Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat Roeselare tel. 051/ fax 051/

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat Roeselare tel. 051/ fax 051/"

Transcriptie

1 Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat Roeselare tel. 051/ fax 051/ info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders Jaargang 5 nummer 3 In dit nummer informatie over Eerste steenlegging Kansarmoede Sint-Vincentius Bedanking oudercomité Tassche Bedanking OLSV Truffelactie Sport op de Tassche Lego-league Tassche Kerstdronk ouderraad en schoolteam Fluo-actie Bronzen medaille Verkeer op school Fiets in orde Opvang Spanjeschool Spel van de maand Oproep tot stipt aanwezige kleuters Resultaten netbal Belangrijke data 1. Eerste steenlegging Op zaterdag 14 november was er op de Spanjeschool eerste steenlegging. Op de agenda stonden volgende 5 sprekers : - Dhr. Pouseele, voorzitter van de raad van bestuur van Arkorum - Dhr. Monserez, voor Scholen van Morgen, de bouwheer - Dhr. Misschaert, regiodirecteur voor het Katholiek Onderwijs - E.H. Breyne, onderwijsvicaris voor het bisdom Brugge - Dhr. Martens, burgemeester van de stad Roeselare - Vervolgens werd er een kunstwerk onthuld als herinnering aan de eerste steenlegging. Het werk werd na de onthulling ondertekend door de 5 sprekers. De steenlegging werd afgesloten met een aperitief en een apotheose door de leerlingen van het derde leerjaar, die onder begeleiding van meester Geert voor een zeer gesmaakte interventie zorgden.

2 2. Kansarmoede Spanjeschool Volgende week krijgt u een brief mee over de actie van Sint-Vincentius die wij wensen te steunen. Het was een oproep voor solidariteit, voor mensen die het niet zo makkelijk hebben in onze samenleving. De organisatie Sint-Vincentius steunt in ruime omgeving van Roeselare een 70-tal gezinnen die in kansarmoede leven. Van de vrijwilligers binnen de vereniging vernemen we dat dit alles een hele organisatie met zich meebrengt. Ook wij willen samen met onze ouders een steentje bijdragen in de werking. Om de organisatie te helpen, organiseren we tot vrijdag 18 december een inzamelingsactie van niet bederfbaar voedsel, kledij, levensmiddelen, Wij denken aan: conserven, koffie, thee, choco, peperkoek, rijst, smeerkaas, koeken, melk, rijst, spaghetti, olie, bouillonblokjes, tandpasta, zeep, douchegel, shampoo, handdoeken, washandjes, luiers, toiletpapier, onderhoudsproducten. Hebt u hiervan iets dat u kan missen, dan kunt u dit met uw kind meegeven naar school. De vereniging zal jullie dankbaar zijn. 3. Bedanking oudercomité Tassche Graag wilden wij via deze weg het oudercomité van de Tassche bedanken voor de schenking van een prachtige klankinstallatie voor de school van de Tassche. Een goede klankinstallatie is op elke school een onmisbaar instrument geworden. Tijdens het grootouderfeest konden de oma s en opa s reeds ten volle genieten van een klankzuiver grootouderfeest. 4. Bedanking OLSV Spanjeschool Op de eerste steenlegging van de Spanjeschool werd zoals eerder vermeld een kunstwerk onthuld. Dit werk werd ons geschonken door de oudleerlingenbond van de Spanjeschool. Uiteraard zijn wij de oud-leerlingenbond heel dankbaar voor deze schenking. Het werk krijgt vanaf november 2016 zijn plaats aan de ingang van het nieuwe schoolgebouw. 5. Truffelactie Wij wensen nog even de truffelactie in de kijker te zetten. De opbrengst zal aangewend worden om de algemene werking nog beter te organiseren: we denken aan gepaste leermaterialen, veiligheid in en rond de school,. Gelieve ten laatste donderdag 10 december uw bestelling op te geven. De truffels zijn overheerlijk, van de bovenste plank en een leuk eindejaarscadeau. De brief wordt in de loop van volgende week mee gegeven.

3 6. Sport op de Tassche tijdens Kerstvakantie SPORT- EN SPELKAMPEN VOOR WIE? Voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar (ingedeeld in leeftijdsgroepen). WANNEER & PRIJS? KERSTKAMP DECEMBER 2015 (110 EUR) KERSTKAMP DECEMBER 2015 (110 EUR) Telkens van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00. s Morgens is er opvang vanaf 8:00 en s avonds tot 17:00. Vergeet jullie lunchpakket niet! (Water en tussendoortjes zijn voorzien) WAAR? ARDOOIE : DE TASSCHE - KROMMESTRAAT 2, 8850 ARDOOIE) INSCHRIJVEN? Inschrijven kan via alexanderbalenbewegen@hotmail.com. De inschrijving is pas definitief na overschrijving op rekeningnummer BE met vermelding BAL EN BEWEGEN SPORT-EN SPELKAMP ARDOOIE week naam geboortedatum. Een fiscaal attest is mogelijk. Aantal deelnemers is beperkt! Snel inschrijven is de boodschap. MEER INFO? Alexander Vanwalleghem alexanderbalenbewegen@hotmail.com Thierry Vandekerckhove In de deelnameprijs is lidgeld van 10 euro inbegrepen. Sportief programma op maat van elk kind 7. Lego-league in Kortrijk met 3 de graad Tassche Naar tweejaarlijkse traditie deed de 3 de graad van de afdeling de Tassche mee aan de First Lego League. De klas vormde 2 ploegen: de Lego Stars en de Lego Experts. Drie maanden lang programmeerden de twee ploegen de EV3 Legorobot voor de robotwedstrijd. In de klas werd er ook keihard gewerkt aan het project met als thema: Afvalverwerking. Zo kwamen ze tot twee mooie ideeën: de Onderwaterstofzuiger voor vuilnis en de flesjesbox. Je hoort het al, het was een heuse uitdaging op vlak van ICT en Techniek! Zondag 22 november mochten de twee ploegen hun werk gaan verdedigen op de regiofinale van de First Lego League in VIVES Kortrijk. Ze stelden met trots hun project voor en speelden onder tijdsdruk de robotwedstrijd! We behaalden op alle vlakken mooie resultaten en met veel trots gingen we met onze medailles naar huis! Het was een leerrijk en spannend avontuur! Beeldmateriaal vind je terug op de blog van meester Michiel: 2degraadtassche.blogspot.be

4 8. Kerstdronk ouderraad en schoolteam De ouderraad Spanjeschool investeert niet alleen heel onbaatzuchtig in de werking van de school, de ouderraad investeert ook heel gericht in de samenhorigheid, in de verbondenheid tussen alle ouders, leerkrachten en kinderen in en om de Spanjeschool. Om die reden organiseert de ouderraad op vrijdag 18 december een kerstdronk voor ALLE ouders. Ze bieden u een gratis glühwein of chocolademelk aan. Ook het schoolteam zal voor u klaar staan met een kraampje, waar van alles te krijgen zal zijn: allerhande lekkers om te drinken en te eten. Wij hopen heel veel mensen te ontmoeten in een sfeer van gezelligheid op weg naar Kerstmis op onze mini-kerstmarkt. 9. Fluo-actie Het oudercomité De Tassche, de ouderraad en werkgroep veiligheid/fluo Spanjeschool zijn actief in de weer met het sensibiliseren van kinderen en ouders in het kader van zien en gezien worden. De controles op de Tassche en in de Spanjeschool leveren prachtige resultaten op. De boodschap hierbij is dan ook houden zo, blijven zien en vooral ook gezien worden. 10. Bronzen Verkeer op School-medaille Spanjeschool De Spanjeschool werd onlangs door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een bronzen Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning wegens haar inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie. In totaal reikt de VSV dit jaar 18 gouden, 59 zilveren en 302 bronzen Verkeer op School-medailles uit op basis van de activiteiten die de scholen inrichten. De deelname aan het Grote Fietsexamen, de Grote verkeerstoets en het sensibiliseren tot dragen van helm en fluohesjes brachten de school tot de bronzen medaille. Een dikke pluim aan alle leerlingen en leerkrachten. 11. Fietsen in orde Aansluitend willen wij ook zeker in winterse tijden nog meer de aandacht vestigen op de fietsen van de kinderen. Wij vinden het voor de veiligheid van de kinderen heel belangrijk dat de fietsen in orde zijn. Waar kan u zoal op letten? (Richtlijnen van de politiediensten) Dat de fiets op maat is (niet te klein/niet te groot). Dat de fietser de benen volledig kan strekken tussen zadel en pedaal. Dat de fietser vanuit zithouding met de voeten aan de grond kan. Dat de fiets voorzien is van goede remmen. Dat de fiets een goed functionerende bel heeft. Dat de fiets ofwel reflecterende banden heeft, ofwel 2 reflectoren heeft per wiel. Dat de fiets vooraan een witte reflector heeft en een rode achteraan. Dat er in de pedalen reflectoren voorzien zijn.

5 12. Opvang Spanjeschool De dagen worden stilaan kouder en donkerder. De kinderen van de Spanjeschool worden vanaf 20 november om 16.15u naar de turnzaal gebracht voor de buitenschoolse opvang. Vanaf dan is ook de schoolpoort gesloten en kan je de opvang bereiken via de containerbrug. 13. Spel van de maand Om onze kinderen tijdens de speeltijd en middagpauze opnieuw te laten kennismaken met spelmateriaal zoals springtouwen, elastieken, organiseren we vanaf december het spel van de maand. Voor december promoten we het springtouw. De kinderen uit lagere afdeling mogen vanaf dinsdag ook van thuis uit een springtouw meebrengen. Graag voorzien van naam en klas. In de lessen bewegingsopvoeding worden suggesties tot spel aangebracht. 14. Oproep voor stipte aanwezigheid kleuters De juffen van de kleuterafdeling vragen met aandrang om de kleuters STIPT naar school te brengen. De aanvang van de dag missen is voor kinderen niet altijd aangenaam. Kinderen die te laat zijn, missen de verwelkoming van de juf, missen de start van de dag en missen op die manier ook al heel wat taal (tijdens de verwelkoming wordt er veel gepraat met en tegen elkaar) die belangrijk is voor hun ontwikkeling. 15. Resultaten van netbal Tassche Proficiat alle deelnemende meisjes en jongens van de Tassche. EINDKLASSEMENT 1 Boomgaard 1 2 Boomgaard 2 3 Zonnebloem 2 4 Horizon 2 5 Zonnebloem 1 6 Spanjeschool - De Tassche 7 Boomgaard 3 8 Sint Antonius 9 Horizon 1 10 Horizon 3 13.Belangrijke data Voorbereiding Vormsel Spanjeschool : 5 december 2015, 9 & 30 januari 2016 & 27 februari & 12 maart 2016, telkens op zaterdag Kerstdronk en mini-kerstmarkt: vrijdag 18 december om 15u Start proeven : 20 januari 2016 Kinderfuif Spanjeschool: zaterdag 30 januari 2016 Krokusvakantie : 6 februari tot en met 14 februari 2016 Pedagogische studiedag : 17 februari 2016 Kaarting OLSV Spanjeschool : vrijdag 4 & zaterdag 5 maart 2016 Derde grote Spanjeschool algemene kennis-quiz : zaterdag 18 maart 16

Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.

Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool. Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders In dit nummer informatie over

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen.

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen. Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders In dit nummer informatie over Maaltijden Bal en

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2018

NIEUWSBRIEF kerst 2018 NIEUWSBRIEF kerst 2018 Onderwijs op maat Eerste kleuterklas Juf Chloë Opsomer zal vanaf januari de eerste kleuters in de Nijntjesklas begeleiden op dinsdag. Zo kunnen de kinderen van het geboortejaar 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Kerstvakantie P 1 Naar de BIB P 1 Dag van Soep op de stoep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

5 / /12 / 2017

5 / /12 / 2017 5 / 2017-2018 19 /12 / 2017 We ronden af Inschrijvingen 2016 Welkom Sociale vaardigheden Leren leren Warme chocomelk Lezen Belangrijke data Dankwoord vanuit MIN Wij ronden stilaan af. Hiermee vinden jullie

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

1. Draadpoppentheater en quiz

1. Draadpoppentheater en quiz Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 spanjeschool@arkorum.be Nieuwsbrief voor ouders Jaargang 3 nummer 7 In dit

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM BESTE OUDERS EN KINDEREN Linde bij Juf Karen Martha bij Juf Chandra Alix en Louis bij Juf Nancy OPROEP Alle leesboeken, stripverhalen, prentenboeken die je niet meer nodig hebt mag je aan de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Oudercomité P 1 Herdenking Wapenstilstand P 2 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Vrije Basisschool Spanjeschool - De Tassche. Arkorum 10 BIJLAGE. 5 de en 6 de leerjaar in Broederschool. schoolbrochure met schoolreglement

Vrije Basisschool Spanjeschool - De Tassche. Arkorum 10 BIJLAGE. 5 de en 6 de leerjaar in Broederschool. schoolbrochure met schoolreglement Vrije Basisschool Spanjeschool - De Tassche Arkorum 10 BIJLAGE 5 de en 6 de leerjaar in Broederschool schoolbrochure met schoolreglement 2 Beste ouders, De bouw- en verbouwingswerken aan de Spanjeschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie.

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Drongen, 9 november 2018 Beste ouder(s) Dag leerlingen NIEUWSBRIEF 10 Week van 12 tot en met 16 november 2018 Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Weekrooster

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

Echo november - december 2015

Echo november - december 2015 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2015 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog Nieuwsbrief November 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Medisch schooltoezicht P 1 Herdenking Wapenstilstand

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 /

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2014 INHOUD Kerstvakantie Naar de BIB Naar het toneel Openklasdag kleuters

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2016

NIEUWSBRIEF kerst 2016 NIEUWSBRIEF kerst 2016 Onderwijs op maat Technologie Olympiade Caroline, Maaite en Maurice behaalden een bronzen medaille op de finale van de Technologie Olympiade. Knap gedaan! Op tijd op school Goede

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 vrijdag, 27 oktober 2017 NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 Jarigen juli en augustus. In het begin van het schooljaar vierden we de jarigen van de maanden juli en augustus. Je zou kunnen zeggen dat vele kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

Beste ouders, ONZE AGENDA :

Beste ouders, ONZE AGENDA : Beste ouders, Onderstaand kunnen jullie belangrijke informatie terugvinden m.b.t. de maand maart. Tussen de krokusvakantie en de paasvakantie zitten er zes schoolweken. ONZE AGENDA : 2 maart 8 uur: start

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014 Nog eventjes en weer bijna feest! Beste ouders, leerlingen en vrienden, Nog eventjes en het is weer zover: Kerstmis en nieuwjaar staan voor de deur! Het schooljaar zoeft zowaar voorbij! Ook al wordt de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

1. Organisatie schooljaar

1. Organisatie schooljaar Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders Jaargang 3 nummer 9 In dit nummer informatie over

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER BELBRIEF november 2017 ZWEMMEN op vrijdag voor L2 en L3 27 oktober 10 17 24 november PRAKTISCHE WEETJES BEDANKT AAN ALLE OUDERS voor uw hulp, de vele lekkernijen die gemaakt werden voor het buffet, de

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

mei 2017 = bloeimaand

mei 2017 = bloeimaand mei 2017 = bloeimaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 M Dag van de arbeid (verlof) 2 D 1 en 6 3 W 4 D 5 V Oefenen fietsexamen 6H - Naschoolse sport 6H 5-j. 6

Nadere informatie

Kerstmarkt. Tijdens en na het oudercontact kan u in een gezellige kerstsfeer genieten van allerlei lekkers.

Kerstmarkt. Tijdens en na het oudercontact kan u in een gezellige kerstsfeer genieten van allerlei lekkers. Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobrief december 2015 Kerstmarkt Donderdag 17 december 2015 (vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief april - mei 2018

Nieuwsbrief april - mei 2018 Nieuwsbrief april - mei 2018 Beste ouder(s), Het derde en laatste trimester van dit schooljaar is alweer van start gegaan. Maar enkele maanden meer en dan maken we plaats voor de grote vakantie. Maar er

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Vrijdag 24 juni 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Maaltijden en facturen Gisteren was de laatste keer van dit schooljaar dat de leerlingen volle maaltijd kregen op school. Maandag 27 juni is er dus geen volle

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Extra bijlage m.b.t. volgend schooljaar Deze NB bevat nog een belangrijke bijlage: de belangrijkste data voor schooljaar

Extra bijlage m.b.t. volgend schooljaar Deze NB bevat nog een belangrijke bijlage: de belangrijkste data voor schooljaar Lid van Scholengroep Gent Groenewandeling 80, 9031 Drongen Tel: 09/ 226 75 00 - Fax: 09/ 226 92 56 e-mail: bs.mijlpaal@pantarhei.be website: www.bsmijlpaal.be Drongen, 21 juni 2019 Beste ouder(s) Dag leerlingen

Nadere informatie

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Sportdienst organiseert in samenwerking met sportraad Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli Maximum 40 plaatsen 60 EUR Inschrijven kan vanaf 3 mei 2016 De activiteiten

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Nieuwsbrief maart 2019 Beste ouder(s) Februari is voorbij gevlogen. We overwonnen de griep en konden ook al van een deugddoend lentezonnetje genieten. FAMILIENIEUWS We namen afscheid van: Gaby Amry, mama

Nadere informatie

Vrije School Bierbeek

Vrije School Bierbeek Kinderbergnieuws Nieuwsbrief februari 2018 Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be Pagina 1 van 6 Kalender Do 1 zwemmen 1 / huiswerkklas L4-5-6 Vr 2 Za 3 Zo 4 dikke-truienweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013

Nieuwsbrief april 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2013 INHOUD Paasvakantie P 1 Vrijaf 1 april + KIKO gesloten P 1 Vrijaf mei

Nadere informatie

Activiteitenplanning december 2014

Activiteitenplanning december 2014 Activiteitenplanning december 2014 Kleuterschool Ma 1 Voedselinzameling Sint- Vincentius (t.e.m. 19/12) Di 2 VM: gezinsleren Basiseducatie (Leeuwtjes + Olifantjesklas) VM + NM: Medisch onderzoek op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke NIEUWSBRIEF Vrije basisschool Aartrijke Beste ouders, beste jongens en meisjes, Twee maanden hard werken, samen leren en samen spelen. In oktober schonken we aandacht aan alle mensen van het team. De leerkrachten,

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 Vrijdag 21 december 2018 De Sint op school. De Goede Sint bracht terug een bezoekje aan onze school. En er waren terug bijna geen stoute kinderen bij. Alle klassen kregen daarom

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Vrijdag 19 juni 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Voetbaltornooi te Rumbeke. Met ambitie trokken onze voetballers uit het zesde leerjaar naar het tornooi te Rumbeke. Dit kaderde in een groter nationaal tornooi

Nadere informatie

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE NOVEMBER 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oudercontacten. SBS Winkelomheide Schooljaar december 17 Editie 5. Inhoud

NIEUWSBRIEF. Oudercontacten. SBS Winkelomheide Schooljaar december 17 Editie 5. Inhoud NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2017-2018 22 december 17 Editie 5 Beste ouders dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar en tegelijk de eerste van het nieuwe jaar. Daarom alvast onze beste wensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Agenda december 2017 Vrijdag 1 december Dinsdag 5 december Donderdag 7 december

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Jaarthema: Muzisch werken rond beeld, drama, muziek, woord, beweging

Jaarthema: Muzisch werken rond beeld, drama, muziek, woord, beweging Velle[tje] Vrije Basissschool Sint-Jozef Temse-Velle Info@basisschool-velle www.basisschool-velle.be 03/711.08.03 Nieuwsbrief 18.12.2015 Jaarthema: ART@Velle Muzisch werken rond beeld, drama, muziek, woord,

Nadere informatie

Jip en Janneke op avontuur...

Jip en Janneke op avontuur... Jip en Janneke op avontuur... voor de kleuter: een kijk-boekje voor de ouder: een voorlees- & weet-boekje U aangeboden door: Gemeentelijke basisschool Kerkeblokken 7 2560 Nijlen 03 41 00 130 goezo.kerkeblokken.directie@nijlen.be

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 15

NIEUWS UIT DE SCHOOL 15 Vrijdag 25 maart 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 15 Jarigen van de maand december, januari en februari. Het blijft iedere maand mooi te zien hoe de jarigen gevierd worden door de verschillende klassen. Een traditie

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 5 april 2019 VEILIG IN HET VERKEER Om onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar te wijzen

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie