weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 20 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Agenda: 20 juli uur zomervakantie tot 3 september. 3 september opening van het schooljaar om in het kleuterlokaal.(kinderen en leerkrachten) 19 september studiedag kinderen vrij. Jarig: Tess Metselaar uit groep 4 is op 24 juli jarig en wordt 8 jaar. Rocco Hooghart uit groep 8 is op 27 juli jarig en wordt 12 jaar. Daan Seinen uit groep 1 is op 29 juli jarig en wordt 5 jaar. Op 1 augustus gaan alle kinderen officieel over naar de volgende groep Brandon Martens uit groep 2 is op 2 augustus jarig en wordt 5 jaar. Elize Dekker uit groep 3 is op 14 augustus jarig en wordt 6 jaar. Gerwin Guichelaar uit groep 2 is op 16 augustus jarig en wordt 5 jaar. Sanne Blokzijl uit groep 1 is op 16 augustus jarig en wordt 4 jaar. Sem Kats uit groep 6 is op 5 september jarig en wordt 9 jaar. Tom Luchies uit groep 4 is op 5 september jarig en wordt 7 jaar. Allemaal een fijne verjaardag gewenst! Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, Wat is een vaas zonder bloemen? Wat is een vis zonder water? Wat is een school zonder kinderen? Het antwoord is:.onvolledigheid T één kan niet zonder t ander, dat is een feit. Samenwerken, gaan voor hetzelfde doel. Het allerbeste voor de kinderen gevoel. Dat is wat wij delen en waar we voor gaan. Samen met jullie kunnen wij het aan! Wat is een school zonder helpende ouders? Dank voor de helpende handen elke keer weer! Dat vinden wij echt een hele eer. De hulp is voor ons heel wat waard! Het voelt dan ook als de kers op de taart. Daarom nogmaals heel veel dank! Fijne vakantie en tot volgend jaar! Team de Hoeksteen

2 Oud papier Dit schooljaar staan de containers nog 1 keer in de Wilhelminalaan. Op 21 juli staan de ouders van Niek Benjamins en Sven Dekker van 9.00 uur tot uur weer klaar om het oud papier in ontvangst te nemen. In de zomervakantie staan er geen containers en we hopen dat u het papier voor ons bewaard tot 15 september! Gymrooster volgend schooljaar Groep 1-2 woensdag- en donderdagmorgen. Groep 3-4 dinsdag- en donderdagmiddag Groep 5-6 woensdagmorgen en donderdagmiddag Groep 7-8 dinsdag- en donderdagmiddag In de sportzaal wordt er van je verwacht dat je gymschoenen draagt, waarmee je niet buiten loopt. Tijdens de gymles draag je een korte broek met een shirt, of een gympakje. Heb je vanaf groep 5 geen gymkleren meegenomen, dan blijf je in de klas. (deze regel geldt vanaf de 2 e schoolweek) De kleuters mogen de gymtassen op school laten. Voor de vakanties worden ze mee naar huis gegeven om te wassen. Let u op of alles nog past? Vakantierooster Studiedag woensdag 19 september. Herfstvakantie 22 oktober t/m 26 oktober Kerstvakantie 24 december t/m 4 januari Voorjaarsvakantie 18 februari t/m 22 februari Goede vrijdag/pasen en mei vakantie van 19 april t/m 3 mei. Hemelvaart 30 en 31 mei Pinksteren 10 juni 2018 Zomervakantie 15 juli t/m 23 augustus Schoolkamp mei: groep 1 t/m 4 vrij Juf Cella bedankt! De kinderen die van juf Cella extra hulp krijgen voor het rekenen, hebben juf Cella zo vlak voor de zomervakantie nog wel even in het zonnetje gezet. Deze juf doet namelijk veel voor de kinderen en daarmee ook voor ons als school en dat waarderen wij zeer! Omdat ze ook nog erg van koken en rekenen houdt hebben de kinderen haar een eigen gemaakt kookschort gegeven. Drie keer raden wat daar nou op stond?! Inderdaad! Het kookschort stond vol met bedankjes, tekeningen en natuurlijk allerlei sommen!

3 Nieuws uit groep 1a,1 en 2: De eerste schooldag 3 september 2018 gaan we allemaal weer naar school, best spannend! Daarom beginnen we in de kleutergroep met spelen. Kinderen die dat fijn vinden kunnen door papa of mama binnen worden gebracht. We denken dat we na een kwartiertje wel alleen durven en kunnen. Fijne vakantie allemaal! Afscheid Julian gaat verhuizen en heeft ons woensdag getrakteerd. Vrijdag hebben we hem verrast met een heleboel post. Dag Julian.veel plezier op de nieuwe school en op de boerderij! Maar Julian werd niet alleen verrast.. wij ook!!! Hij ging ons trakteren op kaas, een kleurplaat, potloden en een ballon! Bedankt Julian! Het was om te smullen!!

4 Nieuws uit groep 3 en 4: Tafeldiploma en tafelcertificaten op de valreep! Nienke Mol heeft haar tafeldiploma gehaald in de allerlaatste week van groep 4. Super knap! Ook Fabian, Ruben en Tirza hebben deze week nog een sticker kunnen plakken op de tafelkaart en verdienen daarmee een tafelcertificaat. Super goed gedaan allemaal en blijf oefenen Leesbingo Wanneer in de zomervakantie niets aan het lezen gedaan wordt zakken kinderen enorm achteruit. Dagelijks even vijf minuten lezen is dus echt van groot belang! Om het lezen te blijven promoten en extra leuk te houden hebben alle kinderen een vakantie leesbingo meegekregen. Wij wensen iedereen veel leesplezier! Tip: Nog een vakantietip van één van de ouders! Vind jouw kind het leuk om af en toe nog wat te werken of iets te maken? Vakantieoefenblaadjes (naar groep 4 of naar groep 5) is daarvoor zeker geschikt! De boekjes zijn te koop bij Intertoys voor 8,95. Afscheid Mirthe Guichelaar en Tirza Schutte. Helaas nemen we deze week ook afscheid van Mirthe (groep 3) en Tirza (groep 4). Mirthe gaat verhuizen en gaat daarom naar een andere school. Tirza woont straks dichterbij school en kan dan lekker met de fiets daar naartoe! Meiden, we hebben enorm van jullie genoten en gaan jullie ontzettend missen! Geniet van het vriendenboekje, het schilderij, de vakantie en straks van je nieuwe school! We vonden het zo leuk dat jullie erbij waren!

5 Fijne vakantie allemaal! Wat hebben we de afgelopen periode kunnen genieten van het spelen in de zon. Wij wensen iedereen allemaal een fijne vakantie toe! Lekker uitrusten, bijkomen en leuke en gezellige dingen doen! Nieuws uit groep 5 en 6: Uitje naar de boerderij van familie Guichelaar. Vorige week vrijdag zijn wij naar de boerderij van familie Guichelaar gegaan. Wij kregen een mooie rondleiding en ook de melkwagen van DOC kwam nog langs, dat was allemaal super interessant natuurlijk. Wij willen familie Guichelaar bedanken voor de uitnodiging en de gastvrijheid. Natuurlijk ook de moeders die met ons mee wilden rijden, hartelijk bedankt. Zoals u ziet, zijn er een heleboel mooie foto s gemaakt. De andere foto s vindt u op de website van school.

6 Aan het eind kregen wij nog een traktatie van Eline als bedankje voor de leuke tijd op school. Op het bedankje staat haar adres, zodat wij nog eens kunnen afspreken met Eline. Eline wij willen jou bedanken voor de leuke tijd die wij op school met jou hebben gehad. Geoff gaat naar een andere school. Ook Geoff gaat naar een andere school. Het is logistiek gemakkelijker een andere basisschool te combineren met het voortgezet onderwijs van zijn broer Rick. Daarom gaat Geoff vanaf volgend jaar naar De Woert in Oosterhesselen. Wij willen ook Geoff bedanken voor de leuke tijd hier op school. Voor zowel Eline, als Geoff hebben wij een vriendenboekje gemaakt, zodat zij ons nooit hoeven te missen! Fabiënne kreeg een kaartje terug! Fabiënne kreeg een ontzettend mooi kaartje terug, haar moeder had een heel lief berichtje geschreven aan Fabiënne. Fabiënne heeft het kaartje trots voorgelezen aan de rest van de klas. Verlof. Vandaag was mijn laatste werkdag, wat super dat ik zo enorm verwend ben tijdens de babyshower, maar ook daarvoor werd ik regelmatig verrast door de kinderen en ouders. Ik heb allerlei spulletjes, tekeningen en lieve berichten ontvangen, wat super lief! Dank je wel! Volgend jaar start ik weer op 14 januari Een hele fijne zomervakantie gewenst! De foto s van de babyshower staan op de website!

7 Ook deze mooie groepsfoto s komen op onze website, een mooie herinnering aan een fijn schooljaar. Een hele fijne vakantie gewenst! Pas goed op jezelf en tot volgend schooljaar!

8 Nieuws uit groep 7 en 8: Gezelligheid Terwijl groep 8 druk bezig was met het oefenen van de musical, heeft groep 7 nog lekker doorgewerkt en zijn er tussendoor talloze andere leuke activiteiten gedaan. Van werken, gezelschapsspelletjes, tot samenwerken. Het was een gezellige laatste schoolweek! Zie hieronder ook de foto s!

9 Iedereen een heel fijne vakantie!!

10 Afscheidsmusical De Spettershow s Morgens werd de musical voor de kinderen van groep 1 t/m 7 opgevoerd. Prachtig om te zien hoe we als school met z n allen, kinderen en personeel, er samen van genieten. En dat de 18 Spetters een spetterend optreden verzorgden!!!! s Avonds werd de musical door de 18 schoolverlaters opgevoerd. Na een goede voorbereiding werd het in grote getale opgekomen publiek met een spetterende show vermaakt. Ze kregen vaak een overweldigend applaus en na afloop een high five en de complimenten voor de verstaanbaarheid. De volgende dag gaven de kinderen aan dat ze genoten hebben en iedereen was zeer tevreden! Er wordt nog een film gemaakt van zowel de musical als de afscheidsavond. Op het officiële gedeelte van de afscheidsavond werden de kinderen in het zonnetje gezet. Ze kregen een prachtig in elkaar gebonden afscheidsboek. Ze hebben die zelf gemaakt en daarin hun ervaringen van alle groepen verwerkt. Ook kregen de kinderen en hun ouders/verzorgers een hele leuke zelfgemaakte lip dub te zien. Op donderdagmorgen uur werden de schoolverlaters uitgezwaaid over de rode loper. Ze moesten onder een erehaag van de overige kinderen door om de school te kunnen verlaten. Onder toeziend oog van de ouders! We wensen ze veel plezier en geluk toe in de brugklas! Waar gaan ze heen? De 18 kinderen gaan na de zomervakantie naar de volgende scholen: ROELOF VAN ECHTEN COLLEGE in Hoogeveen: Locatie Eduwiek: Renske Dekker, Joost Kraan, Angela Postma en Jarie Schonewille Locatie Bentinckspark: Sem Benjamins, Iris Bouwmeester, Finn Gijmink, Danjella Guichelaar, Martijn ten Kate, Daniël kleine, Ferdi van Os, Gijs Pastoor, Lynette Scholten, Angelique Strijker, Jerinde Timmer, Manon Veuger en Lynn Vos WOLFSBOS in Hoogeveen: Locatie De Dikkenberg: Rocco Hooghart

11

12

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie weekinfo Datum: vrijdag 15 juli 2016 Bijbelverhalen na de vakantie± Word als de kinderen, Matteüs 18:1-5 Werkers van het elfde uur, Matteüs 20:1-16 Wie groot wil zijn, wordt dienaar, Matteüs 20:20-28 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Demetrius de zilversmid, Handelingen 19:21-40 De schipbreuk, Handelingen 27:14-44 Paulus in Rome, Handelingen 28:11-31 Agenda: 11

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 juli 2015

weekinfo Datum: vrijdag 3 juli 2015 weekinfo Datum: vrijdag 3 juli 2015 Thema Bijbelverhalen: Hoe zal ik het zeggen Themaweek over geloofsbelijdenissen Agenda: Maandag 17 augustus Woensdag 19 augustus de school begint weer! 18.30 uur openingsdienst

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Noömi gaat terug, Ruth 1:1-6 Ruth gaat mee, Ruth 1:7-22 Bethlehem, Ruth 2:1-17 Agenda: Deze hele week zijn er kijklessen. 12 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23 Agenda: 15 oktober oud

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Het feest van de koning, Ester 1:1-9 Koningin Wasti wil niet komen, Ester 1:10-22 Agenda: 16 mei Pinksteren: vrij 18 mei schoolkorfbal

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015

weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 weekinfo Datum: vrijdag 19 juni 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Elisa en de vrouw uit Sunem, 2 Koningen 4:8-17 De jongen uit Sunem sterft, 2 Koningen 4:18-30 Er is toekomst, 2 Koningen 4:31-37

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Agenda: 6 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018

weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018 weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Mozes wordt geroepen, Exodus 3:1-14 Mozes wil niet, Exodus 3:15-4:17 Mozes gaat terug naar Egypte, Exodus 4:18-31 Agenda: 11

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Algemeen Fijne vakantie Na een jaar van plezier, af en toe zuchten en een driedubbele inzet is het nu echt tijd voor vakantie! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 16 juli 2019 Nr 41 Jaargang 30 Van de directie Afscheid Vandaag ontvangt u het laatste JJ van dit schooljaar. Voor mij tevens de allerlaatste

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De dood van Johannes de Doper, Matteüs 14:1-12 Jezus gaat toch door, Matteüs 14:34-36 De Kananese vrouw, Matteüs 15:21-28 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jozua, de opvolger van Mozes, Deuteronomium 31:1-8 Mozes sterft, Deuteronomium 34:1-12 De intocht in het land, Jozua 3,4 Agenda:

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een nieuwe discipel, Handelingen 1:15-26 Pinksteren, Handelingen 2:1-13 Agenda: 4 mei dodenherdenking 19.45 uur. 14 mei de meivakantie

Nadere informatie

VLIEGER 2 EN 4. SCHOOLJAAR juli 2017

VLIEGER 2 EN 4. SCHOOLJAAR juli 2017 VLIEGERNIEUWS VLIEGER 2 EN 4 SCHOOLJAAR 2016-2017 juli 2017 BELANGRIJKE DATA 14 juli Afscheidsavond groep 8a 17 juli Afscheidsavond groep 8b 18 juli Afscheidsavond groep 8c 19 juli 10.45 uur High tea vrijwilligers

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De dromen van Jozef, Genesis 37:1-11 Jozef in de put en als slaaf verkocht, Genesis 37:12-36 Jozef komt bij Potifar, Genesis

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.19 7 juni 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het laatste Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl Neemt

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016

weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016 weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Mozes naar Midjan, Exodus 2:11-25 Mozes geroepen, Exodus 3:1-12 Naar de farao, Exodus 5:1-9 Agenda: 13 september schoolreis

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Juli 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Facultatieve tien minutengesprekken Nieuws van de leescoördinator

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni /juli 2015

Nieuwsbrief juni /juli 2015 Nieuwsbrief juni /juli 2015 Afscheid groep 8 Voor de kinderen van groep 8 zijn de laatste dagen aangebroken en staat er nog een prachtige uitvoering van de musical in het verschiet. De leerlingen vliegen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Vanuit het management Beste ouders/ verzorgers, Dit is de allerlaatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Het is een mooi jaar geweest waarin wij u willen bedanken voor alle oudercontacten

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 maart 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Het dochtertje van Jaïrus, Lucas 8:40-56 Vijf broden en twee vissen, Lucas 9:10-17 Petrus weet wie Jezus is, Lucas 9:18-27 Agenda:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Van kwaad tot erger, 1 Koningen 12-16 Elia komt bij Achab, 1 Koningen 17:1-6 Elia bij de vrouw in Sarefat, 1 Koningen 17:7-24 Agenda:

Nadere informatie

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren.

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren. PRIKBORD 13 3 september 2014 21 juli 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 2 3 de directie Afscheid nemen. We nemen afscheid van de kinderen van groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 14 juli 2016

Nieuwsbrief donderdag 14 juli 2016 Nieuwsbrief donderdag 14 juli 2016 Vakantie Kennismakingsgesprekken nieuwe schooljaar Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Een schooljaar waarin hard gewerkt is door de kinderen, leerkrachten

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-19 David durft, 1 Samuël 17:20-40 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:41-58 Agenda: 2 november

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar Nieuwsbrief 19-20 nr. 1 september 2020 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie We zijn weer gestart De scholen

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 16 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 16 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 16 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Maria en Elisabet, Lofzang van Maria, Lucas 1:39-56 Geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Lofzang van Zacharias, Lucas 1:67-80

Nadere informatie

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen)

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN Dinsdag 3 juli springen de leerlingen

Nadere informatie