Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika"

Transcriptie

1 Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Individueel reizen heeft als voordeel dat u zelf bepaalt waar u heen reist, hoe u reist en in welk tempo. Wij willen u in die vrijheid zo min mogelijk beperken. Daarom moet u het hieronder beschreven programma beschouwen als voorbeeld. U kunt uw route indelen zoals u dat het liefste heeft. Bel ons voor een afspraak om uw wensen rustig door te praten. Internetkorting Boek deze reis via Internet en ontvang 3% korting! Vul online het boekingsformulier in op Dag 1: Vertrek vanuit Amsterdam Uw reis begint in Amsterdam. Een nachtvlucht per South African Airways of Lufthansa via een Europese luchthaven brengt u naar Kaapstad. Een dagvlucht per KLM ook mogelijk. In dat geval komt u s avonds laat aan en wordt u per transfer naar een hotel dichtbij de luchthaven gebracht, waar uw auto op dag 2 wordt geleverd. Voor vluchten per KLM geldt een meerprijs, zie de prijsbijlage onderaan dit document. Dag 2-4. Houtbay. 35 km U arriveert in de morgen en rijdt naar uw eerste accommodatie in Houtbay, op een steenworp afstand van Kaapstad. Bij Frogg s Leap krijgt u de beschikking over een ruime, sfeervol ingerichte kamer met thee/koffie-faciliteiten, koelkast en een ruime badkamer. Bezoek in Kaapstad bijvoorbeeld de Tafelberg, Robbeneiland, het Waterfront, Kirstenbosch of Groot Constantia. Maak een stadswandeling of ga mee op een town-shiptour. Alternatief dag 5 Dag 5. Hermanus. 220 km Als u het hele schiereiland rondrijdt, komt u vanzelf bij Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van Afrika, waar u de koude en warme oceaanstromen letterlijk ziet botsen. Het is op dit punt dat bijvoorbeeld het schip de Vliegende Hollander is gezonken. In Simonstown vindt u een pinguïnkolonie. Naar Hermanus kunt u een mooie route volgen langs de kust. In dit plaatsje heeft u grote kans walvissen van dichtbij te kunnen bekijken. Een boottocht is mogelijk vanuit Gansbaai. Omdat de walvissen vooral te zien zijn in de maanden juni t/m november, kunt u er buiten deze periode ook voor kiezen om een extra dag in het wijngebied door te brengen. U heeft in dat geval de keuze uit Stellenbosch of Franschoek (zie hieronder). Dag 6. Stellenbosch. 95km Uw volgende bestemming is Stellenbosch, een historisch universiteitsstadje. Neem vooral een kijkje in Oom Sammie se winkel. U overnacht op een wijnfarm. Upgrade Franschhoek U kunt ook kiezen voor overnachtingen in culinair gerichte Franschhoek. Franschhoek is het luxere zusje van Stellenbosch. Indien

2 u hiervoor kiest, werken wij samen met twee guesthouses die beide in het dorp liggen, op rustige locaties én op loopafstand van de restaurants. U overnacht in een luxe kamer (4*). Meerprijs: 22,50 per persoon per nacht. Dag 7-8. Clanwilliam. 250 km Een hele bijzondere streek vormt het gebied rondom Clanwilliam. Dit is rooiboswereld: de enige streek ter wereld waar roobos-thee groeit. Het dorpje zelf is ook zeer aangenaam en ligt bovendien aan de voet van de Cederbergen: een gebergte van zacht gesteente met veel ijzer-oxide waardoor grillige vormen zijn ontstaan die vooral aan het einde van de dag fel rood opkleuren. In deze bergen zijn talrijke rotstekeningen terug te vinden. U kunt een wandeling maken die u naar diverse van deze tekeningen leidt. Bovendien kunt u een toer boeken op een rooibosplantage, waarbij uw diner inbegrepen is á 37,50 per persoon. Overnachting in een 4* lodge. Dag 9. Riebeek Valley. 150 km Sinds enkele jaren is Riebeek Valley in trek bij kunstenaars en dat is te merken! Leuke guesthouses, restaurants en winkeltjes omringd door wijngaarden: Het is een nacht prettig toeven. Dag 10. Robertson. 150 km Via Worcestor rijdt u naar Robertson waar u een nacht op een prachtige wijnfarm verblijft. Achter de farm beginnen de Langebergen. Vanaf hier kunt u allerlei leuke uitstapjes maken: Greyton bijvoorbeeld of Montagu of varen op de Brede Rivier of bezoek een cactusplantage met doolhof. Dag De Rust. 320 km Oudtshoorn is bekend om zijn struisvogelfarms en de Cangogrotten bezoeken. U logeert echter niet in dit stadje, maar in het dorpje De Rust waar u de komende twee nachten het gastvrije hart van de Karoo kunt ervaren. Uw diners zijn inbegrepen. Dag 12 Vandaag kunt u meegaan op een jeepsafari (facultatief, niet inbegrepen in reissom. Kosten bedragen 57,50 per persoon). U wordt meegenomen naar plaatsen waar amper mensen komen. U zult genieten van de prachtige uitzichten en de 'braai' onderweg. In het nabijgelegen Dijsseldorp woont een kleurlinggemeenschap. Voor verstandelijk gehandicapten is hier een project opgestart waarin struisvogelproducten worden verwerkt. Er is een mogelijkheid om hier te gaan kijken.

3 Dag 13. Wilderness. 180 km Een mooie route leidt via de Meiringspoort en de Cango-grotten terug naar Oudtshoorn. Vandaar rijdt u verder zuidwaarts naar de Tuinroute. U komt over de mooie Outeniqua Pas, vanwaar u een prachtig uitzicht op de omgeving heeft. De komende nacht verblijft u in Wilderness, het hart van deze streek. Upgrade 2 Plettenberg Bay op dag 13 Een andere mooie accommodatie ligt aan de noordkant van het dorp, aan de Bitou rivier. Ruime en luxe chalets en een mooi restaurant bieden hier een heerlijk verblijf. Meerprijs laagseizoen (1 mei t/m 30 september): 15,00 per persoon per nacht. Meerprijs hoogseizoen (1 oktober t/m 30 april): 65,00 per persoon per nacht. Upgrade 1: Plettenberg Bay op dag 13 Als upgrade kunt u kiezen voor een verblijf in Plettenberg bay. Plettenberg heeft ook een mooi strand en ligt aan het Robberg Nature Reserve. We werken hier samen met een accommodaties aan het strand met kamers in een Long Island sfeer (de kamers zijn niet zo groot en kijken niet uit op de zee, maar vanuit de tuin heeft u wel zicht op de zee). Via het wandelpad daalt u in 3 minuten af naar het strand. De meerprijs bedraagt: 28,00 p.p.p.n. Dag 14. Port Elizabeth. 340 km Bezoek bijvoorbeeld Knysna, maak een rit over de oude 7- passenweg dwars door het overgebleven regenwoud, of maak een wandeling in Robberg Nature Reserve of Tsitsikamma op weg naar Port Elizabeth. U verblijft de komende nacht in een prettig guesthouse op circa 10 minuten afstand van de luchthaven. Alternatief George Durban Het is mogelijk om vanaf George naar Durban te vliegen. In dat geval vervalt de overnachting in Port Elizabeth en blijft u twee nachten in Wilderness. Meerprijs van dezevlucht als u met SAA vliegt is 30,00 per persoon. Dag St. Lucia. 250 km Na aankomst in Durban staat er een nieuwe auto voor u klaar. De komende nachten verblijft u in een sfeervolle lodge in St. Lucia. Hier leven heel wat krokodillen en nijlpaarden in een lagune, die u van dichtbij kunt zien als u met een boottocht meegaat. Vanaf hier kunt u safari's maken in het Umfolozi/Hluhluwe park waar u kans maakt de Big Five te treffen, of het Greater St. Lucia Wetland Park (tegenwoordig isimangaliso) inrijden. Upgrade: Umfolozi Hluhluwe U kunt ook kiezen voor een verblijf in het Hilltop Camp van het Umfolozi/Hluhluwe park. Overnachting is in een ruime zelfcatering chalet. Meerprijs: 20,00 per persoon per nacht (zonder ontbijt, wel conservation fee van park inbegrepen).

4 Dag 17. Itala. circa 220 km Het Itala Game Reserve is landschappelijk gezien misschien wel één van de mooiste parken van Zuid-Afrika. De leeuw leeft hier niet, al het andere wild wel. We boeken een chalet voor u. Uw ontbijt is niet inbegrepen, de toegang tot Itala wel. Daarnaast is een spannende ochtendwandelsafari op dag 18 inbegrepen. Dag Dundee. circa 140 km Als u geïnteresseerd bent in historie en cultuur, moet u beslist naar Dundee. Rondom deze plaats hebben zich heel wat veldslagen afgespeeld, waaronder de belangrijke slag tussen de Boeren en de Zulu s in 1838 bij Bloedrivier. U kunt bovendien een dag mee met onze Zulu-gids. Samen met hem gaat u dan op bezoek in zijn geboortedorp, in het hart van traditioneel Zulu-land. U zult daar kennis maken met het leven van alledag. Er is geen stromend water, geen elektriciteit en de mensen leven er nog volgens traditionele normen en waarden. Meerprijs van deze excursie bedraagt 72,50 per persoon (Gebaseerd op min. 2 personen - kortingen mogelijk voor groepen). U verblijft op een farm buiten Dundee waarvan de eigenaar veel over de omgeving en de historie weet. Diners zijn inbegrepen. Dag 20 en 21. Krugerpark. circa 525 km Safari mag natuurlijk niet ontbreken! De komende twee nachten boeken we u in twee verschillende restcamps van het Krugerpark met de kans de Big Five te spotten. U verblijft in een eenvoudig ingerichte chalet met een eigen badkamer en zelfs airco. Uw ontbijt is niet inbegrepen. Wel inbegrepen is uw dagelijkse entreesom. U kunt een sunsetsafari bijboeken à 16,00 per persoon. Upgrade Luxe Safarilodge Monwana U kunt ook kiezen voor een verblijf in het privépark Thornybush Game Reserve met een overnachting in het luxe Monwana of Serondella (inclusief 2 jeepsafari's en diner). Meerprijs tussen 1 mei en 31 juni bedraagt 156,00 per persoon per nacht. In de overige maanden bedraagt de meerprijs 189,00 per persoon per nacht. Tip: Als u kiest voor 2 nachten in Thornybush, zullen we de route iets moeten wijzigen omdat de afstand vanaf Dundee te groot is. De verschillende wijzigingsopties spreken we graag even met u door. Dag De Panoramaroute / Sabie. 140 km De laatste twee nachten verblijft u in een gastenhuis in Sabie vanwaar u de Panoramaroute op uw gemak kunt verkennen. Er is heel wat te zien aan de Panoramaroute: diverse watervallen, mooie uitkijkpunten zoals God's Window en de drie Rondavels. U komt dan vanzelf langs de Blyde River Canyon en Bourkes Potholes. Pelgrims Rest moet u ook niet vergeten: dit voormalige goudzoekersdorp heeft nog de sfeer van de 19e eeuw.

5 Upgrade 1:Hazyview U kunt ook kiezen voor een verblijf in Hazyview, ca. 30 km ten noorden van White River. Ook vanuit Hazyview kunt ugemakkelijk een bezoek brengen aan de Panoramaroute. We werken hier samen met een zeer comfortabel guesthouse (4*) met een prachtig uitzicht op de omliggende omgeving. Bij mooi weer kunt u zelfs helemaal tot in het Krugerpark kijken. De meerprijs bedraagt 28,00 per persoon per nacht. Upgrade 2: Iketla Lodge Iketla Lodge in Ohrigstad vormt ook een zeer goed uitgangspunt voor de Panoramaroute. Deze lodge biedt ruime chalets in een onaangetast stuk natuur met mooie uitzichten. Meerprijs inclusief diners bedraagt 43,50 per persoon per nacht. Dag 24. Johannesburg. circa 375 km Aan het begin van de avond vertrekt uw vlucht vanuit Johannesburg. Dag 25 Aankomst Nederland. U kunt deze route ook vanaf Johannesburg naar Kaapstad boeken.

6 Variaties op Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika: In 25 dagen In 21 dagen In 17 dagen 1. Vertrek Amsterdam 1. Vertrek Amsterdam 1. Vertrek Amsterdam 2. Kaapstad 2. Kaapstad 2. Kaapstad 3. Kaapstad 3. Kaapstad 3. Kaapstad 4. Kaapstad 4. Kaapstad 4. Kaapstad 5. Hermanus 5. Hermanus 5. Hermanus 6. Stellenbosch 6. Stellenbosch 6. Stellenbosch 7. Clanwilliam 7. Robertson 7. De Rust 8. Clanwilliam 8. De Rust 8. De Rust 9. Tulbagh 9. De Rust 9. Wilderness 10. Robertson 10. Wilderness 10. Wilderness 11. De Rust 11. Port Elizabeth 11. Port Elizabeth 12. De Rust 12. St. Lucia/Hluhluwe 12. Krugerpark 13. Wilderness 13. St. Lucia/Hluhluwe 13. Krugerpark 14. Port Elizabeth 14. Dundee 14. Sabie 15. St. Lucia/Hluhluwe 15. Dundee 15. Sabie 16. St. Lucia/Hluhluwe 16. Krugerpark 16. Vertrek Johannesburg 17. Itala 17. Krugerpark 17. Aankomst Amsterdam 18. Dundee 18. Panoramaroute 19. Dundee 19. Panoramaroute 20. Krugerpark 20. Vertrek Johannesburg 21. Krugerpark 21. Aankomst Amsterdam 22. Panoramaroute 23. Panoramaroute 24. Vertrek Johannesburg 25. Aankomst Amsterdam

7 Tarieven individuele reis Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika 2009 Cat. auto Tijdsduur Klasse A Klasse J Klasse B Klasse C Klasse D Klasse G Klasse X Klasse Y Klasse Z 17 dagen Zonder vlucht* dagen Zonder Vlucht* dagen Zonder Vlucht* prijzen inclusief internationale vluchten per SAA in W-klasse gebaseerd op laagseizoenstarieven. Gebaseerd op 395 luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag, brandstoftoeslag & Ecotax. * Bij de tarieven zonder internationale vlucht is de binnenlandse vlucht wel inbegrepen. Tarieven zijn per persoon, gebaseerd op een gedeelde auto, gedeelde 2-persoonskamer en exclusief upgrades (zie reisprogramma). Indien u met meer dan 2 personen één auto deelt en/of gebruik wilt maken van 1-persoonskamers, maken wij graag een aangepaste offerte voor u. Vertrek in principe dagelijks, mits beschikbaarheid accommodaties en vluchten Inbegrepen in de basisreissom: Vluchten zoals aangegeven per South African Airways in W-klasse. Luchthavenbelasting, veiligheidstax en brandstoftoeslagen (prijspeil november 2008) Binnenlandse vlucht van Port Elizabeth naar Durban inclusief luchthavenbelasting Vervoer per gekozen categorie huurauto. Uw auto is volledig verzekerd (geen eigen risico) volgens Zuid-Afrikaanse voorwaarden. Zie voor meer informatie onze autopagina. Er gelden afwijkende voorwaarden voor Avis of Europcar. Inclusief afleverkosten van de huurauto, maar exclusief contractkosten (25 rand circa 3 euro) en inzittendenverzekering. Overnachting in sfeervolle, comfortabele guesthouses in volledig ingerichte kamers met badkamer en inclusief ontbijt. In de chalets/rondavels in nationale parken als Krugerpark is geen ontbijt inbegrepen, maar wel uw conservation fee (entree) 2x diner bij 17-daagse reis. Bij 21- & 25-daagse reis zijn 4 diners inbegrepen Wandelsafari Itala (niet in 17-daagse reis) Dagelijkse entree (conservation fee) Krugerpark & Itala Op maat samengesteld en zeer uitgebreid routeboekje Foto-cd Niet inbegrepen: overige maaltijden, niet genoemde entreegelden wildparken en/of overige entree- en excursiegelden die niet staan vermeld, Brandstof en/of tol Persoonlijke uitgaven zoals fooien, telefoon, wasgoed e.d. Bijdrage Calamiteitenfonds á 2,50 per boeking reis- en/of annuleringsverzekering Copyright Gemsbok Reizen

Groene safari reis, balsem voor de ziel

Groene safari reis, balsem voor de ziel Groene safari reis, balsem voor de ziel Dromen van luxe safari's wordt werkelijkheid met deze reis door de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Het groen van de parken, de kleurrijkheid van de dieren

Nadere informatie

Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen

Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen Onze zomervakantie valt precies in de Zuid-Afrikaanse winter. De dagen aan de Kaap wisselen af van een zonnige 20 graden tot een regenachtige koude

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Dag 1 Nelspruit Aankomst in Johannesburg. Hier staat een huurauto voor u klaar bij Europcar. Vervolgens rijdt u naar Nelspruit. U verblijft hier in een mooi gelegen lodge

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

Welke ervaring zoekt u? pg. 3. Malaria-vrij kuieren met kinderen pg. 12. Prijsbijlage individuele reizen pg. 20

Welke ervaring zoekt u? pg. 3. Malaria-vrij kuieren met kinderen pg. 12. Prijsbijlage individuele reizen pg. 20 Waar wilt u heen Welke ervaring zoekt u? pg. 3 Voorproeven, informatie, bijeenkomsten & theaterdag Individuele reizen Individueel reizen, stel uw eigen route samen pg. 5 Achtergrondinfo bij samenstellen

Nadere informatie

Zuid-Afrika ~ Namibië & Botswana Individueel reizen, stel uw eigen route samen pg. 5

Zuid-Afrika ~ Namibië & Botswana Individueel reizen, stel uw eigen route samen pg. 5 Waar wilt u heen Nieuws: groepsreis voor gezinnen, Botswana & andere pg. 3 wetenswaardigheden Voorproeven & informatiebijeenkomsten Zuid-Afrika ~ Namibië & Botswana Individueel reizen, stel uw eigen route

Nadere informatie

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE Ned: v.twickelostr.13, 7411 SC Deventer Tel: 0570-640300 / 06-23261115. Email: info@avtours.nl Kenya: Nr 235 Loresho Ridge Rd, Off lower Kabete Rd, 00100 Nairobi. Website:www.avtours.nl ZUID-AFRIKA SELF

Nadere informatie

Zuidelijk Afrika. Zuid-Amerika NAMIBIE - BOTSWANA - MAURITIUS - SWAZILAND ZUID-ARIKA - ZIMBABWE - MADAGASCAR CHILI - ARGENTINIE - PERU

Zuidelijk Afrika. Zuid-Amerika NAMIBIE - BOTSWANA - MAURITIUS - SWAZILAND ZUID-ARIKA - ZIMBABWE - MADAGASCAR CHILI - ARGENTINIE - PERU Zuidelijk Afrika NAMIBIE - BOTSWANA - MAURITIUS - SWAZILAND ZUID-ARIKA - ZIMBABWE - MADAGASCAR Zuid-Amerika CHILI - ARGENTINIE - PERU Neem de tijd, voel het ritme, beleef het onvergetelijke, ervaar de

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

Oude wijsheden. de baobab in Botswana tot de voetsporen van Mandela. 22-Daagse Groepsreis in Februari 2010

Oude wijsheden. de baobab in Botswana tot de voetsporen van Mandela. 22-Daagse Groepsreis in Februari 2010 Oude wijsheden de baobab in Botswana tot de voetsporen van Mandela 22-Daagse Groepsreis in Februari 2010 Mandela heeft de afgelopen decennia miljoenen mensen geïnspireerd met zijn passie en vergevingsgezindheid.

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark

PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark PROGRAMMA 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark dag 1 Kaapstad Eindelijk is de grote dag aangebroken! Vandaag vertrekt uw KLM vlucht van Amsterdam naar Kaapstad,

Nadere informatie

Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie

Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie Een overland expeditie en outdoor leven kan je in deze reisformule combineren met overnachtingen in echte bedden. Bij ons kunnen max 12 personen mee, plus

Nadere informatie

Waar wilt u heen. Zuid- en Oost-Afrika. Zuid-Amerika. Neem de tijd, voel het ritme, beleef het onvergetelijke, ervaar de ruimte van de natuur.

Waar wilt u heen. Zuid- en Oost-Afrika. Zuid-Amerika. Neem de tijd, voel het ritme, beleef het onvergetelijke, ervaar de ruimte van de natuur. Zuidelijk Afrika Neem de tijd, voel het ritme, beleef het onvergetelijke, ervaar de ruimte van de natuur. Weinig bestemmingen in de wereld lenen zich daar zo goed voor als Zuidelijk Afrika waar de geuren,

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park Reisvoorstel 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 3 Franschhoek Vandaag arriveert u om circa 21.30 uur in Kaapstad

Nadere informatie

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five 24-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten van deze reis Kaapstad, Stellenbosch, Tuinroute

Nadere informatie

De Wereld in 1 land. Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC

De Wereld in 1 land. Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC De Wereld in 1 land Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: JOHANNESBURG Na aankomst in Johannesburg transfer naar de Safari

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

Zuid Afrika. Oktober 2012

Zuid Afrika. Oktober 2012 Zuid Afrika Oktober 2012 dag 1 Brussel Johannesburg dag 2 Aankomst Johannesburg Hoogtepunten in deze stad zijn de grotten bij Sterkfontein (overblijfselen gevonden van mensachtigen van meer dan vier miljoen

Nadere informatie

Zuid-Afrika G R O E P S R E I Z E N. 2 2 - d a a g s e r o n d r e i s. 5 t / m 2 6 o k t o b e r 2 0 1 1

Zuid-Afrika G R O E P S R E I Z E N. 2 2 - d a a g s e r o n d r e i s. 5 t / m 2 6 o k t o b e r 2 0 1 1 Zuid-Afrika 2 2 - d a a g s e r o n d r e i s K a a p s t a d, S t e l l e n b o s c h, K n y s n a, O u d t s h o o r n, P o r t E l i z a b e t h, D u r b a n, S h a k a l a n d, S t. L u c i a, S w

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

PROGRAMMA 22 daagse golfreis (selfdrive) Wijngebied, Tuinroute en Kaapstad

PROGRAMMA 22 daagse golfreis (selfdrive) Wijngebied, Tuinroute en Kaapstad PROGRAMMA 22 daagse golfreis (selfdrive) Wijngebied, Tuinroute en Kaapstad dag 1 tot en met dag 4 Franschhoek Vandaag arriveert u in Kaapstad. Hier wordt u van harte welkom geheten door een medewerker

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal.

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal. Dagprogramma 16-daagse Rondreis 'Skitterend' Zuid-Afrika in samenwerking met KRAS Reisroute vertrek 2 oktober 2015 Dag 1: Vliegreis Amsterdam Johannesburg. Dag 2: Aankomst Johannesburg. Johannesburg Pretoria

Nadere informatie

De schoonheid van leegte in Namibië

De schoonheid van leegte in Namibië De schoonheid van leegte in Namibië Reis door Namibie via Caprivi naar Botswana & Vic Falls Tijdens deze reis ziet u eigenlijk alle kleuren van Namibië. U begint bij het rood van de Sossusvlei en reist

Nadere informatie

~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~

~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ 17 dagen/14 nachten Van Johannesburg tot Kaapstad 18/10/2010 03/11/2010 PROGRAMMA Dag 1: Vertrek Brussel Afspraak in Zaventem in de namiddag voor de vlucht naar Johannesburg (British

Nadere informatie

Zuid-Afrika Tuin van eden

Zuid-Afrika Tuin van eden Zuid-Afrika Tuin van eden REISDUUR 16 dagen/13 nachten - ZAFVTTVE adembenemende uitzichten langs de Panoramaroute verblijf in een privéwildreservaat met safari's in open voertuigen ontdek de Tuinroute

Nadere informatie

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 18-daagse rondreis Zuid-Afrika Deluxe Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Voor u ligt de brochure van een bijzondere reis. En dit bijzondere karakter heeft een reden.

Nadere informatie

Wildparken en exotische Bounty stranden

Wildparken en exotische Bounty stranden Zuid-Afrika & Mozambique Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Wildparken en exotische Bounty stranden Johannesburg Kosi Bay Swaziland Maputo Inhambane Bilene Kruger National Park Johannesburg

Nadere informatie

Dagprogramma. Uniek & Boetiek. Dag 1 - Johannesburg. askja.nl

Dagprogramma. Uniek & Boetiek. Dag 1 - Johannesburg. askja.nl Dagprogramma Uniek & Boetiek Deze reis is een combinatie van de vele nationale parken, natuurgebieden, prachtige kustlijnen en gezellige dorpjes die Zuid-AFrika rijk is. De bijzondere ligging van de gekozen

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

Zoeloeland, Mozambique en Kruger

Zoeloeland, Mozambique en Kruger Zuid-Afrika & Mozambique Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zoeloeland, Mozambique en Kruger Johannesburg Zoeloeland Kosi Bay Swaziland Maputo Inhambane Bilene Kruger Park Johannesburg

Nadere informatie

30 daagse rondreis (selfdrive)

30 daagse rondreis (selfdrive) 30 daagse rondreis (selfdrive) Eastern Cape & Karoo met of zonder golf Johannesburg, Port Alfred, Mountain Zebra National park, Graaff- Reinet, Karoo National Park, Oudtshoorn, Plettenberg Bay, Baviaanskloof,

Nadere informatie

Module A : Kruger park, Panoramaroute, trouwfeest

Module A : Kruger park, Panoramaroute, trouwfeest ZUID-AFRIKA REISCENTER Woeringenstraat 5A B 2560 Nijlen T 03-411.25.07 kris@zuidafrika.com www.zuidafrika.com Gegevens huwelijk datum: 07-04-2018 locatie: Zuid-Afrika Modimolle www.kuthaba.co.za eigen

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach Eén van de mooiste reizen die ik gemaakt heb is de reis naar Zuid-Afrika eind augustus twee jaar geleden. Ik heb al veel van de wereld gezien

Nadere informatie

21 daagse golfreis (selfdrive)

21 daagse golfreis (selfdrive) 21 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 4 Franschhoek Vandaag arriveert u in Kaapstad. Hier wordt u van harte welkom

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Gegidste, 21 daagse reis: Het Beste van de Elephant Coast

Gegidste, 21 daagse reis: Het Beste van de Elephant Coast Gegidste, 21 daagse reis: Het Beste van de Elephant Coast Het Beste van de Elephant Coast! Bedankt voor uw interesse om onze gast te zijn op een geweldige safari, speciaal voor u op maat gemaakt. We beloven

Nadere informatie

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2018 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Thema Vrijwilligerswerk

Thema Vrijwilligerswerk Thema Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Johannesburg Dag 2 aankomst Johannesburg Durban St. Lucia Dag 3 St. Lucia; oriëntatieprogramma Dag 4 St.

Nadere informatie

Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~

Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ 17 dagen/14 nachten Van Johannesburg tot Kaapstad 19/10/2011 04/11/2011 PROGRAMMA Dag 1 woe. 19oct. : Vertrek Brussel Afspraak in

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

Zuid-Afrika van A tot Z

Zuid-Afrika van A tot Z Zuid-Afrika Groepsreis Zuid-Afrika van A tot Z Johannesburg - Panoramaroute Kruger National Park - Hluhluwe Garden Route Cape Town * Ontdek het bruisende Johannesburg * Bezoek Soweto en het Apartheid-

Nadere informatie

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 Bergen, woestijn, nationale parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie die doet dromen, niet enkel door zijn

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn)

Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn) Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn) Zuid-Afrika leent zich zeer goed als vakantiebestemming voor het hele gezin. Door het grote aanbod aan activiteiten en faciliteiten zullen jong en oud

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

Dagprogramma. Actief & In stijl. Dag 1 - Aankomst Johannesburg. askja.nl

Dagprogramma. Actief & In stijl. Dag 1 - Aankomst Johannesburg. askja.nl Dagprogramma Actief & In stijl Een ideale reis voor reizigers die van luxe en comfort houden, maar ook graag op een actieve manier van de natuur genieten. Deze bijzondere tour combineert stijlvolle lodges

Nadere informatie

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd Machtig Zuid Afrika Fascinerend - mysterieus - ongetemd vanaf 2895,00 15-daagse vlieg-/bus rondreis. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen. Zuid Afrika Er bestaan al eeuwenlang

Nadere informatie

1067 Lustrumreis Zuid-Afrika Oostkant 2 16 dagen, goed niveau

1067 Lustrumreis Zuid-Afrika Oostkant 2 16 dagen, goed niveau Out in Africa B.V. Burgemeester Verkadesingel 24 3135 KZ VLAARDINGEN tel. 010-4746266, fax 010-4746139 e-mail: info@outinafrica.com www.outinafrica.com 1067 Lustrumreis Zuid-Afrika Oostkant 2 16 dagen,

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken Dag 1 Brussel Johannesburg Lijnvlucht Brussel Johannesburg. Alle hoogtepunten in 16 dagen: Soweto, Kruger, Panoramaroute, Swasiland, Hluhluwe, Tuinroute,

Nadere informatie

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie:

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Dag 1. Hluhluwe Aankomst Richardbay Airport waar wij klaar zullen staan met onze Land Rover Defenders en u naar ons verblijf in Hluhluwe zullen brengen. Hier kunt u even bijkomen van de reis. S Avonds

Nadere informatie

PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City

PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City dag 1 tot en met dag 2 Johannesburg Vanavond arriveert u op Johannesburg International

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

Lesotho, Swaziland & Kruger

Lesotho, Swaziland & Kruger Lesotho, Swaziland & Kruger 15 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Zuid Afrikaanse ontdekking

Zuid Afrikaanse ontdekking Zuid Afrikaanse ontdekking 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Dagprogramma. Authentiek Zuid-Afrika. Dag 1 - Aankomst Kaapstad (ca. 19 km) askja.nl

Dagprogramma. Authentiek Zuid-Afrika. Dag 1 - Aankomst Kaapstad (ca. 19 km) askja.nl Dagprogramma Authentiek Zuid-Afrika Heerlijke vis eten met een koele zeebries door uw haren, wandelen in de rotsachtige Cederberge en zien hoe in augustus en september het gortdroge landschap van Namaqualand

Nadere informatie

Voor de leukste gegidste of zelfstandige rondreizen door Zuid-Afrika!

Voor de leukste gegidste of zelfstandige rondreizen door Zuid-Afrika! Voor de leukste gegidste of zelfstandige rondreizen door Zuid-Afrika! U overweegt U op op safari safari te te gaan? Goed Goed idee! idee! De De huidige wisselkoers maakt maakt Zuid-Afrika wel wel heel

Nadere informatie

Echt Te Gast Zuid-Afrika - selfdrive 20 dagen Vlaamse en Nederlandse b&b s Half pension + 1/2 fles wijn Persoonlijk onthaal luchthaven

Echt Te Gast Zuid-Afrika - selfdrive 20 dagen Vlaamse en Nederlandse b&b s Half pension + 1/2 fles wijn Persoonlijk onthaal luchthaven Echt Te Gast Zuid-Afrika - selfdrive 20 dagen Vlaamse en Nederlandse b&b s Half pension + 1/2 fles wijn Persoonlijk onthaal luchthaven Het Zuid-Afrika Reiscenter heeft, samen met enkele Vlamingen, Nederlanders

Nadere informatie

14 Daagse rondreis Zuid Afrika

14 Daagse rondreis Zuid Afrika Blad 1/6 14 Daagse rondreis Zuid Afrika Luxe Privaat Tour met Vlaamse gids van Kaapstad en Tuin Route en 2x safaripark. Een prachtige reis van zowel Kaapstad als de Tuinroute. U bezoekt o.a. :De Tafelberg,

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Individuele reis vervanging of verlenging van de accommodaties mogelijk Hoogtepunten: Ruaha NP: 4 nachten Selous Game Reserve: 4 nachten Tanzania Beach

Nadere informatie

Hoogtepunten van Zuid-Afrika

Hoogtepunten van Zuid-Afrika Self-drive voorbeeldroute Vaste accommodatie diverse niveaus Zuid-Afrika Hoogtepunten van Zuid-Afrika Als eerste voorbeeld voor Zuid-Afrika één van de meest geboekte self-drive routes langs vele bekende

Nadere informatie

Individuele rondreis: Hoogtepunten van Zuid-Afrika. Rondreis. Programma. Johannesburg - dag 1 t/m 2

Individuele rondreis: Hoogtepunten van Zuid-Afrika. Rondreis. Programma. Johannesburg - dag 1 t/m 2 Individuele rondreis: Hoogtepunten van Zuid-Afrika In drie weken tijd maakt u kennis met alle bekende hoogtepunten van Zuid-Afrika. En dat zijn er nogal wat! Vanuit Johannesburg rijdt u naar eindpunt Kaapstad

Nadere informatie

Tuin van Eden. Reisroute

Tuin van Eden. Reisroute Kaapstad.org / Akho Africa Tours & Safaris Datum Dag 1 Kaapstad Hermanus Tuin van Eden Reisroute Vertrek in Kaapstad en via de N2 richting Somerset West. Vervolgens via de R44 langs de prachtige kustlijn

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika te voet. Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika te voet. Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap Zuid-Afrika Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap Zuid-Afrika te voet Johannesburg Mpumalanga Kruger National Park Swaziland - Isimangoliso Wetland Park Zululand Drakensbergen - Johannesburg

Nadere informatie

Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4 Kaapstad - Swellendam

Nadere informatie

Zuid Afrikaanse ontdekking

Zuid Afrikaanse ontdekking Zuid Afrikaanse ontdekking 20 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

THE BIRCHWOOD EXECUTIVE HOTEL (B&B)

THE BIRCHWOOD EXECUTIVE HOTEL (B&B) Out in Africa B.V. Burgemeester Verkadesingel 24 3135 KZ VLAARDINGEN tel. 010-4746266, fax 010-4746139 e-mail: info@outinafrica.com www.outinafrica.com 1046 Mauritius en Zuid-Afrika Oostkant - Honeymoon

Nadere informatie

Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika

Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika Hieronder vindt u het uitgewerkte reisadvies voor de Wijnliefhebbersreis van september. Bij deze wijnreis naar Zuid-Afrika, staat het kleine genieten centraal, gecombineerd

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011

Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011 Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011 Safari in Botswana is een once-in-a-lifetime experience. De ongetemde wildernis, de pure natuur, de ongereptheid: Botswana is eigenlijk één grote wildpark

Nadere informatie

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU BOTSWANA UNTOUCHED Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU Begin je tour door het Marakele National Park, Khama Rhino Sanctuary en de Makgadikgadipannen te ervaren.

Nadere informatie

CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016

CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016 CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016 LIGGING KLIMAAT PRETORIA (1400 M) gemiddelde maximum temperatuur ( C) gemiddelde minimum temperatuur ( C) gemiddeld aantal uren zon per dag gemiddeld aantal dagen neerslag per

Nadere informatie

1037 Zuid-Afrika Hoogtepunten - 3 21 dagen, basis niveau

1037 Zuid-Afrika Hoogtepunten - 3 21 dagen, basis niveau Out in Africa B.V. Burgemeester Verkadesingel 24 3135 KZ VLAARDINGEN tel. 010-4746266, fax 010-4746139 e-mail: info@outinafrica.com www.outinafrica.com 1037 Zuid-Afrika Hoogtepunten - 3 21 dagen, basis

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

GOLFREIS ZUID AFRIKA

GOLFREIS ZUID AFRIKA GOLFREIS ZUID AFRIKA We gaan ervoor! In februari 2017 op reis naar dit mooie land waar prachtige natuur te bewonderen is, wilde dieren van dichtbij bijna aan te raken zijn, en je op schitterende plekken

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie