NIEUW! Robinair digitale manometers Een absolute must-have voor elke monteur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUW! Robinair digitale manometers Een absolute must-have voor elke monteur"

Transcriptie

1 Nummer 4, oktober 2008 In deze uitgave P1 P2 Nieuwe Robinair digitale manometers Nieuwe producten MHI KX serie NIEUW! Robinair digitale manometers Een absolute must-have voor elke monteur De nieuwe Robinair digitale manometers, lage druk RA 11910E en hoge druk RA 11920E, zijn de nieuwste koeltechnische service gereedschappen van Robinair. Deze manometers geven de druk aan en gelijktijdig de bijbehorende temperatuur voor maar liefst 17 gangbare koudemiddelen. Elke manometer is door een eigen gekleurde rubberen ring beschermd. De manometers worden door interne batterijen van stroom voorzien, die een levensduur hebben van ca. 150 uur. Ze bieden een grote nauwkeurigheid en zijn beschermd tegen overdruk. Daarnaast zijn ze licht en compact. Heel handig is dat alle gegevens op een groot verlicht LCD-scherm gemakkelijk af te lezen zijn. Uw voordelen - Digitale aflezing beter afleesbaar dan de reguliere analoge meters. - Rubberen bescherming voorkomt schade aan de meter. - Data van 17 koudemiddelen in één manometer. - De opvolgers van R22, zoals R422A en R422D zijn zelfs al opgenomen. - Eenvoudige bediening. - In donkere ruimtes zijn gegevens goed leesbaar door verlicht LCD scherm. - Het voorkomen van een defecte lage druk manometer bij een te hoge druk. Lage druk meter RA 11910E Hoge druk meter RA 11920E

2 P 2 Technische gegevens - Voorzien van druk- en temperatuurtabellen van 17 gangbare koudemiddelen: R12, R22, R123, R124, R134a, R401A, R401B, R402A, R402B, R404A, R407C, R409A, R410A, R422A, R422D, R502, R507 en lucht. - Verlicht LCD-scherm. - Gemakkelijke twee knoppen bediening. - Eigen stroomverzorging door AAA batterijen. - 4 te kiezen eenheden: Bar, PSI, kg/cm2 en Mpa. - Temperatuur kan in C of F aangegeven worden. - Handmatige of automatische uitschakeling (indien na 15 minuten geen drukverandering plaats vindt, schakelt de manometer zichzelf uit). - Hoge nauwkeurigheid. - Overdruk beschermd tot 150% van meetbereik; overdruk wordt in scherm aangeven. - Meervelden aanduiding, 4 punt LCD voor druk, 3 punt voor temperatuur. - Voorzien van standaard 1/8 NPT aansluiting voor eenvoudige montage op verdelerblokken van elk merk vul- en testset of paneelmontage. - Lage batterij indicatie. - Tare functie om de aanduiding bij elke druk op 0 te zetten. - Sterke ABS-behuizing voorzien een beschermende rubberen kap. Voor meer technische informatie en/of prijsinformatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling koudetechniek. Henk de Visser Nieuwe producten MHI - KX serie Innovatie, een woord waar u niet onbekend mee bent als u de producten van Mitsubishi Heavy Industries kent en toepast. U heeft al kennis kunnen maken met onze nieuwe micro KX6 serie en daarmee samenhangende innovaties. In de vorige uitgave van de Coolmark info hebben we de nieuwe PAC serie beschreven. In deze uitgave zal de KX serie aan bod komen en ten slotte zullen in de volgende Info de innovaties van de RAC serie beschreven worden. Buitendelen micro-kx6 De nieuwe KX serie wordt gefaseerd ingevoerd. Inmiddels wordt de micro-kx uitgeleverd met vermogens van 11,2, 14,0 en 15,5 kw. Halverwege volgend jaar zullen de grotere vermogens vanaf 22 kw tot en met 68 kw leverbaar zijn. Eind volgend jaar zal de KXR6 op de planning staan voor levering. De micro-kx6 is de top van ontwikkeling van Mitsubishi Heavy Industries. Met meer dan 80 jaar ervaring in de airconditioning heeft Mitsubishi Heavy Industries weer een energiezuinig, compact en betrouwbaar product weten te fabriceren. De micro-kx6 onderscheidt zich door: 1) Hoge efficiency 2) Compact ontwerp 3) Servicemogelijkheden 4) Nieuw design binnendelen 1) Hoge efficiency De hoge efficiency wordt bereikt door een nieuw ontwikkelde Twin rotary compressor, een vectorgestuurde inverter regeling (hoge efficiency bij hoge en lage toerentallen), DC fan motor en een compacte condensor. De nieuwe KX6 serie heeft een temperatuurbereik van -20 C tot en met +43 C. Hierdoor wordt ook bij een lage buitentemperatuur, de volle capaciteit benut.

3 Nummer 4, oktober 2008 P 3 2) De nieuwe modellen hebben een compact design. Naast energie besparing heeft Mitsubishi Heavy Industries ook als doel zo min mogelijk materiaal te gebruiken welke belastend kunnen zijn voor het milieu. Daarbij wordt dan gelet op materiaalkeuze en hoeveelheid. Ten opzichte van de KX4 serie zijn de buitendelen 34% in gewicht gereduceerd en 35% gereduceerd in volume. De micro-kx6 buitendelen hebben zelfs maar 1 ventilator en een bouwhoogte van 84,5 centimeter. De concurrentie heeft voor deze vermogens meer dan 1 meter nodig. 4-6 HP Gewicht 34% gereduceerd! Volume 35% gereduceerd! 1 FAN 1300 mm 845 mm KX4 125 kg KX6 82 kg 3) Servicemogelijkheden Zoals we gewend zijn bij de KX4 serie, zijn ook op de KX6 serie uitgebreide servicemogelijkheden beschikbaar. Denk aan de 7-segment display waar alle druk- en temperatuursensoren, frequenties, aantal binnendelen, enz. uit te lezen zijn. Totaal kunnen er 98 functies uitgelezen worden. Daarnaast kan met het programma Mente PC het systeem, via de laptop, grafisch uitgelezen worden. 7-segment display Via Mente PC is systeem uit te lezen Binnendelen KX6 In de KX6 serie hebben we de beschikking over 14 type binnendelen en 69 modellen. Dit betekent dat u voor elke toepassing altijd wel een geschikt binnendeel kan selecteren. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze!

4 P 4 Type Capaciteit 0.8HP 1HP 1.25HP 1.8HP 2HP 2.5HP 3.2HP 4HP 5HP 6HP Model Cassette 4-weg FDT 4-weg (600x600) FDTC 2-weg FDTW 2-weg (600x600) FDTQ 1-weg FDTS Satelliet Hoge statische druk FDU Lage/midden statische druk FDUM Lage statische druk (+ lage FDQS inbouwhoogte) Wand FDK Plafond FDE Vloer Opbouw FDFL Inbouw FDFU Type Luchthoeveelheid m³/h Kruisstroomwisselaar SAF De binnendelen zijn in deze serie aangepast en kennen de volgende veranderingen; De bekabeling van de afstandbediening is gewijzigd van 3 aderig (XYZ) naar 2 aderig (XY). Deze bekabeling is polariteitvrij, vereenvoudigt de installatiewerkzaamheden en voorkomt aansluitfouten. Nieuw model FDT - Het cassettemodel is voorzien van een nieuw verdamperblok welke uit één deel bestaat. Hierdoor wordt een lage inbouwhoogte bereikt: (De FDT28 t/m FDT71 worden 246 mm hoog en de FDT112 t/m FDT160 worden 298 mm hoog). - De uitblaaslinealen zijn, via de afstandbediening, individueel in te stellen. - Het binnendeel heeft een metalen omkasting met 4 breekplaten, hierdoor is een extra aansluiting van geconditioneerde lucht mogelijk op één van de vier zijde van het binnendeel. - Verse luchtaanvoer ongewijzigd. - Kijkglas onder aanzuig condenspomp. Te bekijken door hoekkap te verwijderen, het paneel kan dus blijven zitten. - Onder de stop van de condensbak bevindt zich de vlotterschakelaar (hoog niveau beveiliging). - De binnendelen hebben 3 sensoren op de verdamper welke een nauwkeurige regeling garanderen en het storingzoeken vereenvoudigen.

5 Nummer 4, oktober 2008 P 5 Nieuw model FDU Bij het nieuwe model FDU is een statische druk beschikbaar welke standaard is ingesteld op 50 Pa. Via de afstandbediening is deze op (high ceiling) 130 Pa in te stellen. Wandmodel FDK Het wandmodel is ook aangepast naar het nieuwe protocol en heeft, net als de KX4 serie, een gelijk uiterlijk als de SRK-ZGX-S serie. FDK22-56 Instellingen afstandbediening RC-E3 Naast de wijziging in de bekabeling van 3 aderig (XYZ) naar 2 aderig (XY) heeft de opvolger van de RC-E1, de RC-E3 een verdere uitbreiding van functies gekregen. De RC-E3 kan maximaal 16 binnendelen gelijktijdig aansturen. Daarbij kan de nieuwe bediening het systeem op 0,5 C nauwkeurig regelen. Onderstaand vindt u de servicemogelijkheden van deze bediening: - Aanpassen wandbediening instellingen - Aanpassen binnendeel instellingen - Testfuncties - Aanpassen temperatuurbereik In het menu van de wandbediening bevinden zich 19 functies. Denk hierbij aan functies zoals het blokkeren van toetsen van de wandbediening, sensor keuze (wandbediening sensor in plaats van binnendeel sensor bij menging verse lucht), autorestart, enz. In het menu van het binnendeel bevinden zich 16 functies. In dit menu kan de filterindicatie aangepast of uitgeschakeld worden, aanpassen ventilatorsturing, externe aansturing binnendeel (aan-uit of puls), enz. In het testfunctie menu kunnen alle sensoren (temperaturen en druk), expansieventielen, compressorsnelheid, draaiuren, enz. uitgelezen worden. Deze functies zijn tijdens bedrijf uit te lezen. Daarnaast worden de waarden in het geheugen opgeslagen op het moment dat de unit in storing zou vallen en zijn vervolgens later uit te lezen. Voor de monteur geeft dit meteen een goed beeld Current New bij welke drukken en temperaturen de machine is gestopt. Daarnaast kan de condenspomp getest worden met een stilstaand binnendeel. Om problemen met extreme temperatuur instellingen te voorkomen kan het bereik van C aangepast worden naar een eigen in te stellen waarde, bijvoorbeeld minimaal 20 en maximaal 25 C. Door gebruik te maken van deze functies creëert u een stabiel binnenklimaat en maakt u optimaal gebruik van de hoge COP waarden. Er wordt veel gesproken over hoge COP waarden, maar wat is het nut van een hoge COP waarde als de eindgebruiker ramen openzet en zowel de CV als de airco tegen elkaar in draait. Met de verschillende functies en externe contacten op zowel binnen- als buitendeel kunt u een optimaal en energiezuinig systeem realiseren. Om gebruik te maken van deze mogelijkheden biedt Coolmark u, naast de beschikbare contacten, ook de apparatuur om op een eenvoudige manier koppelingen te maken. De verschillende mogelijkheden hebben we in de vorige Coolmark info beschreven en zijn ook in de prijslijst terug te vinden. SC-SL2N-E Centrale bedieningen Met het Superlink-II is er een high speed data netwerk gerealiseerd waarin tot maar liefst 128 binnendelen kunnen worden opgenomen. Ook kunnen door middel van SC-ADN-E interfaces koppelingen worden gemaakt met RAC en PAC units. Op deze manier kunt u een serverruimte, welke voorzien is van een RAC unit, opnemen in de centrale bediening. Daardoor is deze serverruimte ook op afstand aan te sturen en uit te lezen. Momenteel heeft Mitsubishi Heavy Industries 6 verschillende soorten centrale bedieningen in het pakket: SC-SL1N-E De centrale bediening kan gelijktijdig of afzonderlijk 16 binnendelen aan- of uitschakelen. SC-SL2N-E De SL2 heeft een nieuw ontwerp gekregen, is gebruiksvriendelijk en voorzien van een timerfunctie. Tevens zijn de onderhoudsfuncties via de SL2 uit te lezen zoals dat nu ook het geval is bij de RC-E3. De SL2 kan 64 binnendelen aansturen.

6 P 6 SC-SL3N-AE/BE De SL3-AE is voorzien van een touch screen, een uitgebreide timer functie en kan 128 binnendelen aansturen. De SL3-BE kan tevens, per ruimte, het energiegebruik monitoren. Er kan dan per maand en per ruimte een kostenoverzicht geprint worden. SC-WGWN-A/B De WGW is een kant en klaar systeem welke via internet is te bedienen. Door de IP code in te geven, kunt u vanaf elke locatie het airconditioning systeem aansturen en uitlezen. Er kunnen 128 binnendelen worden aangestuurd en de functies en mogelijkheden zijn gelijk aan de SL3N. Ook de WGW is te verkrijgen in een B versie waar kwh meting mogelijk is. SC-BGWN-A en SC-LGWN-A De BGWN en LGWN zijn converters welke het MHI superlink II signaal omzetten naar een BACnet code of een LonWorks code. Let op: bij deze toepassing dient de software nog geschreven worden. Dit biedt het voordeel dat plattegronden ingelezen kunnen worden en dat de gehele lay-out klantspecifiek gemaakt kan worden. Mitsubishi Heavy Industries inmiddels bekend op het land, op zee, in de lucht en zelfs in de ruimte. Inmiddels produceert Mitsubishi Heavy Industries meer dan 700 verschillende producten op het gebied van transport (schepen, luchtvaart, ruimtevaart), milieu (CO 2 recovery apparatuur, bodemreiniging, katalysatoren voor de industrie), infra-structuur (distributie systemen, tunnelgraafmachines), energie (brandstofcellen, turbines), enz. Op technologisch gebied is Mitsubishi Heavy Industries al ver in de 21e eeuw en dat blijkt ook iedere keer bij het uitbrengen van nieuwe airconditioningproducten. Arie van Ballegooijen Colofon Coolmark BV Zweth 6, 2991 LH Barendrecht Postbus 393, 2990 AJ Barendrecht info@coolmark.nl Algemeen Tel Fax Koudetechniek Tel Fax Technische afdeling koudetechniek Tel Fax Airconditioning Tel Fax Watersystemen Tel Fax Om problemen met een mix van de voormalige en huidige serie te voorkomen zijn er op alle units (buitendelen, binnendelen en centrale bedieningen) mogelijkheden om over te schakelen van het nieuwe naar het voormalige protocol. Eindredactie Conny van der Klift Coolmark Info verschijnt tweemaandelijks. De volgende uitgave verschijnt in december Officieel importeur

Zorg voor een natuurlijke werkomgeving. KX6 VRF systemen

Zorg voor een natuurlijke werkomgeving. KX6 VRF systemen Zorg voor een natuurlijke werkomgeving. KX6 VRF systemen 2 Mitsubishi Heavy Industries behoort al jaren tot de grootste en meest gerenommeerde airconditioningproducenten ter wereld. Vanuit onze sterke

Nadere informatie

Samen gaan we voor kwaliteit en service

Samen gaan we voor kwaliteit en service MHI Trainingen Samen gaan we voor kwaliteit en service Mitsubishi Heavy Industries_Trainingen Samen gaan we voor kwaliteit en service Hoewel de kennis in onze branche bij installateurs en adviseurs de

Nadere informatie

SCM_multi-split. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg SCM

SCM_multi-split. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg SCM SCM Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg SCM_multi-split Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat

Nadere informatie

Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat centraal bij de

Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat centraal bij de s Multi-split Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. SCM_Multi-split Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het

Nadere informatie

SCM ZM/S. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM/S

SCM ZM/S. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM/S SCM ZM/S Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg multisplit SCM ZM/S Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioningproducenten in de wereld. Bescherming van het milieu

Nadere informatie

Inverter multi-split. airconditioners. Creators of air. Japanse topkwaliteit airconditioners

Inverter multi-split. airconditioners. Creators of air. Japanse topkwaliteit airconditioners Creators of air Inverter multi-split airconditioners Japanse topkwaliteit airconditioners Aansluitmogelijkheden per buitendeel Type: Duo split Triple split Quattro split Model code: ROG-14LAC2 ROG-18LAC2

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Mini SMMS Multi SMMS Multi Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. Flexibiliteit, energiebesparing en en comfort zijn de sleutelwoorden comfort

Nadere informatie

Nieuwe website Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning (www.mhi-airco.nl)

Nieuwe website Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning (www.mhi-airco.nl) Nummer 3, juni 2010 In deze uitgave P1 Nieuwe website MHI P2 RAC ZJ en ZJX wandmodellen P3 SCM multi-split inverter P5 FDC Hyper inverter buitendelen P6 LOKRING pijpverbindingstechniek P7 Frionett BioActiv

Nadere informatie

SCM ZM. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM

SCM ZM. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM SCM ZM Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg multisplit SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioningproducenten in de wereld. Bescherming van het milieu

Nadere informatie

HyperMulti KXZ- VRF Inverter Multi System Lucht/Lucht INDEX

HyperMulti KXZ- VRF Inverter Multi System Lucht/Lucht INDEX HyperMulti KXZ- VRF Inverter Multi System Lucht/Lucht INDEX Productoverzicht Specificaties 2-pijp systeem Buitenunits 2-pijp systeem Specificaties 3-pijp systeem Buitenunits 3-pijp systeem s KX Systeem

Nadere informatie

Nieuwe producten. Buitendelen PAC. De nieuwe PAC serie is te herkennen aan een. nodig. materiaal te gebruiken welke belastend

Nieuwe producten. Buitendelen PAC. De nieuwe PAC serie is te herkennen aan een. nodig. materiaal te gebruiken welke belastend Nummer 4, augustus 2008 In deze uitgave P1 P4 Nieuwe producten Mitsubishi Heavy Industries Vloerverwarming in combinatie met airconditioning P6 Armaflex Protect R-90 P7 Thermoscreens luchtgordijnen Nieuwe

Nadere informatie

Creators of Air R32. Airconditioners R32 Wandmodellen

Creators of Air R32. Airconditioners R32 Wandmodellen Creators of Air Airconditioners Wandmodellen Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide wand is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Fuji Electric levert

Nadere informatie

Kanaalmodel Air Conditioner

Kanaalmodel Air Conditioner Kanaalmodel Air Conditioner Creators of air Japanse topkwaliteit airconditioners Fuji electric Specificaties Het kanaalmodel wordt volledig in het plafonds gemonteerd, aangesloten op een kanalensysteem

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Mini SMMS Multi SMMS Multi Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. Flexibiliteit, energiebesparing en en comfort zijn de sleutelwoorden comfort

Nadere informatie

Plaats uw bestellingen elektronisch bij Coolmark

Plaats uw bestellingen elektronisch bij Coolmark Nummer 2, april 2013 In deze uitgave P1 Elektronisch bestellen P2 Bitzer New Ecoline P3 Bitzer selectieprogramma P4 ILP support systemen P5 Mitsubishi Heavy Industries P6 Refco LP-88 digitale infrarood

Nadere informatie

Airconditioners. R32 Wandmodellen

Airconditioners. R32 Wandmodellen Airconditioners Wandmodellen Comfort Kaysun airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft en zijn ontwikkeld om u het grootst mogelijke comfort te bieden. Of u wilt verwarmen

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. erie AV-UT. Cassettemodellen. 4-zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST

AIRCONDITIONERS. erie AV-UT. Cassettemodellen. 4-zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST AIRCONDITIONERS Cassettemodellen erie AV-UT 4-zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST 2 AIRCONDITIONERS Met een productie van 4 miljoen eenheden per jaar behoort TOSHIBA tot de

Nadere informatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Een prettig klimaat in uw winkel of restaurant: dat is wat uw klanten en medewerkers willen! Uw personeel werkt met meer

Nadere informatie

Airconditioning Wandmodel

Airconditioning Wandmodel Airconditioning Wandmodel Wandmodel spilt unit. De airconditioning units van Air Trade Centre zijn zeer stil en worden allen geleverd in warmtepomp versie. Het design is tijdloos en past in elk interieur.

Nadere informatie

KX4/KXR4 Inverter VRF Systemen KX4 / KXR4

KX4/KXR4 Inverter VRF Systemen KX4 / KXR4 KX4/KXR4 Inverter VRF Systemen KX4 / KXR4 2 KX4 Inverter VRF Systemen In alle opzichten een goed gevoel Voor mensen Een behaaglijk gevoel bevordert de gezondheid, de werkprestaties op kantoor, de koopbereidheid

Nadere informatie

M-Thermal Voordelen lucht/water warmtepompen

M-Thermal Voordelen lucht/water warmtepompen Warmtepompen M-Thermal Voordelen lucht/water warmtepompen Elektrische verwarming Minder CO2 uitstoot Stookolie CV Ketel M-Thermal Het verwarmen met een lucht/water zorgt veruit voor het minste CO2 uitstoot.

Nadere informatie

De Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split serie

De Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split serie De Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split serie All round air conditioning by Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split systemen Het flexibele antwoord De nieuwe SANYO Flexi Multi serie

Nadere informatie

Creators of air Cassettemodel Airconditioner

Creators of air Cassettemodel Airconditioner Creators of air Cassettemodel Airconditioner Japanse topkwaliteit airconditioners Specificaties Door de compacte afmetingen kan de cassette geïntegreerd worden in een plafond met een beperkte inbouwhoogte.

Nadere informatie

Wandmodel. airconditioners. Creators of air JAPANSE TOPKWALITEIT AIRCONDITIONERS

Wandmodel. airconditioners. Creators of air JAPANSE TOPKWALITEIT AIRCONDITIONERS Creators of air Wandmodel airconditioners JAPANSE TOPKWALITEIT AIRCONDITIONERS De nieuwe LU-serie van Fuji Electric: dun & stijlvol design Het dunne en stijlvolle design is mogelijk gemaakt door een Ø5mm

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Manometer serie PCE-P15 / 30 / 50 hogedruk manometer met RS-232-interface en software, voor positieve, negatieve en differentiële druk, geschikt voor lucht en gassen, 4 modellen Wij bieden u een hoogwaardige

Nadere informatie

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje De nieuwe airco s van AGPO Ferroli Een koud kunstje Airco s van AGPO Ferroli Heerlijk, die zomers. Ze worden steeds warmer. Maar in uw huis is die zomerse warmte vaak niet gewenst. AGPO Ferroli heeft voor

Nadere informatie

Recessie, depressie, progressie?

Recessie, depressie, progressie? Nummer 6, december 2008 Recessie, depressie, progressie? In deze uitgave P1 P2 P5 Recessie, depressie, progressie? Nieuwe producten MHI RAC serie Stromingsschakelaars voor lucht of vloeistoffen Afgelopen

Nadere informatie

Airconditioners Wandmodellen. Creators of Air

Airconditioners Wandmodellen. Creators of Air Airconditioners Wandmodellen Creators of Air Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Fuji Electric levert een

Nadere informatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Een prettig klimaat in uw winkel of restaurant: dat is wat uw klanten en medewerkers willen! Uw personeel werkt met meer

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

Comfort in optima forma // Wandmodel airconditioners

Comfort in optima forma // Wandmodel airconditioners Comfort in optima forma // Wandmodel airconditioners Aurea II, Prodigy & Onnix // Belangrijke kenmerken // Comfort MDV airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft en zijn ontwikkeld

Nadere informatie

Inverter airconditioners Multisplit systemen

Inverter airconditioners Multisplit systemen Inverter airconditioners Multisplit systemen Belangrijke kenmerken Comfort Bedieningsgemak Met de stijlvolle bedieningen uit de Kaysun serie wordt het bedienen van de airconditioner nog gemakkelijker.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. PCE Brookhuis B.V.

GEBRUIKSAANWIJZING. PCE Brookhuis B.V. PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING ph-meter PCE-PH20S

Nadere informatie

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST!

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST! 24 tot 135 AIRSTAGE V2 INDOOR OUTDOOR controls techn. specs AIRCONDITIONING AIRCOHEATER WATERSTAGE AIRSTAGE V2 inverter warmtepomp 2pijps VLOER/ wand PLAFOND PLAFOND cassette inbouw VERTICAAL OF LIEVER

Nadere informatie

40-Jarig bestaan Coolmark

40-Jarig bestaan Coolmark Nummer 3, augustus 2012 In deze uitgave P1 40-Jarig bestaan Coolmark P2 Coolmark Experience Center Alfa Laval Optigo CD P3 Mitsubishi Heavy Industries Sauermann P4 Danfoss elearning 40-Jarig bestaan Coolmark

Nadere informatie

Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen. De energie-efficiënte oplossing. Pat. pending

Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen. De energie-efficiënte oplossing. Pat. pending Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen De energie-efficiënte oplossing Pat. pending 2 Competence HP Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen De energie-efficiënte oplossing De combinatie van het Gelu luchtgordijn

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter Midea Airconditioning Pushing The Limit warmtepomp - Inverter INVERTERUNIT single / multi-split INVERTERUNIT Warmtepomp - Inverter - single / multi-split X-Type - single / multi-split Console - single

Nadere informatie

Hydrolution systeem. Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning. Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem

Hydrolution systeem. Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning. Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Hydrolution systeem Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Een comfortabele binnenomgeving vergroot de kwaliteit van het leven.

Nadere informatie

Centrifugaal kanaalventilator Zehnder CVF

Centrifugaal kanaalventilator Zehnder CVF Belangrijke kenmerken Energiezuinige dc-motor met zeer lage energiebehoefte Uitgebreide regelmogelijkheden: constant volume, -1V, constante drukregeling met en zonder druksensor. Constant-volume principe,

Nadere informatie

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be Wijnkoeling www.fujitsu-heatpumps.be Wandmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 10 en 30 m² Wijnkoeling pagina 3 Plafondmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 20 en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 63

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 63 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter

Nadere informatie

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY.

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY. Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl gc 9-12-18 DCI gc 21 DCI gc 24 DCI RC4 RCW2 (Optioneel) DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een DC Inverter gestuurde compressor

Nadere informatie

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F Assortiment Alklima Aircoshop Mors 11 7151 MX Eibergen T. 088-0233366 F. 088-0233311 MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems, wat tot uiting komt in 3 belangrijke

Nadere informatie

Airconditioning Free Match 2

Airconditioning Free Match 2 Airconditioning Free Match 2 De 2de Generatie Free Match Deze serie is de vervanger van de zeer succesvolle Multi Split serie die ATC reeds jaren voert en bezit dezelfde flexibele eigenschappen als zijn

Nadere informatie

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Gebruikershandleiding Rev. 1808GG Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies.. 2 Bediening Focus LCD Electronic (PPE2)...

Nadere informatie

Centrifugale kanaalventilator CVF

Centrifugale kanaalventilator CVF Belangrijke kenmerken Energiezuinige dc-motor met zeer lage energiebehoefte op alle capaciteiten Constant-volume principe, ventilator kiest zelf het meest gunstige werkpunt Capaciteiten per unit vrij instelbaar

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Multi-split systemen. met 2-5 binnendelen MULTI-S. Multi-split systemen voor kleinere ruimten

Multi-split systemen. met 2-5 binnendelen MULTI-S. Multi-split systemen voor kleinere ruimten A I R C O N D I T I O N E R S Multi-split systemen Serie Multi-split met 2-5 binnendelen MULTI-S Multi-split systemen voor kleinere ruimten T O P K L A S S E G E M A A K T V O O R D E T O E K O M S T 2

Nadere informatie

Comfort in optima forma // Inverter airconditioners

Comfort in optima forma // Inverter airconditioners Comfort in optima forma // Inverter airconditioners Cassette-, kanaal- & plafondmodellen // Belangrijke kenmerken // Comfort MDV airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft

Nadere informatie

Airconditioners Multisplit & 8-multi. Creators of Air

Airconditioners Multisplit & 8-multi. Creators of Air Airconditioners Multisplit & 8-multi Creators of Air Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide wand is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Fuji Electric

Nadere informatie

Maandag 20 juni lanceren wij de nieuwe Coolmark website!

Maandag 20 juni lanceren wij de nieuwe Coolmark website! Nummer 3, juni 2011 In deze uitgave P1 De nieuwe Coolmark website P2 Uitbreiding pakket airconditioning toebehoren P5 Project Carlton Beach Hotel Schevening Maandag 20 juni lanceren wij de nieuwe Coolmark

Nadere informatie

Cassettemodel airconditioners

Cassettemodel airconditioners Creators of air Cassettemodel airconditioners JApAnsE TOpkWAlITEIT AIrCOndITIOnErs specificaties Door de compacte afmetingen kan de cassette geïntegreerd worden in een plafond met een beperkte inbouwhoogte.

Nadere informatie

Competence HP Warmtepomp- Luchtgordijnen. De energie-efficiënte oplossing. Pat. pending

Competence HP Warmtepomp- Luchtgordijnen. De energie-efficiënte oplossing. Pat. pending Competence HP Warmtepomp- Luchtgordijnen De energie-efficiënte oplossing Pat. pending 2 Competence HP Competence HP Warmtepomp- Luchtgordijnen De energie-efficiënte oplossing De combinatie van het Gelu

Nadere informatie

COMMERCIAL COMMERCIAL. SLIM Cassette 84x84 18 Vloer / Plafond 20 Satelliet Medium Statische druk 22

COMMERCIAL COMMERCIAL. SLIM Cassette 84x84 18 Vloer / Plafond 20 Satelliet Medium Statische druk 22 COMMERCIAL COMMERCIAL SLIM Cassette 84x84 18 Vloer / Plafond 20 Satelliet Medium Statische druk 22 15 COMMERCIAL RANGE 2013 SLIM CASSETTE 84x84 HTBI X series 8 5,30 kw 7,10 kw 10,80 kw 14,10 kw 17,60 kw

Nadere informatie

Inverter airconditioners. R32 Prodigy & Aurea II Wandmodellen

Inverter airconditioners. R32 Prodigy & Aurea II Wandmodellen Inverter airconditioners Prodigy & Aurea II Wandmodellen Prodigy & Onnix Comfort Kaysun airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft en zijn ontwikkeld om u het grootst mogelijke

Nadere informatie

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS aggregaat R404A/R507 LBP/MBP Fasen

Nadere informatie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen 2 BENNING World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter De serie is een moderne serie gelijkrichters. De heeft de

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Henks Reparatie Werkplaats - Van IJsendijkstraat 152-1442LC - Purmerend - www.hksservices.nl. Bedienings display

Henks Reparatie Werkplaats - Van IJsendijkstraat 152-1442LC - Purmerend - www.hksservices.nl. Bedienings display Bedienings display T4 koelkast storing zoeken Dit artikel omschrijft het fout zoeken en om de juiste diagnose te stellen als de koelkast problemen geeft. Het betreft de volgende modellen. Compressor type

Nadere informatie

code Foutmelding Omschijving en Mogelijke oplossingen

code Foutmelding Omschijving en Mogelijke oplossingen 2 en 3-Way systems ECOi-VRF code Foutmelding Omschijving en Mogelijke oplossingen E06 Communicatie fout Buitenunit ontvangt geen communicatie signaal van de binnenunit. Controleer de voeding en stuurstroom

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Cassettemodellen. erie AV-UT. 4 - zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Cassettemodellen. erie AV-UT. 4 - zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Cassettemodellen erie AV-UT 4 - zijdig uitblazend Serie RAV-UT TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. TOSHIBA AIRCONDITIONERS Met een productie van 3,5 miljoen eenheden per jaar behoort TOSHIBA

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Multi-split systemen. Serie Multi-split. Multi-split systemen voor kleinere ruimten MULTI-S TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Multi-split systemen. Serie Multi-split. Multi-split systemen voor kleinere ruimten MULTI-S TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Multi-split systemen Serie Multi-split Multi-split systemen voor kleinere ruimten MULTI-S TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. 2 TOSHIBA Multi-split systemen Multi-split systemen NIEUW!

Nadere informatie

Airco service AIRCO SERVICE APPARAAT CONDOR ARERA 134

Airco service AIRCO SERVICE APPARAAT CONDOR ARERA 134 AIRCO SERVICE APPARAAT CONDOR ARERA 134 626050 Een uiterst solide automatisch airco service apparaat. Ontworpen voor de snelle service van auto air conditioners, voorzien van koudemiddel R 134a. Een complete

Nadere informatie

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners Vloermodel Kanaalmodel airconditioners Cassettemodel Plafondmodel Bedieningen Fuji Electric bedieningen, voor elk wat wils Fuji Electric levert een verscheidenheid aan bedieningen om aan ieders wens tegemoet

Nadere informatie

Vloer/plafondmodel Airconditioner

Vloer/plafondmodel Airconditioner Vloer/plafondmodel Airconditioner Creators of air Japanse topkwaliteit airconditioners Specificaties Door het compacte en slanke ontwerp neemt het plafondmodel een minimum aan ruimte in beslag. De reikwijdte

Nadere informatie

MHI KX VRF systemen. KXE6/KXZ multi VRF systemen

MHI KX VRF systemen. KXE6/KXZ multi VRF systemen KXE6/KXZ multi VRF systemen Het KX systeem van Mitsubishi Heavy Industries behoort al jaren tot de meest vooruitstrevende VRF systemen in de Nederlandse markt van klimaatsystemen. Met het KX systeem biedt

Nadere informatie

Configuratieoverzicht en storingscodes Carrier splitsystemen met Xpower + regeling (toerengeregelde compressor)

Configuratieoverzicht en storingscodes Carrier splitsystemen met Xpower + regeling (toerengeregelde compressor) Configuratieoverzicht en storingscodes Carrier splitsystemen met Xpower + regeling (toerengeregelde compressor) 1 Inhoud: 3. Overzicht unit typen 4. Configuratie infrarood afstandsbediening 8. Configuratie

Nadere informatie

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat VDH doc: 9675 Versie: v. Datum: 7729 Software: 9668 MC885HLCMP File: Do9675.wpd Regelbereik: 5/+7 C per, C * Werking De MC 885 HL CMP is een brander thermostaat

Nadere informatie

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Het juiste koelsysteem voor uw technische ruimte In technische

Nadere informatie

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 meter aangeschaft.

Nadere informatie

Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning

Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning Hydrolution systeem Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Een comfortabel binnenklimaat vergroot de kwaliteit van het leven.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Drukmeter PCE-P01/P05

GEBRUIKSAANWIJZING Drukmeter PCE-P01/P05 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Drukmeter PCE-P01/P05

Nadere informatie

Pool & Spa De Duratech warmtepompen

Pool & Spa De Duratech warmtepompen Pool & Spa De Duratech warmtepompen De ideale oplossing voor de verwarming van uw zwembad en spa. Bosta... a perfect fit! Bosta, uw totaalleverancier in zwembad artikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 Installatie & Instructie Handleiding Editie 2008 15.07.2008 Rev. 1.0 Inhoudstafel 1. Handleiding voor de installatie...3 1.1 Aansluiting...3 1.2 Installatie

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter Midea Airconditioning Pushing The Limit warmtepomp - Inverter INVERTERUNIT single / multi-split 2011 Midea Airconditioning is wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten

Nadere informatie

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil Airconditioners comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil SATELLIETmodel (HOTELUITVOERING) www.daikin.nl FDXS-E/C DAIKIN MAAKT HET U STEEDS COMFORTABELER. SATELLIETMODEL FDXS-E/C Daikin airconditioningsystemen

Nadere informatie

Creators of Air. Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen Cassettemodellen & Kanaalmodellen

Creators of Air. Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen Cassettemodellen & Kanaalmodellen Creators of Air Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen Cassettemodellen & Kanaalmodellen Met onze uitgebreide is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Bedieningen Fuji Electric

Nadere informatie

Coolmark heeft zich gecertificeerd op niveau 3 -Prestatieladder

Coolmark heeft zich gecertificeerd op niveau 3 -Prestatieladder Nummer 4, augustus 2013 In deze uitgave P1 Coolmark op niveau 3 van de CO 2 -Prestatieladder P2 Nieuw Thermoscreens Energy Saving luchtgordijn P3 Johnson Controls lancering nieuwe P78 pressostaten P4 Johnson

Nadere informatie

Inverter vloermodel UFV systeem. Compact ontwerp en individuele luchtuitblaasselectie

Inverter vloermodel UFV systeem. Compact ontwerp en individuele luchtuitblaasselectie Inverter vloermodel UFV systeem Compact ontwerp en individuele luchtuitblaasselectie 2 Efficiënt en betrouwbaar systeem Dankzij de Toshiba DC Hybride Inverter technologie wordt een maximum aan vermogen

Nadere informatie

AQUASMART Infrared remote control

AQUASMART Infrared remote control LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE AQUASMART Infrared remote control IS O 9 00 1 001 BEDIENING EN ONDERHOUD Afstandbediening IR afstandsbediening Lees deze gebruiksaanwijzing goed door voordat u de apparatuur

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 Meter aangeschaft. De HS-1 CO 2 Meter

Nadere informatie

Airconditioners Multi & 8 multi systemen. Creators of Air

Airconditioners Multi & 8 multi systemen. Creators of Air Airconditioners Multi & 8 multi systemen Creators of Air Met onze uitgebreide is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Fuji Electric

Nadere informatie

Airconditioners Multisplit & 8-multi. Creators of Air

Airconditioners Multisplit & 8-multi. Creators of Air Airconditioners Multisplit & 8-multi Creators of Air Met onze uitgebreide is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Fuji Electric

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

Inverter airconditioners R32 Multisplit modellen

Inverter airconditioners R32 Multisplit modellen Inverter airconditioners Multisplit modellen Belangrijke kenmerken Bedieningsgemak Met de stijlvolle en uit de MDV Kaysun serie wordt het bedienen van de airconditioner nog gemakkelijker. Zowel de draadloze

Nadere informatie

TWIN-COOL. Onafhankelijk.

TWIN-COOL. Onafhankelijk. TWIN-COOL. De TWIN-COOL is een elektrisch aangedreven koelmachine en heeft geen eigen dieselmotor nodig voor de aandrijving. Dit zorgt voor een grote bedrijfszekerheid, bespaart brandstofkosten en is geruisloos.

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

Eneco WarmteWinner. Eneco Smart Energy. Postbus BA Rotterdam EBE.CSM.WARMTEWINNER.10/17

Eneco WarmteWinner. Eneco Smart Energy. Postbus BA Rotterdam   EBE.CSM.WARMTEWINNER.10/17 Eneco WarmteWinner Eneco Smart Energy Postbus 1014 3000 BA Rotterdam www.eneco.nl/warmtewinner EBE.CSM.WARMTEWINNER.10/17 Inhoud Introductie Introductie 3 De Eneco WarmteWinner 4 Werkingsprincipe 7 Hybride

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

Airconditioning AMV Mini VRF

Airconditioning AMV Mini VRF Airconditioning AMV Mini VRF AMV Mini VRF serie: De Air Trade Centre AMV mini VRF serie, is een koelen of verwarmen systeem ( 2 pijps) welke zeer geschikt is voor het gebruik in kleine kantoorgebouwen

Nadere informatie

PULSIE-KANAALAANSLUITING:

PULSIE-KANAALAANSLUITING: Vloer/Plafondmodel RY - 14LA RY- 18LA RY - 24LA n 4,20 Kw n 4,80 Kw n 5,20 Kw n 6,20 Kw n 6,50 Kw n 6,80 Kw Afstandsbediening (infarood) Cassettemodel RC - 12LA RC- 14LA RC - 18LA n 3,50 Kw n 4,00 Kw n

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

Creators of Air. Airconditioners. Plafondmodellen, Vloermodellen, Cassettemodellen & Kanaalmodellen

Creators of Air. Airconditioners. Plafondmodellen, Vloermodellen, Cassettemodellen & Kanaalmodellen Creators of Air Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen, Cassettemodellen & Kanaalmodellen Bedieningen Fuji Electric bedieningen, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide is het instellen en beheren

Nadere informatie

Digimon. Bedienings- en onderhoudsvoorschrift. Voor de elektronische 2-weg metersets

Digimon. Bedienings- en onderhoudsvoorschrift. Voor de elektronische 2-weg metersets Bedienings- en onderhoudsvoorschrift Voor de elektronische 2-weg metersets Digimon ECR-Nederland B.V. - Postbus 16, 5674TR Nuenen - www.ecr-nederland.nl 1 Bedienings- en onderhoudsvoorschrift Voor de elektronische

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

RAS -M14GAV -M18UAV -3M18SAV

RAS -M14GAV -M18UAV -3M18SAV 70 MULTI-SPLITSYSTEEM WARMTEPOMP BUITENDELEN MULTI-SPLITSYSTEEM Nominaal koelvermogen kw 4,0 5,2 5,2 Nominaal verwarmingsvermogen kw 4,4 5,6 6,8 Buitendeel RAS -M14GAV -M18UAV -3M18SAV Vermogensrange koelen

Nadere informatie

Ecoair Ontworpen voor directe expansie warmtepompsystemen

Ecoair Ontworpen voor directe expansie warmtepompsystemen LUCHTGORDIJNEN Ecoair Ontworpen voor directe expansie warmtepompsystemen Ecoair Energiebesparend en een hoog comfort Energiebesparend en een hoog comfort, de optimale combinatie tussen luchtgordijn en

Nadere informatie