn vak vind ik dat het elke dag anders is, en dat de techniek nooit stil staat. Het leukst aan het lesgeven vind ik dat niet alle leerlingen hetzelfde zijn, iedere leerling vergt een andere aanpak. Daarom maak ik diverse plannen van aanpak om alle leerlingen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. De groei die leerlingen doormaken is prachtig om te zien.

4 Heb je nog hobby s? Ja, ik heb best wel veel hobby s en ze hebben bijna allemaal met sport te maken. Zo ben ik zelf een fanatiek snowboarder en tennis ik graag. Met tennis ben ik gelukkig dit jaar weer mee begonnen na een aantal hardnekkige blessures de afgelopen jaren. Tevens ben ik in het weekend veel op pad door het hele land met mijn dochters die aan topsport doen, de oudste in handbal en de jongste in de atletiek. Heb je nog tips voor de leerlingen? Geniet van jullie schooltijd, dit is één van de leukste periodes in je leven. Hoewel ik weet dat sommige leerlingen daar nu anders over denken, zullen ze over een aantal jaar mij hier toch wel gelijk in geven. Bedankt voor je interview Ronald! Graag gedaan!

5 Jens Jacobs, klas GT2A en Thomas Otten Orenas, klas 9B1 van SG De Triade doen mee aan een wedstrijd voor creatief jong (13 t/m 18 jaar) talent genaamd Kunstbende. Beide leerlingen deden mee in de categorie DJ. De afgelopen weken waren de selectieronden voor de provincie Noord-Holland. Op 29 maart werden de zes beste DJ s bekend gemaakt die vervolgens op 14 april hebben gestreden om de beste van Noord-Holland te worden en dus mee mogen doen met de Landelijke finale. Jens Jacobs heeft de 3e plaats gehaald! Gefeliciteerd!

6 Bericht van: Op donderdag 30 mei 2019 organiseren wij weer het 3 e Klaphekfestival in het Boelenspark in Volendam. Elk jaar genieten zo n 4000 mensen van muzikanten uit de gemeente, die muziek rond het thema brengen. Naast muziek is er ook weer een uitgebreid kinderprogramma met spelletjes, springkussens en schminken. Dit jaar is het thema Smells like the Nineties. De 90 s is een era met een grote diversiteit aan muziek, films en kleding. Het belooft daardoor een feest van herkenning te worden. Om er dit keer weer een succes van te maken zoeken wij weer sponsoren. We hebben deze editie verschillende sponsorpakketten samengesteld, brons, zilver en goud. Deze sponsorpakketten geven u de kans om uw boodschap aan het gehele veld te laten zien, onder andere op het grote LED scherm. Tegelijkertijd, en misschien wel belangrijker, steunt u hiermee de organisatie van het Klaphekfestival! Mocht u interesse hebben of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u mailen of bellen via tel. nr Bij voorbaat hartelijk dank, Met vriendelijke groeten, Jera van Gelder Directeur

7 Terwijl de vierdejaars leerlingen zich storten op hun examens, gingen de derdejaarsleerlingen van 8 april t/m 19 april op stage Het varieert van helpen in de winkel, schilderen, werken met elektra tot tuinaanleggen. Ook een zandbak leegscheppen stond voor vijf leerlingen op de planning. Zaterdag 6 april was De Triade op de duurzaamheidsbeurs Zaterdag 6 april vond de Regionale Duurzaamheidsbeurs plaats in sporthal De Kloek in Middenbeemster. Centraal stond het streven naar een aardgasarme toekomst. De beurs stond bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en van informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. Regionale bedrijven en organisaties toonden hun producten en diensten. Overheden vertelden over subsidiemogelijkheden en natuurorganisaties gaven voorlichting. Scholen toonden projecten en studenten waren aanwezig met de verschillende uitvindingen. Terugkerende thema s waren onder andere energie, recyclen, voeding en vervoer.

8 SG De Triade kiest voor multi-inzetbare BRM metaallaser Op de website van VROTECH een mooi artikel over onze school. Volg deze link om het artikel te lezen.

9 Profielkeuze tweedejaars leerlingen Bedrijfsbezoeken en voorlichtingen voor leerlingen: 6 t/m 10 mei De week van 6 tot en met 10 mei staat voor de tweedejaars leerlingen in het teken van de Praktijk Sector Oriëntatie (PSO). Deze week gaan de tweedejaars leerlingen een aantal bedrijfsbezoeken doen en worden er verschillende voorlichtingen op school gegeven. Dit allemaal in het kader van de profielkeuze die later die maand moet worden gemaakt. Voorlichtingsavond voor ouders: maandag 13 mei Op maandag 13 mei om 19:30 zal er ook een voorlichtingsavond voor ouders van tweedejaars leerlingen plaatsvinden over de verschillende profielen. U bent hier van harte welkom!

10 Vakanties en vrije dagen: Goede vrijdag Goede vrijdag 19 april is de school open en is er gewoon les. Meivakantie 2019 De meivakantie is van 22 april t/m 3 mei Houd er s.v.p. rekening mee dat deze meivakantie kan afwijken van de meivakantie van andere scholen. Hemelvaartsdag en de dag na Hemelvaartsdag Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei is de school gesloten in verband met Hemelvaart. Ook deze dagen kunnen afwijken van andere scholen.

Nummer 9 - mei Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 9 - mei Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 9 - mei 2019 Dit is een spannende tijd voor alle examenleerlingen, voor hun ouders, maar ook voor de medewerkers van De Triade. De afgelopen jaren behaalden onze leerlingen steeds zeer goede examenresultaten.

Nadere informatie

Nr. 4 januari

Nr. 4 januari Woord vooraf In deze oudernieuwsbrief vertelt collega Theo Kwakman hoe snel de beroepen veranderen waarvoor wij opleiden. Dat is zeker waar. Maar niet alleen veranderen veel beroepen, sommige beroepen

Nadere informatie

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 6 februari 2019 Deze week werd bekend dat de regeringspartijen inden dat leerlingen uit groep 8 hun advies pas mogen krijgen nadat de resultaten van de eindtoets bekend zijn. Dit is opmerkelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nr. 2 oktober

Nr. 2 oktober Woord vooraf Lange tijd was er weinig belangstelling voor technisch onderwijs. Leerlingen kozen liever voor een baan achter een bureau. Witte boordenwerk had meer aanzien. Technische afdelingen van vmbo

Nadere informatie

Nummer 5 januari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 5 januari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 5 januari 2019 Een paar dagen geleden werd Gerrit Keeman in één klap de beroemdste onderwijsassistent van Nederland. Een leerling behandelde hem zeer weinig respectvol. Keeman pakte hem bij zijn

Nadere informatie

Nr. 3 november

Nr. 3 november Woord vooraf Woord vooraf In de maand december wordt er heel wat teruggeblikt op het afgelopen jaar. Als wij dat doen, dan vallen de mooie resultaten op waarover ik al eerder schreef: leerlingen die opstromen

Nadere informatie

Nr. 1 september

Nr. 1 september Woord vooraf De start is het spannendste moment van het schooljaar voor de schoolleiding. Dan blijkt hoe de voorbereidingen van de maanden ervoor uitpakken. Net als vorig schooljaar, is die start goed

Nadere informatie

Nummer 7 maart Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 7 maart Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 7 maart 2019 De overheid stimuleert vmbo-scholen met technische profielen om met elkaar en met bedrijven en andere onderwijsinstellingen samen te werken om ervoor te zorgen dat meer jongeren kiezen

Nadere informatie

Ben jij een kei en heb jij vmbo-basis of vmbo-kader advies? Dan is het Kei College de plek voor jou!

Ben jij een kei en heb jij vmbo-basis of vmbo-kader advies? Dan is het Kei College de plek voor jou! DOENERS GEZOCHT Ben jij een kei en heb jij vmbo-basis of vmbo-kader advies? Dan is het Kei College de plek voor jou! Het Kei College is de school waarin het Bornego College en OSG Sevenwolden samenwerken

Nadere informatie

Voorlichting Profielkeuze Klas 2 Decaan: M.R. Kroeze-Bhagoe:

Voorlichting Profielkeuze Klas 2 Decaan: M.R. Kroeze-Bhagoe: KRZ 2016-2017 Voorlichting Profielkeuze Klas 2 Decaan: M.R. Kroeze-Bhagoe: m.kroeze@noordik.nl Leren kiezen moet je kunnen leren..ik weet precies wat ik wil: Elke dag wat anders Als je weet wat je wilt,

Nadere informatie

Nr. 2 Oktober

Nr. 2 Oktober Woord vooraf De Triade is het schooljaar goed begonnen. Het introductieprogramma voor de eerstejaarsleerlingen was leuk en leerzaam, de derdejaarsleerlingen kwamen heel enthousiast terug van hun reis naar

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

EERSTE OPEN DAG. Beste ouder/ verzorger,

EERSTE OPEN DAG. Beste ouder/ verzorger, 26 januari 2018 Beste ouder/ verzorger, Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van 2018. Na een welverdiende kerstvakantie zijn de leerlingen en teamleden weer aan de slag gegaan en het werden meteen drukke

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 31,

INFO. Jaargang 23, Nummer 31, INFO Jaargang 23, Nummer 31, 9-5-2017 Maandag 08 mei Directie aanwezig Dinsdag 09 mei OR-vergadering Woensdag 10 mei Donderdag 11 mei Directie s middags aanwezig Vrijdag 12 mei Directie aanwezig Maandag

Nadere informatie

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Inleiding In de vorige oudernieuwsbrief vroeg ik u uw zoon of dochter te stimuleren zich aan te melden voor de leerlingenraad. Dat is kennelijk volop gebeurd. Er was zelfs zoveel belangstelling voor de

Nadere informatie

Deze markt is op vrijdag 19 april tussen 12.15 en 13.15 uur! Nieuwsbrief

Deze markt is op vrijdag 19 april tussen 12.15 en 13.15 uur! Nieuwsbrief Nieuwsbrief Goede doel Afgelopen maandag is onze jaarlijkse goededoelenactie begonnen op school. Nadat er vrijdag 5 april in alle klassen voorlichting is gegeven over ons goede doel konden we maandag aan

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016 Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode is altijd een beetje dubbel. We zijn volop bezig met dit schooljaar af te ronden: citotoetsen, schoolreisje, schoolkamp, afscheid groep 8, evaluaties. Tegelijkertijd

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Vrijheid geef je door! 6 mei 2019

Nieuwsbrief 15. Vrijheid geef je door! 6 mei 2019 Nieuwsbrief 15 6 mei 2019 Vrijheid geef je door! Na ruim twee weken vakantie (een hele warme en een hele koude ) mogen we weer aan de slag. Aan het eind van de vakantie hebben we op 4 mei de mensen herdacht

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Nr. 2 oktober

Nr. 2 oktober Woord vooraf De Triade profileert zich met modern, toekomstgericht technisch onderwijs. In de komende tijd gaan wij ons onderwijs op twee manieren nog moderner en toekomstgerichter maken. In de eerste

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen!

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Op zondagmiddag 31 maart a.s. om 14.00 uur laten alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen van zich horen tijdens een voorspeelmiddag in basisschool

Nadere informatie

Mei 2016 Nieuwsbrief #4

Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Beste ouders, leerlingen, opa s en oma s en andere belangstellenden. Nog maar 6 weken en dan is het al weer zomervakantie. Wat is dit schooljaar ontzettend snel voorbij gegaan.

Nadere informatie

ALGEMEEN: Met vriendelijke groet, Berry Hakkeling directeur

ALGEMEEN: Met vriendelijke groet, Berry Hakkeling directeur ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Mei 2017, nr. 38 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Basisschool: Donderdag 25 en vrijdag 26 mei - Hemelvaart (alle kinderen zijn vrij). Donderdag 1 juni - Groepen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nr. 5 februari

Nr. 5 februari Woord vooraf Het is goed als mensen en organisaties feedback vragen op hun functioneren. Als zij er iets mee doen althans. Daar zal iedereen het mee eens zijn. De praktijk is echter dat heden ten dage

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Meer gedetailleerd informatie kunt u vinden op de website scholenopdekaart.nl. Alle ouders en leerlingen die hebben meegewerkt dank ik!

Meer gedetailleerd informatie kunt u vinden op de website scholenopdekaart.nl. Alle ouders en leerlingen die hebben meegewerkt dank ik! Woord vooraf Nu het einde van het schooljaar nadert, zijn wij druk bezig met de voorbereiding op de diplomauitreiking en doen we alles om ervoor te zorgen dat we het nieuwe schooljaar goed kunnen starten.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015.

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 9 Maand: juni 2015 29-05-2015 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. Met vriendelijke groet,

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Wellbericht voor ouders / verzorgers 2014 2015 nr. 9 mei 2015

Wellbericht voor ouders / verzorgers 2014 2015 nr. 9 mei 2015 Wellbericht voor ouders / verzorgers 2014 2015 nr. 9 mei 2015 2015 Sandtlaan 98 2231 CE Rijnsburg 071 402 16 57 rijnsburg@wellant.nl Wellbericht voor ouders / verzorgers 2015 2016 nr. 3 november 2015 Maandagenda

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

LEERJAAR 2 KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG

LEERJAAR 2 KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG LEERJAAR 2 KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG Keuzes Programma Wat doet de decaan? Voorlichting en informatie geven Activiteiten organiseren (bedrijfsbezoeken, scholenmarkt e.d.) Adviesgesprekken met leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes.

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes. Nieuwsbrief Jaargang15 Nummer 8 7 4 2015 Het was weer een zeer geslaagde NL doet! Er is een hoop gebeurd; wilgentunnels gevlochten; coniferen geplant; putten leeggehaald; geverfd en nog heel veel meer.

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

Valkinfo 20 2 februari 2017

Valkinfo 20 2 februari 2017 Valkinfo 20 2 februari 2017 website kalender contact Open dag Een grote groep ouders in Roden moet binnenkort een school kiezen voor hun kind. Wij hopen dat we op onze open dag de kans krijgen om aan zoveel

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

KUNSTCENTRALE INSPIRERENDE ONTDEKKINGEN

KUNSTCENTRALE INSPIRERENDE ONTDEKKINGEN KUNSTCENTRALE INSPIRERENDE ONTDEKKINGEN AANBOD DIRECTIE & LEERKRACHTEN 2018-2019 INHOUDSOPGAVE Icc bijeenkomsten 2 Bijscholing 3 Vervanging 3 Ondersteuning 4 Projectondersteuning 4 Imagoprojecten 5 Teambuilding/teamuitjes

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Vakantierooster SSBA

Vakantierooster SSBA Week 17: 22 t/m 28 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

- Het thema van de komende weken is Mijn favoriete boek.

- Het thema van de komende weken is Mijn favoriete boek. Informatiebulletin 2 maart 2017 Peutergroep Ons thema is; Hoera, een baby. We heten welkom op de peuterspeelzaal; Myles van Workum, Julia Heintzbergen en Anna Roos Looren de Jong. Bij ons thema hebben

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

DOE-TIPS ONA VOOR VRIJWILLIGERS EEN REALISTISCH BEROEPSBEELD

DOE-TIPS ONA VOOR VRIJWILLIGERS EEN REALISTISCH BEROEPSBEELD DOE-TIPS ONA VOOR VRIJWILLIGERS EEN REALISTISCH BEROEPSBEELD Het beroepsbeeld is het idee dat iemand heeft van bijvoorbeeld de taken, werkomstandigheden of werkcultuur in een beroep. De invulling van beroepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College.

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Voor ouders en verzorgers MEDEDELINGEN STERREN COLLEGE 2016 2017: Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Nummer 8: 23 juni 2017 PERSONEEL:

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M A A RT 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart 2015. Deze nieuwsbrief is een soort van special: we doen verslag van een aantal excursies en

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders,

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 7 december 2016 Beste ouders, Sinterklaas en zijn Pieten zijn maandagochtend hartelijk ontvangen door de kinderen en hun ouders. Vele handen zijn geschud, tekeningen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow In dit nummer - stadswandeling groep 7 - gevraagd: drogisterij artikelen - Noordelijke tandenpoetsweek - Pasen eitje-tik - inspectiebezoek 9 mei a.s. - sprekers in de klas - bericht van de OR: Avondvierdaagse

Nadere informatie

Belangrijke data: tip: schrijf meteen in uw agenda

Belangrijke data: tip: schrijf meteen in uw agenda December 2013 Belangrijke data: tip: schrijf meteen in uw agenda 22-04-2014 t/m 24-04-2014 Projectweek op school. Onderwerp Urk 24-04-2014 Van 15:00-16:00 alle ouders uitgenodigd om het werk te bekijken.

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1.

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1. OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool 16 juni 2014 nr. 19 Belangrijke data school Juni - juli 2014 Di. 24 juni Rapportavond Ma. 30 juni Memo mee Di. 8 juli Afscheidsavond groep 8 Vr. 11 juli Laatste schooldag Zomervakantie! Ouders bedankt!

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Grasspriet - Sprietpraat 13 maart 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Sprietpraat. De volgende Sprietpraat verschijnt op dinsdag 17 april 2018. Wilt

Nadere informatie

IEZEN VOOR ECHNIEK. Techniek past beter bij jou dan je denkt. www.rocvantwente.nl/techniektalenten

IEZEN VOOR ECHNIEK. Techniek past beter bij jou dan je denkt. www.rocvantwente.nl/techniektalenten WIJ IEZEN VOOR ECHNIEK Techniek past beter bij jou dan je denkt www.rocvantwente.nl/techniektalenten INLEIDING De technische branche Steeds meer meisjes kiezen voor techniek. Techniek is heel divers, je

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Accent Nieuws. Nieuwsbericht voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Accent Nieuws. Nieuwsbericht voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 10, nummer 2, oktober 2016 Accent Nieuws Nieuwsbericht voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste ouder(s), verzorger(s), leerlingen, Zo aan het begin van de herfstvakantie ben ik alweer bijna

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, mei 2018 AGENDA MEI t/m 11 Meivakantie met daarin Hemelvaartsdag 21 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 28 Start thema Als ik kan toveren 28 t/m 31 Avond4daagse JUNI 1 Groep 1 t/m 4 start om 9.30

Nadere informatie

Zuiderpark THEORETISCHE LEERWEG / MAVO GEMENGDE LEERWEG KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG BASISBEROEPSGERICHTE LEERWEG

Zuiderpark THEORETISCHE LEERWEG / MAVO GEMENGDE LEERWEG KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG BASISBEROEPSGERICHTE LEERWEG Zuiderpark met oog voor jou VMBO THEORETISCHE LEERWEG / MAVO GEMENGDE LEERWEG KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG BASISBEROEPSGERICHTE LEERWEG SECTOR VAKSCHOOL TECHNIEK BOUWEN, WONEN en INTERIEUR PRODUCEREN,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 22 APRIL 2016 / NUMMER 36

WEEKBRIEF 22 APRIL 2016 / NUMMER 36 WEEKBRIEF 22 APRIL 2016 / NUMMER 36 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, We staan voor twee, hopelijk, heerlijke weken zonder school. In deze vakantie herdenken we ook de Nederlandse slachtoffers

Nadere informatie

Info. Di 9 Ma 29 Wo 10 Di 30 Kennismakingsgesprekken Do 11 Wo 31 Vr 12 Za 13 Ma 15 Zomervakantie. Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20

Info. Di 9 Ma 29 Wo 10 Di 30 Kennismakingsgesprekken Do 11 Wo 31 Vr 12 Za 13 Ma 15 Zomervakantie. Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Kalender 06-07 Augustus 06 3 4 5 6 7 8 mervakantie mervakantie 3 4 5 6 7 8 mervakantie Eerste schooldag De kennismakingsgesprekken zijn er om de nieuwe leerkracht(en) van uw zoon of dochter te ontmoeten.

Nadere informatie