SCHRIJF IN VOOR 1 JULI 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHRIJF IN VOOR 1 JULI 2016"

Transcriptie

1 INSCHRIJVING AFDELINGCOMPETITIE AFDELING ZUID Begeleidend schrijven bij de inschrijven afdelingscompetitie Via de volgende link kunt u alle informatie downloaden, inclusief het inschrijfformulier, voor de afdelingscompetitie Zuid voor het seizoen Met dit inschrijfformulier kunt u inschrijven voor de afdelingscompetitie voor senioren- en jeugdteams. Leeftijdsgrenzen Geboren in U en later U en 2005 U en 2003 U en 2001 U en 1999 U en 1997 U en 1995 senioren 1994 of eerder De leeftijd op 1 januari 2017 is bepalend. Dispensatie spelers Dispensaties spelers zijn uiteraard wederom mogelijk. Er zijn 3 mogelijkheden: - Verklaring geen bezwaar, voor meespelen in een hogere leeftijdsklasse - Dispensatie om mee te spelen in een lagere leeftijdsklasse - Dubbele licentie/talentenlicentie. Voor meer informatie wordt u verwezen naar de volgende link. Aanwijzingen bij het invullen van het inschrijfformulier SCHRIJF IN VOOR 1 JULI Evenals bij de inschrijving voor de competities in de voorgaande jaren moeten er geen speeluren worden opgegeven, maar alleen speeldata. Daarbij moeten per speeldatum opgegeven worden hoeveel wedstrijden van 4 x 10 minuten en hoeveel wedstrijden van 8 x 4 minuten kunnen worden gespeeld. Verderop meer uitleg. 2. Geef voldoende speeluren op (zie verderop). Onvoldoende opgave zal tot gevolg hebben, dat team(s) mogelijk niet ingedeeld zullen worden in de competitie. 3 Schrijf op tijd in. Wat op 1 juli kan, kan ook 3 dagen eerder! Van belang is ook dat ALLE verenigingen op tijd zijn, omdat een indeling gemaakt moet worden met alle teams en u dan wellicht buiten die indeling valt. 4. Zorg ervoor, dat uw inschrijving ook gaat leiden tot daadwerkelijk spelen. Hiervoor is van belang, dat er geen betalingsachterstand is bij de NBB. 5. Geef data op die zoveel mogelijk gespreid liggen over het seizoen. Voor de eerste helft van de competitie zijn 6 speelweekenden nodig.

2 6. Schrijf in bij de competitieleider en niet bij het bureau, want dan kan het in de vakantieperiode blijven liggen. 7. Ingeschreven heren seniorenteams worden in die klassen ingedeeld, waar ze op grond van de resultaten van het vorige seizoen recht hebben. Wil een team lager of hoger ingedeeld worden, kan daarvoor een gemotiveerd verzoek ingediend worden, gelijktijdig met de inschrijving. Het blijft echter een verzoek. Besef Dat terugtrekken van een opgegeven team geld kost en gaten in de poules oplevert, en Dat na-inschrijven meestal wel mogelijk is, maar daar geldt weer vol=vol. Het invullen dient nauwkeurig te geschieden en daarbij kunnen onderstaande mededelingen u mogelijk tot steun zijn. "Landelijke competitie" Hier heeft afdeling Zuid niets mee van doen. De inschrijving is ook al gesloten. Verenigingen die teams in deze competitie(s) hebben moeten de teams invullen om op deze manier te kunnen zien welk volgnummer het team (heren 1; heren 2 enz) moet hebben, dat in afdeling gaat spelen. "Afdelingscompetitie voor senioren- en jeugdteams" Mannen senioren Vrouwen senioren Indeling geschiedt op grond van de eindrangschikking van de afgelopen competitie Mannen U22 Mannen U20 Mannen U18 Mannen U16 Mannen U14 Mannen U12 Mannen U10 Vrouwen U22 Vrouwen U20 Vrouwen U18 Vrouwen U16 Vrouwen U14 Vrouwen U12 Vrouwen U10 Inschrijven voor een 1e klasse jeugd zal ook betekenen dat er gespeeld wordt in een 1e klasse. Natuurlijk wel als er voldoende inschrijvingen zijn. Zowel in de 1e als 4e klasse zullen alle teams worden ingedeeld in poules van 6 teams (afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen dat ook 5 of 7 teams zijn.) Er wordt een competitie gespeeld tot Kerstmis. Hierna volgt een degradatie uit en een promotie naar de 1e klasse en een herindeling naar sterkte in een 2e en 3e klasse. Er kunnen voor die 2e competitie ook nieuwe teams inschrijven. Mochten bij leeftijdsklassen te weinig teams worden ingeschreven, dan zal samenvoegen noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld Vrouwen U22 en U20; Vrouwen U10 en U12. U kunt uw wensen hiervoor bij de inschrijving kenbaar maken. Het is toegestaan met vrouwen in een mannenteam te spelen in de klassen JU10, JU12 en JU14. De regels met betrekking tot speeltijden Per team moet gerekend worden met 11 thuiswedstrijden. Voor de jeugdteams die tot helft een competitie spelen en daarna heringedeeld worden zijn er tot kerstmis 13 speelweekenden (en vrijdag 22 en zondag 24 november), waarin 2 uitwijkweekenden en 1 sinterklaas weekend. De uitwijkweekenden corresponderen met de speelkalender van de landelijk competitie. Activiteiten van de NBB kunnen een reden zijn om wedstrijden, die in die weekenden vastgesteld worden, te wijzigen.

3 Op zaterdag 23 november mogen geen wedstrijden gespeeld worden in verband met het NBB congres. U kunt daar dus ook geen speeltijden voor opgeven. Er moet rekening mee gehouden worden, dat er voldoende speeldagen in die eerste helft vallen om de competitie af te kunnen maken. Voor een poule met 5, 6 of 7 teams zijn dat resp. 4, 5 of 6 thuiswedstrijden. Houd daar rekening mee. De tijd die gehuurd moet worden is afhankelijk van het niveau waarop gespeeld wordt: klassen met 4 x 10 minuten minimaal 1.45 uur Dat zijn alle senioren klassen; U22; U20; U18; U16;U14 klassen met 8 x 4 minuten minimaal 1.15 uur Dat zijn alle U12 klassen en U10 klassen Opgave speeltijden U dient bij de speelweekenden aan te geven hoeveel wedstrijden u kunt spelen. Dus geen aanvangstijden invullen. Als het programma klaar is, zijn de weekenden gepland en kunt u zelf in ISS de aanvangstijden daar aan koppelen. Wij zorgen dan dat uw tijd formeel wordt vastgelegd in het programma. Na een nader te noemen datum zal het programma dan vrijgegeven worden en is het programma officieel. GA DUS ZELF PAS TIJDEN IN ISS ZETTEN, NADAT HET PROGRAMMA ER IN STAAT Daarna moeten er weer gewoon wedstrijdwijzigingen via workflow worden ingediend om een wedstrijd te wijzigen. Voorbeeld: U geeft op dat u op zaterdag 14 maart de zaal heeft en dat u daar 2 wedstrijden van 8 x 4 minuten ( minimaal 1.30 uur) en 4 wedstrijden van 4 x 10 minuten (minimaal 1.45 uur) kunt spelen. U handelt dan als volgt: Streep 13 en 15 maart door Vul daarnaast bij 8 x 4 minuten : 2 in Vul daarnaast bij 4 x 10 minuten : 4 in In het programma zult u dan terugvinden welke teams op die datum zijn ingedeeld en u kunt er dan de tijden bij zetten in ISS. Voordelen: U kunt de teams optimaal aansluiten aan het bestaande programma van bijvoorbeeld de landelijk competities U kunt uw teams op een tijdstip laten spelen die u het beste uitkomt met betrekking tot het beschikbare kader. Mocht u wensen hebben met betrekking tot bepaalde teams die in een bepaald weekend (niet) zouden moeten spelen, dan kunt u die wens kenbaar maken bij de inschrijving en zullen we kijken of er rekening mee gehouden kan worden. TIP Als u problemen verwacht met het spelen in vakantieweekenden dan vult u daar dus geen speelmogelijkheden in. Maar u kunt ook aangeven er prijs op te stellen geen uitwedstrijden te willen spelen. Dat kan aangegeven worden op het formulier voor de beschikbare speelweekenden.

4 Echter Zorg er hierbij wel voor minimaal het aantal nodige wedstrijden per team op te geven en beschikbaar te hebben voor uitwedstrijden. Voorkom hiermee, dat wedstrijden niet vastgesteld kunnen worden en bij de openstaande wedstrijden moeten worden opgenomen. Het invoeren van de speeltijden bij de wedstrijden Kan pas half augustus. De werkwijze gaat als volgt. De poules worden door het afdelingsbureau half juli ingevoerd in ISS De wedstrijden met datum, zonder aanvangstijden worden door het bureau ingevoerd in ISS eind juli/begin augustus. De verenigingen gaan de wedstrijden in ISS aanvullen met de juiste aanvangstijd. U kunt daarmee beginnen zodra u de wedstrijden ziet in ISS Dit dient u als volgt te doen: - open SC wedstrijdplanning - klik op zoekscherm - in het bovenste venster alleen thuiswedstrijden aanvinken - in het onderste venster (rayon/bond gegevens) de datum invullen van b.v. een te plannen weekend - daarna naar zoeklijst - nu staan tussen de bestaande wedstrijden ook de nieuwe wedstrijden; deze zijn herkenbaar aan het ontbreken van de tijd (zie de grijze kolommen) - dubbelklik op een te wijzigen wedstrijd - in het venster organisatie planning moet u allereerst de datum overnemen, die vermeld staat in het venster links ernaast bond/rayon planning ; VUL GEEN ANDERE DATUM IN. Dit overnemen is van cruciaal belang. - daarna dient u de juiste tijd te vermelden - sla dit record op. Dit invullen van de aanvangstijden moet voor 31 augustus gebeurd zijn. Daarna worden de wedstrijden door het bureau bevestigd (geconsolideerd) in ISS en zijn de wedstrijden formeel vastgesteld. Voor alle wedstrijden die niet tijdig van een tijd zijn voorzien door de vereniging gaat de procedure via workflow weer gelden.

5 Coach- en Scheidsrechters eisen Voor seizoen gelden de volgende eisen. Geel gemarkeerd zijn de wijzigingen t.o.v. vorig seizoen. Niveau Mannen Vrouwen Jeugd U18 t/m U22 Jeugd U10 t/m U16 Eredivisie n.v.t. D+ D+ E+ Promotiedivisie D+ D+ D+ E+ 1e divisie D+ E+ E+ E 2e divisie E E E E Afd. 1e klasse E E F F Afd. 2e klasse F F F F Afd. 3e klasse F F F F enz. F F F F Niveau Mannen Coach niveau Vrouwen Jeugd U18 t/m U22 Dispensatie coach aanvraag is ook nog steeds mogelijk. Voor meer informatie wordt u verwezen naar het handboek Trainer/Coach, punt 5. Jeugd U10 t/m U16 Eredivisie Promotiedivisie e divisie e divisie Afd. 1e klasse Afd. 2e klasse n.v.t. Afd. 3e klasse n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. enz. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 ZAALVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 ZAALVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 ZAALVOETBAL INLEIDING Vanaf vrijdag 10 mei is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 18 18 mei 2015 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 VAN DE AFDELINGSCOMMISSIE... 2 HERHALING - Contact en correspondentie door verenigingen met de NBB...

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 18 9 mei 2016 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 Verstuurd door afdelingsbureau... 1 ALL STAR EVENT AFDELING ZUID 21 MEI 2016... 2 Dagprogramma...

Nadere informatie

DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013

DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl september 2 0 1 2 DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven Seizoen

Handleiding Online Inschrijven Seizoen Bij deze de handleiding om de teams in te schrijven voor het seizoen 2017-2018. De onderstaande functionarissen kunnen dit realiseren voor de vereniging. De Secretaris, Wedstrijdsecretaris senioren, Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 078-6255200 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 0 9 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2013 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 1 2 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 De Regio Winter Buiten Competitie (RWBC) gaat in november 2014 weer van start en wordt gespeeld in de maanden november, december

Nadere informatie

Competitiebulletin 14. Seizoen 2015/ november 2015

Competitiebulletin 14. Seizoen 2015/ november 2015 Seizoen 2015/2016 24 november 2015 1 Werkgroep eredivisie Mededeling toevoegen speler De werkgroep eredivisie heeft een verzoek van Klimaatgroep Stars inzake toestemming Arnoud Meijer toe te voegen aan

Nadere informatie

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 regio Zuidwest district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 september 2 0 1 2 LET OP! Dit jaar anders! Periode inschrijving: tussen

Nadere informatie

Indelingsregeling Jeugd District Zuid-Holland Seizoen

Indelingsregeling Jeugd District Zuid-Holland Seizoen Indelingsregeling algemeen Rating De indeling zal overwegend op basis van de rating plaats vinden. Uitzonderingen hierop staan hieronder bij de resp. categorieën vermeld. De rating komt tot stand op basis

Nadere informatie

Wijzigingen regio West

Wijzigingen regio West en regio West Onderstaand vind u de belangrijkste wijzigingen voor de Regio West. Eerst is het huidige artikel omschreven (uitgaande van het nationale reglement), Daaronder het eventueel afwijkende reglement

Nadere informatie

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017 Nederlandse PadelBond Officiële NPB padelcompetitie voorjaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 5 5. Aanmelding

Nadere informatie

Najaarscompetitie 2013

Najaarscompetitie 2013 Van 13 september t/m 28 oktober wordt in de regio Utrecht ook dit jaar weer de KNLTBnajaarscompetitie gespeeld. Wijzigingen De senioren 50+ spelen voortaan op de vrijdagochtenden Jeugdcompetitie van 10

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN NTTB AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2019

COMPETITIEBOEK SENIOREN NTTB AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2019 COMPETITIEBOEK SENIOREN NTTB AFDELING GELRE Voorjaarscompetitie 2019 Versie 1.0, 19 januari 2019 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de voorjaarscompetitie 2019. Hierin vindt u veel informatie

Nadere informatie

Indelingsregeling District Zuid-Holland Senioren Seizoen

Indelingsregeling District Zuid-Holland Senioren Seizoen Indelingsregeling algemeen Hieronder staat per klasse benoemd welke promotie/degradatieregeling geldt aan het einde van de competitie. Er wordt aangegeven welke teams promoveren en welke teams degraderen.

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 27 24 augustus 2015 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 OPNIEUW WIJZIGING TELEFOONUMMER AFDELINGSKANTOOR... 2 NIEUW wijziging telefoonnummer per direct!...

Nadere informatie

Promotie- en degradatiereglement Senioren District Zuid-Holland

Promotie- en degradatiereglement Senioren District Zuid-Holland Promotie- en degradatiereglement Senioren District Zuid-Holland 2016-2017 In dit document is de promotie/degradatieregeling opgenomen voor de districtscompetities van Zuid-Holland die worden gespeeld in

Nadere informatie

Promotie- / degradatieregelingen

Promotie- / degradatieregelingen KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie- / degradatieregelingen West I Seizoen 2015/'16 1 1. Promotie-/degradatieregeling mannen Algemene uitgangspunten in categorie A Topklasse A t/m

Nadere informatie

Ploegopgave/invallersregeling WATERPOLO COMPETITIE

Ploegopgave/invallersregeling WATERPOLO COMPETITIE Inhoud Ploegopgave / Invallersregeling 2018 2019 2 ategorieën 2 lgemeen 3 Vereisten 3 Het spelen voor meer dan één ploeg 4 Invallen in een hogere ploeg 4 ategorie I 4 Eredivisie Senioren 4 Eredivisie /-jeugd

Nadere informatie

Tafeltennis Reporter nr december 2017

Tafeltennis Reporter nr december 2017 Tafeltennis Reporter nr. 21 6 december 2017 Algemene mededelingen MEDEDELINGEN SENIOREN- en DUOCOMPETITIE Verzending wedstrijdformulieren Het begint de laatste tijd regelmatig voor te komen dat verenigingen,

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven CMV-teams

Handleiding Online Inschrijven CMV-teams Bij deze de handleiding om de teams in te schrijven voor het seizoen 2017-2018. De onderstaande functionarissen kunnen dit realiseren voor de vereniging. De Secretaris, Wedstrijdsecretaris senioren, Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen)

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen) Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse. De periodekampioenen spelen met de overige periodekampioenen van alle 1 e klassen en de nummers 11 en 12 van de hoofdklassen

Nadere informatie

Publicatie 3.13 Regionale Jeugdcompetitie datum vaststelling 01 november 2018 Man. Wedstrijdzaken

Publicatie 3.13 Regionale Jeugdcompetitie datum vaststelling 01 november 2018 Man. Wedstrijdzaken Publicatie 3.13 Regionale Jeugdcompetitie Publicatie 3.13 datum vaststelling 01 november 2018 door Man. Wedstrijdzaken 1 Algemeen... 2 1.1 Competitievorm... 2 1.1.1 Plaatsingstoernooien... 2 2 Start competitie...

Nadere informatie

Najaarscompetitie tennis 2019

Najaarscompetitie tennis 2019 Extra Nieuwsbrief Mei 2019 In dit nummer: Najaarscompetitie tennis 2019 Najaarscompetitie padel 2019 Van de redactie Najaarscompetitie tennis 2019 Het is weer tijd om je op te geven voor de Najaarscompetitie.

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

REGIOBEKERTOERNOOI ZONDAG REGIO ZUID

REGIOBEKERTOERNOOI ZONDAG REGIO ZUID REGIOBEKERTOERNOOI ZONDAG REGIO ZUID 2018-2019 INSCHRIJVING 2018-2019 Voor het bekertoernooi zondag werden de volgende inschrijvingen ontvangen: Dames categorie-a: 07 teams Dames categorie-b: 09 teams

Nadere informatie

Competitiebulletin 10. Seizoen 2017/ november 2017

Competitiebulletin 10. Seizoen 2017/ november 2017 Seizoen 2017/2018 22 november 2017 1 Werkgroep eredivisie Deelnemers Eredivisiecup heren Afgelopen weekend is in de eredivisie heren de zevende speelronde gespeeld, dit betekent dat de deelnemers voor

Nadere informatie

Inhoud Algemeen Competitievorm Plaatsingstoernooien Start competitie Inschrijving...

Inhoud Algemeen Competitievorm Plaatsingstoernooien Start competitie Inschrijving... Inhoud Inhoud... 1 1 Algemeen... 2 1.1 Competitievorm... 2 1.1.1 Plaatsingstoernooien... 2 2 Start competitie... 3 2.1 Inschrijving... 3 2.2 Poule-indeling... 3 2.2.1 Spreiding... 3 2.2.2 Poule-grootte...

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 17 11 mei 2015 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 VAN DE AFDELINGSCOMMISSIE... 2 NIEUW - Contact en correspondentie door verenigingen met de NBB...

Nadere informatie

Tafeltennis Reporter nr april 2015

Tafeltennis Reporter nr april 2015 Tafeltennis Reporter nr. 10 29 april 2015 Algemene mededelingen Wijzigingen wedstrijdsecretariaat Hoewel er deze competitie maar ook in voorafgaande competitie weken achtereen in de TTR een stukje staat

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 20 25 mei 2016 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 Verstuurd door afdelingsbureau... 1 ALL STAR EVENT AFDELING ZUID... 2 NIEUW - ALL STAR EVENT WAS

Nadere informatie

WELKOM Regiobijeenkomst Competitie

WELKOM Regiobijeenkomst Competitie WELKOM Regiobijeenkomst Competitie Competitieteam 2017-2018 Landelijk Zuid West Noord Oost Zuid Oost Noord West Scheidsrechters Carla van Dijk Yvonne Wiegers Elly de Wit Marjan Breddels Marijke Arts Maarten

Nadere informatie

(versie 13 september 2017) District Zuid-Holland Promotie- en degradatieregeling Senioren

(versie 13 september 2017) District Zuid-Holland Promotie- en degradatieregeling Senioren (versie 13 september 2017) District Zuid-Holland 2017-2018 Promotie- en degradatieregeling Senioren Algemeen Hieronder staat per klasse benoemd welke promotie/degradatieregeling geldt aan het einde van

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST VOORJAAR 2016 Competitieleiders senioren: Hoofdklasse t/m 3e klasse ACL: Willy Haak Braakstraat 1 appart. 20 7581 EZ Losser 06-11528810 acl@nttb-oost.nl

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven CMV-teams Seizoen

Handleiding Online Inschrijven CMV-teams Seizoen Handleiding Online Inschrijven CMV-teams Seizoen 2018-2019 Bij deze de handleiding om de teams in te schrijven voor het seizoen 2018-2019. De onderstaande functionarissen kunnen dit realiseren voor de

Nadere informatie

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni)

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 Na het opstarten van Sportlink Club gaat u via WEDSTRIJDZAKEN

Nadere informatie

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG REGIO ZUID

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG REGIO ZUID REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG REGIO ZUID 2018-2019 INSCHRIJVING 2018-2019 Voor het bekertoernooi zaterdag werden de volgende inschrijvingen ontvangen: Dames categorie-a: 10 teams Dames categorie-b: 14 teams

Nadere informatie

COMPETITIE/REGLEMENTSWIJZIGINGEN EN AANDACHTSPUNTEN VOORJAARSCOMPETITIE

COMPETITIE/REGLEMENTSWIJZIGINGEN EN AANDACHTSPUNTEN VOORJAARSCOMPETITIE ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN Teamrechten Op basis van de eindstanden 2013 en de reguliere en afwijkende promotie- en degradatieregelingen zijn de teamrechten voor 2014 bepaald,

Nadere informatie

Competitiebulletin 28. Seizoen 2018/ mei 2019

Competitiebulletin 28. Seizoen 2018/ mei 2019 Seizoen 2018/2019 3 mei 2019 1 Werkgroep eredivisie Play-Down Zaterdag 11 mei om 14.00 uur wordt bij VTV aan het Helmkruid in Nieuwegein de play-down wedstrijd Scyedam - Hercules gespeeld. De verliezer

Nadere informatie

Wijzigingen Reglementen Bondsraad 24 juni artikel Oud nieuw. 2 Huishoudelijk Reglement

Wijzigingen Reglementen Bondsraad 24 juni artikel Oud nieuw. 2 Huishoudelijk Reglement 2 Huishoudelijk Reglement 2.3.2.1 De Nevobo kent op nationaal niveau de volgende commissies: a. Commissie van Beroep; b. Strafcommissie; c. Financiële Commissie; d. Strafvervolgingcommissie; e. Reglementencommissie;

Nadere informatie

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN Aan Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Van Kolom Breedtesport CC Datum 8 december 2015 Onderwerp Definitieve reglementswijzigingen Wedstrijdsport-competities Jeugd en Senioren seizoen 2016 INLEIDING

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

Let op gewijzigd schema voor de speelweken van de voorjaarscompetitie 2016 jeugd en senioren:

Let op gewijzigd schema voor de speelweken van de voorjaarscompetitie 2016 jeugd en senioren: Tafeltennis Reporter nr. 21 2 december 2015 DEFINITIEVE INVOERING NIET-CELLULOID BAL PER 1 JANUARI 2016 Kijk op de site van de afdeling voor tekst en uitleg: http://holland-noord.nttb.nl/nieuws/726/nieuws-competitie/plastic_bal_voorjaar_2016/

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Voorjaarscompetitie 2017 Versie 1.01, 21 januari 2017 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de voorjaarscompetitie 2017. Hierin vindt u veel informatie over

Nadere informatie

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Uitslagen inbrengen in NAS De verenigingen dienen er voor te zorgen dat

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven Seizoen

Handleiding Online Inschrijven Seizoen Handleiding Online Inschrijven Seizoen 2018-2019 Bij deze de handleiding om de teams in te schrijven voor het seizoen 2018-2019. De onderstaande functionarissen kunnen dit realiseren voor de vereniging.

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST NAJAAR 2016 Competitieleiders senioren: Hoofdklasse t/m 3e klasse ACL: Bert van der Tol Hietweideweg 64 7391 XX Twello 06-13638398 acl@nttb-oost.nl

Nadere informatie

DISTRICTSCOMPETITIE REGLEMENT. KNBB District Twente. (ingevolge artikel 7203 CR)

DISTRICTSCOMPETITIE REGLEMENT. KNBB District Twente. (ingevolge artikel 7203 CR) Pagina 1 van 11 DISTRICTSCOMPETITIE REGLEMENT KNBB District Twente 2017 2018 (ingevolge artikel 7203 CR) Pagina 2 van 11 Het Districtscompetitie Reglement KNBB Twente zijn in de loop van de tijd gewijzigd.

Nadere informatie

Competitiebepalingen. Honkbal Verenigingsport Vrije inschrijving competities

Competitiebepalingen. Honkbal Verenigingsport Vrije inschrijving competities Competitiebepalingen Honkbal Verenigingsport 2019 Vrije inschrijving competities 5 april 2019 Inhoud ALGEMENE COMPETITIEBEPALINGEN (1)... 3 Contactgegevens afdeling Competitiezaken... 3 Wijzigingen in

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 LET OP! Dit jaar anders! regio Zuidwest september 2 0 1 2 Periode inschrijving: tussen 1 en 10 december 2012!! district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht

Nadere informatie

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC)

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitieleiders NPB: Gerco Wicherson & Karin Overweg e-mailadres: competities@padelbond.nl Versie 20180627 1. Inleiding Dit document is een handvat voor

Nadere informatie

NPB padelcompetitie. najaar 2017

NPB padelcompetitie. najaar 2017 Nederlandse PadelBond NPB padelcompetitie najaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 6 5. Aanmelding team(s)

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling Categorie A en B district West 1

Promotie-/degradatieregeling Categorie A en B district West 1 Promotie-/degradatieregeling Categorie A en B district West 1 Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal Reserve-elftallen zaterdagvoetbal Reserve hoofdklasse A De kampioen speelt

Nadere informatie

INSCHRIJVING

INSCHRIJVING Besturen van verenigingen uitkomend met teams In regio Zuid Eindhoven, 30 september 2016 Onderwerp Regiobeker ZONDAG Contactpersoon Wedstrijdwezen competitie.zuid@nevobo.nl 040-2381043 Geacht bestuur,

Nadere informatie

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse...

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse... Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Competitievorm... 2 2 Start competitie... 2 2.1 Inschrijving... 2 2.2 Poule-indeling... 3 2.3 1 e indeling in september... 3 2.4 2 e indeling in januari... 4 2.5 Topklasse...

Nadere informatie

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse...

1 Algemeen Competitievorm Start competitie Inschrijving Poule-indeling Topklasse... Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Competitievorm... 2 2 Start competitie... 2 2.1 Inschrijving... 2 2.2 Poule-indeling... 3 2.3 1 e indeling in september... 3 2.4 2 e indeling in januari... 4 2.5 Topklasse...

Nadere informatie

Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016

Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016 Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016 1. INSCHRIJFMOGELIJKHEDEN a. Gemengd dubbel 17+ op zaterdag Deelname is alleen mogelijk voor die spelers en speelsters die geboren zijn voor 1

Nadere informatie

1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING

1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING 1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING Aan het eind van de afgelopen competitie werden wij geconfronteerd met de volgende zaken: Er degradeerden meer teams uit de 3 e divisie dan er vanuit de 1 e klasse mogen

Nadere informatie

AfdelingsInfo Noord-Holland

AfdelingsInfo Noord-Holland AfdelingsInfo Noord-Holland Seizoen 2014-2015 Uitgave 13 Verzenddatum 13-04-2015 De Afdeling Noord-Holland is één van de vijf afdelingen van de Nederlandse Basketball Bond ORGANISATIE: AFDELINGSCOMMISSIE:

Nadere informatie

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s..

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s.. Beste leden, De zomercompetitie hebben we zojuist afgesloten en derhalve denken wij weer aan het inschrijven voor de wintercompetitie. We gaan inschrijven voor de KNLTB competitie winter 2016/2017. In

Nadere informatie

Opgave najaarscompetitie TV Napoleon senioren 2016

Opgave najaarscompetitie TV Napoleon senioren 2016 Opgave najaarscompetitie TV Napoleon senioren 2016 De technische commissie (TC) van TV Napoleon moet voor 1 juni 2016 de opgaven voor de najaarscompetitie opsturen naar de KNLTB. Om dit zo goed mogelijk

Nadere informatie

PROMOTIE- EN DEGRADATIEREGELING JUNIOREN VELDHOCKEY SEIZOEN ZUID NEDERLAND

PROMOTIE- EN DEGRADATIEREGELING JUNIOREN VELDHOCKEY SEIZOEN ZUID NEDERLAND PROMOTIE- EN DEGRADATIEREGELING JUNIOREN VELDHOCKEY SEIZOEN 2016-2017 ZUID NEDERLAND In dit document is de promotie- en degradatieregeling opgenomen voor de districtscompetities van Zuid Nederland die

Nadere informatie

Aan de aanvoerders van de competitieteams

Aan de aanvoerders van de competitieteams Aan de aanvoerders van de competitieteams De KNLTB is weer van start met gegaan met de inschrijfprocedure voor de najaarscompetitie 2018. Ook dit jaar zijn de tijdslijnen weer kort, het inschrijfproces

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 19 26 mei 2015 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 VAN DE NBB... 2 NIEUW Verenigingsbijeenkomst afdeling Zuid op 6 juni a.s.!... 2 WEDSTRIJDZAKEN...

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD NBB Afdeling Oost Jaargang 2016, september 2016

MEDEDELINGENBLAD NBB Afdeling Oost Jaargang 2016, september 2016 MEDEDELINGENBLAD NBB Afdeling Oost Jaargang 2016, september 2016 Alle nieuwe artikelen zijn voorzien van de term NIEUW. U kunt de link in Inhoudsopgave aanklikken en krijgt dan direct het onderwerp te

Nadere informatie

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland In dit document zijn de herindelingscriteria opgenomen voor de districtscompetities van Zuid Nederland van seizoen 2017 2018. Onder de districtscompetities

Nadere informatie

Tafeltennis Reporter nr mei 2017

Tafeltennis Reporter nr mei 2017 Tafeltennis Reporter nr. 11 2 mei 2017 Algemene mededelingen Speelweken voorjaarscompetitie 2018 De speelweken voor de voorjaarscompetitie 2018 zijn te vinden op de site van de afdeling door op competitie

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal De eventueel in de competitie vrijgekomen plaatsen ten gevolge van bijvoorbeeld vaststaande fusies, ontbindingen van verenigingen, de

Nadere informatie

Promotie- / degradatieregelingen

Promotie- / degradatieregelingen KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie- / degradatieregelingen Landelijk Seizoen 2016/'17 Inhoud 1. PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING MANNEN LANDELIJK 3 1.1 Algemene bepalingen 3 1.2 Mannen

Nadere informatie

INSCHRIJVING

INSCHRIJVING Besturen van verenigingen uitkomend met teams In regio Zuid Eindhoven, 30 september 2016 Onderwerp Regiobeker ZATERDAG Contactpersoon Wedstrijdwezen competitie.zuid@nevobo.nl 040-2381043 Geacht bestuur,

Nadere informatie

Toelichting op de bekerreglementen, richtlijnen en antwoorden op vragen

Toelichting op de bekerreglementen, richtlijnen en antwoorden op vragen Toelichting op de bekerreglementen, richtlijnen en antwoorden op vragen Versie 1.0 d.d.10-07-2019 Inhoud Het bekerprogramma 2019/ 20... 2 De bekergroepen... 2 De wijze van loting... 2 De planningsregels...

Nadere informatie

Concept Promotie- en degradatieregeling seizoen 2017/2018 Versie 28 juni 2017

Concept Promotie- en degradatieregeling seizoen 2017/2018 Versie 28 juni 2017 Concept Promotie- en degradatieregeling seizoen 2017/2018 Versie 28 juni 2017 Eredivisie dames Er wordt na de reguliere competitie als volgt een nacompetitie gespeeld. Nacompetitie kampioenspoule Ronde

Nadere informatie

RoosterGenerator via BiljartPoint

RoosterGenerator via BiljartPoint via BiljartPoint [Beschrijving en toelichting, versie 15-07-2015] 1. Inleiding 2. Opzet 3. Wanneer optimaliseren en wanneer niet? 4. Wijzigingen t.o.v. de huidige werkwijze 5. Mogelijkheden en keuzes 6.

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Najaarscompetitie 2016 Versie 1.2, 24 augustus 2016 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de najaarscompetitie 2016. Hierin vindt u veel informatie over de

Nadere informatie

Reglement Eredivisie Heren 2016

Reglement Eredivisie Heren 2016 Reglement Eredivisie Heren 2016 KONINKLIJKE NEDERLANDSE LAWN TENNIS BOND REGLEMENT EREDIVISIE HEREN 2016 Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond Postbus 1617 3800 BP Amersfoort INHOUDSOPGAVE I. Algemene

Nadere informatie

Districtsbekercompetities Steunpunt Zwolle seizoen

Districtsbekercompetities Steunpunt Zwolle seizoen Districtsbekercompetities Steunpunt Zwolle seizoen 2017-2018 MANNEN CATEGORIE A standaardelftallen alle standaardelftallen zaterdag- en zondagvoetbal (Hoofd- t/m de 5 e klasse) Hoofdklasseteams Die teams

Nadere informatie

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland In dit document is de herindelingsregeling opgenomen voor de districtscompetitie van Zuid Nederland, seizoen 2018-2019. Onder de districtscompetitie vallen

Nadere informatie

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling

Handleiding Online opgave Teamsamenstelling Inleiding De teamsamenstelling dient voor de start van het seizoen door de verenigingen doorgegeven te zijn via www.nevobo.nl. Het invullen van de teamsamenstelling is van belang voor de Nevobo om te weten

Nadere informatie

ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN

ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN Algemene toelichting. Inmiddels gebruikelijk en vertrouwd, een algemene competitietoelichting. Bovenaan elk toelichtingsblad wordt vermeld of

Nadere informatie

Handleiding RoosterGenerator

Handleiding RoosterGenerator Handleiding RoosterGenerator Deel I: Voorbereidende werkzaamheden Inleiding De module RoosterGenerator is bedoeld als aanvulling op het maken van een competitie in Biljart- Point. Pas als u één of meerdere

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen

Promotie-/degradatieregelingen Promotie-/degradatieregelingen JO15 / JO14, landelijk Datum : 1 september 2018 ALGEMEEN... 3 NAJAAR EREDIVISIE HOOG (ORGANISATIE BETAALD VOETBAL)... 3 NAJAAR EREDIVISIE LAAG (ORGANISATIE BETAALD VOETBAL)...

Nadere informatie

Districtsbekercompetities KNVB district Oost seizoen

Districtsbekercompetities KNVB district Oost seizoen Districtsbekercompetities KNVB district Oost seizoen 2018-2019 MANNEN CATEGORIE A standaardelftallen alle standaardelftallen zaterdag- en zondagvoetbal (Hoofd- t/m de 5 e klasse) Hoofdklasseteams Die teams

Nadere informatie

Nieuwe opzet trioleagues seizoen

Nieuwe opzet trioleagues seizoen Nieuwe opzet trioleagues seizoen 2013-2014 Naar aanleiding van de gehouden evaluaties en het nog steeds teruglopen van het aantal deelnemende teams aan de NDTL en NHTL heeft het NBF bestuur het volgende

Nadere informatie

Padelcompetitie 2017

Padelcompetitie 2017 Padelcompetitie 2017 Inleiding In het najaar van 2016 hebben de NPB en KNLTB voor het eerst in Nederland een padelcompetitie georganiseerd. In deze pilot kon voor het eerst ervaring worden opgedaan met

Nadere informatie

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus 5103, 6097 ZJ Heel, tel. clubgebouw

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus 5103, 6097 ZJ Heel, tel. clubgebouw Aan: Seniorleden Betreft: Inschrijven voorjaarscompetitie 2015 Beste tennisvrienden, Bijgaand ontvangt u het inschrijfformulier voor de voorjaarscompetitie van het seizoen 2015. De wedstrijdcommissie nodigt

Nadere informatie

Competitie 2017/18 Noord t.o.v. Bond. AFWIJKEND AAN OF TER AANVULLING OP.

Competitie 2017/18 Noord t.o.v. Bond. AFWIJKEND AAN OF TER AANVULLING OP. Competitie 2017/18 Noord t.o.v. Bond. AFWIJKEND AAN OF TER AANVULLING OP. De Waterpolo competitie voor KNZB Regio-Noord is dit seizoen qua opzet afwijkend aan voorgaande jaren. De competitie sluit aan

Nadere informatie

COMPETITIE REGLEMENT BBF Partners:

COMPETITIE REGLEMENT BBF Partners: COMPETITIE REGLEMENT HOOFDSTUK I: "ALGEMEEN" Artikel 1 De competitie wordt onder auspiciën van de Bossche Badminton Federatie, hierna te noemen de B.B.F., gespeeld en door het bestuur van deze Federatie

Nadere informatie

Promotie- en degradatieregeling seizoen 2019/2020 versie 23 juli 2018

Promotie- en degradatieregeling seizoen 2019/2020 versie 23 juli 2018 Promotie- en degradatieregeling seizoen 2019/2020 versie 23 juli 2018 Eredivisie dames Er wordt na de reguliere competitie als volgt een nacompetitie gespeeld. Nacompetitie kampioenspoule Ronde 1 (BOT

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot inschrijving van heren-, dames of mixedteams voor de scratch en/of handicapeditie van de Ton Zandboer Cup.

Hierbij nodigen wij u uit tot inschrijving van heren-, dames of mixedteams voor de scratch en/of handicapeditie van de Ton Zandboer Cup. Ton Zandboer Cup 2016 Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 Internet: www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 E-mail: info@bowlen.nl

Nadere informatie

De reglementen staan op de site van Badminton Nederland:

De reglementen staan op de site van Badminton Nederland: Algemene mededeling Lees het CompetitieReglement goed door. Daarin staan ondermeer ook precies vermeld wanneer een wedstrijd mag worden verzet en wat daarvoor gedaan moet worden. De competitieleiders merken

Nadere informatie

Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest

Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest 1 Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest Seizoen 2017/2018 Nr. 10 13-11-2017 www.nttb-zuidwest.nl Mededelingen voor de voorjaarscompetitie 2018 NAS De teamlijsten dienen in NAS aangeleverd

Nadere informatie

Na de gegevens te hebben ingegeven drukt je op het groene vinkje

Na de gegevens te hebben ingegeven drukt je op het groene vinkje Als je bent ingelogd in Sportlink Club kies je het menu Wedstrijdzaken Onderaan is er het menu Accommodatiebezetting toegevoegd. Bij het selecteren van het menu Accommodatiebezetting krijg je het volgende

Nadere informatie

COMPETITIE REGLEMENT BBF Partners:

COMPETITIE REGLEMENT BBF Partners: COMPETITIE REGLEMENT HOOFDSTUK I: "ALGEMEEN" Artikel 1 De competitie wordt onder auspiciën van de Bossche Badminton Federatie, hierna te noemen de B.B.F., gespeeld en door het bestuur van deze Federatie

Nadere informatie

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg.

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Bijlage 1 Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Hoofdstuk 14. Gerechtigdheid tot spelen recreantencompetitie 14.1 Speelgerechtigdheid 1. Dames en heren welke lid zijn van een

Nadere informatie