Verslag 41ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 14 november 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag 41ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 14 november 2015."

Transcriptie

1 Verslag 41ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 14 november Plaats: 'Cafe Transport', Assesteenweg 40, 1740 Ternat. Agendapunten: - Verwelkoming, inleiding en mededelingen. - Ringenbestelling de ronde. - Evaluatie: hoe verloopt de training tot nu toe. - Welke wedstrijden en hoe regelen we alles samen. - Herkenning en bespreking van de volgende 2 toeren (live) - Wat verder ter tafel komt. - Rondvraag en Sluiting Hr. Aanvang 1. Verwelkoming, inleiding en mededelingen a. De voorzitter verwelkomt alle aanwezigen en wenst iedereen welkom op de 41ste bijeenkomst. Notitiepapier en schrijfgerief wordt aan de leden overhandigd. b. Alle aanwezigen ontvangen een exemplaar van onze nieuwe keurbrief. In plaats van een gewoon papierke in zwart/wit, is het nieuwe exemplaar vervaardigd uit stevig glanzend papier voorzien met onze logo, de Spaanse en Belgische vlag. Dit alles in kleurendruk. Het ziet er heel fraai uit. Hopelijk motiveert dit ook onze Timmies tot het brengen van een prachtig melodieus lied. Links: keurfiche recto Rechts: keurfiche verso c. Zoals reeds aangekondigd in een mail, deelde de voorzitter mee dat onze secretaris Nard zijn ontslag heeft ingediend. Hij vervult deze functie nog tot eind december 2015.

2 Vanaf januari 2016 wordt de functie van secretaris van 'The Spanish Timbrado Society België' waargenomen door onze collega Wim Corens. Bij deze wensen we hem dan ook alle succes toe bij het vervullen van deze job. d. Algemeen werd aangenomen om in de toekomst twee (02) vergaderingen te plannen in Ternat en twee (02) in Bocholt. De BBQ blijft plaatshebben te Bocholt. e. Graag trekken we de aandacht van onze leden op ons nieuw adres: Alle correspondentie (meldingen, inschrijvingen, vragen, enz.) met betrekking tot het clubleven moet via dit adres gebeuren. Dit centrale adres laat aan de bestuursleden toe om op een snellere, eenvoudige manier uw correspondentie te verwerken. Hiermee zijn zowel de bestuursleden als de clubleden gediend. f. Planning Sts-België Zaterdag 30 januari 2016 Evaluatie wedstrijden, uitreiking Liga-beker, controle kasboek, voorbereiding kweek enz.... Zaterdag 16 april 2016 Alles i.v.m. de kweek enz.... Zaterdag 25 juni 2016 Societybarbeque Zaterdag 10 september 2016 Evaluatie kweek, voorbereidingen wedstrijden, enz.... Zaterdag 12 november 2016 Training, welke wedstrijden en hoe gaan we dit invullen (vervoer) Zaterdag 03 december dags wedstrijd Sts-België voor leden van onze Society Van donderdag 05 januari t/m zaterdag 07 januri 2017 BeNeDu te Bocholt 2. Ringenbestelling de ronde. a. De ringen die besteld werden bij de eerste bestelronde zijn aangekomen. Diegenen die gevraagd hebben om ze via aangetekend schrijven te ontvangen, zullen die eerstdaags in ontvangst kunnen nemen. De andere worden uitgedeeld bij de volgende bijeenkomst. b. De tweede bestelronde is intussen ook reeds uitgevoerd. Nu maar wachten op de levering. c. Op de vraag van sommige van onze leden, die nog andere soorten gevleugelde vrienden kweken, of ze ook vroeger hun ringen kunnen bestellen om die alzo op tijd in hun bezit te hebben, kunnen we het volgende zeggen: (1). Doe gerust uw bestelling binnen bij de secretaris en de betaling bij de penningmeester. (2). Wij doen het nodige om deze ringen via een aparte bestelling te regelen.

3 3. Evaluatie: hoe verloopt de training tot nu toe. a. Alhoewel er ons nog voldoende tijd rest om de training op te starten, zijn de meeste liefhebbers al begonnen met de zangtraining. Enkelen zijn pas begonnen of gaan het opkooien starten. b. We merken dat de overgrote meerderheid zijn vogels reeds in de kleine zangkooitjes heeft geplaatst. Dit al dan niet verduisterd opgesteld. De trend om fel te verduisteren en enkel 's morgens en 's avonds volop licht ter beschikking te stellen, verliest steeds meer aanhangers. Tegenwoordig worden onze zangers overdag meer en meer in een licht verduisterde omgeving gezet. Dit wil zeggen: wel wat minder licht, maar niet meer afgedekt. Een variant hiervan is, als je niet over een kamer beschikt met verminderde lichtinval, de zangkooien af te dekken met een licht doorschijnend gordijn, type gaasgordijn of dergelijke (indien nodig meerdere lagen). c. Bij zijn selectie bemerkte Peter De Mulder een kanarie met een bijzondere klank. Hij heeft die meegebracht om te beluisteren. 't Is er een van zuivere Spaanse afkomst. En inderdaad, vanaf de eerste tonen kon iedereen horen dat het inderdaad een 'specialeke' is. En net als Peter zelf is de volledige bende natuurlijk benieuwd naar de volgende ontwikkelingen en de mening van de keurders. Maar dat het een aparte klank voortbrengt, daar zijn alle leden het unaniem mee eens. d. En onze Georges heeft de afstammelingen van twee discontinu poppen steeds volledig gescheiden van zijn andere Timbrado's opgekweekt. Zonder invloed van andere zang, zouden ze dus, volgens sommige theorieën, dezelfde zang moeten voortbrengen. Maar nu blijkt dat de afstammelingen van de ene pop totaal anders zingen dat de andere. Er zit zelfs een Timmie tussen die totaal anders gebekt is dan al de rest. Dat er een variatie zou zijn, was te verwachten. Maar dat die verschillen zo groot zijn, is wel een verrassing! Georges stelt zich dan ook de vraag welke theorie hier nu de juiste uitleg kan geven? e. Op vraag van enkele leden brengen we even ter opfrissing de richtlijnen inzake de wedstrijdkooitjes: (1) De zangkooi is, met uitzondering van de bodem en de zandlade, die van triplex of boardplaat mogen zijn vervaardigd, gemaakt van beukenhout. Het gehele zangkooitje is onbeschilderd. (2) De zitstokken zijn rond, hebben een dikte van 14 mm, zijn van blank beukenhout of van een lichtkleurige houtsoort en onbeschilderd. Plaatsing: voorste zitstok op de 3de spijl en de andere op de 6de spijl van achteren te tellen. (3) Aan de voorzijde zijn aan de buitenzijde twee halfronde bakjes (helder glas of helder kunststof) in beugels gehangen. Links voor water, rechts voor het zaad (raap- en witzaad). (4) Als bodembedekking is alleen wit zand toegestaan.

4 (5) Opstelling voor de wedstrijd: laagste getal (1, 124) (letter vb A) staat bovenaan. hoogste getal (4, 127) (letter vb D) staat beneden. vb: A B C D 4. Welke wedstrijden en hoe regelen we alles samen. a. Tessenderlo, 05 december (1) keurmeester: Dhr Theo Beerenfenger. (2) vogels binnenbrengen om uur. (3) om uur ontvangst keurmeester en ontbijt. (4) een bijkomende mail wordt nog verstuurd. (5) herinneringsmedaille voorzien. b. Bocholt, 12 december (1) keurmeesters: Dhr Van Straalen Thys, Dhr Beerenfenger Theo, Dhr Smit Harry. (2) inschrijvingsmail is reeds verstuurd. (3) Je merkt dat er drie keurmeesters ter beschikking zijn. Met dergelijke luxe hebben we geen beperking op het aantal ingeschreven vogels: dus IEDEREEN WELKOM zonder beperking op het aantal deelnemende stammen of enkelingen. (4) zoals in het vorig verslag reeds vermeld, komt rond uur, het Bocholts gemeentebestuur op bezoek ter ere van ons 10-jarig bestaan. (5) herinneringsmedaille voorzien. c. Roosteren, december (1) keurmeesters: Dhr Van Straalen Thys, Dhr Smit Harry. (2) Voorwaarden deelname: lid zijn van de Nederlandse Bond. Als bewijs het verpakkingsplastiek van hun maandblad met hierop je naam en Nederlands stamnummer bij binnenbrengen van de vogels aan de organisatie tonen. (3) Inschrijven kan via onze voorzitter gebeuren. Mail met inschrijvingsgegevens (zie mail 10 november), aantal stammen, aantal enkelingen en aantal vogels + Nederlands stamnummer, hem ASAP bezorgen. (4) Vogels binnenbrengen op 16 december tss en Hr. (5) Vogels afhalen om 17 december tss en Hr. 5. Herkenning en bespreking van de volgende 2 toeren (live) a. In de eerste les 'toerenherkenning' maakten we kennis met de 'Timbres' en de 'Variaciones Rodadas'. Tijdens deze 2de les zouden de volgende twee toeren aan bod komen. Maar een aangename verrassing besliste daar anders over: collega Abdel had voor de live-beluistering zijn Timmies meegebracht. Iedereen, ook de voorzitter had zich verwacht aan enkele exemplaren, maar Abdel had maar eventjes vijf transportkisten bij!

5 b. Vanaf het moment dat Abdel de eerste kist opende, begonnen de vogels met het brengen van hun prachtig lied. Iedereen was met verbazing geslagen. Ook toen de andere Timbrado's ten tonele werden gevoerd, begonnen zij spontaan te zingen. Hoe heeft onze collega dat klaargespeeld? Terstond begon het gesprek over zijn manier van trainen. Het beluisteren van de voorziene toeren was ineens vergeten. c. Uit de gevoerde gesprekken blijkt dat Abdel begin september begonnen is met opkooien. De kleppen van de transportkisten staan half open zodanig dat de vogels in een licht verduisterde ruimte verblijven. 's Avonds worden alle kleppen weggeklapt en komen ze allemaal gelijktijdig in volle licht te zitten. Nu mogen ze volop hun gang gaan met fluiten. Als ze uitgezongen zijn, worden de kleppen terug op halve stand gezet. d. Opvallend was dat al de vogels heel, maar dan ook heel rustig waren. Bij het verplaatsen van de kooitjes bleven ze gewoon rustig op hun stokje zitten. Geen gefladder en geen enkel teken van ongerustheid of zenuwachtigheid. Wie erin slaagt om zijn gevleugelde vrienden zo kalm krijgen, mag er zeker van zijn dat ze, net zoals bij Abdel, overal tot fluiten overgaan. 6. Wat verder ter tafel komt. Rondvraag en Sluiting a. Door het gefascineerd luisteren naar al dat Timbradogeweld en de interessante gedachtewissel die daarmee gepaard ging, werd de tijd helemaal uit het oog verloren. Plots was het zo laat dat er van 'wat verder ter tafel komt' en een 'rondvraag' geen sprake meer was. b. Nadat iedereen spontaan een handje hielp bij het opruimen vertrokken de leden terug huiswaarts. Iedereen was het ermee eens: Het is een heel leuke en leerzame meting geweest. uw verslaggever Raoul Thieren

Verwelkoming, inleiding en bestuursmededelingen

Verwelkoming, inleiding en bestuursmededelingen Verslag 53ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 10 november 2018. Plaats: 'Constructie Vuegen', Essenschotstraat 04 (Zone 6 066), 3980 Tessenderlo. Agendapunten: - Verwelkoming,

Nadere informatie

1ste ronde ringenbestelling.

1ste ronde ringenbestelling. Verslag 52ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 08 september 2018. Plaats: 'Constructie Vuegen', Essenschotstraat 04 (Zone 6 066), 3980 Tessenderlo. Agendapunten: - Verwelkoming,

Nadere informatie

1. Verwelkoming, inleiding en mededelingen

1. Verwelkoming, inleiding en mededelingen Verslag 37ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 27 september 2014. Plaats: Sporthal 'De Steenakker', Steenakkerstraat 31, 3950 Kaulille Agendapunten: - Verwelkoming, inleiding

Nadere informatie

Verwelkoming, inleiding en mededelingen

Verwelkoming, inleiding en mededelingen Verslag 44ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 10 september 2016. Plaats: 'Café Josan', Assesteenweg 97, 1740 Ternat. Agendapunten: Aanvang rond 14.00 uur. - Verwelkoming,

Nadere informatie

Verwelkoming, inleiding en mededelingen

Verwelkoming, inleiding en mededelingen Verslag 36ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 26 april 2014. Plaats: : Sporthal De Steenakker, Steenakkerstraat 31, 3950 Kaulille Agendapunten: - Verwelkoming, inleiding

Nadere informatie

Niewsbrief Spanisch Timbrado Society België

Niewsbrief Spanisch Timbrado Society België Beste Timbradovrienden, Deze tijd van het jaar is het voor de timbradokweker een rustige maar hoopvolle tijd.gaat de kweek lukken en wat zal het resultaat zijn op het einde van het jaar?ik hoop voor jullie

Nadere informatie

1. Verwelkoming, inleiding en mededelingen

1. Verwelkoming, inleiding en mededelingen Verslag 43ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 16 april 2016. Plaats: 'Cafe Transport', Assesteenweg 40, 1740 Ternat. Agendapunten: 13.30 Hr. Aanvang - Verwelkoming en inleiding

Nadere informatie

De zangtraining. Vanaf half augustus treffen we de voorbereidingen voor de eerste selectie: het samenstellen van groepen.

De zangtraining. Vanaf half augustus treffen we de voorbereidingen voor de eerste selectie: het samenstellen van groepen. 1 De zangtraining De Timbrado moet zingen op de dag en op het moment dat hij voor de keurmeester wordt neergezet. De vogel heeft dan een klein halfuur om zijn volledige repertoire te laten horen; zo mogelijk

Nadere informatie

Verwelkoming, inleiding en mededelingen

Verwelkoming, inleiding en mededelingen Verslag 50ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 10 februari 2018. Plaats: 'Constructie Vuegen', Essenschotstraat 04 (Zone 6 066), 3980 Tessenderlo. Agendapunten: - Verwelkoming,

Nadere informatie

Onderwerpen: De voorzitter aan het woord: De voorzitter aan het woord. Uitje in september. De leden aan het woord. Nieuwsbrief juli 2016

Onderwerpen: De voorzitter aan het woord: De voorzitter aan het woord. Uitje in september. De leden aan het woord. Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief juli 2016 View this email in your browser Onderwerpen: De voorzitter aan het woord Uitje in september De leden aan het woord De voorzitter aan het woord: Zomaar een overweging Sommige van jullie

Nadere informatie

Verwelkoming, inleiding en mededelingen

Verwelkoming, inleiding en mededelingen Verslag 51ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 07 april 2018. Plaats: 'Constructie Vuegen', Essenschotstraat 04 (Zone 6 066), 3980 Tessenderlo. Agendapunten: - Verwelkoming,

Nadere informatie

Spanish Timbrado Society België. Voorwoord: In dit nummer: Lutjebroek, Jaargang: 2 Nummer: 004 September 2013

Spanish Timbrado Society België. Voorwoord: In dit nummer: Lutjebroek, Jaargang: 2 Nummer: 004 September 2013 Spanish Timbrado Society België Voorwoord: Beste Timbradoliefhebbers, Deze vierde nieuwsbrief verschijnt later dan verwacht. De Internationale Zangwedstrijd die in december door onze vereniging wordt georganiseerd

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

V.v.N.K. - GEEL Juni 2010

V.v.N.K. - GEEL Juni 2010 ORNITHOLOGISCHE VERENIGING V.v.N.K. - GEEL Juni 2010 37 ste INTERNATIONALE NIEUWE KLEURENSHOW VvNK - 2010- GEEL Nekkerhal-Mechelen Zaterdag 6 en zondag 7 november 2010 Verantwoordelijke Uitgever: Vaes

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47 Email: prachtenpraalakersloot@gmail.com Pracht en Praal 42 Bestuur. Voorzitter: Penningmeester en N.Stobbe. Pr.Irenelaan 11 1911 HT Uitgeest.Tel.0251-313645 e.mail: C.Arends. 2é Voorzitter: Dorpsstraat

Nadere informatie

Algemene Nederlandse Postuurkanarie Vereniging

Algemene Nederlandse Postuurkanarie Vereniging Algemene Nederlandse De ANNIPIVI is er voor alle Pos tuut-kanarie Liefhebbers Ongeacht bij welke Vereniging of Bond u reeds bent aangesloten, u kunt altijd lid worden van onze Postuurkanarie specialistenvereniging

Nadere informatie

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling Reglementen en Inschrijfformulier 26 november t/m 29 november 2014 in Zalencentrum Muller,

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! 1 0 keer 1 is 0, en 1 keer 1 is 1 2 keer 1 is 2, alle cijfers tellen mee 3 keer 1 is 3, en 4 keer 1 is 4 5 keer 1 is 5, je weet het al tot hier 6 keer 1 is 6, en 7 keer 1 is 7 8 keer 1 is 8, wie had dat

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Dag vrienden van klanklichaam,

Dag vrienden van klanklichaam, Dag vrienden van klanklichaam, Op 1 maart begint de klassieke vastentijd, een tijd om te zuiveren. Allerlei moderne varianten van deze vasten zijn tegenwoordig zeer populair. 40 dagen zonder vlees, 40

Nadere informatie

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017 District GELDERLAND en FLEVOLAND Vogelvereniging "De Martel" Huissen Algemeen; Organisatie door: District Gelderland in samenwerking met Vogelvereniging "DE MARTEL" te Huissen afd. Code: H 05 Locatie:

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

Vraagprogramma 12 de Internationale Caviadag Wessem

Vraagprogramma 12 de Internationale Caviadag Wessem Vraagprogramma 12 de Internationale Caviadag Wessem Hallo beste mensen! Graag wil ik jullie uitnodigen voor de 12 de Internationale Caviadag Wessem. Er wordt gekeurd naar de MFD en NKB Standaard Het keurmeesterkorps:

Nadere informatie

De agenda voor de bijeenkomst van 29 mei, met als hoofdthema wheateren van goederen wagon 4694 ziet er als volgt uit:

De agenda voor de bijeenkomst van 29 mei, met als hoofdthema wheateren van goederen wagon 4694 ziet er als volgt uit: Best Märklin Insider Clubleden, Een hartelijk welkom aan iedereen op deze Insider Club Meeting van mei 2015. De agenda voor de bijeenkomst van 29 mei, met als hoofdthema wheateren van goederen wagon 4694

Nadere informatie

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen 2014. 12 t/m 14 december 2014. Heidezoom 2 Liempde. Tel. 0411-631427. Deelnemende vogelverengingen: Vogelvereniging Vogelvreugd Boxtel. Vogelvereniging

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

België. Ik heb immers een missie, en deze wil ik hoe dan ook voltooien. Op naar kweekseizoen Peter van der Ven

België. Ik heb immers een missie, en deze wil ik hoe dan ook voltooien. Op naar kweekseizoen Peter van der Ven Kweek met de KEEP Soms heeft een vogelkweker een uitdaging nodig. Omdat ik hoofdzakelijk sijzen, baardmannen en goudvinken kweek, viel mijn aandacht 3 jaar terug op de Keep. Deze vogel zie je 1, 2, 3 niet

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

BELGISCHE ORNITHOLOGISCHE UNIE. BOU COM België. 63 e COM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN 2015 ROSMALEN ( Nederland )

BELGISCHE ORNITHOLOGISCHE UNIE. BOU COM België. 63 e COM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN 2015 ROSMALEN ( Nederland ) BELGISCHE ORNITHOLOGISCHE UNIE BOU COM België 63 e COM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN 2015 ROSMALEN ( Nederland ) De wereldshow gaat door te Rosmalen van 15 tot 25 januari 2015 in Autotron Rosmalen ( Nederland

Nadere informatie

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland Vogelvereniging Midden-Holland T.T. REGLEMENT 2010 Artikel 1 Onder tentoonstelling wordt verstaan een expositie van vogels voorafgegaan door een keuring van de vogels. De keuring geschiedt door vanwege

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

Vraagprogramma 15 de Internationale Caviadag Wessem

Vraagprogramma 15 de Internationale Caviadag Wessem Vraagprogramma 15 de Internationale Caviadag Wessem Hallo beste mensen! Graag wil ik jullie uitnodigen voor de 15 de Internationale Caviadag Wessem. Er wordt gekeurd naar de MFD Standaard Een gediplomeerde

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014

Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014 Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014 Augustus 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276 ~ 1 ~ Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat 6 3001 Heverlee Tel: 016/890276 1. De Club Nr.121 Art.1.01: Elk lid betaalt een lidgeld per seizoen als bijdrage voor de onkosten van de club.

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 1 september tot en met 3 september 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Hallo iedereen, Zijn jullie er klaar voor? De hartjes van onze kapoenen zullen

Nadere informatie

Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder. Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Doel en activiteiten van de Fotoclub 1.1 Doel Het doel van de fotoclub is het bevorderen van het hobbymatig fotograferen. De club tracht dit doel onder meer te bereiken

Nadere informatie

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze:

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze: Zindelijkheidstraining Net als de meeste ouders kijkt u misschien uit naar de dag dat uw kind geen luiers meer nodig heeft. Uw kind zindelijk maken kan een enorme opgave lijken, vooral wanneer familie,

Nadere informatie

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden,

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden, Afdeling: Tentoonstellingscommissie Beste Vogelvrienden, Hieronder volgt het nieuwe tentoonstellingsreglement van Folière feriening Súd West Hoek, bestemd voor de afdelingstentoonstelling 2012. Alle voorgaande

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015.

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. Speciaalclub voor Zebravinkenliefhebbers, aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. NZC TENTOONSTELLINGS

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Verslag ledenvergadering 16 Maart 2017 Aanwezig 16 leden en Lia van Herle Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Lezing landschapsfotografie Crazy Galleries Openluchttentoonstelling Contrast

Nadere informatie

[Geef tekst op] Clubblad. Mei-juni 2017

[Geef tekst op] Clubblad.   Mei-juni 2017 [Geef tekst op] 2017 Clubblad www.liekerkjogging.be Mei-juni 2017 Beste lopers, Het wedstrijdseizoen is begonnen en de eerste criteriumpunten zijn al verdiend. Ook het systeem van de bonuspunten is opgestart,

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

DORPSRAAD GRUBBENVORST

DORPSRAAD GRUBBENVORST DORPSRAAD GRUBBENVORST Secretariaat@dorpsraadgrubbenvorst.nl www.dorpsraadgrubbenvorst.nl Verslag van de openbare Dorpsraadsvergadering. Datum: woensdag 18 januari 2017 Locatie: t Haeren te Grubbenvorst.

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op MAANDAG 3 november 2014 Aanvang: 20.00 uur in ons verenigingsgebouw

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus Versie juni 2016 Lidmaatschap Rechten van gewone leden De rechten van gewone leden zijn: 1. Het bijwonen van algemene ledenvergaderingen,

Nadere informatie

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Bij deze nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze 1965 2015 Jubileum vogelshow Het Gouden

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschap 2018

Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschap 2018 Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschap 2018 A-B-C-D & Para-Tkd Categorie (M/V) Promotor Organisatie TBN districtsbestuur Noord-Oost gezamenlijke verenigingen Gezamenlijke verenigingen Contactpersoon:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Onze nieuwsbrief heeft een ander uiterlijk gekregen. We gaan onze vrienden op een andere manier informeren over zaken die in het Princenhaags museum spelen. Vrienden

Nadere informatie

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang.

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. Infobrochure schoolopvang Sint-Victor te Alsemberg In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

GGPF Nieuwsbrief. Juli 2015

GGPF Nieuwsbrief. Juli 2015 GGPF Nieuwsbrief Juli 2015 Nog vóór de grote uittocht van de vakantiegangers een korte nieuwsbrief met daarin zoals toegezegd de volledige uitslagen. Valt er dan verder niets te melden? Zeker wel. Het

Nadere informatie

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Maart 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS 20 ste schapen-en geitenhappening VHGS Keuring van CAE- of zwoegervrije dieren op zat. 29 aug. 2015 en voor dieren zonder attest op zond.30 aug. 2015 met tentoonstelling van bijzondere schapen- en geitenrassen

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen VOGELTENTOONSTELLING Open Rosmalens Kampioenschap 2015. Locatie: TT-secretariaat Handboogschutterij NIMROD Christiaan Kannemansstraat 26 5246 AM Rosmalen ( Hintham)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement 37 e kampioenschap Van Amersfoort 2014 De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag Zondag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur 8 november

Nadere informatie

Opening; Namens het bestuur heten Nadia de Loos en Alex Eggermont, iedereen van harte welkom.

Opening; Namens het bestuur heten Nadia de Loos en Alex Eggermont, iedereen van harte welkom. Verslag Ledenvergadering Stichting de Melkkan Datum; 15 januari 2017 Agenda; - Opening - Evaluatie 2016 - Finacieel stand van zaken - Thema 2017 - Activiteiten - Rondvraag - Sluiting Opening; Namens het

Nadere informatie

HET OPMAKEN VAN EEN LIJST VAN DE VERGADERLEDEN

HET OPMAKEN VAN EEN LIJST VAN DE VERGADERLEDEN Verantwoordelijke: HET OPMAKEN VAN EEN LIJST VAN DE VERGADERLEDEN Maak een word-document volgens het voorbeeld hieronder. Vraag de gegevens van de vergaderleden op. Zorg ervoor dat het document beschikbaar

Nadere informatie

Inschrijfgeld is 2,00 euro per vogel. Inzenders die meer dan tien vogels inbrengen betalen boven de tien 1 euro per vogel.

Inschrijfgeld is 2,00 euro per vogel. Inzenders die meer dan tien vogels inbrengen betalen boven de tien 1 euro per vogel. Op deze Districtstentoonstelling zijn het reglement en het thans geldende vraagprogramma van de N.B.v.V. van toepassing. Zie het maandblad Onze Vogels, het katern 2015-2019 ten behoeve van tentoonstellingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief Oktober 2017 Nieuwsbrief Oktober 2017 In deze uitgave En weer een nieuw baanrecord Nieuwe onderdelen wedstrijdkalender 2018 De Vossenjacht van 14 oktober De winter is in aantocht Algemene Ledenvergadering op 22 november

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL vzw TOOGAL DJANGUE

NIEUWSBRIEF APRIL vzw TOOGAL DJANGUE Hallo! Tijdens mijn laatste reis naar Senegal kreeg ik het gezelschap van Tamara Ceuterick, Daniël Haezebijt, Achilles De Pelecijn en mijn twee kinderen. Mijn reisgezelschap, die met hart en ziel de vzw

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

52e Nationale Tentoonstelling

52e Nationale Tentoonstelling Indien retour afzender 8925HB25 52e Nationale Tentoonstelling te Leeuwarden 19 t/m 24 oktober 2015 Waarin opgenomen de Regioshow van de Nederlandse Zebravinken Club regio Friesland 1 Beste vogelliefhebbers

Nadere informatie

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be.

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be. een organisatie van Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers Contactpersoon: Filip Coveliers Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel T 02 545 57 05 F 02 545 58 59 info@houtproef.be www.houtproef.be FAQ vragen

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Artikel 1. De rechten en plichten van de leden, voor zover in dit reglement niet nader omschreven, worden door het bestuur vastgesteld. Artikel 2. Royement van het lidmaatschap

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

MINI-BABYSHOW 23 februari 2018

MINI-BABYSHOW 23 februari 2018 www.vgc-vzw.eu vgc-vzw@telenet.be chreven. Nieuwsbrief 2018-2 Berendrecht, 1 februari 2018. MINI-BABYSHOW 23 februari 2018 Beste sportvriend, Op vrijdag 23 februari 2018 trappen we het werkjaar 2018 bij

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Beste VvP-leden,

In deze Nieuwsbrief: Beste VvP-leden, Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie. Beste VvP-leden, Na het droeve bericht van het overlijden van Hanny Huntjens (zie onderstaand het 'in memoriam') pakken we met elkaar ook

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Atletiekvereniging Hylas

Huishoudelijk Reglement Atletiekvereniging Hylas Huishoudelijk Reglement Atletiekvereniging Hylas Aanmelding en toelating Artikel 1 1. Nieuwe leden dienen zich aan te melden door middel van het aanmeldingsformulier. 2. Op het aanmeldingsformulier dienen

Nadere informatie

uiterlijk vijf voor half negen

uiterlijk vijf voor half negen Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn pas een week gestart, maar de school draait alweer op volle toeren. Wat was het leuk om alle kinderen en ouders maandagochtend na een lange periode van vakantie

Nadere informatie

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,-

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,- S e r v i c e Bij Wilkzracht kunt u terecht voor al uw print- of drukwerk producten. Graag willen wij u laten weten welke service wij u kunnen bieden als bedrijf. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren

Nadere informatie

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Redactie T. Paping Schooljaar 2018 2019, nummer 01, 19 oktober 2018 Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), En dan is het alweer bijna vakantie. Ik weet niet of u het ook merkt, maar de weken lijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw Het gemeentebestuur van Destelbergen werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in alle basisscholen in de gemeente de voor middag - en

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Rugby Club The Smugglers Geldig sinds 6 april 2018

Huishoudelijk regelement Rugby Club The Smugglers Geldig sinds 6 april 2018 Huishoudelijk regelement Rugby Club The Smugglers Geldig sinds 6 april 2018 Grondbeginsel Het Huishoudelijk reglement is met grote zorgvuldigheid opgesteld met de basis afspraken binnen de vereniging.

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Oktober November 2017 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda 07 Hans Dijksman 09

Nadere informatie

Breien en haken, een stapje verder

Breien en haken, een stapje verder Breien en haken, een stapje verder Hobby & Vrije tijd Heb je enige ervaring in het haken en/of breien. Beheers je volgende technieken: Breien: opzet, rechts en averechts breien, tricotsteek Haken: ketting

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie