December Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "December Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending"

Transcriptie

1 Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Groep 1 17,05 euro Groep 2 20,20 euro Groep 3 14,15 euro Groep 4 10,65 euro Groep 5 3,75 euro Groep 6 8,70 euro Groep 7 4,80 euro Groep 8 10,95 euro December 2018 Collecte Dankdag Samen met een kleine aanvulling vanuit het wekelijkse zendingsgeld heeft de Dankdagcollecte 150,- euro opgeleverd! Het collectegeld gaat naar Ethiopië X-perience Enschede. Deze projectgroep, waarvan Leonie Hendriks (Sibculo) deel uitmaakt, gaat in februari 2019 naar Ethiopië. Verjaardagen In november mogen we de volgende leerlingen feliciteren: Naam Groep Verjaardag Julian S 5 3 december Ivar 6 4 december Kim 8 18 december Devin 7 22 december Jan 1 21 december Yairo 7 23 december Robin 5 29 december Damian 6 29 december Jitse 7 29 december

2 Schaatsen voor water Op vrijdag 23 november gingen groep 5, 6, 7 en 8 in een lange stoet met auto s richting de schaatshal in Enschede. Daar werd met volle inzet door alle leerlingen en zelfs leerkrachten en ouders geschaatst voor het goede doel. Het uiteindelijke sponsorbedrag voor de schoon drinkwaterprojecten in Ethiopië is uitgekomen op 1848,- euro. Een bedrag om trots op te zijn! Leerlingenraad Inmiddels heeft de leerlingenraad zijn eerste vergadering gehouden onder leiding van meester Venebrugge. Hieronder leest u het verslag van deze vergadering: Alle kinderen van de leerlingenraad kwamen bij elkaar in de lerarenkamer. Daar kregen we wat te drinken en werd de vergadering geopend door meester Venebrugge. We hebben besproken hoe we het plein nog mooier kunnen maken. In iedere klas ligt een schriftje waarin kinderen ideeën kunnen opschrijven. Deze ideeën bespreken wij in de vergadering. Ook hangt er voor in de school een ideeënbus waarin ideeën gestopt kunnen worden. Aan het einde hebben we een foto gemaakt. Groetjes Roos en Maud Sinterklaas De OR heeft de school al versierd en op woensdag 5 december is het eindelijk zover, Sinterklaas komt bij ons op school! We ontvangen Sinterklaas en zijn Pieten rond 8:45 uur. Voor de ouders/verzorgers/belangstellenden staat koffie/thee klaar. De kleintjes die niet op school zitten zullen ook dit jaar niet vergeten worden. We hopen een gezellige ochtend te beleven! Schooldammen Net als voorgaand schooljaar nemen we deel aan de provinciale halve finale van het schooldammen. De animo is in vergelijking tot vorig jaar flink toegenomen. Maar liefst 22 leerlingen uit voornamelijk groep 7 en 8 zullen daarom vanaf 7 december elke vrijdag onder schooltijd een uur damles krijgen van dhr. Hessing (damclub Witte van Moort). Eind januari houden we een schoolkampioenschap om te bepalen welke leerlingen deel mogen nemen aan de provinciale halve finales. Deze zullen in februari plaatsvinden in het clubhuis van damclub Witte van Moort in Westerhaar. Kerstmarkt Op zaterdag 8 december is er weer de jaarlijkse kerstmarkt bij De Horst. Onze eigen OR is ook vertegenwoordigd op deze dag. Zij zullen weer een enveloppenactie houden. U kunt nog tot en met woensdag 5 december cadeautjes op school inleveren. Deze cadeautjes worden als prijsjes bij de enveloppenactie gebruikt.

3 Levende Kerststal Tijdens de eerder genoemde Kerstmarkt wordt er door leerlingen, leerkrachten en ouders van groep 7 en 8 een steentje bijgedragen aan een gezellige sfeer door het plaatsen van een levende Kerststal. Leerlingen en ouders konden zich in de afgelopen periode opgeven. Degenen die zich op hebben gegeven zullen een indeling en tijdsplanning ontvangen. Daarnaast zal groep 8 ook kniepertjes verkopen om zo een zakcentje te verdienen voor leuke activiteiten tijdens het schoolkamp. Schoolvolleybal leerkrachten Vorig jaar namen we als team voor het eerst deel aan het leerkrachtenvolleybaltoernooi van Sportservice Hardenberg. Uiteraard werd dit toernooi gewonnen door onze leerkrachten Op vrijdag 14 december gaan we deze titel wederom op onze naam schrijven. Ouders en kinderen die dit spektakel niet willen missen kunnen de prestaties vanaf 17:00 uur komen bewonderen in sporthal De Meet (M. Harmszn. Trompstraat 42 te Hardenberg). NIO groep 8 Op maandag 17 december wordt in groep 8 de NIO (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau) toets afgenomen. De uitslag van deze toets is één van de factoren die bepaalt op welk niveau de leerlingen in het voortgezet onderwijs instromen. Verdere informatie over deze toets en de uitslag hiervan ontvangt u via de groepsleerkracht van groep 8. Kerstviering Dit jaar houden we de kerstviering op dinsdag 18 december op school. In de voorgaande nieuwsbrieven vond u al de nodige hints, maar nu kunnen we het eindelijk bekend maken: De Zandtovenaar komt een voorstelling geven op onze school! Deze voorstelling biedt juf Herma Jansen onze school aan als afscheidscadeau. In de pauze tussen de twee rondes van de Kerstviering is er daarom ook een mogelijkheid om juf Herma de hand te schudden, te bedanken en het beste toe te wensen. Aanvullende informatie over de Kerstviering is tegelijkertijd met deze nieuwsbrief verstuurd naar alle ouders. Afscheidsfeest juf Herma Jansen Op donderdag 20 december nemen we op een feestelijke manier afscheid van juf Herma Jansen. Tijdens de ochtenduren wordt er feestgevierd en zijn er diverse spelactiviteiten. Rond 12 uur bieden we juf afscheidscadeaus aan en is er ook mogelijkheid om haar te bedanken. Daarna volgt een middagprogramma voor juf, haar familie, het team en overige genodigden. Alle leerlingen zijn s middags vrij.

4 Vuurwerkvoorlichting Vlak voor de Kerstvakantie zullen de kinderen van de groepen 7 en 8 vuurwerkvoorlichting krijgen van de eigen leerkracht. Motto: Wees voorzichtig met vuurwerk! Nieuwe formatieplaatje Na Kerst werken we met een nieuwe formatie. Mede door het afscheid van juf Herma Jansen zal er geschoven worden met leerkrachten. U ontvangt de nieuwe formatie in de week van 10 december. Voedselbank Hardenberg Naar aanleiding van berichten over Nederlandse gezinnen die nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden, willen we, net als voorgaande jaren, graag een actie houden voor de Voedselbank Hardenberg. Er zijn mensen, die door welke omstandigheid dan ook, in een moeilijke financiële situatie terecht zijn gekomen. Deze mensen zullen voor de komende feestdagen niet in staat zijn om allerlei extra dingen te kopen. Door deze actie krijgt men nu tijdens Kerst wat extra s. Geweldig toch? We zouden het erg op prijs stellen als u uw kind ook iets mee wil geven voor de voedselkerstpakketten. Hierbij valt te denken aan: Koffie Thee Soep Knakworstjes Babyvoeding (vanaf 6 mnd) Tandenborstels Pastaproducten Pindakaas Dubbelfris Chips Potten groenten Liga Lekkernijen Douchespullen. Het gaat om producten met een lange houdbaarheidsdatum. Als elk kind van onze school 1 of 2 producten meeneemt zal deze actie zeker slagen. De producten tussen donderdag 6 december en dinsdag 18 december inleveren. We gaan de producten in de hal van school verzamelen. Er is ook grote behoefte aan lege eierdoosjes. U kunt ze op school inleveren. Wij zorgen dan dat ze bij de voedselbank terechtkomen.

5 Kerstkaartjes Kerstkaartjes mogen op school niet uitgedeeld worden aan klasgenoten. Zo willen we teleurgestelde gezichten voorkomen bij degenen die geen kaartje krijgen. Wel mag er een Kerstkaart voor de hele klas meegenomen worden. Meester of juf kan deze ophangen in de klas. Koffie- en thee-uurtje In de maand november hebben we elke maandag en dinsdag tijdens de buitenschoolse activiteit een koffie- en thee-uurtje georganiseerd voor ouders, verzorgers en overige geïnteresseerden. De belangstelling hiervoor is dusdanig laag gebleken, dat we besloten hebben per december te stoppen met dit initiatief. Ruilbieb. In onze ruilbieb staan heel veel mooie boeken te wachten op een nieuwe eigenaar. Kinderen die thuis een lees- of prentenboek hebben gelezen en die wel willen ruilen kunnen dat via juf of meester doen. Stimuleert u de ruilhandel? Lezen, lezen, lezen! Therapie Het volgen van therapie (logopedie, verwerkingstherapie, fysiotherapie, etc.) onder schooltijd willen we als school zoveel mogelijk beperken. We willen voorkomen dat leerlingen achterstanden oplopen door regelmatige afwezigheid. Aan het volgen van therapie onder schooltijd wordt door de overheid ook een voorwaarde gesteld: Een leerling moet door een arts verwezen worden of er moet sprake zijn van therapie die omschreven kan worden als lestijd. We hopen dat u hier rekening mee wilt houden bij het maken van afspraken met therapeuten. Verlof en verzuim Verlof kan aangevraagd worden op school indien er sprake is van bijzondere omstandigheden. Hieronder vallen bruiloften, huwelijksjubilea, bijzondere beroepen van ouders waardoor vakantie in de zomer moeilijk/onmogelijk is. Het verlof dient acht weken van te voren aangevraagd te worden. Bij twijfel of verlof mogelijk is, kan er altijd contact opgenomen worden met school. We vragen u om de schoolvakanties niet langer te maken dan toegestaan. Wij worden gevraagd ongeoorloofd schoolverzuim te melden bij de leerplichtambtenaar van Hardenberg. Informatieavond voortgezet onderwijs. De informatieavond voortgezet onderwijs voor de ouders van leerlingen van groep 8 is op maandag 14 januari om uur. Na een gezamenlijke opening zullen Het Noordik en Het Vechtdal College daarna in twee lokalen hun scholen presenteren.

6 Kerstvakantie. De Kerstvakantie begint op vrijdag 21 december voor groep 1 t/m 4 om 12:00 uur. Voor groep 5 t/m 8 begint de Kerstvakantie om 14:30 uur. We verwachten de kinderen op maandag 7 januari om 8:25 uur weer op school. Prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2019 toegewenst.

November Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending

November Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Groep 1 16,85 euro Groep 2 20,19 euro Groep 3 10,40 euro Groep 4 12,86 euro Groep 5 10,05 euro Groep 6 12,20 euro Groep 7 2,90 euro Groep 8 5,55 euro November

Nadere informatie

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Groep 1 10,95 euro Groep 2 17,55 euro Groep 3 15,25 euro Groep 4 10,15 euro Groep 5 6,90 euro Groep 6 8,26 euro Groep 7 1,80 euro Groep 8 9,25 euro Oktober 2017

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015

Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015 Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015 Banketstaven Vrijdag 27 november werd de banketstavenactie afgesloten. Er zijn 604 verkocht. Dat zijn

Nadere informatie

Op 30 jan gaat juffr. Daisy met zwangerschapsverlof. Zij wordt fulltime vervangen door juffr. Nasibe.

Op 30 jan gaat juffr. Daisy met zwangerschapsverlof. Zij wordt fulltime vervangen door juffr. Nasibe. Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 08 Schooljaar 2018-2019 13 december 2018 Agenda 20 december Kerstviering 21 december Vrij vanaf

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 December 2015

NIEUWSBRIEF 4 December 2015 NIEUWSBRIEF 4 December 2015 Agenda 02 december Sint op school 09 december Teamvergadering 09 december Verlichtingsproject groep 5-6 (op de Meent) 10 december Letterfeestje K in groep 1-2 11 december FrisParty

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief N U M M E R 1 6 1 5 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Aanmelding nieuwe leerlingen Er is een wachtlijst voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Info December Telefoon: Website: Agenda december 2013

Info December Telefoon: Website:  Agenda december 2013 Info December 2013 Telefoon: 072-5403606 E-mail: st.matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Agenda december 2013 do 05 Sinterklaas; let op, de Sint komt s middags op school vr 06 studiedag;

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2017

MAANDMEMO december 2017 MAANDMEMO december 2017 Beste ouder(s),verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief in 2017. Volgende week is de sinterklaasviering en al snel staan de kerstdagen en de jaarwisseling voor de deur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie Nieuwsbrief Beste ouders/ verzorgers De afgelopen periode is voor de school heel intens geweest. Wij hebben op een mooie manier afscheid genomen van Rini Aarts-Jongbloed. We hebben uw steun erg gewaardeerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk.

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 31: 20.05.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers,

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers, NIEUWSBRIEF Nummer 4 November-december 2018 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt Nieuwsbrief 4 van dit schooljaar. We hebben net twee studiedagen gehad. Studiedagen waarop het team verder is gegaan met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Week 51/17 18 december 2014 nr. 9 Belangrijke data 18 december Kerstdiner op school Kerstviering in de kerk 19 december Inloop groep 1 en 2 tot 9.30 uur 22 december t/m

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief 4 Schooljaar december 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief 4 Schooljaar december 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief 4 Schooljaar 2017 2018 14 december 2017 Datum: Activiteit: 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 9-2016/2017 AGENDA 15 december Wibo Challenge 16 december Kindersjoelen t Spectrum 19 december Toneelvoorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Oktober 2018 2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Nieuwsbrief Vergadering werkgroep Kerk, School en Gezin Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie