DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE"

Transcriptie

1 Schooljaar nr juni 2016 Beste ouders en kinderen deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website Een nieuwe weg Op woensdag 22 juni namen we feestelijk afscheid van juf Sim, onze turnleerkracht. Na jarenlange inzet voor onze school mag zij heerlijk genieten van een rustgevend pensioen! Op woensdag 29 juni kregen onze oudste kleuters hun welverdiend diploma. Zij sloten de eerste schoolperiode feestelijk af en kijken alvast uit naar die magische wereld van letters en cijfers in ons 1 ste leerjaar. Op woensdag 29 juni namen we tevens afscheid van onze zesdeklassers. We genoten van een avond vol muzische en plechtige momenten en we haalden herinneringen op aan een fijne tijd op onze school. Onze leerlingen worden vanaf september echte studenten en fladderen uit, elk met hun eigen talent. Wij wensen hen een mooie toekomst en hopelijk zien we hen weer op een van onze activiteiten. Op 30 juni namen we ook afscheid van ons jaarthema: Dagelijkse Kunst. Het werd een heerlijk jaar met een grote variëteit aan nieuwe kunstvormen in de breedste zin van het woord: drama, muzisch taalgebruik, beeld, muziek, media en beweging. Volgend jaar staan we graag weer klaar met een fonkelnieuw thema! Op 30 juni geef ikzelf ook de fakkel door aan een nieuwe directeur. Afgelopen week kwam Mevr. Mia Hollants zich voorstellen aan de school en werden de eerste afspraken gemaakt. Tijdens de vakantie maken we graag tijd om de schoolwerking verder door te geven zodat we weer vlotjes kunnen starten op 1 september. Zij stelt zich graag zelf voor een beetje verder in onze Fladder. DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE We hebben al het al vaak laten horen, toch willen we het nog eens zwart op wit op papier zetten: hartelijk dank aan de vele vrijwilligers die aan het schoolleven van onze kinderen een extra meerwaarde bieden. Aan de ene kant hebben we het over die mensen die wekelijks gestructureerd een helpende hand bieden, maar aan de andere kant zijn er ook mensen die eens eenmalig de handen mee uit de mouwen hebben gestoken. Of denken we even aan die ouders die spontaan kinderen die niet tijdig opgehaald konden worden, bij hen thuis opvingen, of aan die ouders die mee bezorgd waren om andere kinderen, of aan die ouders die vrijwillig leuke ideeën naar school brachten, of aan die ouders die spontaan hielpen op het vlinderfeest, We noemen liever geen namen, maar ik weet zeker, dat ook u, beste lezer, uw steentje heeft bijgedragen om er een mooi schooljaar van te maken. HARTELIJK DANK Graag wens ik ook alle kinderen, ouders en grootouders te bedanken voor de afgelopen 7 jaren. Ik mag terugblikken op een zeer fijne tijd. Ik heb mogen meeschrijven aan jullie verhaal en jullie werden zo een belangrijk hoofdstuk in mijn persoonlijk levensverhaal!

2 Inschrijvingsdata voor nieuwe leerlingen tijdens de grote vakantie De directie zal op school aanwezig zijn tot 15 juli ( niet op 8 juli) en vanaf 16 augustus. Voor inschrijvingen maakt u best een afspraak via mail of telefoon. De laatste schoolrekening Uw kind kreeg de laatste factuur mee van dit schooljaar. Mogen wij vragen deze zo snel mogelijk te betalen zodat wij het schooljaar kunnen afsluiten zonder openstaande rekeningen? Planning schooljaar Wij kunnen nog geen definitieve planning van de klassen en klasleerkrachten doorgeven omdat er binnen de scholengemeenschap nog verdere afspraken moeten gemaakt worden. Elk jaar moeten wij ook rekening houden met de verlofstelsels van de leerkrachten en met het aantal uren dat onze school toebedeeld krijgt. Omwille van een optimale schoolorganisatie kan dit gepaard gaan met wijzigingen binnen het personeelsteam. Wij geven wel graag mee dat we een 5 de kleuterklas zullen opstarten zodat onze klassen een normaal leerlingenaantal kunnen behouden en wij zo de zorg waar kinderen recht op hebben, kunnen geven. Wij maken een verdeling per leeftijd en in de kleuterschool tellen we met maanden. Tegen eind augustus zal onze schoolorganisatie volledig op punt staan zodat u hierover meer info zal vinden in het infobord. Daarnaast nodigen we u graag uit op onze infoavond van maandag 12 september. Vakantiedagen en pedagogische studiedagen Facultatieve verlofdagen Vrijdag 7 oktober 2016 en maandag 15 mei 2017 Pedagogische studiedagen Woensdag 12 oktober ( vrijaf voor lagere school) Woensdag 18 januari ( vrijaf voor kleuterschool en lagere school) Woensdag 15 februari (vrijaf voor lagere school) Donderdag 16 maart ( vrijaf voor kleuterschool) Schoolvakanties herfstvakantie : maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 2016 wettelijke feestdag = vrijdag 11 november 2016 kerstvakantie : maandag 26 december t/m zondag 8 januari 2017 krokusvakantie : maandag 27 februari t/m zondag 5 maart 2017 paasvakantie : maandag 3 april t/m maandag 17 april 2017 hemelvaart vakantie : donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei 2017 pinksterweekend : zaterdag 3 juni t/m maandag 5 juni 2017 De zomervakantie begint op vrijdagnamiddag 30 juni 2017 LET OP: indien u tijdens één van deze dagen of weken opvang nodig hebt voor uw kind, kan u terecht bij vzw t Hemeltje en in de langere periodes ook bij één van de talloze opvangmogelijkheden in Brasschaat! Onze school zorgt enkel voor opvang tijdens de dagen dat de kinderen school hebben.

3 Vlinderfeest op zaterdag 6 mei 2017 Planning september 2016 zaterdag 27 augustus maandag 29 augustus 10 uur: welkom kleuters en ouders van KS1a; KS1b; KS2; KS2/KS3; KS3 voor een meespeeluurtje! uur personeelsvergadering team donderdag 1 september eerste schooldag: feestelijke opening vrijdag 2 september start zwemmen voor LS dinsdag 6 september 8 van Brasschaat voor LS 5 6 maandag 12 september uur infoavond KS uur gezamenlijk gedeelte in Berkenhof uur infoavond LS woensdag 14 september we komen in sportkledij (je hobby) naar school! vrijdag 16 september zwemmen voor LS woensdag 21 september autoluwe schooldag vrijdag 23 september strapdag (stappen en trappen) zaterdag 24 september FAMILIEDAG woensdag 28 september veldloop ons 1 ste lj. staat in de krant! donderdag 29 september fietsdag LS6 vrijdag 30 september zwemmen voor LS Goedemorgen, laatste vakantiedag! Dag zon, dag zee, dag bergen, dag strand, dag vrije tijd, dag nieuwe vakantievriendjes. Dag dag van spelen, zingen, praten en leren, dag dag van ochtend tot avond, dag dag waarvoor we mogen danken. Dag iedereen. Goedemorgen juf Hier ben ik weer, boordevol verhalen over die heerlijke vakantie. Wil jij even luisteren? Dag vriendje, blij dat jij er ook bij bent. Dag bal, dag speeltuig, dag speelhoek, ik wil weer fijn leren! Dag lieve school! Ik kijk alvast uit naar jouw komst!

4 Nog enkele laatste wist-je-datjes -wij ongelooflijk trots zijn op onze gediplomeerde kleuters? -wij met fierheid afscheid hebben genomen van onze 6 de jaars? -wij de ouders van LS5, KS2 en de helpende handen van harte bedanken voor de lekkere receptie? -wij de ouders en ouderraad bedanken voor de fijne attentie die we kregen? -wij echt gaan genieten van de komende vakantiemaanden jullie ook? -wij reeds bezig zijn met de voorbereidingen van ons nieuw jaarthema? -wij vanaf september met vijf kleuterklassen kunnen starten? -wij ons taalbeleid verder willen uitwerken in de klassen? -wij nog plaats hebben voor nieuwe kleuters en leerlingen? -wij terugblikken op een jaar vol kunst? -wij een dikke proficiat wensen aan alle kinderen: wij zijn ervan overtuigd dat zij al hun talenten hebben laten zien en enorm hun best hebben gedaan! NIEUWS UIT DE OUDERRAAD Opnieuw een welverdiende vakantie in zicht! Dat betekent dat ook de ouderraad al stilletjes het komende schooljaar begint voor te bereiden. Tijd en zin om de groep te versterken? We zijn steeds op zoek naar vaste helpende handen, organisatorische talenten, mama s en papa s die de school graag een duwtje in de rug geven. Hiervoor hoef je niet eens extreem veel tijd uit te trekken. Help je graag bij de organisatie van 1 of meerdere activiteiten? Welkom! Tijd om s avonds om ideeën te spuien tijdens een vergadering, maar overdag niet de kans om mee te helpen bij activiteiten op school? Welkom! Benieuwd wat de ouderraad precies doet en zin om t van dichterbij te volgen maar misschien niet om meteen activiteiten mee te organiseren? Welkom! Spreek gerust iemand van de ouderraad aan en hopelijk zien we elkaar volgend schooljaar regelmatig tijdens de activiteiten van de ouderraad. GRAAG BLIKKEN WE OOK EVEN TERUG OP EEN KUNSTIG JAAR Dankjewel aan iedereen die mee knutselde, schilderde, danste, zong, tekende, schreef, bakte, organiseerde, hielp aan dit schooljaar. Zeker en vast ook een dank u voor het leerkrachtenteam dat er dagdagelijks stond voor onze kinderen, maar ook niet in het minst alle vrijwillige ouders en grootouders waar we jaar na jaar op kunnen rekenen voor t bakken van een cake tot het organiseren van een activiteit over het helpen opbouwen van de tent bij activiteiten. Dankjewel, uw hulp wordt steeds erg geapprecieerd!

5 Langs deze weg willen we ook graag mevrouw Debby nogmaals het beste wensen voor het vervolg van haar carrière. Dankjewel voor 7 jaar volle inzet en we verwelkomen je graag ook volgend jaar terug op één van de activiteiten. En tenslotte wensen we ook graag juf Sim een sportief pensioen toe. Dankjewel voor je niet aflatende inzet om onze kinderen aan het bewegen te houden. Geniet ervan! De ouderraad. EEN FIJNE EN DEUGDDOENDE VAKANTIE VOOR IEDEREEN! Dag meisjes en jongens Mijn naam is Mia Hollants en ik word jullie nieuwe directeur. Ik heb De Vlinder de laatste weken leren kennen en wat een fijne sfeer is er in jullie school! Ik heb ook heel wat foto s bekeken en ben blij te zien dat er zoveel kunstenaars onder jullie zijn. Met heel veel zin zal ik op 1 september starten en jullie hopelijk allemaal snel leren kennen. Maar allereerst wil ik jullie een prettige vakantie wensen. Tot 1 september, nieuwsgierige groeten van jullie nieuwe directeur. Beste ouders Ik heb ontzettend veel zin om in De Vlinder aan de slag te gaan en met de juffen en meesters samen school te maken. Graag wil ik me zo snel mogelijk inwerken. Toch zal ik de eerste maanden vooral de tijd nemen om de kinderen en ook jullie, ouders, allemaal goed te leren kennen. Waar ik zeker van ben, is dat het voor mij een heel speciale en spannende 1 september zal worden. Ik heb alvast vlinders in mijn buik. Vriendelijke groeten Mia Hollants

6

Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website

Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website Zomerfladder Schooljaar 2017 2018 nr. 4 28 juni Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief kan u in kleur vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be De laatste schooldagen 3 de kleuterklas Op dinsdag

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr. 6 6 maart 2017 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Dag juf Hanne, welkom juf Shana! Juf Hanne zien we niet graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/ 1/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom terug! Na een deugddoende vakantie zijn we met z n allen in ons vliegtuig gestapt en vertrekken we samen op wereldreis! Onze koffers zijn gepakt, de kinderen hebben aan de

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN ZEVENTIENDE JAARGANG EXTRA EDITIE JUNI 2018 KLOOSTERSTRAAT 24 055 / 38 85 55 DE PACHT 12 055 / 38 94 89 WWW.GBSDESTART.BE DIRECTIEDESTART@KLUISBERGEN.BE

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2015 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

De herfst komt eraan

De herfst komt eraan INFOKRANT NOVEMBER 2018 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be De herfst

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

t Nieuwe schooljaar in een notendop.

t Nieuwe schooljaar in een notendop. BASISSCHOOL MAATJES t Nieuwe schooljaar in een notendop. Woordje van de directeur Meester Dirk, zo kwam een kind van het vijfde leerjaar, deze morgen naar mij: Kan jij al geloven dat de vakantie vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 03/

NIEUWSBRIEF. 03/ NIEUWSBRIEF 03/666.81.15 directie@chterbroek.be www.vbs-delinde.be 30 april 2019 Dag iedereen, Nog 2 maanden tovert dit schooljaar uit zijn hoed. 2 maanden met onderbroken weken en uitstappen. Stilaan

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr 5 11 januari Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be EVEN TERUGBLIKKEN NAAR 2016 Zwemmarathon 18/11/2016 Op zaterdag

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies KUNST Ook dit jaar waren de kleuters van de laatste kleuterklassen van onze school drie weken lang echte kunstenaars. En wat hebben deze kleuters zo allemaal rond het thema Kunst gedaan? Van de stad Genk

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Vrije Basisschool Boortmeerbeek Hanswijkstraat Boortmeerbeek

Vrije Basisschool Boortmeerbeek Hanswijkstraat Boortmeerbeek Vrije Basisschool Boortmeerbeek Hanswijkstraat 20 3190 Boortmeerbeek Tel 015/51 28 83 secretariaat@vbsdewegwijzer.be directie@vbsdewegwijzer.be www.vbsdewegwijzer.be Beste ouders Allereerst willen wij

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke NIEUWSBRIEF Vrije basisschool Aartrijke Beste ouders, beste jongens en meisjes, Twee maanden hard werken, samen leren en samen spelen. In oktober schonken we aandacht aan alle mensen van het team. De leerkrachten,

Nadere informatie

SINT-PIETERSSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP. Beste kinderen en ouders,

SINT-PIETERSSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP. Beste kinderen en ouders, VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP SINT-PIETERSSCHOOL WWW.VBSLANGDORP.BE VBSLANGDORP@TELENET.BE NIEUWSBRIEF JUNI 2016 Beste kinderen en ouders, Bijna gedaan die school. Misschien met een traan, maar zeker met

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van Activiteitenkalender van het schooljaar 2016-2017 versie van 01.09.2016 Na 01.09.2016 wordt de kalender bijgewerkt via Gimme online. Augustus 2016 30 Gezamenlijke ouderavond voor de ouders van de kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers Maandbrief juni 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Schoolfeest zaterdag 10 juni Op zaterdagnamiddag 10 juni van 13.00uur

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie.

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Vakantie Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, 89 280 minuten, 5 356 800 seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Genieten, zingen en dansen. Je laten verrassen en je op sleeptouw laten

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief februari Een afscheidswoordje van onze directeur Wim Beste ouders, beste collega s, beste leerlingen, beste sympathisanten, Vandaag was de laatste dag van mijn onderwijsloopbaan.

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Workshops 2de leerjaar rond thema De Sint! ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Agenda Ma 01/10 Wo 03/10 Do 04/10 Schoolraad 20.15 u Vrijaf lokale verlofdag L5: T.O. voeding L6: T.O. techniek L3 + L4: Zwemmen Di 09/10 L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

Nadere informatie

KAAIKRANT September 2018

KAAIKRANT September 2018 Basisschool Leieparel Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@leieparel.be Website: www.leieparel.be KAAIKRANT September 2018 VZW SCHOLEN REGIO DEINZE WWW.LEIEPAREL.BE

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2019

Infobrief juli en augustus 2019 Infobrief juli en augustus 2019 1. Rond 22 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2019 met alle praktische informatie voor maandag 2 september via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar!

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! WEBSITE WWW.ARKNET.BE Beste ouders Nog slechts enkele dagen en de gezellige drukte op school zal stilletjes wegebben. De schoolbel wordt voor twee maanden afgezet.

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

Basisschool Toermalijn

Basisschool Toermalijn Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg 129 2250 Olen TEL: 014215588 www.toermalijn-olen.be BELANGRIJKE DATA SCHOOLJAAR 2017-2018 Deze kalender werd opgemaakt augustus 2017. Kijk ook steeds

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

mededelingen zomervakantie 2019

mededelingen zomervakantie 2019 mededelingen zomervakantie 2019 Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen in hun planning. 02.09.2019:

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Nieuwsbrief December 2015 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Advent...kerstmis...welzijnszorg. Advent betekent komst. De komst van Jezus.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema:

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: NIEUWSBRIEF juni I 2014 10 Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: Enkele kunstige momenten: Opening nieuwe speelburcht Voor het eerst op bio- en muzoklas naar t Oud klooster te Dikkele

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT!

FIJN DAT JIJ ER BENT! FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 5 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Robin Amelia Norah Gilan Elena PANNENKOEKENMIDDAG vrijdag 4 mei

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Tel de sterren de uren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

JAARTHEMA Lagere School

JAARTHEMA Lagere School Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 3 JAARTHEMA Lagere School Beste ouders, Wij zijn fier op onze en jullie Wonderwijze kinderen. We merken elke dag dat we op hen kunnen rekenen om er een fijn schooljaar

Nadere informatie