Welkom op school: Lousewies en Lize

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom op school: Lousewies en Lize"

Transcriptie

1 Datum Wie? Wat? 2 okt Allen Studiemiddag, alle leerlingen s middags vrij 3 okt Allen Opening Kinderboekenweek 3 okt. groep 1-2B uur introductie Boekenpret-project Schatje en Scheetje. en ouders 4 okt MR MR-vergadering 5 okt Allen Fietsenkeuring SEEF, iedereen fiets mee!! 10 okt Allen Boekenmarkt BRUNA en eigen verkoop boeken van tot uur 11 okt gr.8 NIO-afname 12 okt Allen Afsluiting Kinderboekenweek 16 okt SMW Vrije inloop SMW van 13:00u tot 15:00u in kleine klasje 18 okt gr. 3-4 Maandafsluiting 19 okt Allen s Middags VRIJ, HERFSTVAKANTIE 29 okt Allen Hoofdluiscontrole 30 okt SMW Vrije inloop SMW van 13:00u tot 15:00u in kleine klasje 30 okt. gr. 7-8 Weerbaarzijndoejezo 6 nov. Allen Nationaal Schoolontbijt, bord en bestek mee naar school brengen. Welkom op school: Lousewies en Lize Kinderboekenweek Kom erbij thema vriendschap Ook dit jaar doen we als school weer mee met de Kinderboekenweek. We willen hiermee het lezen onder kinderen stimuleren en leuke boeken onder de aandacht brengen. Waarom is lezen zo ontzettend belangrijk voor kinderen? -Lezen is goed voor de concentratie van kinderen -Lezen is goed om te ont-stressen (kinderen worden er rustiger van..) -Kinderen die lezen worden toleranter, socialer t.o.v. medeleerlingen -Lezen is goed voor het geheugen en stimuleert de fantasie. -Lezen is goed voor de woordenschat, spelling, begrip: allerlei schoolse vaardigheden verbeteren als leerlingen regelmatig lezen. Kortom: lezen is heel belangrijk voor alle kinderen.

2 Opening Kinderboekenweek Woensdag 3 oktober openen we Kinderboekenweek om 8:30u op het schoolplein. Iedereen is van harte welkom. Boekenmarkt Woensdag 10 oktober is de jaarlijkse boekenmarkt van 12:00u tot 13:00u. Iedereen is welkom om de boekenmarkt te bezoeken. Er zijn nieuwe boeken te koop bij een kraam van Bruna. 10% van deze totale opbrengst mag de school besteden om nieuwe boeken voor de school te kopen. Maar de kinderen mogen ook eigen boeken verkopen. Deze kinderen stallen hun boeken uit op een tafel. De opbrengst is natuurlijk voor de kinderen zelf. Hiermee kunnen ze misschien weer andere mooie boeken kopen. De tweedehandsboeken zijn vaak erg goedkoop. Groep 1 t/m 4 is om 12:00u uit, zij zullen daarna als eerst naar de kraam van Bruna gaan. Vanaf 12:15u zitten ook de kinderen van groep 5 t/m 8 klaar om hun eigen boeken te verkopen. De kinderen uit groep 5 t/m 8 die geen boeken verkopen lopen vanaf 12:15u rond over de boekenmarkt. Let u er op dat u wat wisselgeld meegeeft aan uw kind, als deze van plan is boeken te verkopen? Afsluiting Kinderboekenweek Op 19 oktober sluiten de we Kinderboekenweek gezellig met z n allen af om 11:45u. Ook hier is iedereen van harte welkom. Inmiddels hebben alle groepen al een bezoek gehad van de Bibliotheek met een leuke les over lezen en boeken. In groep 1-2A is het thema Vriendschap gekoppeld aan het Boekenpret-project Schatje en Scheetje. De ouders/verzorgers en kinderen hebben op een interactieve manier kennis gemaakt met het project. De kinderen hebben allemaal het boek Schatje en Scheetje een tijdje mee naar huis gekregen. In groep 1-2 A zal dit project op woensdag 3 oktober worden geïntroduceerd. De ouders/verzorgers hebben hier inmiddels al een uitnodiging voor ontvangen. Tijdens de Kinderboekenweek zullen familieleden uitgenodigd worden om in de klas te komen voorlezen of voorgelezen te worden. In groep 7-8 wordt de landelijke voorleeswedstrijd gehouden. De voorleeskampioen van Buten de Poorte gaat naar de eilandelijke wedstrijd. In alle groepen besteden we aandacht aan lezen en boekpromotie. Maandafsluiting Dit schooljaar zijn we gestart met de maandafsluitingen. Vrijwel elke maand mag een groep aan de hele school laten zien waarover zij aan het werken, waar ze trots op zijn of welke talenten er zijn in de groep. Op deze manier leren kinderen te presenteren voor een groep/publiek. U bent als ouder/verzorger van harte welkom om naar het optreden van uw kind te komen kijken. Groep 5-6 heeft donderdag 27 september het spits afgebeten. Zij hebben diverse optredens verzorgd en alles werd ook door de leerlingen gepresenteerd. Dit heeft groep 5-6 heel leuk gedaan. Er was ook veel publiek aanwezig; opa s, oma s, vaders, moeders en noem maar op. Dat maakt het voor de kinderen nog leuker natuurlijk. 18 oktober zal groep 3-4 de maandafsluiting verzorgen, wij hopen natuurlijk op weer een groot publiek!

3 Fietsenkeuring 5 oktober U heeft het vast al gemerkt, het wordt weer eerder donker s avonds... Daarom is het heel belangrijk om goede verlichting te hebben op de fiets. We willen de kinderen graag de mogelijkheid geven om op een goede fiets, met goedwerkende verlichting, rond te fietsen. Daarom gaan we vrijdag 5 oktober a.s. alle fietsen keuren. We maken hierbij gebruik van een programma van de ANWB, de ANWB Lichtbrigade. We hebben een mooie kist met gereedschap en materiaal gekregen van de ANWB, die we kunnen gebruiken bij eventuele reparaties. Misschien kunt u de fiets thuis al eens bekijken met uw zoon of dochter. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om na deze middag iedereen op een goedgekeurde fiets rond te zien rijden! Denk er aan... de kinderen moeten dus allemaal hun fiets meenemen op deze vrijdag!!! Mike heeft de hoogste zonnebloem van alle SOPOGO scholen! Ook dit jaar hebben weer veel kinderen meegedaan aan de groeiwedstrijd van de vereniging openbaar onderwijs (VOO). De zonnebloemzaadjes zijn deze zomer uitgegroeid tot prachtige planten. De zonnebloem van Mike was 4.55m hoog. Hiermee was hij niet alleen de hoogste van de school, maar bleek hij ook de hoogste zonnebloem te hebben van alle SOPOGO scholen! Gefeliciteerd Mike!! Mike kreeg als beloning een mooie beker en een cadeau. Omdat de zonnebloem van Mike bij opa in de tuin mocht groeien heeft ook opa een oorkonde gekregen. Groep 7-8: Weerbaarzijndoejezo. 30 oktober a.s. doet groep 7-8 mee aan het programma Weerbaarzijndoejezo. Een gastspreker gaat met de kinderen in gesprek over d e keuzes die zij nu en later in het voortgezet onderwijs maken, als het gaat om alcohol, tabak, drugs, gamen en social media.

4 Hoofdluis Jaarlijks krijgt zo'n 10 % van de kinderen in het basisonderwijs hoofdluis. Afgelopen weken was dit ook op Buten de Poorte het geval. Alle kinderen zijn inmiddels behandeld. Op kunt u lezen welke methodes er zijn en welke stappen u moet ondernemen om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Hieronder een samenvatting: Stap 1 - Voorbereiding Kies voor de nat kam methode of voor een antihoofdluismiddel in combinatie met kammen. Zorg dat u de gewenste producten in huis hebt, of haalt. Het is altijd verstandig om preventief een antihoofdluismiddel in huis te hebben. Zorg dat u sowieso ook een luizenkam/netenkam in huis hebt. Controleer het hele gezin. Kam boven een wit vel of de wastafel. Het verschil tussen dode en levende neten is soms moeilijk te zien. Nieuwe (pas gelegde) neten zitten vlakbij de hoofdhuid aan de haren geplakt. Dode (lege) neten groeien mee met het haar en zitten verder van de hoofdhuid verwijderd. Stap 2. - Behandelen Als u voor een antihoofdluismiddel gekozen heeft: Behandel de besmette gezinsleden met het middel, conform de instructies in de bijsluiter of de gebruiksaanwijzing. Behandel niet preventief met middelen tegen hoofdluis! Dit heeft namelijk geen zin en indien chemische producten gebruikt worden, werkt dit resistentie in de hand. Stap 3 - Kammen Kam het haar eerst goed door met een gewone kam. Was het haar met gewone shampoo en spoel het haar uit. Breng vervolgens ruim crèmespoeling in het haar en spoel dit NIET uit. Kam vervolgens alle luizen en neten uit het haar. Lukt het niet de neten in één keer uit te kammen, maak dan het haar nogmaals nat met een mengsel van warm water met azijn, dan laten de neten beter los. U kunt de neten het beste uit het haar verwijderen door de haren met neten weg te knippen, of tussen de nagels de neten van het haar trekken. Om alle haren te kammen zijn ongeveer dertig slagen nodig, dat kost al gauw meer dan vijftien minuten, afhankelijk van het haar. Maak de luizenkam/netenkam na gebruik van elk gezinslid steeds grondig schoon met water en zeep of door de kam 1 minuut in water uit te koken. Stap 4 - informeer je omgeving Waarschuw de school, dan kunnen ook andere ouders weer extra opletten.waarschuw ook de ouders/verzorgers van vriendjes/ vriendinnetjes, een logeetje,sportverenigingen etc. zodat daar ook gecontroleerd kan worden. Stap 5 - Blijf alert Blijf de eerste 2 weken dagelijks kammen!!. Als u opnieuw (levende)hoofdluizen constateert, volgt u het stappenplan opnieuw vanaf stap 1. Blijf na 14 dagen alle gezinsleden één keer per week controleren met een luizenkam/netenkam, zeker zolang er hoofdluis heerst.

5 Schoolschoonmaak U heeft het misschien al gemerkt, maar in de school ruikt alles weer lekker schoon en fris. Een enthousiaste groep ouders heeft de school weer een grondige schoonmaakbeurt gegeven. Natuurlijk komt de WEBEGO elke dag de school schoonmaken, maar zij hebben geen tijd voor een echt goede grote schoonmaak. Omdat we het met z n allen toch wel heel belangrijk vinden dat de kinderen in een schone school verblijven heeft deze groep ouders alle kasten gesopt. De luxaflex, ramen, de plinten, alle hoekjes en gaten hebben ze gehad. Bedankt ouders, namens de kinderen en leerkrachten!! Bij de kleuterklassen staat nog wat materiaal dat graag nog een sopbeurtje krijgt. Als u wilt helpen dit schoon te maken, kunt u materiaal meenemen om thuis te soppen. De kleutertjes zullen hier heel blij mee zijn. Kosteloos materiaal Bedankt voor het inzamelen van het kosteloze materiaal voor het knutselen. We zijn inmiddels goed voorzien van verschillende materialen. Fijn dat er zo goed verzameld is. Op dit moment zouden we nog kurken, blikken en plastic tasjes kunnen gebruiken. Inleveren kan weer bij juf Willemijn. Actie voor Lombok Zoals jullie wellicht gezien hebben is het net in de school inmiddels weer helemaal leeg. De flessen zijn ingeleverd en het geld is geteld. De opbrengst van de flessenactie is 62 euro. Dit is natuurlijk voor de mensen daar al heel veel geld. 4 oktober a.s. gaat onze directeur bestuurder naar het schooltje toe om daar het geld te overhandigen dat door alle SOPOGO-scholen ingezameld is. Het zou mooi zijn als we dan een nog hoger bedrag kunnen meegeven. Wanneer u de school in Lombok nog meer wilt steunen, kunt u aan uw kind een envelopje met geld meegeven naar school. Wij verzamelen dit en en zullen woensdagmiddag het bedrag overhandigen aan onze directeur bestuurder Pieter Verbrugh. Wij, de leerkrachten zullen ook persoonlijk ons steentje bijdragen. Namens de school in Lombok hopen we op uw steun.

6

7 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar Studiemiddag: dinsdagmiddag 2 oktober 2018 Alle kinderen s middags vrij: 19 oktober 2018 Herfstvakantie: maandag 22 oktober 2018 t/m vrijdag 26 oktober 2018 Studiemiddag: dinsdagmiddag 20 november 2018 Alle kinderen s middags vrij: 21 december 2018 Kerstvakantie: maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019 Studiedag: woensdag 30 januari 2019 alle kinderen vrij Alle kinderen s middags vrij: 22 februari 2019 Voorjaarsvakantie: maandag 25 februari 2019 t/m vrijdag 1 maart 2019 Studiemiddag: dinsdagmiddag 5 maart 2019 Studiedag : woensdag 10 april 2019 Koningsspelen: 12 april 2018, alle kinderen s middags vrij Goede vrijdag: vrijdag 19 april 2019 Meivakantie (inclusief Pasen en Koningsdag): maandag 22 april 2019 t/m vrijdag 3 mei 2019 Studiedag: woensdag 29 mei 2019 Hemelvaartsdag (+ opeenvolgende vrijdag): donderdag 30 mei 2019 en vrijdag 31 mei e Pinksterdag: maandag 10 juni 2019 Studiemiddag: dinsdagmiddag 18 juni 2019 Verkort rooster: maandag 15 juli t/m donderdag 18 juli 2019 (Verkort rooster houdt in dat de middag vrij is.) Zomervakantie : vrijdag 19 juli 2019 t/m vrijdag 30 augustus 2019 Met vriendelijke groet, Het team van Buten de Poorte

8

Terra Nigra, school voor Praktijkonderwijs Terra Nigrastraat 5

Terra Nigra, school voor Praktijkonderwijs Terra Nigrastraat 5 16-05-2019 Schooljaar 18-19, editie 16 Terra Nigra, school voor Praktijkonderwijs Terra Nigrastraat 5 AGENDA Beste ouders/verzorgers, 13 t/m 17 mei Toetsweek Fase 1 Meteen na de meivakantie zijn we gestart

Nadere informatie

Hoofdluisprotocol. Januari 2017

Hoofdluisprotocol. Januari 2017 Hoofdluisprotocol Januari 2017 Jaarlijks krijgt zo'n 10 % van de kinderen in het basisonderwijs hoofdluis. Hoofdluis is niet gevaarlijk maar wel lastig. Hoofdluis is vooral een probleem voor de omgeving

Nadere informatie

Jaargang 37, schooljaar Nummer 1 25 augustus Voorwoord

Jaargang 37, schooljaar Nummer 1 25 augustus Voorwoord Jaargang 37, schooljaar 2017-2018 Nummer 1 25 augustus 2017 Voorwoord Laat ik beginnen met mij voor te stellen. Ik ben Mark Privé. Sinds 1 augustus officieel de directeur van IKC De Tjalk. Na zes jaar

Nadere informatie

Luizenprotocol OT6. Algemeen. Taken van de school. Taken van de ouders. Taken van de werkgroep hoofdluizen

Luizenprotocol OT6. Algemeen. Taken van de school. Taken van de ouders. Taken van de werkgroep hoofdluizen Luizenprotocol OT6 Algemeen Hoofdluis is vooral een probleem voor de omgeving vanwege het besmettingsrisico. Met name op scholen, waar veel kinderen / mensen bij elkaar komen kan deze besmetting gemakkelijk

Nadere informatie

Hoofdluis-Protocol Basisschool De Piramide

Hoofdluis-Protocol Basisschool De Piramide Hoofdluis-Protocol Basisschool De Piramide Teneinde het probleem van hoofdluis bij kinderen op de basisschool zo goed mogelijk te lijf te gaan, is op de Piramide al sinds jaren een aantal zeer betrokken

Nadere informatie

Hoofdluisprotocol. Wat te doen bij luis?

Hoofdluisprotocol. Wat te doen bij luis? Hoofdluisprotocol De controles Hoofdluiscontrole gebeurt de maandag direct na de vakantie om 8.30 uur (alleen na de zomervakantie is de controle om 13.15 uur). Wanneer er bij een kind luis/neten geconstateerd

Nadere informatie

OBS De Watermolen Molenwerf 3 1541WR Koog aan de Zaan 075-6352239 info@obsdewatermolen.nl www.obsdewatermolen.nl Twitter @obsdewatermolen Skype

OBS De Watermolen Molenwerf 3 1541WR Koog aan de Zaan 075-6352239 info@obsdewatermolen.nl www.obsdewatermolen.nl Twitter @obsdewatermolen Skype OBS De Watermolen Molenwerf 3 1541WR Koog aan de Zaan 075-6352239 info@obsdewatermolen.nl www.obsdewatermolen.nl Twitter @obsdewatermolen Skype directie.obsdewatermolen Hoofdluis, het kan iedereen overkomen.

Nadere informatie

Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool

Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool Het controleren: 1. De woensdag na elke vakantie wordt het haar van de kinderen op de aanwezigheid van hoofdluis gecontroleerd. 2. De controles worden grondig

Nadere informatie

Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool

Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool Het luizenprotocol van de H.M van Randwijkschool Het controleren: 1. Na elke vakantie vinden er controles plaats in de klassen. Deze worden op de woensdagen gehouden of in overleg met de leerkracht. Als

Nadere informatie

De Tuinen AH Goedereede tel:

De Tuinen AH Goedereede tel: OPENBARE BASISSCHOOL GOEDEREEDE De Tuinen 2 3252 AH Goedereede tel: 0187-492176 - www.butendepoorte.nl - info@butendepoorte.nl Oktober 2017 De maand september is een maand met veel activiteiten geweest.

Nadere informatie

OBS De Watermolen Molenwerf WR Koog aan de Zaan Skype

OBS De Watermolen Molenwerf WR Koog aan de Zaan Skype OBS De Watermolen Molenwerf 3 1541WR Koog aan de Zaan 075-6352239 info@obsdewatermolen.nl www.obsdewatermolen.nl Twitter @obsdewatermolen Skype directie.obsdewatermolen Hoofdluis, het kan iedereen overkomen.

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT S e p t e mb e r 2 0 1 6 Geachte ouders, Voor de maand september zijn de volgende data van belang: - dinsdag 20 september (maandag 12 september is komen te vervallen) Dinsdag

Nadere informatie

Hoofdluisprotocol Geert Groote School 1

Hoofdluisprotocol Geert Groote School 1 Hoofdluisprotocol Geert Groote School 1 januari 2 015 Een moeder die het haar van haar kind kamt (De luizenjacht) circa 1652-1653 Gerard ter Borch 1 Inhoud Doel van dit protocol Over hoofdluis Zelf controleren

Nadere informatie

Jaargang nr februari Voor alle data geldt: Deo Volente

Jaargang nr februari Voor alle data geldt: Deo Volente Nieuwsbrief Pagina 1 van 5 Jaargang 2015 2016- nr. 13-09 februari 2016 - Voor alle data geldt: Deo Volente Lied van de maand Onderstaand leest u het lied van de maand februari dat de leerlingen aanleren.

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 2

Directiekrabbels Nieuwbrief 2 Directiekrabbels Nieuwbrief 2 Beste ouders/verzorgers NT2 groep: Wij werden meteen na de vakantie verrast door de aanmelding van zo n 11 nieuwe leerlingen. Gezien het feit dat deze kinderen minder dan

Nadere informatie

Luizenprotocol. Status: definitief 25 01 2016

Luizenprotocol. Status: definitief 25 01 2016 Luizenprotocol Status: definitief 25 01 2016 Inleiding Vrijwel iedere school wordt wel eens geconfronteerd met luizen. Deze onschadelijke beestjes, die jeuk veroorzaken en door krabben mogelijk kleine

Nadere informatie

Luizencontrole. Kam instructies. Afspraken op Tamim

Luizencontrole. Kam instructies. Afspraken op Tamim Luizencontrole Het woord luizen en het hebben ervan betekent niet smerig en onverzorgd zijn, maar is wel knap lastig en vervelend. Iedereen kan luizen oplopen. Op school controleren vaste moeders kinderen

Nadere informatie

Tussendoor oktober 2018

Tussendoor oktober 2018 Tussendoor oktober 2018 Datum Wie? Wat? ma 1 okt. Ouders Vergadering MR, aanvang 19.00 uur. di 2 okt. Gr. 1 t/m 8 Opening Kinderboekenweek. Thema: Vriendschap. Motto: Kom erbij. do 4 okt. Allen Dierendag.

Nadere informatie

Hoofdluisprotocol Kbs De Horizon (november 2017)

Hoofdluisprotocol Kbs De Horizon (november 2017) Hoofdluisprotocol Kbs De Horizon (november 2017) Hoofdluis is vooral een probleem voor de omgeving vanwege het besmettingsrisico. Met name op scholen, waar veel mensen/kinderen bij elkaar komen kan deze

Nadere informatie

Christelijke School voor Speciaal en Voortgezet Speciaal Onderwijs voor Z.M.L.K. Hoofdluisprotocol

Christelijke School voor Speciaal en Voortgezet Speciaal Onderwijs voor Z.M.L.K. Hoofdluisprotocol Christelijke School voor Speciaal en Voortgezet Speciaal Onderwijs voor Z.M.L.K. Inleiding Hoofdluisprotocol Dit hoofdluisprotocol is gemaakt om de kans op hoofdluisbesmetting zo klein mogelijk te maken.

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 12, Jaargang 26, 3 maart 2016

De Sterrenkijker. Nummer 12, Jaargang 26, 3 maart 2016 De Sterrenkijker Nummer 12, Jaargang 26, 3 maart 2016 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: bs. de Ster. Vrijdag: st.

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout September 2016 tel

Archipelschool Frans Naerebout September 2016 tel Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed We hopen dat iedereen genoten heeft van een fantastische vakantie en we zijn blij dat we alle kinderen mochten ontvangen afgelopen maandag. Voor alle

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Bijlagen: Informatiekalender. Redactie Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief: Bijlagen: Informatiekalender. Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief nr. 1 01-09-2017 Informatiekalender De kop is eraf Informatieavond Gezondheidsonderzoek groep 2 Nieuwe neuzen Typecursus Studiedag Omgekeerde oudergesprekken Hoofdluis

Nadere informatie

Stap 1 Stap 2 Stap 3

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Hoofdluisprotocol Dit hoofdluisprotocol is bedoelt voor de schooldirectie en/of de luizencoördinator van de school. Dit protocol bestaat uit: 1. Stappenplan voor de middelbare school 2. Informatie over

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 3 2018-2019 AGENDA 12 okt: ateliers 15 t/m 19 okt: herfstvakantie 22 okt: studiedag, alle kinderen zijn vrij 24 okt: luizencontrole 26 okt: Bag2school ophaaldag 31 okt: Herfstpad

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

1. INLEIDING HET GEVEN VAN INFORMATIE WERING VAN SCHOOL AANSCHAF LUIZENZAKKEN PROCEDURE OP SCHOOL BIJ EEN

1. INLEIDING HET GEVEN VAN INFORMATIE WERING VAN SCHOOL AANSCHAF LUIZENZAKKEN PROCEDURE OP SCHOOL BIJ EEN 1. INLEIDING...2 2. HET GEVEN VAN INFORMATIE...2 3. WERING VAN SCHOOL....3 4. AANSCHAF LUIZENZAKKEN...3 5. PROCEDURE OP SCHOOL BIJ EEN HOOFDLUISMELDING...3 6. HET AANSTELLEN VAN HOOFDLUISOUDERS...3 7.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Agenda - maandag 2 en dinsdag 3 maart: rapportgesprekken - donderdag 5 maart, 13.30 uur, IKC-voorstelling groep 1-2 (locatie: Antoniusschool Kortenhoef) - vrijdag 6

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2016-2017 nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016 Welkom! De zomervakantie is weer voorbij, het schooljaar

Nadere informatie

Protocol hoofdluis Sterrenschool De Ruimte

Protocol hoofdluis Sterrenschool De Ruimte Protocol hoofdluis Sterrenschool De Ruimte Woord vooraf Op bijna alle kinderopvang en basisscholen is het constateren van hoofdluis bij kinderen een jaarlijks terugkerend probleem. Zo ook op Sterrenschool

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

SJALOOMBERICHT 1040 ma 17 t/m vr 21 april 2017

SJALOOMBERICHT 1040 ma 17 t/m vr 21 april 2017 SJALOOMBERICHT 1040 ma 17 t/m vr 21 april 2017 THEMA: Deze week is het thema : Tien woorden. Aan de hand van onder andere de Bijbelverhalen van Paulus wordt er in de klas gesproken over :liefde, rust,

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 27, 14 november 2016

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 27, 14 november 2016 De Sterrenkijker Nummer 5, Jaargang 27, 14 november 2016 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster, middag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015

Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015 Agenda. 17 okt. t/m 25 okt. Herfstvakantie 28 okt.

Nadere informatie

Geachte ouder(s), Betreft: luizencontrôle.

Geachte ouder(s), Betreft: luizencontrôle. Geachte ouder(s), Betreft: luizencontrôle. Vandaag zijn er bij uw zoon/dochter (dode) neten/hoofdluis geconstateerd door de luizenbrigade. Dit is geen reden geweest om hem/haar op te laten halen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OBS "Roxenisse" Julianaweg AN Melissant Nummer

NIEUWSBRIEF. OBS Roxenisse Julianaweg AN Melissant Nummer NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 5 23-09-2016 Verslag informatie- en ouderavond maandag avond 19 september Verkeer:

Nadere informatie

Hoofdluisprotocol. Dit hoofdluisprotocol is grotendeels gebaseerd op informatie van:

Hoofdluisprotocol. Dit hoofdluisprotocol is grotendeels gebaseerd op informatie van: Hoofdluisprotocol Dit hoofdluisprotocol is grotendeels gebaseerd op informatie van: www.landelijksteunpunthoofdluis.nl november 2014 Inhoud: Blz. Algemeen. 3 Planning controles. 3 School Coördinator Hoofdluis.

Nadere informatie

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5 Hoofdluisprotocol Dit hoofdluisprotocol is bedoelt voor de schooldirectie en/of de luizencoördinator van de school. Dit protocol bestaat uit: 1. Stappenplan voor de basisschool 2. Informatie over hoofdluis

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Protocol hoofdluiscontrole

Protocol hoofdluiscontrole Protocol hoofdluiscontrole Alle ouders weten via de schoolgids, dat hoofdluiscontrole bij onze school hoort en dus verplicht is. Als ouders bezwaren hebben kunnen zij contact opnemen met de directeur.

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

SJALOOMBERICHT 1040 ma 1 t/m do 4 mei 2017

SJALOOMBERICHT 1040 ma 1 t/m do 4 mei 2017 SJALOOMBERICHT 1040 ma 1 t/m do 4 mei 2017 THEMA: We gaan verder met het thema : Tien woorden. Aan de hand van onder andere de Bijbelverhalen van Paulus wordt er nu in de klas gesproken over :respect,

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

PROTOCOL HOOFDLUISBESTRIJDING DE HOLTBANCK 2015

PROTOCOL HOOFDLUISBESTRIJDING DE HOLTBANCK 2015 1 1. Inleiding PROTOCOL HOOFDLUISBESTRIJDING DE HOLTBANCK 2015 2. Hoofdluis 2.1 Informatie over de hoofdluis 2.2 Hoe krijg je hoofdluis 2.3 Hoe ontdek je hoofdluis 3. 5-Stappenplan 4. Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wat gaat er in deze fase nog gebeuren? U ziet: er is al veel gerealiseerd, maar er komt ook nog het één en ander...

Nieuwsbrief. Wat gaat er in deze fase nog gebeuren? U ziet: er is al veel gerealiseerd, maar er komt ook nog het één en ander... Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 05 nov. 2016 Schoolplein renovatie Na twee weken hard werken ziet het schoolplein aan de voorkant en zijkant van het gebouw er inmiddels heel anders uit wat een verschil!!

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie.

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie. WEEKBULLETIN Week 39 Belangrijke data sept./okt: Vrij 30/09: groep1/2b vrij Woe 05/10: maandviering 08.40 uur Vrij 07/10: groep 1/2A vrij Woe 12/10: kinderboekenmarkt / ruilbeurs Vrij 14/10: groep 1/2B

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar 5 oktober, dag van de leraar Bedankt! Afgelopen week stonden er veel buitenschoolse activiteiten gepland voor onze school. Zonder de hulp van ouders en anderen familieleden konden wij niet deelnemen aan

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Hoofdluis bestrijden. het Uitkijck hoofdluis handboek, juli 2012

Hoofdluis bestrijden. het Uitkijck hoofdluis handboek, juli 2012 Hoofdluis bestrijden het Uitkijck hoofdluis handboek, juli 2012 Coördinator vanuit school Coördinator vanuit de oudergroep : Cora Wolswijk. : Inge Kromhout. In dit handboek leest u wat de werkwijze is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018

Nieuwsbrief Oktober 2018 Nieuwsbrief Oktober 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Maandag 8 oktober, opening Kinderboekenweek. Vrijdag 12 oktober, boekenmarkt van 12.00 uur tot 13.00 uur in de speelzaal.

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwe jaarsreceptie

Nieuwe jaarsreceptie H E T O U D E R I N F O R M A T I E B U L L E T I N 5 sep tember 201 4 Nummer 3 Agenda Di 9 sept Woe 10 sept Do 11 sept Di 16 sept Woe 1 okt Do 2 okt Nieuwe jaarsreceptie 19.30 u MR vergadering Studiedag

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 12 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 12 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 12 oktober 2017 2017-2018 Interessante informatie: 16 t/m 20 okt. Herfst - vakantie 30 okt. Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019

Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019 Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019 Herfst, herfst, wat heb je te koop? Duizend kilo bladeren op een hoop. Zakken vol met wind. Ja m n kind. k Weet niet of jij dat aardig vindt. Herfst, herfst,

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 12 februari 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694

2152 BE Nieuw-Vennep 12 februari 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 12 februari 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: maandag 15 februari rapporten gaan mee naar huis

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender maandag dindag woensdag donderdag vrijdag zaterdag-zondag week 35 week 34 week 33 week 32 6 7 8 9 10 11 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 Einde zomervakantie 27 28 29 30 31 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Onderbouw: uur Bovenbouw: uur Start schooljaar : 8.20 uur. Fietsdag, dus op de fiets naar school als het even kan

Onderbouw: uur Bovenbouw: uur Start schooljaar : 8.20 uur. Fietsdag, dus op de fiets naar school als het even kan Vrijdag 14 juli 2017 week 28 A GENDA Vrij 21 juli Ma 4 sept Elke vrijdag Zomervakantie. Onderbouw: 12.00 uur Bovenbouw: 14.45 uur Start schooljaar 2017-2018: 8.20 uur Fietsdag, dus op de fiets naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Zomervakantie. Zomervakantie. Zomervakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Zomervakantie. Zomervakantie. Zomervakantie aug 06 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 8 9 0 Eerste schooldag 3 4 5 6 SEEF groep -4, groep 3-4 fiets meenemen 7 8 9 30 3 sep 06 Start inschrijving voorleeswedstrijd 0:30-:00: School Maatschappelijk Werk 7:00-9:00:

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 week 1 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole week 2 1 2 3 4 5 6 7 september 2014

Nadere informatie

BESTRIJDING HOOFDLUIS

BESTRIJDING HOOFDLUIS BESTRIJDING HOOFDLUIS Inhoud map: Protocol bestrijding hoofdluis Praktische tips voor de bestrijding van hoofdluis Brief no. 1 constatering hoofdluis Brief no. 2 constatering neten/luis bij hercontrole

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie