PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark"

Transcriptie

1 PROGRAMMA 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark dag 1 Kaapstad Eindelijk is de grote dag aangebroken! Vandaag vertrekt uw KLM vlucht van Amsterdam naar Kaapstad, waar u omstreeks uur zal landen. Hier wordt u van harte welkom geheten door een medewerker van uw 4* Guesthouse. Deze persoon verzorgt de transfer naar uw accommodatie, gelegen in de wijk Greenpoint in Kaapstad. De eigenaar zal u goed verzorgen en uiteraard assisteren bij het maken van een keuze voor het restaurant waar u kunt dineren. dag 2 Kaapstad Robben Island Om uur wordt bij de Guesthouse door Europcar uw huurauto afgeleverd. Zoals u al weet dient u links te rijden in Zuid Afrika. Vandaag hebben wij voor u om uur een excursie geboekt naar Robben Island. De boot vertrekt vanaf het V&A Waterfront en neemt u mee naar Robben Island, de gevangenis alwaar voormalig president Nelson Mandela 18 jaren van zijn leven heeft doorgebracht. Na afloop kunt u het gezellige Waterfront verkennen.

2 dag 3 Kaapstad Cape Peninsula Tour Vandaag adviseren wij u de prachtige Cape Peninsula dagtour te maken, die u langs onder andere Simonstown, bekend om de pinguïns op het strand, Cape Point Nature Reserve met Kaap de Goede Hoop, Chapman's Peak en Hout Bay, bekend om de boottocht naar de zeehondjes, leidt. dag 4 Kaapstad dag ter vrije besteding Op de dag ter vrije besteding in dé cosmopolitan van Zuid Afrika, Kaapstad, ook wel The Mother of South Africa genoemd, heeft u alle gelegenheid om de bezienswaardigheden van Kaapstad en haar omgeving te ontdekken. Er zijn vele bezienswaardigheden zoals o.a. de Tafelberg bij zonsondergang, het Victoria & Alfred Waterfront, het South African Cultural Museum, Greenmarket, Kirstenbosch Botanische Tuinen, Castel of Good Hope, Two Oceans Aquarium, een helikoptervlucht over de stad maken of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de stranden Clifton Beach en Bantry Bay en daar aan het strand lekker dineren. dag 5 Kaapstad bezoek aan township Khayalitsha Na het ontbijt wordt u vandaag om uur bij uw accommodatie opgehaald door uw persoonlijke gids Calvin Johannes, die u meeneemt voor een indrukwekkende tour door de grote township Khayalitsha. Gedurende deze tour laat Calvin u kennis maken met de lokale bewoners van deze township. Omstreeks uur brengt Calvin u weer terug naar de accommodatie en heeft u vervolgens de rest van de middag ter vrije besteding. Verblijf in een 4* Guesthouse op basis van logies en ontbijt.

3 dag 6 tot en met dag 8 Wijnlanden Franschhoek Tijd om de mooie stad Kaapstad te verlaten en op weg te gaan naar de nabij gelegen wijnlanden. Hier overnacht u in het pittoreske Franschhoek gedurende drie nachten in een 4* Guesthouse in een luxury room op basis van logies en ontbijt. Voor dag 6 hebben wij een reservering voor u gemaakt om uur voor een Vineyard Tour bij het bekende wijnhuis Boschendal en aansluitend kunt u genieten van een leuke picknick lunch in de prachtige tuin. Wij kunnen u de Boschendal Blanc de Noir van harte aanbevelen! In het plaatsje Franschhoek zijn een aantal zeer goede restaurants gevestigd, waarvan wij Les Quartier Francais (onderdeel uitmakend van Relais & Chateau groep) en het daar tegenover gelegen Reubens ten zeerste aanbevelen. Op dag 7 heeft u een vrije dag ter besteding en kunt u misschien een dagtocht maken via een mooie route langs de kustplaatsen Gordon s Bay en Pringle Bay naar het lieflijke kustplaatsje Hermanus of bijvoorbeeld een dagtocht maken naar onder andere de plaatsen Ceres en Tulbagh. De overige tijd in dit gebied kunt u een tocht door de prachtige wijnlanden en een bezoek brengen aan misschien nog een ander wijnhuis naar eigen keuze. Op korte afstand van elkaar liggen de plaatsen Stellenbosch en Paarl. Informatie kunt u altijd verkrijgen bij uw guesthouse of bij het plaatselijke toeristenbureau. dag 9 en dag 10 Oudtshoorn Na het ontbijt rijdt u via de prachtige route door de wijnlanden, de Route 62 door de binnenlanden naar Oudtshoorn in het gebied genaamd Karoo. Hier verblijft u twee nachten in een 4 * Guesthouse op basis van logies en ontbijt in een zogenaamde water cabin. Deze accommodatie is gelegen net buiten Oudtshoorn, op slechts enkele minuten afstand van hartje centrum, tegenover de Safari Ostrich Showfarm.

4 Oudtshoorn staat bekend om de struisvogelindustrie en u kunt, indien geïnteresseerd, een Struisvogelfarm bezoeken. Daarnaast biedt Oudtshoorn diverse andere hoogtepunten zoals de Cango Caves, het CP Nels Museum, een prachtige route door de Swartberg Mountains, of een bezoek aan Cango Wildlife Ranch, waar u een interessante rondleiding krijgt door dit wild park en de kans heeft om een Cheeta (jachtluipaard) te aaien. dag 11 tot en met dag 14 Knysna Deze dagen brengt u door in hét centrum van de tuinroute, het artistieke plaatsje Knysna en verblijft u in een zeer goed en leuk 3* Guesthouse op basis van logies en ontbijt. In Knysna en omgeving zijn legio hoogtepunten te bezoeken en activiteiten te ondernemen, zoals het maken van een boottrip naar de indrukwekkende Knysna Heads met een tour door het Featherbed Nature Reserve, het plaatsje Plettenberg Bay bezichtigen, Brenton on Sea voor het strand. Naast een rit op de authentieke stoomtrein de Outenique Choo-Tjoe, welke tussen Knysna en George rijdt, kunt u de omgeving te voet, te paard, per fiets, per boot en per auto ontdekken. Uiteraard adviseren wij u ook een bezoek te brengen aan het mooie Tsitsikamma National Park. dag 15 en dag 16 Addo U verlaat de tuinroute en gaat op weg naar het landelijke plaatsje Addo. Hier verblijft u twee nachten in het welbekende zeer goed verzorgde en prachtig gelegen 5* Guesthouse. Het verblijf alhier is op basis van logies en ontbijt. Deze accommodatie maakt onderdeel uit van Good Cooks en dit betekent dat u hier

5 heerlijk kunt dineren. Met alle plezier geven wij de reservering voor het diner voor u door. Nabij het plaatsje Addo kunt u alvast een voorproefje krijgen van het Wildlife, waar Zuid Afrika over beschikt en een bezoek brengen aan het Addo Elephant National Park, waar u ongetwijfeld een van de vele olifanten en ander wild zal zien. dag 17 tot en met dag 19 Hazyview Op dag 17 reist u na het ontbijt richting airport van Port Elizabeth waar u de huurauto met volle tank! inlevert bij Europcar en waar u vervolgens incheckt voor uw vlucht om uur van Port Elizabeth naar Johannesburg (vlucht SA412) en vervolgens om uur doorvliegt met vlucht SA 8136 naar Nelspruit. Hier komt u om uur aan en neemt weer uw huurauto in ontvangst en rijdt naar het nabij gelegen plaatsje Hazyview (circa 1 uurtje) In Hazyview aangekomen ziet u vanzelf de weg naar links aangegeven richting het zeer vriendelijke 4* guesthouse. U verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Er is een restaurant met zeer uitgebreide goede kaart aanwezig. Op dag 18 heeft u een dag ter vrije besteding en kunt u bijvoorbeeld even lekker relaxen bij het heerlijke zwembad van uw guesthouse of het plaatsje Hazyview verkennen.

6 Overigens is het ook erg leuk om deel te nemen aan het zogenaamde evening festival van het nabij gelegen Shangana Cultural Village. Dit betreft een avondvullend programma met zang en dans van de mensen, die tot de Shangaan stam behoren en deze show wordt onderbroken voor een traditionele maaltijd. Kosten bedragen ongeveer R 200,00. Voor wat betreft het kopen van souvenirs adviseren wij u dit zoveel mogelijk te doen bij de dames aan de kant van de weg, aangezien zij veel goedkoper zijn dan de gevestigde souvenirs winkels. Maar vooral ook om de arme zwarte bevolking hiermee te steunen. Wanneer u geïnteresseerd bent in echte authentieke Afrikaanse kunststukken, is het absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen aan Delgoa, gelegen in Graskop. Op dag 19 adviseren wij u bijtijds te vertrekken om de prachtige Panoramaroute in de Blyde River Canyon te bezichtigen. Wij adviseren u via Hazyview naar Graskop te rijden, een gezellig plaatsje waar u alle gelegenheid heeft om van een kopje koffie te genieten. Vervolgens rijdt u door Graskop heen en bij helder weer brengt u een bezoek aan de welbekende God s Window. Dit betreft een uitzicht over deze omgeving, welke de Lowveld genoemd wordt. Vervolg deze weg en bij de splitsing aangekomen gaat u naar rechts, welke weg vanzelf langs interessante bezienswaardigheden als Bourke s Luck Potholes komt. Dit betreft een aardige wandeling, die u het natuurfenomeen laat zien, van de kogelgaten uitgeslepen in de rotswanden en bodem, op de locatie waar de Blyde Rivier en de Treur Rivier elkaar ontmoeten. Verderop langs deze weg treft u het magnifieke en misschien wel het mooiste uitzicht op de bekende Three Rondavels. Na een bezoek aan de Three Rondavels rijdt u weer terug en vlak na Bourke s Luck Potholes wordt de weg naar Vaalhoek aangegeven. Hier slaat u rechtsaf en rijdt via een prachtige alternatieve route over een onverharde weg naar het pittoreske voormalige goudzoekers plaatsje Pilgrim s Rest, hetgeen in zijn totaal tot een museum is benoemd. Na een bezoek en eventueel een lunch in Pilgrim s Rest rijdt u via het plaatsje Sabie terug richting Hazyview. Voordat u Sabie bereikt kunt u een bezoek brengen aan de mooie MacMac waterval, die aan de linkerzijde van de weg gelegen is en duidelijk aangegeven wordt. Vanuit Sabie rijdt u terug naar Hazyview waar u wederom verblijft in Rissington Inn op basis van logies en ontbijt.

7 dag 20 tot en met dag 22 Sabi Sands Game Reserve Na het ontbijt reist u op uw gemak naar het wildreservaat Sabi Sands Game Reserve. Ter hoogte van de plaats Acornhoek wordt de richting naar de noordelijke ingang van dit reservaat duidelijk aangegeven. De laatste 50 km rijdt u door de traditionele dorpjes van de Shangaan stam en is het absoluut veilig om onderweg te stoppen om mensen van deze vriendelijke stam te ontmoeten. U rijdt naar de ingang van Sabi Sands Game Reserve. Entreekosten bedragen R 70,00 per auto. Vervolgens volgt u de borden naar de 5* Lodge. Vergeet niet goed om u heen te kijken want per slot van rekening rijdt u hier in Big Five Country. Het is natuurlijk dé sport om de Big Five te spotten, de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en de moeilijkste (om te vinden) van de vijf, het prachtige luipaard! Na aankomst geniet u van de lekkere lunch en heeft u de tijd om te relaxen of een verfrissende duik in uw privé plunge pool te nemen bij uw ruime suite. Na de thee (om ongeveer uur) neemt u deel aan een echte safari rit in een open 4x4 safariauto op zoek naar deze 'big five'. Tegen zonsondergang wordt midden in de bush gestopt voor een drankje (de zogenaamde Sundowner) en wacht de ranger en de tracker totdat de nacht invalt. Vervolgens zal de tracker de rest van de game drive met behulp van een sterke lamp proberen de nachtdieren voor u te vinden. Terug bij de lodge wacht een diner onder de open sterrenhemel bij het kampvuur. Verblijf op basis van vol pension en inclusief alle safari activiteiten. Tegen bijbetaling is het tevens mogelijk om met één van de zwarte lokale rangers een bezoek te brengen aan de dorpjes Dixie of Utah, gelegen net buiten het reservaat. U ziet dan hoe deze mensen leven en kunt ook een bezoek brengen aan

8 een lokaal schooltje. De kosten van deze excursie bedragen ongeveer R 185,00 per persoon, welk ten goede komt van ondersteunende projecten voor de mensen die in deze dorpjes leven. dag 23 Dullstroom Na de laatste ochtend safari rit en het welverdiende ontbijt verlaat u dit wildreservaat en rijdt u via een prachtige route via Graskop naar Sabie en vervolgens over de Long Tom Pass naar Dullstroom. In deze mooie omgeving zijn tal van activiteiten te ondernemen maar het staat met name bekend vanwege de mogelijkheden om hier op forel te vissen. U verblijft in een uitstekend 4* Guesthouse op basis van half pension. dag 24 Pretoria Eventueel na een korte ochtend wandeling rijdt u vandaag naar de mooie stad Pretoria. In deze stad verblijft u in een 4* hotel op basis van logies en ontbijt. Uiteraard kunt u in het restaurant ook dineren. dag 25 Pretoria - Johannesburg Vandaag is het helaas uw laatste dag van de vakantie, die u naar eigen keuze kunt invullen. In Pretoria zijn een tal van musea en historische monumenten te bezoeken waaronder het indrukwekkende Voortrekkers Monument. In de loop van de avond rijdt u naar Johannesburg International Airport, waar u bij Europcar uw huurauto inlevert met volle tank! Vervolgens checkt u in voor de rechtstreekse KLM vlucht terug naar Amsterdam, welke om uur vertrekt. De geplande aankomsttijd in Amsterdam is de volgende dag, dag 26 om uur. Einde reis

9

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Dag 1 Nelspruit Aankomst in Johannesburg. Hier staat een huurauto voor u klaar bij Europcar. Vervolgens rijdt u naar Nelspruit. U verblijft hier in een mooi gelegen lodge

Nadere informatie

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park Reisvoorstel 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 3 Franschhoek Vandaag arriveert u om circa 21.30 uur in Kaapstad

Nadere informatie

PROGRAMMA 22 daagse golfreis (selfdrive) Wijngebied, Tuinroute en Kaapstad

PROGRAMMA 22 daagse golfreis (selfdrive) Wijngebied, Tuinroute en Kaapstad PROGRAMMA 22 daagse golfreis (selfdrive) Wijngebied, Tuinroute en Kaapstad dag 1 tot en met dag 4 Franschhoek Vandaag arriveert u in Kaapstad. Hier wordt u van harte welkom geheten door een medewerker

Nadere informatie

PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City

PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City dag 1 tot en met dag 2 Johannesburg Vanavond arriveert u op Johannesburg International

Nadere informatie

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE Ned: v.twickelostr.13, 7411 SC Deventer Tel: 0570-640300 / 06-23261115. Email: info@avtours.nl Kenya: Nr 235 Loresho Ridge Rd, Off lower Kabete Rd, 00100 Nairobi. Website:www.avtours.nl ZUID-AFRIKA SELF

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Zuid Afrika. Oktober 2012

Zuid Afrika. Oktober 2012 Zuid Afrika Oktober 2012 dag 1 Brussel Johannesburg dag 2 Aankomst Johannesburg Hoogtepunten in deze stad zijn de grotten bij Sterkfontein (overblijfselen gevonden van mensachtigen van meer dan vier miljoen

Nadere informatie

21 daagse golfreis (selfdrive)

21 daagse golfreis (selfdrive) 21 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 4 Franschhoek Vandaag arriveert u in Kaapstad. Hier wordt u van harte welkom

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

Zuid-Afrika Tuin van eden

Zuid-Afrika Tuin van eden Zuid-Afrika Tuin van eden REISDUUR 16 dagen/13 nachten - ZAFVTTVE adembenemende uitzichten langs de Panoramaroute verblijf in een privéwildreservaat met safari's in open voertuigen ontdek de Tuinroute

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

17 daagse Golfrondreis (selfdrive)

17 daagse Golfrondreis (selfdrive) 17 daagse Golfrondreis (selfdrive) Johannesburg, Hazyview, Thorny Bush game reserve, Nelspruit/Mbombela, Eswatini, St. Lucia, Salt Rock Dag 1 Johannesburg Vandaag arriveert u s avonds met de directe KLM

Nadere informatie

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken Dag 1 Brussel Johannesburg Lijnvlucht Brussel Johannesburg. Alle hoogtepunten in 16 dagen: Soweto, Kruger, Panoramaroute, Swasiland, Hluhluwe, Tuinroute,

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

30 daagse rondreis (selfdrive)

30 daagse rondreis (selfdrive) 30 daagse rondreis (selfdrive) Eastern Cape & Karoo met of zonder golf Johannesburg, Port Alfred, Mountain Zebra National park, Graaff- Reinet, Karoo National Park, Oudtshoorn, Plettenberg Bay, Baviaanskloof,

Nadere informatie

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Individueel reizen heeft als voordeel dat u zelf bepaalt waar u heen reist, hoe u reist en in welk tempo. Wij willen u in die vrijheid zo min mogelijk beperken. Daarom

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

21 daagse golfrondreis (selfdrive)

21 daagse golfrondreis (selfdrive) 21 daagse golfrondreis (selfdrive) Stellenbosch, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna & Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 4 Stellenbosch gemiddelde reistijd circa 30 minuten Vandaag arriveert u

Nadere informatie

~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~

~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ 17 dagen/14 nachten Van Johannesburg tot Kaapstad 18/10/2010 03/11/2010 PROGRAMMA Dag 1: Vertrek Brussel Afspraak in Zaventem in de namiddag voor de vlucht naar Johannesburg (British

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie

Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie Overland expeditie Zuid-Afrika in Accommodatie Een overland expeditie en outdoor leven kan je in deze reisformule combineren met overnachtingen in echte bedden. Bij ons kunnen max 12 personen mee, plus

Nadere informatie

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five 24-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten van deze reis Kaapstad, Stellenbosch, Tuinroute

Nadere informatie

De Wereld in 1 land. Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC

De Wereld in 1 land. Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC De Wereld in 1 land Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: JOHANNESBURG Na aankomst in Johannesburg transfer naar de Safari

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Verslag van onze vakantie in Zuid-Afrika van 17 september t/m 2 oktober 2011

Verslag van onze vakantie in Zuid-Afrika van 17 september t/m 2 oktober 2011 Verslag van onze vakantie in Zuid-Afrika van 17 september t/m 2 oktober 2011 Op 17 september 2011 zijn wij, Jan en Tillie van Wijk met onze bovenburen Ann Nielissen en Jan Böhmer van Schiphol naar Johannesburg

Nadere informatie

Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn)

Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn) Met de kinderen op reis door Zuid-Afrika (23 dgn) Zuid-Afrika leent zich zeer goed als vakantiebestemming voor het hele gezin. Door het grote aanbod aan activiteiten en faciliteiten zullen jong en oud

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

Het huis. Game Drives. Kruger Park. Thom Nijboer (20) en Ton van Beek (19) t/m

Het huis. Game Drives. Kruger Park. Thom Nijboer (20) en Ton van Beek (19) t/m Thom Nijboer (20) en Ton van Beek (19) 18-07-2018 t/m 04-08-2018 Het huis Mhofu is echt een super huis om vakantie in te vieren! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het huis is heeft meer dan genoeg ruimte,

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal.

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal. Dagprogramma 16-daagse Rondreis 'Skitterend' Zuid-Afrika in samenwerking met KRAS Reisroute vertrek 2 oktober 2015 Dag 1: Vliegreis Amsterdam Johannesburg. Dag 2: Aankomst Johannesburg. Johannesburg Pretoria

Nadere informatie

12 daagse golfreis Kaapstreek

12 daagse golfreis Kaapstreek 12 daagse golfreis Kaapstreek (selfdrive), & Constantia/Capetown dag 1 Vandaag arriveert u in Kaapstad. Indien u met KLM s avonds aankomt wordt u van harte welkom geheten door een medewerker van Sunshine

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~

Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ Het meest volledige programma voor Zuid Afrika ~ ZINDEREND ZUID-AFRIKA ~ 17 dagen/14 nachten Van Johannesburg tot Kaapstad 19/10/2011 04/11/2011 PROGRAMMA Dag 1 woe. 19oct. : Vertrek Brussel Afspraak in

Nadere informatie

14 Daagse rondreis Zuid Afrika

14 Daagse rondreis Zuid Afrika Blad 1/6 14 Daagse rondreis Zuid Afrika Luxe Privaat Tour met Vlaamse gids van Kaapstad en Tuin Route en 2x safaripark. Een prachtige reis van zowel Kaapstad als de Tuinroute. U bezoekt o.a. :De Tafelberg,

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen huurauto luchthaven Port Elizabeth 4 nachten Beach Hotel,

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Lesotho, Swaziland & Kruger

Lesotho, Swaziland & Kruger Lesotho, Swaziland & Kruger 15 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen

Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen Zuid Afrika met kinderen Op safari & andere avonturen Onze zomervakantie valt precies in de Zuid-Afrikaanse winter. De dagen aan de Kaap wisselen af van een zonnige 20 graden tot een regenachtige koude

Nadere informatie

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach Eén van de mooiste reizen die ik gemaakt heb is de reis naar Zuid-Afrika eind augustus twee jaar geleden. Ik heb al veel van de wereld gezien

Nadere informatie

Welkom in de regenboognatie

Welkom in de regenboognatie ZUID-AFRIKA, SWAZILAND Welkom in de regenboognatie Rondreis met huurwagen REF: 138 REISBESCHRIJVING Kaapstad - Hermanus - Stellenbosch - Pretoria - Krugerpark - Swaziland - Zoeloeland - Balito INTRODUCTIE

Nadere informatie

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt.

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. Morukuru Family heeft als doel om ervoor te zorgen dat u tijdens uw vakantie, het pure

Nadere informatie

Zuid Afrikaanse ontdekking

Zuid Afrikaanse ontdekking Zuid Afrikaanse ontdekking 20 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Kids in the Bush. Dag 1

Kids in the Bush. Dag 1 Kids in the Bush Dag 1 Dag 2 Het is mogelijk om, vóór vertrek naar Bushveld Retreat in de provincie Limpopo, een fietstour te maken door Soweto, de zwarte wijk van Johannesburg, met lunch in een lokaal

Nadere informatie

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro Routeomschrijving Kaapstad - Caïro Dag 1: Aankomst Kaapstad. Transfer naar Cape Grace hotel bij V&A Waterfront. Welkom, diner en overnachting in het hotel. Dag 2: Om 08.30 uur wijnproeverij bij Groot Constantia

Nadere informatie

Tuin van Eden. Reisroute

Tuin van Eden. Reisroute Kaapstad.org / Akho Africa Tours & Safaris Datum Dag 1 Kaapstad Hermanus Tuin van Eden Reisroute Vertrek in Kaapstad en via de N2 richting Somerset West. Vervolgens via de R44 langs de prachtige kustlijn

Nadere informatie

Dag 2 t/m dag 4 Afstand ca. 240km Reistijd ca. 3 uur

Dag 2 t/m dag 4 Afstand ca. 240km Reistijd ca. 3 uur Zuid-Afrika Hoogtepunten 23 dagen, exclusief niveau Reisperiode in dit voorbeeld: dec-jan Beste tijd: Kan hele jaar door. Dit voorbeeld is exclusief internationale vluchten. Binnenlandse vlucht van Port

Nadere informatie

Zuid Afrikaanse ontdekking

Zuid Afrikaanse ontdekking Zuid Afrikaanse ontdekking 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Garden route & Lesotho

Garden route & Lesotho Garden route & Lesotho 13 dagen, accommodatiereis Prijs: 995,- Activiteiten pakket: 45,- Eenpersoonstoeslag: 157,- Maaltijden: 12x ontbijt, 11x lunch, 11x diner Startpunt rondreis: Kaapstad Eindpunt rondreis:

Nadere informatie

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! Lake Victoria 12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! "Een onvergetelijke safari reis, waarin de hoogtepunten van Tanzania op een krachtige manier worden beleefd!" DE VOORDELEN Het hele

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

Zuid-Afrika van A tot Z

Zuid-Afrika van A tot Z Zuid-Afrika Groepsreis Zuid-Afrika van A tot Z Johannesburg - Panoramaroute Kruger National Park - Hluhluwe Garden Route Cape Town * Ontdek het bruisende Johannesburg * Bezoek Soweto en het Apartheid-

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd Machtig Zuid Afrika Fascinerend - mysterieus - ongetemd vanaf 2895,00 15-daagse vlieg-/bus rondreis. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen. Zuid Afrika Er bestaan al eeuwenlang

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2018 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden.

Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden. Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden. Dag 1: Vertrek vanaf Schiphol, Zaventem, Frankfurt, Parijs of London Dag 2: Aankomst op Tambo International Airport, Johannesburg in

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Dagprogramma. Uniek & Boetiek. Dag 1 - Johannesburg. askja.nl

Dagprogramma. Uniek & Boetiek. Dag 1 - Johannesburg. askja.nl Dagprogramma Uniek & Boetiek Deze reis is een combinatie van de vele nationale parken, natuurgebieden, prachtige kustlijnen en gezellige dorpjes die Zuid-AFrika rijk is. De bijzondere ligging van de gekozen

Nadere informatie

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

Groene safari reis, balsem voor de ziel

Groene safari reis, balsem voor de ziel Groene safari reis, balsem voor de ziel Dromen van luxe safari's wordt werkelijkheid met deze reis door de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Het groen van de parken, de kleurrijkheid van de dieren

Nadere informatie

Van Kaap tot Bush. Deze reis is beschikbaar voor self-drive, kleine groep of met privaat gids

Van Kaap tot Bush. Deze reis is beschikbaar voor self-drive, kleine groep of met privaat gids Kaapstad.org / Akho Africa Tours & Safaris Van Kaap tot Bush Datum Dag 1 Deze reis is beschikbaar voor self-drive, kleine groep of met privaat gids Aankomst in Cape Town Aankomst in Kaapstad waar u kennis

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

20 dagen ZUID AFRIKA: Nie Gewoon Nie rondreis Donderdag 19 oktober t/m dinsdag 07 november 2017

20 dagen ZUID AFRIKA: Nie Gewoon Nie rondreis Donderdag 19 oktober t/m dinsdag 07 november 2017 Fietelstraat 129 9700 Oudenaarde (Eine) T 055 31 85 68 F 055 31 36 51 info@aglaiatravels.be www.scheldevallei.be 20 dagen ZUID AFRIKA: Nie Gewoon Nie rondreis Donderdag 19 oktober t/m dinsdag 07 november

Nadere informatie

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie:

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Dag 1. Hluhluwe Aankomst Richardbay Airport waar wij klaar zullen staan met onze Land Rover Defenders en u naar ons verblijf in Hluhluwe zullen brengen. Hier kunt u even bijkomen van de reis. S Avonds

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Individuele rondreis: Hoogtepunten van Zuid-Afrika. Rondreis. Programma. Johannesburg - dag 1 t/m 2

Individuele rondreis: Hoogtepunten van Zuid-Afrika. Rondreis. Programma. Johannesburg - dag 1 t/m 2 Individuele rondreis: Hoogtepunten van Zuid-Afrika In drie weken tijd maakt u kennis met alle bekende hoogtepunten van Zuid-Afrika. En dat zijn er nogal wat! Vanuit Johannesburg rijdt u naar eindpunt Kaapstad

Nadere informatie

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Maaltijden: Diner en ontbijt. Hluhluwe Game Reserve

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Maaltijden: Diner en ontbijt. Hluhluwe Game Reserve Dag 1. Hluhluwe Aankomst Richardbay Airport waar wij klaar zullen staan met onze Land Rover Defenders en u naar ons verblijf in Hluhluwe zullen brengen. Hier kunt u even bijkomen van de reis. S Avonds

Nadere informatie

SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid. ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA

SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid. ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA Dag 1: Brussel (02 nov) De Belgische reisleider wacht je op bij de luchthaven. Nachtvlucht naar Johannesburg

Nadere informatie

Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017

Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017 Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017 Geheel conform uw wensen samengesteld en persoonlijk begeleid door Gijs van Bilsen. U maakt een privé rondreis door Zuid-Afrika heel relaxed in uw eigen

Nadere informatie

Djoser BV Breestraat CM Leiden

Djoser BV Breestraat CM Leiden Op schiphol leren we de eerste medereizigers al kennen. wat zijn we ver van huis. Even kennismaken met de Zuid-Afrikaanse Nobelprijswinnaars. Robbeneiland en de kids met gebalde ANC vuist. Hier zat Mandela

Nadere informatie

Land, volk en cultuur. Reisinformatie. Onderweg in Zuid-Afrika. Inhoud. Hoofdstuk 1 - Kaapstad en omgeving

Land, volk en cultuur. Reisinformatie. Onderweg in Zuid-Afrika. Inhoud. Hoofdstuk 1 - Kaapstad en omgeving Inhoud Afrika's opwindendste la n d... 10 Zuid-Afrika als reisbestemming...12 Hulp bij het plannen van uw reis... 14 Suggesties voor rondreizen... 18 Land, volk en cultuur Zuid-Afrika in het k o r t...

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika te voet. Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika te voet. Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap Zuid-Afrika Avontuurlijke wandelreis in internationaal gezelschap Zuid-Afrika te voet Johannesburg Mpumalanga Kruger National Park Swaziland - Isimangoliso Wetland Park Zululand Drakensbergen - Johannesburg

Nadere informatie

Zuid-Afrika, van Kaapstad naar Johannesburg 28 dagen puur genieten van Natuur en Wildlife

Zuid-Afrika, van Kaapstad naar Johannesburg 28 dagen puur genieten van Natuur en Wildlife Zuid-Afrika, van Kaapstad naar Johannesburg 28 dagen puur genieten van Natuur en Wildlife Zuid-Afrika is een land vol tegenstrijdigheden. Armoede, rijkdom, mooie natuur, drukke industrie. Alles is er te

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP 26 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd

Machtig Zuid Afrika. Fascinerend - mysterieus - ongetemd Machtig Zuid Afrika Fascinerend - mysterieus - ongetemd vanaf 2995,00 15-daagse vlieg-/bus rondreis; vertrek 6 november 2015. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen. Zuid

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 Bergen, woestijn, nationale parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie die doet dromen, niet enkel door zijn

Nadere informatie

Dagprogramma. Authentiek Zuid-Afrika. Dag 1 - Aankomst Kaapstad (ca. 19 km) askja.nl

Dagprogramma. Authentiek Zuid-Afrika. Dag 1 - Aankomst Kaapstad (ca. 19 km) askja.nl Dagprogramma Authentiek Zuid-Afrika Heerlijke vis eten met een koele zeebries door uw haren, wandelen in de rotsachtige Cederberge en zien hoe in augustus en september het gortdroge landschap van Namaqualand

Nadere informatie