premium SUPPLEMENTS PREMIUM PRODUCTS produced by NLD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "premium SUPPLEMENTS PREMIUM PRODUCTS produced by NLD"

Transcriptie

1 produced by PREMIUM SUPPLEMENTS feed & CARE premium PRODUCTS NLD NL

2 Innovatie Onderzoek leidt tot effectiviteit Onderzoek ligt aan de basis van elk Cavalor - product. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten alleen bij klanten mogen terechtkomen als voldoende fundamenteel onderzoek en praktijkproeven hun doeltreffendheid hebben bewezen. Geen wonder dat klanten over de hele wereld zeggen: Cavalor -producten werken echt. 100% dopingvrij garantie We hebben te maken met een sport die, terecht, sterk is gereguleerd wat betreft dopingregels. We moeten er bijgevolg zeer alert op zijn dat onze producten voldoen aan de regels en voorschriften van de paardensport. Daarom voeren we zeer grondige dopingcontroles uit op al onze producten. Cavalor is één van de weinige bedrijven in de wereld dat garandeert dat zijn producten (indien gebruikt binnen onze voorgeschreven richtlijnen) voldoen aan de FEI en Jockey Club regels. Kwaliteit Door innovatie alleen creëer je geen geweldige producten. Vooral in een gebied waar de eindgebruiker (uw paard) niet kan zeggen of het product al dan niet werkt. Om van goede ideeën echt geweldige paardenvoedingsproducten te maken, heb je drie dingen nodig: 1. De best mogelijke grondstoffen. Er bestaan grote verschillen in de kwaliteit van grondstoffen. Bij Cavalor wordt elke partij grondstoffen door ons voedingslaboratorium gecontroleerd, waarbij de effectiviteit, stabiliteit en absorptie-eigenschappen bepaald worden. 2. De best mogelijke productie- en kwaliteitscontroleprocessen. 3. Een manier om onze producten aan onze klanten te leveren op de meest efficiënte en praktische manier.

3 Cavalor s Advanced Quality Process begint met de selectie van de grondstoffen en eindigt met de levering van een kwalitatief hoogwaardig product (voeder, supplementen en verzorgingsproducten) aan de eindgebruiker. Onze productieprocessen voldoen aan de GMP (Good Manufacturing Practices) en HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) normen. Wij garanderen een volledige traceerbaarheid van de aard en de oorsprong van de grondstoffen en archiveren monsters van alle geproduceerde producten. Algehele ervaring Cavalor vindt dat de geur van het voeder of supplement dat je aan je paard geeft even belangrijk is voor het paard als voor diegene die om 6 uur s morgens de paarden verzorgt en voedert. Bij Cavalor gaat het niet alleen om fantastische ideeën, of om geweldige productieprocessen. Het gaat erom dat onze producten gebruiken een geweldige ervaring is voor de paarden, uiteraard, maar ook voor diegenen die de paarden verzorgen. Resultaten Gedurende zijn 25-jarig bestaan is Cavalor erin geslaagd om de meest prestigieuze en opvallende vertegenwoordigers van de hippische disciplines aan te trekken. En dat met één enkele troef: een serie producten die werken zoals geadverteerd, en die, op een meetbare manier, de prestaties en het welzijn van kampioenpaarden echt verbeteren. Het is een geweldig bewijs van het Cavalor -merk dat zo veel wereld- en olympische kampioenen, wereldbekerwinnaars en andere topruiters op onze producten vertrouwen om op het hoogste niveau te concurreren. Ruiters die hun paarden verzorgen en van hen houden, weten dat ze door Cavalor te kiezen, de beste beslissing voor de gezondheid van hun paard maken, of dat nu een grand prix-kampioen of een recreatief rijdier is. Bij Cavalor kijken we naar het hele spectrum aan noden en behoeften dat een paard in zijn leven heeft en wij doen ons uiterste best om aan die behoeften te voldoen opdat zowel het paard als zijn eigenaar en ruiter op lange termijn gelukkig zijn. Daarom komen duizenden en duizenden klanten van over de hele wereld, jaar na jaar, bij ons terecht. Cavalor voeder wordt geproduceerd door Versele-Laga, een internationale fabrikant van kwalitatieve diervoedingsproducten.

4 De nutritionele begeleiding en de kwaliteit van de Cavalor producten maken voor mij echt het verschil! - Jos Lansink

5 OPTI GROWTH OPTI GROWTH: voor een evenwichtige groei OPTI GROWTH waarborgt door middel van een optimale calcium-fosforverhouding een gezonde beendergroei en een optimale beschikbaarheid van koper, zink en mangaan voor gewrichten, pezen en beenderen. ARTI PRO ARTI PRO: voor een optimale gewrichtsondersteuning ARTI PRO is een uniek supplement van organisch gebonden koper, zink en mangaan in optimale verhouding en zorgt ervoor dat de gewrichten, pezen, kraakbeen en skelet een betere ondersteuning krijgen. De verhoogde gehaltes aan koper, zink en mangaan zijn vooral van belang bij jonge paarden in groei, oudere paarden, paarden die zware prestaties leveren en drachtige of lacterende merries. FLORASTIMUL FLORASTIMUL: voor een goede darmflora FLORASTIMUL is een prebioticum dat enkel benut kan worden door goedaardige bacteriën en tevens hun ontwikkeling stimuleert. Daarenboven verhindert FLORASTIMUL de aanhechting aan de darmwand en verdere groei van ziekteverwekkende bacteriën. Hierdoor zorgt Florastimul voor een gezonde darmflora, waardoor het paard minder vatbaar is voor maag- en darmstoornissen. YEAST PLUS YEAST PLUS: levende gist voor een probleemloze spijsvertering Levende gistculturen stimuleren zuurgebruikende bacteriën in de dikke darm en remmen de vorming van slechte bacteriën af (voornamelijk streptococcus). Hierdoor zal er geen verzuring (daling ph) optreden en zal de aanwezige microflora in optimale omstandigheden kunnen werken. Er wordt dus gezorgd voor optimaal rendement van het totale voeder en een verminderd risico van kolieken.

6 FIBER PLUS FIBER PLUS: ruwe celstof als motor van de darmen Ruwe celstof is de onmisbare gangmaker voor de darmen en zorgt voor geleidelijk vrijkomende energie. De ruwe celstof die deel uitmaakt van FIBER PLUS, is afkomstig van hoogwaardige celstofbronnen, zoals luzernestengels, spelt, lijnvezels,... Daarenboven stimuleert ruwe celstof de productie van vitamine-b in de dikke darm. DIGEST CONTROL DIGEST CONTROL: verbetert de voederopname en bevordert de spijsvertering De speekselafscheiding wordt verhoogd en dat stimuleert de activiteit van spijsverteringsorganen zoals pancreas en lever. Deze speciale actieve bestanddelen hebben het bijkomende effect dat ze de regelmechanismen voor hormonen en chemostaten bevorderen tijdens de voederopname. MUSCLE PLUS MUSCLE PLUS: voor kerngezonde spiercellen MUSCLE PLUS bevat een verhoogde hoeveelheid vitamine E en selenium. Vitamine E functioneert als een biologisch antioxidant. Het verbetert de prestaties bij paarden, beschermt de rode bloedlichaampjes (zuurstoftransport) en heeft een gunstige invloed op het stofwisselingsvermogen van de spieren, zodat de recuperatiefase korter wordt. Selenium heeft een sparende invloed op vitamine E en beschermt spiercellen, cellen van het immuunsysteem en bloedlichaampjes. OMEGA 3 PLUS OMEGA 3 PLUS: zichtbaar gezond en fit Naast een glanzende vacht zorgen deze omega 3-vetzuren nog voor tal van andere gunstige effecten en ondersteunen hierdoor de algemene fitheid van het paard.

7 SKIN CARE SKIN CARE: voor een gezonde huid De vacht van het paard is een goede barometer voor zijn algemene gezondheidstoestand. Er zijn ook paarden die in goede gezondheid verkeren, maar waarvan de huid er niet mooi uitziet als gevolg van allergische reacties, bv. staart- en maaneczeem, zomereczeem en algemeen aanhoudende jeuk. SKIN CARE staat garant voor een laag eiwitgehalte van het voeder. De weldoende kruidenmix op basis van plantaardige grondstoffen drijven de toxines sneller uit het lichaam en brengen het opnieuw in balans. Dat zuiveringsproces heeft een heilzaam effect op de huid. MEGA ELECTROLYTE MEGA ELECTROLYTE: aanvoer van noodzakelijke mineralen Elektrolyten zijn mineralen (natrium, chloor, kalium, fosfor, sulfaten en bicarbonaten) die in het paardenlichaam een belangrijke functie hebben bij de regeling van de waterhuishouding en de zuurtegraad. Na de inspanning moet de elektrolyten opnieuw aangevuld worden. Het lichaam kan nauwelijks reserves aan elektrolyten aanleggen, zodat een dagelijkse aanvoer via de voeding essentieel is. Het MEGA ELECTROLYTE concept garandeert dat het paard dagelijks alle noodzakelijke elektrolyten opneemt. PRO ENERGY PRO ENERGY: energie voor elke inspanning PRO ENERGY zorgt voor een optimale aanvoer van energie, onder de vorm van voedingsvetten en koolhydraten. Naarmate een inspanning langer duurt, verschuift de anaërobe inspanning naar een aërobe. De vetzuren worden tijdens de inspanning omgezet in energie voor middellange en lange termijn. AIR FORCE AIR FORCE: om vrij te ademen AIR FORCE ondersteunt de ademhaling en opent de luchtwegen waardoor de zuurstoftoevoer bevorderd wordt. Het paard voelt er zich op een natuurlijke manier frisser door. De unieke samenstelling van kruiden en aromaten, waaronder munt, tijm en look, zorgt voor een smakelijke mengeling. Look ondersteunt de gezondheid door de aanvoer van allicine, een natuurlijk product dat schadelijke bacteriën doodt. Look beschermt daarenboven op een natuurlijke manier tegen darmparasieten.

8 probreed ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,89 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 10,3% ruw eiwit 13,5% ruwe celstof 10,1% fosfor 0,60% ruw vet 5,0% calcium 1,15% natrium 0,35% ruwe as 7,5% magnesium 0,31% zetmeel & suikers 31,8% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 200 mg vitamine E / 200 μg biotine / 140 mg cholinechloride / 75 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 15 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 115 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 115 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 20 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,20 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg / 220Ib min: 500g / 1.1Ib max: 1200g / 2.7Ib

9 Merrie en veulen kerngezond tijdens dracht, lactatie en groei Cavalor Probreed is een mix rijk aan essentiële aminozuren die nodig zijn voor de groei en de ontwikkeling van het ongeboren veulen. Het bevat ook belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen van bijzondere kwaliteit. Drachtige merries tijdens de laatste drie maanden van de dracht, lacterende merries en jonge veulens tot 12 maanden hebben een verhoogde behoefte aan bovengenoemde kwalitatief hoogwaardige nutriënten. Cavalor Probreed bevat bovendien het element OPTI GROWTH. Dit element zorgt al van bij de prille ontwikkeling voor een maximale ondersteuning van de botten, pezen en gewrichten. Cavalor Probreed is het resultaat van de jarenlange samenwerking tussen Cavalor en Europa s grootste en bekendste fokkerijen. Het is een belangrijk instrument in de fokkerij dat zorgt voor de juiste voorwaarden voor een gezond en krachtig veulen. SAMENSTELLING tarwegries / gerstvlokken / luzerne / haver / geëxpandeerde gerst / geëxpandeerde maïs / zonnebloemzaadvoer / maïszemelgrint / rietmelasse / lijnzaad / palmpitschilfers / sojabonen getoast / sojavoer / tarweglutenvoer / gerst / sojaolie / natriumchloride / brisuren van oliehoudende zaden / calciumcarbonaat / sojabonendoppen / speltzemelen / tarwe / palmolie / maïsglutenvoer zak 20 kg en XL-Box 500 kg Phase breeding

10 Start & Go SOFT ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,98 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 13% ruw eiwit 15,5% ruwe celstof 5,0% fosfor 0,70% ruw vet 6,0% calcium 1,18% natrium 0,20% ruwe as 7,0% magnesium 0,28% zetmeel & suikers 37,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 2250 I.E. E671 vitamine D3 / 260 mg vitamine E / 16 mg vitamine B1 / 15 mg vitamine B2 / 25 mg vitamine B3 /2,4 mg vitamine B6 / 0,03 mg vitamine B12 / 250 μg biotine / 270 mg cholinechloride / 70 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,35 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,35 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 45 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 6 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 163 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 160 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 15 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,35 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,20 mg 3b815 L-selenomethionine / 100kg / 220Ib min: 75g / 0.2Ib max: 400g / 0.9Ib

11 Van melk naar krachtvoer... zonder groeistop! Cavalor Start & Go SOFT bestaat uit licht verteerbare, zeer smakelijke ontsloten granen en melkeiwitten om het veulen geleidelijk aan te leren eten. Door deze unieke combinatie ontstaat tijdens de speenperiode een minimale overgang van moedermelk naar krachtvoer, korrel of mix, waardoor een groeistop niet of nauwelijks voorkomt. De veulens blijven gewoon doorgroeien. Het is van vitaal belang dat de calciumfosforverhouding bij een veulen perfect is. OPTI GROWTH staat hier garant voor. Tevens bevat Cavalor Start & Go SOFT het prebioticum FLORASTIMUL. Florastimul zorgt voor een optimale darmflora. Hierdoor is het veulen van meet af aan minder vatbaar voor darmstoornissen. Cavalor Start & Go SOFT kan men al vanaf de leeftijd van 2 weken aan het veulen geven (wel in speciale bakjes want anders eet ook de moeder mee van Cavalor Start & Go SOFT). Naar believen verstrekken tot een leeftijd van 12 maanden, in functie van de speenleeftijd. SAMENSTELLING tarwe / maïs / sojavoer / tarwegries / glycerine / weipoeder / gerst / tarweglutenvoer / lijnzaad / johannesbrood / rijstevoermeel / brouwersgist / sojabonen getoast / calciumcarbonaat / rietmelasse / fructo-oligosachariden / natriumchloride / sojavoer zak 15 kg Phase breeding

12 Juniorix ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,85 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,6% ruw eiwit 12,5% ruwe celstof 10,0% fosfor 0,65% ruw vet 4,0% calcium 1,15% natrium 0,30% ruwe as 8,0% magnesium 0,34% zetmeel & suikers 31,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 2500 I.E. E671 vitamine D3 / 300 mg vitamine E / 240 μg biotine / 170 mg cholinechloride / 90 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 2,50 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 1,20 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 51 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 15 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 180 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 235 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 20 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,96 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,2 mg 3b815 L-selenomethionine / 100kg / 220Ib min: 300g / 0.7Ib max: 400g / 0.9Ib

13 Jonge paarden vanaf 1 tot ca. 3 jaar in volle ontwikkeling Cavalor Juniorix is een speciaal samengestelde mix voor jonge paarden vanaf ca. 1 jaar. In deze periode waarin het veulen tot volle ontwikkeling komt, hebben de speelse jaarlingen behoefte aan specifieke op de groei gerichte bouwstoffen. Die garanderen de progressieve groei van beenderen, gewrichten en organen. Het voeder is zodanig samengesteld dat een gelijkmatige groei gegarandeerd wordt: evenwichtige groei is immers van groot belang om sterke en gezonde paarden te krijgen. Cavalor Juniorix bevat het bestanddeel OPTI GROWTH, dat door middel van een perfecte calcium-fosforverhouding en een optimale beschikbaarheid van koper, zink en mangaan garant staat voor een goede bot-, pees- en gewrichtsontwikkeling. Problemen met OCD, poreuze beenderen en osteoporose worden met OPTI GROWTH tot een minimum herleid. SAMENSTELLING haver / tarwegries / gerstvlokken / lijnzaaddoppen / geëxpandeerde maïs / geëxpandeerde gerst / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / rietmelasse / lijnzaad / palmpitschilfers / sojabonen getoast / gerst / tarweglutenvoer / calciumcarbonaat / brouwersgist / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / natriumchloride / fructo-oligosachariden / palmolie / sojaolie zak 20 kg en XL-Box 500 kg Phase breeding

14 Action Mix ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,90 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 8,4% ruw eiwit 11,7% ruwe celstof 11,1% fosfor 0,59% ruw vet 3,0% calcium 1,00% natrium 0,30% ruwe as 7,3% magnesium 0,30% zetmeel & suikers 34,5% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 150 mg vitamine E / 200 μg biotine / 140 mg cholinechloride / 75 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 115 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 115 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 100kg min: 400g / 0.9Ib / 220Ib max: 650g / 1.4Ib

15 Mix voor licht actieve sportpaarden Cavalor Action Mix is ontwikkeld voor sportpaarden die lichte arbeid verrichten (4-8 uur/ week). De keuze van grondstoffen is enerzijds afgestemd op de inspanningsprestatie en anderzijds op de wens om een smakelijke mengeling te verkrijgen. Door een slimme combinatie van plantaardige producten en door inzicht in de werkelijke behoefte van het sportpaard met lichte arbeid, ontstond een mix die ruimschoots aan de eisen van een uitstekend voer voldoet. Uiteraard moet Cavalor Action Mix gegeven worden in combinatie met hooi en stro. Ook bij beperkte weidegang (1 kg hooi = 5 kg gras) kan deze sportmix gegeven worden om zeker te zijn dat aan alle behoeften voldaan is. SAMENSTELLING gerstvlokken / tarwegries / maïsvlokken / haver / luzerne / maïszemelgrint / lijnzaaddoppen / zonnebloemzaadvoer / rietmelasse / palmpitschilfers / gerst / tarweglutenvoer / brisuren van oliehoudende zaden / calciumcarbonaat / sojabonendoppen / speltzemelen / fructo-oligosachariden / natriumchloride / sojavoer / sojaolie / palmolie zak 20 kg en XL-Box 500 kg SPORT level

16 Action Pellet ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,95 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,15% ruw eiwit 12,0% ruwe celstof 9,5% fosfor 0,50% ruw vet 3,0% calcium 0,9% natrium 0,20% ruwe as 6,0% magnesium 0,22% zetmeel & suikers 30,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 200 mg vitamine E / 3 mg vitamine B1 / 3 mg vitamine B2 / 100 μg biotine / 80 mg cholinechloride / 40 mg E1 ijzer (ijzer(ii) sulfaat-monohydraat) / 0,20 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,10 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 40 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 100 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 100 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 100kg min: 450g / 1Ib / 220Ib max: 700g / 1.5Ib

17 Hoogwaardige basis sportkorrel Cavalor Action Pellet is een zeer smakelijke korrel die met granen (haver, gerst) aangevuld kan worden. Maar Cavalor Action Pellet kan ook zonder aanvullende granen als compleet voeder aan de paarden gegeven worden. Cavalor Action Pellet bevat zeer hoogwaardige eiwitten en goed verteerbare celstofbronnen. Dat is snel zichtbaar aan de glans van de vacht. Door de grote diameter kunnen paarden Cavalor Action Pellet heel goed kauwen waardoor de eerste fase van de spijsvertering (het vermengen met speeksel) bijzonder effectief verloopt. De toevoeging van FLORASTIMUL zorgt voor een gezonde darmflora. Het element PRO ENERGY zorgt voor een optimale energieaanbreng, waardoor uithouding en energieverbruik geoptimaliseerd worden. SAMENSTELLING tarwe / luzerne / gerst / tarwegries / maïs / palmpitschilfers / rietmelasse / sojabonendoppen / calciumcarbonaat / sojabonen getoast / fructo-oligosachariden / natriumchloride / zonnebloemzaadvoer zak 20 kg en XL-Box 700 kg SPORT level

18 shine & show ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,94 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,95% ruw eiwit 13% ruwe celstof 10,5% fosfor 0,63% ruw vet 6,5% calcium 0,95% natrium 0,30% ruwe as 7,0% magnesium 0,31% zetmeel & suikers 31,5% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 200 mg vitamine E / 15 mg vitamine B1 / 13 mg vitamine B2 / 25 mg vitamine B3 / 2,35 mg vitamine B6 / 0,03 mg vitamine B12 / 200 g biotine / 230 mg Cholinechloride / 50 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,3 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 26 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat ) / 6 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 114 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 110 mg E6 zink (zinksulfaat monohydraat) / 15 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,22 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,12 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 450g / 1Ib / 220Ib max: 700g / 1.5Ib

19 Waar prestatie en schoonheid samenkomen Cavalor Shine & Show is een uniek voeder ontworpen voor paarden die moeten opvallen en schitteren in de schijnwerpers, zoals Arabische showpaarden, paarden in de verkoop en andere showpaarden. Cavalor Shine & Show heeft een hoog percentage natuurlijke oliën om een glanzende en gezonde vacht te waarborgen en het vormt tegelijkertijd een vellige energiebron voor het paard. Het is belangrijk voor showpaarden in het algemeen om in uitstekende vorm te blijven. Cavalor Shine & Show bevat alle noodzakelijke elementen om een topvorm en gezondheid te waarborgen. Het bevat MUSCLE PLUS, een uitgekiende samenstelling van vitamine E en selenium: die combinatie van elementen bevordert de natuurlijke weerstand van de spierstructuur. SAMENSTELLING tarwegries / gerstvlokken / luzerne / haver / maïsvlokken / lijnzaaddoppen / maïszemelgrint / sojabonen getoast / lijnzaad / rietmelasse / zonnebloemzaadvoer / spelt / palmpitschilfers / sojaolie / geëxpandeerde maïs / geëxpandeerde gerst / geëxpandeerde tarwe / gedroogde cichoreipulp / maïs / sojavoer / sojabonendoppen / speltzemelen / tarwe / natriumchloride / calciumcarbonaat / maïsglutenvoer / fructo-oligosachariden / tarweglutenvoer / palmolie / maïsgluten / magnesiumoxide zak 20 kg SPORT level

20 Perfomix ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,95 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 8,55% ruw eiwit 11,0% ruwe celstof 10,6% fosfor 0,59% ruw vet 4,5% calcium 0,85% natrium 0,30% ruwe as 6,7% magnesium 0,30% zetmeel & suikers 36,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 200 mg vitamine E / 240 μg biotine / 190 mg cholinechloride / 90 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,50 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,90 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 48 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 9 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 150 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 9 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 150 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 12 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,36 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,12 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 450g / 1Ib / 220Ib max: 800g / 1.86Ib

21 De volledige dagelijkse dosis sportenergie Cavalor Perfomix is een evenwichtige sportmengeling voor actieve paarden en wordt naast de dagelijkse hoeveelheid hooi en stro gegeven. In Cavalor Perfomix zitten granen van zeer goede kwaliteit, hoogwaardige eiwitten, vetten en goed verteerbare celstof (structuur). Cavalor Perfomix bevat alle elementen die actieve recreatie- en sportpaarden nodig hebben. Paarden met intensievere arbeid hebben behoefte aan ondersteuning van de gewrichten door middel van ARTI PRO. Deze samenstelling zorgt er door middel van verhoogde gehaltes aan koper, zink en mangaan voor, dat gewrichten, skelet en pezen een maximale ondersteuning krijgen bij extra belasting. YEAST PLUS staat voor de aanwezigheid van levende gisten, die de samenstelling van de darmflora gunstig beïnvloeden en ervoor zorgen dat er minder verzuring in de dikke darm optreedt. Hierdoor vermindert het risico van kolieken. SAMENSTELLING gerstvlokken / haver / tarwegries / lijnzaaddoppen / geëxpandeerde maïs / geëxpandeerde gerst / rietmelasse / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / lijnzaad / palmpitschilfers / tarweglutenvoer / gerst / sojaolie / luzerne / sojavoer / fructo-oligosachariden / natriumchloride / brisuren van oliehoudende zaden / calciumcarbonaat / sojabonendoppen / speltzemelen / tarwe / palmolie / maïsglutenvoer zak 20 kg en XL-Box 500 kg SPORT level

22 Western Mix ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,89 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 7,6% ruw eiwit 10,5% ruwe celstof 12,5% fosfor 0,58% ruw vet 4,5% calcium 0,75% natrium 0,45% ruwe as 7,5% magnesium 0,28% zetmeel & suikers 33,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 200 mg vitamine E / 15 mg vitamine B1 / 13 mg vitamine B2 / 25 mg vitamine B3 /2,5 mg vitamine B6 / 0,03 mg vitamine B12 / 200 μg biotine / 230 mg cholinechloride / 62 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,3 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 25 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 6 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 113 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 110 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 15 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,20 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,20 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 450g / 1Ib / 220Ib max: 650g / 1.4Ib

23 Ideale sportmengeling voor westernpaarden Cavalor Western Mix is speciaal ontwikkeld voor Quarter Horses, Paint Horses en Appaloosa s, die specifieke voedingsbehoeften hebben en vooral voor de westernsport worden ingezet. Deze paarden worden gekenmerkt door hun sterk ontwikkelde spieren, skelet, gewrichtsbanden en pezen. ARTI PRO zorgt voor een maximale ondersteuning van het skelet en de gewrichten. Met Cavalor Western Mix wordt spiervermoeidheid tegengegaan en de recuperatietijd ingekort. De ideale mix voor sportieve prestaties gekoppeld aan rasgebonden voedingsbehoeften. Cavalor Western Mix bevat het bestanddeel MUSCLE PLUS, die de spiervezels tegen celafbraak beschermt na een zware inspanning. SAMENSTELLING gerstvlokken / lijnzaaddoppen / tarwegries / maïsvlokken / geëxpandeerde maïs / geëxpandeerde gerst / luzerne / rietmelasse / luzernestengels / lijnzaad / paardenbonenvlokken / zonnebloemzaadvoer / sojaolie / maïszemelgrint / maïs / palmpitschilfers / calciumcarbonaat / natriumchloride / tarweglutenvoer / fructo-oligosachariden / gerst / tarwe / natriumbicarbonaat / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / sojavoer / palmolie / maïsglutenvoer zak 20 kg SPORT level

24 Endurix ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,97 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,15% ruw eiwit 12,5% ruwe celstof 9,5% fosfor 0,60% ruw vet 7,5% calcium 0,75% natrium 0,45% ruwe as 7,0% magnesium 0,29% zetmeel & suikers 32,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 300 mg vitamine E / 12 mg vitamine B1 / 13 mg vitamine B2 / 25 mg vitamine B3 /2,5 mg vitamine B6 / 0,03 mg vitamine B12 / 200 μg biotine / 230 mg cholinechloride / 50 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,30 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 25 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 6 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 112 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 110 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 15 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,20 mg 3b815 L-selenomethionine / 100kg min: 600g / 1.3Ib / 220Ib max: 800g / 1.8Ib

25 Voor paarden met groot uithoudingsvermogen Cavalor Endurix is een voeder voor competitiepaarden die langdurige inspanningen moeten leveren (zoals military, mennen, endurance, enz.). Vermits deze paarden aanhoudende inspanningen moeten leveren, halen zij hun energie niet alleen uit granen, maar hebben ze ook traag vrijkomende energiebronnen nodig zoals plantaardige vetten of vluchtige vetzuren (gevormd uit ruwe vezel in de dikke darm). Om effectief te zijn is niet alleen het vetgehalte belangrijk, maar ook de vetzuursamenstelling van de gebruikte vetten. Door hun lange en intensieve inspanning verliezen deze paarden bovendien (via het zweten) elektrolyten (essentiële mineralen) waarvoor compensatie nodig is. MEGA ELECTROLYTE zorgt ervoor dat uw paard de wedstrijd aanvangt met voldoende reserve aan elektrolyten. Cavalor Endurix bevat MUSCLE PLUS, een uitgekiende samenstelling van vitamine E en selenium, die bijdraagt tot de versterking van de natuurlijke weerstand en de impact van oxidatieve stress vermindert. SAMENSTELLING haver / tarwegries / geëxpandeerde gerst / geëxpandeerde tarwe / lijnzaaddoppen / geëxpandeerde maïs / rietmelasse / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / sojaolie / lijnzaad / luzerne / palmpitschilfers / paardenbonenvlokken / gerst / maïs / tarweglutenvoer / sojabonen getoast / natriumchloride / tarwe / calciumcarbonaat / brouwersgist / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / fructo-oligosachariden / palmolie zak 20 kg level SPORT

26 Superforce ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,95 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,55% ruw eiwit 12,5% ruwe celstof 9,5% fosfor 0,60% ruw vet 6,0% calcium 0,70% natrium 0,45% ruwe as 7,0% magnesium 0,27% zetmeel & suikers 33,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 300 mg vitamine E / 12 mg vitamine B1 / 13 mg vitamine B2 / 25 mg Vitamine B3 /2,5 mg vitamine B6 / 0,03 mg vitamine B12 / 200 μg biotine / 230 mg cholinechloride / 62 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,30 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 25 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 6 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 112,5 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 108,25 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 15 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,20 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,20 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 500g / 1.1Ib / 220Ib max: 800g / 1.8Ib

27 Pure power, voor explosieve prestaties Cavalor Superforce is een hoogwaardig voeder specifiek geschikt voor zeer actieve competitiepaarden die explosieve, kortdurende inspanningen moeten leveren. Bij korte hevige inspanningen gebruikt het paardenlichaam vooral suikers die voornamelijk uit de granen in het voeder komen. dikke darm geen kans krijgt. Cavalor Superforce bevat naast een specifieke keuze uit exclusieve kwaliteitsgranen ook een bijzondere mengeling van omega 3 en 6-vetzuren, een toevoeging van specifieke aminozuren en een uitgebreid gamma aan vitaminen, mineralen en uiterst goed opneembare sporenelementen. Des te meer granen, des te meer energie? Met het voeren van granen mag men niet Bovendien bevat Cavalor Superforce de samenstelling MUSCLE PLUS, die de spierfunctie ondersteunt. overdrijven anders wordt er te veel melkzuur gevormd met spier- en verteringsproblemen als gevolg. YEAST PLUS van Cavalor zorgt ervoor dat verzuring in de Voor de wedstrijd: 20% Superforce + 80% van het huidige voeder van de wedstrijd: 80% Superforce + 20% van het huidige voeder SAMENSTELLING haver / tarwegries / geëxpandeerde maïs / lijnzaaddoppen / geëxpandeerde tarwe / sojabonen getoast / rietmelasse / geëxpandeerde gerst / zonnebloemzaadvoer / maïszemelgrint / paardenbonenvlokken / sojaolie / maïs / luzerne / palmpitschilfers / tarweglutenvoer / tarwe / gerst / natriumchloride / brouwersgist / calciumcarbonaat / natriumbicarbonaat / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / sojavoer / palmolie / maïsglutenvoer! Dag zak 20 kg level SPORT

28 Fifty-Fifty ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,96 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 11,1% ruw eiwit 14,0% ruwe celstof 9,0% fosfor 0,73% ruw vet 7,5% calcium 1,50% natrium 0,60% ruwe as 10,0% magnesium 0,37% zetmeel & suikers 30,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 2500 I.E. E671 vitamine D3 / 350 mg vitamine E / 15 mg vitamine B1 / 13 mg vitamine B2 / 25 mg vitamine B3 / 2,5 mg vitamine B6 / 0,03 mg vitamine B12 / 360 μg biotine / 340 mg cholinechloride / 110 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 2,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,9 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 50 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 6 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 205 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 200 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 15 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,45 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,20 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 300g / 0.7Ib / 220Ib max: 400g / 0.9Ib

29 De kern van de Cavalor -voeding, waaraan u zelf granen kunt toevoegen Cavalor Fifty-Fifty bevat alle bestanddelen, die u ook in Cavalor Superforce, Cavalor Endurix en Cavalor Perfomix terugvindt, zoals ontsloten granen die beter verteerbaar zijn, hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten, hoge gehaltes aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en essentiële vetzuren. Cavalor Fifty-Fifty geeft extra waarde aan de eigen beschikbare grondstoffen, of geeft u een flexibele basis voor uw multifunctionele stal (mix van fokkerij en sportpaarden bijvoorbeeld). Dankzij Cavalor Fifty-Fifty kunt u beschikken over het hart van de Cavalor voeding, waarbij u de eigen beschikbare granen of andere grondstoffen kunt mengen tot een hoogkwalitatief rantsoen. SAMENSTELLING gerstvlokken / tarwegries / geëxpandeerde gerst / lijnzaaddoppen / sojabonen getoast / geëxpandeerde maïs / lijnzaad / rietmelasse / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / brouwersgist / palmpitschilfers / calciumcarbonaat / gerst / tarweglutenvoer / natriumchloride / sojaolie / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / fructo-oligosachariden / sojavoer / palmolie zak 20 kg en XL-Box 500 kg Balancer SPORT

30 Tradition Pellet ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,79 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 10% ruw eiwit 13,0% ruwe celstof 11,5% fosfor 0,60% ruw vet 3,0% calcium 1,10% natrium 0,25% ruwe as 7,5% magnesium 0,35% zetmeel & suikers 25,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 50 mg vitamine E / 3,0 mg vitamine B1 / 3,0 mg vitamine B2 / 100 μg biotine / 80 mg cholinechloride / 40 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 0,20 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,10 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 40 mg E4 koper (koper(ii)sulfaatpentahydraat) / 100 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 100 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 100kg / 220Ib min: 400g / 0.9Ib max: 600g / 1.30Ib

31 Pellet met de essentiële voedingsstoffen voor een goed paardenrantsoen havervrij havervrij Cavalor Tradition Pellet bevat alle essentiële stoffen die voor een paardenrantsoen noodzakelijk zijn. Cavalor Tradition Pellet wordt gebruikt voor paarden op rust of voor paarden die zeer lichte arbeid moeten verrichten. Het voeder kan eventueel met granen worden aangevuld, indien de paarden meer moeten presteren. Cavalor Tradition Pellet is specifiek ontwikkeld voor gebruik in grote stallen en voor silogebruik. SAMENSTELLING tarwegries / luzerne / gerst / maïszemelgrint / tarwe / speltzemelen / palmpitschilfers / rietmelasse / calciumcarbonaat / zonnebloemzaadvoer / natriumchloride / sojaolie / palmolie / sojavoer / fructo-oligosachariden zak 20 kg en XL-Box 700 kg harmony

32 Tradition Mix ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,84 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,3% ruw eiwit 13,0% ruwe celstof 10,0% fosfor 0,64% ruw vet 3,0% calcium 1,25% natrium 0,40% ruwe as 8,0% magnesium 0,31% zetmeel & suikers 34,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 100 mg vitamine E / 200 μg biotine / 140 mg cholinechloride / 75 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 115 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 115 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 100kg min: 400g / 0.9Ib / 220Ib max: 600g / 1.3Ib

33 Mix met alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtig paardenrantsoen havervrij havervrij Cavalor Tradition Mix bevat de noodzakelijke stoffen die voor een traditioneel paardenrantsoen wenselijk zijn. Deze mix wordt gebruikt voor paarden op rust of voor paarden die lichte arbeid moeten verrichten. De uitstekende kwaliteit van deze basismengeling maakt dat Cavalor Tradition Mix als voeder zeer breed kan worden ingezet (ongeacht het soort paard). De goede verteerbaarheid van deze algemene mix zorgt een gunstige voederconversie. SAMENSTELLING gerstvlokken / tarwegries / luzerne / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / maïsvlokken / rietmelasse / palmpitschilfers / gerst / tarweglutenvoer / brisuren van oliehoudende zaden / calciumcarbonaat / sojabonendoppen / speltzemelen / natriumchloride / sojaolie / sojavoer / palmolie / fructo-oligosachariden zak 20 kg en XL-Box 500 kg harmony

34 tradition apple ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,83 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 13% ruw eiwit 13,0% ruwe celstof 10,0% fosfor 0,64% ruw vet 3,0% calcium 1,25% natrium 0,25% ruwe as 8,0% magnesium 0,31% zetmeel & suikers 34,2% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 100 mg vitamine E / 200 μg biotine / 140 mg cholinechloride / 75 mg E 1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat ) / 115 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaatmonohydraat) / 115 mg E6 zink (zinksulfaat monohydraat) / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 100kg min: 400g / 0.9Ib / 220Ib max: 600g / 1.5Ib

35 Heerlijke mix met gedroogde appelvlokken havervrij havervrij Cavalor Tradition Apple is een havervrije, heerlijke mix met alle noodzakelijke en voedzame elementen voor vrijetijdspaarden. Deze speciale mix bevat gedroogde appelvlokken voor een natuurlijke en traditionele smaak. Cavalor Tradition Apple bevat FLORASTIMUL, een prebioticum dat voor een gezonde darmflora zorgt en maag- en darmstoornissen helpt te verminderen. SAMENSTELLING gerstvlokken / tarwegries / luzerne / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / maïsvlokken / rietmelasse / palmpitschilfers / gerst / tarweglutenvoer / brisuren van oliehoudende zaden / calciumcarbonaat / sojabonendoppen / speltzemelen / gedroogde appelschijfjes / natriumchloride / sojaolie / sojavoer / palmolie / fructo-oligosachariden zak 20 kg harmony

36 Strucomix Original ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,83 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 7,9% ruw eiwit 11,0% ruwe celstof 14,0% fosfor 0,55% ruw vet 4,5% calcium 0,92% natrium 0,25% ruwe as 7,5% magnesium 0,30% zetmeel & suikers 27,5% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 100 mg vitamine E / 200 μg biotine / 140 mg cholinechloride / 87 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 9 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 115 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 9 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 115 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 12 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,12 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 300g / 0.7Ib / 220Ib max: 700g / 1.5Ib

37 havervrij De kruidige structuurmengeling havervrij Paarden zijn van oorsprong steppedieren die vroeger, de hele dag door, grassen en kruiden konden uitzoeken om te eten. Dat is te zien aan hun verteringsstelsel met een kleine maag en sterk ontwikkelde dikke darm. Vandaag de dag eten paarden vaak sterk geconcentreerd krachtvoer, relatief weinig hooi en bijna geen kruiden. Wat in feite tegennatuurlijk is. Cavalor Strucomix Original is een volledig onderhoudsvoeder dat natuurlijke grondstoffen bevat zoals een paard die vroeger in alle vrijheid zelf kon vinden. Het bevat FIBER PLUS waarbij luzernevezel voor een aanvoer van ruwe celstof zorgt die de darmflora stimuleert. YEAST PLUS en een uitgebreid gamma van kruiden, zoals tijm, look en oregano hebben op hun beurt een positief effect op vertering, weerstand en ademhaling. Cavalor Strucomix Original kan ook als vervanger van ruwvoer gebruikt worden (naast krachtvoer) of kan als aanvulling naast krachtvoer en ruwvoer gegeven worden zodat uw paard alle gewenste kruiden ter beschikking heeft. SAMENSTELLING lijnzaaddoppen / tarwegries / gerstvlokken / rietmelasse / geëxpandeerde maïs / geëxpandeerde gerst / geëxpandeerde tarwe / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / spelt / erwtenvlokken / luzernestengels / lijnzaad / palmpitschilfers / luzerne / tarweglutenvoer / gerst / sojaolie / kruiden / wortelstukjes / calciumcarbonaat / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / natriumchloride / tarwe / palmolie / maïsglutenvoer zak 15 kg en XL-Box 400 kg harmony

38 Strucomix Pony ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,83 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 8,25% ruw eiwit 11,5% ruwe celstof 13,0% fosfor 0,60% ruw vet 3,8% calcium 0,90% natrium 0,30% ruwe as 7,5% magnesium 0,31% zetmeel & suikers 30,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 100 mg vitamine E / 200 μg biotine / 140 mg cholinechloride / 87 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 9 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 115 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 9 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 115 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 12 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,12 mg 3b815 L-selenomethionine / 100kg / 220Ib min: 300g / 0.7Ib max: 550g / 1.2Ib

39 Structuurmengeling op maat van pony s havervrij havervrij De manier waarop een pony voer omzet in bruikbare stoffen (metabolisme) wijkt af van een paard. Daarom heeft Cavalor een speciale mix ontwikkeld voor pony s die behoefte hebben aan specifieke stoffen en een geoptimaliseerde voederconversie. Alles werd afgestemd op een betere vertering onder meer door de toevoeging van luzernestengels, levende gisten en groenten. Overgewicht, conditieverlies of juist een teveel aan energie (heftig) zijn de meest voorkomende problemen waarbij onjuiste voeding een rol speelt en waar met Cavalor Strucomix Pony goede resultaten worden bereikt. Kenmerken van dit voeder zijn: - de pony wordt niet snel vet (bij correcte toediening) - de pony zal niet overmatig fris worden - de pony heeft een mooie vacht - een juist evenwicht tussen hoeveelheid voeder en prestatie. Zowel voor recreatieve doeleinden, als op licht wedstrijdniveau en bij de fok kan deze specifieke ponymix gebruikt worden. SAMENSTELLING lijnzaaddoppen / tarwegries / gerstvlokken / geëxpandeerde gerst / rietmelasse / maïszemelgrint / geëxpandeerde maïs / zonnebloemzaadvoer / spelt / luzernestengels / lijnzaad / erwtenvlokken / palmpitschilfers / tarweglutenvoer / gerst / tarwe / maïs / wortelstukjes / calciumcarbonaat / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / natriumchloride / sojavoer / sojaolie / palmolie / maïsglutenvoer zak 15 kg harmony

40 Strucomix Senior ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,88 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,6% ruw eiwit 12,5% ruwe celstof 10,0% fosfor 0,66% ruw vet 4,5% calcium 1,25% natrium 0,25% ruwe as 8,0% magnesium 0,34% zetmeel & suikers 32,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1800 I.E. E671 vitamine D3 / 240 mg vitamine E / 14,5 mg vitamine B1 / 15,9 mg vitamine B2 / 30,5 mg Vitamine B3 / 2,9 mg vitamine B6 / 0,035 mg vitamine B12 / 240 μg biotine / 270 mg cholinechloride / 60 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,50 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,36 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 7 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 135 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 18 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 130 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 18 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,24 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,26 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 450g / 1Ib / 220Ib max: 750g / 1.7Ib

41 Structuurvoeder om uw paard een goede oude dag te geven havervrij havervrij Oudere paarden hebben een minder efficiënte vertering en vaak ook minder goed functionerende tanden. Hierdoor moeten er een aantal aanpassingen gebeuren aan hun voeding. Cavalor Strucomix Senior beantwoordt volledig aan deze specifieke eisen: het bevat voornamelijk geëxtrudeerde granen, die veel beter en lichter verteerbaar zijn en biologisch hoogwaardige eiwitten, die licht verteerbaar en snel omzetbaar zijn. Cavalor Strucomix Senior bevat FIBER PLUS, hoogwaardige celstofbronnen die ervoor zorgen dat een deel van de behoefte aan vezel al ingevuld wordt. Dit is belangrijk voor een goede werking van het verteringsapparaat. Een verhoogd gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen compenseert een verminderde opname. AIR FORCE verwijst naar de toevoeging van lookextracten, die een goede bloeddoorstroming ondersteunen. Het hoge gehalte aan koper, zink en mangaan ondersteunt maximaal de gewrichten, pezen en het volledige skelet. SAMENSTELLING tarwegries / gerstvlokken / lijnzaaddoppen / geëxpandeerde maïs / geëxpandeerde tarwe / rietmelasse / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / spelt / luzerne / luzernestengels / lijnzaad / wortelstukjes / palmpitschilfers / sojavoer / sojabonen getoast / tarweglutenvoer / calciumcarbonaat / gerst / sojaolie / natriumchloride / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / fructo-oligosachariden / tarwe / palmolie / maïsglutenvoer zak 20 kg harmony

42 vitacrunch ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,60 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 9,55% ruw eiwit 13,7% ruwe celstof 31,0% fosfor 0,79% ruw vet 2,5% calcium 1,35% natrium 0,45% ruwe as 12,5% magnesium 0,99% zetmeel & suikers 5,4% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 5000 I.E. E671 vitamine D3 / 600 mg vitamine E / 10 mg vitamine B1 / 10 mg vitamine B2 / 330 μg biotine / 270 mg cholinechloride / 133 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 0,67 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,33 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 133 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 333 mg E5 mangaan (mangaan(ii)oxide) / 335 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 1,10 mg E8 selenium (natriumseleniet) kg kg 1/2 blok=500g 1 blok=1kg

43 De dagelijkse vitaminen- & mineralenboost havervrij havervrij Cavalor Vitacrunch is een gezonde en evenwichtige voedingsaanvulling voor paarden die in de weide staan of gewoon weinig krachtvoer krijgen. Het is een 100% natuurlijk product gemaakt van geperste luzerne en dus rijk aan vezels. Eén blok Vitacrunch per dag* zorgt ervoor dat uw paard zijn dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen krijgt zonder extra energie van suikers en zetmeel. Ideaal om uw paard in topconditie te houden of als gezonde traktatie! Gebruiksindicatie: Eén Vitacrunch blok weegt 1 kg en is makkelijk in tweeën te breken. Voor paarden met een lichaamsgewicht tussen 80 en 400 kg volstaat een half blok per dag. Voor paarden tussen 400 en 700 kg geeft u één blok van 1 kg. Het Vitacrunch blok kan gewoon droog gegeven worden, dus water toevoegen hoeft niet. * voor een paard met een lichaamsgewicht tussen 400 & 700 kg SAMENSTELLING luzerne / magnesiumfosfaat / natriumchloride zak 7 kg (7 blokken van 1 kg) harmony

44 Pianissimo ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,83 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 7,75% ruw eiwit 10,5% ruwe celstof 12,0% fosfor 0,60% ruw vet 4,0% calcium 0,85% natrium 0,30% ruwe as 7,5% magnesium 0,35% zetmeel & suikers 32,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 150 mg vitamine E / 200 μg biotine / 160 mg cholinechloride / 75 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 9 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 115 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaat-monohydraat) / 9 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 115 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 12,50 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,12 mg 3b815 L-selenomethionine / 100kg min: 350g / 0.8Ib / 220Ib max: 650g / 1.4Ib

45 Voor vurige paarden en paarden die het kalm aan moeten doen havervrij havervrij Cavalor Pianissimo is speciaal samengesteld voor paarden die last hebben van stress of zich moeilijk laten berijden. Cavalor Pianissimo bevat alle voedingscomponenten voor een evenwichtige en complete voeding voor een sportpaard. Het is uitstekend geschikt voor paarden die op rust staan. Om deze paarden niet te veel energie te geven, wordt gewoonlijk minder krachtvoer gegeven en meer ruwvoer. Hierdoor ontstaat echter een gebrek aan evenwicht in de voeding. Cavalor Pianissimo heeft een zeer laag eiwitgehalte (7,75% Vre) waardoor het heel goed te gebruiken is naast ruwvoer, dat zeer rijk is aan eiwit (zoals kuilgras of voorjaarsgras). Immers, overmaat aan eiwit in het voederrantsoen is sterk af te raden. Het lage eiwitgehalte maakt dat Cavalor Pianissimo ook geschikt is voor paarden die aan het aftrainen zijn na een seizoen, paarden die tijdelijk op rust staan (herstel), paarden die gevoelig zijn voor een teveel aan eiwitten en voordrooggras als ruwvoer krijgen. SAMENSTELLING lijnzaaddoppen / gerstvlokken / tarwegries / geëxpandeerde maïs / geëxpandeerde gerst / rietmelasse / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / lijnzaad / palmpitschilfers / gerst / tarweglutenvoer / sojaolie / brisuren van oliehoudende zaden / calciumcarbonaat / sojabonendoppen / speltzemelen / natriumchloride / fructo-oligosachariden / palmolie zak 20 kg en XL-Box 500 kg stress control special care

46 FiberForce ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,69 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 7% ruw eiwit 10,6% ruwe celstof 25,5% fosfor 0,50% ruw vet 6,5% calcium 0,95% natrium 0,30% ruwe as 9,0% magnesium 0,22% zetmeel suikers 5,0% 3,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 100 mg 3a700 vitamine E (all-rac-alfa-tocoferylacetaat) / 100 μg biotine / 80 mg cholinechloride / 40 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 0.2 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0.1 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 40 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 100 mg E5 mangaan (mangaan(ii)sulfaatmonohydraat) / 100 mg E6 zink (zinksulfaat monohydraat) / 0.3 mg E8 selenium (natriumseleniet) Zoötechnische toevoegingsmiddelen 6 E9 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 500g / 1.1Ib / 220Ib max: 2000g / 4.5Ib

47 The optimal gut improver Cavalor FiberForce is een vezelrijke voeding met zeer laag suiker- en zetmeelgehalte die bijzonder geschikt is voor paarden met specifieke aandoeningen zoals maagzweren, maagdarmproblemen, insulineresistentie (IR), laminitis (hoefbevangenheid), ziekte van Cushing, maandagziekte (tying up), kolieken en/of spierproblemen. Cavalor FiberForce bevat een mengeling van de belangrijkste vezelbronnen en geëxtrudeerde vezelpellets. De formule heeft het laagst mogelijke suiker- (3%) en zetmeelgehalte (5%) voor een volledige paardenvoeding. Het totale suiker/ zetmeelgehalte is nog lager dan in de meeste hooisoorten. Door dit lage suiker- en zetmeelgehalte en het hoge vezel- en oliegehalte is Cavalor FiberForce uiterst geschikt voor paarden met bovengenoemde problemen. SAMENSTELLING lijnzaaddoppen / luzernestengels / luzerne / tarwegries / zonnebloemzaadvoer / sojaolie / haverdoppen / gedroogde bietenpulp / lijnzaad / speltzemelen / maïsglutenvoer / natriumchloride / monocalciumfosfaat / calciumcarbonaat / fructo-oligosachariden / sojavoer zak 15 kg special care

48 Strucomix Sensitive ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,82 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 7,85% ruw eiwit 11,0% ruwe celstof 17,0% fosfor 0,60% ruw vet 6,5% calcium 1,10% natrium 0,30% ruwe as 8,0% magnesium 0,30% zetmeel & suikers 21,5% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1250 I.E. E671 vitamine D3 / 100 mg vitamine E / 200 μg biotine / 140 mg cholinechloride / 75 mg E1 ijzer (ijzer(ii)sulfaat-monohydraat) / 1,25 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,75 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 30 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 15 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 112 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 110 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 20 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,20 mg 3b815 L-selenomethionine Zoötechnische toevoegingsmiddelen 5,2 109 CFU 4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 / 100kg min: 300g / 0.7Ib / 220Ib max: 700g / 1.6Ib

49 Als voeder bij paarden gevoelig ligt Cavalor Strucomix Sensitive is een goed uitgebalanceerd voeder voor gevoelige paarden. Deze mengeling bevat een weldoend kruidenmengsel op basis van brandnetel, gember en viooltjeskruid en drijft toxines sneller uit het lichaam; m.a.w. het zuivert het lichaam en brengt het weer in balans. Het zuiveringsproces heeft een heilzaam effect op de huid en optimaliseert de vertering. Daarnaast spaart het lage eiwitgehalte de lever en verhindert het overtollig warmteverlies en zweten. Ten slotte is Cavalor Strucomix Sensitive rijk aan ruwe vezels en vet. Deze combinatie zorgt voor een trage en veilige vrijstelling van de energie. Cavalor Strucomix Sensitive wordt gecombineerd gegeven met grofstengelig droog hooi. Zeker geen kuilvoer of jong gras meevoeren! SAMENSTELLING lijnzaaddoppen / tarwegries / geëxpandeerde gerst / gedroogde cichoreipulp / luzerne / lijnzaad / geëxpandeerde maïs / rietmelasse / luzernestengels / maïszemelgrint / zonnebloemzaadvoer / sojaolie / palmpitschilfers / sojabonen getoast / tarweglutenvoer / gerst / calciumcarbonaat / natriumchloride / kruiden / brisuren van oliehoudende zaden / sojabonendoppen / speltzemelen / sojavoer / tarwe / palmolie / maïsglutenvoer zak 15 kg skin care special care

50 Mash & Mix ANALYTISCHE BESTANDDELEN EWpa (Energie Waarde paard) 0,94 /kg VREpa (Verteerbaar Ruw Eiwit paard) 10% ruw eiwit 13,0% ruwe celstof 6,5% fosfor 0,50% ruw vet 7,0% calcium 0,90% natrium 0,40% ruwe as 6,5% magnesium 0,22% zetmeel & suikers 37,0% TOEVOEGINGSMIDDELEN / KG Nutritionele toevoegingsmiddelen I.E. E672 vitamine A / 1500 I.E. E671 vitamine D3 / 150 mg vitamine E / 3 mg vitamine B1 / 3 mg vitamine B2 / 100 μg biotine / 80 mg cholinechloride / 40 mg E1 ijzer (ijzer(ii) sulfaat-monohydraat) / 0,20 mg E2 jodium (calciumjodaat, watervrij) / 0,10 mg 3b304 gecoate korrels kobalt(ii)carbonaat / 40 mg E4 koper (koper(ii)sulfaat-pentahydraat) / 15 mg 3b409 dikoperchloridetrihydroxide / 100 mg E5 mangaan (mangaan(ii) sulfaat-monohydraat) / 15 mg E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren, gehydrateerd) / 100 mg E6 zink (zinksulfaat-monohydraat) / 20,3 mg 3b609 zinkchloridehydroxidemonohydraat / 0,30 mg E8 selenium (natriumseleniet) / 0,2 mg 3b815 L-selenomethionine / 100kg min: 200g / 0.5Ib / 220Ib max: 300g / 0.7Ib

51 Een welverdiende beloning na een zware inspanning Na een zware inspanning heeft het paard geen behoefte aan een sterk geconcentreerd krachtvoer, maar neemt het liever een lichte, makkelijk te verteren maaltijd: Cavalor Mash & Mix! Dit voeder is speciaal samengesteld uit smakelijke en zeer licht verteerbare natuurlijke grondstoffen die de spijsvertering stimuleren. Cavalor Mash & Mix bevat uitsluitend goed ontsloten voedingsstoffen (behandelde granen, zemelen en lijnzaad) en smakelijke groenten. Dankzij Cavalor Mash & Mix neemt uw paard na een zware inspanning weer voldoende vocht en elektrolyten op voor een betere recuperatie na inspanning. Daarom is Cavalor Mash & Mix met het MEGA ELECTROLYTE concept een werkelijk verantwoorde beloning na een zware inspanning. Cavalor Mash & Mix is ook welkom tijdens koude winterdagen als licht verteerbare energiebron (aangelengd met warm water). SAMENSTELLING tarwegries / gerstvlokken / luzerne / haver / geëxpandeerde gerst / geëxpandeerde maïs / zonnebloemzaadvoer / maïszemelgrint / rietmelasse / lijnzaad / palmpitschilfers / sojabonen getoast / sojavoer / tarweglutenvoer / gerst / sojaolie / natriumchloride / brisuren van oliehoudende zaden / calciumcarbonaat / sojabonendoppen / speltzemelen / tarwe / palmolie / maïsglutenvoer. zak 15 kg en 1,5kg wellness special care

52 Gedurende de laatste twee decennia, heeft Cavalor een internationale reputatie opgebouwd als wereldleider in paardenvoeding door een oplossing aan te bieden voor de behoeften van elk paard: van de eerste stappen van een veulen tot aan het pensioen en voor topsportpaarden tot aan het gekoesterde paard in de achtertuin. Naast een volledig gamma van paardenvoer biedt Cavalor ook een compleet assortiment supplementen en verzorgingsproducten samengesteld met ingrediënten zoals gecheleerde mineralen, vitamines en natuurlijke kruiden en oliën en andere essentiële elementen - alles wat een paard nodig heeft om prestaties, algemene gezondheid en welzijn te verbeteren. Alle ingrediënten die in Cavalor productformuleringen gebruikt worden zijn onderworpen aan strenge fabricageprocedures om de kwaliteit, effectiviteit en resultaten te garanderen. Alle Cavalor supplementen zijn conform FEI en Jockey Club. Cavalor is er trots op een indrukwekkende lijst van wereldkampioenen, olympische medaillewinnaars en World Cup winnaars onder haar klanten, supporters en endorsers te mogen tellen. Het succes van deze atleten is grotendeels te danken aan de voortdurende gezondheid en prestaties van hun paarden. Het is ook een fantastische bevestiging van het Cavalor merk omdat zo veel atleten vertrouwen op onze producten om op het hoogste niveau te concurreren en om de algehele gezondheid en het welzijn van hun paarden veilig te stellen. Voor meer informatie over Cavalor supplementen:

53 Het ideale rantsoen voor uw paard MyCavalor.com is een snel en gebruiksvriendelijk programma dat heel gemakkelijk te raadplegen is. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen zal MyCavalor.com het juiste rantsoen berekenen voor uw paard, omdat elk paard anders is en andere behoeften heeft! Bijvoorbeeld, heeft uw paard meer energie nodig of moet hij/zij het net rustiger aan doen? Neem vandaag nog de teugels in handen en ontdek hoe gemakkelijk het is op

54

55

56 VERSELE-LAGA Kapellestraat Deinze België T: +32(0) F: +32(0) Cavalor Consumer line: T +32 (0) info@cavalor.com

Treurniet. Mengvoeders. v o e d e r s. Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Treurniet. Mengvoeders. v o e d e r s.   Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier Treurniet Mengvoeders v o e d e r s Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier www.treurniet-mengvoeders.nl P r o b r e e d Probreed: is een mix rijk aan essentiële aminozuren die nodig zijn voor de groei

Nadere informatie

Perfect voor elke energiebehoefte

Perfect voor elke energiebehoefte Perfect voor elke energiebehoefte SELECT GOLD Premiumdroogvoer voor honden van alle grootten met speciale voedingsbehoeften. UW LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. Active SELECT GOLD Active voor zeer actieve

Nadere informatie

Assortiment. Assortiment. Masters is een merk van Voermeesters B.V.

Assortiment. Assortiment. Masters is een merk van Voermeesters B.V. Assortiment Assortiment Masters is een merk van Voermeesters B.V. Meesters in goed voer Masters is een merk van Voermeesters B.V. Bij Voermeesters geloven we in de kracht van natuurlijke grondstoffen.

Nadere informatie

WELLNESS CATFOOD DOG & CAT WELLNESS DOGFOOD HI-TEC BALANCED NUTRITION

WELLNESS CATFOOD DOG & CAT WELLNESS DOGFOOD HI-TEC BALANCED NUTRITION WELLNESS CATFOOD DOG & CAT WELLNESS DOGFOOD HI-TEC BALANCED NUTRITION NL 2 WELLNESS CATFOOD Wellness WELLNESS KITTEN WELLNESS ADULT WELLNESS SENSITIVE King Qualifood is een divisie van de firma Natural

Nadere informatie

LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD.

LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. Perfect voor uw trouwe viervoeter die gevoelig is voor voedingsmiddelen. Het premium natvoer van SELECT GOLD Sensitive voor elke leeftijd. SELECT GOLD Sensitive hoogwaardig en zeer goed verteerbaar ÉÉN

Nadere informatie

g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p l e m e n t e n EquiForcE

g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p l e m e n t e n EquiForcE g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p l e m e n t e n EquiForce EquiForce - geconcentreerde voedingssupplementen powered by HAVENS g e c o n c e n t r e e r d e v o e d i n g s s u p p

Nadere informatie

Een goudeerlijke, op de behoeften afgestemde voeding.

Een goudeerlijke, op de behoeften afgestemde voeding. Een goudeerlijke, op de behoeften afgestemde voeding. SELECT GOLD Complete, het premiumdroogvoer voor honden van alle afmetingen en leeftijden UW LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. hoogwaardig, doelmatig,

Nadere informatie

BSF-Larven Voedingsstoffen van het insect

BSF-Larven Voedingsstoffen van het insect Hallo! Even voorstellen, wij zijn BugsforPets. Een oer-nederlands familiebedrijf dat alles over diervoeding op basis van insecten weet. Insecten zijn gezond, licht verteerbaar en bevatten veel belangrijke

Nadere informatie

Premium DOG- & CAT Food

Premium DOG- & CAT Food food Natural food Natural food l Natural food Natural food Natura Premium DOG- & CAT Food Premium DOG- & CAT Food NATURAL FOOD www.basto.nl food Natural food Natural food l Natural food Natural food Natura

Nadere informatie

.. G E I N S P I R E E R D D O O R D E N AT U U R

.. G E I N S P I R E E R D D O O R D E N AT U U R Fokker Diervoeders BV De Huufkes 73-75 5674 TL Nuenen Nederland Tel.: +31 (0)40-2835511 Fax: +31 (0)40-2838523 E-mail: info@fokker-diervoeders.nl www.fokker-diervoeders.nl V O E D I N G SW I J Z E R..

Nadere informatie

simply perfect hondenvoeding

simply perfect hondenvoeding hondenvoeding simply perfect Premium Care wordt exclusief geproduceerd voor bij het Forix Groep samenwerkingsverband aangesloten winkels. Informatie Forix Groep Noordwijkerhout - www.forix.nl Premium Care,

Nadere informatie

BROUWERS QUALITY PETFOOD HONDEN-, KATTENVOEDING & VERS VLEES EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ

BROUWERS QUALITY PETFOOD HONDEN-, KATTENVOEDING & VERS VLEES EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ BROUWERS QUALITY PETFOOD icatalogus HONDEN-, KATTENVOEDING & VERS VLEES EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ Krokante Brokken Perfect Volwassen - Basic Balance Krokante Brokken Perfect is een 100% complete en uitgebalanceerde

Nadere informatie

Over voeding 4-9 Overzicht HippoStar assortiment 10-11

Over voeding 4-9 Overzicht HippoStar assortiment 10-11 Inleiding De voeding beïnvloedt in grote mate de gezondheid, groei, voortplanting en prestaties van paarden. In het rantsoen moeten de voedingsstoffen in een zodanige vorm, hoeveelheid en verhouding aanwezig

Nadere informatie

productbrochure CaroCroc, sinds 1932 Gewoon Goed Wat geef ik mijn kat De breuken Productinformatie Caro Croc

productbrochure CaroCroc, sinds 1932 Gewoon Goed Wat geef ik mijn kat De breuken Productinformatie Caro Croc , sinds 1932 Gewoon Goed De breuken Productinformatie Wat geef ik mijn kat productbrochure 2 Oer Hollands, zonder poespas ofwel Gewoon Goed Uw kat is uw vriend en huisgenoot. Daarom is alleen het beste

Nadere informatie

Productfiches. Katten SCIENCE ANIMA S

Productfiches. Katten SCIENCE ANIMA S Productfiches Katten SCIENCE ANIMA S Inhoud 1/2 INHOUD 1. 2. Com-Cat 30ml... Winmix 50g... 4-5 6-7 Inhoud 2/2 productfiche - Com-Cat 1/2 COM-CAT GEWICHTSCONTROLE SPIJSVERTERING - GLANZENDE VACHT COM-CAT

Nadere informatie

is e r n ie t! Bewust Beter Betaalbaar

is e r n ie t! Bewust Beter Betaalbaar B e te r is e r n ie t! Premium Care Beter voor uw hond is er niet! Premium Care is zeer gezonde A-merk kwaliteit voeding voor een heel gunstige prijs. De voeding heeft de beste verteerbaarheid door een

Nadere informatie

SKIN CARE DIET VOOR DE HOND

SKIN CARE DIET VOOR DE HOND SKIN CARE DIET VOOR DE HOND Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van huidaandoeningen. Vaak zal uw dierenarts daarom een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals Skin Care Diet van Royal

Nadere informatie

Ruwvoer, een essentieel onderdeel van het rantsoen

Ruwvoer, een essentieel onderdeel van het rantsoen Ruwvoer, een essentieel onderdeel van het rantsoen Vezel maakt ruwvoer onmisbaar Elk paard heeft een minimale opname van 1% van het lichaamsgewicht aan droge stof ruwvoeder nodig. Dit wil zeggen dat een

Nadere informatie

Type paard Soort voeder pag.

Type paard Soort voeder pag. Type paard Soort voeder pag. Merrie met veulen Kweekmengeling 4 Merrie laatste 3 maanden dracht kweekmengeling 4 Merrie na spenen tot laatste 3 maanden van de dracht Recreatiemengeling 6 Veulen tot 2 maanden

Nadere informatie

Adult 1+ jaar - ans - Year - JAHRE 26+ kg HYPOALLERGEEN OOK IN LARGE BREED. Devotion. Richtlijn

Adult 1+ jaar - ans - Year - JAHRE 26+ kg HYPOALLERGEEN OOK IN LARGE BREED.  Devotion. Richtlijn Volwassen gewicht van de hond kg Richtlijn dagelijkse hoeveelheid grams 25 340 30 390 35 420 40 470 45 520 50 570 55 600 60 640 70 690 OOK IN HYPOALLERGEEN www.devotiondogfood.com Adult 1+ jaar - ans -

Nadere informatie

voor uw kat Caro Croc Gewoon goed Productbrochure Bepaal eenvoudig welk voer het beste bij uw kat past

voor uw kat Caro Croc Gewoon goed Productbrochure Bepaal eenvoudig welk voer het beste bij uw kat past voor uw kat Gewoon goed Productbrochure Bepaal eenvoudig welk voer het beste bij uw kat past Oer Hollands, zonder poespas ofwel Gewoon Goed Uw kat is uw vriend en huisgenoot. Daarom is alleen het beste

Nadere informatie

Gezond voeren van het (Friese) paard

Gezond voeren van het (Friese) paard Gezond voeren van het (Friese) paard Het Friesch Paard Limburg 17 januari 2011 Machteld Oudshoorn in samenwerking met Programma Introductie Spijsvertering van het paard Gewenste conditie Basistips goed

Nadere informatie

KIPPENSNACKS. KORENSCHOOFJES Voedermiddel voor kippen en sierhoenders. Houdt uw kippen actief!

KIPPENSNACKS. KORENSCHOOFJES Voedermiddel voor kippen en sierhoenders. Houdt uw kippen actief! KIPPENSNACKS Houdt uw kippen actief! Van nature besteden kippen 60 tot 90 procent van de tijd aan het zoeken naar voedsel. Een scharrelkip is daar ongeveer de helft van de tijd mee bezig. Kippen die worden

Nadere informatie

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,...

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,... Toepassingen van pompoenpitten Werkt mee aan de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed door zink Dragen bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting door zink Goed voor je blaas

Nadere informatie

Teurlings Top Quality Line

Teurlings Top Quality Line Teurlings Top Quality Line Teurlings TQ producten zijn stuk voor stuk bijzonder. Hoogwaardige, volledige voeding voor sportduiven. Voor het samenstellen van Teurlings Top Quality mengelingen is gebruik

Nadere informatie

TEURLINGS TOP QUALITY LINE

TEURLINGS TOP QUALITY LINE TEURLINGS TOP QUALITY LINE Teurlings TQ producten zijn stuk voor stuk bijzonder. Hoogwaardige, volledige voeding voor sportduiven. Voor het samenstellen van Teurlings Top Quality mengelingen is gebruik

Nadere informatie

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier Treurniet Mengvoeders biedt haar klanten een volledig assortiment aan paardenvoeders, strooisels, verzorgingsproducten en andere toebehoren. Kwaliteit en service zijn voor Treurniet Mengvoeders de belangrijkste

Nadere informatie

Brits Korthaar Royal Canin rasspecifieke voeding

Brits Korthaar Royal Canin rasspecifieke voeding Brits Korthaar Royal Canin rasspecifieke voeding - Voor Brits Korthaar kittens van 4 tot en met 12 maanden - Voor volwassen Brits Korthaar katten vanaf 1 tot 12 jaar De Brits Korthaar: Een robuuste en

Nadere informatie

Perfect. voor honden met een gevoelige maag. Premium-droogvoer van SELECT GOLD Sensitive voor honden van alle grootten en alle leeftijden.

Perfect. voor honden met een gevoelige maag. Premium-droogvoer van SELECT GOLD Sensitive voor honden van alle grootten en alle leeftijden. Perfect voor honden met een gevoelige maag Premium-droogvoer van SELECT GOLD Sensitive voor honden van alle grootten en alle leeftijden. UW LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. SELECT GOLD Sensitive een

Nadere informatie

Gastro-Intestinal Low Fat Diet

Gastro-Intestinal Low Fat Diet GASTRO-INTESTINAL LOW FAT DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maagdarmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling

Nadere informatie

Obesity Management Diet

Obesity Management Diet Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Management Diet is speciaal ontwikkeld om katten op een verantwoorde en effectieve

Nadere informatie

Koivoeders '17/'18. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis

Koivoeders '17/'18. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Koivoeders '17/'18 Dedicated to your performance Zinkend voer Bevat Actigen Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Prebiotisch en/of probiotisch Inclusief Montmorillonit () Omega-3 vetzuren Koi

Nadere informatie

CALM DIET VOOR DE KAT

CALM DIET VOOR DE KAT Wanneer uw kat last heeft van stress of een stressvolle situatie wordt verwacht, kan uw dierenarts een speciale dieetvoeding voorschrijven. Calm Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor katten

Nadere informatie

Maine Coon. Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de Maine Coon kitten van 4 tot 15 maanden Voor de volwassen Maine Coon van 15 maanden tot 12 jaar

Maine Coon. Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de Maine Coon kitten van 4 tot 15 maanden Voor de volwassen Maine Coon van 15 maanden tot 12 jaar Maine Coon Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de Maine Coon kitten van 4 tot 15 maanden Voor de volwassen Maine Coon van 15 maanden tot 12 jaar 1 De Maine Coon: Een robuuste vriendelijke reus Een indrukwekkend

Nadere informatie

Jack Russell Terriër Royal Canin rasspecifieke voeding

Jack Russell Terriër Royal Canin rasspecifieke voeding Jack Russell Terriër Royal Canin rasspecifieke voeding voor Jack Russell Terriër pups tot 10 maanden voor de volwassen Jack Russell Terriër vanaf 10 maanden De Jack Russell Terriër: Een onverschrokken

Nadere informatie

Ragdoll. Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de volwassen Ragdoll van 1 tot 12 jaar

Ragdoll. Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de volwassen Ragdoll van 1 tot 12 jaar Ragdoll Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de volwassen Ragdoll van 1 tot 12 jaar 1 De Ragdoll: Groot en zacht, als een lappenpop De Ragdoll, vernoemd naar een handgemaakte pop, vindt haar oorsprong

Nadere informatie

PRIVATE LABEL PETFOOD CATALOGUS

PRIVATE LABEL PETFOOD CATALOGUS PRIVATE LABEL PETFOOD CATALOGUS NATUURLIJKE HONDEN-, KATTENVOEDING, VERS VLEES & SNACKS HONDENVOEDING Basic Quality 100% Graanvrij Adult Economic 7 Super Premium Chicken & Potatoes 20 Adult Plus 8 Super

Nadere informatie

Niets beters voor je paard dan puur natuur BRON VAN KRACHT

Niets beters voor je paard dan puur natuur BRON VAN KRACHT Niets beters voor je paard dan puur natuur BRON VAN KRACHT ALSJEBLIEFT, EEN BRON VAN KRACHT! Er is niets beter voor je paard dan puur natuur. Dat geloven we bij Voermeesters. Daarom bewerken wij natuurlijke

Nadere informatie

Kwaliteit voor elk dier!

Kwaliteit voor elk dier! SCHAPEN & LAMMEREN Kwaliteit voor elk dier! Reeds meer dan 80 jaar staat bij Mijten de gedachte centraal om voor elk dier een natuurgeoriënteerde voeding samen te stellen. Een dier voelt zich namelijk

Nadere informatie

Obesity Management Diet

Obesity Management Diet OBESITY MANAGEMENT DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Management Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Voeding voor paarden. Achterhoekse paardendagen. 23 mei 2010 ing. N.A. Slijkerman

Voeding voor paarden. Achterhoekse paardendagen. 23 mei 2010 ing. N.A. Slijkerman Achterhoekse paardendagen 23 mei 2010 ing. N.A. Slijkerman Inhoud Natuurlijke eetpatroon Spijsvertering Voeding recreatiepaard Conditie Voeding sportpaard Karakter Vragen Natuurlijke eetpatroon 14 16 uur

Nadere informatie

voor gezonde huisdieren én honden en katten met een speciale voedingsbehoefte Een goede gezondheid begint met de juiste voeding!

voor gezonde huisdieren én honden en katten met een speciale voedingsbehoefte Een goede gezondheid begint met de juiste voeding! Een goede gezondheid begint met de juiste voeding! Aantrekkelijk geprijsde kwaliteitsproducten voor gezonde huisdieren én honden en katten met een speciale voedingsbehoefte waarom sterkliniek dierenartsen

Nadere informatie

Supplementen. voeding. Steeds vaker zie ik rantsoenen waar een hele serie. supplementen aan is toegevoegd. De reden voor het gebruik

Supplementen. voeding. Steeds vaker zie ik rantsoenen waar een hele serie. supplementen aan is toegevoegd. De reden voor het gebruik Supplementen Steeds vaker zie ik rantsoenen waar een hele serie supplementen aan is toegevoegd. De reden voor het gebruik van supplementen is vaak onvrede over de gezondheid, de conditie of de prestaties

Nadere informatie

Productbrochure. GEWOON GOED VOOR JE KAT Bepaal eenvoudig welk voer het beste bij je kat past. carocroc.nl

Productbrochure. GEWOON GOED VOOR JE KAT Bepaal eenvoudig welk voer het beste bij je kat past. carocroc.nl Productbrochure 1 GEWOON GOED VOOR JE KAT Bepaal eenvoudig welk voer het beste bij je kat past carocroc.nl 2 Oer Hollands, zonder poespas ofwel Gewoon Goed CaroCroc Caro Croc Je kat is je vriend en huisgenoot.

Nadere informatie

KOI KOI. Gearomatiseerd met insectenmeel DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

KOI KOI. Gearomatiseerd met insectenmeel DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE 2019 KOI Koi zijn bijzondere siervissen en worden door velen gezien als levende juwelen. Ons speciale koivoer is bepalend voor het mooi uiterlijk van de koi. Gearomatiseerd met insectenmeel DEDICATED TO

Nadere informatie

Mineralen basisch mineralen complex

Mineralen basisch mineralen complex Mineralen basisch mineralen complex Zuur-base in balans! Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht * Vegan Gentechvrij Lactosevrij Glutenvrij *Zink Ben jij zuur? Jouw gezondheid op lange termijn Onze

Nadere informatie

LET THE SHINE THROUGH

LET THE SHINE THROUGH et meer dan 100 jaar kennis en M ervaring in diervoeding weet Connolly s RED MILLS als geen ander wat uw hond nodig heeft. Uw hond speelt een belangrijke rol in uw leven en als dierenliefhebbers vinden

Nadere informatie

Gastro-Intestinal Diet

Gastro-Intestinal Diet GASTRO-INTESTINAL DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maag-darmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling

Nadere informatie

Perfect. voor bijzondere behoeften. Het premium natvoer van SELECT GOLD. UW LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD.

Perfect. voor bijzondere behoeften. Het premium natvoer van SELECT GOLD. UW LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. Perfect voor bijzondere behoeften. Het premium natvoer van SELECT GOLD. UW LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. SELECT GOLD omdat iedere kat anders is. Premium ingrediënten in iedere receptuur. SELECT GOLD

Nadere informatie

SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT

SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Satiety Support Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Speciaal voor actieve stadshonden URBAN LIFE LIFESTYLE HEALTH NUTRITION. Gezondheidsvoeding voor iedere levensstijl LIFESTYLE HEALTH NUTRITION

Speciaal voor actieve stadshonden URBAN LIFE LIFESTYLE HEALTH NUTRITION. Gezondheidsvoeding voor iedere levensstijl LIFESTYLE HEALTH NUTRITION Speciaal voor actieve stadshonden URBAN LIFE LIFESTYLE HEALTH NUTRITION Gezondheidsvoeding voor iedere levensstijl LIFESTYLE HEALTH NUTRITION 2 Is mijn hond een echte stadshond? Mijn hond gaat met me mee:

Nadere informatie

p r o f e s s i o n e l e v o e d i n g v o o r d i e r e n paarden en pony s

p r o f e s s i o n e l e v o e d i n g v o o r d i e r e n paarden en pony s p r o f e s s i o n e l e v o e d i n g v o o r d i e r e n paarden en pony s recreatie Muesli of brokken? Garvo heeft paardenvoeders in muesli s en brokken. De uiterlijke vorm zegt niet altijd wat over

Nadere informatie

Dogscare. Buys Ballotstraat 18 4462 AP Goes 0113-213455 info@dogscare.nl K.v.K. 22060497

Dogscare. Buys Ballotstraat 18 4462 AP Goes 0113-213455 info@dogscare.nl K.v.K. 22060497 Dogscare Buys Ballotstraat 18 4462 AP Goes 0113-213455 info@dogscare.nl K.v.K. 22060497 D a t a s h e e t DOG LOVERS GOLD Ingrediënten: Alle geselecteerde ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Nadere informatie

Brits Korthaar Royal Canin rasspecifieke voeding

Brits Korthaar Royal Canin rasspecifieke voeding Brits Korthaar Royal Canin rasspecifieke voeding - Voor Brits Korthaar kittens van 4 tot en met 12 maanden - Voor volwassen Brits Korthaar katten vanaf 1 tot 12 jaar De Brits Korthaar: Een robuuste en

Nadere informatie

Prijslijst KIVO-Petfood Dogs outdoor adventure 15 maart 2016 Bestelling kunt u doorgeven: e-mail: contact@dogsoutdooradventure.nl

Prijslijst KIVO-Petfood Dogs outdoor adventure 15 maart 2016 Bestelling kunt u doorgeven: e-mail: contact@dogsoutdooradventure.nl Bestelling kunt u doorgeven: e-mail: contact@dogsoutdooradventure.nl Product Prijs Prijs los KIVO Compleet Doos 10 kilo 24.50 1 kilo 2,45 KIVO Compleet Doos 20 pond 25.50 500 gram 1.30 KIVO Compleet Doos

Nadere informatie

specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat

specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat honden en katten Het voedingsprogramma dat tegemoetkomt aan de specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat Dog Croc Economy Onze voordelige dierenvoeding voor honden is geschikt voor alle hondenrassen

Nadere informatie

Gesteriliseerd/gecastreerd? Een andere voedingsbehoefte!

Gesteriliseerd/gecastreerd? Een andere voedingsbehoefte! Gesteriliseerd/gecastreerd? Een andere voedingsbehoefte! Sterilised Gezondheidsvoedingen speciaal voor volwassen gesteriliseerde/gecastreerde honden Na sterilisatie/castratie: Het begin van een nieuwe

Nadere informatie

ONDERSTEUNING VAN DE NIEREN BIJ DE KAT

ONDERSTEUNING VAN DE NIEREN BIJ DE KAT ONDERSTEUNING VAN DE NIEREN BIJ DE KAT Veterinary Diet DE NIEREN BIJ KAT Nieraandoeningen komen relatief vaak voor bij katten. Hoewel ook jonge katten last kunnen hebben van hun nieren, komen nierproblemen

Nadere informatie

Natvoeding. Gezonde natvoeding voor kleine honden. (volwassen gewicht tot 10kg) GEZONDHEIDS- VOEDING

Natvoeding. Gezonde natvoeding voor kleine honden. (volwassen gewicht tot 10kg) GEZONDHEIDS- VOEDING Natvoeding % % GEZONDHEIDS- VOEDING Gezonde natvoeding voor kleine honden (volwassen gewicht tot 10kg) Royal Canin natvoedingen: CANINE HEALTH NUTRITION - natvoedingen voor kleine honden met een volwassen

Nadere informatie

VANILIA GROEP 24 VANILIA ZEEWIER

VANILIA GROEP 24 VANILIA ZEEWIER Gebruiksaanwijzing: Als voedingssupplement Rundvee, melk- en vleesvee Kalveren en vaarzen Paarden, schapen en geiten Pluimvee Grote honden Kleine honden Katten Niet aanbevolen voor konijnen VANILIA ZEEWIER

Nadere informatie

FIBRE RESPONSE DIET. Droogvoeding Verpakking van 2kg, 7,5kg en 14kg

FIBRE RESPONSE DIET. Droogvoeding Verpakking van 2kg, 7,5kg en 14kg FIBRE RESPONSE DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maagdarmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Voor sommige maag-darmaandoeningen

Nadere informatie

Koivoeders '18/'19. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis

Koivoeders '18/'19. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Koivoeders '18/'19 Dedicated to your performance Zinkend voer Bevat Actigen Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Prebiotisch en/of probiotisch Inclusief Montmorillonit () Omega-3 vetzuren Antibiotica

Nadere informatie

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE HOND

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE HOND HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Hypoallergenic Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

TOP 10 GEZONDE GEFERMENTEERDE GROENTE

TOP 10 GEZONDE GEFERMENTEERDE GROENTE TOP 10 GEZONDE GEFERMENTEERDE GROENTE Hoewel u gefermenteerde levensmiddelen in de supermarkt kunt kopen, zijn deze meestal gepasteuriseerd op hoge temperatuur waardoor de nodige vriendelijke bacteriën

Nadere informatie

GECONCENTREERDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN EQUIFORCE

GECONCENTREERDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN EQUIFORCE EQUIFORCE EQUIFORCE - geconcentreerde Meer informatie: Mgr. Geurtsstraat 41, 5823 AC MAASHEES, Nederland T. +31 (0)478-638 238 www.paardenvoeders.nl info@havens.nl voedingssupplementen Equiforce is een

Nadere informatie

Vijvervoer '17/'18. Dedicated to your performance. Vijver. Prebiotisch en/of probiotisch. Zinkend voer. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis

Vijvervoer '17/'18. Dedicated to your performance. Vijver. Prebiotisch en/of probiotisch. Zinkend voer. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis Vijvervoer '17/'18 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch en/of probiotisch Drijvend voer Versterkt de kleur van de vis Semi drijvend voer Zeer aantrekkelijk voer Vijver Nieuwe Premix en

Nadere informatie

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE KAT

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE KAT HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Hypoallergenic Diet is speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

Dwergschnauzer. Royal Canin rasspecifieke voeding voor Dwergschnauzer pups tot 10 maanden voor de volwassen Dwergschnauzer vanaf 10 maanden

Dwergschnauzer. Royal Canin rasspecifieke voeding voor Dwergschnauzer pups tot 10 maanden voor de volwassen Dwergschnauzer vanaf 10 maanden Dwergschnauzer Royal Canin rasspecifieke voeding voor Dwergschnauzer pups tot 10 maanden voor de volwassen Dwergschnauzer vanaf 10 maanden De Dwergschnauzer: Aanstekelijke levenslust! Levendig, actief

Nadere informatie

Catfood. Product-informatie. een product van. goed voor dieren

Catfood. Product-informatie. een product van. goed voor dieren Catfood Product-informatie 2013 een product van goed voor dieren Algemeen Wij van Natural Health willen ons onderscheiden op de markt door de keuze van speciale grondstoffen. Consumenten kiezen het voer

Nadere informatie

Aquariumvoeders '18/'19

Aquariumvoeders '18/'19 Aquariumvoeders '18/'19 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch en/of probiotisch Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Semi-drijvend voer Zeer aantrekkelijk voer Aquarium Nieuwe

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Welke noten zijn gezond, onderzoek gezonde vetten Noten zijn gezond en rijk aan gezonde, onverzadigde vetten die je helpen om af te vallen! Eet 20 gram noten per dag voor je gezondheid en krijg daardoor

Nadere informatie

Breedmax : Een zeer volledig voedingssupplement met duidelijk wetenschappelijke achtergrond

Breedmax : Een zeer volledig voedingssupplement met duidelijk wetenschappelijke achtergrond : Een zeer volledig voedingssupplement met duidelijk wetenschappelijke achtergrond In het wild eten vogels naast zaden ook insecten, larven, bloemknoppen, fruit, bladeren, boomschors, groenvoer en aarde.

Nadere informatie

Honden echt goed voeden Het uitgebreide Meradog voedingsprogramma voor een gezond en gelukkig hondenleven

Honden echt goed voeden Het uitgebreide Meradog voedingsprogramma voor een gezond en gelukkig hondenleven Honden echt goed voeden Het uitgebreide Meradog voedingsprogramma voor een gezond en gelukkig hondenleven Leve de hond Leve de hond Leve de hond Deze slogan beschrijft treffend de filosofie van het merk

Nadere informatie

Siamees. Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de volwassen Siamees van 1 tot 12 jaar

Siamees. Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de volwassen Siamees van 1 tot 12 jaar Siamees Royal Canin rasspecifieke voeding Voor de volwassen Siamees van 1 tot 12 jaar 1 De Siamees: De prins der katten Een lang, slank, atletisch en sierlijk silhouet Wat een charme! De Siamees staat

Nadere informatie

Ondersteuning van de nieren bij kat en hond

Ondersteuning van de nieren bij kat en hond Ondersteuning van de nieren bij kat en hond Veterinary Diet DE NIEREN BIJ KAT EN HOND Nieraandoeningen komen relatief vaak voor bij katten en honden. Hoewel ook jonge katten en honden last kunnen hebben

Nadere informatie

HONDENVOEDING DROOG Puppy brokjes Small / Medium breed

HONDENVOEDING DROOG Puppy brokjes Small / Medium breed Puppy brokjes Small / Medium breed 401000 Chicken S&M puppy 2 kg 3 19.99 401001 Chicken S&M puppy 7.5 kg 1 54.99 Samenstelling / Ingrediënten: Kip 67% (gedroogd kippen vlees), kippen paté 8%, aardappelzetmeel

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties.

Nadere informatie

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4 Gezonde voeding 1 INLEIDING Thema 3 hoofdstuk Gezonde voeding blz. 149 Onderwerpen: -Persoonlijke verschillen -Voeding en levensfasen -Voedingsmiddelen en voedingsstoffen -Richtlijnen

Nadere informatie

Bichon Frisé. Royal Canin rasspecifieke voeding voor de volwassen Bichon Frisé vanaf 10 maanden

Bichon Frisé. Royal Canin rasspecifieke voeding voor de volwassen Bichon Frisé vanaf 10 maanden Bichon Frisé Royal Canin rasspecifieke voeding voor de volwassen Bichon Frisé vanaf 10 maanden De Bichon Frisé: Een levendige en elegante hond Met zijn 25 cm hoogte is de Bichon Frisé een kleine hond met

Nadere informatie

ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND

ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Anallergenic Diet is speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD.

LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. Perfect voor speciale behoeften. Het nieuwe, nog individuelere SELECT GOLD droogvoer voor katten. UW LIEFDE IS GOUD WAARD. SELECT GOLD. SELECT GOLD omdat iedere kat anders is. Premium-ingrediënten in iedere

Nadere informatie

BROUWERS QUALITY PETFOOD

BROUWERS QUALITY PETFOOD BROUWERS QUALITY PETFOOD CATALOGUS HONDEN-, KATTENVOEDING & VERS VLEES EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ Hondenvoeding Super Premium Basic Balance Superieur (Premium) Kip en Rijst Brokken 11 Krokante Brokken

Nadere informatie

ARGI+ Sporten met Forever

ARGI+ Sporten met Forever ARGI+ Sporten met Forever Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI+ heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2017/1. Nieuw in assortiment: Belcando hondenvoer

Nieuwsbrief 2017/1. Nieuw in assortiment: Belcando hondenvoer Nieuwsbrief 2017/1 Nieuw in assortiment: Belcando hondenvoer Alles wat zich in het voer bevindt heeft effect op de vitaliteit, gezondheid en levensduur van de hond. De wisselwerking tussen voeding en gezondheid

Nadere informatie

Royal Canin rasspecifieke voeding voor Boxer pups tot 15 maanden voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden. Boxer

Royal Canin rasspecifieke voeding voor Boxer pups tot 15 maanden voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden. Boxer Royal Canin rasspecifieke voeding voor Boxer pups tot 15 maanden voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden Boxer De Boxer: Een atletische hond met een goed karakter Met zijn atletische, strakke lijf en

Nadere informatie

HEPATIC DIET VOOR DE KAT

HEPATIC DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van leveraandoeningen zal uw dierenarts uw kat meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Hepatic Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling

Nadere informatie

Aquariumvoeders '17/'18

Aquariumvoeders '17/'18 Aquariumvoeders '17/'18 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch en/of probiotisch Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Semi-drijvend voer Aquarium Nieuwe Premix en additieven Verbeterde

Nadere informatie

Productfiches. Honden SCIENCE ANIMA S

Productfiches. Honden SCIENCE ANIMA S Productfiches Honden SCIENCE ANIMA S Inhoud 1/2 INHOUD 1. Artiprotec-Dog 100g... Artiprotec-Dog 300g... 4-5 4-5 2. Callac-Dog 300g... 6-7 3. 4. Canilène Dog 150ml... Com-Dog 150ml... Com-Dog 500ml... 8-9

Nadere informatie

Inhoud. Over voeding 4-9 Overzicht HippoStar assortiment 10-11

Inhoud. Over voeding 4-9 Overzicht HippoStar assortiment 10-11 Inleiding De voeding beïnvloedt in grote mate de gezondheid, groei, voortplanting en prestaties van paarden. In het rantsoen moeten de voedingsstoffen in een zodanige vorm, hoeveelheid en verhouding aanwezig

Nadere informatie

Dhoca kwaliteitsvoer. omdat het beter en goedkoper kan!

Dhoca kwaliteitsvoer. omdat het beter en goedkoper kan! Kk K Dhoca kwaliteitsvoer. omdat het beter en goedkoper kan! 2014 een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de firma Dhoca. Het jaar waarin we van start gaan met een eigen voedingslijn Dhoca kwaliteitsvoer!

Nadere informatie

Actief Melken Actieve koeien door passend voer en het beste advies

Actief Melken Actieve koeien door passend voer en het beste advies Actief Melken Actieve koeien door passend voer en het beste advies Actief Melken Actief Melken is dé handleiding voor de voeding van melkgevende koeien. ABZ Diervoeding onderscheidt zich door een rationele

Nadere informatie

Dalmatische hond. Royal Canin rasspecifieke voeding voor Dalmatiër pups tot 15 maanden voor de volwassen Dalmatiër vanaf 15 maanden

Dalmatische hond. Royal Canin rasspecifieke voeding voor Dalmatiër pups tot 15 maanden voor de volwassen Dalmatiër vanaf 15 maanden Dalmatische hond Royal Canin rasspecifieke voeding voor Dalmatiër pups tot 15 maanden voor de volwassen Dalmatiër vanaf 15 maanden De Dalmatische hond: Een stijlvolle hond met een sportief karakter Met

Nadere informatie

AQUARIUM. Prachtige zoet- en zoutwater vissen zijn bepalend voor de sfeer in veel woonkamers, restaurants en bedrijfsentrees.

AQUARIUM. Prachtige zoet- en zoutwater vissen zijn bepalend voor de sfeer in veel woonkamers, restaurants en bedrijfsentrees. 2019 AQUARIUM Prachtige zoet- en zoutwater vissen zijn bepalend voor de sfeer in veel woonkamers, restaurants en bedrijfsentrees. D E D I C AT E D TO YO U R P E R F O R M A N C E AQUARIUM Verbeterde premix

Nadere informatie

Golden Retriever. Royal Canin rasspecifieke voeding voor Golden Retriever pups tot 15 maanden voor de volwassen Golden Retriever vanaf 15 maanden

Golden Retriever. Royal Canin rasspecifieke voeding voor Golden Retriever pups tot 15 maanden voor de volwassen Golden Retriever vanaf 15 maanden Golden Retriever Royal Canin rasspecifieke voeding voor Golden Retriever pups tot 15 maanden voor de volwassen Golden Retriever vanaf 15 maanden De Golden Retriever: Een actieve hond met vele talenten

Nadere informatie

Kwaliteit voor elk dier!

Kwaliteit voor elk dier! Duivenvoer & meer Kwaliteit voor elk dier! Reeds meer dan 80 jaar staat bij Mijten de gedachte centraal om voor elk dier een natuurgeoriënteerde voeding samen te stellen. Een dier voelt zich namelijk beter

Nadere informatie

Breng uw duiven in de WINNING MOOD NIEUW GAMMA VOEDINGSSUPPLEMENTEN OROPHARMA

Breng uw duiven in de WINNING MOOD NIEUW GAMMA VOEDINGSSUPPLEMENTEN OROPHARMA Breng uw duiven in de WINNING MOOD NIEUW GAMMA VOEDINGSSUPPLEMENTEN OROPHARMA RECOVERY CAPS Pot 350 capsules NIEUW SPOEDIG HERSTEL eiwit- en energierijk voeder in capsulevorm ter ondersteuning van zieke

Nadere informatie

Het juiste voeder voor ieder paard. tuin dier bakplezier

Het juiste voeder voor ieder paard. tuin dier bakplezier Het juiste voeder voor ieder paard tuin dier bakplezier Welke paardenvoeders zijn er? Paardenvoeders zijn voor AVEVE een echt stokpaardje. We zijn dan ook fier dat we u ons nieuw assortiment mogen voorstellen.

Nadere informatie

Royal Canin rasspecifieke voeding voor Poedel pups tot 10 maanden voor de volwassen Poedel vanaf 10 maanden. Poedel

Royal Canin rasspecifieke voeding voor Poedel pups tot 10 maanden voor de volwassen Poedel vanaf 10 maanden. Poedel Royal Canin rasspecifieke voeding voor Poedel pups tot 10 maanden voor de volwassen Poedel vanaf 10 maanden Poedel De Poedel: Een bijzonder intelligente hond Het parmantige uiterlijk van de Poedel verbergt

Nadere informatie

NIEUW. Yellow. Betere benutting van voedingsvezels EXCLUSIEF. geformuleerd met

NIEUW. Yellow. Betere benutting van voedingsvezels EXCLUSIEF. geformuleerd met NIEUW Yellow Betere benutting van voedingsvezels EXCLUSIEF geformuleerd met De innovatieve ondersteuning van uw voedingssupplementen Ontworpen door het CMI Wereldwijd Innovatiecentrum van de groep Roullier

Nadere informatie