De Babbelaar. Nieuwsbrief GODSDIENSTHEMA AGENDA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Babbelaar. Nieuwsbrief GODSDIENSTHEMA AGENDA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!"

Transcriptie

1 De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 11 Datum: 17 november week 46 AGENDA Datum: GODSDIENSTHEMA Omschrijving: 20 november 21 november 22 november 23 november 23 november 24 november 27 november 30 november 30 november 1 december 5 december 6 december 7 december 8 december 12 december 15 december 21 december 22 december School versieren 19 uur, u bent van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Veel handen maken licht werk. Toets aardrijkskunde groep 6 en 7 Juf Helga voor groep 8 Start NSA Kookcafé bb Groep 8 topotoets Zuid-Amerika mb Afname NSCCT gr. 5 t/m 8 NSA Kookcafé bb Groep 8 toets aardrijkskunde hoofdstuk 1 Sinterklaasviering Studiedag Dalton. Leerlingen vrij NSA Kookcafé OOT School tot 12 uur. s Avonds kerstviering Juf Eva jarig school om 12 uur uit. t/m Kerstvakantie GEFELICITEERD! Datum 22 november Naam Cicerio Hoogvliets Week t/m Mijn familie Dit schooljaar begonnen we met de familie van Jakob. Deze week ronden we de verhalen over Jozef af. Ondanks alle ruzie, pijn en verwijdering eindigt de verhalenreeks met een positief slot. Als familie blijf je met elkaar verbonden. LIED VAN DE WEEK Groep 1 t/m 8: Herhaling liedjes Jozef. VREEDZAME SCHOOL Er is deze week 2 zendingsgeld ingezameld. Regel van de week: "Zeg stop als iets niet goed gaat" KINDEREN VAN DE WEEK Groep 3 Groep 8 Deavy mag afzwemmen voor zijn C-diploma.

2 HOOFDLUISCONTROLE Afgelopen woensdag zijn de leerlingen weer gecontroleerd op hoofdluis. De school is nu hoofdluisvrij. Complimenten voor u als ouder/verzorger, dat u uw kind(eren) zo goed gecontroleerd hebt. VERVANGING JUF EVA Zoals de meeste ouders al gemerkt hebben; juf Eva is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Wij zijn erg blij voor haar en haar man. M.i.v. woensdag 7 maart (na de voorjaarsvakantie) gaat zij met zwangerschapsverlof. Juf Eva zal worden vervangen door juf Carla van Parreren. Deze juf viel vorig jaar ook al in bij onze school en is dus een oude bekende. Het rooster ziet er als volgt uit: op maandag en dinsdag juf Renske en op donderdag en vrijdag juf Carla. De woensdag doen ze om de beurt. ROOSTER AFNAME NSCCT Op maandag 27 november wordt de NSCCT afgenomen (zie berichtgeving vorige Babbelaars). Het rooster is als volgt: uur: groep 5 met juf Helga en meester Arie uur: Groep 6 met juf Myriam en meester Warner uur: groep 7 met juf Myriam en meester Warner uur: Groep 8 met juf Corina en juf Helga STUDIEDAG 6 DECEMBER Op 6 december a.s. heeft ons team weer een dalton studiedag en wel met de daltongoeroe Hans Wencke. We gaan ons deze dag specifiek buigen over feedback, reflectie en correctie en hopen het dalton handboek af te ronden. IMAGO-ONDERZOEK Onlangs is er een imago-onderzoek afgenomen. Wij hebben dit onderzoek laten uitvoeren om te weten te komen, hoe we meer leerlingen kunnen trekken. De school heeft goede leerresultaten, een goed inspectierapport en een goed tevredenheidsonderzoek. Toch blijft het leerlingenaantal wat achter. Ouders uit de activiteitencommissie, de medezeggenschapsraad, de schooladviesraad en nieuwe ouders hebben aan dit onderzoek meegewerkt. Binnenkort wordt de uitslag gepubliceerd. SCHOOLSCHAKEN Vorige jaren begon het schoolschaaktoernooi altijd in november. Dan werden de eerste wedstrijden gespeeld. De leerlingen die schaakles volgden, deden altijd mee aan dit toernooi. Dit schooljaar is er een andere opzet. Welke dit is, is nog niet met ons gecommuniceerd. We hebben wel gehoord dat de wedstrijden op een vrije dag worden gespeeld en niet meer op woensdagmiddag. Of dat een zaterdag wordt of een vakantiedag weten we ook nog niet. We houden u op de hoogte. ARCHEOLOGIELES De archeologielessen zijn weer begonnen, Dit cursusjaar worden ze in twee blokken van 6 lessen gegeven. Eén blok voor de kerstvakantie en één er na. Dit blok gaat over bodemvondsten in de Zaanstreek. De leerlingen hebben in de eerste les een steelpan uit de 16 e eeuw onderzocht. Ze leren welke websites ze voor dit onderzoek kunnen gebruiken. De komende week gaan ze overeenkomsten en verschillen tussen verschillende opgegraven voorwerpen zoeken. De voorwerpen zijn: speelgoed, kledij, keukengerei, interieur, verzorging en schoolspullen. De leerlingen maken er een poster van. De lessen worden gegeven door Marianne d Fonseca.

3 CULTUUR MET KWALITEIT De afgelopen 4 jaar hebben we als school subsidie ontvangen om vakdocenten van Fluxus in te zetten bij onze muziek-, handvaardigheid-, dans-, drama- en medialessen. De bedoeling was dat onze leerkrachten geïnspireerd werden door hun collega s. Voor de komende drie jaar heeft onze school weer subsidie ontvangen. Het gaat er nu om dat we als team een beleidsstuk schrijven waarin we aangeven hoe wij willen dat er bij ons vorm wordt gegeven aan de creatieve en culturele ontwikkeling van kinderen. Vanuit dit stuk kunnen we kijken wat we nodig hebben: eigen scholing, materiaal en/of vakdocenten. Hiernaast is het ook belangrijk dat we de verbinding leggen met bildung. We gaan ons de komende maanden met dit beleidsstuk bezighouden. pruiken. Daar gingen we ook een filmpje kijken. En we gingen ook via een geheime doorgang naar de plek waar we werden verdeeld. En toen gingen we alweer naar school met de bus. Ik vond het wel jammer dat we zo snel naar school moesten maar ik vond het hartstikke leuk. Einde Anna Bleeker OPERAKOOR Op de volgende datum start het operakoor van leerkrachten en ouders: 20 november van uur in school de Tamarinde, Schaarsven. EXCURSIE STOPERA Nationale Opera en Ballet We gingen met de klas naar het Nationale Opera en Ballet. Eerst gingen we met de bus naar Amsterdam. Ik ging de bus uit en ik dacht wauw wat is dit mooi. Ik ging mijn broodje opeten en toen gingen we naar binnen, er stonden begeleiders te wachten. Ik ging mijn jas uittrekken en we werden in drie groepjes verdeeld. Het eerste groepje ging naar de hele belangrijke zaal waar de begeleider ons heel veel leuke dingen vertelde, we mochten ook vragen stellen. We zaten heel dicht bij de plek waar Beatrix heeft gezeten. We mochten ook op het podium (daar mocht je eigenlijk niet zomaar op). We mochten naar het atelier maar niet naar binnen. Omdat ze daar bezig waren met ballet tutu s. Dus gingen naar een ruimte met heel veel balletjurken en Excursie Nationaal Opera en Ballet Maandag 13 november ging groep 8 en groep 7/6 naar Nationaal Opera en Ballet, we liepen 's ochtends om 11 uur naar de bus, het was ongeveer 20 minuutjes rijden naar Amsterdam. Toen we daar aankwamen, zagen we het gebouw al staan, het stond naast het gemeentehuis. We aten eerst onze lunch op voordat we naar binnen gingen. We werden binnen vriendelijk ontvangen door een meneer die daar werkte, het gebouw zag er erg chique uit, overal waren zalen en deuren, je kon er

4 zo verdwalen. We werden in groepen gedeeld en iedere groep kreeg een begeleider, onze groep kreeg een mevrouw, onderweg vertelde ze interessante weetjes, we mochten ook in een hele grote zaal zitten, op de duurste plekken van de hele zaal! Een jongetje zat zelfs op de plek waar prinses Beatrix altijd zit. Daarna mochten we achter de schermen kijken, bij de coulissen, waar bouwvakkers druk bezig waren met de bouw van het decor. We mochten ook op het podium staan, terwijl de andere groepen dat niet mochten, het was erg indrukwekkend, zo'n grote zaal en zo'n groot podium! Het was erg speciaal om dit een keertje mee te maken. Daarna gingen we kijken in de kleedkamer, de begeleider liet ons een paar foto's zien van mensen die zo goed waren geschminkt dat het net echt leek. We zagen ook hoe de kostuums werden gemaakt, ook zagen we de balletpakjes van het Zwanenmeer, de begeleider liet ons een speciaal voor een opera gemaakt pak zien, als je de knoopjes opendeed, zag je allemaal bloed en vlees wat van rubber gemaakt was, het was de bedoeling dat de zanger zijn knoopjes opendoet en dan scheurt zogenaamd zijn buik open. Helaas zagen we geen operazangeres, als laatste kwamen we bij een klein zaaltje waar allemaal kostuums en pruiken hingen. Daarna was de excursie helaas afgelopen, ik vond het een erg leerzame en interessante excursie, en het was ook erg bijzonder, dat we ons mochten verdiepen in opera en ballet. Het was een erg leuke dag! Groetjes, Liv Galjé VERSIERAVOND 5 DECEMBER Maandag 20 november gaan we de school in Sinterklaassfeer brengen. Tot nu toe zijn er nog maar 9 ouders. Dat vinden we best jammer en we hopen op meer hulp. We starten om uur. Opgeven kan op de inschrijflijst in Digiduif of via de mail bij linda.bakker@agora.nu OPROEP VERKIEZINGEN MR Geachte ouder(s)/verzorger(s), In verband met het vertrek van Gerard Best uit de oudergeleding van de MR, zijn we op zoek naar vervanging. De Medezeggenschapsraad (in de volksmond MR) is een door de overheid ingesteld autonoom orgaan binnen de school. In de MR zijn personeel (leerkrachten en directie) en ouders vertegenwoordigd. Er wordt over zeer uiteenlopende onderwerpen gesproken. Van de totstandkoming van het formatieplan tot het schoolplan tot de bouw van de nieuwe MFA. (Multi functionele accommodatie) Zitting nemen in de MR biedt je een unieke kans om in de keuken van de school rond te kijken. Dat is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook noodzakelijk. Want de kwaliteit van het onderwijs hangt sterk af van de wijze waarop ouders, leerlingen, leerkrachten en directie met elkaar omgaan. Nu is het niet zo dat je als MR lid het beleid van de school kunt bepalen. Soms zijn er simpelweg bepaalde wetswijzigingen die doorgevoerd moeten worden. Of we het nu willen of niet, het moet gewoon gebeuren. Neemt niet weg dat de MR wel een heel belangrijke bijdrage kan leveren aan de wijze waarop een en ander wordt geïmplementeerd. Bovendien ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de ouders/ verzorgers. Je krijgt de mogelijkheid om zaken die onder de ouders/ verzorgers leven bespreekbaar te maken. Dit alles om de kwaliteit van het onderwijs te borgen en ervoor te zorgen dat De Westerkim een goede én leuke school blijft. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om zitting te nemen in de GMR (Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad) van Agora. Het overkoepelende orgaan waar De Westerkim en 25 andere scholen deel van uitmaakt. Middels dit schrijven willen we ouders/ verzorgers uitnodigen ( bij voorkeur die

5 kinderen hebben in groep 1 /2 / 3 ) om zich verkiesbaar te stellen voor de MR. Dat kan bij onderstaande MR leden. Uiterlijke sluiting van de kandidaatstelling is 1 dec Indien er zich meer kandidaten aanmelden, zullen we overgaan tot stemming. Met vriendelijke groet, Gerard Best (vz) Susanna de Lange Arie van Ballegooijen Vibeke Verhulst WIST U DAT

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 9 Datum: 3 november 2017 - week 44 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 3 november NSA Funhockey mb 6 november Spreekavond, heeft u een afspraak

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 12 Datum: 6 november 2015 - week 45 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 6 november Excursie groep 4/5 en 5/6 naar het Nemo 10 november Schoolontbijt,

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 7 Datum: 13 oktober 2017 - week 41 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 13 oktober NSA Kickboksen en afsluiting Kinderboekenweek 17 oktober

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief FOUT IN SCHOOLKALENDER AGENDA GEFELICITEERD! GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK. Datum Naam Groep

De Babbelaar. Nieuwsbrief FOUT IN SCHOOLKALENDER AGENDA GEFELICITEERD! GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK. Datum Naam Groep De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 8 Datum: 19 oktober 2017 - week 42 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 20 oktober Studiedag 21 t/m 29 oktober Herfstvakantie 29 oktober Wintertijd

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

HIJ KOMT, HIJ KOMT...

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Nieuwsbrief 06 Week 47 en 48 18 november t/m 2 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Nieuw spelmateriaal Studiedag Mobiele telefoons Uit de groepen Ingekomen post HIJ KOMT, HIJ KOMT... Afgelopen

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg DE WESTERKIM: WAAR KINDEREN LATEN ZIEN WAT ZE KUNNEN! 5 SEPTEMBER 2018 Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM ALGEMEEN De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Donderdag 13 september 2012

Donderdag 13 september 2012 Donderdag 13 september 2012 Agenda 24 september Studiedag, kinderen vrij 26 september Kinderpostzegels 03 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 15 oktober Start gespreksweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 24 juni Start intekenen eindgesprekken in Digiduif 27 juni Juffen/ meestersdag 28 juni Sluiting intekenen Eindgesprekken in Digiduif 29 juni Rapport

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Maart 2019, Nieuwsbrief 7

Maart 2019, Nieuwsbrief 7 Maart 2019, Nieuwsbrief 7 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, We zitten alweer in de maand Maart. Nog even en de lente dient zich aan. Na de storm van afgelopen dagen zal

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij AGENDA nr. 15 Donderdag 13 april Vrijdag 14 april Maandag 17 april Dinsdag 18 april continurooster en paaslunch goede vrijdag, alle leerlingen vrij 2 e paasdag, alle leerlingen vrij GMR-vergadering JARIG

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 5 Datum: 29 september 2017 - week 39 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 29 september NSA Kickboksen 1 oktober Juf Myriam jarig 2 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06-06-2014

Nieuwsbrief 06-06-2014 VSO Het Mozaïek Almelo Cesar Franckstraat 3 7604 JE ALMELO Telefoon : 088 02 03 700 E-mail : vso-almelo@mozaiektwente.nl Website : www.mozaiektwente.nl Nieuwsbrief 06-06-2014 De Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 16 november 2018 nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Komende week gaat u met de leerkracht in gesprek over de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA WELKOM GEFELICITEERD! Zaandam, 4 september Geachte ouder(s)/verzorger(s),

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA WELKOM GEFELICITEERD! Zaandam, 4 september Geachte ouder(s)/verzorger(s), De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 1 Datum: 4 september 2017 - week 36 www.dewesterkim-zaandam.nl WELKOM Zaandam, 4 september 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wij zijn blij u (weer) welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

@irpost februari 2019

@irpost februari 2019 Agenda 6 feb tuin/pleinochtend 5 & 7 feb adviesgesprekken groep 8 12 feb gemeentelijke finale voorleeswedstrijd 12 feb schoonmaakavond 17 feb Kerk en Schooldienst Beatrixschool 18 & 21 feb oudergesprekken

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 8 december 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Na een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest gevierd te hebben,

Nadere informatie

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding Super schoolkamp!... 1 Finale schoolatletiek... 2 OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding... 2 Bedankt voor uw stem!... 3 Ouderbedankochtend 2.0... 3 Studiedag donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief :

In deze nieuwsbrief : Schooljaar 2018/2019, nieuwsbrief 2 2 november 2018 In deze nieuwsbrief : 1. Informatie-uur werkwijze schoolconcept 2. Vooraankondiging: ouderavond over toetsen 3. Leerlingtevredenheidspeiling 4. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief

De eerste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 Jaargang 9 14-09-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De eerste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 17 september, studiedag (alle kinderen vrij) 18 september,

Nadere informatie

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c obs De Phoenix Week 7-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week zijn alle rapportgesprekken (geweest) en gaan we feestelijk de voorjaarsvakantie in middels de Phoenix talentenjacht. Tijdens de talentenjacht

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Groep 8 op het VO. Faalangst. Agenda mei 2013 april werkelijkheid van volgend jaar. Zo

Groep 8 op het VO. Faalangst. Agenda mei 2013 april werkelijkheid van volgend jaar. Zo Agenda werkelijkheid van volgend jaar. Zo 23 mei: Schoolreisje gaat niet door 23 mei: Gr. 8 vrij 24 mei: Schoolfotograaf voor gr. 8 24 mei: Groep 7 naar Natuurmonumenten 28 mei: Start avondvierdaagse 31

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Lonnebode. Oktober 2017

Lonnebode. Oktober 2017 Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: -Agenda -Thema s Vormingsonderwijs -Vormingsles XL -JPP groep 7 -Inloopavond -Afscheid groep 8 -Verbouwing -Zwangerschapsverlof -Ouderbijdrage -Medezeggenschapsraad Lonnebode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 22 juni 2018

Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Agenda 2 juli Studiemiddag (leerlingen vrij) 3 juli Schoolreis groep 3 t/m 6 (groep 1, 2, 7 en 8 vrij) 4 en 5 juli Portfolio gesprekken 10 juli Schoonmaakavond groep 1 t/m

Nadere informatie

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 4, 19-9-2017 Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Kennismakingsgesprekken Donderdag 21 september

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie