Nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind Slaapt God? Ik laat een traan...voor alle oorlogen die nu nog bezig zijn en alle mensen die pijn lijden. Ik laat een traan voor alle mensen die overleden zijn en de soldaten die niet willen vechten maar moeten. Ik laat een traan...voor mensen die de wereld verzieken en vechten om de macht. Ik laat een traan...voor als alle oorlogen niet overgaan dan zal er nooit wereldwijde vrijheid bestaan. Ik laat een traan. Overdenking van Lotte (13 jaar). Opening De herfstvakantie ligt alweer achter ons, en de tweede periode van het schooljaar is aangebroken. November en december zijn mooie themamaanden met herfst, Sint en Kerst. Aanvullend een prachtig thema voor de gezamenlijke gezin-school-kerkdienst van 4 november: Slaapt God?. Daarom ook de woorden van een 13-jarig meisje bovenaan deze nieuwsbrief, want kinderen zijn heel puur, en vragen zich soms af wat God ervan vindt als Hij op deze aarde rond zou kijken. Waarom zoveel tranen? Margreet Wabeke Gezin-school-kerkdienst Op zondag 4 november wordt weer de jaarlijkse gezin-school-kerkdienst gehouden. U wordt allen van harte uitgenodigd met uw kind(eren). Het thema is: SLAAPT GOD? Deze vraag werd in een boekje gesteld door kinderen zelf. Als we om ons heen kijken is er veel ellende/oorlog/honger. De vraag was dan ook: slaapt God dat dit alles kan gebeuren? Met dit thema gaan we de komende weken aan de slag. Het verhaal De storm op het meer staat centraal.

2 4 november 2018 Gezin-school-kerkdienst Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Op zondag 4 november 2018 zijn jullie/bent u van harte uitgenodigd om de jaarlijkse gezin-school-kerkdienst bij te wonen. Deze vindt plaats in de Hervormde kerk Kapelle, de Mozeskerk en de Christelijk Gereformeerde kerk te Biezelinge. Een aparte uitnodiging ontvangt u binnenkort in uw mail. De diensten beginnen om uur. Het thema in de diensten is: Slaapt God? Het bijbehorende Bijbelgedeelte is: Matteüs 8:23-27 / Marcus 4: Storm op het meer. De liedjes die we op school leren en in alle kerken zingen zijn: Met Jezus in de boot The ligthouse (in het nederlands is het opwekking 807: God van licht) U komt toch ook??? Schoolfruit Van 13 november t/m 20 april krijgen uw kinderen op school gratis drie stuks groente en fruit per week. De school doet namelijk mee aan EU-Schoolfruit! Ook zijn er lessen over groente, fruit en gezonde voeding. Met EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook leuk! Onze drie vaste groente- en fruitdagen worden: woensdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen hoeft u dus geen pauzehap mee te geven. Bij deze willen we vragen of er ouders bereid zijn om eventueel hand- en spandiensten te verlenen hierbij. Wilt u zich aanmelden via onderstaande mailadres: e.vandermeer@alberoscholen.nl. Zoethoudertjes Regelmatig treffen we in de lunchtrommels snoep aan. We vinden het uw verantwoordelijkheid wat u meegeeft aan uw kind(eren), maar willen u toch vragen rekening te houden met onze Gezonde school. Heel veel ouders ondersteunen dit, en de lunchtrommels zien er dan ook altijd heel appetijtelijk uit. Daarvoor zijn snoepjes echt niet nodig!

3 Onze school is gezond Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen wij voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval. Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat WELBEVINDEN. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet. Wij zorgen voor een goed pedagogisch klimaat, geven als leerkrachten het goede voorbeeld en zijn dit schooljaar met de hele school gestart met een nieuwe methode voor Sociaal Emotioneel Leren. Het streven van t Honk is om van iedere leerling een Honkie te maken. Een Honkie is een leerling die: Zelfvertrouwen heeft, weerbaar en veerkrachtig is. Eigen gevoelens (er)kent en die van anderen en hier mee om weet te gaan. Beslissingen kunnen nemen en keuzes kunnen maken die goed zijn voor zichzelf of voor de ander. Kunnen samenspelen en samenwerken. Humor hebben, positief zijn en complimenten kunnen geven en ontvangen en die houden van zichzelf. Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op Aanleveren kopij De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 29 november a.s. Kopij aanleveren voor maandag 26 november uur. U kunt de kopij per mail aanleveren bij voorkeur in Word bestand als bijlage bij de mail. Mailadres: nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl De nieuwsbrief verschijnt iedere laatste donderdag van de maand.

4 Nieuws van de MR In de laatste vergadering heeft de MR Martje van Dixhoorn verwelkomd als nieuw lid. De rol van voorzitter gaat Ilona Visser op zich nemen. We hebben gesproken over invulling van de ouderavond die voor begin volgend jaar gepland wordt. Verder is het jaarverslag van afgelopen jaar en het jaarplan voor komend jaar toegelicht. Ruimte tekort in het Saamdeel blijft een belangrijk probleem waar door verschillende partijen hard aan gewerkt wordt. Nieuws van de Klankbordgroep De eerste bijeenkomst van deze denktank is alweer achter de rug. We mochten 2 nieuwe leden begroeten: Wouter Vroonland (papa van Daan gr. 5 en Tygo gr. 7B) Bram Deij (papa van Judah gr. 4B en Jesse gr. 1/2 ME) Anneke van Woerkom heeft onze groep verlaten, met dank aan haar voor de inbreng in de afgelopen 3 jaar. We bespraken met elkaar het jaarplan, de auditrapportage, en spraken over de inhoud van de lunchtrommels. Op een vraag hoe het komt dat werkschriften van kinderen voor de zomervakantie veel niet-gemaakte bladzijden bevat konden we een duidelijk antwoord geven: omdat we veel vormen van Boeiend Onderwijs geven, vervallen soms de lesjes in het werkschrift. We zorgen er wel voor dat het doel van de taalles wordt behaald, maar in een uitdagender werkvorm dan een lesje in het schrift. Voor u mogelijk ook interessant dit te lezen. Bijzonderheden in november: Inloopweken: week van 22 en 29 oktober. Gezin-school-kerkdienst 4 november. Start Schoolfruit woensdag 14 november. De kerstcommissie is gestart met de voorbereidingen van het kerstfeest. De viering voor de kinderen is dit jaar op woensdag 19 december, begin van de avond. De exacte tijden volgen in de volgende nieuwsbrief. De kinderen zijn vrijdagmiddag 21 december om 12 uur vrij. Verjaardagen! In de periode tot aan de volgende nieuwsbrief zijn jarig: Margreet Buursema (7 november) Van harte gefeliciteerd!

5 Gebruik maken van de talenten van ouders Tijdens de informatie-avond was er het verzoek: wie van de ouders vindt het leuk om iets te vertellen van zijn/haar hobby, liefhebberij, sport of wat dan ook. In groep 6 kwam er al gelijk een ouder naar ons toe die zei: ik ben natuurknap en wil de kinderen graag iets vertellen en leren over pompoenen. We hebbend dit aanbod natuurlijk met beide handen aangepakt en vrijdag 28 september genoten we van een boeiende interactieve les over pompoenen: 1. Waar komen ze vandaan? 2. Wat kun je ermee doen? 3. Welke soorten zijn er? 4. Hoe groot kunnen ze worden? 5. Is een kalebas ook een pompoen? Enz We mochten het gewicht van een hele grote pompoen raden en we gingen aan de slag met een meetlint om de omtrek op te meten. Tot slot mochten we allemaal een pompoen uitkiezen en deze met acrylverf versieren. Dit leverde prachtige resultaten op. En.. na deze les zijn er heel wat kinderen van plan om binnenkort toch eens pompoensoep te gaan eten! Moeder van Yara: heel erg bedankt voor de leuke les! De kinderen en de juffen van groep 6 Nieuwe leerlingen Deze maand verwelkomen wij : In groep 1/2 M/M : Zusanna Cieplik In groep 1/2 M/E : Joris van Woerkom in groep 1/2 L/C : Dyano Nijsse Marly Levoleger Hannelore de Vos Alle kinderen, van harte welkom, en we hopen dat jullie het snel gewend zijn op ons Honk.

6 Godsdienst groep 7A Thema: God is een vriend voor jou Van 1 oktober t/m 12 oktober hebben we de verhalen uit het boek van Daniël verteld. Met het thema Vriendschap van de kinderboekenweek volgen we Daniël en zijn 3 vrienden. Ze steunen elkaar door dik en dun en vertrouwen op God. God is een vriend voor hen! We bespraken met elkaar hoe je een goede vriend kan zijn voor de ander en hoe het voelt om God als vriend te hebben. De kinderen zouden hem best eens in het echt willen ontmoeten. De verhalen: Daniël 1: Gelovige vrienden ver weg van huis. Daniël 2: De droom van Nebukadnessar. Daniël 3: Nebukadnessar wil aanbeden worden. Daniël 4: Nebukadnessar verstoten door de mensen. We hebben ook gezongen en gedanst: Allerbeste vriend ever - make some noise kids Het is fijn om je vriend te zijn - Opwekking voor kids 96 Dik en dun - Oke4kids Na de herfstvakantie gaan we aan het werk met het thema voor de Gezin - school - kerkdienst en daarna volgen we Daniël weer. Hoe zou het verder gaan met hem en zijn vrienden? Groeten: juf Jeannette en de kinderen van groep 7a

7 Kinderpersbureau Kapelle van maandag 29 oktober tm maandag 3 december Hoe verkoop je een product? Ga je ook mee bedrijven bezoeken in Kapelle? Kom erachter hoe je het best je eigen producten verkoopt en wie weet start jij na de kerstvakantie je eigen bedrijfje! Oosterschelde

8 Beste ouders, verzorgers, Tot aan de kerstvakantie kom ik in de groepen 7 en 8 en gaan we aan de slag met informatievaardigheden. De lessenreeks heet WebWeters en hierin leren de kinderen bewust, kritisch en actief om te gaan met online informatie. Kinderen groeien op in een samenleving vol feiten en meningen. Ze krijgen dagelijks te maken met een schat aan informatie, waaruit ze een selectie moeten maken. Wat is waar en wat niet? Wat is belangrijk, wie zegt wat en met welke bedoeling? Goede informatievaardigheden zijn dus onmisbaar in onze informatiesamenleving. Toch hebben veel kinderen moeite met het zoeken naar betrouwbare informatie op internet en het kritisch beoordelen van informatie op websites. WebWeters helpt daarbij. Wilt u boekentips over een bepaald onderwerp of over een leuk (voor)leesboek? Kom naar de bibliotheek of stuur me een berichtje via Facebook of mail. Ik tip alvast een paar boeken en websites over informatievaardigheden en mediawijsheid. Reserveren kan via onze website of app Zeeuwse bibliotheken Hartelijke groet, Karien Ps: Wilt u weten welke leuke activiteiten de Bibliotheek organiseert in de Kinderboekenweek kijk dan eens op: Boekentips/websites Wilt u wat vragen? Via Social Media ben ik te vinden onder Leesconsulent_Karien k.krijt@bibliotheekoosterschelde.nl Bibliotheek Klantenservice :

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen. Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 7 --maart 2017 Onze school is gezond Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet

Nadere informatie

Feest om ons heen. 15 februari 2018

Feest om ons heen. 15 februari 2018 Feest om ons heen De zon kan niet zonder de maan, een ster niet zonder de nacht. De hemel niet zonder de aarde. Wat is dat toch mooi bedacht! De groep kan niet zonder jouw naam, want jij, jij hoort er

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, juni 2019 AGENDA JUNI 3 t/m 6 Avond4daagse 10 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 11 t/m 21 Toetsweken CITO 26 Studiedag team, leerlingen vrij 26 t/m 28 Schoolkamp groep 8 27 Oudergesprekken op

Nadere informatie

Thema Sinterklaas. Weekbrief 13 - Welpen - 7 december Beste ouders van de welpen,

Thema Sinterklaas. Weekbrief 13 - Welpen - 7 december Beste ouders van de welpen, Weekbrief 13 - Welpen - 7 december 2018 Thema Sinterklaas Beste ouders van de welpen, Belangrijke data. vanaf 12 november schoolfruit 5 december de Welpen zijn op school 6 december de Welpen zijn vrij.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA mei Jarig 1 woe meivakantie 2 do Ilja groep 8 3 vrij 4 za 5 zo 6 ma 7 di Femm groep 5-6a 8 wo Luizencontrole + avond3daagse Riva groep 8 9 do avond3daagse Sophie groep 2-3 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl De meivakantie staat voor de deur. Na een periode van toch wel frisse lentedagen, kondigt het mooie lenteweer zich aan.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

23 mei Margreet Wabeke

23 mei Margreet Wabeke Landelijk is er altijd veel aandacht voor de CITO toets van groep 8. Op t Honk hebben we 5 jaar geleden al gekozen voor een andere toets, namelijk de IEP (Individuele Eindtoets Primair onderwijs). Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Thema Kerst. Weekbrief 14 - Welpen - 14 december Beste ouders van de welpen,

Thema Kerst. Weekbrief 14 - Welpen - 14 december Beste ouders van de welpen, Weekbrief 14 - Welpen - 14 december 2018 Thema Kerst Beste ouders van de welpen, Belangrijke data. donderdag 20 december is er in alle klassen een feestelijke kerstlunch 21 december zijn de leerlingen

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat EN Raalte tel: website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 23, nummer 8, juni 2017 KORTE INHOUD VAN DEZE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8 Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 Meivakantie 6 7 8 9 10 11 12 12.30-14.00 bootcamp groep ⅚ Begin van Ramadan 09.30-12.00 bezoek bunkermuseum groep 8 09.30-12.00 bezoek

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 3, november 2018 AGENDA DECEMBER 5 Sinterklaas 6 Start thema Kerst 20 Kerstfeest 24 t/m 04-01 Kerstvakantie WELKOM In groep 1 zijn Tessa Veltman en Emma Berkenpas gestart. Wij wensen hen een fijne

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

23 e jaargang nr.3 28 september 2018

23 e jaargang nr.3 28 september 2018 23 e jaargang nr.3 28 september 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsflits van dit schooljaar. In en rond de groepen merken

Nadere informatie

Op hoop en zegen. 20 april Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet

Op hoop en zegen. 20 april Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet Op hoop en zegen Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet Niet met dure woorden Een rede of een preek Nee, zomaar bij de slager Of in de apotheek Op een caféterrasje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief nr. 08 Vrijheid is meer dan de afwezigheid van oorlog meer dan een leven zonder angst meer dan een gevoel. Vrijheid is de zekerheid dat onze identiteit vastligt in Hem die ons leidt. Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Versje. Inloopspreekuur en groepsinformatieavonden. September 2015. Wat zal ik schrijven over ik, ik ben een deel van jij.

Nieuwsbrief. Versje. Inloopspreekuur en groepsinformatieavonden. September 2015. Wat zal ik schrijven over ik, ik ben een deel van jij. Nieuwsbrief nieuwsbriefhonk@alphascholengroep.nl Versje Wat zal ik schrijven over ik, ik ben een deel van jij. En jij bent ik door dun en dik En daarom zijn wij wij De eerste week van het schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr maart 2019

Nieuwsbrief. nr maart 2019 Nieuwsbrief nr. 15-22 maart 2019 Belangrijke data 26 maart Leden van MR, GMR, bestuur en teams praten met het bestuur over het nieuwe koersplan voor de stichting 27 maart Woensdagmiddag heeft het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie N o v e m b e r 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 4 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel 2 Bloembakken 2 Bezoek uit Rwanda 3 Continurooster 4 Ouderavonden 5 Sint & Kerst 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Studiedagen Op de volgende studiedagen zijn alle leerlingen vrij:

Studiedagen Op de volgende studiedagen zijn alle leerlingen vrij: Van de directie Oma s aan de TOP Zo luidde een favoriet liedje van K3, toen mijn kids klein waren. Wat was het afgelopen weken mooi om zoveel opa s en oma s in onze school te hebben, die kwamen voorlezen

Nadere informatie

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!!

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!! November 2016 - nummer 5 Belangrijke data Dinsdag 15 november KMR-bijeenkomst (KinderMeedenkRaad, onder schooltijd) Woensdag 16 november Volleybal gr 7 en 8 s middags Vrijdag 18 november Week van de mediawijsheid

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijbelverhalen. Agenda. Veilig, verantwoordelijk, respectvol en wijs op weg! Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7

Nieuwsbrief. Bijbelverhalen. Agenda. Veilig, verantwoordelijk, respectvol en wijs op weg! Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7 Nieuwsbrief Kindcentrum De Wegwijzer 29/11/2018 Nummer 7 Bijbelverhalen Week 49: 3 t/m 7 december 2018 Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria gaat naar Elisabet,

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst September 2017

Nieuwsflits Nobelhorst September 2017 Nieuwsflits Nobelhorst September 2017 Beste kinderen/ouders/verzorgers, Via deze nieuwsflits brengen we u graag regelmatig op de hoogte van de dingen die zijn geweest en de dingen die nog gaan komen. Deze

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie