ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING. van MOLINA SERVICE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING. van MOLINA SERVICE"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING van MOLINA SERVICE

2 ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING MOLINA SERVICE TE HENGELO ARTIKEL 1 Definities en interpretaties 1.1 De woorden en uitdrukkingen die in deze Algemene Voorwaarden met een hoofdletter zijn geschreven zijn gedefinieerde woorden en uitdrukkingen, welke de navolgende daaraan toegekende betekenis hebben. Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Molina Service te Hengelo. Derde-opdrachtnemer : een derde partij aan wie Ondernemer (een deel van) de Opdracht uitbesteedt overeenkomstig artikel 2.2 van deze Algemene Voorwaarden. Diensten : alle door Ondernemer voor een Opdrachtgever uit te voeren werkzaamheden, waaronder begrepen maar niet beperkt tot constructiewerkzaamheden, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het monteren of (af)bouwen van machines, het bedienen van machines, hijskranen, draglines en graafmachines, alsmede het transporteren van goederen. Materialen : de bij de uitvoering van een Opdracht door Ondernemer te gebruiken en door Ondernemer te leveren materialen, waaronder begrepen maar niet beperkt tot schoonmaakmiddelen en bouw- en montagematerialen. Opdracht : de overeenkomst tussen een Opdrachtgever en Ondernemer op grond waarvan Ondernemer diensten verleent aan opdrachtgever Opdrachtgever : de natuurlijke of rechtspersoon die een Opdracht verstrekt heeft of wenst te verstrekken aan Ondernemer. Ondernemer : Glenn Molina, geboren te Hengelo (Overijssel) op 14 oktober 1983, handelende onder de naam Molina Service, ingeschreven in het handelsregister onder nummer Oplevering ( Opleveren ): de oplevering van het Werk door Ondernemer aan Opdrachtgever. Werk : het totaal van de tussen de Opdrachtgever en de Ondernemer overeengekomen werkzaamheden en de daarbij door de Ondernemer geleverde Materialen.

3 1.2 De in deze Algemene Voorwaarden gehanteerde definities kunnen zonder verlies van betekenis zowel in enkelvoud als in meervoud worden gebruikt. 1.3 Waar in deze Algemene Voorwaarden wordt gesproken over schriftelijk wordt daaronder tevens verstaan per fax of per . Sms en what s-up berichten vallen hier uitdrukkelijk niet onder. 1.4 Waar in deze Algemene Voorwaarden wordt gesproken over een dag of dagen wordt daarmee bedoeld een dag of dagen als bedoeld in de Algemene termijnenwet. Laatstgenoemde wet is eveneens van toepassing op de in deze Algemene Voorwaarden vermelde termijnen. 1.5 In deze Algemene Voorwaarden vermelde bedragen zijn exclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting. ARTIKEL 2 Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden 2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen tot het uitvoeren van werkzaamheden, casu quo het verlenen van diensten, door Ondernemer aan Opdrachtgever en Opdrachten gesloten tussen Ondernemer en Opdrachtgever. 2.2 Ondernemer heeft de bevoegdheid het Werk geheel of gedeeltelijk te laten uitvoeren (een) Derde-opdrachtnemer(s). Deze Algemene Voorwaarden zijn onverminderd van toepassing op overeenkomsten met Ondernemer voor de uitvoering waarvan door Ondernemer (een) Derde-opdrachtnemer(s) wordt (worden) ingeschakeld. De Ondernemer sluit in een dergelijk geval een overeenkomst tot opdracht met de Derde-opdrachtnemer; er ontstaat geen rechtsverhouding tussen de Opdrachtgever en de Derde-opdrachtnemer. 2.3 Indien er sprake is van de inschakeling van een Derde-opdrachtnemer, zijn deze Algemene Voorwaarden (met uitzondering van de artikelen 4.3, 9.1 en 9.3) eveneens van toepassing op de rechtsverhouding tussen Ondernemer en de Derde-opdrachtnemer, in welk geval deze Algemene Voorwaarden prevaleren boven de eventuele algemene voorwaarden van de Derdeopdrachtnemer. De verplichtingen van Ondernemer jegens Opdrachtgever uit hoofde van deze Algemene Voorwaarden gelden ingeval van inschakeling van een Derde-opdrachtnemer als verplichtingen van de Derde-opdrachtnemer jegens Ondernemer. 2.4 Ondernemer kan deze Algemene Voorwaarden ook van toepassing verklaren op andere overeenkomsten dan bedoeld in de voorgaande leden die Ondernemer met derden aangaat.

4 2.5 Eventuele afwijkingen van de Algemene Voorwaarden dienen schriftelijk tussen Ondernemer en Opdrachtgever, respectievelijk Ondernemer en Derdeopdrachtnemer, te worden overeengekomen. ARTIKEL 3 Offertes 3.1 Tenzij het de uitvoering van een Werk betreft waarvan de totale kosten een bedrag van 500,00 niet zullen overschrijden, brengt Ondernemer alle offertes schriftelijk uit. Mondelinge toezeggingen verbinden Ondernemer slechts nadat hij deze schriftelijk heeft bevestigd. 3.2 Offertes bevatten in ieder geval de inhoud van de diensten en het (uur)tarief alsmede de duur van de opdracht en de datum waarop of de periode waarbinnen de Opdracht uitgevoerd zal worden. Voor zover mogelijk geeft de offerte ook inzicht in het verbruik van Materialen. 3.3 Alle door Ondernemer verstrekte offertes en daarin vermelde prijzen en condities worden steeds geheel vrijblijvend gedaan en hebben tenzij anders wordt vermeld een maximale geldigheid van 14 dagen. 3.4 Ondernemer is gerechtigd voor onderdelen van het Werk waarvan de kosten niet exact vooraf in te schatten zijn een stelpost in de offerte op te nemen. 3.5 Opdrachten en wijzigingen daarvan komen tot stand op het moment dat Opdrachtgever een offerte schriftelijk heeft geaccepteerd. Een overeenkomst tussen Ondernemer en Derde-opdrachtnemer komt tot stand door ondertekening door beide partijen van een overeenkomst tot opdracht. ARTIKEL 4 Annulering en onuitvoerbaarheid van de Opdracht 4.1 Wordt de uitvoering van het Werk voor een van de partijen tijdelijk onmogelijk door een oorzaak die hem niet kan worden toegerekend, dan heeft deze partij het recht voor die periode de nakoming van zijn verplichtingen op te schorten. De partij die zich op dit artikel beroept dient hiervan schriftelijk mededeling te doen aan de andere partij. 4.2 Wordt de uitvoering van het Werk voor een van de partijen blijvend onmogelijk door een oorzaak die hem niet kan worden toegerekend, dan is deze gerechtigd de uitvoering van het Werk te (doen) beëindigen tegen vergoeding aan de andere partij van de in redelijkheid gemaakte kosten. 4.3 Bij intrekking of annulering van een Opdracht door Opdrachtgever anders dan om redenen als bedoeld in artikel 4.2 is de Ondernemer gerechtigd om aan

5 Opdrachtgever in rekening te brengen de door hem daardoor geleden schade (waaronder gederfde inkomsten), verminderd met de door het intrekken van de Opdracht bespaarde kosten. ARTIKEL 5 Het Werk 5.1 De Ondernemer zal het Werk goed, deugdelijk en conform de Opdracht uitvoeren. Het Werk wordt verricht binnen de normale werktijden, tenzij anders overeengekomen. 5.2 De Opdrachtgever stelt de Ondernemer in de gelegenheid het Werk te verrichten en zorgt dat ter plaatse voor zijn rekening gebruik gemaakt kan worden van elektriciteit en water en overige voor de uitvoering van het Werk benodigde voorzieningen. 5.3 De Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het aanvragen en verkrijgen van de voor de uitvoering van het Werk vereiste vergunningen. Uitsluitend indien dit in de offerte is opgenomen, draagt de Ondernemer zorg voor het afvoeren van sloop- en bouwafval en verpakkingsmaterialen. 5.4 De Opdrachtgever draagt het risico voor schade veroorzaakt door gebreken aan de (on)roerende zaak waaraan het Werk wordt verricht. 5.5 De Ondernemer neemt bij de uitvoering van het Werk de daarop van toepassing zijnde wettelijke voorschriften in acht, zoals deze van kracht zijn of zullen zijn ten tijde van de uitvoering van het Werk. Eventuele van toepassing zijnde bouw- en werkplaatsvoorschriften of -reglementen dienen door Opdrachtgever tijdig en duidelijk kenbaar gemaakt worden aan Ondernemer, waarna Ondernemer ook deze voorschriften in acht zal nemen. 5.6 De Ondernemer zal de Opdrachtgever wijzen op de hem redelijkerwijs kenbare en voor het Werk relevante: (i) (ii) (iii) (iv) (v) onjuistheden in de opgedragen werkzaamheden, waaronder tevens wordt verstaan onjuistheden in montagehandleidingen en constructietekeningen of het ontbreken daarvan; onjuistheden in de door de Opdrachtgever verlangde de werkwijzen en constructies; gebreken van de (on)roerende zaak waaraan het Werk wordt verricht; gebreken in of ongeschiktheid of incompleetheid van materialen of hulpmiddelen die door de Opdrachtgever ter beschikking zijn gesteld; onjuistheden in de door of namens de Opdrachtgever verstrekte gegevens.

6 5.7 Materialen welke Ondernemer voor het Werk gebruikt komen voor rekening van Opdrachtgever. ARTIKEL 6 Oplevering 6.1 Het Werk is Opgeleverd wanneer de Ondernemer aan de Opdrachtgever heeft meegedeeld dat het Werk is voltooid en deze het Werk heeft aanvaard. 6.2 Het Werk wordt als Opgeleverd beschouwd wanneer: (i) (ii) (iii) uiterlijk 14 dagen zijn verstreken nadat de Ondernemer schriftelijk aan de Opdrachtgever heeft meegedeeld dat het Werk is voltooid is en deze heeft nagelaten het Werk binnen die termijn te aanvaarden, tenzij de Opdrachtgever binnen die periode het Werk schriftelijk gemotiveerd afkeurt; de Opdrachtgever het Werk in gebruik neemt; de Opdrachtgever het Werk niet goedkeurt op grond van kleine gebreken en/of ontbrekende Materialen die binnen 30 dagen kunnen worden hersteld en die de ingebruikname van het Werk niet in de weg staan. De Ondernemer is gehouden de gebreken zo spoedig mogelijk te herstellen. ARTIKEL 7 Betaling 7.1 De Ondernemer draagt zorg voor het toezenden van gespecificeerde facturen. De standaard betalingstermijn van de facturen van Ondernemer is 30 dagen. Deze termijn is van toepassing, tenzij op de factuur of in de offerte een andere termijn is vermeld, of indien overeenkomstig artikel 2.3 tussen Ondernemer en Opdrachtgever is overeengekomen hiervan af te wijken. 7.2 Indien een factuur niet binnen de in artikel 7.1 genoemde termijn is betaald, is de Opdrachtgever vanaf de eerste dag na het verstrijken van de betalingstermijn van rechtswege in verzuim en een rente van 1% per kalendermaand verschuldigd over het openstaande bedrag, waarbij een gedeelte van een maand voor een volle maand wordt gerekend. 7.3 Indien de Opdrachtgever de factuur geheel of gedeeltelijk betwist, dient hij dit binnen veertien kalenderdagen na factuurdatum schriftelijk, onder nauwkeurige opgaaf van redenen, aan Ondernemer te melden. Na deze periode vervalt het recht van de Opdrachtgever om de factuur te betwisten. De bewijslast betreffende tijdige betwisting van de factuur rust op de

7 Opdrachtgever. Betwisting van de factuur ontslaat de Opdrachtgever niet van zijn betalingsverplichting. 7.4 Alle gerechtelijke en buitengerechtelijke (incasso)kosten, die Ondernemer maakt als gevolg van de niet-nakoming door de Opdrachtgever van diens verplichtingen op grond van dit artikel, komen geheel ten laste van de Opdrachtgever. De vergoeding terzake van buitengerechtelijke kosten wordt gefixeerd op 15% van de verschuldigde hoofdsom inclusief omzetbelasting en rente (met een minimum van EUR 250,- per vordering), tenzij Ondernemer aantoonbaar meer kosten heeft gemaakt. De gefixeerde vergoeding zal steeds zodra de Opdrachtgever in verzuim is door de Opdrachtgever verschuldigd zijn en zonder nader bewijs in rekening worden gebracht. 7.5 Indien er sprake is van betalingsverplichtingen van Ondernemer jegens een Derde-opdrachtnemer of uit hoofde van een overeenkomst als bedoeld in artikel 2.4 geldt eveneens een standaard betalingstermijn van 30 dagen. ARTIKEL 8 Beantwoording van het Werk aan de Opdracht en garantie 8.1 De Ondernemer staat ervoor in dat het opgeleverde Werk beantwoordt aan de Opdracht. 8.2 Openbaart zich binnen twee maanden na Oplevering een afwijking van hetgeen is overeengekomen, dan wordt vermoed dat het Werk bij Oplevering niet aan de Opdracht heeft beantwoord. In dat geval zal de Ondernemer het gebrek kosteloos verhelpen, tenzij hij kan aantonen dat het Werk ten tijde van de Oplevering wel aan de Opdracht beantwoordde. Het voorgaande laat onverlet dat de Ondernemer ook na de genoemde perioden voor eventuele gebreken in het Werk aansprakelijk kan blijven op grond van de wet. 8.3 De garantie zoals bedoeld in artikel 8.2 vervalt, indien: (i) (ii) (iii) (iv) gebreken aan het Werk niet zo spoedig mogelijk nadat ze ontdekt werden of redelijkerwijs ontdekt hadden kunnen worden, schriftelijk aan de Ondernemer zijn gemeld; gebreken het gevolg zijn van normale slijtage; gebreken zijn veroorzaakt door een fout, onoordeelkundig gebruik of verzuim van de Opdrachtgever, dan wel door van buiten komende oorzaken; de Opdrachtgever niet aan zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan. ARTIKEL 9

8 Aansprakelijkheid 9.1 De verplichting tot schadevergoeding van Ondernemer op grond van welke wettelijke grondslag ook, is beperkt tot die schade waartegen Ondernemer uit hoofde van een door of ten behoeve van hem gesloten verzekering verzekerd is, maar is nooit hoger dan het bedrag dat in het betreffende geval door deze verzekering wordt uitbetaald. 9.2 De Ondernemer heeft een verzekering als bedoeld in artikel 9.1 afgesloten die de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid dekt voor een bedrag, gebruikelijk in de branche van Ondernemer. De polis en polisvoorwaarden zijn op verzoek van de Opdrachtgever in te zien ten kantore van de Ondernemer. 9.3 Indien de Ondernemer om welke reden dan ook geen beroep toekomt op de beperking als bedoeld in artikel 9.1, is de verplichting tot schadevergoeding beperkt tot maximaal het voor het Werk gefactureerde of te factureren bedrag. 9.4 Indien Ondernemer door een derde wordt aangesproken en deze aanspraak houdt rechtstreeks verband met het Werk, dan is Opdrachtgever verplicht om Ondernemer bij te staan en onverwijld al datgene te doe dat van hem in dat geval verwacht mag worden en tevens al het mogelijke te doen om verdere schade te beperking. Indien Opdrachtgever in gebreke blijft met het nemen van maatregelen als hiervoor bedoeld, alsmede in spoedeisende gevallen is Ondernemer gerechtigd om zelf de nodige maatregelen te nemen. Alle kosten en die hierdoor ontstaan voor Ondernemer en eventuele derden komen voor rekening van Opdrachtgever. Artikel 10. Toepasselijk recht, bevoegde rechter, hoofdelijke aansprakelijkheid 10.1 Op de Opdrachten en deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing Alle geschillen tussen Ondernemer en Opdrachtgever zullen worden voorgelegd aan de rechter die bevoegd is in de woonplaats van Ondernemer Indien de Opdrachtgever uit meerdere personen bestaat zijn zij hoofdelijk aansprakelijke voor alle verplichtingen uit hoofde van de Opdracht en deze Algemene Voorwaarden.

2.4 Deze voorwaarden mogen uitsluitend worden gebruikt door leden van de Koninklijke Metaalunie.

2.4 Deze voorwaarden mogen uitsluitend worden gebruikt door leden van de Koninklijke Metaalunie. CONSUMENTENVOORWAARDEN METAALUNIE Algemene Consumentenvoorwaarden uitgegeven door de Koninklijke Metaalunie (Nederlandse organisatie van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (gewijzigd per 1 september 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN (gewijzigd per 1 september 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN (gewijzigd per 1 september 2016) van TOP EXPERTISE B.V. Deze gewijzigde algemene voorwaarden van Top Expertise B.V. zijn aangepast door Steijns Legal. Meer info op www.steijns-legal.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Die andere elektrotechniek

Algemene Voorwaarden Die andere elektrotechniek Algemene Voorwaarden Die andere elektrotechniek 1. Definities 1.1 Opdrachtnemer: De eenmanszaak Die andere elektrotechniek statutair gevestigd te Uitgeest aan de Castricummerweg 5 (1911GA), ingeschreven

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd:

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: a. Opdrachtgever: een natuurlijk persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. verminderingen van het overeengekomen werk die leiden tot verhoging of verlaging van de overeengekomen prijs.

Algemene voorwaarden. verminderingen van het overeengekomen werk die leiden tot verhoging of verlaging van de overeengekomen prijs. Artikel 1. Definities a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:, Bosboom Toussaintlaan 78B, 2103 SN Heemstede, hierna te noemen Opdrachtnemer en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY

ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities Artikel 2 Werkingssfeer II. AFSPRAKEN Artikel 3 - Sluiten van de overeenkomst III. UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: natuurlijk persoon of rechtspersoon. 2. Opdrachtnemer: VK Afbouw (KVK 70921547), die bedrijfsmatig offertes uitbrengt en schilders-, timmer-

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HET HELLEND DAK VOOR CONSUMENTEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr. 40411895

ALGEMENE VOORWAARDEN HET HELLEND DAK VOOR CONSUMENTEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr. 40411895 ALGEMENE VOORWAARDEN HET HELLEND DAK VOOR CONSUMENTEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr. 40411895 1. WERKINGSSFEER Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het tussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V.

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Inhoud Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Werkingssfeer 3 Artikel 3 Offertes en aanbiedingen 3 Artikel 4 Overeenkomst 3 Artikel 5 Inschakeling derden 3 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rens de Jonge

Algemene voorwaarden Rens de Jonge Algemene voorwaarden Rens de Jonge Artikel 1 Definities 1. Rens de Jonge: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Lissestraat 11, 6843KH te Arnhem, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Fred s schilderwerken

Algemene voorwaarden Fred s schilderwerken Inhoudsopgave Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Werkingssfeer Artikel 3 - Aanbod Artikel 4 - Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 5 - Uitbesteding aan derden Artikel 6 - Verplichtingen van Fred

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Heuvelrug Catering Culinair. - algemene voorwaarden -

Heuvelrug Catering Culinair. - algemene voorwaarden - Heuvelrug Catering Culinair - algemene voorwaarden - 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt aan de hieronder vermelde woorden, namen of uitdrukkingen de betekenis toegekend die daaronder staat

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Wijnhoven Vloeren B.V.

Leveringsvoorwaarden Wijnhoven Vloeren B.V. Leveringsvoorwaarden Wijnhoven Vloeren B.V. Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 - Definities - Werkingssfeer - Totstandkoming

Nadere informatie

niet handelend in de uitoefening van beroep of bedrijf, die opdracht bedrijfsmatig werk verricht en zich jegens de consument heeft verbonden

niet handelend in de uitoefening van beroep of bedrijf, die opdracht bedrijfsmatig werk verricht en zich jegens de consument heeft verbonden Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. 1.1 Consument: Een natuurlijk persoon of een vereniging van eigenaren, niet handelend in de uitoefening van beroep

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verhagen Vastgoed Onderhoud B.V. Artikel 1. Begripsbepaling

Algemene Voorwaarden. Verhagen Vastgoed Onderhoud B.V. Artikel 1. Begripsbepaling Algemene Voorwaarden Artikel 1. Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder 1. De opdrachtnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon aan wie het werk is opgedragen. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN I ALGEMENE BEPALINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN I ALGEMENE BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN I ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Werkingssfeer Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten gesloten tussen AVEB en opdrachtgever.

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Zurreyl Service Utrecht kvk

Algemene voorwaarden van Zurreyl Service Utrecht kvk Algemene voorwaarden van Zurreyl Service Utrecht kvk 30220713 1. ALGEMEEN a. Deze voorwaarden zijn bij uitsluiting van eventueel door opdrachtgever gebruikte algemene voorwaarden van toepassing op al onze

Nadere informatie

1.3 Werk: Het totaal van de tussen de consument en de DFS overeengekomen werkzaamheden en leveringen van de daartoe te verwerken producten.

1.3 Werk: Het totaal van de tussen de consument en de DFS overeengekomen werkzaamheden en leveringen van de daartoe te verwerken producten. Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Consument: Een natuurlijk persoon of een vereniging van eigenaren, niet handelend in de uitoefening van beroep

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Puurbeton B.V. te Schoonhoven

Leveringsvoorwaarden Puurbeton B.V. te Schoonhoven Leveringsvoorwaarden Puurbeton B.V. te Schoonhoven Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Werkingssfeer Artikel 3 - Totstandkoming overeenkomst Artikel 4 - Verplichtingen Puurbeton B.V. Artikel 5 - Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tempo-Team Employability

Algemene Voorwaarden Tempo-Team Employability Algemene Voorwaarden Tempo-Team Employability Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Werkingssfeer Definities Offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Artikel 1 Definities 1. Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching: de gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

cx-connector verbinder in klantbeleving

cx-connector verbinder in klantbeleving Algemene Voorwaarden CX-Connector Definities Opdrachtnemer: CX-Connector, eenmanszaak van Rense Duursma. Gevestigd op Het Roer 20, 3751 RB te Bunschoten-Spakenburg, verder te noemen CX-Connector. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Klussenbedrijf G.C. van der Wielen gewijzigd op 12 juli 2012

Algemene Voorwaarden Klussenbedrijf G.C. van der Wielen gewijzigd op 12 juli 2012 Algemene Voorwaarden Klussenbedrijf G.C. van der Wielen gewijzigd op 12 juli 2012 Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Klussenbedrijf: Klussenbedrijf G.C. van der Wielen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman treden in werking per 1 januari 2019.

Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman treden in werking per 1 januari 2019. Algemene Voorwaarden Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman treden in werking per 1 januari 2019. I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Renovatie en verbouwingbedrijf: Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw,

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

DakExpres franchisenemer-uitvoeringsvoorwaarden

DakExpres franchisenemer-uitvoeringsvoorwaarden DakExpres franchisenemer-uitvoeringsvoorwaarden 26 februari 2008 I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities 2 Artikel 2 Werkingssfeer 2 II. AFSPRAKEN Artikel 3 Afspraken 2 III. UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

BMC 2011. Algemene Voorwaarden. Versie 2014.01

BMC 2011. Algemene Voorwaarden. Versie 2014.01 BMC 2011 Algemene Voorwaarden Versie 2014.01 ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door BMC Pensioencommunicatie werkzaamheden worden verricht. 1.2 Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W.

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W. 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, met uitsluiting van voorwaarden van derden, van toepassing op alle overeenkomsten tot het verrichten van diensten, gesloten tussen Bosscha Ongevallenanalyse B.V.

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie.

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie. ALGEMENE VOORWAARDEN KOERS BEDRIJFSPSYCHOLOGIE B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Deelnemer: Opdracht/overeenkomst: Werkzaamheden:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Strek

Algemene Voorwaarden Strek Algemene Voorwaarden Strek Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert Strek m.b.t. haar Arbeidsdeskundige Activiteiten en Casemanagement de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier.

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier. Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Sander Stromeier Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en staan gepubliceerd op de website van Klusbedrijf Sander Stromeier: www.sanderstromeier.nl.

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Meester Penning B.V., hierna te noemen "Meester Penning B.V.", op alle door Meester Penning B.V. gesloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Mark Poiesz

Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Mark Poiesz Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Mark Poiesz Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf: Klusbedrijf Mark Poiesz, de opdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities Diensten: Opdrachtgever: Leverancier: Overeenkomst: De door Uitvaartenzo te verzorgen diensten ten behoeve van de uitvaart van een overledene, waaronder in elk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners

Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners Algemene voorwaarden Hoogeveen & Partners 1 Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: HP: De besloten vennootschap onder de naam

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN De Isolatiespecialist.be Deze Algemene Voorwaarden van De Isolatiespecialist.be en de aan haar gelieerde ondernemingen zijn tot stand gekomen

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32088879 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Onderhoudsbedrijf Baksteen

Algemene voorwaarden Onderhoudsbedrijf Baksteen Dossiernummer: 27295323 Gedeponeerd bij: KvK Amsterdam Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Onderhoudsbedrijf Baksteen : Onderhoudsbedrijf Baksteen, de opdrachtnemer,

Nadere informatie

Opdrachtgever: opdrachtgever die handelt als consument dan wel in de uitoefening van een beroep of bedrijf;

Opdrachtgever: opdrachtgever die handelt als consument dan wel in de uitoefening van een beroep of bedrijf; ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Polet Bouw en Onderhoud Artikel 1 Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: natuurlijk persoon, die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf;

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K.

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K. A L G E M E N E V O O R W A A R D E N P I N C K. 1. Algemeen 1.1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: PINCK.: de onderneming die deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Ulehake Montage & Installatie

Ulehake Montage & Installatie Ulehake Montage & Installatie Algemene Voorwaarden: Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Bedrijf: Ulehake Montage & Installatie, de opdrachtnemer, die bedrijfsmatig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JVB Multiservices

Algemene Voorwaarden JVB Multiservices Algemene Voorwaarden JVB Multiservices Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf: Klusbedrijf JVB Multiservices, de opdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter

Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter Artikel 1 Definities 1. Tabitha Ruiter : de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Rading 37 1213 RL te Hilversum,ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities 1 Algemene voorwaarden Louis van Woerden Algemene voorwaarden 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. LOUIS VAN WOERDEN: Louis van Woerden Advies en Training, eenmanszaak

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Het tuinonderhoud en huis renovatie bedrijf:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Het tuinonderhoud en huis renovatie bedrijf: Algemene Voorwaarden JS Huisrenovatie en Tuinonderhoud Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Het tuinonderhoud en huis renovatie bedrijf: JS Huisrenovatie en Tuinonderhoud,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: naam bedrijf: Harmens Meubelmakerij vestigingsplaats:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32087923 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Contactpersoon: Sven Versluijs

Contactpersoon: Sven Versluijs Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Opdrachtnemer, op alle overeenkomsten die Opdrachtnemer sluit en op alle overeenkomsten die hiervan het gevolg kunnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Werkingssfeer ARTIKEL 3 - Aanbod ARTIKEL 4 - Totstandkoming van de overeenkomst ARTIKEL 5 - Verplichtingen van de ondernemer ARTIKEL 6

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DE FRIESE JONGENS B.V. Gevestigd te Leeuwarden aan de François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC, hierna te noemen Friese Jongens. Artikel 1. Definities 1.1. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie