WEEKBRIEF WEEK juni t/m 18 juni Nieuws van uit de school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKBRIEF WEEK juni t/m 18 juni Nieuws van uit de school"

Transcriptie

1 WEEKBRIEF WEEK juni t/m 18 juni 2017 Nieuws van uit de school Schooljaar 2017/2018 groepsindeling groepen. Volgend schooljaar zal De Kiem gaan werken met 9 groepen. Wij starten met 3 combi-groepen; 2 groepen 1/2 en 1 groep 2/3. Ook hebben wij een homogene groep 3. Verder hebben wij van alle daaropvolgende leerjaren 1 homogene groep. Volgende week vrijdag maken wij bekend uit hoeveel kinderen de groepen bestaan en welke leraar of leraren de groepen zullen draaien. Voor de ouders van de groep 2/3 is er een informatieavond gepland op 27 juni. (de uitnodiging volgt). Wij organiseren deze avond omdat een combi-groep 2/3 niet een bekend fenomeen is op De Kiem en wij u als ouders op deze manier willen informeren over de opzet en werkwijze van de groep. Voor de ouders van de andere groepen zal er geen informatieavond georganiseerd gaan worden. In het nieuwe schooljaar starten wij met de startgesprekken (ouders en de leraren). Tevens organiseren wij een ouderavond media oktober in samenwerking met de opvang. U zult daar later nog over geïnformeerd worden. Verjaardagen 12 juni Anouk Warmerdam 1-2b 13 juni Anouk Tuinenbreijer 7 15 juni Lara Huszar 8b 16 juni Yari Zuydervliet 1-2b 17 juni Celeste Dissevelt 3 17 juni Imke Susan 4 18 juni Bente van der Voet 8b Van Harte Gefeliciteerd!

2 Nieuws van uit de school Nieuws over de feestdag: Dinsdag 20 juni vieren we feest op school, we hebben deze dag een continurooster. Alle kinderen worden gewoon om half 9 op school verwacht, we lunchen allemaal op school en om uur is iedereen weer vrij. We hebben de BSO op de hoogte gesteld, de kinderen die anders ook naar de BSO gaan, worden daar om uur verwacht. De kinderen hoeven deze dag géén eten of drinken mee te nemen, alles wordt verzorgd, zowel de lunch als het ochtend-tussendoortje. In de ochtend gaan we met de kinderen een speurtocht lopen rond de school, een vossenjacht. Voor deze speurtocht zoeken we nog ouders, opa s of oma s die ons daarmee willen helpen. Het ochtendprogramma is van 9.00 uur tot uur dus we zoeken hulp tot half 1. Wie o wie wil ons hierbij helpen? U kunt u opgeven: FabiolaBakker@ssba.net. Alvast heel erg bedankt! Femke, Karin en Fabiola.

3 Groep 1-2a Groepsinformatie - 12 juni, avond ouderbetrokkenheid. -20 juni schoolfeest, hele school viert feest. -26 juni studiedag, de kinderen zijn vrij. De letter van de week is de w ( geen wee, maar wu met een bijna onhoorbare u) De kinderen mogen een voorwerp meenemen dat begint met deze letter. Het is vandaag spelletjesochtend. De kinderen mogen een gezelschapsspel meenemen. Ouders die kunnen helpen van uur zijn van harte welkom. Het is fruitdag. De kinderen kunnen hun boekje ruilen. Groep 1-2b - 12 juni, avond ouderbetrokkenheid. -20 juni schoolfeest, hele school viert feest. -26 juni studiedag, de kinderen zijn vrij. De letter van de week is de w ( geen wee, maar wu met een bijna onhoorbare u) De kinderen mogen een voorwerp meenemen dat begint met deze letter. Het is vandaag spelletjesochtend. De kinderen mogen een gezelschapsspel meenemen. Ouders die kunnen helpen van uur zijn van harte welkom. Het is fruitdag. De kinderen kunnen hun boekje ruilen. Groep 1-2c - 12 juni, avond ouderbetrokkenheid. -20 juni schoolfeest, hele school viert feest. -26 juni studiedag, de kinderen zijn vrij. De letter van de week is de w ( geen wee, maar wu met een bijna onhoorbare u) De kinderen mogen een voorwerp meenemen dat begint met deze letter.

4 Het is vandaag spelletjesochtend. De kinderen mogen een gezelschapsspel meenemen. Ouders die kunnen helpen van uur zijn van harte welkom. Het is fruitdag. De kinderen kunnen hun boekje ruilen. Juf Brenda is er vandaag. Groep 3 Klassendienst Karim en Nathan -12 juni avond ouderbetrokkenheid -20 juni schoolfeest, hele school -21 juni groep 3 gaat naar het museum van volkenkunde -26 juni studiedag, hele school - 30 juni 3 e rapport Vandaag starten we met Cito begrijpend lezen deel 1. We gaan vandaag gymmen. Cito begrijpend lezen deel 2 Fruitdag Denk aan de gymkleren Groep 4 Voor in de agenda - 12 juni: ouderavond ouderbetrokkenheid - 30 juni 3 e rapport Cito We ronden deze week cito rekenen en cito spelling af. Vandaag staat juf Marije voor de groep

5 Groep 5 Voor in de agenda - 16 juni toets Meander thema 4-30 juni 3 e rapport Klassendienst Bjorn en Coen Datamuur We hebben deze week met elkaar gemiddeld 60 woorden gelezen. We zijn vooruit gegaan, maar het moet beter kunnen. Oefen thuis extra goed. We hebben nog 1 week om ons doel te halen. Ons doel is om 90 woorden gemiddeld te lezen. Cito eind toetsen Maandag en dinsdag maken we de cito spelling en we gaan verder met technisch lezen. Rapport Graag allemaal je rapport inleveren. - Juf Natascha is de hele week aanwezig. - We gaan vandaag weer tafeldiploma s afnemen. - Vergeet je gymspullen niet. - Vergeet je gymspullen niet. - Reava en Imke hebben hun actualiteitsbeurt. - Abby en Mart hebben hun spreekbeurt. - Toets Meander thema 4 Groep 6-13 juni Excursie naar Naktuinbouw ( ) - 30 juni 3 e rapport (zorg dat je rapport op school is!!) - 4 juli Bezoek van Naktuinbouw (keuring plantjes) Rapport Ik mis nog een paar rapporten. Graag inleveren! We maken deze week de citotoets rekenen. - juf Andrea is de hele week aanwezig. - Vanavond is de avond voor ouderbetrokkenheid. U komt toch ook?? - Kate en Rosalie houden vandaag hun spreekbeurt.

6 - Denk aan je gymspullen. - We hebben vanmiddag een excursie bij Naktuinbouw. Dit zal de hele middag duren. Zijn er nog ouders die met ons mee willen deze middag? We gaan op de fiets. Dus alle kinderen moeten zorgen dat ze op de fiets naar school komen!! - Vandaag staat juf Leonie voor de groep. - Denk aan je gymspullen. - Jesper, Kean, Simon en Roemer houden vandaag hun spreekbeurt. Groep 7-12 juni: avond ouderbetrokkenheid -15 juni polderfietstocht; fietst u mee? - 16 juni: toets Engels -29 juni: spelling toets blok 7 let op de tremawoorden(drieën) leenwoorden(soap) koppelteken(tv-toestel), s-woorden meervoud(hobby s) Juf Leonie is er niet, juf Ellen staat voor de klas. Fruitdag. Vergeet je gymspullen niet! Vanmiddag fietsen we de poldertocht. Deze tocht wordt door alle groepen 7 van de SSBA gefietst. We vertrekken om vanaf school en de planning is om weer op school aan te komen. Je zou de rit ook in groepjes kunnen fietsen maar er hebben zich nog geen ouders opgegeven, ik kan het ook prima in één grote groep doen. Mocht u wel mee willen, laat het weten via de mial! Vandaag is er geen gym. Wel huiswerk; de tweede blz redactiesommen en de tweede bladzijde van de werkwoordspelling. Ook is de toets Engels. Groep 8a Groep 8b Musical De teksten zitten er aardig in bij de meesten, het decor is geplaatst en wordt komende week mooier gemaakt. De kinderen zijn kleding en attributen voor hun rol aan het verzamelen en bewaren die in een boodschappenkrat in de klas. Alle kinderen moeten daarom een eigen kratje mee naar school nemen.

7 Beloningsmunten Cito-Eindtoets Op basis van het schooladvies en de uitslag van de Cito-toets, konden de kinderen munten verdienen als ze een score hebben gehaald die op of boven hun advies ligt. Zo hebben de leerlingen gezamenlijk 125 munten weten te verdienen, waarmee ze leuke zelfbedachte activiteiten kunnen kopen voor de hele groep. Ze hebben in elk geval gekozen voor een filmmiddag op school, verstoppertje spelen in de school en ze gaan nog kiezen voor een dag naar Jumpin óf het Klimbos die keuze moet nog definitief gemaakt worden. Voor in de agenda 19 juni Herkansing toets verkeer 20 juni Schoolfeest 26 juni Studiedag 29, 30 juni Musical groep 8 om 10.15u en 20u 30 juni 3 e rapport + Musical groep 8 om 10.15u 20u Musicalavond voor ouders groep 8 + Afscheidsavond 05 juli Laatste schooldag groep 8, om 12u worden de groep 8-ers uitgezwaaid Zomervakantie :) -Er is een inval-leerkracht vandaag: José de Coo. -Informatieavond ouderbetrokkenheid -Vanmorgen maken de kinderen in kleine groepjes een heerlijke high tea klaar met juf Paula in het kookcafé, vanmiddag gaan we daar met heel groep 8 van smikkelen. - -EHBO-examen! Je krijgt 20 vragen over de theorie en een stuk praktijk. Zorg dat je de belangrijke onderwerpen kent, zie het blad wat Ida hiervoor gemaakt heeft. Succes allemaal! -Gym van juf Dorien in de middag. -Laatste kans lever je rapport in bij de leerkracht als je dat nog niet gedaan hebt.

WEEKBRIEF WEEK 23 5 juni t/m 11 juni Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 23 5 juni t/m 11 juni Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 23 5 juni t/m 11 juni 2017 Nieuws van uit de school Beste ouders, Bij deze weekbrief ontvangt u de uitslag van het onderzoek naar het draagvlak voor alternatieve lestijden, zie de bijlage.

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 19 8 mei t/m 14 mei Nieuws van uit de school. Ouderbetrokkenheid

WEEKBRIEF WEEK 19 8 mei t/m 14 mei Nieuws van uit de school. Ouderbetrokkenheid WEEKBRIEF WEEK 19 8 mei t/m 14 mei 2017 Nieuws van uit de school Ouderbetrokkenheid Houd maandag 12 juni van 19.30u tot 22.00u vrij voor de ouderavond over ouderbetrokkenheid. Want we willen graag samen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 23 4 juni t/m 10 juni Nieuws van uit SSBA

WEEKBRIEF WEEK 23 4 juni t/m 10 juni Nieuws van uit SSBA WEEKBRIEF WEEK 23 4 juni t/m 10 juni 2018 Geachte Ouders en/of Verzorgers, Nieuws van uit SSBA De ouders die de tevredenheidspeiling ingevuld hebben willen we graag bedanken. Bij het uitzetten van het

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK sept. t/m 1 okt Nieuws van uit de school. Ouderbetrokkenheid

WEEKBRIEF WEEK sept. t/m 1 okt Nieuws van uit de school. Ouderbetrokkenheid WEEKBRIEF WEEK 39 25 sept. t/m 1 okt. 2017 Nieuws van uit de school Ouderbetrokkenheid Programma ouderavond dinsdag 26 september van 19.00u tot 22.00u *opening door Marjan *kort moment van opfrissen vd

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 4 23 jan. t/m 29 jan Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 4 23 jan. t/m 29 jan Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 4 23 jan. t/m 29 jan. 2017 Nieuws van uit de school Samenwerking dag 3 februari. Hierbij nog een laatste oproep aan u ouders, of u aanwezig kunt zijn bij De Samenwerkingsdag Ouderbetrokkenheid.

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 27 mei Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 27 mei Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 21 21 mei t/m 27 mei 2018 Nieuws van uit de school Schoolfoto s Dit jaar zijn de schoolfoto s digitaal te bestellen. Deze week hebben alle kinderen een kaartje met hun foto en uitleg over

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 3 juni Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 3 juni Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 22 28 mei t/m 3 juni 2018 Nieuws van uit de school Een heerlijke zonnige dag! Afgelopen woensdag heeft het praktisch verkeersexamen voor de leerlingen van groep 7 plaatsgevonden. We hebben

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 41 9 okt. t/m 15 okt Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 41 9 okt. t/m 15 okt Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 41 9 okt. t/m 15 okt. 2017 Kinderboekenweek: Boekenmarkt 12 oktober Nieuws van uit de school De Kinderboekenweek is dit jaar van 4 t/m 15 oktober en het thema is gruwelijk eng. We hebben

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 29 sept.

Weekbrief sept./m 29 sept. Weekbrief 39 23 sept./m 29 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, De feestweek is weer begonnen, dus er zijn allemaal

Nadere informatie

Weekbrief jun t/m 30 jun

Weekbrief jun t/m 30 jun Weekbrief 26 24 jun t/m 30 jun Nieuws vanuit het onderwijs Update Ouderbetrokkenheid 3.0 We zijn goed op weg met het traject Ouderbetrokkenheid 3.0. Hieronder vindt U een overzicht van wat er inmiddels

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 41 7 okt. t/m 13 okt.

Weekbrief 41 7 okt. t/m 13 okt. Weekbrief 41 7 okt. t/m 13 okt. Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Vorige week is officieel de herfst ingegaan. En dat hebben

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 17 mrt

Weekbrief mrt t/m 17 mrt Weekbrief 11 11 mrt t/m 17 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes en Fuutjes De lente is in aantocht en soms genieten we al van prachtig

Nadere informatie

Weekbrief 5 28 jan t/m 3 feb

Weekbrief 5 28 jan t/m 3 feb Weekbrief 5 28 jan t/m 3 feb Nieuws vanuit het onderwijs Beste ouders, Op maandagochtend van 8.30 tot 9.15 is onze bibliotheek geopend door de inzet van een ouder. Zij heeft een andere baan waardoor dit

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 14 4 apr. t/m 10 apr Nieuws vanuit de school

WEEKBRIEF WEEK 14 4 apr. t/m 10 apr Nieuws vanuit de school WEEKBRIEF WEEK 14 4 apr. t/m 10 apr. 2016 Nieuws vanuit de school Schoolvoetbal Afgelopen woensdag was er schoolvoetbal voor groep 8. Trots mag ik u mededelen dat de kinderen van groep 8 met 3 bekers terug

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK apr. t/m 22 apr Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK apr. t/m 22 apr Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 16 16 apr. t/m 22 apr. 2018 Nieuws van uit de school Veiligheid voor onze kinderen. Regelmatig spreken ouders mij aan over de veiligheid rondom de breng- en haalmomenten bij school. Vooralsnog

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 22 sept.

Weekbrief sept./m 22 sept. Weekbrief 38 16 sept./m 22 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Studiedagen 2019-2020 Hierbij nogmaals de studiedagen voor het komende schooljaar. Donderdag 19-09-2019 Maandag 11-11-2019 Dinsdag 12-11-2019

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Weekbrief dec. t/m 23 dec.

Weekbrief dec. t/m 23 dec. Weekbrief 51 17 dec. t/m 23 dec. Nieuws vanuit het onderwijs Personeel; Groep 1 - Vanaf 07-01 wordt ons team uitgebreid met een nieuwe leerkracht voor groep 1. Lydia Zeijlemaker. Lydia is op maandag en

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 45 6 nov. t/m 12 nov Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 45 6 nov. t/m 12 nov Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 45 6 nov. t/m 12 nov. 2017 Nieuws van uit de school Workshopavond 22 november op Kaskade Woensdag 22 november is er op Kaskade opvang en onderwijs een avond met voorlichting over veel verschillende

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK nov. t/m 19 nov Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK nov. t/m 19 nov Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 46 13 nov. t/m 19 nov. 2017 Nieuws van uit de school Ict op de kiem De afgelopen jaren is er achter de schermen veel overleg geweest over de inzet van computers en digitale leermiddelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbrief 40 1 okt t/m 7 okt

Weekbrief 40 1 okt t/m 7 okt Weekbrief 40 1 okt t/m 7 okt Nieuws vanuit Kaskade Wijziging keuzemenu telefoon Komende week zal het keuzemenu van ons telefoonnummer verwijderd worden. Voor zowel de opvang als het onderwijs kan er naar

Nadere informatie

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes en Fuutjes Opvang 2-4 jaar 2-4 groepen; de Bevers, Otters, Guppies

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 10 5 mrt. t/m 11 mrt Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 10 5 mrt. t/m 11 mrt Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 10 5 mrt. t/m 11 mrt. 2018 Nieuws van uit de school Schoenendozen Edukans Hoe is het met alle ingeleverde schoenendozen afgelopen? Afgelopen maanden zijn honderden vrijwilligers bezig geweest

Nadere informatie

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen Weekbrief 2 februari 2015 Algemene mededelingen Aanvullen schoolbieb/leeslokaal Een wens van onze school is een fijne schoolbieb/leeslokaal. Een bieb met een flinke kinderboekencollectie en mooie presentatiematerialen.

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 20 mei Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 20 mei Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 20 14 mei t/m 20 mei 2018 Nieuws van uit de school Ouderportaal In het ouderportaal kon u eerder de verjaardagen van de kinderen uit de groep van uw eigen kind zien. Wegens Wet op de Privacy

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK mrt. t/m 25 mrt Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK mrt. t/m 25 mrt Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 12 19 mrt. t/m 25 mrt. 2018 Nieuws van uit de school Denkt u nog aan het invullen van de oudertevredenheidspeiling? U kunt hem dit weekend nog invullen. Personeel; Met ingang van 05 maart

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Weekbrief 10 4 mrt t/m 10 mrt

Weekbrief 10 4 mrt t/m 10 mrt Weekbrief 10 4 mrt t/m 10 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Landelijke stakingsdag Op 15 maart a.s. is een landelijke stakingsdag voor het onderwijs aangekondigd. Zoals uit het laatste bericht van SSBA is

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 40 2 okt. t/m 8 okt. 2017 Nieuws van uit de school Geachte ouders, In het voorjaar van 2017 heeft de GMR van SSBA uw mening gevraagd m.b.t. de mogelijke invoering van andere schooltijden

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Weekbrief nov.t/m 18 nov.

Weekbrief nov.t/m 18 nov. Weekbrief 46 12 nov.t/m 18 nov. Nieuws vanuit het onderwijs Edukans Schoenmaatjes: van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau Dit najaar doet De Kiem weer mee met de actie Schoenmaatjes. Dit is

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 14 2 apr. t/m 8 apr Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 14 2 apr. t/m 8 apr Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 14 2 apr. t/m 8 apr. 2018 Nieuws van uit de school Afscheid meester Walter Na ruim tien jaar werken op de Mariaschool en Kiem is het moment aangebroken dat ik mijn vleugels ga uitslaan.

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 28 9 juli t/m 15 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 28 9 juli t/m 15 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 28 9 juli t/m 15 juli 2018 Nieuws van uit de school Informatie nieuw schooljaar Deze weekbrief is voor dit schooljaar alweer de laatste. De weekbrief voor de eerste week van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Informatieboekje bovenbouw

Informatieboekje bovenbouw Informatieboekje bovenbouw Voor ouders en kinderen uit de bovenbouw. INHOUD Inleiding... 3 Agenda... 3 Toetsrooster... 5 Reguliere toetsen.... 5 Wereldoriëntatie:... 5 Taal, rekenen en Engels:... 5 Boekverslag/

Nadere informatie

JAARKALENDER ouders

JAARKALENDER ouders JAARKALENDER 2016-2017 ouders Augustus 2016 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith jarig 4 5 6 32 8 9 10 11 12 13 33 15 16 17 18 19 20 34 23

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK okt. t/m 5 nov Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK okt. t/m 5 nov Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 44 30 okt. t/m 5 nov. 2017 Nieuws van uit de school Na een lange periode van onderzoek meer zicht op nieuwe huisvesting SSBA-scholen De gemeenteraad Kaag en Braassem gaat binnenkort een

Nadere informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie Informatie groep 6 Algemene informatie Methodes in groep 6: Bijbelse Geschiedenis: Kind op maandag Rekenen: Wereld in getallen Onderdelen: - Delen en vermenigvuldigen - Optellen en aftrekken met grote

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Groepsgids Groepen 6/7 en 7-8

Groepsgids Groepen 6/7 en 7-8 Groepsgids 2018-2019 Groepen 6/7 en 7-8 Wie werken er in de groepen 6/7 en 7/8: Monique van Gemert Annelore den Biggelaar Anouk Gerritsen Marijn Schraa m.vangemert@dezonnepoort.nl a.denbiggelaar@dezonnepoort.nl

Nadere informatie

Informatie-avond. groep 8 Schooljaar 2015-2016

Informatie-avond. groep 8 Schooljaar 2015-2016 Informatie-avond groep 8 Schooljaar 2015-2016 Afspraken Klassenouder/Luizenouder Social Media Huiswerk Gip-model/planner Pilot Wereldoriëntatie Nieuwe methodes Excursies Musical Schoolkamp Cito-toetsen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK nov. t/m 26 nov Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK nov. t/m 26 nov Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 47 20 nov. t/m 26 nov. 2017 Nieuws van uit de school Onderwerp: update voortgang werkgroep andere schooltijden SSBA. Geachte ouders en medewerkers, In de vorige update rondom het onderzoek

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 25, 16 t/m 22 juni 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 25, 16 t/m 22 juni 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 25, 16 t/m 22 juni 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data: Maandag 17 juni: koffiemoment Til. Maandag 17 juni NNO Oosterpoort

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 37:01.07.2016 Belangrijke data: 4 juli 19.30 u MR 6 juli Jeugdcongres groep 7 (Nathalie v.d Doelen) 12 en 14 juli Ouderavond 13 juli Musical groep

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Groepsgids. Groep 5/6

Groepsgids. Groep 5/6 Groepsgids Groep 5/6 Wie werken er in de groepen 5-6: Jessica van Kempen Simon van Nieuwland Marijn Schraa j.vankempen@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl m.schraa@dezonnepoort.nl De Boomhut

Nadere informatie

Informatie groep 7. Algemene informatie

Informatie groep 7. Algemene informatie Informatie groep 7 Algemene informatie Inleiding: In groep 7 wordt nadrukkelijk gewerkt aan de voorbereiding op het Voortgezet Onderwijs. Dit betekent dat we de kinderen steeds een beetje meer verantwoording

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep leraar Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Groepsinformatie 3. Extra dit jaar 4. Huiswerk 5. Leerstofaanbod 6. LVS 7. Overige informatie 1. Inleiding

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES 1843 JS Grootschermer 0299-671378 Agenda Vrijdag 12 juli Laatste schooldag, kinderen 12 uur vrij. Maandag 26 augustus Eerste schooldag. De kinderen mogen

Nadere informatie

Informatie Groep 8. Bs D e Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen

Informatie Groep 8. Bs D e Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Informatie Groep 8 Bs D e Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Groep 8 informatie 3. Extra dit jaar 4. Huiswerk 5. Centrale eindtoets (cito) 6. Voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 3. Weekbrief Autoloze schooldag groot succes!

Paulus-Weekbrief 3. Weekbrief Autoloze schooldag groot succes! Paulus-Weekbrief 3 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2015-2016 Week 38 Weekbrief 23-09-2016

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie