VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 9 Nieuws! VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Voor jullie ligt de eerste nieuwsbrief van het seizoen Vanwege het succesvolle beachvolleybal seizoen heb je het gevoel dat het afgelopen seizoen nog maar net is afgelopen. Wat een mooie volleybal zomer trouwens. Veel van onze leden hebben deelgenomen aan trainingen en toernooien, zowel jong als oud. En de mooie apotheose met het WK beach, echt genieten! Inmiddels zijn we alweer enkele weken druk bezig om het luie zweet van de vakantie eruit te krijgen. Ook als bestuur zijn we alweer volop bezig. We zijn inmiddels enkele keren bij elkaar geweest en hebben diverse onderwerpen opgepakt. De voorbereidingen voor het seizoen al voor de zomer begonnen. Teamindelingen, trainingstijden, wedstrijdplanningen etc. De reguliere acties om het seizoen goed te beginnen. Alle commissies en overige mensen die daarbij hebben geholpen, weer enorm bedankt. Ook hebben we weer een goed ingevulde sponsorcommissie. Dit heeft ook al het nodige opgeleverd. We hebben twee sponsoren weten te binden, Jumbo Els Boek en OK brandstof. Daarnaast hebben we ons aangemeld bij Sponsorkliks. In deze nieuwsbrief lezen jullie daar meer over. We hebben weer zin in het nieuwe seizoen. Sportief hebben we bijvoorbeeld jeugd in de topklasse waar we erg benieuwd naar zijn hoe die het zullen gaan doen. Daarnaast hebben we een volledig nieuw heren 5, die we ook vol verwachting gaan volgen. Veel succes mannen!

2 Vervolg voorwoord bestuur Ook hebben we dit seizoen weer veel gezelligheid in petto. Natuurlijk met ieder zijn eigen team, maar ook hebben we weer enkele gezamenlijke activiteiten. De activiteitencommissie heeft al een planning gemaakt. Zet de data alvast in je agenda, ze staan op de website. Ook gaan we de samenwerking met Blauw Wit verder inhoud geven. Omdat VC058 meer in de Wiarda zit hebben we met hen gesproken over de inzet van onze vrijwilligers achter de bar. Dit houdt in alle voorkomende werkzaamheden, achter de bar en in de keuken. Dit geldt voor de dinsdagavond en de zaterdag middag en avond. Als je belangstelling hebt graag bij ons secretariaat melden Kortom, we zijn weer begonnen. Mochten we nog iets over het hoofd zien horen we dat graag. Samen maken we de vereniging sterker. Mede namens de rest van het bestuur, iedereen veel volleybalplezier gewenst. Met sportieve groet, John Haitsma, voorzitter Froukje Scherjon, secretaris Sonny de Haan, penningmeester Stef IJmker, algemeen lid techniek Mark Getkate, algemeen lid jeugd Pieter Wierenga, algemeen lid beach Tanken bij OK = sparen voor VC058 Als vereniging zijn we vanaf dit seizoen de samenwerking gestart met OK Nederland. OK Nederland is een snel groeiende brandstof leverancier in het Noorden. Op dit moment behoren 40 benzinestations tot de OK-keten en dit aantal groeit snel (zie kaart). In Friesland horen hier onder andere 3 voormalige Q8 stations langs de A31 bij. Ook de Q8 langs de Drachtsterweg in Leeuwarden is inmiddels een OK geworden. Binnenkort zal een verbouwing plaatsvinden, zodat alles ook in de OK huisstijl komt. De afspraak die we met OK hebben gemaakt is dat we als vereniging voor elke liter brandstof die een verenigingslid tankt, een spaarpunt ontvangen ter waarde van 0,8 eurocent. Als je dus regelmatig tankt, kan dit bedrag behoorlijk oplopen. Met de loyaltycard kunnen de punten aan de vereniging worden toegekend. Als het goed is zijn de kaarten uitgedeeld of stuur anders even een mail naar sponsoren@vc058.nl. De kaarten staan al op naam van VC058, dus als je hem krijgt kunt je direct beginnen te sparen met de OK loyaltycard. VC058 Nieuws 9, september, 201 5

3 SponsorKliks Doen jullie ook veel online aankopen? Vanaf nu kun je hiermee VC058 sponsoren! SponsorKliks is een concept waarmee leden en betrokkenen de vereniging kunnen sponsoren middels hun reguliere internetaankopen. Dus we vragen jullie niet om méér via internet te kopen, maar alleen om bij de volgende internetaankoop dit via de website van Sponsorkliks te doen. Hoe werkt SponsorKliks dan? VC058 heeft zich aangemeld bij SponsorKliks en een banner ontvangen voor op de eigen groepswebsite. Wanneer je als lid, ouder of andere bekende van VC058 iets bij bijvoorbeeld Bol.com wil kopen, klik je op de banner van SponsorKliks en kom je terecht in een winkeloverzicht met meer dan 250 webwinkels (waaronder Zalando, Wehkamp, Bol.com, KLM, Booking.com, BCC etc.). Wanneer je nu op het logo van Bol.com klikt, kom je op de gewone site van Bol.com en kan je een bestelling plaatsen. Aangezien de bezoeker via SponsorKliks op Bol.com is gekomen, ontvangt SponsorKliks van Bol.com een commissie. Dit bedrag is vaak een percentage van het bestelbedrag. SponsorKliks keert 75% van de commissie weer uit aan de vereniging. Op deze manier betaal je als koper exact hetzelfde als wanneer je rechtstreeks naar de site van Bol.com was gegaan terwijl je toch een bijdrage levert aan de clubkas van VC058! Er zijn verenigingen die hier al veel extra inkomsten door hebben! Ieder verenigingslid koopt tenslotte wel eens iets bij één van de deelnemende webwinkels. Tips Nooit een transactie vergeten! Installeer de popup en vergeet nooit om een webwinkel te bezoeken via je SponsorKliks-pagina. Je krijgt dan namelijk een melding te zien zodra je rechtstreeks naar een webwinkel gaat die bij SponsorKliks is aangesloten. Online kun je precies zien welk bedrag je voor welke bestelling krijgt en hoe VC058 er voor staat! Veel succes met sponsorklikken en geld verdienen voor VC058! Teamfoto s Het nieuwe seizoen is alweer een aantal weken los, daarom is het ook tijd om nieuwe teamfoto s te plaatsen. Hiervoor komt de communicatiecommissie bij jullie langs! Dit proberen we zoveel mogelijk de eerste thuisspeelronde te doen. Het kan dan goed zijn dat jullie niet compleet zijn, echter maken we dan wel een teamfoto. Dan mag er later altijd een nieuwere foto door jullie zelf aangeleverd worden. Hebben jullie zelf al een leuke teamfoto, mail deze dan naar de webmasters. Communicatiecommissie Paul Buruma Naomi Verheul Dirk Peter Lemstra Marielle Huurdeman René van der Eems

4 Detobeach Het is als de organisatie met de auto s het terrein op rijdt en het zonnetje komt al voorzichtig achter de laatste wolken tevoorschijn. Het duurt niet lang of de eerste leveranciers melden zich ook met de diverse installaties, tenten en netten. Onder het genot van een bakje koffie wordt met vele vrijwilligers hard gewerkt aan de opbouw van het terrein.om 8.45 staat alles helemaal klaar en kunnen we de eerste deelnemers ontvangen. Om 1 0 uur als (bijna) iedereen er is start het toernooi in een heerlijk zonnetje met een aangename sporttemperatuur. Dit jaar hebben we 55 teams mogen verwelkomen. Er werd ook dit jaar weer gestreden op alle niveaus, inclusief bedrijven en jeugdcompetitie. Rond zijn alle finalisten bekend welke om de prijzen mogen strijden. Na hier en daar een spannende finale gezien te hebben kunnen we rond overgaan tot de prijsuitreiking. Nog een mooi hoogtepunt van de dag was het verloten van de hoofdprijs in onze loterij. Hiervoor hadden we een door het Nederlands damesteam gesigneerde volleybal. Deze is uiteindelijk gewonnen door onze huis DJ, DJ Jardinero. Na de prijsuitreiking stond de barbecue al klaar voor diegene zie gezellig nog met ons een hapje wilde eten. Al met al een zeer geslaagde dag, met mooi weer en enthousiaste deelnemers. Voor volgend jaar kun je alvast Detobeach editie 7 in de agenda zetten: 1 8 juni We hopen dan ook weer veel leden van VC058 te kunnen verwelkomen. Van de materiaalcommissie Bij aanvang van het seizoen zijn alle teams voorzien van voldoende goede ballen in tassen. Een tas met ballen kost al snel 250 euro, te kostbaar om hier niet zorgvuldig mee om te gaan. Ik wil de teams dan ook vragen om zorgvuldig om te gaan met het door de vereniging beschikbaar gestelde materiaal, en te zorgen dat de ballen altijd mee worden genomen uit de zalen of hallen. Mochten er na het seizoen onvoldoende ballen terug komen dan zijn wij genoodzaakt om de kosten van de vermiste ballen bij het team in rekening te brengen. Mocht er door slijtage of anderszins een bal aan vervanging toe zijn neem dan contact op met de materiaalcommissie. De shirts Alle teams hebben en tas met shirts en broekjes mochten er problemen zijn met de pasvorm of dat er uitbreiding moet komen op het aantal. Dan kan je dit regelen bij Diepenmaat sport. Sinds dit seizoen heeft Diepenmaat het beheer over de kleding gekregen. Als een shirt niet meer past dan kun je dit dus ruilen bij Diepenmaat, neem dan wel even je oude shirt mee. De shirts en broekjes zijn en blijven van de vereniging, ga er dan ook zorgvuldig mee om. En zorg dat de sets compleet schoon en heel blijven.

5 Grote Clubactie Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van ,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt. Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging: de koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. Online: je ontvangt van ons een met hierin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Verkoopboekje In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 20 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer op 1 3 oktober Hij/ Zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wanneer is de actie? De Grote Clubactie start op zaterdag 1 9 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Verkoop loten en verdien extra zakgeld (geldt alleen voor CMV-leden) Help onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost 3,-. Van de eerste 3 loten gaat de hele opbrengst naar VC058. Maar let op: voor elk extra lot dat jij verkoopt krijg jij 0,50! Prijzen voor lotenverkopers Het team met de meest verkochte loten van ontvangt een heerlijke taart. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

6 scheidsrechterscursus 22 september Dinsdag 22 September a.s. wordt er een scheidsrechterscursus georganiseerd door de vereniging. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over de rol van scheidsrechter en teller. Er is ook gelegenheid om te oefenen. Iedereen binnen de vereniging (inclusief ouders van de jeugd) is hier voor uitgenodigd. Wij verwachten van de A jeugd deelname aan het theoretische gedeelte van de cursus scheidsrechter, omdat zij dit seizoen regelmatig een wedstrijd zullen fluiten. Degene die hierin geïnteresseerd zijn kunnen zich opgeven via de knop: Deelnemen. Hoe meer scheidsrechters en tellers hoe beter, zodat we elkaar allemaal kunnen helpen. Wat: Wie: Tijd: Locatie: Cursus fluiten en tellen Leden + ouders VC uur Sporthal Wiarda Sponsoren

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Voorwoord van het bestuur. Beste leden van VC058,

Voorwoord van het bestuur. Beste leden van VC058, Nieuws! Nieuwsbrief 1 1 VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 201 5-201 6 Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Het nieuwe jaar is weer begonnen en daarmee is de competitieronde

Nadere informatie

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Nieuwsbrief 7 Nieuws! VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 201 4-201 5 Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Hierbij de nieuwsbrief van VC058. We gaan als vereniging

Nadere informatie

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Nieuwsbrief 1 4 Nieuws! VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 201 6-201 7 Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar?

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar? Extra inkomsten voor de clubkas 3.125,- voor jullie clubkas? Wat wordt jullie actie dit jaar? In deze flyer vind je alle informatie die je nodig hebt om jullie clubactie te organiseren. Heb je na het lezen

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Van het bestuur: Beste KDO-ers, het bestuur ziet zich genoodzaakt wederom een bijzondere Algemene Ledenvergadering uit te schrijven op 15 november 2018. Onderwerp is ook dit keer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! EXTRA INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS Wat is jullie doel in 2017? Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor uw vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vindt u

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE 1. Inleiding Wat leuk dat jij je spreekbeurt gaat houden over de Grote Clubactie! Heb je zelf loten verkocht voor jouw vereniging? En ging dat goed? De meeste kinderen in je

Nadere informatie

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! is t a W l e o d jullie 8? 1 in 20 Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor je vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. September 2017

Nieuwsbrief 4. September 2017 Nieuwsbrief 4 September 2017 Van de redactie. Het seizoen is weer begonnen! Hopelijk is iedereen weer lekker opgeladen door de vakantie. De eerste week was nog wat onwennig. Niet iedereen had goed begrepen

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Voorwoord van het bestuur

Voorwoord van het bestuur Nieuws! Nieuwsbrief 5 VC058 Dé vollebalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 2014-2015 Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Voor jullie ligt de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014-2015.

Nadere informatie

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

WAT. Doe mee en realiseer jullie dromen

WAT. Doe mee en realiseer jullie dromen OP KAMP VERBOUWING CLUBHUIS WAT WORDT JULLLIE DOEL IN 2016? CLUB FEEST NIEUW MATERIAAL Doe mee en realiseer jullie dromen In deze flyer vindt u alle informatie die u nodig heeft om de Grote Clubactie te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE Je wilt graag een trainingsstage crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt!

Nadere informatie

De grote clubactie 2005

De grote clubactie 2005 De grote clubactie 2005 Aan alle lotenverkopers en hun ouders, Hieronder kunt u meer informatie vinden over de grote clubactie. Leest u deze informatie even door en heeft u nog vragen neem dan contact

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 18-09-2016 Uitslagen Zaterdag 17-09-2016 NIO 1 Nikantes 1 15 13 NIO 2 Nikantes 2 21 10 Twist 6 Nikantes 3 7 12 Dijkvogels 5 Nikantes 4 9 13 't Capproen B1

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Voorwoord van het bestuur

Voorwoord van het bestuur Nieuws! Nieuwsbrief 12 VC058 Dé vollebalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 2015-2016 Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2015/2016.

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE Je wilt graag een trainingsstage crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt.

Nadere informatie

Stand van zaken missie en visie per december 2017.

Stand van zaken missie en visie per december 2017. Stand van zaken missie en visie per december 2017. - wat gaat volgens plan - waar zijn we mee bezig en gaat de goede kant op - wat gaat niet volgens plan of is nog niet opgepakt. 1 De hoofdpunten van de

Nadere informatie

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Nieuwsbrief 6 Nieuws! VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 201 4-201 5 Voorwoord van het bestuur Voor jullie ligt de tweede nieuwsbrief van het seizoen 201 4/201 5. We zijn

Nadere informatie

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN SPONSORPLAN MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN 1 INHOUD VOORWOORD... 3 SPONSORMOGELIJKHEDEN... 4 SPONSORPAKKET V... 5 SPONSORPAKKET O... 6 SPONSORPAKKET S... 7 SPONSORPAKKET T... 8 SPONSORPAKKET A... 9 LOSSE

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 25-09-2016 Uitslagen afgelopen week Za 24-09-2016 Nikantes 3 Twist 6 8 6 Za 24-09-2016 Nikantes B1 't Capproen B1 5 15 Za 24-09-2016 Nikantes C1 Nieuwerkerk

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 35, 26 oktober 2016 Van het bestuur De afgelopen periode is er op bestuurlijk vlak het nodige gebeurd. Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben we immers afscheid genomen van vier

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

DECEMBER 2013. Beste Unitassers,

DECEMBER 2013. Beste Unitassers, Beste Unitassers, DECEMBER 2013 Jullie ontvangen alweer de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere jubileumjaar waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ondanks dat we een wat kleinere vereniging

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

NIEUWS OP DE WEBSIT. Greenshot week 36 UITNODIGING REÜNIE 1 OKTOBER. Aan leden, oud-leden en alle oude/nieuwe betrokkenen met een warm Evergr

NIEUWS OP DE WEBSIT. Greenshot week 36 UITNODIGING REÜNIE 1 OKTOBER. Aan leden, oud-leden en alle oude/nieuwe betrokkenen met een warm Evergr Gmail Agenda Documenten Foto's Sites Discussiegroepen Het internet Meer greenshot Berichten doorzoeken Zoeken op het web Mail Contactpersonen Terug naar Zoekresultaten Archiveren Spam rapporteren Verwijderen

Nadere informatie

Jaargang 4. Programmaboekje jeugdtoernooi

Jaargang 4. Programmaboekje jeugdtoernooi Jaargang 4 Programmaboekje jeugdtoernooi Premium Partner Hoofdsponsor VOORWOORD 1 We zijn enorm trots op alweer de 4e editie van het Lycurgus Openlucht Jeugdtoernooi. Het is voor ons als organisatie ook

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien...

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien... 1 1 Inhoudsopgave 2 Historie Bedum Blues... 4 3 Ons doel... 4 4 Onze relaties... 5 5 Waarom sponsoren?... 6 5.1 Uw belang... 6 5.2 Ons belang... 6 6 Dekkingsgebied... 7 7 Sponsormogelijkheden... 8 7.1

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

CROWDFUNDING SCOREBORD

CROWDFUNDING SCOREBORD CROWDFUNDING SCOREBORD Je wilt graag een scorebord crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging. Vorig jaar hebben we al een pilot gedraaid met een nieuwsbrief en deze is goed bevallen waardoor we vanaf heden 3x per jaar een nieuwsbrief

Nadere informatie

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Vrijdag 29 mei 2015 Volleybalvereniging Blauw Wit Oldebroek Bakkerij Jonker Blauw Wit is opgericht in 1962 en is een van de twee volleybalverenigingen

Nadere informatie

Optie 1 Optie 2 Optie 3

Optie 1 Optie 2 Optie 3 NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS 3-2016 Inhoud: Nieuwe clublijn Setfightersapp Dress to Impress Bekendmaking teams verjaardagen Algemene ledenvergadering Mappen en ballen Gratis meetrainen

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5 PASSEURKE Maart 2015 Jaargang 7 - Editie 5 1 In dit Passeurke Bloemeké Hoe was de smashdance? Komende leuke tornooien Aspirant curcus Scheidsrechters nodig! Ploegverantwoordelijke gezocht Melk, appelsiensap

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - vrijwilligersavond 18 april - trainingstijden en -indeling teams - enquête van de TC - oefenwedstrijden NOVA 21 maart - kom helpen op het DEFinco

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS D IPLOMA S SCHEIDSRECHTERS N IEUWE CLUBLIJN

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS D IPLOMA S SCHEIDSRECHTERS N IEUWE CLUBLIJN NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS Inhoud: Diploma s scheidsrechters Nieuwe clublijn Voorstellen D3 Verjaardagen Belangrijke data Nieuwe sponsoring Enquête Gratis meetrainen Vacatures 2-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5 Nieuwsbrief Januari 2016 Jaargang 5 Margaret Gerrits Math Scherjon Julia Fetisov Elisa Pardoel Jan van Heijster Anouk Eulenpesch 1 februari 7 februari 19 februari 20 februari 22 februari 26 februari De

Nadere informatie