kkkkkkkkkkkkkkkkkkk t Kruisrakkertje kkkkk t Kruisrakkertje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "kkkkkkkkkkkkkkkkkkk t Kruisrakkertje kkkkk t Kruisrakkertje"

Transcriptie

1 kkkkkkkkkkkkkkkkkkk t Kruisrakkertje kkkkk t Kruisrakkertje zomervakantie Mei 2016 Beste ouders/verzorgers Nog even de laatste informatie via deze zomereditie van t Kruisrakkertje, voordat de schooldeuren dichtgaan voor de zomervakantie! Met een terugblik op de activiteiten, leestips tegen de zomerdip en een vooruitblik op de eerste schoolweken van het schooljaar Ik wens u veel leesplezier en vooral een mooie zomer toe! Met vriendelijke groeten, Roelien Reichardt, directeur Terugblik schooljaar Het schooljaar 2016/2017 zit er bijna op, administratief moet er nog wel het één en ander gebeuren voordat een schooljaar kan worden afgesloten. Toch alvast een korte terugblik. Een schooljaar waarin we veel met u in gesprek zijn geweest; niet alleen over de ontwikkeling van uw kind(eren), maar ook over de stappen naar andere schooltijden. In september wordt daarover een keuze gemaakt, dan kunnen ook de nieuwe ouders van groep 1 meedoen in dit proces. Verder zijn er op onderwijskundig gebied zeker weer stappen gezet. We hebben gekozen voor de inzet van Chromebooks vanaf groep 3; de huidige pc s zullen gaandeweg ook vervangen worden door Chromebooks. In het begin van het nieuwe schooljaar krijgt het team ook scholing over de inzet van Google Classroom, waarbij kinderen in een afgeschermde leeromgeving aan de slag kunnen met digitaal lesmateriaal, deels ook op maat klaargezet door de leerkrachten. ParnasSys is nu voor het eerst een volledig schooljaar gebruikt. Steeds meer zaken worden hierin vastgelegd. In het volgend schooljaar krijgt dat een vervolg door het in gebruik nemen van het ouderportaal. Het ouderportaal is een aanvulling op het persoonlijk contact met ouders, géén vervanging daarvan. Na de voorjaarsvakantie is er een proefproject van de methode Alles-in-1 gedaan. Het thema Kleding en sport stond hierbij centraal. Na evaluatie met het team is om diverse redenen toch besloten niet te kiezen voor deze methode. Dat betekent dat de zoektocht naar iets passends voor wereldorientatie wordt voortgezet, een werkgroep is daar al mee gestart. Ook wordt gekeken naar vervanging voor de methode Zin in taal. Voortdurend zijn de leerkrachten bezig om samen met de leerlingen, te werken aan de leerdoelen. Voor rekenen en taal zijn de leerdoelen altijd ook zichtbaar in de klas. Kinderen worden betrokken bij de doelen waaraan gewerkt wordt. Landelijke aandacht is er (terecht) voor de werkdruk in het Primair Onderwijs. Op t Kruisrak ervaren we ook de toegenomen werkdruk; er wordt veel gevraagd van de leerkrachten.

2 Onderwijs is het fundament van onze samenleving, maar de kwaliteit staat onder druk", stelt PO in Actie die vindt dat het beroep van leraar onaantrekkelijker is geworden. Leraren hebben te weinig tijd om lessen voor te bereiden, moeten veel administratie doen en staan voor te grote klassen. Een te hoge werkdruk gecombineerd met een oneerlijk salaris zorgt voor hoog ziekteverzuim, veel uitval van leerkrachten en een onaantrekkelijk perspectief voor studenten. Een fiks lerarentekort dient zich aan en zal voor flinke problemen gaan zorgen als we nu niets doen, zegt de Actiegroep PO in Actie. Het onderwijs is een complexe werkomgeving. Je werkt met mensen, je moet snel kunnen schakelen tussen de leerlingen, hun leervragen en je eigen kennis van de materie, de leerwijze en het gedrag van de leerling. Het is hectisch om al die leerlingen elke dag weer te bedienen. Je voelt dat je tijd moet nemen voor de kinderen, alleen ontbreekt het je daar regelmatig aan. Een andere oorzaak van werkdruk is dat iedereen een mening heeft over het onderwijs: De samenleving, de overheid en ouders die steeds sterker van zich laten horen. Scholen moeten zich meer en meer verantwoorden, maar ook (kritische) ouders te woord staan, zo werd het ergens in één van de vele artikelen uit deze periode verwoord. Al met al moet er nu echt niets gaan gebeuren, aldus PO in Actie. t Kruisrak onderschrijft dit helemaal, evenals de andere scholen van Eemvallei Educatief en ook de collega-scholen in Bunschoten. De prikactie op 27 juni werd alom gesteund, het is nu afwachten hoe het bij de kabinetsformatie verder gaat en wat het nieuwe schooljaar ons gaat brengen. Terugblik activiteiten Het schoolkamp Texel was weer ouderwets gezellig! Ondanks het wat winderige weer is er volop genoten van alle activiteiten. Het schoolreisje voor de andere groepen vond op 13 juni plaats onder prima weersomstandigheden. Er zijn positieve verhalen gemeld over de belevenissen bij Hans en Grietje, de Julianatoren en Hellendoorn. Op woensdag 21 juni was het open huis bij de gymles van groep 3 t/m 8. Ouders konden een kijkje nemen tijdens de les bij Agilitas. En bij elke groep waren er (groot)ouders die van deze mogelijkheid gebruik maakten. Volgend jaar plannen we weer zo n les, dus houd de kalender in de gaten! Op 27 juni begonnen de lessen pas om half 10, in verband met de prikactie van het Primair Onderwijs. Hiermee werd aandacht gevraagd voor de knelpunten in het onderwijs, met het oog op de toekomst van onze kinderen. De slotdag op vrijdag 30 juni was zeer geslaagd. Het was een ontspannen dag waarbij kinderen in gemengde groepen (groep 1 t/m 8 door elkaar) op speurtocht gingen, een bingo speelden en nog andere spelactiviteiten. Dank aan de OR op deze dag, zonder hen is het niet mogelijk om dit voor onze leerlingen te organiseren!

3 Om vast te noteren voor het nieuwe schooljaar: In het nieuwe schooljaar ontvangt u weer een praktische kalender, waarop de activiteiten genoteerd staan. Kijk ook op de online agenda via de website! Maandag 21 augustus 2017 eerste schooldag Wij hopen u allen weer gezond en uitgerust na de zomervakantie terug te zien op maandag 21 augustus. We willen dan met u samen het schooljaar starten door u uit te nodigen op onze inloopochtend.tussen uur staat de koffie klaar op Vogelpad 3 en kunt u uw kind naar de klas brengen. En het is natuurlijk gezellig om met andere ouders weer even bij te praten! U bent welkom. Dinsdag 29 augustus 2017 Op deze avond staat de informatie-avond/ouderavond gepland.! Naast info uit de groepen wordt op deze avond uitleg gegeven over o.a. de start met het ouderportaal van ParnasSys uur` inloop uur uitleg over het programma van groep 1, 3, 5 en uur centrale uitleg in de hal, koffie uur uitleg over het programma van groep 2, 4, 6 en 8 Bieb-ouders gezocht! In het nieuwe schooljaar is er ruimte voor nieuwe bieb-ouders, om te helpen bij Bibliotheek op School op dinsdagmiddag. Aanmelden kan bij collega s Jetty Voois (jettyvoois@kruisrak.nl) of Bea van Laar (beavanlaar@kruisrak.nl). Bij hen kunt u ook meer informatie krijgen over wat dit precies inhoudt. De bibliotheekouders zijn van groot belang bij de praktische ondersteuning van de taal- leesontwikkeling van alle kinderen! Veranderingen op onderwijskundig gebied In het nieuwe schooljaar gaan we van start met een verandering in ons schrijfonderwijs. Na onderzoek vanuit het team is besloten om te gaan starten met het methodisch aanleren en schrijven in blokletters vanaf groep 3. Ook de andere groepen worden hierin meegenomen. Verder starten we na de zomervakantie ook met de invoering van het Ouderportaal van ParnasSys. Het ouderportaal is een middel om ouders meer te betrekken bij de ontwikkeling van hun kind. Het zal echter wel stapsgewijs ingevoerd worden, het is niet zo dat direct alle informatie over uw kind zichtbaar wordt. Op de informatieavond in augustus hoort u daar meer over. Graag een etui! We willen u verzoeken om in het nieuwe schooljaar eigen pennen, stiften e.d. in een etui mee te laten nemen. Dit etui moet uiteraard in een laatje passen! Gelieve dus geen pennenbakken mee te geven. Hartelijk dank voor uw medewerking!

4 Afscheid en welkom We nemen deze week afscheid van alle groep 8-leerlingen. Succes op het voortgezet onderwijs en tot ziens! Verder gaan om diverse redenen kinderen naar een andere school of verhuizen naar een ander land: Demian, Ronja en Kyara, Sara (gr 3), Cahya, Liliani, Mustafa, Halah en Julia Z. Welkom op t Kruisrak aan: Amanda (groep 2) Ahmad (groep 2). En natuurlijk de instromers in groep 1: Besan, Deniz, Luuk, Dunya, Sara, Miray en Giovanni. De zomervakantie 2017 begint donderdag 6 juli om uur voor alle groepen! Zomerlezen met de VakantieBieb! Door te lezen in de zomervakantie houden kinderen hun leesniveau op peil. Blijven lezen in de zomervakantie is daarom belangrijk en dat kan heel goed met de gratis VakantieBieb-app van de Bibliotheek. In de app staat een ruime selectie van digitale kinderboeken (ebooks). Voor ieder kind vanaf zes jaar is wel iets leuks te vinden. Ook voor volwassenen is er genoeg te vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw tablet of smartphone te zetten en de e books te downloaden. Eenmaal gedownload kunt u de boeken offline lezen. Laat de zomer maar komen! De nieuwste versie van de VakantieBieb is van 1 juni t/m 31 augustus beschikbaar in de App Store of Google Play Store. Kijk voor meer informatie op En willen uw kinderen een keer lekker lui in de hangmat luisteren naar een boek, dan biedt de Luisterbieb-app uitkomst. Voor de Luisterbieb-app heeft u wel een lidmaatschapnummer van de bibliotheek nodig, maar voor kinderen tot 18 jaar is dat gratis. Dus ga dan nog even langs bij de bibliotheek! Twee verschillende apps dus voor uren leesplezier in de zomervakantie!!!

5 Leestips tegen de zomerdip! Laat het kind bij voorkeur hardop lezen. Geef zelf het goede voorbeeld en lees ook tijdens de vakantie. Geef complimenten tijdens het lezen. Praat over de verhalen die je met het kind leest. Geef eenvoudiger leesstof als er veel fouten worden gemaakt. De bedoeling is dat het kind blijft oefenen, maar het hoeft in feite geen nieuwe stof te leren: dat gebeurt in groep 4. Zoek de moeilijke letters voor het kind op in het verhaal en lees deze woorden samen hardop. Eventueel kan het kind na afloop van het verhaal de woorden nog eens zelf hardop lezen. Geef het kind de gelegenheid om fouten eerst zelf te herstellen. Geef na een paar seconden evt. een kleine hint en prijs het kind wanneer het lukt om het woord zelf te lezen. Dus: wacht, hint en prijs! In de auto: - Luister naar cd s met verhalen (deze zijn, samen met het leesboek, te leen bij de bibliotheek) - Maak een spel: Nummerbordenspel: van nummerborden letters lezen, deze noteren in een schrift en met de letters een woord maken. Wie heeft het snelst een woord gemaakt? Er kan evt. vooraf een categorie bepaald worden: een dier, eten / drinken,.. Letterbingo: maak een alfabetkaart. Wanneer onderweg een letter gezien wordt, mag je deze op je kaart wegstrepen. Wie heeft als eerste zijn / haar kaart vol. Bingo! Je kunt evt. de minder voorkomende letters (c, q, x) vooraf al doorstrepen, afhankelijk van het land waar je bent. Markeer op een landkaart (ANWB) de plaatsnamen langs de te rijden route. Als je de plaatsen passeert leest het kind deze hardop voor en streept ze weg. Lees regelmatig voor of lees stukken samen hardop (koorlezen) en kies dan boeken en verhalen die je zelf ook leuk vindt. Neem een spelletjesboek met letters mee Vul een vakantierugzak en neem deze mee!

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk t t Kruisrakkertje Kruisrakkertje kkkkkkkkkkkkkkkkkkk december 2017 www.kruisrak.nl Op het moment dat dit geschreven wordt, moet Sinterklaas nog op school arriveren. De kinderen zijn er klaar voor, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in juli 30 juni en 4 juli 10 minuten gesprekken 8 juli Strippenkaartverkoop 11 juli 14.00 uur doordraaimoment voor het nieuwe schooljaar 13 juli

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 3 juni 2016 weeknieuws 35 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 35 31 mei 2016 Geachte ouders, Aanstaande vrijdag organiseren we onze laatste PCBO junior gymochtend van dit schooljaar. Meester Gerrit gaat weer lekker een half uurtje gymmen met de 3 jarige

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie Jaargang 7 nummer 7 18 juli 2019 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265

NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265 de bentetop bentetop@viviani.nl 0591 521 405 NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265 Beste ouders/verzorgers van de kinderen van De Bentetop, Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Nog ruim twee

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 38 4 juli 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Landsmeer, 16 juni 2016

Landsmeer, 16 juni 2016 Landsmeer, 16 juni 2016 Schooljaar 2 0 1 5-2 0 1 6 In deze Weekflits: Wil jij in de Medezeggenschapsraad? Terugkeer Evelien Ouder-/kindgesprekken Grutto en Fuut Zomerlezen met de VakantieBieb! Belangrijke

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 3 juni jeugdarts GGD spreekuur maandag t/m vrijdag 3 t/m 7 juni toetsweek maandag 10 juni 2e Pinksterdag, leerlingen en team zijn vrij woensdag 19 juni sportdag Albatrossen /

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!!

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!! Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, 09-07-2015 Inhoud U leest nu de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Als het goed is, hebt u de schoolkalender

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een naar René Los

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een  naar René Los Nieuwsbrief 27 mei 2016 Woordje vooraf Eind mei lijkt het schooljaar alweer bijna voorbij. Avondvierdaagse en schoolkamp achter de rug, de presentaties van de groepen zijn geweest. Toch staan er nog 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer16, 20 mei 2016 Kalender: 21 mei Finale Schoolatletiek 25 mei Inloopspreekuur CJG gaat deze keer niet door 28 mei verjaardag juf Mascha 30 mei verjaardag Carla 31 mei Start avondvierdaagse,

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 17 juli 2015 Afscheid groep 8 Vandaag was de laatste schooldag van het laatste jaar voor de leerlingen uit

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen,

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen, VAN DE DIRECTIE 20-07-2017 Geachte ouders en beste kinderen, Morgen begint de zomervakantie! Lekker uitrusten na een lange periode van hard werken. Want dat is wat de kinderen en leerkrachten zeker hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: directie@kindcentrum-driemaster.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij Kalender 11-07 Hotdogdag / Wisseluur 12-07 groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij 13-07 Begin zomervakantie t/m 25 aug. 26-08 Eerste schooldag 28-08 Nieuwsbrief Even voorstellen Hallo iedereen,

Nadere informatie

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar #20 1 juli 2016 Bedankt ouders! Als school kunnen we niet zonder de hulp van ouders. We willen alle ouders van harte bedanken voor de geboden hulp dit schooljaar. Of u nu mee bent geweest als begeleider,

Nadere informatie

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 Juni 2014 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door te

Nadere informatie

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Beste ouders, verzorgers Kern 12: de basis is gelegd In deze laatste kern: is de basis voor vlot leren lezen gelegd. Kinderen zijn begonnen met het leren

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Bakenpraatje, 9 juli 2015. Gegevens schooljaar 2015-2016: Vakantierooster 2015/2016

Bakenpraatje, 9 juli 2015. Gegevens schooljaar 2015-2016: Vakantierooster 2015/2016 Bakenpraatje, 9 juli 2015. Gegevens schooljaar 2015-2016: Vakantierooster 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10 Sint middag 04-12 middag Middag voor kerstvakantie 18-12 middag Kerstvakantie 21-12 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 37,

INFO. Jaargang 23, Nummer 37, INFO Jaargang 23, Nummer 37, 20-6-2017 Deze week: Erfgoedproject Het Bruine Goud Maandag 19 juni Bezoek Veenpark gr. 5 t/m 8 Directie s ochtens aanwezig Dinsdag 20 juni Directie aanwezig Woensdag 21 juni

Nadere informatie

Editienummer 10 Juli 2018

Editienummer 10 Juli 2018 Editienummer 10 Juli 2018 Schooljaar 2017-2018 Voorwoord Datum 29 juni 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Achter de schermen 3 De Speelboom 3 English 3 MR-nieuws 4 Fotowedstrijd 5 Zomerlezen 5 Nieuw op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 17 week De volgende Infos verschijnt 19 mei

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 17 week De volgende Infos verschijnt 19 mei INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 17 week 16 2016 De volgende Infos verschijnt 19 mei Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding - Juf Simone zal

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite Jaargang 18 Nummer 17 Di 11 juli 2017 Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite www.cyriacus.nl Deze nieuwsflits bevat de volgende onderwerpen: - Personeel - Schoolbibliotheek

Nadere informatie

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 20 > 21 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Deze keer een nieuwskrant met weinig nieuws

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

24 mei 2017

24 mei 2017 1355 www.clarafabriciusschool.nl 24 mei 2017 3 juni Laatste dag om het schoolreisje te betalen 5 juni 2 e Pinksterdag, alle kinderen zijn vrij 6 juni Podiumochtend groep 3 8 juni Juf Sanne voor het laatst

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 39 Afscheid juf Trudy Na ruim 28 jaar met veel passie werkzaam te zijn geweest op de St. Odulfus, neemt juf Trudy in verband met pensioen afscheid van onze school en van het onderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli Agenda

Nieuwsbrief. Juli Agenda Nieuwsbrief Juli 2017 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 6 juli 17.00-18.00 Meiden groep 7a, 8a, 8b project gewoon

Nadere informatie

Agenda. Schoolafspraak. Nieuwsberichten. 1 juli 2016 - nummer 18 Jaargang 35

Agenda. Schoolafspraak. Nieuwsberichten. 1 juli 2016 - nummer 18 Jaargang 35 1 juli 2016 - nummer 18 Jaargang 35 Agenda 06-07 Inloop van 8.15 uur 8.30 uur 13-07 Kennismaking nieuwe groep om 11.30 uur 15-07 3 e Rapport mee naar huis Schoolafspraak Lege verpakkingen (drinken en knijppakjes)

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8

KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8 Inhoudsopgave: Sanppet Entreetoets groep 7, koningsspelen Ateliermiddagen en tentoonstelling, schoolfotograaf,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Een nieuw schooljaar Op het moment dat u dit leest, zit de eerste schoolweek er bijna op. Het was fijn om de afgelopen dagen velen van u te begroeten!

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 25 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 16 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

8 23 Groep 8 terug van schoolkamp;

8 23 Groep 8 terug van schoolkamp; Maandkalender juni 2017 1 Teamvergadering: 15.45 uur; 16 Kleutergroepen: gym in grote gymzaal; Leerlingen groep 7 en 8 zwemmen, als beloning voor een schooljaar lang brigadieren; Teamuitje na schooltijd;

Nadere informatie

11 juli 2016 nr. 21 S

11 juli 2016 nr. 21 S 11 juli 2016 nr. 21 S Sponsorloop Wat is er hard gelopen voor het goede doel!! Afgelopen vrijdag is aan Iet van Rode Kruis al een cheque overhandigd met het mooie bedrag van 900,-. Iet was er stil van.

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Vakantielezen is leuk!

Vakantielezen is leuk! Vakantielezen is leuk! Kinderen worden betere lezers door Vakantielezen Informatie voor ouders Deze brochure is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland Kinderen die in de vakantie

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij Nieuwsbrief nr. 21 1 juli 2016 Agenda Maandag 4 juli Verplichte 10-minutengesprekken Dinsdag 5 juli MR-vergadering Donderdag 7 juli Verplichte 10-minutengesprekken Vrijdag 8 juli Tweede rapport mee Woensdag

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

MONCHY MAGAZINE 13 JULI MONCHY-DE SPIL Lupinestraat GD Arnhem Tel TERUGKIJKEN. Mail

MONCHY MAGAZINE 13 JULI MONCHY-DE SPIL Lupinestraat GD Arnhem Tel TERUGKIJKEN. Mail MONCHY MAGAZINE 13 JULI 2017 TERUGKIJKEN Vlak voor de vakantie kijken we nog een keertje achterom. In de eerste plaats hebben we afscheid moeten nemen van een aantal kinderen, die ons zeer dierbaar waren.

Nadere informatie

Juffrouw Vicky en juffrouw Joyce Juffrouw Vicky Koevoets en juffrouw Joyce Lodewijks werken vanaf komend schooljaar op basisschool Vinkenbos.

Juffrouw Vicky en juffrouw Joyce Juffrouw Vicky Koevoets en juffrouw Joyce Lodewijks werken vanaf komend schooljaar op basisschool Vinkenbos. Juni 2018 Kalender basisschool Vinkenbos U kunt de schoolkalender van 2018-2019 vanaf zes juli vinden op onze website. De eerste schooldag 20 augustus ontvangt ieder gezin één schoolkalender. Lokaal IKC

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 juni 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 29 Vergadermiddag team Kinderen 12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie