KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KONE Deursystemen Toegang voor iedereen"

Transcriptie

1 KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

2 Onze doelstelling KONE vervoert mensen en goederen op een betrouwbare, innovatieve, toegewijde en verantwoordelijke manier en draagt daarmee bij aan het succes van onze klanten. KONE is een wereldwijde speler met innovatieve oplossingen Onze doelstelling is om te begrijpen waar deze moderne samenlevingen naar toe gaan, waar de knelpunten liggen op het op het gebied van installatie, modernisering en onderhoud van automatische deuren, liften, roltrappen en gevel liftinstallaties. aan de behoeften van de klanten van onze klanten kunnen gebied van toegankelijkheid en om te weten op welke wijze wij voldoen; de klanten van onze klanten zijn immers de mensen KONE draagt daarbij zorg voor een veilige en gemakkelijke die dagelijks vertrouwen op KONE aangaande betrouwbaarheid, innovatie, toewijding en verantwoordelijkheid. toegang en mobiliteit in en rondom gebouwen en openbare ruimtes voor honderden miljoenen mensen overal ter wereld. KONE richt zich met haar dienstverlening volledig op het voldoen aan de behoefte van mensen- en goederenstromen gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen en stedelijke Toegang voor iedereen De mens staat bij ons centraal. KONE anticipeert daarbij op de inrichtingen. steeds veranderende behoeften van mensen in onze hedendaagse wereld. KONE installeert jaarlijks tienduizenden automatische deuren, liften en roltrappen en heeft de verantwoordelijkheid voor het De alsmaar toenemende wensen onderhoud van ca deuren, liften en roltrappen. en eisen aan gebouwen en openbare ruimtes zorgen voor nieuwe samen om gebouwen te ontwerpen waarbij toeganke Samen met andere specialisten werken wij graag als partner uitdagingen aan de moderne samenleving. De vergrijzing van de het gebouw centraal staan. lijkheid en vervoer in en rondom Gevelliftinstallaties bevolking, levensloopbestendig wonen en de snelle verstedelijking zijn hiervan enkele voorbeelden. Liften Roltrappen Industriële deuren Personendeuren

3 KONE deuren, liften en roltrappen vormen het hart van uw gebouw en stad en houden het in leven!

4 KONE Deursystemen Automatische deuren vormen een belangrijk onderdeel van de KONE filosofie waarin een veilige en gemakkelijke toegang van woningen, bedrijfsgebouwen en openbare ruimtes wordt nagestreefd. Complete toegangssystemen De deur vervult belangrijke functies op het gebied van toegankelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak, hygiëne en esthetica. Was de deur in het verleden vaak een symbool van geslotenheid, nu is de deur uitnodigend van aard. De automatische deur is hier het beste voorbeeld van. De auto matische deur staat ook niet meer alleen, maar vormt een component in een totaal systeem waardoor personen en goederen zo efficiënt mogelijk in en rondom gebouwen vervoerd kunnen worden. Systemen waarin het gaat om koppelingen tussen bijvoorbeeld toegangscontrole, deuren en liften. KONE heeft op dit gebied vele innovatieve oplossingen. Maatwerkoplossingen Met een compleet pakket aan deur- en toegangstechnieken ontwikkelt en realiseert KONE unieke toegangsconcepten, flexibele maatwerkoplossingen van ontwikkeling tot en met heldere onderhoudscontracten. Tevens draagt KONE zorg voor de vormgeving, die - afhankelijk van de wens en de situatie functioneel bij de bestemming past of juist extra opvallend is. KONE adviseert niet alleen over capaciteit, toegankelijkheid, geruisloze doorgang en veiligheid in en rondom uw gebouw. Maar ook over gebruikerscomfort, energieverbruik en andere detailleringen. Alles onder één dak Belangrijk voordeel is, dat alle activiteiten onder één dak verenigd zijn. Van ontwikkeling en productie tot en met installatie en montage van complete deursystemen. Op deze manier kan KONE snel en flexibel reageren op de gewenste vragen uit de markt.

5 Een compleet aanbod op het gebied van nieuwbouw en onderhoud

6 KONE Automatische personendeuren Waldoor producten KONE heeft sinds de overname in 2002 het alleenrecht op het merk Waldoor en is hiermee Nederlands grootste producent van automatische schuif- en draaideuren voor personenverkeer. Met een breed- en innovatief productenpakket worden complete deurprojecten en entreeconcepten gerealiseerd, zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Vooruitstrevend Standaard producten zijn onder andere een esthetisch vormgegeven gebogen schuifdeur voor de hoofdentree van een gebouw, een draaideur tussen twee afdelingen en een hermetische deur voor het afsluiten van een ruimte waar de beheersing van hygiëne, lucht- en geluidsdichtheid zeer belangrijk is. Meer uitgebreide oplossingen voor ruimtebesparing, veiligheid en brandwerendheid biedt KONE middels unieke in de wand schuivende deursystemen en gecertificeerde brandwerende deuren in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Innovatief in productoplossingen Research en Development onder eigen regie speelt een belangrijke rol in het adequaat reageren op de behoeften en wensen uit de markt. De functionaliteit van de automatische deuraandrijvingen en uitvoering van een totaalconcept in deuren toegangssystemen kunnen daardoor in nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze dienstverlening De dienstverlening van KONE stopt niet bij de verkoop van een deurinstallatie. Wij adviseren u over de vormgeving, zorgen voor projectbegeleiding en werkvoorbereiding en regelen ook de totale fabricage, installatie en ingebruikname. Verschillende opties Daarnaast creëert KONE oplossingen om het personenverkeer in en rondom het gebouw zo efficiënt en gecontroleerd mogelijk te laten verlopen. Systemen waarin toegangscontrole en een koppeling tussen lift en deur zijn geïntegreerd, zijn hiervan een voorbeeld.

7 KONE heeft altijd dé oplossing voor automatische deuren in het personenverkeer

8 KONE Industriële deuren Butzbach producten Nieuwe ontwikkelingen in technologie en materiaal kenmerken het succes van onze Butzbach deursystemen sinds vele jaren. Zo leveren wij horizontaal openende snelloopdeuren, hebben wij de zogenaamde hefdeuren in ons leveringsprogramma en maken wij gebruik van lichtdoorlatend glasfiber als deurblad. Klantspecifiek Het maakt niet uit of het nu om een buitendeur voor een industrieel gebouw, een snelloopdeur voor een binnensituatie of om een etalagescherm voor banken en winkels gaat, steeds produceren wij op maat gemaakte deuroplossingen in bijna alle grootten en toepassingen. Deuren in nieuwe dimensies, deuren met buitengewone openingsprincipes en deuren met ongewone inbouwsituaties zijn geen probleem. Zo ziet men de Butzbach hangaardeuren op vliegvelden over de gehele wereld: deuren van 300 meter breed of 30 meter hoog zijn geen uitzondering. De verscheidenheid is zelfs door te trekken naar complete gevelsystemen waardoor gebouwen en industriële complexen esthetische vormen kunnen aannemen en waardoor architectonische bijzonderheden gerealiseerd kunnen worden. Geïntegreerde systemen Ook bij industriële deuren gaat het vaak niet meer om de deur alleen: KONE levert hiervoor ook compleet geïntegreerde systemen waarin meerdere deuren door middel van computertechnologie worden bestuurd. Ruime toepassingsmogelijkheden De combinatie van deze verschillende producten maakt complete oplossingen mogelijk die functioneel en optisch aan de wensen van de klant voldoen.

9 Voor elke toepassing een sluitende oplossing

10 KONE Merkonafhankelijk onderhoud en service Alles in één hand KONE is een one-stop-shop voor alles wat met deuren en toegangssystemen te maken heeft, of deze nu automatisch of handbediend zijn. Voor u als klant efficiënt om service en onderhoud uit te besteden aan één bedrijf. 24/7 service In geval van een storing neemt u contact op met ons callcenter dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is. De duur van de storing, die van invloed is op uw bedrijfsvoering, blijft tot een minimum beperkt. En dat moet ook, want: tijd is geld. Merkonafhankelijk gespecialiseerd Kwaliteit en veiligheid hebben ook bij KONE Deursystemen de hoogste prioriteit. Door een uniek dicht servicenetwerk staat KONE dicht bij de klant; korte reactietijden, snel ter plaatse, dus weinig overlast. Daarnaast houden wij een grote voorraad onderdelen aan. Bovendien verricht KONE veel R&D-inspanningen op het gebied van universele merkonafhankelijke onderdelen. Onze universele besturing voor vele merken en typen deurautomaten, de UniDrive, is daar een goed voorbeeld van. Het voordeel voor u als klant: een snelle en kostenefficiënte oplossing voor uw probleem. Eigen trainingscenter KONE Deursystemen heeft de beschikking over diverse trainingsfaciliteiten voor technische opleidingen en instructies aan derden, intern of op locatie. Daarnaast worden, op aanvraag, projectbegeleiding en/of inspectiebezoeken verricht. Uiteraard is continue kennisopbouw van onze eigen medewerkers in zowel eigen producten als dat van derden één van onze prioriteiten. Internationaal Indien gewenst kunnen wij ook buiten Nederland deuren in onderhoud en service nemen: KONE opereert vanuit vele vestigingen over de gehele wereld die gezamenlijk honderdduizenden deuren in onderhoud hebben.

11 KONE verricht onderhoud en service op álle merken en typen personendeuren, bedrijfsdeuren en andere toegangssystemen

12 KONE Deursystemen BV Postbus AB Veenendaal Tel +31 (0) Fax +31 (0) Bezoekadres: De Smalle Zijde 20A 3903 LP Veenendaal KONE Deursystemen is onderdeel van KONE. KONE, in 1910 in Finland opgericht, is één van de grootste producenten van liften en roltrappen ter wereld. KONE ontwerpt, produceert, installeert, moderniseert en onderhoudt liften, roltrappen, rolpaden, automatische deuren en gevelliftinstallaties. Wereldwijd levert KONE zo n nieuwe installaties per jaar en voert onderhoud uit aan nog eens liften en roltrappen en ca automatische deuren en gevelliftinstallaties. De circa 1000 werknemers van KONE Nederland zorgen ervoor dat uw installaties veilig en betrouwbaar zijn. De servicecentra zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar en staan dag en nacht paraat om eventuele problemen op te lossen. KONE stelt de hoogste kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen aan de producten, dienstverlening en procesbeheersing. Om dit te waarborgen is KONE Deursystemen BV gecertificeerd volgens: - ISO 9001: VCA** KONE Deursystemen voert in Nederland onder andere de volgende merken: Deze publicatie is ter informatie. We behouden ons te allen tijde het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ontwerp of specificaties. Geen enkele uitspraak in deze publicatie mag worden begrepen als garantie of voorwaarde expliciet dan wel impliciet met betrekking tot enig product of de geschiktheid van dat product voor bepaald gebruik, en zo mag ook geen enkele uitspraak in deze publicatie worden uitgelegd als een voorbeeld van de algemene voorwaarden van een koopovereenkomst of een aanpassing daarvan. Tussen de hier getoonde kleuren en de kleuren zoals die in werkelijkheid zijn, kunnen kleine verschillen bestaan. 2006/12/KDA

ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES. KONE Care

ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES. KONE Care ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES KONE Care KONE Care pakt problemen preventief aan Onderhoud door KONE biedt u de kwaliteit en meerwaarde van een betrouwbare partner. KONE

Nadere informatie

Schuifdeur HANGAR DOOR

Schuifdeur HANGAR DOOR Schuifdeur HANGAR DOOR Bijzondere technologie Lichtdoorlatend glasfiber Indrukwekkende deurconstructies Veilig en betrouwbaar Lange levensduur Meer dan 500 internationale referenties Klantspecifieke oplossingen

Nadere informatie

KONE deuren voor de gezondheidszorg

KONE deuren voor de gezondheidszorg VEILIG, HYGIËNISCH, BETROUWBAAR EN ECO-EFFICIËNT KONE deuren voor de gezondheidszorg KONE - Uw vertrouwde partner voor alle oplossingen People Flow expertise; het soepel, veilig, comfortabel en zonder

Nadere informatie

Snelloopdeuren NOVOSPRINT

Snelloopdeuren NOVOSPRINT Snelloopdeuren NOVOSPRINT Bijzondere technologie Horizontaal openen Openingssnelheid tot 5 m/sec. Hoge veiligheid Geringe onderhoudskosten Toepassing als binnen- en buitendeur Geschikt voor vluchtwegen

Nadere informatie

Gevelsysteem VARIOPLANplus

Gevelsysteem VARIOPLANplus Gevelsysteem VARIOPLANplus Design: Shigeru Ban Architects, Tokyo / Japan Bijzondere technologie Hoge lichtdoorlatendheid zonder verblinding Grote overspanningen Gering eigengewicht Geoptimaliseerde isolatiewaarden

Nadere informatie

COMFORTABELE TOEGANG tot uw GEBOUW KONE IDE300

COMFORTABELE TOEGANG tot uw GEBOUW KONE IDE300 COMFORTABELE TOEGANG tot uw GEBOUW KONE IDE300 Een nieuwe comfortstandaard verhoogt de waarde van uw gebouw Vermindert wachttijden en verbetert de doorstroming van mensen Een helpende hand voor bewoners

Nadere informatie

Bijzondere technologie

Bijzondere technologie Hefdeur SPACELITE HT Bijzondere technologie Lichtdoorlatend glasfiber Ruimtebesparende techniek Veilig en betrouwbaar Lange levensduur Geringe onderhoudskosten Klantspecifieke oplossingen Montage en service

Nadere informatie

Overheaddeur SPACELITE HTU

Overheaddeur SPACELITE HTU Overheaddeur SPACELITE HTU Bijzondere technologie Lichtdoorlatend glasfiber Geringe bovenruimte (300 mm) Veilig en betrouwbaar Geen scharnieren, geen spiraalkabel, geen torsieveren Loopdeur met lage drempel

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Productoverzicht 2008

Productoverzicht 2008 Productoverzicht 2008 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Complete Deuroplossingen Besam ontwerpt en produceert automatische deursystemen, gebaseerd op vakmanschap en kwaliteit, die

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen Een complete serie automatische toegangsoplossingen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Entrees die uw activiteiten niet onderbreken Welke type gebouw of

Nadere informatie

SCHACHT AFMETINGEN 1.0-3.0 m/s; 630-2500 kg. KONE MonoSpace 700. Versie 15-2.1 Uitvoering volgens NEN-EN 81-1

SCHACHT AFMETINGEN 1.0-3.0 m/s; 630-2500 kg. KONE MonoSpace 700. Versie 15-2.1 Uitvoering volgens NEN-EN 81-1 SCHACHT AFMETINGEN 1.0-3.0 m/s; 630-2500 kg KONE MonoSpace 700 Versie 15-2.1 Eenzijdig toegankelijk met centraal openende deuren (2-delig) 1 1.0-1.6 8 630 1100 1400 800 1750 1760 950 400 400 1100 325 325

Nadere informatie

Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa. Schindler Liften B.V.

Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa. Schindler Liften B.V. Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa Schindler Liften B.V. Schindler Nederland Uw plaatselijke partner Onze producten en diensten Eersteklas oplossingen voor ieders behoeften

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

MERFORD SPECIAL DOORS

MERFORD SPECIAL DOORS MERFORD SPECIAL DOORS Inhoudsopgave 4 5 Merford Special Doors 6 7 Bijzondere bouwwerken 8 9 Infrastructurele (bouw)werken 10 11 Industriële werken 12 13 Energie & Offshore 14 15 Safety & Security 16 17

Nadere informatie

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE KONE toegangspoorten KONE toegangspoorten Intelligente besturing en effectieve toegangscontrole De KONE toegangspoorten zijn de nieuwe standaard voor

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

KONE Thorax goederenheffer

KONE Thorax goederenheffer de onmisbare schakel in uw logistiek KONE Thorax goederenheffer Elektrische goederenheffer Thorax de onmisbare schakel in uw logistiek De Thorax goederenheffer biedt toegevoegde waarde voor uw logistieke

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

SCHACHT AFMETINGEN 0.63-1.75 m/s; 320-1150 kg KONE MonoSpace 500

SCHACHT AFMETINGEN 0.63-1.75 m/s; 320-1150 kg KONE MonoSpace 500 SCHACHT AFMETINGEN 0.63-1.75 m/s; 320-1150 kg KONE MonoSpace 500 Versie 15-2.1 Deur met frame en front (eenzijdig en doorgaand toegankelijke cabine) Centraal openende deuren 1) nom 1) SEC TTC FL =1 2)

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

SCHACHT AFMETINGEN 0.63-1.75 m/s; 320-1150 kg KONE MonoSpace 500

SCHACHT AFMETINGEN 0.63-1.75 m/s; 320-1150 kg KONE MonoSpace 500 SCHACHT AFMETINGEN 0.63-1.75 m/s; 320-1150 KONE MonoSpace 500 Versie 15-2.1 Deur met frame en front (eenzijdig en doorgaand toegankelijke cabine) Zijwaarts openende deuren min. Breedte panelen, front deuren

Nadere informatie

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWEREND ZELFHERSTELLENDE SNELLOOPDEUR Onze volledig zelfherstellende snelloopdeuren worden voorzien van een flexibele onderloopbeveiliging. De kans op beschadigingen,

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

MAGNETISCH GELEIDE BINNENDEUREN VOOR EEN VEILIGE EN COMFORTABELE PEOPLE FLOW. KONE zweefdeuren

MAGNETISCH GELEIDE BINNENDEUREN VOOR EEN VEILIGE EN COMFORTABELE PEOPLE FLOW. KONE zweefdeuren MAGNETISCH GELEIDE BINNENDEUREN VOOR EEN VEILIGE EN COMFORTABELE PEOPLE FLOW KONE zweefdeuren WAAROM KONE ZWEEFDEUREN De ideale oplossing voor ruimtes waar rust en hygiëne noodzakelijk zijn. Door de magnetische

Nadere informatie

RAILINFRA. Uw keuze voor kwaliteit. vandorp.eu

RAILINFRA. Uw keuze voor kwaliteit. vandorp.eu RAILINFRA Uw keuze voor kwaliteit RAILINFRA Optimale betrouwbaarheid Dagelijks wordt gebruikgemaakt van de infrastructuur op het spoor. Of het nu het vervoer van personen betreft of goederen; infrastructuur

Nadere informatie

Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner

Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner De natuur is onze inspiratiebron Voor het realiseren van een duurzaam, veilig, comfortabel en gezond binnenklimaat kunnen we niet zonder de natuur.

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

MOdERNisERiNGspaKKEt KONE ReGenerate

MOdERNisERiNGspaKKEt KONE ReGenerate Moderniseringspakket KONE ReGenerate Waardebehoud van uw gebouw Het doel van de moderniseringsoplossingen is eenvoudig: de waarde van uw gebouw behouden of vergroten door de liften, roltrappen, gevelliftinstallaties

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Eén adres voor alle toegangsoplossingen Soepel werkende toegangsoplossingen zijn een must voor elke bedrijfstak. Dat geldt ook voor soepel verlopende

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service

Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service stainless copper technology Outokumpu-Groep Alle ondernemingen die onder het merk Outokumpu vallen kunnen terugvallen op een lange rijke geschiedenis.

Nadere informatie

Railinfra diensten Uw keuze voor kwaliteit. www.vdi.nl. Met kennis en respect. Met kennis en respect

Railinfra diensten Uw keuze voor kwaliteit. www.vdi.nl. Met kennis en respect. Met kennis en respect Railinfra is onderdeel van BV. Kwaliteit en veiligheid Wij zijn ons bewust dat ondernemen niet alleen een zaak Alle voordelen op een rij is van omzet en winst, maar zeker ook één van zorg. Zorg Meer dan

Nadere informatie

Besam automatische deuren

Besam automatische deuren Besam automatische deuren EN16005 Veiligheid van automatische deuren voor personenverkeer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De EN16005 Per 10 april 2013 geldt de nieuwe EN16005 richtlijn.

Nadere informatie

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud Machinebouw Infratechniek Milieutechniek Engineering Onderhoud Machinebouw Voorwoord Machinefabriek Emmen B.V. is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 50 medewerkers. De onderneming

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

op de fiets? 4053 mensen

op de fiets? 4053 mensen 4053 mensen op de fiets? Het faciliteren van een efficiënte fietsenstalling gaat verder dan het plaatsen van een fietsenrek. Het parkeren van de fiets vraagt om een passende oplossing. Wij adviseren u

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

ONDERHOUD EN PRESTATIEGEGEVENS VAN UW INSTALLATIES BINNEN HANDBEREIK. KONE Care Online

ONDERHOUD EN PRESTATIEGEGEVENS VAN UW INSTALLATIES BINNEN HANDBEREIK. KONE Care Online ONDERHOUD EN PRESTATIEGEGEVENS VAN UW INSTALLATIES BINNEN HANDBEREIK KONE Care Online Informatie over het verleden, het heden en de toekomst van uw installaties Toegang via het internet tot alle onderhoudsgegevens

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren.

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren. AUT AU UTE E ER Visio Vision sio io o Center Vision Center altijd het overzicht bewaren. Moderne gebouwautomatisering wordt steeds complexer: met Vision Center is de bewaking van uw installatie echter

Nadere informatie

Leer hoe je een lift en roltrap veilig kunt gebruiken met. Kleine dingen maken het verschil in veiligheid

Leer hoe je een lift en roltrap veilig kunt gebruiken met. Kleine dingen maken het verschil in veiligheid Leer hoe je een lift en roltrap veilig kunt gebruiken met EN Kleine dingen maken het verschil in veiligheid 44 43 45 46 42 41 40 39 38 37 36 35 55 54 53 52 48 47 49 33 34 56 51 50 32 59 58 57 20 19 21

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening Wat er ook gebeurt, uw bedrijf heeft continuïteit nodig. Daarom wilt u zeker weten dat uw energievoorziening goed geregeld is. Betrouwbaar

Nadere informatie

Veiligheid Centraal!

Veiligheid Centraal! I M T E C H S E C U R I T Y E U R O P E S E N O R M S O L U T I O N S E N 1 6 0 0 5 Veiligheid Centraal! We combineren veiligheid en functionaliteit. Daarmee kiest u voor oplossingen die optimaal zijn

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

Een frisse nieuwe look voor uw liftkooi

Een frisse nieuwe look voor uw liftkooi Een frisse nieuwe look voor uw liftkooi KONE ReFresh Een frisse nieuwe look voor uw liftkooi in enkele dagen. Geeft de lift in uw lobby u het gevoel dat u thuiskomt? Maakt hij een goede eerste indruk op

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Maatwerk in telemetrie en automatisering

Maatwerk in telemetrie en automatisering Maatwerk in telemetrie en automatisering Datawatt. Specialisten in vanzelfsprekendheden Wat gebeurt er wanneer onverwacht de elektriciteit uitvalt? Wat zijn de consequenties als er plotseling geen water

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie Training praktisch toepasbare kennis en informatie Training gericht op vakbekwaamheid, efficiency en zelfontplooiing Uw behoefte aan praktisch toepasbare kennis en informatie is onze zorg. Onder dit motto

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

Make IT work Identify your threats Improve your systems

Make IT work Identify your threats Improve your systems Make IT work Identify your threats Improve your systems Victorem Solution PLatform 2 5 Company Profile Victorem Victorem staat garant voor het innovatief en efficiënt oplossen van de ICT-problemen die

Nadere informatie

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel Nedap Tochtdetectie Nedap Tochtdetectie Visuele tochtdetectie op grote bedrijven is lastig Het is niet efficiënt en onvoldoende betrouwbaar. Met Nedap Tochtdetectie is het mogelijk om grote melkveestapels

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren Automatische schuifdeuren Kwaliteit is onze drijfveer In samenwerking met ervaren partners produceert TORMAX wereldwijd schuifdeuroplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen. De basis van de systemen

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Snel en flexibel anticiperen Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen. De elektrotechnische installatie is het kloppend

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

... Deuren. Experts in Noise Control Solutions

... Deuren. Experts in Noise Control Solutions Deuren Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Deuren Alara-Lukagro deuren zijn met oog voor detail ontwikkeld op basis van een groot aantal ontwerpeisen. De deuren zijn zeer geschikt om toe te

Nadere informatie

Productoverzicht. Product Range Overview

Productoverzicht. Product Range Overview Product Range Overview Productoverzicht ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Complete Deuroplossingen Ontwerp Besam ontwerpt

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

kartonnage meilink meilink

kartonnage meilink meilink kartonnage meilink Meilink Kartonnage kartonnage@meilinkgroep.nl vestiging Borculo Postbus 9, 7270 AA Borculo Kam. Onnesstraat 1, 7271 AZ Borculo T 0545-253525, F 0545-271135 www.meilinkgroep.nl meilink

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940 Tuinbouwprojecten Worldwide Dutch quality since 1940 Experts in complete tuinbouwprojecten Van Prins Dokkum naar Prins Group De Nederlandse glastuinbouw is toonaangevend in de wereld. Producten van Nederlandse

Nadere informatie

Water, wij halen eruit wat erin zit

Water, wij halen eruit wat erin zit Water, wij halen eruit wat erin zit U ziet papier......wij zien water Samen met u... Als uw afvalwaterzuiveringsinstallatie aan vernieuwing toe is, staat u voor belangrijke keuzes. Strategische, operationele

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN Supporting Pharma for Future Proof Productivity TRANSFORMATIE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE Digitalisering, technologie en automatisering veranderen

Nadere informatie

De veelzijdige beveiliging

De veelzijdige beveiliging De veelzijdige beveiliging Xesar Het sluitsysteem voor complexe toepassingen De veelzijdige beveiliging voor professioneel gebruik Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Snelroldeuren damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten deuren

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie