Nieuwsbrief: De wereld rond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief: De wereld rond"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief: De wereld rond Beste ouders, De vakantie is aangebroken en we wensen jullie van harte een welverdiend zomerverlof. Tijdens de zomervakantie kunt u opnieuw rekenen op ons om opvang te bieden op twee verschillende locaties. We hebben opnieuw enkele weetjes waarvan we u zeker op de hoogte willen houden. Wij organiseren opvang in Wanneland in de periode tot en met om opnieuw te starten vanaf tot en met In de Griffel organiseren we tevens gemelde opvang vanaf tot en met in samenwerking met de speelpleinwerking. Op 30.06, 01.07, en kunnen kinderen ingeschreven in de gemelde opvang terecht in lokalen van de Bosrank. coördinator Vanaf mogen wij een nieuwe aanvullende coördinator verwelkomen voor de buitenschoolse kinderopvang. Alexine Browaeys komt het team halftijds versterken in Wanneland en in de Griffel tijdens de zomermaanden. Alexine zal zich vooral concentreren op het werkveld en als aanspreekpunt functioneren voor de ouders. Ik zelf blijf eveneens in dienst als medecoördinator van het IBO. Activiteiten Wanneland In het tweede deel van deze nieuwsbrief kunt u het draaiboek van Wanneland terugvinden. Voor verdere inlichtingen kunt u steeds contact opnemen met: Leandro Grijp of Alexine Browaeys Coordinator buitenschoolse kinderopvang Met vriendelijke groeten, Het IBO-team

2 De wereld rond Week 1 Azië Maandag 30/6/2014 Japan Vandaag starten we de zomervakantie met het maken van een Japanse waaier. We zullen deze kunnen gebruiken voor de warme dagen die ons te wachten staan. In de namiddag leren we de kinderen een Japans gevechtssport aan.

3 Dinsdag 1/7/2014 Japan In de voormiddag laten we ons even volledig gaan. Dit is voor de echte entertainers onder ons. We gaan namelijk even karaoke doen. Wie kan er allemaal goed zingen? Van al dat dansen en zingen krijgen we een beetje honger. Vandaag maken we een typisch Japans gerecht: sushi.

4 Woensdag 2/7/2014 India Vandaag knutselen we allemaal samen één grote Bengaalse tijger. In de voormiddag beginnen we met verven, in de namiddag werken we hem verder af.

5 Donderdag 3/7/2014 China Vandaag gaan we even de creatieve weg op. We maken een Chinese vaas uit klei die we daarna beschilderen.

6 Vrijdag 4/7/2014 China In de voormiddag maken we een rijstschotel met koude groentjes en vlees. s Middags eten we ons zelfgemaakt eten op. Vandaag gaan we nog even de sportieve toer op. We spelen een spelletje genaamd Chinese muur.

7 Maandag 7/07/2014 Antarctica Vandaag kijken we naar de film Ice Age. Veel kijkplezier! In de namiddag knutselen we een Eskimo uit een beker.

8 Dinsdag 8/7/2014 Antarctica In de voormiddag knutselen we een ijsbeer op een kartonnen bord. We bekleven de beer met watten. Na al dat knutselen spelen we in de namiddag een ijsberenspel met hoepels.

9 Woensdag 9/07/2014 Oceanië Vandaag knutselen we een kangoeroe uit een terracotta bloempotje. We bekleven ons potje in de voormiddag en in de namiddag planten we er tuinkers in.

10 Donderdag 10/7/2014 Oceanië Vandaag spelen we één van de populairste sporten van Nieuw-Zeeland. Rugby. In de namiddag maken we samen met de kinderen een bananenpudding. Dat is een traditioneel Filipijns nagerecht.

11 Maandag 28/07/2014 Afrika Vandaag maken we een pijl en boog met houten stokken. In de namiddag testen we onze pijl en boog uit.

12 Dinsdag 29/07/2014 Afrika In de voormiddag bouwen we in de zandbak een dorp met blokken, schopjes, emmers enz. In de namiddag mogen de kinderen in hun zelfgemaakt dorp verder spelen in de zandbak.

13 Woensdag 30/07/2014 Afrika We maken in de voormiddag een aardappelsalade met kip, die mogen de kindjes s middags dan opeten. In de namiddag gaan we knutselen en maken we regenpijpen van keukenrollen.

14 Donderdag 31/07/2014 Afrika Vandaag gaan we een echt Afrikaans masker maken. In de namiddag proberen we waterkannen te dragen op ons hoofd.

15 Vrijdag 01/08/2014 Afrika Vandaag maken we een woestijn adhv. schoendozen, zand, kleurplaten,

16 Maandag 4/08/2014 Noord-Amerika De kinderen mogen vandaag hun eigen Walk of Fame ster maken, die we daarna gaan lamineren en op de grond kleven. In de namiddag doen we een zoektocht waarbij de kinderen Amerikaanse dollars moeten zoeken adhv een parcours.

17 Dinsdag 05/08/2014 Noord-Amerika In de voormiddag knutselen we de Amerikaanse vlag. In de namiddag mogen de kinderen goud zoeken in de zandbak.

18 Woensdag 06/08/2014 Noord-Amerika In de voormiddag maken we een echte Amerikaanse hamburger die we s middags opeten. In de namiddag maken we een echte indianenband.

19 Donderdag 07/08/2014 Noord-Amerika Vandaag gaan we echte indianen spelen. We gaan een tipi maken in de tuin en laten ons tonen als echte indianen.

20 Vrijdag 08/08/2014 Noord-Amerika In de voormiddag maken we Oscar beeldjes. In de namiddag mogen de kinderen een film naspelen waarbij we dan hun Oscar beeldjes uitdelen.

21 Maandag 11/8/2014 Zuid-Amerika In de voormiddag kijken we naar de film Rio. We vliegen als echte vogels. In de namiddag laten we ons even gaan en doen we de personages na uit de film Rio.

22 Dinsdag 12/8/2014 Zuid-Amerika Vandaag gaan we de sportieve toer op. We maken onze eigen voetbalshirt. In de namiddag spelen we voetbal met onze eigen gemaakte T-shirts.

23 Woensdag 13/8/2014 Zuid-Amerika We maken Canja, een Braziliaanse kippensoep. In de namiddag maken we op een groot doek verschillende Zuid-Amerikaanse vlaggen.

24 Donderdag 14/08/14 Zuid-Amerika Voormiddag: We spelen een memorie van de Amerikaanse vlaggen. Namiddag: We dansen Zuid-Amerikaanse dansen. Eens zien wie de beste is.

25 Maandag 18/08/14 België Voormiddag We maken een typische gezonde Belgische ovenschotel met broccoli, gehakt, patatjes, kaassaus. Namiddag We maken het atomium na met ismobollen.

26 Dinsdag 19/08/14 Portugal Voormiddag + namiddag Elk kind maakt zijn eigen unieke vis.

27 Woensdag 20/08/14 Frankrijk Voormiddag We maken een lekker stokbrood met beleg op. Namiddag We maken een zelfportret. De kinderen tekenen eerst zichzelf op papier, waarna ze ingeschilderd worden.

28 Donderdag 21/08/14 Spanje Voormiddag We maken een typisch gerecht uit Spanje, paella. Namiddag We spelen de stierengevechten na.

29 Vrijdag 22/08/14 Italië Voormiddag We maken een lekkere pizza Namiddag We maken de toren van Pisa met blokken. Eens zien wie de hoogste kan maken.

30 Maandag 25/08/14 Oostenrijk Voormiddag We maken een stoemp met rookworst en zuurkool. Namiddag We spelen een groot ganzenbordspel.

31 Dinsdag 26/08/14 Verenigd Koninkrijk Voormiddag We maken een typische ceasar salade. Namiddag We knutselen the big ben

32 Woensdag 27/08/14 Scandinavië Voormiddag We maken Zweedse gehaktballen. Namiddag We spelen het spelletje Kubb met de kinderen.

33 Donderdag 28/08/14 Nederland Voormiddag We knutselen Nederlandse tulpen. Namiddag Als dessert maken we lekkere poffertjes.

34 Vrijdag 29/08/14 Griekenland Voormiddag We maken een traditioneel Grieks gerecht: Moussaka. Namiddag We spelen oude volkspelen.

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Maandag 9 juli Deze vakantie is het thema Reis om de wereld. We trappen af met Azië. Vandaag starten we met het maken van vlaggen van verschillende Aziatische landen. Met

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Tijd om er even tussenuit te. poging om een. zetten.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Tijd om er even tussenuit te. poging om een. zetten. Deze week blijven we nog een beetje in de buurt van Nederland en verkennen we EUROPA. We doen allerlei activiteiten uit Nederland, Frankrijk, Griekenland en Italië. van 6 juli t/m 10 juli Tijd om er even

Nadere informatie

Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls.

Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls. Vakantie BSO Dino De zomervakantie 2013 van BSO Dino staat dit jaar in het teken van de continenten. Wij reizen elke week naar een ander continent. Deze hele week zal in het teken staan van dat betreffende

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Praktisch. Wilt u uw kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma

Praktisch. Wilt u uw kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma Praktisch Wilt u uw kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma meedoen. Komt uw kind onverwachts niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat het ons

Nadere informatie

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen BSO Kaktus en BSO de Leeuw in de meivakantie alle dagen In de mei vakantie valt er weer van alles te beleven op de BSO! We bouwen indianen-tenten, we gaan naar het speelbos, we maken een indianen-tuin

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Salto

Zomervakantie BSO Salto Week 1 AZIE MAANDAG Zomervakantie BSO Salto We nemen de Siberische express. Een treinverbinding door Rusland. We nemen een atlas en stippelen de route uit van deze week. Via de jumpers, spritos en naar

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma Praktisch Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma meedoen. Komt je kind onverwachts niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender

Zomervakantie activiteiten kalender Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Vandaag staat helemaal in het teken van sport. We beginnen met het ontwerpen van een cool sport shirt en deze gaan we

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Woensdag 13/7 Vandaag spelen wij op BSO Het Spectrum aan de Boslaan. Zie het rooster van de Babbelaars/Goudhaantjes wat we gaan doen vandaag.

Woensdag 13/7 Vandaag spelen wij op BSO Het Spectrum aan de Boslaan. Zie het rooster van de Babbelaars/Goudhaantjes wat we gaan doen vandaag. Week 1: Afrika Maandag 11/7 Heb jij je wel eens afgevraagd hoe mensen in Afrika wonen? Vandaag gaan we een Afrikaanse hut maken, help jij met ons mee? Gooi ook je heupen maar los, want we krijgen een Afrikaanse

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Tiel) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem OLYMPISCHE SPELEN Maandag 22 juli: Vandaag maken

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen.

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen. Duiven & Westervoort Week 29 Afrika Maandag 17/07 Dinsdag 18/07 Woensdag 19/07 In Afrika zijn ze heel muzikaal een ritmisch. Wij gaan kijken of wij er ook wat van kunnen! Helaas hebben ze in Afrika niet

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten Maandag 20 juli Dinsdag 20 juli Woensdag 20 juli Donderdag 20 juli Vrijdag 20 juli 10.30 11.30 uur Paspoort maken 10.00 13.00 uur Op het menu: Pasta! Buon appetito! 10.30 11.30 uur Op het menu: Croissants

Nadere informatie

De eerste vakantieweek : "onder water".

De eerste vakantieweek : onder water. De eerste vakantieweek : "onder water". Ons thema was perfect gekozen want het was lekker warm weer. Waterspelletjes spelen met waterballonnen en waterflessenvoetbal waren een groot succes.we leerden ook

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Activiteitenrooster zomervakantie Hooiberg & Willem Eggert Week 1: Amerika

Activiteitenrooster zomervakantie Hooiberg & Willem Eggert Week 1: Amerika Week 1: Amerika 6 - jul 7 - jul 8 - jul 9 - jul 10 - jul Vliegtickets naar Amerika en Dollars Pinata American cookies bakken Workshop Wherelant Vandaag gaan wij een dagje naar Volendam Hamburgers bakken

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie WEEK 1 Maandag 1 juli BSO Vulkaaneiland Natuur Kunstdag 4-12 jaar aanwezig voor: 9:00 uur ophalen vanaf: 17:00 uur Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Datum Wat gaan we doen? Wat eten we?

Datum Wat gaan we doen? Wat eten we? Werkendam juli 2017 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij weer plezierig nieuws van BuitenSpel. EHBO cursus voor ouders Namens de oudercommissie biedt het Rode Kruis Altena een cursus aan. De cursus start

Nadere informatie

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Klimroos

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Klimroos ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI 7-7-2014 8-7-2014 9-7-2014 10-7-2014 11-7-2014 Windgong Animatie 8+ Laat je eigen tekeningen tot actie komen in een animatiefilm. Ketting van pasta Zelfportretten

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Activiteiten programma Coolcat Vakantie landen

Activiteiten programma Coolcat Vakantie landen Activiteiten programma Coolcat Vakantie landen 11 juli t/m 19 Augustus 2016 Week 1 11 t/m 15 juli Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie staat voorde deur en zoals altijd hebben we weer een leuk,

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Vlag maken van Amerika. Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Thema Cultuur & Landen

Thema Cultuur & Landen Hallo Allemaal! De komende zes weken hebben we het thema Cultuur & Landen. De groep paars reizen we de komende vakantie door verschillende landen en continenten. Continenten zijn verschillende landen die

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 34 jaar We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2014 van de bso. Het thema deze

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje Zomervakantie Digitale nieuwsbrief Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Vakantieplanning voor de BSO Zeester

Vakantieplanning voor de BSO Zeester Vakantieplanning voor de BSO Zeester De Zomervakantie is weer in zicht! Het worden weer spetterende en gezellige weken! Kijk snel verder! De thema s: Week 1: het wilde westen Week 2: op expeditie Week

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Arnhem) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem THEMA TROPISCH Maandag 8 juli: Vandaag starten

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

Samen vakantie vieren bij de SKB

Samen vakantie vieren bij de SKB Samen vakantie vieren bij de SKB ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 22/7 T/M 26/7 THEMA: CAMPEREN (RECREATIE BSO) Op ma, di, do en vr. voegen we samen met BSO t Speelruim en op woensdag voegen we samen met BSO de Dakota.

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 1E WEEK 22 JULI T/M 26 JULI THEMA LANDEN: NEDERLAND. De kinderen worden deze week gebracht en gehaald op de Camping de Oude Maas. Idem.

ZOMERVAKANTIE 1E WEEK 22 JULI T/M 26 JULI THEMA LANDEN: NEDERLAND. De kinderen worden deze week gebracht en gehaald op de Camping de Oude Maas. Idem. ZOMERVAKANTIE 1E WEEK 22 JULI T/M 26 JULI THEMA LANDEN: NEDERLAND. De kinderen deze week gebracht en gehaald op de Maandag 22 juli. Muriel, Alberdina, Kim Evt regenkleding. Dinsdag 23 juli Muriel, Fabian,

Nadere informatie

Weekplanning: Dieren op hun best maandag, 30 juni 2014

Weekplanning: Dieren op hun best maandag, 30 juni 2014 Weekplanning: Dieren op hun best maandag, 30 juni 2014 (JK) 9.00 10.15 OPENING + voorstelling 1. Huisdierenzoektocht 2. Demonstratietafel aankleden (OK) OPENING + voorstelling 1. Boerderijdierenzoektocht

Nadere informatie

MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016

MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016 MAANDAG 11 JULI 2016 Deze week starten we onze reis. We beginnen in Nederland. Wat heb je nodig om te reizen? Natuurlijk: een koffer. Deze maken we zelf. Wat neem jij mee op reis? s Middags bakken we heerlijke

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen!

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen! vrijdag 25 juli Wat Doen week 1 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha maandag 21 juli Bootjes maken die echt kunnen varen! Na de lunch gaan we ze laten varen in het Griftpark dinsdag 22

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond!

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het BSO programma overzicht voor de zomervakantie 2016. Thema Elke week hanteren wij een thema. De thema s die

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Vakantie Activiteiten Datum ZOMERVAKANTIE 2013 8 juli t/m 12 juli Thema: DIEREN EN NATUUR

Vakantie Activiteiten Datum ZOMERVAKANTIE 2013 8 juli t/m 12 juli Thema: DIEREN EN NATUUR Vakantie Activiteiten Datum ZOMERVAKANTIE 2013 8 juli t/m 12 juli Datum 8 juli Datum 9 juli Datum 10 juli Datum 11 juli Datum 12 juli Dansworkshop dieren door dansers Quincy en Daphne. Onder hun begeleiding

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Hallo wereld! Zomerprogramma Buitenschoolse opvang Drakesteyn KION ZOMERTOUR juli tot en met 25 augustus Bereikbaarheid in de vakantie

Hallo wereld! Zomerprogramma Buitenschoolse opvang Drakesteyn KION ZOMERTOUR juli tot en met 25 augustus Bereikbaarheid in de vakantie Zomerprogramma Buitenschoolse opvang Drakesteyn KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie M 06 23 93 85 50 E bsodrakesteyn.schoren@ kion.nl Graag vóór 9.00 uur afmelden 17 juli tot en met 25 augustus

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 28. Locatie: het Vogelnest Groep: het Vogelnest en de Blauwe Trom Telefoonnummer: THEMA: De wereld rond: Hawaii

Vakantieprogramma. Week 28. Locatie: het Vogelnest Groep: het Vogelnest en de Blauwe Trom Telefoonnummer: THEMA: De wereld rond: Hawaii Week 28 Dag/datum: Maandag 9 juli Slingers knutselen. Bij mooi weer: Buiten in de badjes Zwemkleding en handdoek THEMA: De wereld rond: Hawaii Dag/ datum: Dinsdag 10 juli Bij mooi weer: naar het strand

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

REGIO CASTRICUM ZOMERVAKANTIE 2018

REGIO CASTRICUM ZOMERVAKANTIE 2018 Week 30 Dagdeel Activiteiten op de locatie Uitstapjes of workshops Thema Kunst Maandag 23 juli ochtend Appel-roos muffins maken Lunch met appel-roos muffins als toetje Een schilderij maken op en met blote

Nadere informatie

Programma IBO Uitbergen zomervakantie 2014

Programma IBO Uitbergen zomervakantie 2014 Dit programma is een richtlijn doorheen de vakantie. Afhankelijk van het weer, het aantal aanwezigen kan het programma of groepsindeling wijzigen. Alleen kookactiviteiten veranderen we niet. Doe jullie

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Thema: Welkom in de feesttent

Thema: Welkom in de feesttent 23 Juli 24 Juli 25 Juli 26 Juli 27 Juli De vakantie start goed met een kermis dag! Allerlei leuke spellen en activiteiten die gedaan kunnen worden en die je af kunt laten strepen op je stempelkaart. Vandaag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Vakantieopvang Holy op Zomertour! Groep geel

Vakantieopvang Holy op Zomertour! Groep geel Ga jij ook mee op zomertour? De Un1ek busjes brengen ons naar hele leuke plekken waar we lekker kunnen spelen, kijken en ontdekken. Ook doen we op de locatie leuke dingen! Zo touren we bijvoorbeeld naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes!

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes! NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 www.mikz.nl Mikz helpt Villa Pardoes! Breng oude kleren en schoenen naar de kledingcontainer van Villa Pardoes op locaties de Rups, de Carrousel en de Duinsprong en

Nadere informatie

Let op: tijdens vakanties voegt BSO Binnenhaven samen met BSO de Kleine Pijler, Rijtuigweg 1.

Let op: tijdens vakanties voegt BSO Binnenhaven samen met BSO de Kleine Pijler, Rijtuigweg 1. Rotterdam, 6 juli 2015 Beste ouders/verzorgers, Het is weer zover, de zomervakantie staat weer voor de deur! In deze 6 weken hebben wij weer een leuk programma met leuke activiteiten en uitstapjes. De

Nadere informatie

Olympische Spelen 2008

Olympische Spelen 2008 Olympische Spelen 2008 Sportdag voor groep 1 en 2 Naam: Groep: Anne Frankschool Dit jaar zijn de Olympische Spelen. Wij zullen dat ook gaan doen. De kinderen van groep 1 en 2 zullen een kijkje nemen bij

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

Werkblad Meander Thema 4: Platteland

Werkblad Meander Thema 4: Platteland Werkblad Meander Thema 4: Platteland 4.1 Volop voedsel Schrijf op wat er in Nederland groeit, kies uit: sinaasappel / olijf / tomaat / komkommer / mais Schrijf de naam Wat groeit er in Nederland, Zet een

Nadere informatie

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden deze kinderen opgevangen door professionele

Nadere informatie

Uurroosters poetsdienst

Uurroosters poetsdienst Uurroosters poetsdienst De minuten die in de deeltijdse uurroosters teveel gepresteerd worden, worden maandelijks bijgehouden in een overurenbestand. Voltijdse arbeid: 38:00 voormiddag namiddag totaal

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang De Sprong 8-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie c 06 51 45 38 03 8 juli t/m 16 augustus Graag via Ouderportaal afmelden Altijd opvang.

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze kerstvakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze kerstvakantie. Gouda, 7 december 2015 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Sinterklaas is weer terug naar Spanje, wat was het gezellig! Op naar de volgende feestdagen. Ook daar gaan we weer een leuke tijd van maken. De is dit

Nadere informatie

LES 3 - Aardrijkskunde

LES 3 - Aardrijkskunde LES 3 - Aardrijkskunde Dit werkblad is van: Groep: OPDRACHT 1 Weet jij waar deze steden liggen? Teken de volgende steden in op de kaart: - Londen - Barcelona - Rome - Parijs - Amsterdam OPDRACHT 2 De Olympische

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Maandag 6 Juli: Ontspannen de vakantie in Heerlijk, eindelijk is het zover: je hebt 6 weken vakantie! Even bijkomen van alle drukte en weer opladen voor aankomend

Nadere informatie

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9.

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9. zomerprogramma Buitenschoolse opvang Makker KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie T 024 355 10 20 M 06 22 01 34 42 E bsomakker@kion.nl Graag vóór 9.00 uur afmelden 17 juli tot en met 25 augustus

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016

MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016 Europa MAANDAG 11 JULI 2016 In de eerste week van de vakantie reizen wij door Europa! Vandaag gaan we naar Zweden, waar we heerlijke Zweedse gehaktballetjes maken en uiteraard willen we die ook gaan proeven!

Nadere informatie

Programma ZOMERvakantie JULI - Week 1 Thema kleuters: Land, zee & lucht Thema 6+: De kunstenaars

Programma ZOMERvakantie JULI - Week 1 Thema kleuters: Land, zee & lucht Thema 6+: De kunstenaars Programma ZOMERvakantie 2017 - JULI - Week 1 Thema kleuters: Land, zee & lucht Thema : De kunstenaars maandag 03/07 dinsdag 04/07 woensdag 05/07 donderdag 06/07 vrijdag 07/07 Diep in de zee ontdekken Aquarium

Nadere informatie

Programma IBO UITBERGEN zomervakantie 2015

Programma IBO UITBERGEN zomervakantie 2015 Programma IBO UITBERGEN zomervakantie 2015 KLEIN (peuterklas, 1 ste kleuterklas, 2de en 3 de kleuterklas / geboortejaar 2012, 2011, 2010, 2009) GROOT (1ste,2 de, 3 de leerjaar / geboortejaar 2008,2007

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

Zomervakantie Week 1 11 juli t/m 15 juli Week 2 18 juli t/m 22 juli Week 3 25 juli t/m 29 juli Week 4 1 augustus t/m 5 augustus

Zomervakantie Week 1 11 juli t/m 15 juli Week 2 18 juli t/m 22 juli Week 3 25 juli t/m 29 juli Week 4 1 augustus t/m 5 augustus Zomervakantie Week 1 11 juli t/m 15 juli Week 2 18 juli t/m 22 juli Week 3 25 juli t/m 29 juli Week 4 1 augustus t/m 5 augustus Week 5 8 augustus t/m 12 augustus Week 6 15 augustus t/m 19 augustus BSO

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BIJ PAGADDER

ZOMERVAKANTIE BIJ PAGADDER ZOMERVAKANTIE BIJ PAGADDER 28 juni - juli: inschrijven tot en met 16 juni Augustus: inschrijven tot en met 7 juli Gesloten van 29 juli tem 2 augustus Gesloten van 15 juli tem 16 augustus Kloosterstraat

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan ...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke dieren er

Nadere informatie