Thema Cultuur & Landen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Thema Cultuur & Landen"

Transcriptie

1 Hallo Allemaal! De komende zes weken hebben we het thema Cultuur & Landen. De groep paars reizen we de komende vakantie door verschillende landen en continenten. Continenten zijn verschillende landen die verdeeld zijn en niet verbonden zijn doordat de zee er tussen zit. We gaan de komende weken verschillende activiteiten doen die te maken hebben met de landen. Elke week reizen we door een ander land. Hieronder zie je een plaatje van de verschillende continenten. Bij sommige activiteiten heb je soms wat nodig. Dat wordt ook duidelijk bij de activiteit beschreven. Wat heb je soms nodig: - Je Fiets - Je rugtas - Reserve kleding / handdoek/ oude schoenen. Regelmatig smeren we de kinderen in met zonnebrandcrème. Het adres van Vakantie opvang Holy is: Vakantie opvang Holy IKC De Ark Lissabonweg Vlaardingen / Op de woensdagen en vrijdagen voegen alle groepen samen. Ook gaan we elke dag een stukje van het dansje leren op het nieuwe UN1EK liedje Wij zijn UN1EK. Daarmee starten we elke ochtend het programma. Op woensdag 17 augustus zijn alle kinderen welkom op het UN1EK zomerfeest en openen we het feest met het UN1EK liedje en dansen we samen het dansje wat we geleerd hebben! We hebben er zin in en maken er een leuke, mooie en geweldige zomervakantie van!

2 Week 1: 11 t/m 15 juli Maandag 11 juli 2016 Ben jij ook benieuwd naar welke landen we deze vakantie op reis gaan? We starten deze week in Europa! Welke landen in Europa ken jij allemaal al en waar ben jij geweest? We gaan naar het Hof waar we het grote landen spel gaan doen! Lukt het jou om jouw favoriete land te veroveren? Ochtend: Introductie thema. / Middag: Landenspel. Dinsdag 12 juli 2016 In Denemarken heb je prachtige natuur waar je lekker kan klimmen en klauteren! In Denemarken hebben ze een andere variant op paintball. Eentje zonder verf maar met elastieken! Vandaag gaan we naar het klauterwoud waar we Deens Paintball gaan spelen! Ben jij klaar voor de strijd? Ochtend & Middag: Deens spel in het Klauterwoud. Woensdag: 13 juli 2016 Vandaag gaan we een reisdagboekje maken. Daar kan je alles in schrijven wat je deze vakantie hebt gedaan en welke landen je hebt bezocht in de vakantie. In de middag gaan we naar de waterspeeltuin in Holy-zuid. Tijdens het drukke reizen moeten we soms afkoelen. Watergevecht houden, met water spelen of klimmen en klauteren. Ook gaan we samen picknicken. Ochtend: Een reisdagboekje maken. /Middag: Waterspeeltuin Holy-Zuid. Donderdag 14 juli 2016 In Spanje kan je heerlijk eten! Ze staan vooral bekend om hun Paella en hun Tapas! Tapas zijn kleine koude en warme gerechtjes. Dit is heel handig voor als je niet kan kiezen wat je wil eten, zo kan je van alles een klein beetje eten! De Spanjaarden drinken daar vaak Sangria bij, dit is een drankje waar vruchtjes in zitten Vandaag gaan we onze eigen Tapas en kindersangria maken en proeven! Ochtend & Middag: Gerechten uit Spanje maken en opeten. Vrijdag: 15 juli 2016 Tussen het reizen door is het soms ook lekker om even te spelen en te rusten. Vandaag gaan we naar speeltuin het Goudhaantje. Klimmen, klauteren, glijden, schommelen, met zand spelen en samen picknicken. Er is van alles te doen. We gaan er op de fiets heen. De jongste kinderen kunnen in de bakfiets en de oudere kinderen kunnen op de fiets. Vanaf 7 jaar mogen de kinderen op hun eigen fiets komen. Ochtend & Middag: Speeltuin het Goudhaantje. Mee te nemen of aan te doen: je fiets (vanaf 7 jaar) en oude kleding. Week 2: 18 t/m 22 juli

3 Maandag 18 juli 2016 Deze week reizen we naar Oceanië! Weet jij welke landen er bij Oceanië horen? Ontdek alles over Oceanië bij de Grote Oceanië quiz! Kunst in Australië bestaat vooral uit bodypainting! Ze schilderen niet op een canvasdoek maar op hun eigen lichaam! In de middag gaan wij dus niet schilderen op papier maar op onze armen en benen! Ochtend: De grote Oceanië quiz /Middag: Bodypainting Mee te nemen of aan te doen: eventueel een korte broek/zwemkleding aan of meenemen voor het bodypainting. Dinsdag 19 juli 2016 Donna Hay is een bekende Australische kok! In de ochtend gaan wij proberen haar te evenaren en maken we heerlijke kippasteitjes! De Koala is in Australië in het wild te bewonderen! Naast de kangoeroe is het een van de bekendste dieren van Australië. In de middag maken we een mooi schilderij van een Koala. Ochtend: een Australisch gerecht koken. / Middag: Koala schilderij maken. Woensdag: 20 juli 2016 Vandaag gaan we een speurtocht doen over Europa. We gaan opzoek naar vragen en opdrachten die met Europa te maken hebben. Goed kijken, nadenken en opdrachten doen. Weet jij wat Europa is? En denk jij alle vragen en opdrachten te kunnen uitvoeren? Dat kan je laten zien tijdens de speurtocht door de wijk. Ook gaan we tussendoor picknicken. Ochtend & middag: Speurtocht. Waar vinden jullie alle Europese landen? Donderdag 21 juli 2016 Afrika heeft de Big five maar Australië heeft de Big Six! Dit zijn de zes meest bijzondere dieren van Australie. De Big Six bestaat uit de: Kangoeroe, de Koala, de Emoe, De Tasmanian devil, de wombat en de Dingo. Vandaag gaan we naar het hof waar we het dierensmokkel spel doen. Lukt het jou om de Koala of de Kangoeroe over de grens te krijgen? Ook gaan we lekker picknicken! Ochtend & middag: naar het hof waar we het dierensmokkel spel spelen en picknicken. Mee te nemen of aan te doen: je fiets Vrijdag: 22 juli Ontdekken, klimmen, dammen in water bouwen, schommelen, met de kabelbaan en picknicken. Dat gaan we doen in de natuurspeeltuin Avonturis in Maassluis. Door de zee (water) opzoek naar allemaal beestjes, op de top van de bergen genieten van het uitzicht en op avontuur door de buizen en tunnels. Vandaag gaan we op reis door Oceanië.s Mee te nemen of aan te doen: Reserve kleding en oude kleding aandoen.

4 Week 3: 25 t/m 29 juli Maandag 25 juli 2016 Deze week reizen we naar Azië! Welke gerechten ken jij uit de Aziatische keuken? Vandaag gaan we een heerlijke Chinese bami maken en natuurlijk eten we deze lekker op! In de middag gaan we naar het hof waar we Chinese spelletjes gaan doen. Kan jij de Chinese muur omzeilen en ontsnappen aan de draak? Ochtend: Chinees gerecht koken. Middag: Chinese spelletjes in het Hof. Dinsdag 26 juli 2016 Vandaag gaan we Azië ontdekken in het Wereldmuseum in Rotterdam. Wat is bijvoorbeeld een Wajang pop en hoeveel Boeddha s kun je in het wereldmuseum vinden? We nemen onze boterhammen mee en eten lekker aan het water bij het museum. Ochtend & middag: Naar het Wereldmuseum in Rotterdam. Woensdag: 27 juli 2016 Waar ga jij naartoe op vakantie of waar ben jij geweest? Vandaag kan je van dit land een spijkerschilderij maken! In de middag gooien we de heupen los en doen we een stopdans op muziek uit andere landen. Kan jij dansen als een Japanner? Of dans jij liever net zo sierlijk als een Chinese draak? Ochtend: Spijkerschilderij maken. Middag: Stopdans op muziek uit andere landen. Donderdag 28 juli 2016 Speksteen is een zachte steensoort uit China en India. Dit kan je makkelijk bewerken met een vijl. We maken vandaag een hanger van speksteen. We gaan hard aan de slag met de vijlen en als onze hanger klaar is gaan we deze glad maken met schuurpapier! Dan pas komen de kleuren tevoorschijn, het is dus een beetje een verrassing hoe jouw hanger er uit komt te zien! Natuurlijk houden we tussendoor pauze om even onze energie op te laden! Ochtend & middag: speksteen hanger maken. Mee te nemen of aan te doen: eventueel oude kleding aandoen. Vrijdag: 29 juli 2016 Vandaag blijven we even een dagje op camping de Ark om bij te komen voordat we door reizen! We doen echte campingspelletjes! Zo gaan we sportief aan de slag tijdens het flessenvoetbal! En maken we onze eigen vang de dop spel Ochtend: flessenvoetbal. /Middag: maak je eigen vang de dop spel. Mee te nemen of aan te doen: Reserve kleding.

5 Week 4: 1 augustus t/m 5 augustus Maandag 1 augustus 2016 Deze week reizen we naar Afrika! Weet jij wat een pletterpet is of wat het Afrikaanse woord is voor een barbecue? Tijdens de Afrikaanse woorden quiz leer je welke woorden de Afrikaanse bevolking gebruikt. In de middag ga je aan de slag met het maken van een kleurrijk Afrikaans masker! Ochtend: De Afrikaanse woorden quiz. / Middag: Afrikaanse maskers maken. Dinsdag 2 augustus 2016 Heb jij weleens een Afrikaans gerecht gegeten? Vandaag gaan we aan de slag in de keuken met het maken van bobotie! Een Afrikaans gerecht met gehakt, sperziebonen en kerrie. De olifant, neushoorn, luipaard, leeuw en de Buffel vormen samen de Big Five! In de middag maken we een tijdschriftenschilderij van één van de dieren van de Big Five. Ochtend: Een Afrikaans gerecht maken. / Middag: Een tijdschriftenschilderij maken van de Big Five. Woensdag: 3 augustus 2016 Welke gerechten uit China vind jij het lekkerst? Vandaag maken we Nasi en deze eten we lekker op! Wist je dat Japan een speciale kinderdag heeft? Deze is op 5 mei, Japanse gezinnen hangen de Koino-Bori vlag in de tuin. Dit zijn vlaggen in de vorm van een karper! Vandaag maken we onze eigen Koi-no-Bori. Ochtend: Een Chinees gerecht maken. /Middag: Een Koi-no-Bori maken. Donderdag 4 augustus 2016 Welk dier is het sterkst en wint het van alle dieren? We gaan naar het Hof en spelen daar het Levend Afrikaanse dieren stratego. Ook eten we hier onze boterham. In de middag gooien we onze heupen los want dan krijgen we een Afrikaanse dans workshop bij Demipoint! Ochtend: het levend Afrikaanse dieren stratego in het Hof. Middag: Afrikaanse dans workshop bij Demipoint. Vrijdag: 5 augustus 2016 Heb je weleens goed gekeken naar de hoofddoeken van de Afrikaanse vrouwen? Deze zijn vaak heel kleurrijk en prachtig versierd. In de ochtend maken we onze eigen Afrikaanse hoofddoek! In de middag gaan we naar de Kinderboerderij. Kunnen de dieren op de kinderboerderij net zo wild zijn als de dieren in Afrika? En zou de olifantendrol net zo hard stinken als die van een geit? Ochtend: We maken onze eigen Afrikaanse hoofddoek. /Middag: Kinderboerderij Holywood. Mee te nemen of aan te doen: Oude kleding en schoenen.

6 Week 5: 8 augustus t/m 12 augustus. Maandag 8 augustus 2016 Weet jij alles al van het continent Amerika? Tijdens de ren je rot quiz kan je dat laten zien door naar de goede antwoorden te rennen. In de middag gaan we een basketbalwedstrijd houden op het basketbalplein bij de Ark. Ken jij alle regels van het basketbal spel? Mee te nemen of aan te doen: Je sportkleding en schoenen. Dinsdag 9 augustus 2016 In Amerika wonen indianen die veel gebruik maken van een panfluit. Weet jij wat dat is? Het is een muziekinstrument. In de ochtend gaan we er zelf een maken met buizen. Jullie mogen de buizen zelf op maat zagen. In de middag gaan we naar de bouwspeelplaats. Daar gaan we een eigen tipi maken. Een tipi is een indianentent. Kan jij er ook zo een maken? Mee te nemen of aan te doen: Oude kleding aandoen. Woensdag: 10 augustus 2016 Vandaag gaan we naar de Natuurspeeltuin Avonturis in Maassluis. In Amerika heb je indianen en cowboys die in het wilde westen leven. In de natuurspeeltuin spelen we het wilde westen na. Picknicken, marshmallows maken bij een kampvuurtje, verstoppen in de buizen, hutten bouwen en nog veel meer! Mee te nemen of aan te doen: Je oude kleding en schoenen & reserve kleding. Donderdag 11 augustus 2016 Heb jij wel eens iets Mexicaans gegeten of een gerecht gemaakt. Vandaag gaan we een Mexicaans gerecht maken in groepjes. Wat het wordt is een verrassing. S Middags gaan we op de fiets naar Bowlingbaan de Walvis in Schiedam. Bowlen is een grote sport in Amerika. Ken jij alle kegels omgooien?. Mee te nemen of aan te doen: Je fiets. Vrijdag: 12 augustus 2016 Tijdens het drukke reizen door Amerika is het lekker om even verkoeling te zoeken bij de waterspeeltuin in Holy-Zuid. Met water spelen, een watergevecht, klimmen, klauteren en samen picknicken. Ochtend & Middag: Waterspeeltuin Holy-Zuid. Mee te nemen of aan te doen: Je oude kleding en schoenen & reserve kleding.

7 Week 6: 15 augustus t/m 19 augustus Maandag 15 augustus 2016 In Antarctica wonen Eskimo s die in de winter wonen in een Iglo. Vandaag gaan we in de ochtend met elkaar een Iglo van schoenendozen maken. Heb jij al een idee hoe een iglo eruit ziet? In de middag kan je laten zien hoeveel je over Antarctica weet door naar de goede antwoorden te rennen tijdens de ren je rot quiz. Ochtend: Iglo maken van schoenendozen. Middag: Ren je rot Quiz. Dinsdag 16 augustus 2016 Gisteren hebben we samen een iglo gemaakt van een schoenendoos. Vandaag gaan we in de ochtend een iglo maken van suikerklontjes. Iedereen maakt er zelf één. In de middag mogen jullie je eigen ijs maken. Weet jij al welke smaak? En hoe maak je eigenlijk ijs? Ochtend: Maak een iglo van suikerklontjes. Middag: Zelf je eigen ijs maken. Woensdag: 17 augustus 2016 Voordat we s middags naar het UN1EK zomerfeest gaan moeten we goed eten. Daarom gaan we zelf een mini pizza maken. Weet jij al wat je op je mini pizza wilt? S middags zijn alle kinderen welkom bij het UN1EK zomerfeest in het hof in Vlaardingen. Daar krijgen de kinderen en strippenkaart en kunnen de kinderen verschillende activiteiten doen waarbij ze worden begeleid. Ochtend: Maak je eigen mini pizza Middag: UN1EK Zomerfeest in het Hof. Donderdag 18 augustus 2016 Antarctica bestaat uit veel ijs en water. Vandaag gaan we in het zwembad onder en over het ijs (matten) doorzwemmen en klimmen, glijden over het ijs (glijbaan) en zwemmen door de zee. Ook gaan we samen picknicken buiten in het gras bij het zwembad. Ochtend & Middag: Zwemmen in zwembad de Kulk. Mee te nemen of aan te doen: je zwemkleding, handdoek, fiets en rugzak. Vrijdag: 19 augustus 2016 Heb jij wel eens couscous salade gemaakt? In de ochtend gaan we samen een couscous salade maken. Maar wat er allemaal in moet en hoe je dat maakt dat gaan we vandaag leren. Omdat de vakantie bijna om is maken we in de middag een luchtballon en zo kunnen we door heel de vakantie heen reizen naar alle landen die we bezocht hebben. Ochtend: Couscous salade maken. / Middag: Maak je eigen luchtballon.

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour.

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS De zomervakantie hebben we als thema Camping Holy en gaan we ontdekken wat het inhoud om op een camping te staan, wat je dan allemaal doet, hoe je een tent op moet zetten

Nadere informatie

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer:

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: 06 21 82 28 51 Tijdens de zomervakantie nemen we je mee in een reis rond de wereld. Iedere week zal

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Woensdag 13/7 Vandaag spelen wij op BSO Het Spectrum aan de Boslaan. Zie het rooster van de Babbelaars/Goudhaantjes wat we gaan doen vandaag.

Woensdag 13/7 Vandaag spelen wij op BSO Het Spectrum aan de Boslaan. Zie het rooster van de Babbelaars/Goudhaantjes wat we gaan doen vandaag. Week 1: Afrika Maandag 11/7 Heb jij je wel eens afgevraagd hoe mensen in Afrika wonen? Vandaag gaan we een Afrikaanse hut maken, help jij met ons mee? Gooi ook je heupen maar los, want we krijgen een Afrikaanse

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Vakantieopvang Holy op Zomertour! Groep geel

Vakantieopvang Holy op Zomertour! Groep geel Ga jij ook mee op zomertour? De Un1ek busjes brengen ons naar hele leuke plekken waar we lekker kunnen spelen, kijken en ontdekken. Ook doen we op de locatie leuke dingen! Zo touren we bijvoorbeeld naar

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers

Zomervakantie de Graspiepers Zomervakantie de Graspiepers 4-7 jaar Maandag 10 juli Wat gaan we doen vandaag? klimmen, vies worden, dammetjes in water bouwen, schommelen en met de kabelbaan.. Zoek naar kleine beestjes, vlinders, vogels

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Rooster IKC Ambacht groep 3 & 4 LET OP: bij mooi weer neem je zwemkleding mee voor badjes en waterspellen, bij slecht weer neem regenkleding mee. Let ook op de

Nadere informatie

BSO Westerwind. Week van de bouw

BSO Westerwind. Week van de bouw Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Week van de bouw We gaan deze week nog even door met bouwen, als vervolg op ons thema over wonen en ons huis. We gaan kijken hoe een huis gebouwd wordt en wat daar allemaal

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep paars

Als ik later groot ben word ik. Groep paars Als ik later groot ben word ik. Groep paars Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Groepen 3 en 4: Pimpelmeesjes en Vliegenvangers

Groepen 3 en 4: Pimpelmeesjes en Vliegenvangers Groepen 3 en 4: Pimpelmeesjes en Vliegenvangers Te land, ter zee en in de lucht! Neem elke dag mee (bij mooi weer): zwemkleding, handdoek en eventueel droge kleding. - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Zomer programma Goudhaantjes

Zomer programma Goudhaantjes Zomer programma Goudhaantjes 7-9 jaar Maandag 10 juli Wat gaan we doen vandaag? klimmen, vies worden, dammetjes in water bouwen, schommelen en met de kabelbaan.. Zoek naar kleine beestjes, vlinders, vogels

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op:

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op: Thema De Zomer Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer open en wij hebben

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen.

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen. Duiven & Westervoort Week 29 Afrika Maandag 17/07 Dinsdag 18/07 Woensdag 19/07 In Afrika zijn ze heel muzikaal een ritmisch. Wij gaan kijken of wij er ook wat van kunnen! Helaas hebben ze in Afrika niet

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Zomervakantie de Notenkrakers

Zomervakantie de Notenkrakers Zomervakantie de Notenkrakers 10+ groep Onder voorbehoud Rotterdam pas mee als je er een in bezit hebt Maandag 10 juli Wat gaan we doen vandaag? Over stag gaan, bakboord, stuurboord en het roer nemen.

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Zomervakantie de Notenkrakers. Tip! Neem bij mooi weer altijd je zwemkleding en een handdoek mee.

Zomervakantie de Notenkrakers. Tip! Neem bij mooi weer altijd je zwemkleding en een handdoek mee. Zomervakantie de Notenkrakers 9+ groep Maandag 16 juli Wat gaan we doen vandaag? Bijna 400m klimmen, klauteren, kruipen, rennen en springen! Ben jij klaar voor de grootste stormbaan van Nederland. De baan

Nadere informatie

Zomervakantie de Goudhaantjes

Zomervakantie de Goudhaantjes Zomervakantie de Goudhaantjes 7-9 jaar Maandag 16 juli Wat gaan we doen vandaag? Bijna 400m klimmen, klauteren, kruipen, rennen en springen! Ben jij klaar voor de grootste stormbaan van Nederland? De baan

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1

Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1 Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1 Maandag 11-7: Er gaat niks boven een heerlijk strand dagje. Vooral in de zomer en hoe leuk is het om je strandspullen mee te nemen in je zelf gemaakte tas van

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528 Week 2 Dag/datum: Maandag 16 juli. Programma: indianen tentendag. Schminken, knutselen en tenten bouwen van doeken. Wat neem je mee? Oude lakens/dekbed hoezen. Een t-shirt die verknipt en versierd mag

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9.

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9. zomerprogramma Buitenschoolse opvang Makker KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie T 024 355 10 20 M 06 22 01 34 42 E bsomakker@kion.nl Graag vóór 9.00 uur afmelden 17 juli tot en met 25 augustus

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls.

Amerika het land van de Fast-food pretparken bioscopen muziek en cowboys en cowgirls. Vakantie BSO Dino De zomervakantie 2013 van BSO Dino staat dit jaar in het teken van de continenten. Wij reizen elke week naar een ander continent. Deze hele week zal in het teken staan van dat betreffende

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Activiteitenrooster zomervakantie Hooiberg & Willem Eggert Week 1: Amerika

Activiteitenrooster zomervakantie Hooiberg & Willem Eggert Week 1: Amerika Week 1: Amerika 6 - jul 7 - jul 8 - jul 9 - jul 10 - jul Vliegtickets naar Amerika en Dollars Pinata American cookies bakken Workshop Wherelant Vandaag gaan wij een dagje naar Volendam Hamburgers bakken

Nadere informatie

Groep 5 t/m 8: Pijlstaartjes

Groep 5 t/m 8: Pijlstaartjes Groep 5 t/m 8: Pijlstaartjes Onze verzoekjes: - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw kind niet komt, wilt

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1 Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m 1-9-2017 We gaan op reis en nemen mee Week 1 Maandag 24 juli: op reis We maken ons klaar maken om de hele zomervakantie op reis te gaan. We

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Leuvensbroek Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Leuvensbroek Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Leuvensbroek 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie B bsoleuvensbroek@kion.nl 8 juli t/m 16 augustus 024 205 31 16 (Wingerd), 024 205 31

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Vakantieopvang Steendijkpolder

Vakantieopvang Steendijkpolder Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om uw kind op die dagen vóór 09:30 uur te brengen. Wij zullen ervoor zorgen,

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 1-4

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 1-4 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 1-4 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528 Blokhut Zomerprogramma 2012 Maandag 9/7 Jongste kinderen:speeltuinnroute + picknick Oudste kinderen: spelletjes aan de overkant en speelplein van de hobbit Meenemen: kleren die vies mogen worden. Dinsdag

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is. - Het thema HIP HOLLAND HIP is

WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is. - Het thema HIP HOLLAND HIP is WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is - Het thema HIP HOLLAND HIP is - Uw kind voor 09:30 uur aanwezig moet zijn op de vakantieopvang in verband met het programma. Tenzij

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie WEEK 1 Maandag 1 juli BSO Vulkaaneiland Natuur Kunstdag 4-12 jaar aanwezig voor: 9:00 uur ophalen vanaf: 17:00 uur Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Zaza

Vakantieprogramma BSO Zaza Maandag 1 juli BSO zaza Natuur opstartdag 4 t/m 7 jaar Zo eindelijk vakantie niet een paar dagen, maar 6 weken. Wat hebben jullie hard gewerkt het afgelopen jaar op school. Kom vandaag maar eens lekker

Nadere informatie

Onze thema voor deze vakantie is kunst!

Onze thema voor deze vakantie is kunst! Vakantie Opvang Centrum bij: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer 06 21 82 28 51 Onze thema voor deze vakantie is kunst! Kijk per dag goed wat we gaan doen, hoelaat je binnen moet

Nadere informatie

Zomervakantie: 11-07-2016 t/m 19-08-2016 Vakantie opvang West Een schatkist vol avonturen Telefoonnummer: 0650596311

Zomervakantie: 11-07-2016 t/m 19-08-2016 Vakantie opvang West Een schatkist vol avonturen Telefoonnummer: 0650596311 We gaan ontdekken wat voor een mysterieuze mand er is afgeleverd bij de BSO. Laat je de komende 6 weken meenemen door avonturen die we gaan beleven. Zo staan de eerste 2 weken in het teken van avonturen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma Thema : Week 1 Maandag 22-07 Neem jullie spierballen mee want we gaan tenten bouwen!! En lekker picknicken in je tent. We gaan vandaag naar de korfbal om daar onze eigen hutten te

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Vakantieopvang Steendijkpolder. Maandag 16 juli t/m vrijdag 25 augustus

Vakantieopvang Steendijkpolder. Maandag 16 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantieopvang Steendijkpolder Maandag 16 juli t/m vrijdag 25 augustus Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van vakantieopvang Steendijkpolder. Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand

Nadere informatie

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen!

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen! vrijdag 25 juli Wat Doen week 1 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha maandag 21 juli Bootjes maken die echt kunnen varen! Na de lunch gaan we ze laten varen in het Griftpark dinsdag 22

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de Zomervakantie Ter land, Ter zee en in de lucht Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: Vakantieopvang

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie