Groep 1 tm 8: Mededeling MR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 1 tm 8: Mededeling MR"

Transcriptie

1 Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Mededeling MR Picardie Gennep Paasactiviteiten Bieb Op School VVN website voor kids Hoera Sofia geboren Alpe d Huzes SamenLoop voor Hoop Jarigen maart Komende activiteiten Adresgegevens Vertrouwenspersonen U kunt via de mail ook interessante links doorgeven!! Beste Ouders, Er is nu wel héél veel wat ik even wil communiceren met jullie; ten eerste over het splinternieuwe zusje voor Sara en Anwar el Bouchtouri uit groep 1/2. Zusje Sophia werd op 18 maart geboren. Van harte feliciteer ik de familie namens de grote schoolfamilie. Dan deden vandaag leerlingen van groep 3 tm 8 mee aan de wereldwijde wiskundewedstrijd Kangoeroe en lieten hun hersenen stevig kraken op de opgaven. Voor de liefhebbers heb ik een bladzijde opgenomen in dit InfoBlad Op 10 april aanstaande is het afscheidsfeest van meester Henk Simons. Het wordt een feestelijke dag voor Henk en zijn gezin. Op korte termijn komt er een uitnodiging voor een afscheidsreceptie op de woensdagmiddag. En dan zijn er natuurlijk de Koningsspelen op vrijdag 26 april en onze grootse Fancy-Fair op zondag 26 mei Daarvan horen jullie nog. Een speciaal stukje wil ik hier schrijven over de Gennepse Samenloop Voor Hoop. Op bladzijde 8 van dit InfoBlad staat daarover achtergrondinformatie. Deze sponsorloop dient een buitengewoon goed doel en daarom zou het fijn zijn als onze school deel neemt. Met de oudervereniging hebben wij het volgende plan bedacht; we vragen de leerlingen van onze groep 7/8 leerlingen om deel te nemen aan deze 24-uurs loop en trekken als team van de school op samen met ouders en leerkrachten die intekenen. Aan álle ouders van de Maria Gorettischool vragen we vervolgens een financiële bijdrage die als sponsorbedrag dient voor het KWF-Kankerfonds. In dit InfoBlad is een antwoordstrookje voor de ouders van de leerlingen van Groep 7/8 waarmee zij aan kunnen geven of hun zoon/dochter mee doet én of zij zélf mee doen. Vanzelfsprekend is het niet zo dat deelnemers 24 uur aaneen gesloten lopen. Het team wél. Bij voldoende aanmelding tekent de school in en stelt een rooster op waarmee de volledige 24 uur door de school gelopen wordt. Vriendelijk verzoek het antwoordstrookje vóór Pasen mee terug te geven naar school. Voor deze actie vragen wij ALLE ANDERE OUDERS van onze school om een vrijwillige financiële bijdrage als sponsoring van KWF- Kankerbestrijding. De bijdrage kan in een envelop zónder naam in het postvak van Tejo op school. Met vriendelijke groet, Tejo directeur Afspraak van de maand maart: Kun je het samen niet oplossen? Ga dan naar je juf of meester!

2 Pagina 2 Groep 1 tm 8: Mededeling MR Hoe denkt u over andere schooltijden? ` 9 April is er van 19:00u tot 21:00u een informatieavond op school met als thema: landelijke ontwikkelingen over verschillende modellen van schooltijden. U komt toch ook? Neem alvast een kijkje op: Medezeggenschapsraad BS Maria Goretti

3 Pagina 3 Gennep, 19 maart 2013 Betreft: Picardie Gennep Kenmerk: /TvdH/pkl Aan de ouders/verzorgers van de kinderen op de basisscholen Elkcerlyc, Maria Goretti en De Piramide en de ouders/verzorgers van kinderopvang Spring. Beste ouders/verzorgers, Wellicht dat u vandaag of morgen in de streekbladen of in de krant leest over ontwikkelingen van een nieuw Kindcentrum aan de Picardie, waarbij het de opzet is dat de scholen en de kinderopvang uiteindelijk onder één dak in één gebouw komen. Dit komt de kwaliteit van de geboden diensten ten goede. Er kan dan meer vanuit de vraag van het kind en het gezin gewerkt worden. Deze berichtgeving komt omdat er op maandagavond 18 maart een bijeenkomst is geweest van de Commissie Samenleving en Milieu van de gemeenteraad van Gennep. Op maandagmiddag is hierover een presentatie gegeven aan de medewerkers van scholen en kinderopvang en hun medezeggenschapsraden. Vanmiddag is hierover op het gemeentehuis een perspresentatie. In deze bijeenkomsten is gesproken over mogelijke ontwikkelingen naar een nieuw Kindcentrum op de Picardie, waarbij de basisscholen en de kinderopvang zijn betrokken. Ook de school waar uw kind op zit of gebruik maakt van de dagopvang. Er zijn door een werkgroep van de gemeente, de scholen en kinderopvang, 4 mogelijkheden gepresenteerd over hoe die ontwikkelingen eruit kunnen gaan zien. Dit varieert van een minimaal noodzakelijke onderhoudsimpuls aan de bestaande gebouwen tot een combinatie van renovatie en nieuwbouw of zelfs volledige nieuwbouw. Besluitvorming over welk scenario het uiteindelijk wordt, moet nog plaatsvinden in de Gemeenteraad en met betrekking tot de uitwerking zijn er nog tal van vragen. Zo is het nog erg onduidelijk wanneer er werkelijk begonnen gaat worden met verbouwen of nieuwbouw en hoe lang het gehele traject gaat duren. Wij zullen u daar uiteraard tijdig over informeren. Met deze brief hopen we te bereiken dat u dit eerste nieuws over een mogelijk nieuw Kindcentrum aan de Picardie van ons hoort! Met vriendelijke groet, Tejo Eyndhoven directeur basisschool Maria Goretti

4 Pagina 4 Groep 1 tm 8: Paasontbijt Op donderdag 28 maart beginnen we de ochtend met een paasontbijt. De leerlingen krijgen vandaag allemaal een brief mee naar huis waarop staat wat zij mee moeten brengen voor het ontbijt. Houdbare spullen kunt u al op woensdag 27 maart meegeven, spullen die in de koelkast moeten worden bewaard graag op donderdagmorgen. Denkt u ook aan het meegeven van een bord, beker en bestek. Graag zoveel mogelijk onbreekbare spullen, voorzien van naam en in een plastic tas. In alle groepen zal ook aandacht besteed worden aan het paasverhaal. Groep 5 tm 8: Paas creamiddag Op vrijdagmiddag 22 maart kunnen de leerlingen in de lokalen van de groepen 5 t/m 8 een paasversiering maken. Hiervoor worden de leerlingen van die groepen gemengd. De paasversieringen worden gebruikt om de lokalen en overige ruimtes van de school in paassfeer te brengen. De groepen 1 t/m 4 hebben op vrijdag 22 maart een onderbouwvrije dag.

5 Pagina 5 Groep 1 tm 8: Bieb Op school Voor de Bieb Op School zijn wij dringend op zoek naar extra vrijwilligers om te helpen met het uitlenen van boeken. Openingstijden: woensdag: uur donderdag: uur en uur Graag even een naar: c.hopman@bs-mariagoretti Wij willen peutergroep Nijntje bedanken voor de tweezitsbank die we van hen gekregen hebben. Het wordt steeds knusser in de bieb! Aangepaste openingstijden Bieb! Donderdag 28 maart, de donderdag vóór Pasen zal de Bieb Op School, in verband met de studiemiddag alléén geopend van uur.

6 Pagina 6 Groep 1 tm 8: VVN Website voor kids VVN heeft een website ontwikkeld, speciaal voor kinderen. Op een speelse manier laten ze kinderen kennis maken met het verkeer. Door middel van testjes, spelletjes en stellingen worden kinderen geprikkeld om na te denken over het verkeer. Maar de kinderen kunnen er ook terecht wanneer ze een werkstuk of presentatie willen maken/houden met een verkeersonderwerp. Kortom een leerzame site, die we jullie niet willen onthouden. Sara en Anwar el Bouchtouri uit groep 1-2 zijn heel blij en trots. Ze hebben op maandag 18 maart een prachtig en gezond zusje gekregen, het heet Sophia. Antwoordstrook Samenloop voor Hoop voor leerlingen van de groepen 7/8a en 7/8b Dit antwoordstrookje is bedoeld voor de ouders van de leerlingen van onze beide groepen 7/8 die daarmee aan kunnen geven of hun zoon/dochter mee wil lopen in het team van Bs. Maria Goretti bij de 24-uursloop van Samenloop Voor Hoop op 8 en 9 juni as. vanzelfsprekend zijn jullie als ouders zelf ook welkom. Ja, onze zoon/dochter.. uit groep 7/8. loopt mee in het team van Maria Goretti op 8 en 9 juni Hij/zij neemt deel in de blokken van: O 14:00u tot 17:00u O 17:00u tot 20:00u O 20:00u tot 23:00u O 23:00u tot 02:00u O 02:00u tot 05:00u O 05:00u tot 08:00u O 08:00u tot 11:00u O 11:00u tot 14:00u Zelf.. doe ik mee in de tijdblokken van: O 14:00u tot 17:00u O 17:00u tot 20:00u O 20:00u tot 23:00u O 23:00u tot 02:00u O 02:00u tot 05:00u O 05:00u tot 08:00u O 08:00u tot 11:00u O 11:00u tot 14:00u De ouders zorgen zelf voor halen en brengen!! Bij voldoende aanmelding tekent de school in en stelt een rooster op waarmee de volledige 24 uur door de school wordt gelopen. Vriendelijk verzoek het antwoordstrookje vóór Pasen mee terug te geven naar school! (ra&te)

7 Pagina 7

8 Kangoeroewedstrijd

9 Pagina 9 Wandelen voor SamenLoop voor Hoop doe je in een team van 10 tot 15 personen. Jouw team kan bestaan uit familie, vrienden, buren of collega's. Teamleden lopen gedurende 24 uur afwisselend. Zo wandelt er altijd minstens één teamlid op de baan: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Geld inzamelen voor SamenLoop voor Hoop Voorafgaand aan de SamenLoop voor Hoop zamelt elk teamlid zoveel mogelijk geld in. Door zich te laten sponsoren of bijvoorbeeld met Kaarsen voor Hoop. Wees creatief! Bekijk de tips voor het inzamelen van geld. Teams in actie Naast het wandelen organiseren de teams ook allerlei leuke activiteiten tijdens het evenement om de opbrengst verder te vergroten. Bijvoorbeeld een loterij of de verkoop van zelfgemaakte producten. Ieder team krijgt hiervoor een eigen kraam. Inschrijven? Iedereen kan meedoen met SamenLoop voor Hoop. Schrijf je in, individueel of als team. Inschrijving kost 10 euro per persoon. Geld dat volledig ten goede komt aan de strijd tegen kanker. Als je je individueel inschrijft, zorgt de organisatie dat je met een team meeloopt. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie van SamenLoop voor Hoop.

10 Pagina 10 Jarigen maart Bjorn Bezemer 8b Jomima Broeks 8b Lisa Xhofleer 6b Allemaal een hele fijne verjaardag toegewenst en voor wie al jarig geweest is, nog van harte gefeliciteerd! Floor Reintjes 6a Gwen Vervoort 6a Zoé Weren-Rio 1a Jacqueline Peeters 8a Ahmed Habbati 3b Lynn Hiep 8a Jordy van Putten 7b Dave Lamers 2a Team: Geertje Unlandt Caroline Hopman Komende activiteiten: Vrij Groep 1-4 vrij Do uur Paasviering uur Studiemiddag groep 1-8 vrij Ma / wo 01-04/03-04 Paasvakantie (donderdag weer naar school) Di Thema-avond ouders Ma / Meivakantie Wo / Schoolkamp groep 8 Ma Tweede Pinksterdag

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Kun je het samen niet oplossen, dan ga je naar de juf of meester. Inhoudsopgave: Beste ouders 1

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Kun je het samen niet oplossen, dan ga je naar de juf of meester. Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste ouders 1 Zomerkamp SSK Pasen op school Nieuws uit groep 1/2 Tips van de verkeersouders: onveilige plekken in jouw buurt. Jarigen Inhoudsopgave: Komende activiteiten Aan de lezer: De informatiefolder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl Www.cito.nl Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Lange broeken 1-4 Ouderbijdrage CJJ GMM YouTech Festival Komende activiteiten Verjaardagen Adresgegevens

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave:

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand In beweging gr 6/7 Verkeersveilig fietsidee? Oproep Thema-avond 1 2 3 4 Logopedie 5 Beste Ouders De dagen worden weer korter. De lampen in de school moeten

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Beste Ouders. Er is deze keer weer veel te vertellen, dus ik begin maar gauw ;-) Met vriendelijke groet! Tejo, directeur Regel van de maand maart:

Beste Ouders. Er is deze keer weer veel te vertellen, dus ik begin maar gauw ;-) Met vriendelijke groet! Tejo, directeur Regel van de maand maart: Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand Welkom op school Juffenfeest Wat loop t en vliegt daar Uitnodiging Happy Feet Gezellig hè? Schoolzwemmen Plastic tassen Broodtrommels en bekers Verjaardag

Nadere informatie

Groep 5/6: Tafels oefenen. Groep 5: Huiswerk. Afspraak van de maand: Maart: Kun je het samen niet oplossen? Ga dan naar je juf of meester!

Groep 5/6: Tafels oefenen. Groep 5: Huiswerk. Afspraak van de maand: Maart: Kun je het samen niet oplossen? Ga dan naar je juf of meester! Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Tafels oefenen 5/6 Huiswerk 5 Techniek 7/8 Voorleeswedstrijd 7/8 Leuk feestje 7/8 Bank gezocht 1-8 Hulp Bieb op school 1-8 Kangoeroe wedstrijd 2013 Info

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Steenvoordeschool Nieuwsblad

Steenvoordeschool Nieuwsblad Steenvoordeschool Nieuwsblad Dr. Poelslaan 2-4, 2285 VD Rijswijk, telefoon: 070-3940760 e-mail: info@steenvoordeschool.nl ; website: www.steenvoordeschool.nl jaargang 28 nummer 30 maandag 22 april 2013

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Tille-Nieuws 11. Donderdag 22 februari t/m 9 maart Geachte ouder/verzorger, Hoera, Aukje van der Kooi is bevallen

Tille-Nieuws 11. Donderdag 22 februari t/m 9 maart Geachte ouder/verzorger, Hoera, Aukje van der Kooi is bevallen www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 11 Donderdag 22 februari t/m 9 maart 2017 Hoera, Aukje van der Kooi is bevallen Donderdag 22 februari is Aukje bevallen van twee prachtige jongens: Jelte Jan en Fimme Harmen.

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Grasspriet - Sprietpraat 13 maart 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Sprietpraat. De volgende Sprietpraat verschijnt op dinsdag 17 april 2018. Wilt

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 11 Nieuwsbrief 27 maart 2015 In dit nummer Peuteropvang Etten 1 Peuteropvang Etten 2 Kivada 3 Spamfilter 4 Sponsortocht AOC 5 Verkeersouder gezocht! 6 Verkiezing MR 7 Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 16 14 december 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 23 maart 2018 Beste ouders, Zoals het bestuur u onlangs heeft laten weten zal ik per 1 april 2018 worden benoemd als directeur van De kleine Nicolaas. Via deze weg

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Voorwoord. Interessante links. Afspraak van de maand januari: Probeer een ruzie uit te praten. Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand

Voorwoord. Interessante links. Afspraak van de maand januari: Probeer een ruzie uit te praten. Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Sneeuwpret 3/4b Knutselmaterialen 3/4b Foto najaar 2012 3/4a Voorstellen 3/4a Jarigen januari Komende activiteiten Adresgegevens Vertrouwenspersonen 1

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Beste Ouders. InfoBlad bs Maria Goretti. Interessante links. inhoudsopgave: Afspraak van de maand september: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar.

Beste Ouders. InfoBlad bs Maria Goretti. Interessante links. inhoudsopgave: Afspraak van de maand september: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar. B S M A R I A G O R E T T I * * * * P I C A R D I E 6 4 * * * * G E N N E P Inleverdatum kopij: 09-09-2011 Datum InfoBlad 01-09-2011 Jaargang 20, nummer 01 InfoBlad bs Maria Goretti Het is ons streven

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 16 maart 2017

Ouderinfo donderdag 16 maart 2017 Ouderinfo donderdag 16 maart 2017 Geplande evenementen 22-03-2017 Grote rekendag 24-03-2017 Boekenmarkt www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 1. Aftrap Samenloop voor

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

8 april 2014 Nr. 15. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Paasontbijt Opendag 10.00 12.00

8 april 2014 Nr. 15. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Paasontbijt Opendag 10.00 12.00 8 april 2014 Nr. 15 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag week 15 7/4-13/4 week 16 14/4-20/4 week 17 21/4-27/4 week 18 28/4-4/5 Tweede Paasdag sportweek Paasontbijt Opendag 10.00 12.00 studiedag

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Orion 11-13 Koffieochtend Op 26 september staat de eerste koffieochtend voor ouders en directie

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Paasviering. Paasontbijt. Schooljaar 2017/2018

Immanuël-Nieuws. Paasviering. Paasontbijt. Schooljaar 2017/2018 Juf Christa Rodenburg Afgelopen dinsdag kwam Christa voor het huis te vallen met de fiets. Ze was even buiten westen. Na ziekenhuisbezoek werd duidelijk dat er gelukkig niets gebroken is maar wel sprake

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Infobrief nummer 12, 2015-2016

Infobrief nummer 12, 2015-2016 Infobrief nummer 12, 2015-2016 AGENDA Ma. 14-03-2016 Start project Lentekriebels Di. 15-03-2016 Potje IPB juf Simone en juf Christine afwezig. Invaller in groep 8 en juf Carla in groep 3. Wo. 16-03-2016

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder,

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder, Constantnieuws nr.1 www.constantijnwoerden.nl 6 september 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien We zijn begonnen Beste ouder, De kop van het nieuwe schooljaar is er af. Het was fijn om de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni)

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer 34 23 juni 2016 Weekoverzichten Week 25 Ma 20 juni Di 21 juni Woe 22 juni Do 23 juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Vrij 24 juni

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Biebouders. Agenda Schoolvoetbal. Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!!

Nieuwsbrief 14. Biebouders. Agenda Schoolvoetbal. Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!! obs Dik Trom Wormerstraat 25, 2131 AX Hoofddorp tel: 023 561 33 11 e-mail: nieuwsbrief@diktromschool.nl web: www.obsdiktrom.nl Agenda Schoolvoetbal Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!!

Nadere informatie

Vrijdag 10 maart 2017

Vrijdag 10 maart 2017 Vrijdag 10 maart 2017 De wijze en de dwaze bouwer Daarom, ieder die deze woorden van Mij hoort en ze doet, die zal Ik vergelijken met een verstandig man, die zijn huis op de rots gebouwd heeft; Math. 7:24

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 10-06-2013-24-06-2013 Agenda: Wo 12-06 Bedanken hulpouders: 12.00-12.30 uur Vr 14-06 Uitvoering Pop Rock Battle- Zaantheater Za 15-06 Buurtmarkt: onze school staat er met een kraam! Ma 17-06

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Periode vrijdag 13 september 2019 t/m vrijdag 20 september e jaargang nr. 02

Periode vrijdag 13 september 2019 t/m vrijdag 20 september e jaargang nr. 02 Periode vrijdag 13 september 2019 t/m vrijdag 20 september 2019 40e jaargang nr. 02 Inloopspreekuren: Alle groepen en leerkrachten hanteren een inloopspreekuur waar u gebruik van kunt maken om even kort

Nadere informatie

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog.

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog. Datum: 08-09-2017 VAN DE REDACTIE Beste ouders/verzorgers, Vandaag eindigt alweer de derde week van ons nieuwe schooljaar. Een schooljaar dat gestart is met een lach en een traan. Een lach vanwege een

Nadere informatie