Voor sportieve evenementen (kanoën, rotsklimmen, mountainbiken, teambuilding etc.) of verhuur kunt u terecht bij:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor sportieve evenementen (kanoën, rotsklimmen, mountainbiken, teambuilding etc.) of verhuur kunt u terecht bij:"

Transcriptie

1 Activiteiten Tips Activiteiten Sportief Adventure Voor sportieve evenementen (kanoën, rotsklimmen, mountainbiken, teambuilding etc.) of verhuur kunt u terecht bij: - PBO Sport Events, Rue de La Roche 2a 6990 Hampteau Tel : 0032 (0) Het outdoor centrum ligt in hetzelde dorp als het huisje en zit vlak tegenover het AVIA tankstation. Kanoën / Maak zelfstandig een mooie tocht op de rivier de Ourthe in kayakken een 1 of 2 persoons kajak, een Canadese kano of een raft (als de waterstand het toelaat). Na afloop wordt het transport geregeld terug naar het beginpunt. Je kunt kiezen voor een korte of lange tocht. De kajaktocht is goed te combineren met andere activiteiten. Adres: Rue de l église 35, La Roche-enArdenne. Tel. +32 (0) Internet: Rotsklimmen / Veilig gezekerd klim je op eigen kracht naar boven langs de steile rotswand Abseilen met een prachtig uitzicht over de vallei van de Ourthe. Je wordt gezekerd aan een touw door een kliminstructeur of mededeelnemer. Je kunt kiezen uit verschillende routes met een grote variatie in karakter, lengte en niveau. Het leren zekeren en de diverse touwtechnieken maken onderdeel uit van het leren rotsklimmen. Golf Abseilen: maak een spectaculaire afdaling langs een steile rotswand aan een abseiltouw terwijl je een fantastisch uitzicht hebt over de Ourthe-vallei en goed gezekerd bent met een speciaal touw. Je kunt zelf de snelheid regelen. Voor de golfers is Golf de Durbuy een waar paradijs! Golfen kan eveneens op Five Nations, slechts 10 minuten rijden vanaf Barvaux/Durbuy. Beide golfbanen behoren tot de mooiste van de Ardennen. Let er wel op om tijdig een tee-time te reserveren! Golf de Durbuy. Adres: Route d Oppagne 34, 6940 Barvaux. Tel: +32 (0) Internet: Five Nations. Adres: Ferme du Grand Scley, 5372 Mean (Havelange). Tel: +32 (0) Internet: Mountainbiken Voor de echte mountainbiker zijn de Ardennen een ware uitdaging! Er zijn overal mooi uitgestippelde mountainbike routes (blauw en zwaar rood). Bijt je vast in de steile heuvels! De lokale VVV s verkopen gedetailleerde mountainbike kaarten. Internet: In het huisje is een MTB kaart aanwezig en twee fietsen zijn beschikbaar in de garage. Wandelen Ook voor het wandelen zijn de Ardennen een paradijs. De lokale VVV s verkopen gedetailleerde wandelkaarten. In het huisje is een wandelkaart aanwezig.

2 Zwemmen In Dochamps ligt op steenworp afstand de camping Petite Suisse, waar een buitenzwembad aanwezig is. Tel: +32 (0) Internet: In Durbuy bevindt zich een tropisch zwembad die in de vakantieperiode alle dagen open is. Adres: 21 rue Fond Ste Anne, Bohon (Durbuy) Tel. +32(0) Internet: Grotten van Han De grotten van Han-sur-Lesse is de enige attractie van België die 3 sterren bezit in de michelingids. Deze attractie is te bezoeken in drie stappen, per tram, te voet en per boot. Meertalige gidsen leiden u door 3km galerijen en fantastische zalen met onder andere een klank- en lichtspel. Adres: Rue Joseph Lamotte 2, Han-Sur-Lesse. Tel: +32 (0) Internet: Grotten van Hotton De Grotten van Hotton (dagelijks geopend van april t/m oktober, buiten het seizoen beperkt) zijn een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië. Alleen de Grotten van Hotton zijn volledig beschermd en krijgt een twee sterren beoordeling in de Michelingids. Betreed de reuzengalerijen. Kijk in een 35m diepe put. Bewonder de broze draperieën. Luister naar de grommende stroom. Beleef dit ondergrondse avontuur met onze gidsen. Het nieuwe traject is driemaal zo lang en tweemal zo diep. Hier ontdekt u de rijk vorm- en kleurschakeringen van de kalkafzettingen (terugkeer via lift). De tuin van Calestienne (gratis bezoek). Heel mooi zichtpunt naar de Ourthe rivier. Adres: Grottes des 1001 nuits s.a., 6990 Hotton-sur-Ourthe. Tel. +32 (0) Internet: Sneeuw programma Mocht er in de winter voldoende sneeuw liggen in de Ardennen, en de kans daarop is zeker aanwezig, dan is het zeker een aanrader om hier sportief van te genieten. Op slechts 8 km. ligt het skigebied Baraque Fraiture, dat op maar liefst 650 m. hoogte ligt! Hier zijn 2 skiliften aanwezig, u kunt er ski s huren. Lekker sleeën of langlaufen is uiteraard ook mogelijk. Voor meer informatie over de sneeuwhoogten zie de link op onze website op pagina Ardennen info (links), menu Ardennen info algemeen, sneeuwhoogten Ardennen. Route: Autosnelweg E25, afslag 50 Baraque de Fraiture. De skibaan ligt dichtbij het kruispunt La Roche Vielsalm en Houffalize Manhay. De richting Liège volgen. De skibaan ligt aan de rechterkant op 200m. Tel.: +32 (0)

3 Activiteiten Kinderen Parc Chlorophylle Dit recreatiebos in Dochamps is opgetrokken uit de resten van een oud Safaripark. Tijdens de route zijn er naast educatieve elementen over de natuur zeer veel speelmogelijkheden voor de kinderen. De loopbrug en de thematische speeltuinen zijn een echte aanrader. Achteraf kunt u lekker genieten van een hapje en een drankje in de brasserie. Adres: Rue des Chasseurs Ardennais 60 Dochamps. Tel: +32 (0) Internet: Le Labyrinthe Het Land van Ny Safaripark Monde Sauvage Wildpark Houtopia Le Labyrinthe in Barvaux een fantastische attractie voor het hele gezin, in een overweldigende natuurlijke omgeving. Een reusachtige plantaardige doolhof (gemaakt in een groot maïsveld), ettelijke hectaren puur natuur, om in te dwalen maar nooit te verdwalen. Jaar na jaar krijgt de doolhof een compleet nieuwe vormgeving in functie van telkens weer een nieuw thema. Maak kennis met de schitterende en sympathieke sprookjesfiguren langs het altijd verrassende parcours (geopend van juli tot september). Adres: Rue Basse Comène, 6940 Barvaux. Tel: +32 (0) Internet: Elk jaar presenteert Het Land van Ny een hels spektakel met ridders,dansers en toernooien.het spektakel speelt zich af in een uniek decor, met overdekte tribunes. Chateau Ferme de Ny, 6990 Ny (Hotton). Tel: +32 (0) Internet: Giraffen, struisvogels, neushoorns, nijlpaarden,, zebra's, dromedarissen, kamelen, gnoes, olifanten, Bengaalse tijgers, poema's, zwarte panters, lynxen, jachtluipaarden, bruine beren...in het safari gedeelte verplaatsen de dieren zich in halve vrijheid. Te bezoeken met de wagen, wandelend of met het safaritreintje. Het park is tevens uitgerust met 2 speelpleinen: een voor de kleintjes en een ander voor de groten. Adres: Fange de Deigné 3, Aywaille. Tel. +32 (0) Internet: Het Wildpark bevindt zich op 2 km van het stadscentrum van La Roche, in een buitengewoon kader. Langs het parcours kunt u herten, hinden, damherten, moeflons, wolven, lynxen, wilde katten, vossen, bizons, uilen en boerderijdieren bewonderen. Er is ook een cafetaria met speeltuin. Adres: Plateau du Deister, La Roche-en-Ardenne. Tel: +32 (0) Internet: Houtopia, de Kinderwereld, waar je je ogen uitkijkt en een massa dingen ontdekt. Een ludiek, recreatief en pedagogisch concept...een ontdekkingsruimte vol magie. Gezondheid, veiligheid, milieu en verdraagzaamheid vier grote thema s die in Houtopia in drie stappen ontdekt worden, met multimedia. Er is ook een grote buitenspeeltuin aanwezig, prachtig gelegen in een meander van, de Ourthe. Glijbanen, klimmuur, zandbak, en in het seizoen een plantenlabyrinth, spectaculaire springkastelen, waterglijbaan, de Jungle-run ; een parcours van 23m voor echte avonturiers en het circus voor de kleintjes. Adres: Place de l église 17, Houffalize. Tel: +32 (0) Internet:

4 Riveo Het informatiecentrum Riveo biedt op een leuke manier voor kinderen en volwassenen informatie over het leven in en rondom de rivier. Er zijn spelletjes, verschillende aquaria en er is een tuin. het informatiecentrum is te vinden in hetzelfde gebouw als de VVV in Hotton. Adres: Rue Haute, HOTTON, Tel. 084/ Website: Plopsa Coo Attractiepark voor kinderen gelegen in de plaats Coo. Leuk voor een dagje uit! Adres: Plopsa Coo, Coo 4, 4970 Coo - Stavelot Tel. +32 (0) Website:

5 Activiteiten Alternatief Durbuy Markt Bomal Chocolaterie Durbuy: het kleinste stadje ter wereld! In het pittoreske Durbuy kun je lekker door de oude smalle steegjes struinen met de vele boetiekjes, lekkernijen en antiquiteiten. Maar je kunt ook heerlijk op het grote plein een terrasje pikken. Internet: Nagenoeg iedere zondag is er van tot uur een publieke lokale markt Petite Batte in Bomal (nabij Barvaux). De circa 200 handelaars en brokanteurs (Le Sassin) bieden allerlei spullen aan. Lekker rondneuzen naar iets speciaals of dingen uit de regio. Internet: Ontdek de geheimen van de fabricage van chocolade en chocoladeproducten. Bezoekduur crica 45 minuten. Er is een tea-room aanwezig, waar u uiteraard van de lekkernijen kunt proeven. Adres : Rue Samrée 63, Samree.. Tel: +32 (0) Internet: Wéris Parc des Topiaires Wéris is de megalithische hoofdstad van België. Wéris is een mooi, klein dorp in de gemeente Durbuy. Het heeft het authentiek karakter van een landbouwdorp, en een groots verleden. Naast het dorp en de groene omgeving, zijn er ook de megalithische site en de twee musea. Meer dan een dagbezoek waard! Wéris is ook een van de mooiste dorpen van Wallonië. Internet: Dit park in Durbuy kent speciale 'gebeeldhouwde' buxusvormen. Dit uniek park kan vergeleken worden met de bekendste tuinen. Het park strekt zich uit over meer dan m2 en bevat meer dan 250 figuren. Sommige planten zijn ouder dan 120 jaar. Het prachtige zonneterras van de cafetaria biedt een fantastisch panorama op de tuin en het charmante Durbuy. Adres: Rue Haie Himbe 1, Durbuy. Tel. +32(0) Internet:

6 Hara Krishna Stuwdam en meer Nisramont Jaarlijks worden er meer dan bezoekers rondgeleid in het kasteel van Radhadesh te Septon (nabij Durbuy). Deze rondleidingen worden dagelijks en het hele jaar door verzorgd. Op het domein van Radhadesh bevinden zich onder andere een ambachtelijke bakkerij, een vegetarisch restaurant, een boetiek, een boekenwinkel met spirituele literatuur en een cafetaria. Adres: Château de Petite-Somme, 6940 Septon-Durbuy. Tel: +32 (0) Internet: Het meer van Nisramont heeft een oppervlakte van 47 ha. Er is een stuwdam, waterzuiveringsstation en hydro-elektrische centrale. Er loopt een bewegwijzerd wandelpad rond het meer (4u - 13 km). Er is ook een audiovisuele zaal waar men de werking van de stuwdam voorstelt. Adres : Nisramont 1, 6983 ORTHO (LA ROCHE-EN- ARDENNE). Tel: +32 (0) Internet:

7 Restaurant Tips Les Contes de Salme De gezellige brasserie, waar iedereen terecht kan, zal u beslist bekoren. Streekgerechten, wijnkelder, 7 bieren van het vat en een ruim aanbod van speciale bieren en trappistenbieren Enkele specialiteiten van onze vaste kaart : Italiaans slaatje, salade "Contes de Salme", poonfilets Aspreto, carpaccio van bizon, varkenskotelet op zijn Ardens, gegrild hammetje met mosterdsaus, gegrilde bizonsteak, eendenborst met sinaasappel & roze bessen, forel met bieslook... Adres: Rue Jean Bertholet 6 Vielsalm. Tel: +32 (0) Internet : La Gargouille In het volledig gerenoveerde, 19de eeuwse gebouw, wordt u hartelijk te ontvangen en kunt u genieten van een keuken van uitzonderlijke kwaliteit. Proef de geraffineerde gastronomische gerechten, bereidt met streekgebonden producten in combinatie met enkele uitheemse invloeden. Men maakt er bovendien een eer van gezonde en natuurlijke maaltijden te creëren waar veel aandacht wordt besteed aan het behouden van de natuurlijke smaken. Bovendien beschikt La Gargouille eveneens over een gevarieerde wijnkelder, waar menig wijnliefhebber beslist zijn gading in vindt. Adres: rue de Remoleu 20, DURBUY (HEYD) Tel: Internet : Les Mignées Een rustig gelegen restaurant, waar ook een speeltuintje aanwezig is. U kunt er eenvoudig en geraffineerd eten met gevarieerde menu s van het seizoen. Route de Marche 110, Barvaux. Tel: +32 (0) Internet:

NIEUW! Genieten in de Ardennen!

NIEUW! Genieten in de Ardennen! NIEUW! Genieten in de Ardennen! De Ardennen op z n best! Moulin d Hotton is een uniek gelegen familiepark, pal in het centrum van Hotton (op 100 m van de kerk), vlak naast de Ourthe (je kan dus vissen

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg Compleet verzorgd weekend vol Outdoor activiteiten Ardennen ontdekken, genieten en lekker sportief bezig zijn Prachtige in de natuur

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES ADVENTURE WEEKEND Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende landschappen

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! ADVENTURE WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT ADVENTURE SHORTBREAK In 24 uur een compleet andere wereld!! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

TEAMBUILDING DURBUY 2013:

TEAMBUILDING DURBUY 2013: Locatie : TEAMBUILDING DURBUY 2013: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe: de accommodatie van Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe,, te midden van een prachtig natuurpark en

Nadere informatie

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND VIJFSTERREN SURVIVAL Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123141 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS EHBO ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS PBN is EMP-trainingscentre gecertificeerd Trainers hebben docentenopleiding gevolgd 1-daagse

Nadere informatie

Familie weekend in de Ardennen

Familie weekend in de Ardennen Familie weekend in de Ardennen De prachtige Ardennen is de ideale plek voor een gezellig en actief weekend voor de hele familie. Ideaal voor een weekendje weg met meerdere gezinnen of als familie reünie.

Nadere informatie

Promenade n 3 : Ferme du Hennet : La Roche-En-Ardenne

Promenade n 3 : Ferme du Hennet : La Roche-En-Ardenne Promenade n 3 : Ferme du Hennet : La Roche-En-Ardenne Bewegwijzering :3 Deze wandeling brengt u via steile hellingen tot in de duistere dieptes van het Ardense woud. Onder het dikke bladerdak zitten onverwachte

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Modules «A la car

Modules «A la car 1 te» Modules «A la car 2019-2021 2 Natuuranimaties vanaf de 3e kleuterklas 1 begeleider per groep van minimaal 20 leerlingen 14.00-17.00 u. Ludieke en zintuiglijke benadering van de Natuur Smaken en Geuren

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Echt even lekker een weekendje weg met z n allen

ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Echt even lekker een weekendje weg met z n allen ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg met z n allen DE ARDENNEN Compleet verzorgde programma s met uitdagende activiteiten Unieke locaties voor grote groepen op slechts 2,5

Nadere informatie

INFO HOURTIN. 1 vakantiewoning

INFO HOURTIN. 1  vakantiewoning INFO HOURTIN liesbeth_frederik@hotmail.com 1 Villas du Port Appartement te Hourtin-Port, ligt aan het grootste zoetwaterbinnenmeer van Frankrijk (+-7000ha). 13km van Atlantische Oceaan en 1u rijden van

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Sunclass tips attracties, grotten

Sunclass tips attracties, grotten attracties, grotten De meeste van deze tips staan met openingstijden en routebeschrijving vermeld in de gids toeristische attracties en musea van 3 Durbuy (L) Topiairy-Parc: een unieke collectie van gebeeldhouwde

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

INDEX P1 INDEX BEZIENSWAARDIGHEDEN WATERPRET VISSEN + MINIGOLF + PAINTBALL + BOWLING ACTIVITEITENKALENDER + ETEN & DRINKEN WANDELINGEN NABIJ ACHOUFFE

INDEX P1 INDEX BEZIENSWAARDIGHEDEN WATERPRET VISSEN + MINIGOLF + PAINTBALL + BOWLING ACTIVITEITENKALENDER + ETEN & DRINKEN WANDELINGEN NABIJ ACHOUFFE INDEX P1 INDEX P2 - P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 BEZIENSWAARDIGHEDEN MUSEA WATERPRET VISSEN + MINIGOLF + PAINTBALL + BOWLING ACTIVITEITENKALENDER + ETEN & DRINKEN WANDELINGEN NABIJ ACHOUFFE BOODSCHAPPEN IN DE

Nadere informatie

Fietsroute: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche

Fietsroute: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche Fietsroute: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche Algemene informatie Naam van de route: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche. Opsteller: Andreas Dijk. Vertrekpunt: Tukhut, Sy. Aankomstpunt:

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

La Colline. La Vallée

La Colline. La Vallée Hubermont is een unieke plek voor seminaries, workshops, teambuildings en aanverwante programma s en activiteiten. Het richt zich tot mensen die willen vergaderen, leren, zich willen ontwikkelen of zich

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

WEEKEND ARDENNEN. WANNEER 29 en 30 September WAAR Hotel Floreal Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne, België PROGRAMMA ZATERDAG ZONDAG

WEEKEND ARDENNEN. WANNEER 29 en 30 September WAAR Hotel Floreal Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne, België PROGRAMMA ZATERDAG ZONDAG PROGRAMMA WEEKEND ARDENNEN ZATERDAG 08.00 UUR VERTREK BUS 12.30 UUR AANKOMST + LUNCH 14.30 UUR 18.00 UUR INCHECKEN HOTEL 19.00 UUR BBQ DINERBUFFET WANNEER 29 en 30 September 2018 WAAR Hotel Floreal Avenue

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

SEMINARIE & TEAMBUILDING ARDENNEN. Locatie: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe

SEMINARIE & TEAMBUILDING ARDENNEN. Locatie: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe SEMINARIE & TEAMBUILDING ARDENNEN Locatie: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe Datum: Programma: VOORMIDDAG: Verwelkoming met koffie, thee, fruitsappen, water, mini-croissants en koffiekoeken in de Brasserie.

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Grande Mormont 'De Twee Ourthes' wandeling

Grande Mormont 'De Twee Ourthes' wandeling Grande Mormont 'De Twee Ourthes' wandeling Grande Mormont - Ourthe - Uitzichtpunt 'Twee Ourthes' - Uitzichtpunten Barrage de Nisramont - Filly - Grande Mormont ***** - 11,5 Km - 400 Hm - 4:00 uur Deze

Nadere informatie

Inhoud. Inhoud 1. Inleiding 2. Deulin 3. Activiteiten 4. Kampkosten 6. Uitrusting 7. Zakgeld 8. Gegevens & Route 9. Contact 10

Inhoud. Inhoud 1. Inleiding 2. Deulin 3. Activiteiten 4. Kampkosten 6. Uitrusting 7. Zakgeld 8. Gegevens & Route 9. Contact 10 Inhoud Inhoud 1 Inleiding 2 Deulin 3 Activiteiten 4 Kampkosten 6 Uitrusting 7 Zakgeld 8 Gegevens & Route 9 Contact 10 1 Inleiding Beste ouder(s), Verzorger(s), We hebben besloten om dit jaar met de Verkenners,

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

SCHEEPSLIFTEN Boottochten. Groepen 2. voiesdeau.hainaut.be

SCHEEPSLIFTEN Boottochten. Groepen 2. voiesdeau.hainaut.be FR SCHEEPSLIFTEN Boottochten 017 Groepen 2 voiesdeau.hainaut.be NL EN D Toerisme en Rivierenerfgoed WELKOM in Henegouwen, in het hart van het Park van Kanalen en Kastelen in de Centrumregio! Geniet van

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

België Weekend 5 t/m 8 september 2014

België Weekend 5 t/m 8 september 2014 België Weekend 5 t/m 8 september 2014 Een kort vooraf. Omdat het buitenland evenement naar Engeland helaas is komen te vervallen heb ik het verzoek gekregen om, op korte termijn, alsnog een buitenland

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre biedt een zeer mooie, rustige en natuurlijk omgeving aan de rivier de Erdre. Ontdek het natuurlijk erfgoed, de mooie wandelpaden, de picknickplaatsen en meren.

Nadere informatie

Routeplan camperreis naar de Ardennen

Routeplan camperreis naar de Ardennen outeplan camperreis naar de rdennen oute 1 Groningen - Barger Compascuum. 1.10 uur 88 km 1 Barger Compascuum - In het Veenpark in Barger-Compascuum, bij Emmen, komt de Drentse veenhistorie tot leven. Je

Nadere informatie

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Gegarandeerd plezier voor het helegezin Amsterdam, 30 juli 2015- In Kroatië hoevende kinderen geen moment stil te zitten. We hebben de vijf leukste activiteitenmet

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING SLIMME INVESTERING Zoekt u een alternatief voor uw spaargeld, zoekt u een plek om lekker zelf van te genieten, die u ook kunt verhuren?

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

2017: Dit is nieuw in Kroatië!

2017: Dit is nieuw in Kroatië! 2017: Dit is nieuw in Kroatië! Amsterdam, 24 februari 2017 De eerste voorzichtige lentezon komt te voorschijn en dus is een nieuw vakantieseizoen op komst. 2017 brengt ook voor Kroatië tal van nieuwigheden!

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Dinant, in één van de restaurants van De Citadel 1. CITADEL EN

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

Domaine de la belle Epine

Domaine de la belle Epine Domaine de la belle Epine Onlangs zijn wij, Marcel en Anja, eigenaar geworden van een 'maison à colombages' daterend uit 1800! Dit traditioneel vakwerkhuis waarin wij u verwelkomen, toont een Normandische

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/duitsland/overige/maierhofen/273041 Omschrijving Huis In het vakantieoord Maierhöfen ligt het gelijknamige

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives Routebeschrijving Mountain bike Hives Route 01-10 km Route 01-10 km GRAVIER - CROIX DE CIELLE BOIS DE LA ROCHE - over de brug «pont du Gravier» gaan. - neem rechts «rue de la Gare». - je rijdt over een

Nadere informatie

Toeristische Info Mormont 2008 & 2011

Toeristische Info Mormont 2008 & 2011 Toeristische Info Mormont 2008 & 2011 CHOCOLATIER IN EREZEE MUSEUM EN WINKEL Defroidmont Briscol 19A 6997 Erezée, Belgique Tél: 086 21 84 40 contact@chocolatier-defroidmont.be Toen Philippe Defroidmont

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Yvoir, op het eiland 1. BROUWERIJ BOCQ + MAALTIJD OP HET EILAND

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

De Citadel. Dinant. Groepsformules (0)

De Citadel. Dinant. Groepsformules (0) De Citadel Dinant Groepsformules 2019 www.citadellededinant.be +32(0)82 22 36 70 Citadel van Dinant Herbeleef meerdere eeuwen Europese geschiedenis in de citadel van Dinant. Bezoekersparcours Ruimte 1914

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

ARDENNE ATTRACTIONS. FÉDÉRATION TOURISTIQUE DU LUXEMBOURG BELGE 15, rue de l Église - B-6980 La Roche-en-Ardenne - http://group.ftlb.

ARDENNE ATTRACTIONS. FÉDÉRATION TOURISTIQUE DU LUXEMBOURG BELGE 15, rue de l Église - B-6980 La Roche-en-Ardenne - http://group.ftlb. De Echte Ardennen! ARDENNE ATTRACTIONS FÉDÉRATION TOURISTIQUE DU LUXEMBOURG BELGE 15, rue de l Église - B-6980 La Roche-en-Ardenne - http://group.ftlb.be BASTOGNE 01 - BASTOGNE HISTORICAL CENTER DE SLAG

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

van Landal Village les Gottales

van Landal Village les Gottales van Landal Village les Gottales Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Faciliteiten & Activiteiten Arrangementen Tips en trips in de omgeving Beste Gast, Wij kijken ernaar uit

Nadere informatie

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel een 8 daagse wandelreis ogramme Deze wandelreis brengt u naar het afwisselende landschap van de Langhe, het vaderland van de Barolo-wijnen, met heuvels

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Deze verkorte pdf-versie bevat slechts 2 van de 7 foto s per traject (groen / blauw / rood). Bovendien zijn de vragen en antwoorden weggelaten.

Deze verkorte pdf-versie bevat slechts 2 van de 7 foto s per traject (groen / blauw / rood). Bovendien zijn de vragen en antwoorden weggelaten. steunt Deze verkorte pdf-versie bevat slechts 2 van de 7 foto s per traject (groen / blauw / rood). Bovendien zijn de vragen en antwoorden weggelaten. steunt Nodigt u uit voor een uitzonderlijk bezoek

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

DEELNEMERS INLEIDING. Maandag 24 januari : Malmedy : Basse-Bodeux

DEELNEMERS INLEIDING. Maandag 24 januari : Malmedy : Basse-Bodeux DEELNEMERS Staf Ludwig INLEIDING De GR 14 is in België beter gekend als het Sentier de l Ardenne of het Ardennenpad. Eerst steekt men dwars de Ardennen door om vervolgens door te trekken tot de Franse

Nadere informatie

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD Een jonge stad, met oog voor kunst gecombineerd bezoek aan de stad aan de hand van verschillende thema s (naar keuze) + bezoek van het Hergé-museum. toegankelijk

Nadere informatie

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen.

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. Een kleine greep uit het aanbod hebben wij voor u gedaan. 1 Inhoud Tennisen....

Nadere informatie

Luxemburg Dichtbij en toch zo anders

Luxemburg Dichtbij en toch zo anders Publicatie : Regio : Nederland Datum : 30 jun 2015 Pagina : 24 Frequentie : 5x per jaar cm2 : 876 Advertentiewaarde : 2.770,00 Oplage : 26.750 www.visitluxembourg.com www.visitluxembourg.com Not Not for

Nadere informatie

7 april 13 april 2019 Chasing the water in Corsica 495 euro

7 april 13 april 2019 Chasing the water in Corsica 495 euro 7 april 13 april 2019 Chasing the water in Corsica 495 euro Doel? Dagelijks avontuur opzoeken, genieten van de natuur, het gezellig maken. Hiervoor zoeken we rivieren met geschikte waterstanden op, verplaatsen

Nadere informatie

Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen. Castel Les Sorbiers. en promoties juni-december

Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen. Castel Les Sorbiers. en promoties juni-december Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen en promoties juni-december 2014 Op een steenworp van Dinant, niet ver van de Lessevallei, nodigt u uit om zijn unieke

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Wandeling n 20 : De toeristische weg : Durbuy Bewegwijzering :

Wandeling n 20 : De toeristische weg : Durbuy Bewegwijzering : Wandeling n 20 : De toeristische weg : Durbuy Bewegwijzering : Deze wandeling neemt je mee van Barvaux naar Durbuy langs de kronkelingen van de Ourthe. Deze meanders hebben zich een weg gebaand tussen

Nadere informatie

Lons-le-Saunier Camping vrije tijd in het h art van de streek la Bresse V i v r e g r a n d e u r n a t u r e Base de Plein Air 01340 Montrevel-en-Bresse France Tél. 04 74 30 80 52 Fax 04 74 30 80 77 plaine.tonique@wanadoo.fr

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF 1 Organisch gevormd en één met zijn omgeving, een overweldigende atmosfeer maar met een huiselijk gevoel. Het onderkomen van Noble

Nadere informatie

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes Kessenich Maaseik Stokkem Leut Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS V.U.: W. Orlandini, Herckenrodeplein 4, 3600 Genk D/2011/1504/42

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

45 ha vakantieplezier

45 ha vakantieplezier 45 ha vakantieplezier Camping Village www.sequoiaparc.com Van droom......tot werkelijkheid! Speciaal voor u hebben wij op ons landgoed van 45 ha rondom het kasteel La Josephtrie, de 5-sterren camping Séquoia

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

48 uur Kastelen en Abdijen

48 uur Kastelen en Abdijen 48 uur Kastelen en Abdijen Kastelen en Abdijen Met riddertjes en prinsesjes VRIJDAG - 16u30 Een ommetje maken in Tilllegem Een korte wandellus van 3 km doorheen Tillegembos. Onderweg passeer je langs Kasteel

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie