Welke gegevens verzamelen we?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welke gegevens verzamelen we?"

Transcriptie

1 W4Kangoeroe organiseert een wedstrijd voor scholieren. We hebben hiervoor uiteraard enkele persoonsgegevens van de deelnemende scholieren nodig (formeel heet dit een gerechtvaardigd belang ). In dit document beschrijven we welke gegevens we gebruiken, met welk doel en hoe we daarmee omgaan. De Stichting Wiskunde Kangoeroe is verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens en is te bereiken op Welke gegevens verzamelen we? Inschrijving van een school voor deelname aan wedstrijd Een leraar (coördinator) schrijft de school in voor deelname aan de Kangoeroewedstrijd. De gegevens die wij hiervoor nodig hebben zijn: naam school, adres school (post- en bezorgadres), telefoonnummer school; naam, werk adres van coördinator; naam, werk adres en werkadres van betalingsverantwoordelijke (administrateur). Deze gegevens hebben we nodig om de correspondentie met school goed te laten verlopen. En om de factuur naar de juiste persoon (betalingsverantwoordelijke) te kunnen sturen. Wedstrijd zelf Als deelnemer aan de wedstrijd vul je jouw gegevens in op een schrapformulier. Het gaat om je naam, geslacht en klas waar je in zit. De naam van de school is te herleiden uit de barcode op elk schrapformulier. En natuurlijk ook de door jou ingevulde antwoorden, zodat we je score kunnen berekenen. Je klas hebben we nodig omdat de wedstrijd in categorieën verdeeld is. Je geslacht gebruiken we alleen voor de statistieken. Mocht je liever geen geslacht willen aangeven, dan is dat geen probleem; het heeft verder nergens invloed op. SMART-finale Als je je vervolgens plaatst voor de SMART-finale (geldt alleen voor leerlingen van groep 7, groep 8 en van het VMBO die de SMART-versie gemaakt hebben), dan vragen we je ook om het huisadres, adres en telefoonnummer. Deze gegevens vul je in op onze beveiligde website. We hebben deze gegevens nodig om je een uitnodigingsbrief te kunnen sturen en, indien nodig, contact op te nemen (bijvoorbeeld als de brief niet bezorgd kan worden). Wiskundekamp Eberswalde Een van de prijzen bij de Kangoeroewedstrijd is een 7 dagen durend wiskundekamp in Eberswalde (Duitsland). Als je je opgeeft voor dit kamp (in augustus), dan vragen we om je geboortedatum, eventuele allergieën/dieetwensen, naam ziektekostenverzekering, het huisadres, adres en telefoonnummer. Deze gegevens vul je in op het formulier dat je is toegezonden (en deze retourneer je weer naar ons). Je geboortedatum is van belang om te kijken of je niet te jong/oud bent voor dit kamp. We moeten op de hoogte zijn van jouw allergieën en de naam van je ziektekostenverzekering, zodat we weten hoe te handelen in het geval er iets gebeurt en wie we in dat geval moeten contacteren. De andere gegevens hebben we nodig om je een uitnodigingsbrief te kunnen sturen en, indien nodig, contact op te nemen (bijvoorbeeld als de brief niet bezorgd kan worden).

2 Abonnementsprijs Een andere prijs is een abonnement op een tijdschrift. Hiervoor vragen we om je adres, telefoonnummer, adres en geboortedatum. Deze gegevens vul je in op onze beveiligde website. Het adres, telefoonnummer en adres hebben we nodig om het abonnement naar het juiste adres te sturen en, indien nodig, contact met je op te nemen (bijvoorbeeld als het tijdschrift niet bezorgd kan worden). Kleurwedstrijd Als je meedoet met de kleurwedstrijd van W4Kangoeroe, dan vragen we om je naam, leeftijd, en de gegevens van je school. Je leeftijd willen we weten omdat we een selectie per leeftijdscategorie maken. Deze gegevens vul je in op de kleurplaat. Webshop In onze webshop kun je prijzen/spellen van voorgaande jaren bestellen. Hiervoor hebben we de NAW-gegevens, het telefoonnummer en het adres van de klant nodig om de bestelling goed te kunnen afronden. De webshop bevindt zich op de beveiligde website van idpremiums (idpremiums handelt deze bestellingen af in opdracht van Stichting Wiskunde Kangoeroe). Met wie delen we welke gegevens? Laten we allereerst vermelden dat we zeer zorgvuldig zullen omspringen met alle persoonsgegevens die wij van de scholen krijgen. De schrapformulieren (met de gegevens van de deelnemer en de antwoorden; zie hierboven) die wij weer van de scholen terugontvangen worden optisch gescand door mensen van het bedrijf IdPremiums (Wijchen). Docenten (coördinatoren van de Kangoeroewedstrijd op de scholen) kunnen de gegevens van hun deelnemers ook online (via onze beveiligde website) invoeren. In beide gevallen worden de leerlinggegevens opgeslagen in een database die gehost wordt door de Radboud Universiteit in Nijmegen. De beheerder van die database heeft toegang tot deze database, maar zal dit recht enkel gebruiken indien zich calamiteiten voordoen. Twee IT-ers onderhouden het computerprogramma dat nodig is om de uitslag van de Kangoeroewedstrijd vast te stellen. Verder helpen twee andere IT-ers bij de applicatie die het online invoeren van de leerlinggegevens via onze website mogelijk maakt. Deze ITers moeten bij de inhoud van de database kunnen in het geval er zich problemen voordoen. Zij delen deze gegevens verder met niemand. Nadat de uitslag is vastgesteld worden de gegevens per school verzameld (scorelijsten, certificaten, pakbonnen, ). Deze gegevens worden verstuurd naar idpremiums, zodat zij het per school kunnen verwerken (uitprinten, verzamelen, inpakken) en naar de scholen kunnen versturen. idpremiums deelt deze gegevens verder met niemand. De gegevens (naam en score deelnemer, schoolgegevens, naam en werk adres van de coördinator op school) van ongeveer 215 deelnemers worden gedeeld met de Stichting Nederlandse Wiskunde Olympiade. Zij hebben deze gegevens nodig om de deelnemers uit te nodigen voor de (Junior) Wiskunde Olympiade.

3 De persoonsgegevens van ongeveer 10 deelnemers aan het wiskundekamp (Eberswalde) worden gedeeld met de twee begeleiders van het kamp. Zij hebben deze gegevens nodig om contact te kunnen maken met de deelnemers en om de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen tijdens het kamp. Waar bewaren we de gegevens? De fysieke schrapformulieren worden bewaard in het beveiligde kantoor van idpremiums. De gegevens van de inschrijving (school), de gegevens van de deelnemers aan de wedstrijd, de persoonsgegevens van de SMART-finalisten en de persoonsgegevens van de winnaars van een abonnement worden opgeslagen in een database, die gehost wordt op een server op de IT-afdeling van de Radboud Universiteit van Nijmegen. Deze is zeer goed beveiligd. De persoonsgegevens van de deelnemers aan het wiskundekamp (Eberswalde) worden opgeslagen op een goed beveiligde server van een van de begeleiders. De door het computerprogramma gegenereerde bestanden (zoals de uitslag, scores van de deelnemers, de namen van de winnaars, de beste scholen, ) worden opgeslagen op een goed beveiligde server van de Radboud Universiteit van Nijmegen. Deze bestanden worden gekopieerd naar een goed beveiligde cloudomgeving (met 2-stapsverificatie) van de organisatie om gebruikt/bewerkt te worden. En ze worden ook gekopieerd naar de server van idpremiums, zodat de medewerkers van idpremiums deze gegevens kunnen verwerken (zie boven). De persoonsgegevens van de klanten (kopers) van de webshop worden bewaard op een goed beveiligde server van idpremiums. Hoe lang bewaren we de gegevens? Hieronder geven we per onderdeel aan hoe lang we de gegevens zullen bewaren. Inschrijving van een school voor deelname aan wedstrijd De inschrijfgegevens van de school bewaren we in principe voor altijd. Op deze manier kunnen we scholen die de afgelopen jaren een of meerdere keren aan de wedstrijd hebben deelgenomen, weer uitnodigen om (ook in de toekomst) weer mee te doen (dit doen we door de scholen een envelop met infomateriaal toe te sturen). Ook kunnen we dan nagaan hoelang een school al meedoet (zodat we scholen in het zonnetje kunnen zetten als ze een bepaalde periode meedoen, een soort jubileum).

4 Wedstrijd zelf De schrapformulieren worden tot een half jaar na de wedstrijd (van dat jaar) bewaard, daarna worden ze professioneel vernietigd. De gegevens van de deelnemers (naam, schoolnaam en score) die in de database staan, bewaren we in principe ook voor altijd. Het komt nogal eens voor dat ex-deelnemers aan de Kangoeroewedstrijd hun scores willen weten (van vroeger). Hierin kunnen we dan voorzien. SMART-finale De extra persoonsgegevens (huisadres, adres en telefoonnummer) van de finalisten worden binnen een maand na de finale uit onze database verwijderd. Deze hebben na de finale geen waarde meer voor ons. Wiskundekamp Eberswalde Na afloop van het kamp zullen de volgende persoonsgegevens vernietigd worden: geboortedatum, eventuele allergieën/dieetwensen, naam ziektekostenverzekering, het huisadres. Ze hebben dan geen waarde meer voor ons. De naam, het adres en telefoonnummer van de deelnemers worden nog wat langer bewaard om eventueel nog contact te onderhouden (foto s uitwisselen, reünie, ) Abonnementsprijs De extra persoonsgegevens (huisadres, adres en telefoonnummer) van de winnaars worden binnen een half jaar na de wedstrijddatum van dat jaar uit onze database verwijderd. Deze hebben dan geen waarde meer voor ons. Kleurwedstrijd De kleurplaten met de gegevens worden vernietigd binnen 4 maanden na de wedstrijddatum van dat jaar (rond 1juli). Webshop De persoonsgegevens van de klant bewaren we 7 jaar na de transactie (de koop). Dit doen we om te voldoen aan onze fiscale verplichtingen. Belangrijk: Je kunt op elk moment opvragen welke gegevens wij over jou bewaard hebben. Als je jouw gegevens gewist wilt hebben, dan kan dat op elk moment. (Tijdens het wedstrijdjaar betekent dat wel dat je niet meer aan de wedstrijd kunt deelnemen.) Neem hiervoor contact op met info@w4kangoeroe.nl. Foto s We maken en publiceren (op onze website of via andere uitingen) in het algemeen geen foto s van deelnemers tijdens de Kangoeroewedstrijd. Indien we dit wel doen, dan vragen we altijd eerst om toestemming van de betrokkenen. We publiceren wel een groepsfoto van de winnaars van de SMART-finale op onze website. We vragen alle prijswinnaars toestemming hiervoor. Mocht je hier achteraf toch bezwaar tegen hebben, laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een oplossing. Tijdens het wiskundekamp (Eberswalde) worden er foto s en filmpjes gemaakt van de workshops (waaraan de deelnemers meedoen). Deze worden echter, zonder expliciete

5 toestemming van de deelnemers, niet gepubliceerd. Cookies De website van Stichting Wiskunde Kangoeroe ( maakt geen gebruik van Cookies of andere vergelijkbare technieken. Autoriteit Persoonsgegevens Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met Inwerkingtreding Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 25 mei 2018.

Privacy beleid Stichting de Vlinderfabriek mei 2018

Privacy beleid Stichting de Vlinderfabriek mei 2018 Privacy beleid Stichting de Vlinderfabriek mei 2018 Inleiding De Vlinderfabriek hecht grote waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden, partners en andere relaties. Persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Privacy verklaring. Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast op 15 juni 2018.

Privacy verklaring. Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast op 15 juni 2018. Privacy verklaring Waarborgen privacy Het Platform vmbo Bouwen Wonen en Interieur (voortaan Platform vmbo BWI) kent verschillende vormen van dienstverlening. In het kader van onze dienstverlening verwerken

Nadere informatie

GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID: Register van verwerkingsactiviteiten en bewaarbeleid Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Woensdrecht

GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID: Register van verwerkingsactiviteiten en bewaarbeleid Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Woensdrecht GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID: Register van verwerkingsactiviteiten en bewaarbeleid Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Woensdrecht 10-4-2018 Inleiding Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacyverklaring Brainwash kappers

Privacyverklaring Brainwash kappers Privacyverklaring Brainwash kappers Cookieverklaring Via de website www.brainwash-kappers.nl (win)acties en andere diensten van Eazy Hair BV, gevestigd aan de Schiedamsedijk 49 (hierna: Brainwash ) verzamelt

Nadere informatie

Hoe gebruiken Josette van Toor Voeding en Veel Beter jouw gegevens?

Hoe gebruiken Josette van Toor Voeding en Veel Beter jouw gegevens? Dit document betreft een privacyverklaring. Josette van Toor Voeding en Veel Beter Franchise B.V. hechten beide veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen

Nadere informatie

Versie deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website

Versie deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website Privacybeleid van RMV Tactiles Versie 1.1 - deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 september 2018 vanaf de opening van deze website RMV Tactiles (inclusief de webadressen www.rmvtactiles.nl en

Nadere informatie

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush Privacy beleid Privacyverklaring en contact Wij doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. In deze Privacyverklaring is beschreven

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all.

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Privacy beleid Houserenting4all

Nadere informatie

Privacyverklaring. Welke informatie gebruiken we, welke termen zijn hierbij van toepassing en op wat voor wijze passen we die toe?

Privacyverklaring. Welke informatie gebruiken we, welke termen zijn hierbij van toepassing en op wat voor wijze passen we die toe? Privacyverklaring Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij je persoonsgegevens. Daarbij is er ons alles aan gelegen om jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene

Nadere informatie

Privacyverklaring Walvi

Privacyverklaring Walvi Privacyverklaring Walvi Via de online dienst Walvi worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Walvi is een dienst van MIDDAG. MIDDAG (tevens handelend onder de naam Walvi) acht

Nadere informatie

Privacyverklaring Praktijk voor haptonomische begeleiding Tineke Kolvenbach.

Privacyverklaring Praktijk voor haptonomische begeleiding Tineke Kolvenbach. Privacyverklaring Praktijk voor haptonomische begeleiding Tineke Kolvenbach. Bij het verlenen mijn diensten verwerk ik uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens om ga heb ik

Nadere informatie

Privacy- en Cookieverklaring

Privacy- en Cookieverklaring Privacy- en Cookieverklaring m.i.v. 25-5-2018 Bedrijfsgegevens: Astraya Astrologie Is een onderdeel van Astraya Advies en Support Oprichtster en eigenaar is Karin Janssen Den Heuvel 61, 6881 VC te Velp

Nadere informatie

Privacyverklaring Alex de Makelaar

Privacyverklaring Alex de Makelaar Privacyverklaring Alex de Makelaar Volgens de privacywetgeving moeten we zeggen welke juridische gronden we hebben om je gegevens te gebruiken. We hebben gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken

Nadere informatie

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018.

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018. Privacyreglement Om de juiste begeleiding en/of dienstverlening te kunnen bieden verwerken wij persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om te informeren over hoe wij met persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring. Hoe gaat de Stichting CED-Groep om met persoonsgegevens

Privacyverklaring. Hoe gaat de Stichting CED-Groep om met persoonsgegevens Privacyverklaring Hoe gaat de Stichting CED-Groep om met persoonsgegevens Rotterdam, 25 mei 2018 U/B 18 0044 1/6 Privacyverklaring: Hoe gaat Stichting CED-Groep om met persoonsgegevens Contactgegevens:

Nadere informatie

Privacyverklaring BBO-ergo

Privacyverklaring BBO-ergo Privacyverklaring BBO-ergo In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We maken u in deze privacyverklaring helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke

Nadere informatie

Jeroen Rommers Privacyverklaring

Jeroen Rommers Privacyverklaring Jeroen Rommers Privacyverklaring Inleiding In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop Jeroen Rommers jouw persoonsgegevens verzamelt en hoe daarmee omgegaan wordt. Er wordt in deze

Nadere informatie

We verzamelen gegevens zodat we contact met je op kunnen nemen: Om je beter te leren kennen, willen we het volgende van je weten:

We verzamelen gegevens zodat we contact met je op kunnen nemen: Om je beter te leren kennen, willen we het volgende van je weten: Privacyverklaring Privacyverklaring KNAP! Om van onze diensten gebruik te kunnen maken, hebben wij gegevens van jou nodig. Hieronder vind je onze privacy principes en wat je in ieder geval moet weten over

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde

Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde De Stichting Burcht Wedde hecht er groot belang aan alle werkzaamheden uit te voeren conform de AVG. Persoonlijke gegevens worden met zorg behandeld en beveiligd.

Nadere informatie

Privacyverklaring. Gegevens van Chrissie Sewalt Photography Chrissie Sewalt Brugwachter MC Elst

Privacyverklaring. Gegevens van Chrissie Sewalt Photography Chrissie Sewalt Brugwachter MC Elst Privacyverklaring Chrissie Sewalt Photography, gevestigd aan Brugwachter 11 6661 MC Elst, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Gegevens

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Ik, Priscilla Vreugdenhil Loopbaanadvies & Coaching, vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles

Privacy Verklaring. Ik, Priscilla Vreugdenhil Loopbaanadvies & Coaching, vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles Privacy Verklaring Ik, Priscilla Vreugdenhil Loopbaanadvies & Coaching, vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan mij verstrekt,

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer.

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer. Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Angstverminderen De Caascooper 40 1531PX Wormer 0651586095 www.angstverminderen.nl www.angstverminderen.com info@angstverminderen.nl KvK.nr.: 34322188 1. Verwerking

Nadere informatie

Privacy document en register van verwerkingsactiviteiten

Privacy document en register van verwerkingsactiviteiten 1 Privacy document en register van verwerkingsactiviteiten Van wie verwerkt Sepsis en daarna gegevens en wat zijn daarbij de uitgangspunten? Sepsis en daarna wil niet alleen de nieuwe privacyregels (sinds

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL Bedrijfsgegevens LICHTJESSCHOOL Robbenzand 58 3846 JB Harderwijk www.lichtjesschool.nl 1. Verwerking persoonsgegevens De verwerking van persoonsgegevens gebeurt

Nadere informatie

Privacyverklaring voor de gemeentelijke website

Privacyverklaring voor de gemeentelijke website Realisatie Handreiking Privacyverklaring voor de gemeentelijke website Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De stappen van een privacyverklaring...4 2.1 Verwerkt u persoonsgegevens?...4 2.2 Bijzondere en/of

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Coachpraktijk Coach jezelf naar geluk, hierna Coach jezelf naar geluk genoemd Onderdeel van Entree, Training & Consultancy Lage Vuurscheweg 9 1251 TS Laren

Nadere informatie

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving (AVG) stelt. Dat betekent onder andere dat:

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving (AVG) stelt. Dat betekent onder andere dat: Privacy Policy AHC Computers acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden

Nadere informatie

HANDREIKING: PRIVACYVERKLARING VOOR DE GEMEENTELIJKE WEBSITE

HANDREIKING: PRIVACYVERKLARING VOOR DE GEMEENTELIJKE WEBSITE HANDREIKING: PRIVACYVERKLARING VOOR DE GEMEENTELIJKE WEBSITE Versie 1.00 3 juli 2017 Wanneer burgers op zoek zijn naar informatie over hoe de gemeente met privacy omgaat gaan ze meestal naar de privacyverklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring Demusa Coaching & Training

Privacyverklaring Demusa Coaching & Training Demusa Coaching & Training verwerk persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze (betaalde/gratis) diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan deze praktijk hebt verstrekt. Afhankelijk van jouw

Nadere informatie

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat: Privacybeleid Via onze webshop www.sanomode.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. SANO Mode & Accessoires acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.

Nadere informatie

Privacyverklaring Fluunt

Privacyverklaring Fluunt Privacyverklaring Fluunt Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld. Contactgegevens

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING SCHENKZ WEBDESIGN

PRIVACYVERKLARING SCHENKZ WEBDESIGN PRIVACYVERKLARING SCHENKZ WEBDESIGN Cookies en bescherming van uw privacy Dit is de privacyverklaring van Schenkz Webdesign ( Schenkz, wij, we, ons, onze of soortgelijke voornaamwoorden). Schenkz Webdesign

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens VIVE LA VIEP Rozendijk 24 1791 PE Den Burg 0620916479 www.vivelaviep.nl info@vivelaviep.nl KvKnr.: 58522891 1. Verwerking persoonsgegevens De verwerking van

Nadere informatie

Privacy-statement Virtùmedia B.V.

Privacy-statement Virtùmedia B.V. Privacy-statement Virtùmedia B.V. Laatst gewijzigd: 22-5-2018, 14:19 u. Over Virtùmedia B.V. Virtùmedia B.V. is een mediabedrijf, gespecialiseerd in tijdschriften en websites. Wij houden ons bezig met

Nadere informatie

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel.

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacy beleid Qdiving is een duikcentrum, met daaraan verbonden een opleidingscentrum

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Privacy Verklaring Breinperspectief Gewijzigd

Privacy Verklaring. Privacy Verklaring Breinperspectief Gewijzigd Privacy Verklaring Inleiding Breinperspectief hanteert bij de uitvoering van haar werkzaamheden deze privacyverklaring. Hiermee dient de bescherming van de privacy van klanten/kandidaten en opdrachtgever

Nadere informatie

De Starters Academie Kompas MRC

De Starters Academie Kompas MRC De Starters Academie Kompas MRC Privacy Verklaring In dit document vind je de privacy verklaring van De Starters Academie. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan

Nadere informatie

Privacybeleid Jeugddorp Leiden

Privacybeleid Jeugddorp Leiden Privacybeleid Jeugddorp Leiden verwerkt persoonsgegevens. In het kader van de AVG (Algemene Verordering Persoonsgegevens) hebben wij een privacybeleid opgesteld, waarin wij een antwoord geven op alle vragen

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Stijlvol Creatie Vuurdoornstraat 14 8171 XK Vaassen 0638641700 www.rosanneraubun.nl www.designyourdream.nl/school info@stijlvolcreatie.nl KvKnr.: 54735289

Nadere informatie

Privacyverklaring Sportvereniging DTS

Privacyverklaring Sportvereniging DTS Privacyverklaring Sportvereniging DTS 24 Mei 2018 In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden aan deze verklaring zorgvuldig

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade 06-41242891 www.kindercoachaapie.nl info@kindercoachaapie.nl KvKnr.: 65431928 1. Verwerking persoonsgegevens

Nadere informatie

Wat is het algemene privacybeleid van Autorijschool Wischmann?

Wat is het algemene privacybeleid van Autorijschool Wischmann? Privacy statement Laatste update: 24 mei 2018 Dit is de privacyverklaring van Autorijschool Wischmann die gevestigd in Landgraaf Europaweg Zuid 340. Het Kamer van Koophandelnummer van Autorijschool Wischmann

Nadere informatie

Plusplaats doet niets geks met Uw gegevens.

Plusplaats doet niets geks met Uw gegevens. Plusplaats doet niets geks met Uw gegevens. Via Plusplaats.nl worden wel privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Plusplaats acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM TOEPASSELIJKHEID Artikel 1. Deze Gebruikersvoorwaarden tussen jou als deelnemer en/of gebruiker van het Stockspots platform. Door aanvraag van een gebruikers account

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Aimée de Rooij Dierenarts Rietkamp 13 3984 PS Odijk 0641464172 www.aimeederooij.nl www.aimeederooijacademy.nl mail@aimeederooij.nl KvKnr.: 30256255 1. Verwerking

Nadere informatie

Loopbaanadvies & coaching. Privacyverklaring Elegire, loopbaanadvies & coaching

Loopbaanadvies & coaching. Privacyverklaring Elegire, loopbaanadvies & coaching Loopbaanadvies & coaching Privacyverklaring Elegire, loopbaanadvies & coaching Bij het verlenen van mijn diensten verwerk ik uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens om ga

Nadere informatie

Om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden.

Om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden. Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door. Inleiding In deze privacy verklaring

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING JUST WELLNESS

PRIVACYVERKLARING JUST WELLNESS PRIVACYVERKLARING JUST WELLNESS Just Wellness verwerkt persoonsgegevens van cliënten ( u ) waarmee zij contact onderhoudt in het kader van of het verlengde van haar dienstverlening. Voor Just Wellness

Nadere informatie

X Privacy- en cookieverklaring

X Privacy- en cookieverklaring X Privacy- en cookieverklaring (Versie juli 2018) Fijn dat je de tijd neemt deze privacyverklaring te lezen. In deze privacyverklaring leggen we je graag uit welke persoonsgegevens we verzamelen en verwerken,

Nadere informatie

Privacyverklaring Grand Café Food & Joy

Privacyverklaring Grand Café Food & Joy Privacyverklaring Grand Café Food & Joy Versie 24 mei 2018 In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Grand Café Food & Joy is een in

Nadere informatie

Privacyverklaring: Jouw informatie is van jou!

Privacyverklaring: Jouw informatie is van jou! Deze privacyverklaring gaat over wat jij mag verwachten van ons als het gaat om informatie die wij van jou ontvangen. Bij ieder bezoek aan een website, laat je digitale sporen na. Of je dat wilt of niet.

Nadere informatie

Susan Sports Privacyverklaring

Susan Sports Privacyverklaring Susan Sports Privacyverklaring Inleiding In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop Susan Sports jouw persoonsgegevens verzamelt en hoe daarmee omgegaan wordt. Er wordt in deze verklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring - Website

Privacyverklaring - Website Privacyverklaring - Website Dit is de privacyverklaring van Dierentotaalzaak ons-schuurtje. In deze verklaring maken wij inzichtelijk welke persoonsgegevens wij verzamelen. Bij Dierentotaalzaak ons-schuurtje

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING TVR Metaal B.V. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens TVR Metaal B.V. verwerkt en voor welke doeleinden.

PRIVACYVERKLARING TVR Metaal B.V. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens TVR Metaal B.V. verwerkt en voor welke doeleinden. TVR Metaal B.V. is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacy recht. Om dit recht te waarborgen, kunt u in deze verklaring nagaan hoe TVR

Nadere informatie

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). UW PRIVACY Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen

Nadere informatie

Privacy - en cookieverklaring

Privacy - en cookieverklaring Privacy - en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Chantal van den Broek Empower yourself coach Wijde Wormer 202 2905 TZ Capelle aan den IJssel 06-43712498 www.empoweryourselfcoaching.nl chantalbroek@gmail.com

Nadere informatie

Privacyverklaring Single in Tilburg

Privacyverklaring Single in Tilburg Privacyverklaring Single in Tilburg Over ons privacy beleid Single in Tilburg, geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening

Nadere informatie

Privacyverklaring Riet en Rotan winkel

Privacyverklaring Riet en Rotan winkel Privacyverklaring Riet en Rotan winkel Riet en Rotan Winkel, gevestigd aan Drentse Poort 12 c 9521 JA Nieuw Buinen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid

Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid NEXT doet er alles aan om je privacy te garanderen. In deze privacyverklaring staat hoe we omgaan met persoonlijke gegevens. Zowel als je cliënt bij ons bent,

Nadere informatie

Privacy Verklaring PRIVACY

Privacy Verklaring PRIVACY Privacy Verklaring PRIVACY 1 INLEIDENDE BEPALINGEN In dit document tref je de privacyverklaring van VirtualFlow aan. VirtualFlow vindt het van belang dat jij op de hoogte bent van de verwerking van jouw

Nadere informatie

Privacyverklaring Kraamzorg de Eilanden

Privacyverklaring Kraamzorg de Eilanden Privacyverklaring Kraamzorg de Eilanden Kraamzorg de Eilanden werkt met privacygevoelige informatie en persoonsgegevens. Wij respecteren je privacy en gaan zeer zorgvuldig met dergelijke gegevens om. Hierbij

Nadere informatie

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Clearis. Deze worden hieronder toegelicht.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Clearis. Deze worden hieronder toegelicht. Privacy Verklaring Hier vindt u de privacy verklaring van Clearis. Hierin wordt omschreven hoe we omgaan met de persoonlijke gegevens die worden verzameld door Clearis. 1. Inleiding In deze privacy verklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring A Eskwadraat

Privacyverklaring A Eskwadraat Privacyverklaring A Eskwadraat 1 e versie Mattijs Léon (april 2019) Bij A Eskwadraat gaan we zo zorgvuldig mogelijk om met je gegevens. In deze verklaring kun je lezen wat voor gegevens wij van je bewaren,

Nadere informatie

Stichting De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft geen camera s in de bibliotheek hangen.

Stichting De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft geen camera s in de bibliotheek hangen. INFORMATIE WET- EN REGELGEVING PRIVACYVERKLARING UITGEBREID INLEIDING Stichting De Bibliotheek CultuurPuntAltena verwerkt je persoonsgegevens zorgvuldig, veilig en vertrouwd. Wij vinden het belangrijk

Nadere informatie

Privacyverklaring Neerlands diep

Privacyverklaring Neerlands diep Privacyverklaring Neerlands diep Versie 1.0 - Juni 2018 Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben wij deze privacyverklaring opgesteld waarin we onder andere uitleggen welke gegevens

Nadere informatie

Privacy Policy VV Tamar

Privacy Policy VV Tamar Privacy Policy VV Tamar Dit document is opgesteld naar aanleiding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierin kan je opzoeken welke persoonsgegevens wij verwerken, met welk doel wij dit

Nadere informatie

Privacybeleid Nux Interieur Gegevens in jouw account

Privacybeleid Nux Interieur Gegevens in jouw account Privacybeleid Nux Interieur Als u iets bestelt, hebben we uw gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om.

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018)

PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018) PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018) Disclaimer De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze websites www.pcvgroup.com en www.werkenbijpcvgroup.nl Door deze websites te bezoeken

Nadere informatie

Persoonsgegevens Domi Lambregs verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens Domi Lambregs verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens: HOLONS School voor Integrale Relatieontwikkeling Privacyverklaring AVG wet In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren

Nadere informatie

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie zal ten allen tijden gepubliceerd worden op de website.

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie zal ten allen tijden gepubliceerd worden op de website. Privacyverklaring Praktijk Leercoach Marijke Opgesteld mei 2018 Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene

Nadere informatie

Privacybeleid WolletjeBol

Privacybeleid WolletjeBol Privacybeleid WolletjeBol Waarom deze pagina over privacy De General Data Protection Regulation (GDPR) is de nieuwe Europese privacywetgeving die sinds 25 mei 2018 de Nederlandse WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens)

Nadere informatie

Privacyverklaring. Adres in Weert Marconilaan 8 (6003 DD) te Weert Adres in Amsterdam Daalwijkdreef 47 (1103 AD) te Amsterdam

Privacyverklaring. Adres in Weert Marconilaan 8 (6003 DD) te Weert Adres in Amsterdam Daalwijkdreef 47 (1103 AD) te Amsterdam Privacyverklaring Jouw privacy is belangrijk. Wij gaan daarom zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Om je uit te leggen welke persoonsgegevens worden verzameld, wat daarmee wordt gedaan en wat je rechten

Nadere informatie

Privacybeleid Balans4you

Privacybeleid Balans4you Godetiaweg 84 2555 RZ Den Haag info@balans4you.nl www.balans4you.nl KvK Haaglanden 27287119 ING 5067003 NL65INGB0005067003 BTW NL1517.72.447.B01 Privacybeleid Balans4you In het kader van onze dienstverlening

Nadere informatie

Privacy Verklaring Graphickitchen

Privacy Verklaring Graphickitchen Privacy Verklaring Graphickitchen Hier vind je de privacy verklaring van GraphicKitchen. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door GraphicKitchen

Nadere informatie

Welke persoonsgegevens wij verzamelen

Welke persoonsgegevens wij verzamelen Privacyverklaring Over ons Humor in Bedrijf Veluwe 8 6624 KH Heerewaarden www.humorinbedrijf.nl info@humorinbedrijf.nl Facebook: https://www.facebook.com/humorinbedrijf Twitter: https://twitter.com/humorinbedrijf

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort.

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort. Zo kan het dus ook! PRIVACY VERKLARING Dienstverlening zoals het hoort. Hier vind u de privacyverklaring van Het FGplein. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt

Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt Privacy- en cookieverklaring Een betere LijfStyle met Cindy de Wildt 8 juni 2018 Deze privacyverklaring is van toepassing op het gebruik van alle persoonlijke gegevens en informatie die jij aan Een betere

Nadere informatie

Wifac Privacy Verklaring

Wifac Privacy Verklaring Wifac Privacy Verklaring In deze Privacy Verklaring wordt omschreven hoe Wifac omgaat met de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen. U leest hierin alles over de manier waarop uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy & Cookieverklaring

Privacy & Cookieverklaring Privacy & Cookieverklaring Bres Accommodaties hecht grote waarde aan de privacy van de bezoekers van Recreatieoord Binnenmaas, de overige accommodaties en de websites. Om die reden gaan wij zorgvuldig

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING Junioren Running Team Caesar

PRIVACYVERKLARING Junioren Running Team Caesar PRIVACYVERKLARING Junioren Running Team Caesar 1. WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Junioren Running Team Caesar hecht grote waarde aan de bescherming van jouw privacy en persoonsgegevens. De persoonlijke

Nadere informatie

Privacy-verklaring Tarlunt Consulting - Laatste update: 22 mei 2018 (v1.0)

Privacy-verklaring Tarlunt Consulting - Laatste update: 22 mei 2018 (v1.0) Privacy-verklaring Tarlunt Consulting - Laatste update: 22 mei 2018 (v1.0) Dit is de privacyverklaring van Tarlunt Consultancy Group BV (hierna Tarlunt of wij ). Tarlunt is gevestigd in Eindhoven aan Fellenoord

Nadere informatie

Privacy statement gebaseerd op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Privacy statement gebaseerd op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Privacy statement gebaseerd op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Privacy statement Sportkidsclub 2 Inhoud 01. Inleiding 3 02. Doel gegevens 3 03. Ontvangers 4 04. Opslag periode 5 05. Beveiliging

Nadere informatie

BuroTrans Privacy Verklaring

BuroTrans Privacy Verklaring BuroTrans Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van BuroTrans. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonsgegevens om wordt gegaan die worden verzameld door BuroTrans. [1] 00. Inleiding

Nadere informatie

Opvang de Zoete Inval Privacyverklaring

Opvang de Zoete Inval Privacyverklaring Opvang de Zoete Inval Privacyverklaring Inleiding In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop Opvang de Zoete Inval jouw persoonsgegevens verzamelt en hoe daarmee omgegaan wordt. Er

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING Coöperatieve Vereniging van Vletterlieden W.A.

PRIVACYVERKLARING Coöperatieve Vereniging van Vletterlieden W.A. Coöperatieve Vereniging van Vletterlieden W.A., verder te noemen C.V.V., is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacy recht. Om dit recht

Nadere informatie

Privacy & Cookieverklaring

Privacy & Cookieverklaring Privacy & Cookieverklaring Zwembad De Wellen hecht grote waarde aan de privacy van de bezoekers van ons zwembad en onze website. Om die reden gaan wij zorgvuldig met persoonsgegevens om en zullen wij deze

Nadere informatie

Versie 1.1 Dit document is voor het laatst gewijzigd op 27 augustus 2018

Versie 1.1 Dit document is voor het laatst gewijzigd op 27 augustus 2018 Privacyverklaring Versie 1.1 Dit document is voor het laatst gewijzigd op 27 augustus 2018 Inleiding In deze Privacyverklaring wordt uitgelegd hoe wij omgaan met de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Stichting Taekwondo Oude Luttikhuis

PRIVACY VERKLARING. Stichting Taekwondo Oude Luttikhuis PRIVACY VERKLARING Stichting Taekwondo Oude Luttikhuis Inleiding Taekwondo Oude Luttikhuis doet er alles aan om uw privacy te waarborgen. In deze privacyverklaring lichten wij toe hoe wij omgaan met uw

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com

Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com Bij Beugelreiniging.com hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT Inleiding Iedereen heeft recht op privacy. U heeft er dan ook recht op dat de Stichting Inkoopbureau West- Brabant (hierna te noemen: Inkoopbureau West-Brabant

Nadere informatie

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Vizier op Scherp.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Vizier op Scherp. Privacyreglement Vizier op Scherp hecht veel waarde aan een zorgvuldige omgang met uw gegevens. In deze privacyverklaring wordt omschreven hoe wij met jouw persoonlijke gegevens omgaan. 1. Vizier op Scherp

Nadere informatie

AVG-Terreel. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Versie 1.1

AVG-Terreel. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Versie 1.1 AVG-Terreel Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Versie 1.1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Contactgegevens:... 2 Persoonsgegevens die wij verwerken... 2 Bijzondere en/of gevoelige

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens? Privacy- en cookieverklaring website Bij Weideveld Tandheelkunde hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een

Nadere informatie

Privacyverklaring Edunova

Privacyverklaring Edunova Privacyverklaring Edunova Edunova Winterswijk Via deze Privacyverklaring informeert Edunova je over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met je persoonsgegevens. Edunova respecteert je

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het privacybeleid. Je gegevens zullen niet aan

Nadere informatie

PRIVACY Persoonsgegevens die wij verwerken

PRIVACY Persoonsgegevens die wij verwerken PRIVACY Stichting Alpe d HuZes, gevestigd aan Natuursteen 17, 3991 SP Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Stichting Alpe d HuZes

Nadere informatie

Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Inhoud 1. Privacybeleid

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bij MyFit hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden Informeren:

Nadere informatie