Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9"

Transcriptie

1 Jaargang maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen om te delen in verlangen dat de toekomst op ons wacht. Jezus wijst de weg naar Pasen, luister naar wat hij je zegt. Wie het hoort mag zich verbazen en meegaan op zijn weg. Agenda Studiedag, kinderen vrij Do 29 mrt 2018 Paasweekend Vr 30 mrt t/m ma 2 apr 2018 Cito Eindtoets groep 8 Di 17 t/m do 19 apr 2018 Koningsspelen (gewone tijden) Vr 20 apr 2018 Meivakantie Za 21 apr t/m zo 6 mei 2018 Weekend Hemelvaart Do 10 mei t/m zo 13 mei 2018 De volledige jaaragenda: Zie Ga je mee? Woensdag 28 maart jl. mochten we onze paasviering houden. Het thema van het samenzijn was: Ga je mee. Tijdens onze viering gingen we met elkaar op reis! In de viering was juf Astrid de reiziger. De reiziger nam ons mee. We ontmoetten Bijbelse figuren zoals de blinde Bartimeüs en de dochter van Jaïrus. Zij lieten horen wat het betekent om het Licht te mogen zien. Samen zijn we op weg naar het feest van de Opstanding. We zingen liederen. Teksten uit deze liederen staan hierboven. De liturgie is te vinden op onze website: klik onderaan op Identiteit; paasviering. De verhalen op weg naar Pasen laten zien dat ons verdriet, onze zoektocht, nooit het laatste is. God maakt een nieuw begin, zelfs na de donkerste nacht. We geloven dat het gebeuren zal: Dan zal het Pasen zijn!

2 Vakantierooster Herfstvakantie Za 20 okt t/m zo 28 okt 2018 Kerstvakantie Za 22 dec t/m zo 6 jan 2019 Krokusvakantie Za 23 feb t/m zo 3 mrt 2019 Meivakantie Vr 19 apr t/m zo 5 mei 2019 Hemelvaartweekend Do 30 mei t/m zo 2 jun 2019 Pinksterweekend Za 8 jun t/m ma 10 jun 2019 Zomervakantie Za 20 jul t/m zo 1 sep 2019 Wij zijn samen De Brug 1. Wij helpen elkaar zodat iedereen zich veilig en prettig kan voelen. 2. Wij werken aan zelfcontrole en rust in de school. 3. Wij luisteren naar elkaar en gebruiken vriendelijke taal. 4. Wij lossen problemen en conflicten samen op. 5. Wij gaan zorgzaam om met elkaar en met onze spullen. Bijlage groep 5 De studiedagen voor volgend jaar zijn op dit moment nog niet bekend. Open les Vrijdag 16 maart jl. was er een open lesmiddag. Ouders konden mee komen kijken naar de activiteiten. Veel ouders gaven gehoor aan de uitnodiging. Een aantal ouders namen deel aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld bij de Oud Hollandse spelen. Lentekriebels Als team kijken we terug op een geslaagde week vol met Lentekriebels. Op een mooie en goede manier hebben we met de kinderen mogen spreken over relaties en seksualiteit. Natuurlijk is het eerst voor de kinderen even giebelen en voor ons als leerkrachten zoeken naar de goede en integere manier. We hebben met elkaar het gevoel dat we daar (ieder op zijn of haar manier) in geslaagd zijn. De ouders die ons feedback gaven, hartelijk dank! We willen graag ieder jaar meedoen aan deze week. Dus: volgend jaar weer op onze manier: Respectvol en integer passend bij onze visie en ons motto.

3 Vreedzame School Na het paasweekend starten we met blok 4 van de Vreedzame School. Dit blok gaat over gevoelens. Nieuwe website Onze nieuwe website is online! Mist u nog zaken op de site of heeft u aanvullingen/opmerkingen? We horen het graag terug. Kijkt u ook op onze site? Om kunnen gaan met gevoelens is van groot belang voor een positief klimaat in de klas en in de school. De Vreedzame School streeft naar een klimaat waarin iedereen zich prettig voelt en waarin kinderen hart voor elkaar hebben, d.w.z. dat ze met respect omgaan met elkaar. Dat gaat gemakkelijker als kinderen in staat zijn hun gevoelens te benoemen en zich in de gevoelens van anderen te verplaatsen. Kinderen zijn dan beter in staat om conflicten positief op te lossen. Om met elkaar over gevoelens te praten, is het van belang dat de kinderen zich veilig voelen in de groep; tegelijkertijd bevorderen deze gesprekken de veiligheid in de groep. Er ontstaat een vertrouwde sfeer. Deze sfeer hebben we sterk mogen ervaren tijdens onze week van de Lentekriebels. De komende periode hebben we het over gevoelens als boos en verdriet. We bespreken wat het betekent als iemand wordt buitengesloten. De kinderen leren herkennen wat hen boos maakt en hoe ze hun boosheid uiten. Ze leren dat afkoelen belangrijk is om een conflict te kunnen oplossen. Verder gaat het in blok 4 over blij zijn, tevreden zijn, over opkomen voor elkaar. De lessen gaan over dingen die je leuk vindt en waar je blij van wordt. Aan het eind van blok 4 bedenken de kinderen een les, die voor iedereen leuk is. Ze bereiden de les zo veel mogelijk zelf voor en verzorgen de les. Na afloop staan de kinderen stil bij de vraag of iedereen een leuke les heeft gehad en worden zo mogelijk afspraken voor een volgende keer gemaakt. We leren de kinderen dat ze mogen passen. Op school wordt het steeds gewoner om over gevoelens te praten; in het begin is het vaak nog onwennig. Uiteraard houden we er rekening mee dat niet elk kind even gemakkelijk over zijn of haar gevoelens praat. We willen kinderen de ruimte geven om zelf te kiezen wat ze over hun gevoelens kwijt willen.

4 Staking woensdag 14 maart 2018 Op woensdag 14 maart hebben we wederom ons geluid laten horen door met elkaar te staken. In Amsterdam hebben we ons geluid kracht bij gezet. Bijbelrooster Week 14: 3 t/m 6 april 2018 De geboorte van Samuël, 1 Samuël 1 Het lied van Hanna, 1 Samuël 2:1-10 De zoons van Eli, 1 Samuël 2:11-26 Week 15: 9 t/m 13 april 2018 Samuël hoort een stem, 1 Samuël 3:1-18 De ark van God, 1 Samuël 4:1-11 Eli sterft, 1 Samuël 4:12-22 Week 16: 16 t/m 20 april 2018 De ark bij de Filistijnen, 1 Samuël 5 De ark gaat terug, 1 Samuël 6:1-7:1 Israël wil een koning, 1 Samuël 8:1-22 Inmiddels heeft de regering besloten om in het kader van de werkdrukverlichting structureel gelden vrij te maken. Daar zijn we blij mee. Het is in onze ogen nog onvoldoende. Willen we het te kort aan leraren structureel aanpakken, dan zullen investeringen in het onderwijs nodig blijven. Luizenbrigade Donderdag jl. was de luizenbrigade weer druk bezig! We vinden het heel fijn dat zij iedere tweede woensdag na een vakantie de kinderen willen controleren. Hartelijk dank, moeders! Wanneer u de brigade wil komen versterken, graag! U kunt zich aanmelden via infobrug@fluenta.nl

5 Koningsspelen 2018 Op vrijdag 20 april a.s. organiseren wij onze Koningsspelen. Dit jaar willen we graag met de onderbouw (groep 1-4) spelletjes spelen in en om het schoolgebouw. Met de groepen 5-8 willen we graag naar het zwembad Merwestein in Nieuwegein. Dit kan alleen wanneer er voldoende begeleiders meegaan en met ons in het zwembad aanwezig zijn. (Uiteraard regelen we ook voldoende begeleiders (badmeesters en jufvrouwen!) vanuit het zwembad. We zitten dicht bij het vuur. Vader Martijn de Klein werkt in Merwestein. Het is onze bedoeling dat de kinderen van groep 5 en 6 met auto s heen en weer worden gebracht. De kinderen van groep 7 en 8 (groep 7 van juf Annemarie en juf Monique en groep 7-8 van meester Rick) gaan op de fiets. We hebben inmiddels voldoende ouders die kunnen rijden van en naar Merwestein! Dat is fijn! We zoeken nog begeleiders die mee kunnen fietsen. Ook voor de groepen 1-4 zoeken wij nog begeleiders. U kunt zich inschrijven op de inschrijflijst die hangt aan het raam bij groep 3-4. De ouders die zich opgegeven hebben krijgen in de week van 16 april nader bericht. (Inmiddels is ook een ouder bereid gevonden om met een aanhangwagen het springkussen te vervoeren! Top geregeld!) We zien uit naar de feestelijke Koningsspelen, (inmiddels) traditioneel op de vrijdag voor de Koningsdag. AC en team

6 Veranderingen in de school Op onze school hebben onlangs weer enkele veranderingen plaats gevonden. Zo is er in de onderbouwhal een tweede boom neergezet! (Zie foto hieronder.) Wij zijn samen De Brug Kijk ook op De boom (als symbool voor De Brug gaat voor GROEI) heeft vakken waarin interessante zaken geëtaleerd kunnen worden. Ook heeft het meubel een podium annex zitgedeelte. In de personeelskamer zijn twee nieuwe kasten gekomen. Scherm Een keer in de maand heeft Kerk In IJsselstein een dienst in onze school. Zij hebben geregeld dat er in de grote zaal een groot scherm is komen te hangen. Wij gebruiken het scherm wanneer wij daar met de kinderen samen zijn! Dat is heel erg fijn! Hartelijk dank voor jullie investering, Kerk In IJsselstein! Digiborden Binnenkort worden nieuwe digiborden geïnstalleerd voor de groepen aan de pleinzijde van de school. We zijn blij met al deze aanpassingen en vernieuwingen.

7 Verkeersexamen De Brug staat voor GROEI: Donderdag 6 april maakt groep 7 het Landelijk Theoretisch Verkeersexamen. Op dinsdag 17 april a.s. is het Praktisch Verkeersexamen. We wensen de jongens en meisjes veel succes toe! Geloof in de Ander/ander Respect Oog hebben voor Elkaar Inspiratie Cito Eindtoets Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei a.s. maken de kinderen van groep 8 de Landelijke Cito Eindtoets. We wensen hen toi, toi, toi toe!

8 Vacature medezeggenschapsraad Dit schooljaar is Johan van den Brink aftredend ouderlid van de medezeggenschapsraad. Dat betekent dat voor komend schooljaar een vacature ontstaat voor een ouderlid voor onze MR. Johan heeft aangegeven graag ruimte te willen maken voor een nieuw ouderlid en daarom zijn wij op zoek naar een ouder die zich betrokken voelt bij de school en graag wil participeren in de medezeggenschapsraad. In het kader hieronder vindt u aanvullende informatie over het MR-lidmaatschap. Wij zijn samen De Brug Als u interesse heeft of nog vragen heeft dan kunt u zich melden bij: - Remco Potze (ouderlid - remcopotze@hotmail.com) - Johan van den Brink (ouderlid - johanencora.vd.brink@gmail.com) Wat houdt het MR-lidmaatschap in: - De MR spreekt mee over allerlei zaken, die betrekking hebben op school en onderwijs. Zo heeft de raad binnen de schoolorganisatie invloed op het beleid van de school door het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan directie en bestuur. Een voorbeeld van onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn: het schoolplan, het personeelsbeleidsplan, schoolgebouw, groepsverdeling, informatieverstrekking aan de ouders etc. - De MR probeert vanuit actieve betrokkenheid een kritische, maar bovenal constructieve bijdrage te leveren aan het te voeren beleid binnen de school. Rechten: Op een aantal punten heeft de MR instemmingsrecht, op andere punten adviesrecht. Regelmatig wordt er overleg gevoerd met de directie en het bestuur. De besluitvorming binnen de MR komt echter zonder inmenging en onder eigen verantwoordelijkheid tot stand. Frequentie: Er bestaat een wettelijke verplichting om vier maal per jaar bijeen te komen. Onze MR komt vaker bijeen, ca. 7 x per jaar. De vergaderingen van de MR zijn grotendeels openbaar, soms is een gedeelte van de vergadering besloten. Lidmaatschap: Het lidmaatschap is in principe voor drie jaar, met een mogelijkheid om na herkozen te worden maximaal nog drie jaar te verlengen. Tenslotte: De medezeggenschapsraad is er in het belang van kinderen, ouders en leerkrachten. Zij proberen ieders belangen zo goed mogelijk te behartigen. Helpt u ons daarbij?

9 Goede paasdagen toegewenst Wij zijn samen De Brug Dit verhaal is niet voorbij, nu niet en morgen niet. Het gaat door voor jou en mij, steeds als je Gods liefde ziet. Jezus zei: Gaan jullie door Met wat ik ook heb gedaan. Zoek het leven, volg mijn spoor. Doe het goede in Mijn Naam (gedicht uit de Paasviering) We wensen u en jullie goede Paasdagen toe! Team De Brug Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 20 april a.s.

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10 Jaargang 2017-2018 20 april 2018 nummer 10 Nieuwsbrief Meivakantie Vandaag begint de meivakantie voor onze school. Twee weken tijd om te genieten van het voorjaar! Twee weken de tijd waarin we vieren en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9 Jaargang 2018-2019 29 maart nummer 9 Nieuwsbrief Paasfeest De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema bij de Bijbelverhalen in de weken naar Pasen toe is: Pak mijn hand.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

De Vreedzame School. Blok 4 We hebben hart voor elkaar. Wij starten met de lessen uit:

De Vreedzame School. Blok 4 We hebben hart voor elkaar. Wij starten met de lessen uit: De Vreedzame School Blok 4 We hebben hart voor elkaar Wij starten met de lessen uit: Algemeen Dit blok gaat over gevoelens. Om kunnen gaan met gevoelens is van groot belang voor een positief klimaat in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Vreedzame School. Wat doen we in blok 4? o.b.s. De Zwarm: Samen werkt beter! 1.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Vreedzame School. Wat doen we in blok 4? o.b.s. De Zwarm: Samen werkt beter! 1. Nieuwsbrief Vreedzame School o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl In deze editie: We hebben hart voor elkaar Wat doen we in blok 4? Inhoud van de lessen Wat hebben we geleerd in blok 3? Ouderavond 12 april Tips

Nadere informatie

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 25, 22 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Hebt u ook gekeken

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018 Nieuwsbrief 11 vrijdag 09 februari 2018 AGENDA 12-02 t/m 16-02 Carnavalsvakantie 20-02 BIEB groep 1/2A+B+C 20-02 OV vergadering 19.30 21.00 uur 21-02 Luizencontrole 22-02 BIEB groep 5-06 22-02 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juf en Mees Fees. Agenda. Jaargang februari nummer 8

Nieuwsbrief. Juf en Mees Fees. Agenda. Jaargang februari nummer 8 Jaargang 2018-2019 22 februari nummer 8 Nieuwsbrief Juf en Mees Fees Wat een geweldig feest hebben we met elkaar mogen houden! En wat zijn we verwend! In de ochtend hadden de groepen het feest van hun

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12 Jaargang 2017-2018 21 juni 2018 nummer 12 Nieuwsbrief Formatie Deze nieuwsbrief verschijnt speciaal vanwege het bekendmaken van de formatie voor volgend schooljaar. In deze formatie hebben we naast de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017 Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 januari 2017 Er heerst hoofdluis op school! Deze mededeling is helaas niet nieuw. Dit schooljaar is de hoofdluis een hardnekkig probleem. De instructie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019

Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019 Jaargang 2018-2019 1 februari nummer 7 Nieuwsbrief Kerk en school dienst Afgelopen zondag hielden we onze jaarlijkse kerk en school dienst. Met elkaar hebben we op school (samen met predikant Van Holten)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda Jaargang 2015-2016 1 juli 2016 nummer 14 Nieuwsbrief Bijna zomervakantie Nog één schoolweek en de vakantie begint. Met elkaar hebben we een jaar achter de rug met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11

Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11 Jaargang 2017-2018 1 juni 2018 nummer 11 Nieuwsbrief Eind Cito We zijn bijzonder trots op onze groep 8 leerlingen. Zij hebben met de Cito Eindtoets allemaal op hun niveau of hoger gescoord! Dat is prachtig

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4 Jaargang 2018-2019 19 oktober 2018 nummer 4 Nieuwsbrief Opening Eco School Woensdagochtend 10 oktober jl. hebben we met de kinderen van de groepen 5-8 de opening gehouden van de Eco-Schools. In aanwezigheid

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2018 30-jul 31-jul 1-aug 2-aug 3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug 21-aug 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug 26-aug

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. Schoolkalender 2015 / 2016 De Achtbaan http://www.ksu-deachtbaan.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week

Nadere informatie

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8 Schoolkalender 2015 / 2016 afscheidsslinger groep 8 St. Dominicusschool http://www.ksu-stdominicus.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. www.vantoll.nl AUGUSTUS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Kerstfeest Nieuwjaarsontmoeting Team Schoolverlaters Even voorstellen Kinderkerstfeest Grote Kerk Kalender december Kalender januari Wist u dat???? SBO De Brug Zwanengat 3 We

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

AUG 2015. activiteiten. Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 7 Zomervakantie. 4 Zomervakantie.

AUG 2015. activiteiten. Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 7 Zomervakantie. 4 Zomervakantie. AUG 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Techniek SEP 2015 1 2 3 4 5 6 7 1930-2030 : Ouderavond groep 6, 7, 8 8 1930-2030 : Ouderavond groep 3, 4, 5

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER 2018-2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Ik luister naar jou, maar jij luister ook naar mij za 1 ma 17 Gouden weken Deze week gouden gesprekken zo 2 di 18 ma 3 Gouden weken wo 19 di 4 do 20 wo 5 vr 21 do

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L V A N D E D I R E C T I E Fietsen. Met het komende, betere weer wordt het aantal fietsen in de rekken ook weer groter. Heel fijn dat kinderen lekker op

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 In dit nummer: In leven Personeel We hebben hart voor elkaar Tip voor ouders Open lessen School kerkdienst Ouderportaal Onderzoek oudertevredenheid Snappet Agenda I

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen januari 2015 januari 2015 1 1 2 3 4 2 5 6 7 8 9 10 11 3 12 13 14 15 16 17 18 4 19 20 21 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 31 februari 2015 5 1 6 2 3 4 5 6 7 8 7 9 10 11 12 13 14 15 8 16 17 18 19 20 21 22 9

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Nieuwsbrief Februari 2017 Week van de Poëzie Maandag 30 januari t/m vrijdag 3 februari "WEEK VAN DE POEZIE". Gedichten lezen, gedichten maken, samen een schoolkrant maken, gedichten op muren in de buurt

Nadere informatie

Jaarplanner voor ouders

Jaarplanner voor ouders Jaarplanner 2019-2020 voor ouders Week 35 Ma 26 aug Di 27 aug Wo 28 Do 29 aug Vr 30 aug Za 31 aug Zo 1 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op de Wilgetak, Luizen pluizen Ouders krijgen Parro bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief PC Basisschool Gevers Deynoot Januari 2017

Nieuwsbrief PC Basisschool Gevers Deynoot Januari 2017 Voorwoord: Beste ouders, verzorgers en leerlingen, 2017 is goed begonnen op de Gevers, met een inspirerende studieochtend over De Vreedzame School en in de middag ruimte voor goed overleg en voorbereiding

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER 2017-2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Ik luister naar jou, maar jij luister ook naar mij vr 1 zo 17 za 2 ma 18 Gouden weken + gesprekken zo 3 di 19. ma 4 Eerste schooldag Gouden weken wo 20 di 5 do 21

Nadere informatie

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC Schoolbericht 12 Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt 2019 Don 14 maart BLOC VLOC Enkele data: 15 maart Staking: school dicht 22 maart Viering Vloc en Bloc groep 1 27 maart Inloopspreekuur Centrum Jong

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum De Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum De Aventurijn 8 12 maart 2016 Uit de kunst! We zijn van start gegaan met het thema Kunst: In groep 1/2b gaan de kinderen aan de slag met fotografie De officiële opening van het

Nadere informatie

Jaarplanner schooljaar

Jaarplanner schooljaar Augustus 30 jul 31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 31 aug 5 aug 6 aug 7 aug 8 aug 9 aug 10 aug 11 32 aug 12 aug 13 aug 14 aug 15 aug 16 aug 17 aug 18 33 aug 19 aug 20 aug 21 aug 22 aug 23 aug 24 aug 25 34 aug

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden augustus 2017 = nieuwsbrief = hoofdluiscontrole 1 2 3 4 5 6 Schooltijden Basisonderwijs: Ma. t/m vrij: 8.45-15.00 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Voorschool: 7 wk 32 8 9 10 11 12 13 Ma. t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats 45 vr 10-nov-17 12.00 Deadline invoeren cijfers rapport 1 di 21-nov-17 Uitreiken rapport 1 aan eerste, tweede en derde klassen do 23-nov-17 09.10-10.30 Herkansingen

Nadere informatie

18 januari Voor de kalender:

18 januari Voor de kalender: Voor de kalender: 18 januari 2019 21 jan. Voorleesontbijt voor PA/KDV/groep 1-2-3 (0-7 jaar) 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Hanny ter Keurs Gelukkig gaat het ook met Hanny langzaam maar zeker weer beter. Ook Hanny wensen we al het goede toe!

Nieuwsbrief. Agenda. Hanny ter Keurs Gelukkig gaat het ook met Hanny langzaam maar zeker weer beter. Ook Hanny wensen we al het goede toe! Jaargang 2015-2016 4 maart 2016 nummer 9 Nieuwsbrief Veertigdagentijd In de Veertigdagentijd gaan we met de kinderen op weg naar Pasen. In de Bijbelverhalen die daarbij horen, hebben we dit jaar bijzondere

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart 2016 nummer 10

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart 2016 nummer 10 Jaargang 2015-2016 24maart 2016 nummer 10 Nieuwsbrief Paasfeest Tijden ons paasfeest hebben we met elkaar mogen vieren dat Jezus is opgestaan. We luisterden naar het verhaal van de opstanding. We zongen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 40. Ons bestuur steunt deze staking. Hieronder leest u de brief van onze bestuurder.

WEEKBULLETIN. Week 40. Ons bestuur steunt deze staking. Hieronder leest u de brief van onze bestuurder. WEEKBULLETIN Week 40 Belangrijke data in september: Wo 04/10: en opening Kinderboekenweek om 8.40u Do 05/10: Geen school i.v.m. staking Vr 06/10: 1/2A vrij Vr 13/10: 1/2B vrij, Gr. 1-8 12.00 uur vrij Ma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2014 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2014 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2014 NUMMER 11 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De coatings van Schoolplein 14 zijn inmiddels aangebracht. Vanaf 18 augustus gaan we alle materialen in

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

JAARKALENDER. Radar Jenaplanschool J.L. de Jonge

JAARKALENDER. Radar Jenaplanschool J.L. de Jonge JAARKALENDER Radar Jenaplanschool J.L. de Jonge September 2015 Zo. 30 Wk 1 (36) Ma. 31 Eerste schooldag Start thema De groep Viering: Jaaropening 8.30u. Di. 1 Wo. 2 Do. 3 Vr. 4 Za. 5 Zo. 6 Wk 2 (37) Ma.

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie