45 ha vakantieplezier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "45 ha vakantieplezier"

Transcriptie

1 45 ha vakantieplezier Camping Village

2 Van droom......tot werkelijkheid! Speciaal voor u hebben wij op ons landgoed van 45 ha rondom het kasteel La Josephtrie, de 5-sterren camping Séquoia Parc aangelegd. Gelegen midden in een prachtig natuurgebied met water en zonnebloemvelden geniet u van de comfortabele voorzieningen dicht bij de Atlantische kust. In deze folder geven wij u een impressie van de mogelijkheden die ons park u biedt. Wij raden u ook aan onze website te bezoeken waar u nog meer foto s en verder alle informatie kunt vinden die u nodig heeft voor het organiseren van uw vakantie. Wij wensen u veel vakantievoorpret en hopen u spoedig te mogen verwelkomen. Renato en Nicole Pennino Kramer

3

4 De campingplaatsen, tent, caravan of camper De accommodaties en campingplaatsen Wij bieden een zeer ruime keuze aan accommodaties, van 4 tot 7 personen, geschikt voor kleine en grote gezinnen, samengestelde gezinnen, met z n tweetjes of voor een vakantie met vrienden. Ook onze campingplaatsen bieden veel ruimte en comfort en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Onze premium Castels campingplaatsen hebben als extra een tuinset, twee ligbedden, een koelkast en een barbecue op de plaats en gratis wifi in de bar.

5 Ruimte, vrijheid en comfort De chalets, 6 personen Cottage De Luxe Plus, 7 personen Cottage VIP Loft, 6 personen

6 De Ibou club voor klein en groot De animatie Ons animatieteam staat voor u klaar met een ruime keuze aan activiteiten. De Ibou kinderclub Minibous heeft een programma voor kinderen vanaf 4 jaar, en de Ibou junior club voor kids van 8 tot 12 jaar. Voor volwassenen zijn er sportieve activiteiten en voor iedereen s avonds show time op het plein.

7

8 Aquafun, lazy river of farniente

9 Het zwemparadijs 2000 m² water, ruime terrassen, 4 zwembaden waarvan 3 verwarmd, glijbanen, een jacuzzi, fonteinen, een kinder waterspeeltuin, een rivier en de Aquabar, ons prachtige zwembadencomplex is een paradijs voor het hele gezin.

10

11 Sport en spel voor het hele gezin De activiteiten Een eigen manege met paarden en pony s, een kinderboerderij met allerlei leuke dieren, voetbalvelden, beach volleybal, multisport terrein, jeu de boules, twee tennisbanen, skelter- en fietsverhuur en een spetterend aquapark met vier zwembaden, twee glijbanen, een jacuzzi en een rivier, een waar paradijs voor jong en oud. En voor de ontspanning na de inspanning bieden we de mogelijkheid voor een professionele massage.

12 De voorzieningen Het échte vakantiegevoel Laat u verwennen met een goede maaltijd in ons restaurant Le Carrousel en geniet op één van onze terrassen van een cocktail. Proef onze pizza s uit de houtoven in één van de Bali paviljoens op het terras. In het infopunt vindt u o.a. de bibliotheek, internet, Wi-fi zone, de fietsverhuur en uiteraard toeristische informatie en verkoop van gereduceerde entreekaartjes voor o.a. de dierentuin van La Palmyre en het aquarium van La Rochelle. Voor de boodschappen en souvenirs kunt u de auto laten staan want de Vival supermarkt en de boetiekjes zijn elke dag geopend en iedere morgen bakken we verse croissants en stokbrood. Bar en restaurant Le Carrousel De boetiek Tendances

13 Het Bali terras van de meeneemmaaltijden Infopunt, toeristische informatie, internet en bibliotheek De pizza s uit de houtoven

14 Van strand en natuur tot historie en cultuur De omgeving De Charente-Maritime staat bekend om haar stranden en goede klimaat en natuurlijk de oesters van het bassin van Marennes/Oléron. Maar er is nog veel meer te ontdekken. Trek erop uit met de fiets door de landerijen richting het vestingstadje Brouage of maak een fietstocht op het eiland Oléron. Neem de boot naar Fort Boyard of de eilanden Aix en Madame of ga trekvogels kijken in de omliggende marais. Het strand van de Atlantische kust Voor de kids is een uitstapje naar de grote dierentuin van La Palmyre een must en vergeet niet een dagje door te brengen in de oude havenstad La Rochelle en bezoek daar het schitterende aquarium.

15 La Rochelle Fort Boyard De dierentuin in La Palmyre

16 A bientôt! Camping Village La Josephtrie, Saint Just-Luzac Charente-Maritime, Frankrijk Tel (0) , Fax 0033 (0) Conception: vormvast-ccid.nl Photographies: Peter Allan. Copyright Séquoia Parc Document non contractuel. Tarifs susceptibles de modifications. Les éventuelles erreurs ou omissions ne sauraient engager notre responsabilité.