Liturgie. voor de dienst op zondag 3 maart 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds H.J.Vazquez

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liturgie. voor de dienst op zondag 3 maart 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds H.J.Vazquez"

Transcriptie

1 Liturgie voor de dienst op zondag 3 maart 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds H.J.Vazquez Medewerking wordt verleend door Hardenbergs Chr.Mannenensemble o.l.v. Jan Quintus Zwart Organist: Reint Elling Thema: "Geloven = Vertrouwen"

2 VOOR DE DIENST 2 SAMENZANG Laat ieder 's Heren goedheid prijzen, zijn liefde duurt in eeuwigheid. Laat, Israël, uw lofzang rijzen; Zijn liefde duurt in eeuwigheid. Dit zij het lied der priesterkoren; Zijn liefde duurt in eeuwigheid. Gij, die den Heer vreest, laat het horen; Zijn liefde duurt in eeuwigheid. Dit is de dag, die God deed rijzen, juicht nu met ons en weest verblijd. O God, geef thans uw gunstbewijzen, geef thans het heil door ons verbeid. Gezegend zij de grote koning die tot ons komt in s Heren naam. Wij zeeg nen u uit s Heren woning, wij zeeg nen u al tezaam. De Heer is God, zijn gunst verheugde ons oog en hart met vrolijk licht. Nu worde 't offer onzer vreugde op zijn altaren aangericht. Gij zijt mijn God, U zal ik prijzen, o God, U roemen wijd en zijd. Laat aller lof ten hemel rijzen; Gods liefde duurt in eeuwigheid. SAMENZANG (Melodie: Vreugde, vreugde, louter vreugde) Wil o God ons lied nu horen, dat wij zingen tot uw eer. Wil ook geven dat dit zingen weerklank vindt bij mensen, Heer. Maak ons, mensen, tot uw werktuig, leer ons spreken door uw Geest. Leer ons in dit aardse leven U te dienen, 't allermeest. God, de Heer, U zij de glorie, U zij eeuwig eer gebracht. Gij zijt voor de mensen alles, Gij hebt alles in uw macht. Geef ons, mensen, kracht te leven en te werken in uw naam. Geef ons kracht om U te vragen: Heer, neem onze lofzang aan.

3 1 WOORDEN VAN WELKOM 2 SAMENZANG: (staande) 3 Zullen wij dan in de toekomst leven zoals God dat vraagt? Laat ons denken aan de naaste en ons geven aan elkaar. Laat ons mensen zoeken, vinden, brengen voor Gods aangezicht, laat ons vragen om zijn zegen bij het doen van onze plicht. Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven. Ons gevoel en ons verstand zijn, o Heer, zo zonder klaarheid, als uw Geest de nacht niet bant, ons niet stelt in 't licht der waarheid. 't Goede denken, doen en dichten moet Gij zelf in ons verrichten. 3 GEBED O Gij glans der heerlijkheid, licht uit licht, uit God geboren, maak ons voor uw heil bereid, open hart en mond en oren, dat ons bidden en ons zingen tot de hemel door mag dringen. 4. SAMENZANG (Melodie: Wat de toekomst brengen moge) Trouwe Vader, hoor ons bidden, dank U wel voor deze dag, voor Uw trouw en voor Uw liefde, voor Uw Zoon, die 't leven gaf. Maar ik ben voor U een zondaar, in mijn mond en in mijn hart. Trouwe Vader schenk vergeving, voor de zonden deze dag. Here Jezus wees mijn Heiland, leid mijn leven elke dag. Geef mij moed en ook vertrouwen, dat ik tot U komen mag. 'k Bid om vrede in de wereld, voor de honger in een land. Leer ons naar Uw wil te leven, aan Uw trouwe Vaderhand.

4 5. BIJDRAGE: Mannenensemble 4 6. EERSTE SCHRIFTLEZING: Genesis 22 : 1 t/m 19 N.B.V. 1 Enige tijd later stelde God Abraham op de proef. Abraham! zei hij. Ik luister, antwoordde Abraham. 2 Roep je zoon, je enige, van wie je zoveel houdt, Isaak, en ga met hem naar het gebied waarin de Moria ligt. Daar moet je hem offeren op een berg die ik je wijzen zal. 3 De volgende morgen stond Abraham vroeg op. Hij zadelde zijn ezel, nam twee van zijn knechten en zijn zoon Isaak met zich mee, hakte hout voor het offer en ging op weg naar de plaats waarover God had gesproken. 4 Op de derde dag zag Abraham die plaats in de verte liggen. 5 Toen zei hij tegen de knechten: Blijven jullie hier met de ezel. Ikzelf ga met de jongen verder om daarginds neer te knielen. Daarna komen we naar jullie terug. 6 Hij pakte het hout voor het offer, legde het op de schouders van zijn zoon Isaak en nam zelf het vuur en het mes. Zo gingen zij samen verder. 7 Vader, zei Isaak. Wat wil je me zeggen, mijn jongen? antwoordde Abraham. We hebben vuur en hout, zei Isaak, maar waar is het lam voor het offer? 8 Abraham antwoordde: God zal zich zelf van een offerlam voorzien, mijn jongen. En samen gingen zij verder. 9 Toen ze waren aangekomen bij de plaats waarover God had gesproken, bouwde Abraham daar een altaar, schikte het hout erop, bond zijn zoon Isaak vast en legde hem op het altaar, op het hout. 10 Toen pakte hij het mes om zijn zoon te slachten. 11 Maar een engel van de HEER riep vanuit de hemel: Abraham, Abraham! Ik luister, antwoordde hij. 12 Raak de jongen niet aan, doe hem niets! Want nu weet ik dat je ontzag voor God hebt: je hebt mij je zoon, je enige, niet willen onthouden. 13 Toen Abraham opkeek, zag hij een ram die met zijn horens verstrikt was geraakt in de struiken. Hij pakte het dier en offerde dat in de plaats van zijn zoon. 14 Abraham noemde die plaats De HEER zal erin voorzien. Vandaar dat men tot op de dag van vandaag zegt: Op de berg van de HEER zal erin voorzien worden. 15 Toen sprak de engel van de HEER opnieuw vanuit de hemel tot Abraham. 16 Hij zei: Ik zweer bij mijzelf spreekt de HEER: Omdat je dit hebt gedaan, omdat je mij je zoon, je enige, niet hebt onthouden, 17 zal ik je rijkelijk zegenen en je zo veel nakomelingen geven als er sterren aan de hemel zijn en zandkorrels op het strand langs de zee, en je nakomelingen zullen de steden van hun vijanden in bezit krijgen. 18 En alle volken op aarde zullen wensen zo gezegend te worden als jouw nakomelingen. Want jij hebt naar mij geluisterd.

5 5 19 Daarna ging Abraham terug naar zijn knechten. Samen gingen ze weer op weg naar Berseba, en daar bleef Abraham wonen. 7. SAMENZANG God is getrouw, zijn plannen falen niet, Hij kiest de zijnen uit, Hij roept die allen. Die 't heden kent, de toekomst overziet, laat van zijn woorden geen ter aarde vallen; en 't werk der eeuwen, dat zijn Geest omspant, volvoert zijn hand. De Heer regeert! Zijn Koninkrijk staat vast, zijn heerschappij omvat de loop der tijden; een sterke hand, die nooit heeft misgetast, blijft met het heilig zwaard des Geestes strijden; en d' adem zijner lippen overmant de tegenstand. De Heil'ge Geest, die haar de toekomst spelt, doet aan Gods Kerk zijn heilgeheimen weten; Hij, die haar leidt en in de waarheid stelt heeft zijn bestek met wijsheid uitgemeten; Hij trekt met heel zijn Kerk van land tot land als Gods gezant. 8. TWEEDE SCHRIFTLEZING Hebreeën 11 : 17 t/m 19 N.B.V. 17 Door zijn geloof kon Abraham, toen hij op de proef werd gesteld, Isaak als offer opdragen. Hij die de beloften had ontvangen, was bereid zijn enige zoon te offeren. 18 Terwijl er tegen hem gezegd was: Alleen door Isaak zul je nageslacht krijgen, 19 zei hij bij zichzelf dat het voor God mogelijk moest zijn iemand uit de dood op te wekken, en daarom kreeg hij hem ook terug, bij wijze van voorafbeelding. 9. BIJDRAGE Mannenensemble 10. MEDITATIE "Geloven = Vertrouwen"

6 11. SAMENZANG Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer dezelfde, die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu. refrein: Groot is uw trouw, o Heer (2x) iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had hebt Gij gegeven, groot is uw trouw, o Heer, aan mij betoond. Gij geeft ons vrede, vergeving van zonden, en uw nabijheid, die sterkt en die leidt: kracht voor vandaag, blijde hoop voor de toekomst. Gij geeft het leven tot in eeuwigheid. refrein 12. BIJDRAGE Mannenensemble 13. GEBED 14. INZAMELING van de gaven De opbrengst van deze collecte wordt aangewend ter bestrijding van de onkosten die de commissie moet maken om deze diensten doorgang te laten vinden. Als u deze diensten waardeert kunt u dat laten blijken door uw bijdrage. Er is één collecte. Op verzoek zingen we 6 1. Welk een vriend is onze Jezus, die in onze plaats wil staan! Welk een voorrecht, dat ik door Hem altijd vrij tot God mag gaan. Dikwijls derven wij veel vrede, dikwijls drukt ons zonde neer. Juist omdat wij 't al niet brengen in 't gebed tot onze Heer.

7 15. SAMENZANG (Slotlied) 7 2. Leidt de weg soms door verzoeking, dat ons hart in 't strijduur beeft. Gaan wij dan met al ons strijden, tot Hem, die verlossing geeft. Kan een vriend ooit trouwer wezen dan Hij, die ons lijden draagt? Jezus biedt ons aan genezing; Hij alleen is 't, die ons schraagt. 3. Zijn wij zwak, belast, beladen en terneer gedrukt door zorg? Dierb're Heiland! onze Toevlucht! Gij zijt onze Hulp en Borg. Als soms vrienden ons verlaten, gaan wij biddend tot den Heer; In zijn armen zijn wij veilig, Hij verlaat ons nimmermeer. 1 Liefde Gods die elk beminnen 2 God almachtig boven mate, hemelhoog te boven gaat, die zo nederig verscheen, kom in onze harten binnen keer opeens terug en laat ons met uw milde overdaad. nooit meer, nooit meer hier alleen Jezus, één en al ontferming, Laat ons in de kerk U prijzen daal van uit den hoge neer met uw heiligen omhoog met uw heerlijke bescherming tot in 's hemels paradijzen in ons bevend hart, o Heer. wij U zien van oog tot oog. 16. UITZENDING 3 Wat Gij eenmaal zijt begonnen o voltooi het: maak ons rein, tot de wereld is gewonnen en in U hersteld zal zijn, tot wij eeuwig bij U wonen, schrijdende van licht tot licht, leggend onze gouden kronen zingend voor uw aangezicht.

8 8 De volgende Zang- & Evangeliedienst is op zondag 7 april 2019 Voorganger is dan Ds T.J.Oldenhuis uit Coevorden Medewerking wordt verleend door Chr.Mannenkoor Crescendo uit Winschoten o.l.v. Klaas Withaar. Deze diensten staan onder verantwoordelijkheid van een interkerkelijke commissie, bestaande uit leden van de Protestantse Gemeente Emmen Christelijke Gereformeerde kerk, Baptistengemeente Emmen-Zuid en het Leger des Heils, allen in Emmen. Napraten? Wilt u napraten over dèze dienst? Belt u dan met Ds H.J.Vazquez tel Bankrekeningnummer van Zang en Evangelie : NL61RABO U kunt deze liturgie ook vinden op onder Zang en Evangelie

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 november 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 november 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten Liturgie voor de dienst op zondag 4 november 2018 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds P.A.van Elten Medewerking wordt verleend door Singers of the Light uit Zwartsluis o.l.v. Jan Bode

Nadere informatie

Slotlied: LB 416 (Ga met God en Hij zal met je zijn):1,2,3,4

Slotlied: LB 416 (Ga met God en Hij zal met je zijn):1,2,3,4 18 juni 17.00 uur J van Benthem orgel: Piet Noort schriftlezing: Biny Blijdorp Verwachting en groet Zingende Gezegend: 213:1, 2, 3 (melodie psalm 84) Schriftlezing plus tekst: Genesis 22:1-19 Preek GK

Nadere informatie

7 oktober uur - AA Kramer orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Frouke IJsselstijn. Welkom

7 oktober uur - AA Kramer orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Frouke IJsselstijn. Welkom 7 oktober 2018-10.00 uur - AA Kramer orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Frouke IJsselstijn Welkom Opwekking 803 Vol ontzag Opwekking 807 God van licht Votum en zegengroet GK ps146: 1, 4 Gebed

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

HEMELHOOG 667 / ELB 241

HEMELHOOG 667 / ELB 241 HEMELHOOG 667 / ELB 4 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil

Nadere informatie

Welkom in deze Overstapdienst In deze viering stappen over: Alma Rutjes, Wietske Weistra & Boris de Laat (op afstand verbonden)

Welkom in deze Overstapdienst In deze viering stappen over: Alma Rutjes, Wietske Weistra & Boris de Laat (op afstand verbonden) Openingslied: Bijeengeroepen uit onze huizen (melodie: Geest van hierboven ) 1. Bijeen geroepen, uit onze huizen, elk met zijn eigen levenslied zijn wij gekomen, om weer te dromen van wat God in ons mensen

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 juni 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds R.N.Wijnsma

Liturgie. voor de dienst op zondag 4 juni 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds R.N.Wijnsma Liturgie voor de dienst op zondag 4 juni 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds R.N.Wijnsma Medewerking : Chr. Vocaal Mannenensemble "Cantabile" uit Klazienaveen e.o. o.l.v. Jan v.d.tuuk

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen!

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekam Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 150 Welk een vriend

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 mei 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Majoor Sj. Van Hese

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 mei 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Majoor Sj. Van Hese Liturgie voor de dienst op zondag 5 mei 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Majoor Sj. Van Hese Medewerking wordt verleend door Chr.Mannenkoor Valerius uit Emmen o.l.v. Luuk Tuinder

Nadere informatie

Liturgie Zondag 3 september Zangdienst Johannes de Heer

Liturgie Zondag 3 september Zangdienst Johannes de Heer Liturgie Zondag 3 september 2017. Zangdienst Johannes de Heer Thema: Gods grootheid Zingen voor de dienst: Hoe groot zijt Gij (JdH 886) O Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie, die U

Nadere informatie

670: 1,2,3,6, KND

670: 1,2,3,6, KND Liturgie Afkondigingen Liturgie Zingen: 670 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Stil Gebed Liturgie Bemoediging Liturgie Zingen: 3x Opw. Liturgie 1/1 Zingen: Opw. 54 Dit is

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 September 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 September 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries Liturgie voor de dienst op zondag 3 September 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds A. de Vries Medewerking : Christelijk Groot Gemengd koor uit Muntendam-Stadskanaal o.l.v. Johan

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. G. Heek

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. G. Heek Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Ds. G. Heek Lezen : Handelingen4: 13-31 Psalm 98 : 1 en 4 Opwekking 366 Gezang 118 : 1, 2 en 3 Gezang 165 : 1 Gezang 143 : 1, 2 en 4 Votum en groet Onze hulp is in de

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 oktober 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds F.Stalman

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 oktober 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds F.Stalman Liturgie voor de dienst op zondag 7 oktober 2018 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds F.Stalman Medewerking wordt verleend door Chr. Mannenkoor Zuidlaren o.l.v. Frits Vugteveen Organist:

Nadere informatie

Adriana Dikkeschei - Hoogendoorn

Adriana Dikkeschei - Hoogendoorn Adriana Dikkeschei - Hoogendoorn Ik schep vreugde in Uw belofte als de vinder van een rijke buit Psalm 119 : 162 Dankdienst voor het leven voorafgaande aan de begrafenis van ADRIANA DIKKESCHEI - HOOGENDOORN

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 februari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds J.W.Moolhuizen uit Dedemsvaart

Liturgie. voor de dienst op zondag 3 februari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds J.W.Moolhuizen uit Dedemsvaart Liturgie voor de dienst op zondag 3 februari 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds J.W.Moolhuizen uit Dedemsvaart Medewerking wordt verleend door Chr.Mannenkoor Hollandscheveld o.l.v.

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 april 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds T.J.Oldenhuis uit Coevorden

Liturgie. voor de dienst op zondag 7 april 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds T.J.Oldenhuis uit Coevorden Liturgie voor de dienst op zondag 7 april 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds T.J.Oldenhuis uit Coevorden Medewerking wordt verleend door Chr. Mannenkoor Cresendo uit Winschoten

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Schriftlezing: Filippensen 1 vers 1 t/m 11 Lied 296 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 72 vers 11 Psalm 67 vers 1 en 2 Psalm 67 vers 3 Lied 444 (Op

Nadere informatie

Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven"

Instrumentale muziek vóór de dienst: Heer U bent mijn leven De startdienst in de Hoeksteen Leek op 23 sep. 2018 Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven" Lied voor de dienst, uit de Evangelische Liedbundel, 8 Als een hert dat verlangt naar water

Nadere informatie

Viering van de Heilige Doop, bediend aan: Senn van Asselt Kai Karst de Lange Sterre Ymy van Lohuizen Nathan Gerrit Mulder Twan Marius Paters

Viering van de Heilige Doop, bediend aan: Senn van Asselt Kai Karst de Lange Sterre Ymy van Lohuizen Nathan Gerrit Mulder Twan Marius Paters LITURGIE voor de Doopdienst van de Hervormde Gemeente "De Hoeksteen" op zondag 18 november 2018 Aanvang: 10.00uur Voorganger: ds. H.J. van Maanen Ouderling van dienst: Mineke Kok Organist: Gerwin van der

Nadere informatie

Intocht: Psalm 67 Votum & groet OTH 183 / Opw 125 Heer ik kom tot U Gebed Gezang 434

Intocht: Psalm 67 Votum & groet OTH 183 / Opw 125 Heer ik kom tot U Gebed Gezang 434 Intocht: Psalm 67 1 God zij ons gunstig en genadig. Hij schenke ons t gezegend licht dat overvloedig en gestadig straalt van zijn heilig aangezicht: opdat hier op aarde elk uw weg aanvaarde en tot U zich

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 april 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. P.A.van Elten

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 april 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. P.A.van Elten Liturgie voor de dienst op zondag 2 april 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. P.A.van Elten Medewerking : Groot Gospelkoor "Reflection" uit Tollebeek o.l.v. Jan Bode Orgel: Reint

Nadere informatie

Liederen voor zondag 20 januari 2019

Liederen voor zondag 20 januari 2019 Liederen voor zondag 0 januari 09 Hemelhoog 67A (= Opwekking 7) De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij

Nadere informatie

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30 LEVEN IN DE GEEST 10 juni 2018 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers / Gea van Maanen Organist: Lydia van den Broek Lector: Thea Bos / Henny Pauw Koster: A. van den Bor / N.

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink Liturgie voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink Medewerking: Chr. Mannenkoor Appingedam o.l.v. Nico Dijkman Orgel: Jan Beukema Thema:

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

G E D REVEN DO OR DE GEEST

G E D REVEN DO OR DE GEEST G E D REVEN DO OR DE GEEST VRIEND OF KNECHT 6 mei 2018 9:00 / 10:30 uur ANDREASKERK PUTTEN Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling van dienst: Aalt Bos / Jannie Torsius Organist: Ans Kuus Lector: Thea

Nadere informatie

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 1 mei 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham aanvang: 19.00 uur. Thema: Wat er ook gebeurt. Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale inbreng: Organist: Ds. A.W.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Johannes 12 vers 18 t/m 33 Lied 124 (Op Toonhoogte) Psalm 116 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 105 vers 1 en 2 (Nieuwe Psalmberijming) Psalm 103

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Jezus, mijn verblijden, voor mijn hart de weide, waar het vrede vindt. 't hart dat in verlangen naar U is bevangen, dat U zo bemint

Jezus, mijn verblijden, voor mijn hart de weide, waar het vrede vindt. 't hart dat in verlangen naar U is bevangen, dat U zo bemint Lied 01 Titel: God is getrouw zijn plannen falen niet Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Christian Gregor (Nederlandse) Hendrik Pierson Uitvoering: Samenzang God is getrouw, zijn plannen

Nadere informatie

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 LITURGIE voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H. de Haan Jan Ruiterkamp Gijsbert Meuleman Welkom en mededelingen Intochtslied PS 84:1

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Mattheüs 16 vers 13 t/m 18 Efeze 4 vers 1 t/m 16 Psalm 36 vers 2 (Schoolpsalm) Psalm 92 vers 7 en 8 Psalm 45 vers 1 en 2 Gezang 303 vers

Nadere informatie

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur.

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur. L I T U R G I E Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang 10.45 uur. Voorganger: ds. A.D.J. Wessels Orgel : Steven Luitjes Trompet : Guido Grünbauer Orgelspel Binnenkomst

Nadere informatie

Eredienst 15 oktober uur Voorganger: broeder A. de Gelder

Eredienst 15 oktober uur Voorganger: broeder A. de Gelder Eredienst 15 oktober 10.00 uur Voorganger: broeder A. de Gelder Liturgie Votum/zegengroet Gezang 70: 1, 2, 3 Gebed Lucas 12: 13-21 Jakobus 4: 13-17 Psalm 103: 6 en 7 Preek Liedboek 473: 1, 2, 4, 5 en 10.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 8 vers 36 t/m 40 Lied 171 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 146 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 14 Lied 189 vers 1

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 februari 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. J.W. Moolhuizen

Liturgie. voor de dienst op zondag 5 februari 2017 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. J.W. Moolhuizen Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2017 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. J.W. Moolhuizen Medewerking : Chr. Mannenkoor "Hollandscheveld" o.l.v. dhr Frank Kaman piano Henny

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: uur

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: uur Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: 19.00 uur Voorganger: Ds. G. Doorn (Vriezenveen) Afkondigingen Aanvangslied: Psalm 138: 1 en 2 1. U loof ik, Heer,

Nadere informatie

Lezen : Handelingen 8:26-39 Zondag 25. Gezang 177 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 238 : 1, 2 en 3 Gezang 250 : 1, 2 en 3

Lezen : Handelingen 8:26-39 Zondag 25. Gezang 177 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 238 : 1, 2 en 3 Gezang 250 : 1, 2 en 3 Lezen : Handelingen 8:26-39 Zondag 25 Gezang 177 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 238 : 1, 2 en 3 Gezang 250 : 1, 2 en 3 Muziek- en zangavond op zondag 27 mei in Wouterswoude Op zondag 27 mei zal er weer een muziek-

Nadere informatie

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Lezen : Filippenzen 4 : 10-20 Tekst : Filippenzen 4 : 13 Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Gezocht: nieuwe jeugdleid(st)ers Voor de jeugd van 12 t/m 15 Voor informatie of aanmelden,

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 december 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds G. Kajim

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 december 2018 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds G. Kajim Liturgie voor de dienst op zondag 2 december 2018 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds G. Kajim Medewerking wordt verleend door Chr. Mannenkoor Stadskanaal o.l.v. Harold Kooy Organist:

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Eredienst 2 juli 2017 16:30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Liturgie Votum van Sela Opwekking 638 Prijs Adonai Gebed Lezen: 1 Korintiërs 12 : 6-8 Preek Lied 39 (wisselzang) Gebed Viering Heilig Avondmaal

Nadere informatie

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lied 434 : 1, 2 en 3 Psalm 27 : 4a en 5b Lied 8a (2013) Lied 341 : 1, 2 en 3 Psalm 105 : 5 Gezang 160 : 1 en 2 (NG 81) Votum en groet Onze hulp is in de naam

Nadere informatie

Orde van dienst voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 5 februari 2017, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang uur.

Orde van dienst voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 5 februari 2017, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Orde van dienst voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 5 februari 2017, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ds. G. De Goeijen Welkom Samen zingen: Psalm 16,1/3 (Liedboek

Nadere informatie

Zondag 3 juni 2018, uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA. geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN. geboren 5 april 2018

Zondag 3 juni 2018, uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA. geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN. geboren 5 april 2018 Zondag 3 juni 2018, 10.00 uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN geboren 5 april 2018 Voorganger : ds. J.M. Weststrate Organist : Joop Bosch Bijbellezing

Nadere informatie

Liturgie voor de openluchtdienst op zondag 1 september 2019 op De Brink in Heerde. Aanvang uur.

Liturgie voor de openluchtdienst op zondag 1 september 2019 op De Brink in Heerde. Aanvang uur. Liturgie Liturgie voor de openluchtdienst op zondag 1 september 2019 op De Brink in Heerde. Aanvang 16.30 uur. Thema: sorry seems to be the hardest word Voorganger: ds. André van der Graaf Ouderling van

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 6 januari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds E. Akkerman

Liturgie. voor de dienst op zondag 6 januari 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds E. Akkerman Liturgie voor de dienst op zondag 6 januari 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds E. Akkerman Medewerking wordt verleend door Chr. Vocaal Mannenensemble Cantabilé uit Klazienaveen

Nadere informatie

Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Johannes 7 vers 37 t/m 39 Voorzang: Samen zijn wij hier gekomen Psalm 81 vers 1 en 12 Lied 125 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Lied 113

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Schriftlezing: Markus 2 vers 1 t/m 17 Gezang 328 vers 1 t/m 3 (Liedboek) Psalm 87 vers 4 (Schoolpsalm) Psalm 146 vers 1, 3 en 5 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN 8 april 2018 9.00 & 10.30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Gea van Maanen / Fennie vd Broek Organist: Wieger Jan Schaap Koster: Harry Hoorn

Nadere informatie

zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling

zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling Foto bloemsch. Liturgische bloemschikking. Thema: @@@@

Nadere informatie

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht

Jozef. maar God heeft dit ten goede gedacht Jozef maar God heeft dit ten goede gedacht Liturgie van de themazondagdienst kerk en school op zondag 31 januari 2016 in de Oude Kerk om 9.00 uur samen met de Willem van Oranjeschool. De voorganger is

Nadere informatie

6 e zondag in de 40 dagen tijd, zondag 29 maart: Immanuëlkerk; ds. Wim Barendrecht; Orgel Gerard de Waardt De kaarsen worden aangestoken, moment voor

6 e zondag in de 40 dagen tijd, zondag 29 maart: Immanuëlkerk; ds. Wim Barendrecht; Orgel Gerard de Waardt De kaarsen worden aangestoken, moment voor 6 e zondag in de 40 dagen tijd, zondag 29 maart: Immanuëlkerk; ds. Wim Barendrecht; Orgel Gerard de Waardt De kaarsen worden aangestoken, moment voor persoonlijke bezinning Het kind zegt: Jezus gaat de

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Schriftlezing: Lukas 22 vers 14 t/m 20 Lied 112 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 34 vers 11 (Schoolpsalm) Psalm 116 vers 1 en 4 Psalm 117 vers

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 9: 8-17 Tekst : Genesis 9: 13 en 16 Opwekking 733 Gezang 160 : 1 en 2 Gezang 2 : 1, 4 en 5 Ik zal er zijn Psalm 105 : 1 en 3 Welkom in de

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 27 november 2016 Aanvang:19.00 uur Thema: Naar God verlangen Voorganger: ds. H.G.F. Hübbers uit Zeewolde Organist: Gerwin van der Plaats M.m.v. Kerkkoor Zingend Getuigen uit

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Hierden) Schriftlezing: Genesis 15 vers 1 t/m 6 Jakobus 2 vers 14 t/m 26 Lied 267 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 84 vers 2 (Schoolpsalm - Weerklank)

Nadere informatie

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga 1, 2, 3, 4 - en; jij Telt ook mee! VOOR DE DIENST IEDEREEN WORDT VAN HARTE UITGENODIGD OM NA DE DIENST NOG EEN KOPJE KOFFIE / THEE MET ONS TE

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekman Thema: De kennis van onze ellende - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 21 Ere zij aan God de Vader Ere zij aan God, de Vader,

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PALMPASEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PALMPASEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PALMPASEN David danst voor de Ark, www.thebricktestament.com Brendan Powell Smith Zondag 14 april 2019 Voorganger: ds. Bert Boter Organist: dhr. Jan Berghuis Lector: dhr.

Nadere informatie

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017 ACTIE 4 KIDS 5 november 2017 10:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Reinie van Schoor Organist: Wieger Jan Schaap Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: A. Van den Bor/ M. van den Bor Psalm 67

Nadere informatie

Waar in de Bijbel vraagt God aan Abraham om een opmerkelijk offer? Genesis 22. Abraham wordt door God op de proef gesteld!

Waar in de Bijbel vraagt God aan Abraham om een opmerkelijk offer? Genesis 22. Abraham wordt door God op de proef gesteld! Waar in de Bijbel vraagt God aan Abraham om een opmerkelijk offer? Genesis 22 Abraham wordt door God op de proef gesteld! Wat verzoekt God aan Abraham? Genesis 22:2 2 En Hij zeide: Neem toch uw zoon, uw

Nadere informatie

Kerkenraden komen binnen. Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2. Mededelingen. Aanvangslied: Ps. 100: 1 en 2 (staande)

Kerkenraden komen binnen. Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2. Mededelingen. Aanvangslied: Ps. 100: 1 en 2 (staande) Kerkenraden komen binnen Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2 Liefde was het, onuitputt lijk, liefd en goedheid, eind loos groot, toen de Levensvorst op aarde tot ons heil zijn bloed vergoot. Komt, laat

Nadere informatie

Eredienst 3 september uur Voorganger: ds. G. den Broeder

Eredienst 3 september uur Voorganger: ds. G. den Broeder Eredienst 3 september 16.30 uur Voorganger: ds. G. den Broeder Liturgie Votum / zegengroet Gezang 171 Gebed Exodus 30: 17-21 Gezang 158 Preek Opwekking 389 Avondmaal (formulier IV) Geloofsbel. Gezang 179b

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar (naam) Gezang 121: 1 (schoollied) >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar (naam) Gezang 121: 1 (schoollied) > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar (naam) Gezang 121: 1 (schoollied) > God, die was en is en komt, leg een lied in onze mond, dat de hele wereld hoort, want nabij ons is uw woord. Ontferm U, Heer.

Nadere informatie

in de Hoeksteen te Numansdorp

in de Hoeksteen te Numansdorp Voor de aangepaste Aangepaste zangdienst op zondag zangdienst 18 januari 2015 op om zondag 15.00 uur in de 18 Hoeksteen januari te Numansdorp 2015 om 15.00 uur in de Hoeksteen te Numansdorp Koor en band

Nadere informatie

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing Eredienst 31 maart 2019 16.30 uur Voorganger: ds. J. Geersing Liturgie Mededelingen Psalm 90: 1 en 8 Votum / zegengroet Gezang 160 Gebed Lucas 15: 1-10, 25-32 Psalm 84: 1, 2, 5, 6 Preek Liedboek 436: 1,

Nadere informatie

Lezen : Efeziërs 4 : 32-5 : 2 Efeziërs 5 : Gezang 118 Psalm 84 : 1 en 2 Gezang 167 : 1 en 3 Gezang 157 Opwekking 189

Lezen : Efeziërs 4 : 32-5 : 2 Efeziërs 5 : Gezang 118 Psalm 84 : 1 en 2 Gezang 167 : 1 en 3 Gezang 157 Opwekking 189 Lezen : Efeziërs 4 : 32-5 : 2 Efeziërs 5 : 21-32 Gezang 118 Psalm 84 : 1 en 2 Gezang 167 : 1 en 3 Gezang 157 Opwekking 189 de kerk winterklaar Betekent.. - deur linksvoor blijft dicht - deur bij achteruitgang

Nadere informatie

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 NLB 554 Lied 328 NLB 25d Psalm 63 : 2 en 3 Psalm 146 : 3, 4 en 5 NLB 342 Lied 477 : 1 en 2 Nieuw Liedboek 554: 1, 2, 3 en 4 Intochtslied

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Lezen : Matteüs 27 : Tekst : Matteüs 28 : Psalm 118 : 1 Psalm 103 : 4 en 5 Lied 445 : 2 en 3 Lied 462 Psalm 118 : 9 en 10

Lezen : Matteüs 27 : Tekst : Matteüs 28 : Psalm 118 : 1 Psalm 103 : 4 en 5 Lied 445 : 2 en 3 Lied 462 Psalm 118 : 9 en 10 Lezen : Matteüs 27 : 62-66 Tekst : Matteüs 28 : 11-15 Psalm 118 : 1 Psalm 103 : 4 en 5 Lied 445 : 2 en 3 Lied 462 Psalm 118 : 9 en 10 Social Media Event JAC Drachten Social Media Event JAC Drachten Social

Nadere informatie

Als een herder draagt Hij ons in zijn armen waar Hij ons barmhartig zijn liefde geeft

Als een herder draagt Hij ons in zijn armen waar Hij ons barmhartig zijn liefde geeft Lied 01 Titel: Prijst Hem, Prijst Hem Eerste componist: F J Crosby Copyrights: Unisong Music Publishers B.V. Uitvoerende: Samenzang Jezus, de machtige Redder Roemt zijn liefde, eeuwig en wereldwijd Kroont

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Schriftlezingen: Genesis 17 vers 1 t/m 5 Genesis 17 vers 15 t/m 22 Gezang 328 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 108 vers 1 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI 2013 10.00 UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO 2 Welkom Intochtslied: Opwekking 123 1 mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde

Nadere informatie

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 GKv Drachten ZW & O Lezen : Psalm 4 Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 Voor de kinderen: Op de gebedsmuur mag je een briefje

Nadere informatie

26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar

26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar 26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar Votum en zegengroet Ps 135 : 1 2 12 Schriftlezing Psalm 48 (door gemeentelid) Ps 48 : 1 3 Preek Ps 48 : 4 Geloofsbelijdenis LvK Gz 308 : 1 2 3 4 In

Nadere informatie

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21 Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 :

Nadere informatie

Wijkgemeenteavond 21 maart Op weg naar beleidsplan

Wijkgemeenteavond 21 maart Op weg naar beleidsplan Wijkgemeenteavond 21 maart 2013 Op weg naar beleidsplan 2013-2017 Programma 20:00 - Welkom en opening 20:15 - Korte toelichting avond 20:20 - Gesprek in groepjes, ronde 1 20:45 - Pauze 21:00 - Gesprek

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 juni 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. R.N. Wijnsma

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 juni 2019 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. R.N. Wijnsma Liturgie voor de dienst op zondag 2 juni 2019 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger : Ds. R.N. Wijnsma Medewerking wordt verleend door Ichthus koor uit Emmen o.l.v. Frits Vugteveen Organist:

Nadere informatie

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014 Samenzang - Komt allen te zamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, komt nu, o komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng'len, hier geboren, komt laten

Nadere informatie

Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Thema: Live in JOY!

Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Thema: Live in JOY! Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Live in JOY! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koor: Ds D. Wolters (Vollenhove) Riëtte

Nadere informatie

- GK gezang 174 = LB 221 (zo vriendelijk en veilig als het licht)

- GK gezang 174 = LB 221 (zo vriendelijk en veilig als het licht) 5 februari 2017 17.00 uur A Kruizinga orgel: Piet Noort - gezongen votum / zegengroet / gezongen amen - GK psalm 63: 2. 3 (Uw liefde is het hoogste goed) - L: 2 Koningen 20: 1-11 - GK psalm 116: 1. 2.

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap In deze dienst is er: Voor wie? Ichtûs Kids Voor alle kinderen vanaf 3,5 jaar tot en met groep 4 Waar? In het zaaltje naast de crèche Lezen : Lucas 19:

Nadere informatie

met Jezus op een feest!

met Jezus op een feest! Liturgie voor de aangepaste kerkdienst op zondag 15 januari 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem met als thema: met Jezus op een feest! Hervormde Gemeente Hattem Voorganger: ds. M.L.W. Karels Organist:

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

Zangdienst zondag 7 februari 2016 in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang dienst: 19.00 uur Samenzang: 18.45 uur. Voorganger: Ds. C.

Zangdienst zondag 7 februari 2016 in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang dienst: 19.00 uur Samenzang: 18.45 uur. Voorganger: Ds. C. Zangdienst zondag 7 februari 2016 in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang dienst: 19.00 uur Samenzang: 18.45 uur Voorganger: Ds. C. Hoek Organist: Bert Gelderman Ouderling van dienst: Freek Regterschot Voorzang

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 26 mei Een compleet ander mens. Thema: Aanvang:19.00 uur

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 26 mei Een compleet ander mens. Thema: Aanvang:19.00 uur IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 26 mei 2019 Aanvang:19.00 uur Thema: Een compleet ander mens Voorganger: ds. M. Schut Organist: Jan Willem van der Maaten M.m.v. Gitaargroep Kithara uit Oldebroek Voor de dienst

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 15 vers 1 t/m 17 Lied 178 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 3 (Nieuwe Berijming) Lied 204 () Psalm

Nadere informatie

O, Jezus hoe vertrouwd en goed, lied 446 : 1,4,6. Als een hert dat verlangt naar water

O, Jezus hoe vertrouwd en goed, lied 446 : 1,4,6. Als een hert dat verlangt naar water O, Jezus hoe vertrouwd en goed, lied 446 : 1,4,6 O Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw naam in t oor, uw naam die mij geloven doet: Gij gaat mij reddend voor. Al wat ik doe, al wat ik wil, het is

Nadere informatie

Liturgie middagdienst. Gezang 328 vers 1, 2 en 3 Zondag 28 juli 2013

Liturgie middagdienst. Gezang 328 vers 1, 2 en 3 Zondag 28 juli 2013 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven. Ons gevoel en ons verstand zijn,

Nadere informatie

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort Opening en welkom Zegengroet en gebed. Opwekking 586 - Hij is Heer Heel de schepping geeft U eer. Buigt zich vol aanbidding neer. Jezus Christus, Zoon van God, trouw in eeuwigheid. Heel de schepping zingt

Nadere informatie

ONDERWEG MET DE BIJBEL. kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, uur

ONDERWEG MET DE BIJBEL. kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, uur ONDERWEG MET DE BIJBEL kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, 10.00 uur Onderweg met de Bijbel Filippus en de kamerling (Handelingen 8 : 26-40) Voorganger: Organist: Pianist: Collecten

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie