KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting"

Transcriptie

1 KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht, dan zullen lampen niet meer nodig zijn... Wat lang is voor u, is kort in de ogen van God. Wees verenigd met God, dan zal deze tijd kort voor u zijn. Augustinus van Hippo Agenda Vrijdag 14 december: uur: Diaconaction: Vormelingen maken samen met de siergroep en M25 kerststukjes voor de zieken in de Basiliek. Aansluitend Vormselparty in het Koetshuis. Zaterdag 15 december: Extra collecte Adventsactie uur: In het Hof van Solms kerstviering met pastor van Nunen voor Kansplus uur: In de kapel van Sint Joris eucharistieviering met het Dameskoor uur: In Spoordonk viering van Woord en Gebed met pastoor Spijkers en samenzang. Zondag 16 december: Derde zondag van de Advent: extra collecte Adventsactie uur: In Spoordonk eucharistieviering met samenzang uur: In Oirschot eucharistieviering met de Cantorij uur: Doop van Yara Peijnenburg. Maandag 17 december: uur: Adventswake in de Basiliek. Dinsdag 18 december: uur: In Spoordonk viering van het gouden huwelijksfeest van Henk en Sjan Smetsers met de Mixed Voices. Van harte proficiat!!! uur: In de kapel van Sint Joris viering met pastor van Nunen uur: Voorbereiding doop van 6 januari met pastor van Nunen uur: Kerstviering Vrouwen van Nu in 't Zand met pastoor Spijkers Woensdag 19 december: uur: Bijeenkomst medewerkers in het Koetshuis.

2 Donderdag 20 december: uur: Kerstviering Kindcentrum Plataan in de Basiliek uur: Bijeenkomst medewerkers in het Koetshuis uur: Kapittel in Den Bosch uur: Herdenkingsviering in de kapel van Sint Joris met Toos Habraken en Joke van Overdijk en het Spoordonks Gemengd Koor. Aansluitend koffie of thee in het restaurant van Sint Joris uur: Adventswake in de Basiliek. Overleden. Op 30 november is op 82 jarige leeftijd Annie van Brunschot - Beekmans overleden. Gebedsintenties H.Bernadette. Zaterdag 15 en zondag 16 december Adrianus Willibrordus Swaans (fund.) Kees Machielsen Lies Mathijssen Hesselmans (m.g.) Anneke van Hersel van Brunschot (jrgt.) Gebedsintenties St.Petrus. Zondag 16 december. Jan Smits (1ste jrgt) Jan van Houtum (1ste jrgt) Gijsbertus Vingerhoets en echtgenote Maria Mulders Johannes van de Hamsvoort Overleden ouders Megens - de Kroon en schoonzoon Leo Piet van der Hamsvoort (mg) Henk van Loon (mg) Anna Geenen - Coolen (mg) Ine van de Kerkhof (mg) Toon van den Biggelaar (mg) Barbara van Nunen - Smetsers (verj) Marietje van Gerven - van Oers (sterfdag moeder) Gebedsintenties kapel St.Joris. Zaterdag 15 december. Cees Verouden (sterfdag) en zijn dochters Jeannette en Mariëtje Jan van de Wal (mg) Sjaan Coppelmans - Nouwens (mg) Mien van den Aker - Walravens (mg)

3 Joaneke Bakkers en zoon Wil (vanwege jrgt) Dinsdag 18 december. Adrianus de Weert en overleden ouders Donderdag 20 december. Riek Roefs (mg) Janus en Miet van den Heuvel Mededelingen: Beste jongens en meisjes, Nu de Sint weer terug is naar Spanje, zijn wij van de werkgroep gezinsvieringen, al weer druk bezig met de voorbereiding voor Kerst. Ook dit jaar willen wij weer met jullie, op 24 december Kerstavond om uur, het kerstverhaal gaan vertellen en uitbeelden in onze kerk. Lijkt het je leuk om hier een keer aan mee te doen geef je dan nu op via Ook zoeken wij kinderen die het leuk vinden om iets voor te lezen tijdens deze viering, doe je dat bijvoorbeeld liever dan meespelen in het kerstverhaal geef je dan ook op via het mailadres, dan sturen wij je een stukje tekst toe om te oefenen. Wij gaan oefenen op woensdag 19 december om uur en dan zullen wij de rollen gaan verdelen. Dit oefenen is in de kerk. Werkgroep gezinsvieringen Vanaf 1 januari 2019 is er vanwege de te geringe belangstelling op zaterdagavond om uur geen viering meer in de Bernadettekerk in Spoordonk. Vanaf die datum is de viering op zaterdagavond in de kapel van Sint Joris niet meer om uur ( kwart voor zes), maar om uur ( half zeven!!) Ontmoetingsmiddag Nabestaanden op 14 december. Heeft u behoefte aan een informele ontmoeting waarin u met andere nabestaanden van gedachten kunt wisselen, schrijf dan vrijdag 14 december in uw agenda. De middag begint om uur en duurt tot uur. U bent van harte welkom, ook wanneer het al een tijdje geleden is dat uw dierbare is overleden. En als u iemand mee wil nemen dan is hij of zij ook van harte welkom. Locatie: Koetshuis van het parochiecentrum aan de Nieuwstraat 17 in Oirschot. De middag wordt begeleid door Diny van de Laar, Marie-Louise Senecaut, en AnneMarie van Schoonderwalt. U kunt zich aanmelden bij Diny van de Laar of of via de mail: leodinyvandelaar@gmail.com Kerkdiensten kapel Franciscanessen. Gedurende de week zijn de kerkdiensten in de kapel van de zusters Franciscanessen op zondags om uur eucharistieviering

4 op maandag woord- en communiedienst om uur, en op dinsdag en donderdag eucharistieviering om uur. In de kapel van de zusters Karmelietessen is er elke dag een kerkdienst om uur. Woord- en communieviering op woensdag en zaterdag, de overige dagen eucharistieviering. Op zondag is de eucharistieviering ook om uur. Kerkdienstijden met de Kerstmis en Nieuwjaar Franciscanessen Zondag 23 december om uur Gezongen Eucharistieviering Maandag 24 december Kerstavond om uur GezongenEucharistieviering Dinsdag 25 december Eerste Kerstdag om uur Gezongen Eucharistieviering Woensdag 26 december Tweede Kerstdag om uur Gezongen Eucharistieviering Zondag 30 december om uur Gezongen Eucharistieviering Maandag 31 december om uur Gezongen eucharistieviering Dinsdag 1 januari 2019 Nieuwjaar om uur Gezongen Eucharistieviering Rouwbezoekgroep. Bent U onlangs geconfronteerd met het overlijden van een dierbare en heeft u behoefte aan bezoek van een vrijwilliger van de rouwbezoekgroep van de parochie, neem dan contact op met AnneMarie van Schoonderwalt en e- mail begraafplaats.oso@odulphusvanbrabant.nl Mensen die ziek of aan huis gebonden zijn stellen een bezoekje vanuit de parochie vaak op prijs. Daar wordt graag aan voldaan. Wanneer men graag bezoek ontvangt kan men dat doorgeven aan: voor Oirschot Annelies van de Ven, tel en voor Spoordonk Gon Roefs, Tel Parochiesecretariaat Het parochiesecretariaat is open van maandag t/m vrijdag van tot uur, telefoon Men kan er terecht voor afspraken rond doop, huwelijk, gebedsintenties en voor de meest voorkomende vragen. Meestal kan men tussen en uur ook de pastores bereiken via het parochiesecretariaat. Website van de parochie: Weekjournaal. Gebedsintenties kunnen te allen tijde worden opgegeven. Wilt u echter dat uw intentie wordt opgenomen in Oirschots Weekjournaal, dan moet u er voor zorgen dat de intentie tenminste twee weken van tevoren is opgegeven. Pastores. L. Spijkers, priester. W. van Nunen, diaken. Via het telefoonnummer van het parochiecentrum kunt u de pastores doorgaans bereiken of een afspraak maken.

5 Buiten openingstijden van het parochiecentrum wordt u via de telefoonbeantwoorder voor dringende situaties door verwezen naar een mobiel nummer.

Zaterdag 12 januari: uur: In de kapel van Sint Joris Woord- en Communiedienst met Mari en Marie Louise en seniorenkoor De Naklank.

Zaterdag 12 januari: uur: In de kapel van Sint Joris Woord- en Communiedienst met Mari en Marie Louise en seniorenkoor De Naklank. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Zeven wensen. de geest van liefde en vriendschap de geest van geduld en hoop de geest van warmte en aandacht, de geest van tedere zorg. de geest die heelt en beschermt.

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De gastvrije aarde.

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De gastvrije aarde. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE De gastvrije aarde. Wat is dit proces van ziel en zaad dat lege grond aanraakt en weer vruchtbaar maakt? Ik beweer niet dat ik de hogere werking ervan begrijp. Maar

Nadere informatie

Maandag 8 oktober: uur: In de koorzaal van het Pastoraal Centrum: Montfort spiritualiteit uur: In het Koetshuis: Oirschot zorgt.

Maandag 8 oktober: uur: In de koorzaal van het Pastoraal Centrum: Montfort spiritualiteit uur: In het Koetshuis: Oirschot zorgt. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Bomen Spreken Over de grond, waarin ze geworteld zijn. Over de Hemel waarheen ze reiken. Over de vogels, die ze met open armen gastvrijheid bieden. Over de mensen, die

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen.

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. LOURDESBEDEVAART Van 14 t/m 21 oktober 2017 (herfstvakantie) gaat mgr. De Korte met het Bisdom van 's-hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Vanuit onze parochie

Nadere informatie

Vrijdag 10 november: uur: Bijeenkomst Rouwverwerking in het Koetshuis.

Vrijdag 10 november: uur: Bijeenkomst Rouwverwerking in het Koetshuis. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Hoe mooi zou het zijn. Hoe mooi zou het zijn, als ieder van ons 's avonds kon zeggen: vandaag heb ik een daad van liefde jegens mijn medemensen volbracht. Paus Franciscus.

Nadere informatie

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO.

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO. - VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Iets dat je zo ontroert verwarmt, verrukt iets waar je zo van glanst zo van opbloeit iets dat je zo verheldert zo bezielt het moet wel iets van God zijn.

Nadere informatie

Vrijdag 2 juni: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering voor de KBO.

Vrijdag 2 juni: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering voor de KBO. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De boom Het begint als een zaadje. Het wordt een reusachtige boom met grote takken; in zijn schaduw nestelen zich alle vogels. Alle vogels - staat er - vogels van allerlei

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Daar waar liefde is:

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Daar waar liefde is: KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Daar waar liefde is: Waar liefde is en wijsheid, daar is geen vrees en onwetendheid. Waar geduld is en nederigheid, daar is geen toorn en geen opwinding. Waar armoede

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede.

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede. een zal het koninkrijk komen. Op mensenvoeten komt het nabij: eens worden vreemden mijn vrienden In mensenharten bloeit het op: eens zullen grenzen

Nadere informatie

Vrijdag 21 december: uur: Leden Kerkwacht en werkgroep Kerkconcerten in het Koetshuis.

Vrijdag 21 december: uur: Leden Kerkwacht en werkgroep Kerkconcerten in het Koetshuis. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verlicht. Nu is onze Heiland geboren: laten wij van vreugde opspringen! Wanneer de bron van alle vreugde verschijnt, hoe kunnen wij dan droevig zijn? Welnu, het past

Nadere informatie

Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande.

Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande. Op zondag 7 januari gaat in de Basiliek de Oirschotse kunstschilder Marcel Bastiaans het woord voeren

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Heiligen uit onderwijs weg. Agenda:

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Heiligen uit onderwijs weg. Agenda: KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Heiligen uit onderwijs weg Dank aan Margot Kuijpers voor haar bijdrage in het ED van donderdag 10 januari. Al lezende bekroop me echter het gevoel dat de lezer er uit

Nadere informatie

Stille Nacht. Toon Hermans. Agenda

Stille Nacht. Toon Hermans. Agenda KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Stille Nacht Vannacht gaat Jan ter kerke en naar de heilige mis dat doet hij één keer in het jaar omdat het Kerstmis is En Petrus op een hoge ster zegt: "Kijk es Lieve

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren Om even op te houden met rondrennen, rustig in het gras te zitten, de wereld 'af te draaien' en de aarde weer te voelen; om het oog toe te staan een wilg te

Nadere informatie

Namens de mensen in Brazilië hartelijk dank voor uw steun.

Namens de mensen in Brazilië hartelijk dank voor uw steun. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De Beerzen-Best-Oirschot- Spoordonk voor Brazilië Gedurende de 40-dagen tijd wordt er in De Beerzen, Best, Oirschot en Spoordonk aandacht gevraagd voor 4 projecten

Nadere informatie

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg Zaterdag 2 juli - - - - Zondag 3 juli Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering 14e zondag door het jaar Pastoor Quadvlieg Pastor Niesten Zaterdag 9 juli - - - Eucharistieviering

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Vieringenlijst t/m 1 januari 2017

Vieringenlijst t/m 1 januari 2017 Vieringenlijst t/m 1 januari 2017 Datum Uur Kerk Moeder Gods Maria Vrijdag 1 januari 2016 Openbaring des Heren Zaterdag 2 januari 2016 18u00 Kessenich Zondag 3 januari 2016 09u00 Ophoven Doop van de Heer

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Parochieberichten Geldrop

Parochieberichten Geldrop Parochieberichten Geldrop Contact: Stationsstraat 21, 5664 AP, Geldrop 040-2862364 mail: geldrop@parochienicasius.nl website: www.parochienicasius.nl Jaargang 3 nummer 11 December 2017 Met Maria op weg

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

PAROCHIEBLAD DECEMBER 2013

PAROCHIEBLAD DECEMBER 2013 Paus Franciscus "Blijmoedig en met een realistisch oog voor de kansen die onze tijd bieden om een aansprekende, PAROCHIEBLAD DECEMBER 2013 Parochie H. Andreas, Palestinastraat 326, Heerlerbaan Tel. 045-5413381

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 33, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, 2015-2016 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer,

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Activiteiten voor de maand november

Activiteiten voor de maand november Activiteiten voor de maand november Elke morgen is er koffiedrinken, vanaf 10.30 uur in de recreatiezaal Elke maandag is er handwerken, heeft u een knoop die aangezet moet worden, dan kan dit gedaan worden,

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Datumslijst! Van 1 januari januari 2020

Datumslijst! Van 1 januari januari 2020 Datumslijst! Van 1 januari 2019 1 januari 2020 Weekendvieringen. Zaterdagavond: 18u00: 1 ste en 3 de zaterdag van de maand: Kessenich 2 de en 4 de zaterdag van de maand: Kinrooi 5 de zaterdag van de maand:

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016

PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016 PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016 dinsdag 1 november Meezingmiddag in de Ontmoetingsruimte. woensdag 2 november Huisviering in de Stilteruimte. tot 16.00 uur donderdag 3 november Joke Linders draagt in

Nadere informatie

Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018

Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018 1 Liturgisch weekendrooster en bijzondere vieringen 2 e helft 2018 Geel = zaterdag 1-2 september 2018 22e ZONDAG DOOR HET JAAR 19.00 De Rijp Mariusz Momot Dameskoor 10.00 Purmerend Mariusz Momot Pauluskoor

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari 2019 MEDEDELINGEN De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een gezegend 2019 Trudy, Ingrid, Suson, Sjaak,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST Op kerstavond, maandag 24 dec., is er om 20.00u een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD

NIEUWSBRIEF. ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD VAN KRUIS NAAR OPSTANDING April 2017 Parochie Breda Centrum ZATERDAG 1 april ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD 17.00 Begijnhof: samenzang ZONDAG 2 april 10.30 Antoniuskathedraal:

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 12 januari in de Dagkapel uur: Life Teenviering o.l.v. pastoor J. Skiba

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 12 januari in de Dagkapel uur: Life Teenviering o.l.v. pastoor J. Skiba Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zaterdag 12 januari in de Dagkapel 19.00 uur:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Datumslijst! Van 1 januari januari 2019

Datumslijst! Van 1 januari januari 2019 Datumslijst! Van 1 januari 2018 1 januari 2019 Weekendvieringen. Zaterdagavond: 18u00: 1 ste en 3 de zaterdag van de maand: Kessenich 2 de en 4 de zaterdag van de maand: Kinrooi 5 de zaterdag van de maand:

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk?

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? KINDERCRÈCHE: voor de kleine kinderen iedere zondag om 10 uur in het parochiehuis. KINDERWOORDDIENST Na het woord van welkom in de kerk, kunnen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4.

Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4. Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4. Hierbij ontvangt u de kalender met alle activiteiten ter voorbereiding op de Eerste Heilige Communie, die plaats gaat vinden in mei 2015. Ook als uw

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

22.00 uur Nachtmis. Voorganger: Pastoor Schellens m.m.v. dames/herenkoor.

22.00 uur Nachtmis. Voorganger: Pastoor Schellens m.m.v. dames/herenkoor. HET TROMMELTJE MEDEDELINGENBLAD VLIERDEN NO. 45 20 december 2017 Kopij voor het volgende nummer: vóór maandag 1 jan. 18.00 u. naar Schooteindseweg 7A, of per e-mail sturen naar: hettrommeltje@gmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 50 15 december 2017 Nieuws Afdeling vrije tijd wenst jullie allemaal hele fijne kerstdagen Deze nieuwsbrief staat helemaal in teken van het kerstprogramma Mededelingen Leenderij

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk 1 e zondag na Epifanie Doop van de Heer Sint Jacobskerk Voorganger Ouderling v dienst Organist Lector : Ds. Pim Steenbergen

Nadere informatie

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter verzorgden een dansje op de Peruviaanse muziek, onder leiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. mei 2014 (jrg. 14 nr. 6)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. mei 2014 (jrg. 14 nr. 6) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum mei 2014 (jrg. 14 nr. 6) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 Bank: NL93 INGB 0001 0680 62 Rekeningnr. Parochiebijdrage: NL23

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 25 ADVENTSACTIE 2015. Spaar heaven miles Herhaalde oproep COLLECTE TIJDENS DE KERST

NIEUWSBRIEF NR. 25 ADVENTSACTIE 2015. Spaar heaven miles Herhaalde oproep COLLECTE TIJDENS DE KERST ADVENTSACTIE 2015 VIERINGEN MET KERST Kerstavond donderdag 24 december: Boomkerk; 21.00 uur, Eucharistieviering met Franciscuskoor Augustinus: 19.30 uur, Eucharistieviering met Augustinuskoor Vincentius

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Inspiratie en betrokkenheid, een leer weg in de liturgie Met kinderen leren vieren Jaarkalender 2014-2015 Voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar, hebben de parochies Sint Maarten en Trinitas in Leidschendam

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

September 2018 Dag Datum Tijd Kerk Bijzonderheden/ Koor

September 2018 Dag Datum Tijd Kerk Bijzonderheden/ Koor Misrooster September 2018 Februari 2019 September 2018 Zaterdag 1-9 18.00 Br Zondag 2-9 10.30 E Dameskoor Dinsdag 4-9 Woensdag 5-9 09.00 E Donderdag 6-9 09.00 E Vrijdag 7-9 19.00 Br Zaterdag 8-9 18.00

Nadere informatie

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT.

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT. PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretariaat: vacant Pastorie en parochiesecretariaat: Jaargang 5 nummer.kerkstraat 48,

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren.

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren. DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 21 Website Zenderen: www.zenderen.nl 23 maart 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 24 maart 2018 31 maart 2018 Parochie

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2018 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 16 juli tot en met

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 18 november 09.30 uur 33 e zondag door

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof Welkom in de Open Hof Gez. 125: 1, 3 Ps138: 1, 3 ELB 10 Projectlied ELB 241 ELB 186a: 1, 2 Opw 461 Math. 1: 18-25 Mededelingen Voorganger : Rudolf Setz Muziek : Jasper Dijkstra Voorbede : Jescavan Dijk

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015 Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes Jaarkalender 2015 JANUARI donderdag 1 januari Feest van de Heilige Moeder Gods 10u00: Plechtige Hoogmis De basiliek wordt gesloten om

Nadere informatie

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Moeder Gods Maria V-I Zaterdag 31 december 2016 18u00 Molenbeersel Zondagskerkviering Zondag 1 januari 2017 Openbaring van de Heer, drie koningen. I-II

Nadere informatie

Uitnodiging voor het Kerstfeest

Uitnodiging voor het Kerstfeest Uitnodiging voor het Kerstfeest Van het parochiebestuur Pastor Eppink mindert zijn voorgaan in de liturgie Nieuw liturgisch rooster Biechten voor Kerstmis De begraafplaats heeft een nieuwe inrit gekregen

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 17 dd 27-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER De maand mei is bijzonder toegewijd aan de heilige Maria Zondag 1 mei: Zesde paaszondag: De H.Geest zal U alles

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

ROOSTER GEZINSVIERINGEN 2012/2013

ROOSTER GEZINSVIERINGEN 2012/2013 ROOSTER GEZINSVIERINGEN 2012/2013 De vakantie is weer voorbij en ook de werkgroep Kinderliturgie begint aan een nieuw seizoen. De kinderwoorddiensten zijn al begonnen en de data van de gezinsvieringen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad Parochie Breda Centrum

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad Parochie Breda Centrum NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad Parochie Breda Centrum December 2016 (jrg. 16 nr. 12) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 076 521 57 64 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank: NL47

Nadere informatie

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade 8de jaargang 6 december 2015 Nummer: 20 Kerkdiensten: Zondag 6 december Voorganger: ds. G.P. den Hollander (2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok 10.00 uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

Nadere informatie

Collecterooster: extra collectes in december: 31 december: Bloemengroep.

Collecterooster: extra collectes in december: 31 december: Bloemengroep. HOOP DOET LEVEN Bij de beste wensen voor een nieuw jaar horen vooral positieve geluiden en hoopvolle gedachten: Voldoende vrijwilligers om alle taken te kunnen verrichten. Voldoende steun van parochianen

Nadere informatie

Mededelingenblad H. Nicolaasparochie

Mededelingenblad H. Nicolaasparochie Mededelingenblad H. Nicolaasparochie Kerken: Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24; Doortocht, Hekbootkade 60; Tabor, Lijnbaan 77; Genesareth, Monnikenbos 10; Wijngaard, Moeder Teresasingel 100. Pastores H. Flohr,

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

parochienieuws H. Nicolaas

parochienieuws H. Nicolaas Jaargang 2, nr. 8 december 2018 parochienieuws H. Nicolaas Parochie H. Nicolaas NL28INGB0001059629 Parochienieuws Zoekt u contact met uw parochie? Contactadres: Wolweversstraat 2 Telefoon: 3513002 E-mail:

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6,

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6, Januari 2019. Zaterdag 5 januari om 19.00 uur - Openbaring des Heren Hoogfeest. Lezingen: Jesaja 60, 1-6 en Matteüs 2,1-12. Zaterdag 12 januari om 19.00 uur -Doop van de Heer. Lezingen: Jesaja 42, 1-4

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar 2018 Ook zijn er door-de-weekse missen in onze kerken: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 10.30 uur H. Mis in de St. Martinuskerk te Breust i.v.m. Bron en Mottenburgh 18.30 uur: aanbidding in de

Nadere informatie

~ 1 ~ In een ander licht

~ 1 ~ In een ander licht Nieuwsbrief Aflevering 2018-11 December 2018 In deze aflevering: - In een ander licht. - De beste wensen. - Telefonische bereikbaarheid parochie. - Groter belang vergadering van de parochie. - De Bezieling.

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 2 januari in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 2 januari in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 30 december 09.30 uur Feest van de H.

Nadere informatie

1-7 februari 2016 nr. 5

1-7 februari 2016 nr. 5 programmagids 1-7 februari 2016 nr. 5 Donderdag 4 februari CARNAVALS OCHTEND Wij verwelkomen: Mw. J.C.A. Bogers-Maatjens De Laantjes 7b Medewerkers en vrijwilligers Teamleider Teamleider Jolanda Timmermans

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 16 dd 20-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 24 april: Vijfde paaszondag: Een nieuw gebod geef ik u (Joh. 13, 31-35). Maandag 25 april: H. Marcus,

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER DECEMBER Zaterdag 1 december 19.00 uur H.Mis met samenzang en Kinderwoorddienst. Zondag 2 december 10.00 uur Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; voor Rina Pinckaers-Martinussen (jaardienst);

Nadere informatie

Infovergadering. Agenda : Welkom / Catecheseploeg. Vormsel : korte toelichting. Organisatie catechese. Ouders als mede-catechisten

Infovergadering. Agenda : Welkom / Catecheseploeg. Vormsel : korte toelichting. Organisatie catechese. Ouders als mede-catechisten Vormsel 2016 Infovergadering Agenda : Welkom / Catecheseploeg Vormsel : korte toelichting Organisatie catechese Ouders als mede-catechisten Inschrijvingen en communicatie Vragen Welkom Bezinningsmoment

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

Maandag 26 november t/m zondag 2 december

Maandag 26 november t/m zondag 2 december Maandag 26 november t/m zondag 2 december Maandag 26 november 14.30 uur OZO Verzoekplaten Dinsdag 27 november 14.30 uur Creatief voor Sinterklaas Woensdag 28 november 14.30 uur Soos (ook voor Noabers)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Parochie Breda Centrum. ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN

NIEUWSBRIEF. Parochie Breda Centrum. ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN DE GEEST DAALT NEER OVER DE APOSTELEN Juni 2017 Parochie Breda Centrum ZATERDAG 3 juni ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN 17.00 Begijnhof: samenzang ZONDAG 4 juni 10.30 Antoniuskathedraal:

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 16 september 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 9.00 uur Voorganger: Ds. P. Verbaan, Ermelo Organist: mevr.

Nadere informatie