KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Daar waar liefde is:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Daar waar liefde is:"

Transcriptie

1 KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Daar waar liefde is: Waar liefde is en wijsheid, daar is geen vrees en onwetendheid. Waar geduld is en nederigheid, daar is geen toorn en geen opwinding. Waar armoede is met vreugde, daar is geen hebzucht en geen gierigheid. Waar rust is en bezinning, daar is geen bezorgdheid en geen ronddolen. Waar de vrees van de Heer is om zijn hof te bewaken, daar kan de vijand geen plaats vinden om binnen te dringen. Waar barmhartigheid is en onderscheiding, daar is geen veeleisendheid en geen verharding. Agenda Vrijdag 2 november: Allerzielen uur: In de kapel van Sint Joris Allerzielenviering met Corrie en Josephine uur: In de Basiliek Allerzielenviering met pastoor Spijkers, de Avondwakegroep en het Avondwakekoor. Aansluitend gaan we naar het kerkhof uur: In Spoordonk Allerzielenviering met pastor van Nunen, de Avondwakegroep en het Gemengd Koor. Aansluitend gaan we naar het kerkhof. Zaterdag 3 november: 9.30 uur: In het Koetshuis ontvangst van Mgr. De Korte en de partners van Diakens werkzaam in ons Bisdom. Om uur is er een eucharistieviering in de Basiliek uur: In de kapel van Sint Joris eucharistieviering met het Dameskoor uur: In Spoordonk viering van Woord en Gebed met pastoor Spijkers en samenzang uur: In de Basiliek jubileumconcert van Arti. Zondag 4 november: 9.15 uur: In Spoordonk eucharistieviering met samenzang uur: In de Basiliek kleine Allerheiligen- en Allerzielenviering met pastor van Nunen en het kinderkoor uur: In Oirschot eucharistieviering met de Cantorij. Aansluitend koffie of thee in de Basiliek uur: Bij de Heilige Eik Hubertusviering met pastor van Nunen uur: Doop van Vive van Summeren.

2 Maandag 5 november: 8.45 uur: Pastoor Spijkers naar groep 8 van De Linde in verband met het Vormsel uur: Bestuursleden en leden van de contactgroepen van de parochies in het Dekenaat Bladel Oirschot in het Koetshuis. Dinsdag 6 november: uur: In de kapel van Sint Joris viering met pastor van Nunen uur: In de Basiliek gebedsdienst als start van de tweede voorbereidingsavond van het Vormsel uur: Geloofsgesprek op de pastorie: Nieuwstraat 17a. Woensdag 7 november: uur: Dagelijkse leiding contactgroep van Oirschot en Spoordonk. Donderdag 8 november: uur: In het Koetshuis Pastoraal Beraad van het Dekenaat Bladel Oirschot uur: Eucharistieviering in de kapel van Sint Joris. Overledenen: Op 20 oktober is overleden Sjef Hoosemans in de leeftijd van 83 jaar en op 22 oktober is op 84 jarige leeftijd Petrus Peters overleden Mededeling: Voor de allerkleinsten, "Nu het herfst is, zien we hoe de bomen hun blaadjes verliezen. Als het winter is lijken ze wel dood. Maar dat is niet zo! Zonder dat je het kunt zien, zijn ze vol van leven. Als het lente wordt dan kun je dat weer zien. Het leven gaat altijd door! Ook de mensen die dood zijn gegaan en die we missen, leven verder bij God. Dat vieren we met Allerzielen. We noemen de namen van de mensen die niet meer bij ons zijn. Dan zien we hen weer voor ons in onze gedachten. Dan zijn ze toch weer een beetje in ons midden! Kom je meevieren? We houden een mooie Herfst- en Allerzielenviering speciaal voor jonge kinderen en hun ouders op zondag 4 november om 9.30 uur in de St. Petruskerk. Na afloop van de viering willen we, voor degene die willen, nog wat gaan drinken in het parochiecentrum. Montfortaanse Allerzielenviering op 3 november: Omdat de Montfortkapel niet beschikbaar is, vindt de jaarlijkse Montfortaanse Allerzielenviering dit jaar plaats in de kapel van de zrs. Franciscanessen, Koestraat 37, Oirschot In deze viering worden de Montfortanen en familieleden van Montfortanen herdacht die sinds Allerzielen 2017 zijn overleden. De viering vindt plaats op zaterdag 3 november, en begint om uur. Na afloop van de viering gaan de aanwezigen naar het Montfortaanse kerkhof op Groot Bijstervelt.

3 Daar vindt de zegening van de graven plaats. En vervolgens zijn de aanwezgen welkom in 't Zand, Bestseweg 52, waar hen een koffietafel wordt aangeboden. Ieder is welkom. Vanwege de koffietafel wel graag even aanmelden, uiterlijk donderdag 1 november ( tel ) Theo van der Geest Ontmoetingsmiddag Nabestaanden op 9 november: Heeft u behoefte aan een informele ontmoeting waarin u met andere nabestaanden van gedachten kunt wisselen, schrijf dan vrijdag 9 november in uw agenda. De middag begint om uur en duurt tot uur. U bent van harte welkom, ook wanneer het al een tijdje geleden is dat uw dierbare is overleden. En als u iemand mee wil nemen dan is hij of zij ook van harte welkom. Locatie: Koetshuis van het parochiecentrum aan de Nieuwstraat 17 in Oirschot. De middag wordt begeleid door Diny van de Laar, Marie-Louise Senecaut, en AnneMarie van Schoonderwalt. Pastor van Nunen zal een korte bezinning houden. U kunt zich aanmelden bij Diny van de Laar , leodinyvandelaar@gmail.com Gebedsintenties H.Bernadette. Vrijdag 2 november - Allerzielenviering: Miet van de Looij Roozen en zoon Paul Hein van der Schoot en familie van der Schoot Roefs Frans en Miet van de Schoot Pijnenburg Overleden ouders Harrie en Mina van de Wal van de Looij en zoon Jan Zaterdag 3 en zondag 4 november : Herman van der Sanden Lies Peters van Gils (m.g.) Jan van Hersel (vrjd.) Piet Verdonk en Trees Verdonk Erven en overleden ouders Verdonk van de Pol Familie de Kruijf Roefs en Ben van Heesch Gebedsintenties St.Petrus. Donderdag 1 november: Allerheiligen: Gijsbertus Vingerhoets en Maria Mulders Annie Raaijmakers- van Heerebeek (mg) Riek Roefs (mg) Gijs van Overbeek (verj) Vrijdag 2 november: Allerzielen. Overleden ouders Cornelis Brans en echtgenote Anna Brans - Antonissen

4 en zoon Adrie Johannes van de Hamsvoort en Henrica van de Hamsvoort - Erven Anna Maria van der Heijden - Roozen en Marinus van der Heijden Piet van der Hamsvoort (mg) Petrus van Kronenburg - van de Sande Josephien van Esch en Jan van Esch Ouders van de Schoot - Kerkhof (verj) en overleden familieleden Elisabeth Berben - Van Nistelrooy en echtgenoot en zoon Rinus Zondag 4 november: Overleden ouders Megens - de Kroon en schoonzoon Leo Frans van de Sande (mg) Sjaak en Drieka van der Schoot en schoondochter Annie Martha van Gestel - van Boxtel (mg) Wim en Riek van Will - van Laarhoven-Overleden ouders van Will - de Bie en zoon Hein Wim van der List (mg) Johan van Zelst Piet en Jaan Heijms - van Oirschot en Thea Heijms - van den Bosch Marie Swaanen - van Hout (sterfdag) Brord en Drieka van den Heuvel Toon en Cor van Heerebeek - van Kollenburg en Jan van den Bosch Toos van de Ven - Gerven Jan van den Hurk en Marika van den Hurk Gebedsintenties kapel St.Joris. Donderdag 1 november: Allerheiligen. Gijsbertus Vingerhoets en Maria Mulders Annie Raaijmakers- van Heerebeek (mg) Riek Roefs (mg) Gijs van Overbeek (verj) Zaterdag 3 november Jans Melis - van Beek (jrgt) Truus van Gerwen - van der Burgt (mg) Janske Huijskens - van Gestel (mg) Theodorus de Werdt en Theodora de Werdt - van den Oever en Broeder Bernardus de Werdt Ouders Harry en Riek - van Rijen van Meulendijk en ouders Hoppenbrouwers - van Balsvoort en zoon Toon Dinsdag 6 november Jos van de Ven (verj)

5 Donderdag 8 november Sjaan Versteden - van de Schoot en overleden familieleden namens familie Versteden Kerkdiensten kapel Franciscanessen. Gedurende de week zijn de kerkdiensten in de kapel van de zusters Franciscanessen op zondags om uur eucharistieviering op maandag woord- en communiedienst om uur, en op dinsdag en donderdag eucharistieviering om uur. In de kapel van de zusters Karmelietessen is er elke dag een kerkdienst om uur. Woord- en communieviering op woensdag en zaterdag, de overige dagen eucharistieviering. Op zondag is de eucharistieviering ook om uur. Rouwbezoekgroep. Bent U onlangs geconfronteerd met het overlijden van een dierbare en heeft u behoefte aan bezoek van een vrijwilliger van de rouwbezoekgroep van de parochie, neem dan contact op met AnneMarie van Schoonderwalt en e- mail begraafplaats.oso@odulphusvanbrabant.nl Mensen die ziek of aan huis gebonden zijn stellen een bezoekje vanuit de parochie vaak op prijs. Daar wordt graag aan voldaan. Wanneer men graag bezoek ontvangt kan men dat doorgeven aan: voor Oirschot Annelies van de Ven, tel en voor Spoordonk Gon Roefs, Tel Parochiesecretariaat Het parochiesecretariaat is open van maandag t/m vrijdag van tot uur, telefoon Men kan er terecht voor afspraken rond doop, huwelijk, gebedsintenties en voor de meest voorkomende vragen. Meestal kan men tussen en uur ook de pastores bereiken via het parochiesecretariaat. Website van de parochie: Weekjournaal. Gebedsintenties kunnen te allen tijde worden opgegeven. Wilt u echter dat uw intentie wordt opgenomen in Oirschots Weekjournaal, dan moet u er voor zorgen dat de intentie tenminste twee weken van tevoren is opgegeven. Pastores. L. Spijkers, priester. W. van Nunen, diaken. Via het telefoonnummer van het parochiecentrum kunt u de pastores doorgaans bereiken of een afspraak maken. Buiten openingstijden van het parochiecentrum wordt u via de telefoonbeantwoorder voor dringende situaties door verwezen naar een mobiel nummer.

6

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO.

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO. - VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Iets dat je zo ontroert verwarmt, verrukt iets waar je zo van glanst zo van opbloeit iets dat je zo verheldert zo bezielt het moet wel iets van God zijn.

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht,

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen.

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. LOURDESBEDEVAART Van 14 t/m 21 oktober 2017 (herfstvakantie) gaat mgr. De Korte met het Bisdom van 's-hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Vanuit onze parochie

Nadere informatie

Vrijdag 10 november: uur: Bijeenkomst Rouwverwerking in het Koetshuis.

Vrijdag 10 november: uur: Bijeenkomst Rouwverwerking in het Koetshuis. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Hoe mooi zou het zijn. Hoe mooi zou het zijn, als ieder van ons 's avonds kon zeggen: vandaag heb ik een daad van liefde jegens mijn medemensen volbracht. Paus Franciscus.

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: uur: In de kapel van Sint Joris Woord- en Communiedienst met Mari en Marie Louise en seniorenkoor De Naklank.

Zaterdag 12 januari: uur: In de kapel van Sint Joris Woord- en Communiedienst met Mari en Marie Louise en seniorenkoor De Naklank. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Zeven wensen. de geest van liefde en vriendschap de geest van geduld en hoop de geest van warmte en aandacht, de geest van tedere zorg. de geest die heelt en beschermt.

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede.

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede. een zal het koninkrijk komen. Op mensenvoeten komt het nabij: eens worden vreemden mijn vrienden In mensenharten bloeit het op: eens zullen grenzen

Nadere informatie

Maandag 8 oktober: uur: In de koorzaal van het Pastoraal Centrum: Montfort spiritualiteit uur: In het Koetshuis: Oirschot zorgt.

Maandag 8 oktober: uur: In de koorzaal van het Pastoraal Centrum: Montfort spiritualiteit uur: In het Koetshuis: Oirschot zorgt. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Bomen Spreken Over de grond, waarin ze geworteld zijn. Over de Hemel waarheen ze reiken. Over de vogels, die ze met open armen gastvrijheid bieden. Over de mensen, die

Nadere informatie

Vrijdag 2 juni: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering voor de KBO.

Vrijdag 2 juni: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering voor de KBO. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De boom Het begint als een zaadje. Het wordt een reusachtige boom met grote takken; in zijn schaduw nestelen zich alle vogels. Alle vogels - staat er - vogels van allerlei

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De gastvrije aarde.

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De gastvrije aarde. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE De gastvrije aarde. Wat is dit proces van ziel en zaad dat lege grond aanraakt en weer vruchtbaar maakt? Ik beweer niet dat ik de hogere werking ervan begrijp. Maar

Nadere informatie

Vrijdag 21 december: uur: Leden Kerkwacht en werkgroep Kerkconcerten in het Koetshuis.

Vrijdag 21 december: uur: Leden Kerkwacht en werkgroep Kerkconcerten in het Koetshuis. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verlicht. Nu is onze Heiland geboren: laten wij van vreugde opspringen! Wanneer de bron van alle vreugde verschijnt, hoe kunnen wij dan droevig zijn? Welnu, het past

Nadere informatie

Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande.

Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande. Op zondag 7 januari gaat in de Basiliek de Oirschotse kunstschilder Marcel Bastiaans het woord voeren

Nadere informatie

Stille Nacht. Toon Hermans. Agenda

Stille Nacht. Toon Hermans. Agenda KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Stille Nacht Vannacht gaat Jan ter kerke en naar de heilige mis dat doet hij één keer in het jaar omdat het Kerstmis is En Petrus op een hoge ster zegt: "Kijk es Lieve

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Heiligen uit onderwijs weg. Agenda:

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Heiligen uit onderwijs weg. Agenda: KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Heiligen uit onderwijs weg Dank aan Margot Kuijpers voor haar bijdrage in het ED van donderdag 10 januari. Al lezende bekroop me echter het gevoel dat de lezer er uit

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren Om even op te houden met rondrennen, rustig in het gras te zitten, de wereld 'af te draaien' en de aarde weer te voelen; om het oog toe te staan een wilg te

Nadere informatie

Namens de mensen in Brazilië hartelijk dank voor uw steun.

Namens de mensen in Brazilië hartelijk dank voor uw steun. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De Beerzen-Best-Oirschot- Spoordonk voor Brazilië Gedurende de 40-dagen tijd wordt er in De Beerzen, Best, Oirschot en Spoordonk aandacht gevraagd voor 4 projecten

Nadere informatie

Misintenties parochie Ottersum

Misintenties parochie Ottersum Misintenties parochie Ottersum Zondag 20 maart 9.30 uur: Jan Winnen; Fien van Bergen-Sloot; Piet van Bergen en Maria van Bergen-C p; Sjef Krebbers; Piet en Lenie Geurts-Theunissen; Christiaan en Johanna

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

WERELDDAG VAN DE ARMEN 2018 Start nieuwe Franciscuswerkgroep

WERELDDAG VAN DE ARMEN 2018 Start nieuwe Franciscuswerkgroep tegemoet en samen op weg te gaan. Maar niet zonder sturing of leiding. 'De oecumenische beweging waaraan de Wereldraad van Kerken zoveel heeft bijgedragen, kwam als een gave van de heilige Geest', zei

Nadere informatie

Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen

Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen PERSONALIA: OVERLEDEN: 08 december: 67 jaar; Gerrit Hermanus van den Broek, echtgenoot van Trees Compier; Rietveld 26.

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch JUNI

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch JUNI JUNI Zondag 11 juni 14.00 uur (Let op: er is deze dag géén H. Mis om 10.00 uur!!!) Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; uit dankbaarheid bij gelegenheid van het Zilveren Priesterjubileum van

Nadere informatie

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg Zaterdag 2 juli - - - - Zondag 3 juli Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering 14e zondag door het jaar Pastoor Quadvlieg Pastor Niesten Zaterdag 9 juli - - - Eucharistieviering

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Zus Mina van den Berg

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Zus Mina van den Berg Blad 1 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Zus Mina van den Berg Website: Stamboom familie Van den Berg > Mina van den Berg, zus van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) De ouders van Mina

Nadere informatie

Collecterooster: extra collectes in december: 31 december: Bloemengroep.

Collecterooster: extra collectes in december: 31 december: Bloemengroep. HOOP DOET LEVEN Bij de beste wensen voor een nieuw jaar horen vooral positieve geluiden en hoopvolle gedachten: Voldoende vrijwilligers om alle taken te kunnen verrichten. Voldoende steun van parochianen

Nadere informatie

Drie bijeenkomsten over geloven met kinderen

Drie bijeenkomsten over geloven met kinderen no.1610 27 oktober 2007 Drie bijeenkomsten over geloven met kinderen Waarom deze gespreksbijeenkomsten? De gelovige opvoeding van de kinderen is steeds meer een taak van de ouders zelf geworden. De parochie

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER DECEMBER Zaterdag 1 december 19.00 uur H.Mis met samenzang en Kinderwoorddienst. Zondag 2 december 10.00 uur Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; voor Rina Pinckaers-Martinussen (jaardienst);

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus 2018-49 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. mei 2014 (jrg. 14 nr. 6)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. mei 2014 (jrg. 14 nr. 6) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum mei 2014 (jrg. 14 nr. 6) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 Bank: NL93 INGB 0001 0680 62 Rekeningnr. Parochiebijdrage: NL23

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2015

NIEUWSBRIEF november 2015 Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF november 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekeningen: - NL93 INGB 0002 5647 72 t.n.v.

Nadere informatie

Noveengebed op voorspraak van de Zalige Paus Johannes Paulus II. Parochietour 2013

Noveengebed op voorspraak van de Zalige Paus Johannes Paulus II. Parochietour 2013 Noveengebed op voorspraak van de Zalige Paus Johannes Parochietour 2013 NOVEENGEBED PAROCHIETOUR 2013 Beste meebidder! Het gebed is van onschatbare waarde. Waarom bidden we dan zo weinig? Dat is een vraag

Nadere informatie

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT.

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT. PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretariaat: vacant Pastorie en parochiesecretariaat: Jaargang 5 nummer.kerkstraat 48,

Nadere informatie

november 2015 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat

november 2015 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat november 2015 Jaargang no. 52 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat HEILIGE GEESTKERK EERBEEK Contactblad voor parochianen en belangstellenden PAROCHIE HH FRANCISCUS en CLARA Locatie

Nadere informatie

Sint Odulphus van Brabant

Sint Odulphus van Brabant R.K. PAROCHIE Sint Odulphus van Brabant nieuwsbrief nummer 1, september 2013 Op 1 september 2013 zijn de parochies in Best, Oirschot-Spoordonk en de Beerzen opgegaan in de R.K. Parochie Sint Odulphus van

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

Uw Kerkelijke Uitvaart

Uw Kerkelijke Uitvaart Uw Kerkelijke Uitvaart 2 Adressen Pastor T.F. Buitendijk OCarm Westelijk Halfrond 1 1183 HN Amstelveen tel. 020 641 63 01 e-mail: tom.buitendijk@hetnet.nl Pastor Ph. Kint Ronde Hoep Oost 31 1191 KC Ouderkerk

Nadere informatie

DE KERKELIJKE UITVAART

DE KERKELIJKE UITVAART DE KERKELIJKE UITVAART Parochie H. Johannes de Doper Deze brochure over de kerkelijke uitvaart is een uitgave van de parochie H. Johannes de Doper. Jaar van uitgave: 2016 2 Gestorven voor deze wereld Sterven

Nadere informatie

jaargang 45/week 12: zondag 26 maart 2017 Parochiekern s-heerenhoek H. Willibrorduskerk

jaargang 45/week 12: zondag 26 maart 2017 Parochiekern s-heerenhoek H. Willibrorduskerk LIEF EN LEED: OVERLEDEN: 21 maart: Antonia Apolonia van den Bulck-Goense, weduwe van Henricus van den Bulck, 90 jaar, voorheen wonend te s-heerenhoek. Haar afscheid in besloten kring was op zaterdag 25

Nadere informatie

Ploegers Ploegers Ploegers

Ploegers Ploegers Ploegers Ploegers 2009-2010 Secretaris: Cor van der Eerden Bestuursleden: Reggie van Genuchten, Robert van Kemenade, Maarten Termeer Ordecommissarissen: André van Abeelen en Harrie Raaimakers Het Gevolg: Henk Keijsers,

Nadere informatie

Parochieberichten Geldrop

Parochieberichten Geldrop Parochieberichten Geldrop Contact: Stationsstraat 21, 5664 AP, Geldrop 040-2862364 mail: geldrop@parochienicasius.nl website: www.parochienicasius.nl Jaargang 3 nummer 9 Oktober 2017 Maandag 2 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank:

Nadere informatie

STILTECENTRUM Dagelijks geopend van uur. Donderdag: uur Uitstelling van het Allerheiligste, Getijdengebed en Rozenkransgebed

STILTECENTRUM Dagelijks geopend van uur. Donderdag: uur Uitstelling van het Allerheiligste, Getijdengebed en Rozenkransgebed KERKBERICHT NR. 27 (JULI 2019) H. JOANNES DE DOOPER TE PIJNACKER PERSONALIA Overledenen 25.05 10.06 18.06 29.06 29.06 Adrianus Leonardus Franciscus Ammerlaan Wilhelmina Maria van Adrichem-Arkesteijn Willebrordus

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2018 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 16 juli tot en met

Nadere informatie

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011 Parochie Heilige Willibrordus Deken Holtkampstraat 9 4453 AH s-heerenhoek Telefoon parochiecentrum: 0113-351264 e-mail: info@rksheerenhoek.nl secretariaat: rksheerenhoek@zeelandnet.nl bank:rabobank: 1285.96538

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland ONTMOETINGSAANDELEN-ACTIE MARTINUSBERICHT 31 oktober + 1 november 2015 nr. 45 Dit weekend van 31 Oktober en 1 november vraagt het inloophuis De Ontmoeting aandacht

Nadere informatie

Werkgroep Genealogie

Werkgroep Genealogie Werkgroep Genealogie De werkgroep bestaat uit Bart van Schijndel en Anny Janssen. doelstelling: A. Het adviseren van (aankomende) genealogen. Voor vragen kunt u terecht bij de werkgroep. Gegevens uit het

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 17 dd 27-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER De maand mei is bijzonder toegewijd aan de heilige Maria Zondag 1 mei: Zesde paaszondag: De H.Geest zal U alles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD

NIEUWSBRIEF. ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD VAN KRUIS NAAR OPSTANDING April 2017 Parochie Breda Centrum ZATERDAG 1 april ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD 17.00 Begijnhof: samenzang ZONDAG 2 april 10.30 Antoniuskathedraal:

Nadere informatie

Kerkagenda buhu: burgerlijk huwelijk, kehu: kerkelijk huwelijk u Alles Wad en Esther Hart. zaterdag 1 juli

Kerkagenda buhu: burgerlijk huwelijk, kehu: kerkelijk huwelijk u Alles Wad en Esther Hart. zaterdag 1 juli Kerkagenda 2017 zaterdag 1 juli 2017 11.00 u Alles Wad en Esther Hart. Bellen OvD 14.30 uur Buhu+kehu zondag 2 juli 2017 Harry de W. Harry v K. 13.30 uur Lenny Kuhr maandag 3 juli 2017 dinsdag 4 juli 2017

Nadere informatie

Overzicht architect Jac Priem invnr jaar type bouw opdrachtgever adres plaats Blz. kadaster / bijzonderheden

Overzicht architect Jac Priem invnr jaar type bouw opdrachtgever adres plaats Blz. kadaster / bijzonderheden Overzicht 1932-1940 architect Jac Priem invnr jaar type bouw opdrachtgever adres plaats Blz. kadaster / bijzonderheden 4001 1932 woonhuis A. van Beers Den Heuvel 5 Oirschot 25 4002 1932 woonhuis Gez. van

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari 2019 MEDEDELINGEN De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een gezegend 2019 Trudy, Ingrid, Suson, Sjaak,

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg Blad 1 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Broer Herman van den Berg Website: Stamboom familie Van den Berg > Herman van den Berg, broer van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) De ouders

Nadere informatie

Collecterooster: extra collectes in december: 31 december: Bloemengroep.

Collecterooster: extra collectes in december: 31 december: Bloemengroep. HOOP DOET LEVEN Bij de beste wensen voor een nieuw jaar horen vooral positieve geluiden en hoopvolle gedachten: Voldoende vrijwilligers om alle taken te kunnen verrichten. Voldoende steun van parochianen

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Federatie Sint-Kruis Week 25 dd 24-06-2015 LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 28 juni: Dertiende zondag door het jaar: Opwekking van het dochtertje van Jaïrus (Mc. 5, 21-43). Zondag

Nadere informatie

Jaargang 40 nummer 47 zaterdag 17 november 2012

Jaargang 40 nummer 47 zaterdag 17 november 2012 Parochie Heilige Willibrordus Deken Holtkampstraat 9 4453 AH s-heerenhoek Telefoon parochiecentrum: 0113-351264 e-mail: info@rksheerenhoek.nl www.rksheerenhoek.nl secretariaat: Richard Gielens (06-22815618)

Nadere informatie

A B C D E F G H I. Bijzonderheden Organisatie Voorrijder Aanvang Tocht / Afstand Chauffeur

A B C D E F G H I. Bijzonderheden Organisatie Voorrijder Aanvang Tocht / Afstand Chauffeur TOERKALENDER 206 Telefoon volgauto 06 53 2 90 78 Versie 09-02-206 2 3 4 Datum Bijzonderheden Organisatie Voorrijder Aanvang Tocht / Afstand Chauffeur Iedere Zondag 25 Km Groep vertrekt om 9:00. Ook bij

Nadere informatie

September 2018 Dag Datum Tijd Kerk Bijzonderheden/ Koor

September 2018 Dag Datum Tijd Kerk Bijzonderheden/ Koor Misrooster September 2018 Februari 2019 September 2018 Zaterdag 1-9 18.00 Br Zondag 2-9 10.30 E Dameskoor Dinsdag 4-9 Woensdag 5-9 09.00 E Donderdag 6-9 09.00 E Vrijdag 7-9 19.00 Br Zaterdag 8-9 18.00

Nadere informatie

parochienieuws H. Nicolaas

parochienieuws H. Nicolaas Jaargang 2, nr. 8 december 2018 parochienieuws H. Nicolaas Parochie H. Nicolaas NL28INGB0001059629 Parochienieuws Zoekt u contact met uw parochie? Contactadres: Wolweversstraat 2 Telefoon: 3513002 E-mail:

Nadere informatie

Agenda. H. Josephkerk Gouda, parochiebrede eucharistieviering met hele pastoraal team

Agenda. H. Josephkerk Gouda, parochiebrede eucharistieviering met hele pastoraal team BOSKOOP 49 E JAARGANG WEEK 43-44 2 NOV.T/M 15 NOV. 2015 Agenda Maandag 2 november 10.00 uur ; Allerzielen H. Josephkerk Gouda, parochiebrede eucharistieviering met hele pastoraal team 19.30 uur; Allerzielen

Nadere informatie

H. Antoniuskathedraal: maandag t/m vrijdag: 12.00 uur donderdag na de viering: Aanbidding tot 13.00 uur

H. Antoniuskathedraal: maandag t/m vrijdag: 12.00 uur donderdag na de viering: Aanbidding tot 13.00 uur Nieuwsbrief maandelijks informatieblad van parochie Breda Centrum jrg. 13 nr. 7 St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 ING: 10 68 062 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Eucharistievieringen

Nadere informatie

Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-Dorp NIEUWSBRIEF oktober 2015

Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-Dorp NIEUWSBRIEF oktober 2015 Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-Dorp NIEUWSBRIEF oktober 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekeningen: "- NL93 INGB 0002 5647 72 t.n.v.

Nadere informatie

1-7 februari 2016 nr. 5

1-7 februari 2016 nr. 5 programmagids 1-7 februari 2016 nr. 5 Donderdag 4 februari CARNAVALS OCHTEND Wij verwelkomen: Mw. J.C.A. Bogers-Maatjens De Laantjes 7b Medewerkers en vrijwilligers Teamleider Teamleider Jolanda Timmermans

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 19

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 19 PAROCHIE H ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor P Backus Adviseur van de pastoor: mevr A Schoonbroodt Pastorie en parochiesecretariaat: Kerkstraat 8, 6223

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

RK Federatie Vlietstreek

RK Federatie Vlietstreek RK Federatie Vlietstreek UITVAARTFOLDER Als een dierbare komt te overlijden, komen er vele vragen op de nabestaanden af. Diepere vragen over het mysterie van het leven en de dood, maar ook veel praktische

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 15 dd 13-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 17 april: Vierde paaszondag: Ik geef eeuwig leven aan mijn schapen (Joh.10, 27-30) (roepingenzondag).

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De ouders van Betje

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De ouders van Betje Blad 1 Kwartierstaat van Betje Hendriks (1880-1955) De ouders van Betje Website: Stamboom familie Van den Berg > Generatie II De ouders van 01. Betje Hendriks (1880-1955) 02. * Gemert 04-03-1850 + Helmond

Nadere informatie

Eerste zondag van de advent KIJK NOU EENS./ WE ZIEN ER NAAR UIT.

Eerste zondag van de advent KIJK NOU EENS./ WE ZIEN ER NAAR UIT. Eerste zondag van de advent KIJK NOU EENS./ WE ZIEN ER NAAR UIT. Vandaag staan we stil bij aandacht hebben voor. Speciaal op deze eerste zondag in de voorbereiding op Kerstmis, hebben we aandacht voor

Nadere informatie

Rond de kerk 30 januari 2011

Rond de kerk 30 januari 2011 Parochie H. Willibrordus s-heerenhoek Parochiecentrum/secretariaat bestuur Deken Holtkampstraat 9 4453 AH s-heerenhoek Tel. 0113-351264 e-mail: info@rksheerenhoek.nl internet: www. rksheerenhoek.nl secretariaat:

Nadere informatie

Vogelenzang OLV Tenhemelopneming. Heemstede BAVO. Heemstede OLV Hemelvaart Zaterdag 2 april. Bennebroek Jozef. Datum. Jaar C

Vogelenzang OLV Tenhemelopneming. Heemstede BAVO. Heemstede OLV Hemelvaart Zaterdag 2 april. Bennebroek Jozef. Datum. Jaar C Zaterdag 2 april Zondag 3 april W & C viering Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering Beloken Pasen, Pastor Dekker Pastor Quadvlieg Pastor Geels Zondag van de Goddelijke Senioren Dames

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 12 januari in de Dagkapel uur: Life Teenviering o.l.v. pastoor J. Skiba

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 12 januari in de Dagkapel uur: Life Teenviering o.l.v. pastoor J. Skiba Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zaterdag 12 januari in de Dagkapel 19.00 uur:

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretaresse: mej. E. Rouwhorst Jaargang 5 nummer Pastorie 4 en parochiesecretariaat:

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Van het parochiebestuur

Van het parochiebestuur Allerzielen Van het parochiebestuur Allerzielen 2 november 2017 Gespreksgroep rouw op je dak Uitvaartvrijwilligers gezegend en gezonden In memoriam Liturgierooster 28 oktober- 8 december Euch: Eucharistieviering

Nadere informatie

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 Parochie VerrezenHeer Heilig Sacrament Aanwezig: Pastoor Paul Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 PT Verrezen Heer: Lucia (kosteres), Theo Decker (diaken), Patrick Claes, Arlette Lenaerts, Greta

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 16 dd 20-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 24 april: Vijfde paaszondag: Een nieuw gebod geef ik u (Joh. 13, 31-35). Maandag 25 april: H. Marcus,

Nadere informatie

Persoonskaart van Nicolaas Jozephus Cornelisz (Klaas) Alsemgeest

Persoonskaart van Nicolaas Jozephus Cornelisz (Klaas) Alsemgeest Persoonskaart van Nicolaas Jozephus Cornelisz (Klaas) Alsemgeest 1 Alsemgeest Klaas 1877 2 Klaas Alsemgeest 3 Oude familiefoto klein 4 Grafsteen Nicolaas Jozephus Cornelisz (Klaas) Alsemgeest (afb. 1 t/m

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 33, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, 2015-2016 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer,

Nadere informatie

Vogelenzang OLV Tenhemelopneming. Heemstede BAVO. Heemstede OLV Hemelvaart Zaterdag 6 februari. Bennebroek Jozef. Datum. Jaar C

Vogelenzang OLV Tenhemelopneming. Heemstede BAVO. Heemstede OLV Hemelvaart Zaterdag 6 februari. Bennebroek Jozef. Datum. Jaar C Zaterdag 6 februari Zondag 7 februari W & C viering Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering 5e zondag door het jaar Pastor Dekker Pastor Quadvlieg en Pastor Geels Senioren Diaken v. Peperstraten

Nadere informatie

Welkom op onze jaarvergadering

Welkom op onze jaarvergadering Welkom op onze jaarvergadering Bestuur KBO Agenda Opening Herdenking van de in 2017 overleden leden Welkom en inleiding door de voorzitter Jaarverslag incl. de notulen van de jaarvergadering 2017 Financieel

Nadere informatie

Overzicht vrijwilligers Verrijzeniskerk

Overzicht vrijwilligers Verrijzeniskerk Overzicht vrijwilligers Verrijzeniskerk ( aangepast: 15-07-2013 ) PASTORAAL Jo van Beek Avondwake Kosters Doop Jo van Beek Piet Willemse Janine Heinen Jos Bleijlevens Corry van Leysen Toon van Beek Eerste

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 18 november 09.30 uur 33 e zondag door

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Zus Anna van den Berg

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Zus Anna van den Berg Blad 1 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Zus Anna van den Berg Website: Stamboom familie Van den Berg > Anna van den Berg, zus van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) De ouders van Anna

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015 Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes Jaarkalender 2015 JANUARI donderdag 1 januari Feest van de Heilige Moeder Gods 10u00: Plechtige Hoogmis De basiliek wordt gesloten om

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 11 november 2018

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 11 november 2018 Sint Martinusklokje Jaargang 2 nummer 11 november 2018 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 40, Venlo) en Kapel van Genooi (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 NL44 ABNA 048.40.69.829 stmartinus@home.nl

Nadere informatie

ATLETIEK OIRSCHOT - MARATHONLIJST ALLER TIJDEN Bijgewerkt: 14 juli 2016

ATLETIEK OIRSCHOT - MARATHONLIJST ALLER TIJDEN Bijgewerkt: 14 juli 2016 ATLETIEK OIRSCHOT - MARATHONLIJST ALLER TIJDEN Bijgewerkt: 14 juli 2016 Hele marathons gelopen door leden van Atletiek Oirschot (netto-tijden, deze kunnen afwijken van de clubrecords omdat daarbij de brutotijd

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 1 november/december 2016

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 1 november/december 2016 Sint Martinusklokje Jaargang 1 nummer 1 november/december 2016 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 24, Venlo) en Kapel van Genooij (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 stmartinus@home.nl

Nadere informatie

Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018

Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018 1 Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018 Geel = zaterdag 1-2 september 2018 22e ZONDAG DOOR HET JAAR 19.00 De Rijp Mariusz Momot Dameskoor 10.00 Purmerend Mariusz Momot Pauluskoor

Nadere informatie

Jaarplanner EMS 2019

Jaarplanner EMS 2019 januari 2019 1 di 1-jan Mis in Slenaken EMS EMS 10.45 Nieuwjaarsreceptie in Slenaken parochies EMS wo 2-jan do 3-jan avondmis 19.00 vr 4-jan avondmis 19.00 za 5-jan 18.00 GKZ 19.30 geruild met E (GKZ zaterdag

Nadere informatie

Jaarplan 2015. Parochie Sint Maarten Kern: Sint Bartholomeus Voorhout

Jaarplan 2015. Parochie Sint Maarten Kern: Sint Bartholomeus Voorhout Jaarplan 2015 Parochie Sint Maarten Kern: Sint Bartholomeus Voorhout Ter inleiding: Voor u ligt het jaarplan 2015 van de parochiekern Sint Bartholomeus. Dit jaarplan is opgesteld door de Commissie Pastoraal

Nadere informatie

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar 2018 Ook zijn er door-de-weekse missen in onze kerken: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 10.30 uur H. Mis in de St. Martinuskerk te Breust i.v.m. Bron en Mottenburgh 18.30 uur: aanbidding in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Parochie Breda Centrum. ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN

NIEUWSBRIEF. Parochie Breda Centrum. ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN DE GEEST DAALT NEER OVER DE APOSTELEN Juni 2017 Parochie Breda Centrum ZATERDAG 3 juni ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN 17.00 Begijnhof: samenzang ZONDAG 4 juni 10.30 Antoniuskathedraal:

Nadere informatie