Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10 Belangrijke data Elke eerste schoolweek na de vakantie wordt er op luizen gecontroleerd. Woensdag 11 november Inloopochtend groep 3 Dinsdag 17 november uur Overstap groep 3 Vrijdag 20 november Groepen 1/2 vrij Dinsdag 24 november Informatieavond VO Woensdag 25 november Inloopochtend groepen 1/2 Donderdag 26 november Rapportgesprekken groepen 1 t/m 8 Vrijdag 27 november Inloopochtend groep 3 Inhoud - Schoolfotograaf: Wie helpt er mee? - Nationaal Schoolontbijt - Hoe help ik mijn kind met rekenen - Hapstappoepfabriek - Uitnodiging Overstapbijeenkomst groep 3 - Nieuws uit de Sleutelraad - Bijlage: Drieburcht Instuif - Bijlage: Komt u ook? - Bijlage: Vakantietoernooi Zaalvoetbal Bijlage: Hoe help ik mijn kind met rekenen - Naschoolse workshops Fotografie Morgen is er de inloopochtend in groep 3 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op dinsdag 17 november De Nieuwsbrief kunt u ook digitaal bekijken op met een link naar OBS De Sleutel OBS De Sleutel Bezoekadres: Eilenbergstraat 256, 5011 EC Tilburg obs.de.sleutel@opmaat-scholen.nl Postadres: Postbus 2091, 5001 CB Tilburg Website: Telefoon:

2 Schoolfotograaf: Wie helpt er mee? In maart volgend jaar willen wij de schoolfotograaf weer uitnodigen om foto s te nemen van uw kind(eren). Zoals u misschien weet, brengt dit nogal wat werk met zich mee. Voorgaande jaren hebben ouders dit op zich genomen, maar dit jaar is er nog geen ouder die zich gemeld heeft om mee te helpen. Wat houdt het precies in? - Op de dag dat de fotograaf komt, ervoor zorgen dat de kinderen op tijd klaar staan en regelen dat broertjes/zusjes op de foto worden gezet. Hiervoor krijgt u overzichten van juffrouw Diana Fase (secretaresse), zij zorgt ook voor het maken van de afspraak met de fotograaf. - Als de foto s binnen zijn gekomen, op een aantal tijdstippen ouders in de gelegenheid stellen de foto s te bekijken en te kopen. De financiële afwikkeling met de fotograaf wordt weer door juffrouw Diana gedaan. Wie wil hierbij meehelpen? Het zou heel fijn zijn als een ouder uit de onderbouw zich aan zou willen melden, zodat er niet elk jaar opnieuw iemand moet worden ingewerkt. Maar elke ouder is welkom natuurlijk. Mocht het zo zijn dat geen enkele ouder zich aanmeldt, dan zijn wij genoodzaakt de bestelling van de foto s en de financiële afwikkeling totaal via internet te laten verlopen. Natuurlijk zullen wij daarvoor op bepaalde tijden onze computers in de bovenbouwgang beschikbaar stellen. Ook zal juffrouw Diana er dan zijn om eventueel hulp te kunnen bieden. Zij zit op de tweede verdieping in het gangetje achteraan rechts. Nationaal Schoolontbijt Ook dit jaar was het schoolontbijt weer een succes te noemen. De kinderen hebben lekker gegeten en genoten van het samen zijn. Hoe help ik mijn kind met rekenen Achter de nieuwsbrief vindt u nog een keer een uitnodiging voor de rekencursus die u als ouder kunt volgen. De cursus start morgen, woensdag 11 november. U kunt zich nog steeds opgeven. Dat doet u door morgen gewoon te komen en de ingevulde brief mee te nemen. Iedereen die meedoet kan verzamelen in de hal van de onderbouw. Daar wordt u opgehaald om mee te gaan naar de Stelaertshoeve. U bent van harte welkom. Wilt u meehelpen? Meldt u dan bij de groepsleerkracht of juffrouw Diana Fase. Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

3 Hapstappoepfabriek Vrijdag 13 November is een bijzondere dag. De leerlingen van OBS De Sleutel en Basisschool De Stelaertshoeve spelen de minivoorstelling HapStapPoepFabriek. Wij nodigen alle ouders, docenten en medeleerlingen uit om te komen kijken! De voorstelling is te zien in het Atrium van de Symfonie om uur. We hopen u daar het mooie resultaat te kunnen laten zien. Een klein broccoliroosje maakt een bijzondere reis. Een reis vol avontuur waarin hij het moet opnemen tegen gevaarlijke tanden en door donkere darmen zijn weg moet vinden. Tot ie zijn eindbestemming gevonden heeft. De leerlingen van Basisschool De Stelaertshoeve en OBS De Sleutel spelen samen in deze korte, fysieke voorstelling. Uitnodiging Overstapbijeenkomst groep 3 De ouders van de kinderen uit groep 3 worden dinsdag 17 november uitgenodigd voor de 3 e bijeenkomst omtrent overstap. Tijd: uur Plaats: teamkamer van de school Wilt u het leesboekje van overstap 2 meebrengen? Het werkboekje mag uw kind deze week aan de juffrouw laten zien. Tevens krijgt u dan de materialen voor overstap 3 uitgereikt. Nieuws uit de Sleutelraad Wist u dat. de Sleutelraad 5 keer per schooljaar bij elkaar komt om te vergaderen Wist u dat. u als ouder altijd welkom bent op deze vergaderingen Wist u dat. de vergaderdata in de kalender staan maar ook in de nieuwsbrief komen Wist u dat. de agenda en de notulen van elke vergadering van de Sleutelraad op de ronde zuil in de hal beneden in de school hangen Wist u dat. elke groep 1 of 2 klassenouders hebben en een overzicht hiervan op deze zuil hangt Wist u dat. er op deze zuil ook een overzicht hangt van de werkgroepen waarin zowel ouders als leerkrachten zitten Wist u dat. er binnenkort ook een overzicht hangt met bestedingen van uw ouderbijdragen Wist u dat. na elke schoolvakantie de kinderen gecontroleerd worden op hoofdluis Wist u dat. er na 2 weken in die groep weer een hercontrole moet plaatsvinden Wist u dat. de leerkrachten het fijn vinden als in elke groep een aantal ouders willen meehelpen met de luizencontrole.. Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

4 KOMT U OOK? VRIJDAG 13 NOVEMBER NAAR "FEELFOOD" Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

5 Doe mee aan het Vakantietoernooi Zaalvoetbal 2015! Sporten is ontzettend belangrijk. Het is gezond, je leert nieuwe vrienden kennen én in teamverband werken. Geef je snel op voor het Vakantietoernooi Zaalvoetbal 2015! Wanneer? Categorie Waar? Voorrondes 21 december, 22 december Jongens + meisjes gemengd groep 3/4 (GD) Jongens + meisjes gemengd groep 5/6 (GC) Meisjes groep 7/8 (MA) Diverse sportaccommodaties in Tilburg Finales 23 december Jongens groep 7/8 (JA) Poule winnaars spelen opnieuw een toernooi in de eigen categorie T-Kwadraat en Universiteit van Tilburg Indien er veel meer inschrijvingen zijn dan afgelopen jaren, lopen de voorrondes van jongens groep 7/8 door op 23 december, en zullen de finales op donderdagochtend 24 december gespeeld worden. Dit gebeurt echter alleen in nood, als het anders niet op drie speeldagen past. Voor wie? Groep 3 en 4: Een team bestaat uit 4 spelers + 2 wissels (zonder keeper i.v.m. kleine doeltjes). Alle wedstrijden uit deze categorie worden gespeeld op in het T-kwadraat, omdat er op 4 kleinere veldjes wordt gespeeld. Groep 5/6 en 7/8: Een team bestaat uit 1 keeper + 5 spelers + 3 wissels. De wedstrijden uit deze categorie worden gespeeld in diverse accommodaties in Tilburg. Geef je op en doe mee! Kom in de eerste week van de kerstvakantie lekker een potje zaalvoetballen! Geef je op voor woensdag 18 november 2015 door de volgende link in de adresbalk van jouw internetbrowser over te typen (let op dat je het goed overtypt!): Begeleiders/coaches gevraagd! Elk team heeft een begeleider of coach nodig. Van de begeleider/coach wordt verwacht dat hij/ zij: Verantwoording kan dragen voor het team; Er voor zorgt dat de leerlingen zich netjes naar anderen gedragen, zowel in het veld als daarbuiten; Er voor zorgt dat het team op tijd klaar staat voor de wedstrijd; Tijdens de wedstrijden de leerlingen op een positieve manier aanmoedigt. Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

6 Hoe help ik mijn kind met rekenen? Wilt u weten hoe uw kind leert rekenen? Wilt u uw kind graag helpen met rekenen? Voor veel ouders is het al lang geleden dat ze zelf rekenen geleerd hebben op school. Veel van wat u leerde, is waarschijnlijk weggezakt. Tegenwoordig leert uw kind heel anders rekenen, het realistisch rekenen. Niet het maken van rijtjes sommen, maar samen met je kind praten over hoe je rekenprobleempjes op kunt lossen. Er zijn een heleboel momenten waarop je dit thuis kunt doen. Denk maar aan het samen koken, met lego iets bouwen, uitrekenen hoeveel verf je nodig hebt enz. Wilt u weten hoe uw kind tegenwoordige rekenen leert op school? En wilt u weten hoe u thuis samen met uw kind kunt oefenen? Speciaal voor deze ouders is er nu deze cursus. De cursus wordt gegeven onder schooltijd van uw kind, door een docent van het ROC Tilburg. De cursus start op woensdag 11 november 2015 van 8.45 tot uur, in een lokaal van basisschool Stelaertshoeve. Vanaf 8.30 uur start de inloop met thee en / of koffie. Er is kinderopvang voor jongere kinderen geregeld. De cursus is gratis en u krijgt een boek. Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

7 Hoe help ik mijn kind met rekenen? U leert: Wilt u weten hoe uw kind leert rekenen? Wilt u uw kind graag helpen met rekenen? Kom dan nu naar de cursus rekenen! over getallen, Verschillende soorten sommen; keersommen, delen, breuken, rekenen met % en met geld en nog veel meer. In de rekencursus is er ook veel aandacht voor hoe u thuis met uw kind kunt rekenen, bijvoorbeeld: samen bakken en koken (inhoud, verdelen, wegen) de kamer van uw kind schilderen: heb je een pot verf van 5 liter nodig of van 10 liter? de klok Hoe laat is het? 4 uur 5 uur 6 uur Tijd: Woensdag 11 november van 8.45 tot uur (Inloop vanaf 8.30 uur) Plaats: Basisschool Stelaertshoeve Aanmelden: Lever het ingevulde formulier hieronder in bij de groepsleerkracht van uw kind. Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

8 Aanmeldformulier. Ja, ik wil graag meedoen met de gratis cursus: Hoe help ik mijn kind met rekenen? Naam ouder Straat en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnumm er Naam kind(eren) op de basisschool Mijn kind(eren) zit(ten) in groep Bij leerkracht Naam van de school Datum:. Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

9 Met dit formulier kunt u uw kind inschrijven voor de naschoolse workshops FOTOGRAFIE OUDERS/VERZORGERS EN KIND SAMEN voor leerlingen uit groep Het formulier kan ingeleverd worden bij de leerkracht. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 13 november. Data workshops Fotografie: Woensdagen november & 2-9 december 2015 Uitdagende en creatieve workshop fotografie samen met je ouder. Tijdens deze workshops fotografie leer je door uitdagende en creatieve opdrachten je eigen telefoon en/of camera gebruiken voor een schitterende beelden. Je leert meer dan alleen het knopje van het toestel indrukken! Een fotograaf kijkt anders, en is druk bezig met het regisseren van de compositie. Dat ga je ervaren tijdens de vier bijeenkomsten na schooltijd. De kennis en vaardigheden die je tijdens deze workshop leert, zijn super praktisch. Als je eenmaal goed kunt fotograferen, gaat er een wereld voor je open. Je zult op een andere manier naar dingen gaan kijken. Binnen de opdrachten is er alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je leert kijken, onderzoeken, samenwerken en regisseren. Ook maken we een facebookgroep aan, zodat we het fotowerk waar we trots op zijn, kunnen laten zien! Schrijf je snel in via onderstaande inschrijfstrook! Tijdstip & locatie: uur, op BS De Sleutel *Vereist Voornaam en achternaam leerling en ouder/verzorger * Mijn kind zit in groep? Leeftijd? Naam leerkracht? Een bevestiging van deelname kan verzonden worden naar het volgende mailadres: * Eilenbergstraat 256, Postbus 2091, 5001 CB Tilburg tel: (013)

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 23 februari 2016 Nr. 22

Nieuwsbrief Dinsdag 23 februari 2016 Nr. 22 Nieuwsbrief Dinsdag 23 februari 2016 Nr. 22 Belangrijke data Elke eerste schoolweek na de vakantie wordt er op luizen gecontroleerd. Woensdag 24 februari 8.30 uur Inloopochtend groepen 4 t/m 8 (Taal/spelling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Donderdag 10 september 13.30 14.15 uur Opening Speelpark Vrijdag 11 september Groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Dag van de leerkracht Maandag 10 oktober 08.15 09.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6

Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6 Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 14 oktober Afsluiting Kinderboekenweek Maandag 17 oktober 12.15 14.00 uur Herfstwandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 20 december 2016 Nr. 15

Nieuwsbrief Dinsdag 20 december 2016 Nr. 15 Nieuwsbrief Dinsdag 20 december 2016 Nr. 15 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Donderdag 22 december 17.00 18.30 uur Wintergala Vrijdag 23 december Studiedag, groepen 1

Nadere informatie

ma 29-02 di 01-03 opening thema winkelcentrum wo 02-03 oudercursus, instuif Drieburcht do 03-03 vr 04-03 za 05-03 optreden schoolorkest zo 06-03

ma 29-02 di 01-03 opening thema winkelcentrum wo 02-03 oudercursus, instuif Drieburcht do 03-03 vr 04-03 za 05-03 optreden schoolorkest zo 06-03 23 februari 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 27 januari 8.15 9.00 uur Inloopochtend groepen 1 t/m 3 Vrijdag 3 februari Groepen 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Woensdag 21 september Informatiemiddag 14.30 uur of -avond 18.00 uur groepen 4,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Donderdag 8 december 2016 Nr. 13

Nieuwsbrief Donderdag 8 december 2016 Nr. 13 Nieuwsbrief Donderdag 8 december 2016 Nr. 13 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Donderdag 15 december 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Donderdag 22 december Winterfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 13 december 2016 Nr. 14

Nieuwsbrief Dinsdag 13 december 2016 Nr. 14 Nieuwsbrief Dinsdag 13 december 2016 Nr. 14 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Donderdag 15 december 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Maandag 19 december 14.15 14.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 1 februari Sleuteltheater Vrijdag 3 februari Groepen 1/2 vrij Dinsdag 7 februari 14.30

Nadere informatie

Ouderinfo 5. 3 november Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief:

Ouderinfo 5. 3 november Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo 5 3 november 2017 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl : Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Even voorstellen Ze is geboren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Dinsdag 18 april t/m donderdag 20 april Groep 8 Eindcito

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Kamp groep 8

Nieuwsbrief van: Kamp groep 8 Kamp groep 8 Van 9 t/m 12 oktober jl.. zijn wij samen met groep 8 op kamp gegaan. We hebben 4 fantastische dagen gehad. Mede door het goede weer, is het een succes geworden. Toch willen wij als leiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 10 januari 2017 Nr. 16

Nieuwsbrief Dinsdag 10 januari 2017 Nr. 16 Nieuwsbrief Dinsdag 10 januari 2017 Nr. 16 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 10 januari 14.30 15.30 uur Klassenoudersvergadering Woensdag 18 januari Studiemiddag,

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen.

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 29, 29 maart 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 01 april Taalatelier. 06 april

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan.

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan. Nieuwsbrief 2 Maandag 10 september Schooljaar 2012-2013 Deze school is onderdeel van Stichting Nobego Fijn er te zijn! In deze nieuwsbrief Welkom St@mperiusschool Leeshulp groep 3-4 Schoolreizen en Schoolkamp

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 maart 2017 Nr. 23

Nieuwsbrief Dinsdag 7 maart 2017 Nr. 23 Nieuwsbrief Dinsdag 7 maart 2017 Nr. 23 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Maandag 13 maart 8.15 9.00 uur Inloop Groepen 4 t/m 8 (Begrijpend Lezen) Dinsdag 14 maart 8.15

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Donderdag 21 september 13.30 14.45 uur Gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2015

Nieuwsbrief 16 november 2015 Nieuwsbrief 16 november 2015 Inhoud Sinterklaas in Nederland 1 minuut stilte in gedachte bij de slachtoffers van Parijs Ouderbijdrage Woensdag 18 november studiedag VO advies groep 8 Projecten & Workshops

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht In Vlindervlucht Start nieuwe schooljaar Na een welverdiende vakantie startte op 29 augustus het nieuwe schooljaar. Op dit moment hebben kinderen en team er alweer bijna een schoolweek opzitten en zijn

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, ,

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, , Alle hulpouders bedankt!!! Wat is het toch fantastisch om te zien en te merken dat er zoveel ouders betrokken zijn bij de school en heel vrije tijd steken om ons te helpen het voor de kinderen een fijne

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie