In deze MemO: KORT NIEUWS OPEN PODIUM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze MemO: KORT NIEUWS OPEN PODIUM"

Transcriptie

1 6 November 2018 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws Start derde kleutergroep Baby op komst! Open-Podium PAGINA 2 MR-kandidaat gezocht Sinterklaasnieuws PAGINA 3 Kunst-Kick van start gegaan PAGINA Typen gaat in 2019 van start Voorbereidingen kerst Dank je wel! Agenda Beste ouders/verzorgers, Welkom bij onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden wij u iedere twee weken op de hoogte van alles wat zich op De Meander afspeelt. Zo blijft u goed geïnformeerd. KORT NIEUWS Start derde kleutergroep: De twee kleutergroepen raken vol. Daar zijn wij blij mee. Daardoor hebben wij van het schoolbestuur toestemming gekregen om na de kerstvakantie een derde kleutergroep te starten. De kleuterouders ontvangen hierover een aparte nieuwsbrief. Met deze nieuwe indeling is de groepsgrootte dan kinderen per groep. Ouders die een inschrijfformulier hebben ontvangen voor hun peuter: denkt u er nog aan deze in te leveren? Het helpt ons echt bij het maken van een meerjarenplanning. Kriebel beestjes: Vandaag heeft de luizencontrole plaats gevonden. Zijn er (oude)neten of beestjes gevonden, dan wordt u hierover door de leerkracht geïnformeerd zodat u zorg kunt dragen voor een passende behandeling. Blijft u regelmatig thuis controleren? In deze vochtige periode zijn de beestjes extra actief! Donderdag 6 december Robijn-studiedag: De voorbereiding voor ons jaarlijkse Sinterklaasfeest zijn in volle gang! Terwijl de kinderen straks kunnen nagenieten van het Sinterklaasfeest, hebben alle Robijnleerkrachten uit Nieuwegein en IJsselstein een bijeenkomst. Deze dag staat in het teken van Zicht op ontwikkeling. Personele mededelingen: Mirte, onze leerkracht groep 8 en IB-er in de bovenbouw is zwanger. Wij willen haar feliciteren met dit bijzondere nieuws en wensen haar een mooie zwangerschapsperiode toe. Tot slot: Vrijdag wordt (eindelijk) de voetbalkooi geplaatst op het schoolplein. De kinderen hebben er lang naar uitgekeken, maar het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren. Bij de plaatsing van de klimboom is er een kink in de kabel gekomen. We zijn bezig met een vervangend klimtoestel van verschillende boomstammen. OPEN PODIUM Vrijdag 23 november organiseren we weer een open podium in onze speelzaal. U bent van harte welkom. Voor veel kinderen, leerkrachten en ouders is optreden voor anderen een spannende gebeurtenis. Er wordt veel aandacht besteed aan de voorbereiding ervan. Jongere broertjes/zusjes zijn welkom. We verwachten wel dat deze kinderen rustig bij hun ouders op schoot zitten. Mocht dit niet lukken, wilt u dan met uw kind het speellokaal verlaten? In onderstaand schema kunt u zien hoe laat de groepen optreden:

2 8.45 uur Groep 1/2A (groep van Marcella en Josée), 4, 6 en uur Groep 1/2B (groep van Romy), 3, 5 en 7 Tijdens het open podium worden er vaak foto s gemaakt door ouders. Deze foto s zijn er alleen voor eigen gebruik. Het is niet de bedoeling dat deze foto s op internet gezet worden. Enkele ouders hebben aangegeven hier bezwaar tegen te hebben. We gaan ervan uit dat iedereen dit respecteert. U mag natuurlijk wel foto s van uw eigen kind plaatsen zolang er geen andere personen herkenbaar in beeld staan. BENT U DE KANDIDAAT DIE WIJ ZOEKEN? Onze school heeft een Medezeggenschapsraad (MR), waarin zowel leerkrachten als ouders vertegenwoordigd zijn. Helaas heeft het ouder lid Jesse Bijlsma aangegeven dat hij vanwege persoonlijke redenen de MR tussentijds gaat verlaten. Wij willen hem hartelijk danken voor de tijd dat hij onze MR heeft versterkt. In verband met het vertrek van Jesse, heeft de MR van De Meander dus een vacature. Daarom doen wij een oproep aan ouders/verzorgers om zich kandidaat te stellen voor de oudergeleding van de Medezeggenschapsraad. Bent u positief kritisch, opbouwend en meedenkend? Heeft u interesse om naar de school als geheel te kijken in het belang van het onderwijs en welzijn van de Meander-kinderen? Dan zijn wij op zoek naar U! Wilt u zich kandidaat stellen, dan kunt u zich aanmelden via: mail@demeander.nl. Heeft u nog vragen over deze vacature of wilt u eerst eens een vergadering bijwonen, neem dan contact op met één van de MR leden of mail naar mail@demeander.nl WAT DOET DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD? De Medezeggenschapsraad kan invloed uitoefenen op de gang van zaken binnen de school, door mee te denken over beleid en beheer. Onderwerpen in dit kader zijn bijvoorbeeld: de schooltijden, de besteding van gelden, (pest)beleid, arbeidsomstandigheden en personele ontwikkelingen. Daarnaast kan de MR zelf relevante onderwerpen aan de orde stellen, die voor de school en de kinderen van belang zijn. Kortom: lid zijn van de MR geeft u de gelegenheid mee te denken en uw mening te geven over wat er op de school van uw kind gebeurt. Wie zitten er in de Medezeggenschapsraad? De Medezeggenschapsraad bestaat uit zes leden, 3 personeelsleden en 3 ouders. Momenteel zijn Reny (secretaris, IB-er onderbouw), Sabina (Leerkracht groep 4) en Luuk (meester groep 5) de personeelsleden in de MR. Ellen Gooszen (voorzitster, moeder Teun, Sophie en Gijs) en Mireille Henst (penningmeester; moeder Daan en Vinz) zijn de ouderleden in de MR. Voor het compleet maken van het ouderdeel hebben we dus nog een vacature. Heeft u als ouder een vraag of maakt u zich over iets zorgen? Kom gerust naar binnen en ga het gesprek aan met de leerkracht en/of directie. Vindt u dit lastig, dan kunt u ook een ouder van de MR aanschieten zodat zij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, de medezeggenschapsraad.

3 ZIE GINDS KOMT DE STOOMBOOT Het zal u vast niet ontgaan zijn dat Sint Nicolaas zaterdag weer in het land is. Maandag wordt door de Sintcommissie en een groep zeer enthousiaste, creatieve ouders de school helemaal in Sintsfeer gebracht. We zijn daar erg blij mee, want vele handen maken licht werk. We bedanken alvast iedereen voor zijn bijdrage en hopen op een prachtige resultaat! De kinderen van groep 5 tot en met 8 trekken maandag lootjes. Schoen zetten: De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 mogen op donderdag 29 november s middags hun schoen zetten. De kleuters zullen hun gymschoen van school zetten. De kinderen uit groep 3 en 4 mogen een schoen van thuis meenemen. Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij voor groep 5 tot en met 8 een andere verrassing meeneemt. O, KOM ER EENS KIJKEN, WAT IK IN MIJN SCHOENTJE VIND? Omdat de kinderen van groep 1 t/m 4 op donderdagmiddag 29 november hun schoen mogen zetten, gaan de schooldeuren vrijdagochtend 30 november pas om 8.25 uur open SURPRISES IN GROEP 5 T/M 8 Alle kinderen werken elk jaar weer erg hard om de Sint te helpen voor 5 december. Er worden erg mooie surprises gemaakt, die na enkele minuten of een uurtje vaak weer kapot gaan, omdat er een cadeautje in verstopt zit. Daarom levert iedereen maandagochtend 3 december zijn of haar surprise in bij de leerkracht. De surprise zit in een zak of is verstopt onder een laken met de naam aan de binnenkant. De leerkrachten zetten de surprises in de hal neer als een soort tentoonstelling. Dan zijn alle creaties dinsdag 4 december goed bekeken voordat ze woensdag 5 december worden uitgepakt. 5 DECEMBER SINTERKLAASFEEST: Sint Nicolaas brengt op woensdag 5 december een bezoek aan De Meander. We verwachten de kinderen op de gewone tijd op school (dus kom op tijd!). Alle kinderen gaan eerst naar hun eigen klas en houden hun jas aan. Om 8.35 uur gaan alle kinderen met hun eigen klas naar buiten om Sinterklaas en de Pieten te verwelkomen. Alle groepen stellen zich langs de Mispelgaarde op bij hun eigen leerkracht. We verwachten Sinterklaas rond 8.45 uur op school. Ouders (en kleine broertjes of zusjes) zijn natuurlijk van harte welkom bij de ontvangst buiten. Na aankomst wordt Sinterklaas en zijn pieten verwelkomt door Annemieke en zingen we met elkaar een lied en doen een dans voor Sinterklaas. Daarna kan het feest beginnen. Sinterklaas brengt een bezoek aan de kleutergroepen 1 en 2, groep 3/4, groep 4 en groep 5. De groepen 5 tot en met 8 verzorgen voor elkaar surprises en een kort gedicht. Mochten er op 5 december kinderen ziek zijn, dan probeert de Sint deze kinderen thuis te bezoeken. We nemen daar van tevoren contact over op.

4 Alle kinderen zijn op 5 december s middags om 12 uur vrij. Vergeet u niet uw kind op tijd op te halen? De kinderen hoeven deze dag geen eten en drinken mee te nemen, ze krijgen op school drinken, een mandarijn en speculaas. Mag uw kind geen speculaas? Wilt u dit dan doorgeven aan de leerkracht? KUNST KICK Gisteren was de aftrap van de Kunst-Kick in de bovenbouw. In groepjes nemen de kinderen deel aan verschillende workshops. Het doel van deze workshops is om kinderen meer te laten doen dan alleen maar leren. Door ze een stukje uitdaging te bieden kunnen ze hun talenten presenteren, maar ook kunnen ze wellicht uit hun comfortzone en juist kennis maken met iets waar ze nog weinig van weten. Zo creëren we een bredere ontwikkeling en leren ze hun eigen en elkaars kwaliteiten en interesses ontdekken. De kinderen hebben deelgenomen aan: dans, koken, handwerken, knutselen, techniek, beeldend (kleien) en cultureel erfgoed. De kinderen volgend drie lessen over deze gekozen discipline. In 2019 hebben we nog twee periodes Kunst-Kick gepland staan. De foto laten een eerste impressie zien. Op de schoolapp zullen we er nog een paar plaatsen. WAAROM LEREN TYPEN? Kinderen die al jong een typecursus hebben gevolgd, werken sneller en maken minder fouten dan kinderen die zichzelf (verkeerd) leren typen. Je voorkomt lichamelijke klachten door al op jonge leeftijd een goede typehouding aan te leren. Onderzoek wijst uit dat kinderen met een goede typevaardigheid beter kunnen spellen. Leren typen is tegenwoordig minstens net zo belangrijk voor jouw kind als een mooi, leesbaar handschrift. Maar dat gaat niet vanzelf; in een groepje onder begeleiding van een professionele type-coach boek je het beste resultaat. In de Typetuin oefent ieder kind op zijn/haar eigen niveau. Hierdoor is het tempo waarmee de cursus wordt doorlopen ook voor ieder kind anders. De typecursus wordt op de woensdagmiddag na schooltijd gegeven in de Morel. Via vindt u meer informatie en kunt u uw kind aanmelden. Snelle beslissers (voor 2 januari) ontvangen 25,- korting. De cursus start bij voldoende aanmeldingen op woensdag 13 maart. KERSTCOMMISSIEVERGADERING: Donderdag 29 november, zal om 19:00 uur de vergadering van de kerstcommissie plaatsvinden. Als het goed is, hebben alle ouders die zich aangemeld hebben voor deze commissie, via de mail een uitnodiging ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, wilt u dan contact opnemen met Marcella groep 1/2 (marcella.buijs@demeander.nl) U ontvangt dan alsnog de uitnodiging. De ouders die zich aangemeld hebben voor het helpen met kerst versieren, ontvangen later een aparte mail hierover.

5 HOUDT U VAN ZINGEN? KOM DAN ONS KERSTKOOR VERSTERKEN Ook dit jaar zal een kerstkoor, bestaande uit vaders, moeders, grootouders en leerkrachten kerstliederen zingen tijdens het kerstdiner van de kinderen op donderdag 20 december. De eerste oefenavond is maandag 3 december van uur.op de oefenavond bespreken we samen op welke datum de volgende repetitie is. Dus, houdt u van zingen.voor meer informatie of aanmelding voor het koor, stuurt u een naar Marja van Markus (marja.vanmarkus@demeander.nl). U bent van harte welkom! EEN NA-DANK-BERICHTJE VAN DE ACTIE RUGZAKJES VOOR LESBOS Lieve Scholen, De vrachtwagen vertrokken met 3272 rugzakjes!! Mega trots zijn we hierop. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen. Een diepe buiging voor iedereen die heeft meegeholpen :) Ons doel is/was 4000 rugzakjes en dat hebben we net niet gehaald. Maar we laten het niet zitten bij deze 3272, we gaan door! We hebben een donatie ontvangen van rugzakjes en we zijn in contact met mensen die speelgoed doneren. We gaan er dus voor zorgen dat echt ieder kind een rugzakje krijgt en ook de kinderen die helaas nog steeds op bootjes aankomen. We hebben mega hard gewerkt met z'n allen. En daar zijn wij zó dankbaar voor. Nogmaals dank lieve mensen. Veel liefs van ons, Kaatje Nolen AGENDA Zaterdag 17 november Maandag 19 november Sinterklaas komt in Nederland Versieravond Sinterklaas Dinsdag 20 november 2 de Kunstkick-middag (Groep 5 8) Vrijdag 23 november Vrijdag 23 november Koffieinloop MR Open-podium (zie jaarboekje) Dinsdag 27 november 3 de Kunstkick-middag (Groep 5 8) Donderdag 29 november Maandag 3 december Donderdag 6 december Vrijdag 7 december (Gym)schoen zetten groep 1 tot en met 4 Surprise inleveren op school (voor de tentoonstelling) Robijn-studiedag alle kinderen vrij) Intekenen voor bijdrage kerstdiner

6 Maandag 10 december Vrijdag 8 december Donderdag 20 december Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Vrijdag 21 december Kerstvakantie Maandag 7 januari 2019 School versieren in kerstsfeer (in de ochtend twee bomen opzetten) Intekenen voor bijdrage kerstdiner Kinderen uur uit Kerstdiner (17.00 uur uur) en activiteit op het plein voor ouders (en kinderen) (start uur tot ong uur) (8.30 uur) Opruimen kerstsfeer in de school met ouders Spelletjesochtend (en opruimen), kinderen uur uit. maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari Weer naar school

In deze MemO: KORT NIEUWS

In deze MemO: KORT NIEUWS 25 November 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Staken? Ouderbijdrage Enquête afgerond TIP: Fietsen of lopen PAGINA 2 + 3 Morgen samen verder op weg! Info ouderavond Belangrijk sinterklaasnieuws PAGINA

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS PIETENMIDDAG

In deze MemO: KORT NIEUWS PIETENMIDDAG 7 November 2018 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws Ouderportaal Personele mededelingen Pieten in de school PAGINA 2 Bent u de ouder die wij zoeken? Sinterklaasnieuws Eerste periode Kunst-Kick afgerond

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS

In deze MemO: KORT NIEUWS 26 November 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Staken? Personele mededelingen PAGINA 2 Evaluatie schooltijden Afscheid Nieuws MR PAGINA 3 Info Sinterklaasfeest PAGINA 4+5+6 Info Kerstfeest Kunst-Kick

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Vind jij voetbal leuk? Heb je zin om te bewegen? Samen met andere jongens en meisjes uit de buurt? Kom dan voetballen bij eendracht 30. Onder

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2, 2624 NX Delft, Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel. 015-2565577 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS. Beste ouders/verzorgers,

In deze MemO: KORT NIEUWS. Beste ouders/verzorgers, 18 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws Beste ouders/verzorgers, juni 2019 Welkom bij onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden wij u iedere twee weken op de hoogte van alles wat zich op De Meander afspeelt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit!

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Teamnieuws Op 15 november is juf Heidy (groep 7a) bevallen van een gezonde zoon. Hij heeft de stoere naam Duuk gekregen en doet zijn naam nu al eer

Nadere informatie

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8 nieuwsbrief 7 Datum: 23-11-2018 www.voorhofvianen.nl Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecursus groepen 6 t/m 8 4. Start 3D printer bouwen met groep 8 5.

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november Agenda

Nieuwsbrief 30 november Agenda Nieuwsbrief 30 november 2018 Agenda 3 december: Surprises inleveren groep 6-7-8 4 december: Tentoonstelling surprises 5 december: Sinterklaasfeest op school 10 december: Opvoedspreekuur van 8.45-9.45 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December Adventvieringen Sinterklaas. middag: Pietenmiddag

Nieuwsbrief. December Adventvieringen Sinterklaas. middag: Pietenmiddag In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2017 Voor op de kalender Adventvieringen Sinterklaas Kerstfeest Pietenmiddag Volle laatjes Twenteranddictee Nieuwe MR-leden gezocht Voor op de kalender zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Toekomstige huisvesting

Nieuwsbrief 4. Toekomstige huisvesting Nieuwsbrief 4 Toekomstige huisvesting Graag brengen wij u hierbij op de hoogte van de stand van zaken betreffende onze toekomstige huisvesting, nl. het naastgelegen gebouw van de Eben Haëzer. Permanente

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni 2019 Activiteiten 10 juni: 2 e Pinksterdag 21 juni: rapporten mee 11 juni: OV en MR vergadering 24 juni: vanaf nu inloop 18 juni: schoolreis 27 juni: musical groep

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint...

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... De Bem JAARGANG 4 2013-2014 25 november 8 Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... Op zaterdag 16 november kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan in ons land aan. Vanzelfsprekend werken de kinderen in

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk.

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk. Patrijsstraat 2 4043 MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl Beste ouders, Momenteel is in de medezeggenschapsraad (MR) van onze school plaats voor een nieuw lid

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november Agenda

Nieuwsbrief 16 november Agenda Nieuwsbrief 16 november 2018 Agenda 22 november: Schoentje zetten 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november: Theatervoorstelling Het Mysterie van Alkmaar voor groep 5 t/m 8 in de Grote Kerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

HAVELTNIEUWS Nr. 34 Woensdag 22 mei 2019

HAVELTNIEUWS Nr. 34 Woensdag 22 mei 2019 HAVELTNIEUWS Nr. 34 Woensdag 22 mei 2019 Groep 8 Kindcentrum De Havelt grote winnaar op Sportolympiade Hie... ha Handel, hieha.. Handel!! Dit klonk afgelopen vrijdag door het sportpark van Gemert. Bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief (4) december 2017

Nieuwsbrief (4) december 2017 Nieuwsbrief (4) december 2017 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Inpakavond groep 1 en 2 De inpakavond voor de ouders

Nadere informatie

28 oktober 2016 Extra ruimte!! Jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Week van de mediawijsheid

28 oktober 2016 Extra ruimte!! Jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Week van de mediawijsheid 28 oktober 2016 Extra ruimte!! In de afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt. Dat heeft er toe geleid dat we nu weten dat in de week van 21 of 28 november er een extra noodlokaal wordt bijgeplaatst

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

PaulusKoerier SCHOOLJAAR november 2018

PaulusKoerier SCHOOLJAAR november 2018 PaulusKoerier SCHOOLJAAR 2018-2019 25 november 2018 Sint op komst...en de spanning bij de kinderen stijgt. Een spannende, drukke, maar o zo gezellige periode waarin we ons voorbereiden op de komst van

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, . NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 8 december 2017 Jaargang 13, nummer 8 Beste ouders, Het Sinterklaasfeest was

Nadere informatie

woensdag 22 mei LVS/CITO Algemene ouderavond u. in de Parel donderdag 23 mei LVS/CITO Weeksluiting 3-4B vakantie vakantie

woensdag 22 mei LVS/CITO Algemene ouderavond u. in de Parel donderdag 23 mei LVS/CITO Weeksluiting 3-4B vakantie vakantie MUZEJOURNAAL WEEK 21 en 22 vrijdag 17 mei AGENDA maandag 20 mei OV 20.00-21.30 dinsdag 21 mei woensdag 22 mei LVS/CITO Algemene ouderavond 20.00-21.30u. in de Parel donderdag 23 mei LVS/CITO vrijdag 24

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr november 2015

Nieuwsbrief nr november 2015 Nieuwsbrief nr. 4 20 november 2015 In dit nummer: Voorwoord van directie Sintviering Bomen planten IPC Uit de groepen 3 Ouderbijeenkomst begrijpend luisteren en lezen Broertjes en zusjes aanmelden Spullen

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 11 vrijdag 11 november 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 11 vrijdag 11 november 2016 NR. 11 vrijdag 11 november 2016 Kind op maandag: Help! 1 Samuël 18, 19 Koning Saul wordt jaloers en boos op David. Het wordt zo erg dat David moet vluchten. Jonatan en Davids vrouw Michal helpen hem om

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Wij stellen grenzen! Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda:

Wij stellen grenzen! Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 14 Sinterklaas bezoekt onze school Op vrijdag 05 december brengt Sinterklaas een bezoek aan onze school. Afgelopen donderdag is er een brief gekomen van Parachutepiet. In de brief

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school 2016 28 november 11 december nieuwskalender 6 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 december 2 3 4 schwk 12 wk 48 Sinterklaas in Koningshaven! 14.30 tot 16.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 23 november Agenda. Vanuit directie. Vanuit vakleerkracht gym

N i eu w sbr i ef. 23 november Agenda. Vanuit directie. Vanuit vakleerkracht gym 23 november 2018 Agenda Vanuit directie 26-11: MR vergadering 28-11: Oudergesprekken groep 8 29-11: Oudergesprekken groep 8 05-12: Sinterklaasviering 06-12: School start om 9.30 uur 11-12: Pater Peelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Belangrijke data maanden november en december

Belangrijke data maanden november en december 6 november 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 7 Vr 8 Open podium Dolfijnen, groep 4 en 6. Start 14.00 uur. Alle kinderen zitten op de tribune. Ouders van de kinderen die optreden mogen plaatsnemen

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Sinterklaas op De Schothorst! Sinterklaas komt zaterdag weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 25 november 2016 weeknieuws 12 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Daltonschool de Klipper Berkel en Rodenrijs Schooljaar 2016-2017 Voorwoord Graag willen wij als team de ouders en kinderen die onze school bezoeken van harte welkom heten. Voor

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c obs De Phoenix Week 7-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week zijn alle rapportgesprekken (geweest) en gaan we feestelijk de voorjaarsvakantie in middels de Phoenix talentenjacht. Tijdens de talentenjacht

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie