Nieuwsbrief. Sinterklaas. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer: Schoonmaakavond. 20 november om 19.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Sinterklaas. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer: Schoonmaakavond. 20 november om 19."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Datum: Nummer: Agenda Schoonmaakavond maandagmorgen-donderdagmiddag groepen en maandagmiddag-woensdagmorgen groep Sinterklaasbezoek op de peuterspeelzaal Afscheid van hulpleidsters in de groep Kerstvieringen 20 november om uur 4 december december 20, 21 en 22 december Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Sinterklaas Het is Sinterklaastijd! Een spannende maar ook vooral heel gezellige periode voor kinderen. Op een ontspannen manier willen we de peuters laten genieten van het Sinterklaasfeest. We spelen de aankomst van Sinterklaas, we pakken zelf zogenaamde cadeautjes in, we tellen pepernoten, zingen liedjes en spelen dat we Sint, Piet of het paard van Sinterklaas zijn. Als afsluiting hiervan zal Sint op 4 december bij ons op bezoek komen. Sinterklaas komt zaterdag18 november om 14:00 uur aan bij het NS Station van Wierden, waar hij wordt ontvangen door burgemeester Robben en wethouder Slagers. Waarschijnlijk zal uw peuter het prachtig vinden om deze feestelijke gebeurtenis mee te

2 maken. Bereid uw kind goed voor. Omdat uw kind nog zo jong is, is het niet vanzelfsprekend dat het zich nog iets herinnert van het Sinterklaasfeest van vorig jaar. Misschien kijkt u samen naar de aankomst van Sinterklaas op tv. Dan weet uw kind al iets over Sinterklaas en Zwarte Piet en is het niet allemaal onbekend wat het bij de intocht mee gaat maken. Doet u thuis mee met de tradities die bij het Sinterklaasfeest horen? Maak dan bijvoorbeeld met uw kind een tekening voor Sinterklaas of zet de schoen met een wortel voor het paard, zing Sinterklaasliedjes, strooi met pepernoten en kijk s morgens of er wat lekkers in de schoen zit. Voorlezen Op de peuterspeelzaal wordt tijdens het project een speciaal boek over Sinterklaas voorgelezen. Dat gebeurt niet één keer maar meerdere keren. Zo leert uw kind het verhaal goed kennen. Het prentenboek over Sinterklaas waar uw kind in de groep uit wordt voorgelezen is: Lieve Sinterklaas, geschreven door Kathleen Amant (Uitgeverij Clavis) Anna mag met haar mama mee naar een winkel waar Sinterklaas op bezoek is. Anna heeft Sinterklaas nog nooit gezien dus mama legt haar uit wie dat is. Als ze hem ziet, heeft ze kriebels in haar buik en ontdekt ze dat Sinterklaas een witte baard en snor heeft, een rode jas, witte handschoenen en eenblinkende ring aan zijn vinger. De vrolijke mannen met kleurige pofbroeken zijn de Zwarte Pieten. Als Anna Sint een handje geeft, vertelt hij haar dat ze een cadeautje van hem krijgt en snoep. Dan zwaait Anna nog even naar Sinterklaas en gaan ze weer naar huis. Thuis trekt ze haar pyjama aan en zet ze haar schoen. Als Anna 's morgens bij haar schoentje kijkt, liggen er mandarijntjes en staat er een poppenwagen met een pop. Dankjewel Sinterklaas! Sinterklaasfeest Natuurlijk komt Sinterklaas bij onze peuterspeelzaal ook in de groepen, en wel op maandag 4 december. In onderstaand schema leest u wanneer de groep van uw peuter Sinterklaas op bezoek krijgt. Uw peuter ontvangt ook nog persoonlijk een uitnodiging. Maandagmorgen 9:00 uur - 9:45 uur : maandagmorgen donderdagmiddaggroep van lokaal 1 van juf Monique en juf Marjan(hulpleidster) maandagmorgen donderdagmiddaggroep van lokaal 2 van juf Herma, juf Josien en juf Miranda(hulpleidster) dinsdagmiddag-vrijdagmorgengroep van lokaal 2 van juf Jannieke, juf Josien en juf Santy(hulpleidster)

3 Maandagmorgen 10:30 uur 11:15 uur: dinsdagmiddag-vrijdagmorgengroep van lokaal 1 van juf Herma en juf Hennie(hulpleidster) dinsdagmorgen donderdagmorgen groep van lokaal 2 van juf Jannieke en juf Joke/juf Sjamiram(hulpleidsters) Maandagmiddag 13:30 uur 14:15 uur: maandagmiddag-woensdagmorgengroep van juf Herma en juf Riek(hulpleidster) dinsdagmorgen donderdagmorgengroep van lokaal 1 van juf Monique en juf Jannie/juf Miranda(hulpleidsters) Bijbelverhaal De vier vrienden hebben er alles voor over om hun vriend bij Jezus te brengen. Ze laten zich niet terugsturen door een huis, vol met mensen die geen ruimte maken voor een man die hulp van andere mensen nodig heeft. Als hun vriend door het dak voor jezus voeten hebben laten neerzakken, zegt Jezus iets opmerkelijks: 'Je zonden zijn vergeven'. Iedereen heeft vergeving van zonden nodig. Jonge kinderen weten heel goed wanneer ze iets doen wat niet mag. Het is heel belangrijk dat ze in hun jonge leven ervaren dat ze het weer goed kunnen maken en dat het dan ook weer 'over' is. Zo wil God dat ook doen. We zingen op de wijs van één, twee drie vier, hoedje van papier: Eén, twee, drie, vier. Vrienden kom! Vrienden kom! Eén, twee, drie, vier. Vrienden kom nu hier. Help een handje deze keer en breng Natan bij de Heer. Eén, twee, drie, vier. Vrienden kom nu hier.

4 Schoonmaak Aanstaande maandag 20 november om uur is het weer zover: De eerste schoonmaakavond van dit schooljaar! Op deze avond zijn de ouders van de maandagmorgendonderdagmiddag groepen en maandagmiddagwoensdagmorgen groep uitgenodigd om al het meubilair en het speelgoed van een frisse schoonmaakbeurt te voorzien. De afgelopen jaren hebben we altijd op een grote opkomst kunnen rekenen en was de klus in een uurtje geklaard. Dus komt allen! Ook uw kind profiteert van een schone speelomgeving! Kerstviering Na het Sinterklaasfeest gaan we ons voorbereiden op het komende kerstfeest. De komende weken vertellen we over de komst van de Here Jezus naar de aarde. We praten met elkaar over het kerstverhaal en oefenen liedjes en gedichtjes voor de kerstviering in de peutergroep. Sommige peuters mogen tijdens de kerstviering een versje/gedichtje opzeggen. Ze krijgen hiervoor een briefje mee zodat ze ook thuis kunnen oefenen. Uw peuter krijgt ook een blad met daarop de liedjes die we bij de kerstviering willen zingen mee naar huis zodat u deze thuis met hen kunt oefenen. Verder willen we aan u vragen om voor ons olvaritpotjes te sparen voor een kerstwerkje en deze af te geven bij de leidsters. De kerstvieringen zijn op de volgende dagen gepland: Woensdag 20 december 8.45 uur 9.45 uur Woensdagmorgen-maandagmiddaggroep van juf Herma en juf Riek(hulpleidster) Donderdag 21 december 8:45 uur 9:45 uur Dinsdagmorgen-donderdagmorgengroep lokaal 1 van juf Monique en juf Jannie/juf Miranda(hulpleidsters) en Dinsdagmorgen-donderdagmorgengroep lokaal 2 van juf Jannieke en juf Joke/juf Sjamiram(hulpleidsters) Donderdag 21 december 13:30 uur 14:30 uur Maandagmorgen-donderdagmiddaggroep van juf Monique en juf Marjan(hulpleidster) Vrijdag 22 december 8:45 uur 9:45 uur Dinsdagmiddag-vrijdagmorgengroep van juf Herma lokaal 1 en juf Hennie(hulpleidster) Dinsdagmiddag-vrijdagmorgengroep van juf Jannieke, juf Josien en juf Santy (hulpleidster) lokaal 2 samen met de maandagmorgen-donderdagmiddaggroep van juf Herma en juf Josien en juf Miranda(hulpleidster)

5 Oudercommissie Christine Vording, moeder van Hidde Rensink komt de oudercommissie versterken. Welkom Christine, fijn dat je betrokken wilt zijn bij het reilen en zeilen binnen de organisatie van onze peuterspeelzaal. Nicole Hammers, ook lid van onze oudercommissie is ernstig ziek en ligt al enkele weken op de intensive care. De laatste berichten die wij ontvingen zijn postief m.b.t. haar herstel. We wensen haar van harte beterschap toe en heel veel sterkte. Overig Margriet nieuws: Geboren : Quinty Kruithof van de dinsdagmorgen- donderdagmorgengroep bij juf Jannieke en juf Joke/juf Sjamiram(hulpleidsters)heeft een zusje gekregen. Haar namen zijn Mearle Esmée. Wij willen de ouders van harte feliciteren met de geboorte van hun dochtertje en Quinty feliciteren met haar zusje. Harmonisatie per We hebben u er meerdere malen over geïnformeerd, de peuterspeelzaal valt per onder de wet Kinderopvang. Dat betekent dat we vanaf dan met twee gediplomeerde leidsters op de groep moeten staan. Daarom moeten we de komende tijd afscheid nemen van onze hulpleidsters. Dit willen we als team doen, op een speciale manier, wetende dat wat we ook doen, dit niet in verhouding staat tot de inzet, het enthousiasme en de liefde voor het jonge kind die onze hulpleidsters jarenlang hebben laten zien. In de maand december is het dan echt zover. We willen de hulpleidsters in de groepen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. U ontvangt hierover bericht van onze leidsters. Als team nemen we op zaterdag 16 december officieel afscheid van de hulpleidsters. Het doet ons goed dat er binnen de Vereniging van de scholen met de Bijbel mogelijkheden worden geboden om de hulpleidsters ander vrijwilligerswerk aan te bieden. Ook fijn is het om te zien dat enkele van de hulpleidsters zelf al vervangende werkzaamheden hebben gevonden. In een volgende nieuwsbrief informeren wij u hier verder over.

6 Deze maand zijn in de volgende groepen nieuwe peuters gestart: In de dinsdagmorgen/donderdagmorgen groep bij juf Monique en juf Jannie/juf Miranda(hulpleidsters): Isabella Gacho In de dinsdagmorgen/donderdagmorgen groep bij juf Jannieke en juf Joke/juf Sjamiram(hulpleidsters): Bram Woolderink In de maandagmiddag/woensdagmorgen groep bij juf Herma en juf Riek(hulpleidster):Welmoed ten Brinke In de dinsdagmiddag/vrijdagmorgen groep bij juf Jannieke, juf Josien en juf Santy(hulpleidster): : Jefta Buijse en Aaron Oosterveen Van harte welkom! We wensen jullie veel speelplezier! Voor in de agenda schoonmaakavonden maandagmorgendonderdagmiddag groepen en maandagmiddagwoensdagmorgen groep dinsdagmiddagvrijdagmorgen groepen en dinsdagmorgendonderdagmorgen groepen 20 november uur 19 maart uur Alle groepen 9 juli uur Schooljaar Kerstvakantie: 25 december t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede vrijdag/pasen: 30 maart t/m 2 april 2018 Meivakantie 27 april t/m 11 mei 2018 Tweede Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie: 23 juli t/m 1 september 2018

Nieuwsbrief. Kerst. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer:

Nieuwsbrief. Kerst. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer: Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-06 Datum: 15-12-2017 Agenda Kerstvieringen 20, 21 en 22 december Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Kerst We kunnen terugkijken op een gezellig Sinterklaasfeest. Misschien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Doet u thuis mee? Datum: Nummer:

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Doet u thuis mee? Datum: Nummer: Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-08 Datum: 8-2-2018 Agenda Voorjaarsvakantie Schoonmaakavond voor de ouders van de kinderen van de dinsdagmiddag-vrijdagmorgen groepen en dinsdagmorgen-donderdagmorgen groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer:

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer: Nieuwsbrief Datum: 27-09- 2018 Nummer: 2018-2019-02 Agenda Oudercommissie Sint Maartenmarkt Schoonmaakavond maandagmorgen-donderdagmiddag groepen en maandagmiddag-woensdagmorgen groep 1 oktober 5 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doet u thuis mee? Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief. Doet u thuis mee? Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Nieuwsbrief Datum: 11-05-2017 Nummer: 2016-2017-08 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Na twee weken meivakantie zijn we afgelopen maandag weer met veel plezier gestart. We zijn begonnen met het thema Wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Inleverdatum formulier kinderopvangtoeslag Oudercommissie Sunte Mart'n Jaarmarkt

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Inleverdatum formulier kinderopvangtoeslag Oudercommissie Sunte Mart'n Jaarmarkt Nieuwsbrief Datum: 19-10-2017 Nummer: 2017-2018-03 Agenda Inleverdatum formulier kinderopvangtoeslag Oudercommissie Sunte Mart'n Jaarmarkt Schoonmaakavond maandagmorgen-donderdagmiddag groepen en maandagmiddag-woensdagmorgen

Nadere informatie

25-29 juni op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen van 8.45 uur tot uur 9 juli om uur. Vervoer Broem, tingeling.

25-29 juni op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen van 8.45 uur tot uur 9 juli om uur. Vervoer Broem, tingeling. Nieuwsbrief Datum: 26-4-2018 Nummer: 2017-2018-11 Agenda Oudercommissievergadering Belloreisje Opa en oma ochtenden Schoonmaakavond voor alle groepen 22 mei 2018 om 19.30 uur 5 juni, de indeling is als

Nadere informatie

Sinterklaasfeest Maandagmorgen (mamo, domi groep) 3-12 Dinsdagmorgen (dimo domo groep) 4-12 Dinsdagmiddag (dimid vrmo groep) 4-12

Sinterklaasfeest Maandagmorgen (mamo, domi groep) 3-12 Dinsdagmorgen (dimo domo groep) 4-12 Dinsdagmiddag (dimid vrmo groep) 4-12 Nieuwsbrief Datum: 22-11-2018 Nummer: 2018-2019-04 Agenda Sinterklaasfeest Maandagmorgen (mamo, domi groep) 3-12 Dinsdagmorgen (dimo domo groep) 4-12 Dinsdagmiddag (dimid vrmo groep) 4-12 Kerstviering

Nadere informatie

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth.

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth. Nieuwsbrief Datum: 29 oktober 2015 Nummer: 2015-2016-04 Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn begonnen met een nieuw thema ; Wie komt er in mijn huisje? U kent het spelletje vast wel. U spreidt uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Doet u thuis ook mee? Herfstvakantie Sint Maartenmarkt. Datum: Nummer:

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Doet u thuis ook mee? Herfstvakantie Sint Maartenmarkt. Datum: Nummer: Nieuwsbrief Datum: 18-10-2018 Nummer: 2018-2019-03 Agenda Herfstvakantie Sint Maartenmarkt Schoonmaakavond maandagmorgen-donderdagmiddag groepen en maandagmiddag-woensdagmorgen groep 22-26 oktober 5 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doet u thuis ook mee?

Nieuwsbrief. Doet u thuis ook mee? Nieuwsbrief Datum: 2 maart 2017 Nummer: 2016-2017-06 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Heeft u de eerste tekenen van de lente ook al gemerkt, gezien en gehoord? Deze nieuwsbrief gaat over het thema: Holletje,

Nadere informatie

Namens de leidsters en de medewerkers van peuterspeelzaal Margriet wens ik u een gezegend nieuwjaar toe.

Namens de leidsters en de medewerkers van peuterspeelzaal Margriet wens ik u een gezegend nieuwjaar toe. Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-07 Datum: 11-01-2018 Agenda Voorleesdagen Voorjaarsvakantie Start 24 januari 26 februari tot en met 2 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Namens de leidsters en de medewerkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Datum: Nummer: Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief. Datum: Nummer: Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Nieuwsbrief Datum: 30-03-2017 Nummer: 2016-2017-07 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Wat hebben we de afgelopen dagen kunnen genieten van het lenteweer! De tijd is verzet, de dagen worden weer langer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe.

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, januari 2016 Gelukkig Nieuwjaar Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwe kinderen: Evy van Es (ma),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer:

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer: Nieuwsbrief Datum: 15-06-2017 Nummer: 2016-2017-08 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Over een week gaan de peuters op reis met de Bellotrein, daarom zijn we vorige week al begonnen met het thema over

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Willem van Oranje Lange Voren 88 3773 AS Barneveld Tel. 06 21618656 Email: kindcentrum@wvobarneveld.nl.

Peuterspeelzaal Willem van Oranje Lange Voren 88 3773 AS Barneveld Tel. 06 21618656 Email: kindcentrum@wvobarneveld.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Thema infoavond Op 8 november stond de thema avond voor ouders gepland. Helaas kon die avond niet doorgaan, vanwege ziekte. U heeft dus nog een nieuwe datum van ons tegoed! Omdat

Nadere informatie

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint...

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... De Bem JAARGANG 4 2013-2014 25 november 8 Hij komt, hij komt de lieve goede Sint... Op zaterdag 16 november kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan in ons land aan. Vanzelfsprekend werken de kinderen in

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Mede namens het team en het bestuur van Stichting Twinkel wens ik u een gelukkig 2017 toe met vooral heel veel speelplezier!

Mede namens het team en het bestuur van Stichting Twinkel wens ik u een gelukkig 2017 toe met vooral heel veel speelplezier! Beste ouders, Mede namens het team en het bestuur van Stichting Twinkel wens ik u een gelukkig 2017 toe met vooral heel veel speelplezier! In deze nieuwsbrief treft u informatie over de dagelijkse organisatie

Nadere informatie

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten.

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Thema: Sinterklaas De Bron Nieuwsbrief 3, groep 1/2 November 2014 Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Nobody is like Jesus Nobody is like Jesus, no!

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede cbs Mecklenburg de Posten 145 053-4763709 info@mecklenburgvconl In deze ouderkalender staan de vakanties en vrije dagen vermeld Ook vindt u hierin de bijzondere activiteiten van de school In de loop van

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2016

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2016 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Abigail Meiling Dyvana Habraken Emma Koopman Jian Galama Kyara van Meer Lucas Schuit Robin van den Bosch Yvet van den Hazel Agenda De

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Kinderboekenlijst voor ouders

Kinderboekenlijst voor ouders Kinderboekenlijst voor ouders Voorlezen aan peuters Thema Sinterklaas www.ellyvanderlinden.nl/kinderboeken 1 / 8 Charlotte Dematons Sinterklaas Lemniscaat (2007) isbn 9789056379858 Prachtig en beroemd

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Amber Stoffelsen Brenna Stoffelsen Maaike Jansen Nicole van Steeg Ryan van Beekhoven Sophie Stoffelsen Stein Kooistra Thomas Schuurhannes

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 11 Baarn, 26 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom Infoblad December 2018 Agenda Week 50 12-12 Volleybaltoernooi Week 51 20-12 Kerstviering 21-12 School van 10 tot 12 uur 21-12 Kerstvakantie Week 2 07-01 Studiedag; kinderen vrij 08-01 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Zegveld, december 2018

Zegveld, december 2018 Zegveld, december 2018 Uitzien en verwachten! Woensdag 5 december vieren we Sinterklaas. Vol verwachting klopt ons hart! Kinderen zijn er volop mee bezig. Zeker in de onderbouw. De mooiste weken van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Kalender. Puntjes op de i voor Sinterklaas.

Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Kalender. Puntjes op de i voor Sinterklaas. Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Puntjes op de i voor Sinterklaas. Voortgang groepsindeling. Bewegingstussendoortjes. Schoolbibliotheek; inrichting & oproep oude boeken Start peuterspeelzaal. Administratief

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 schooljaar

Nieuwsbrief 4 schooljaar Nieuwsbrief 4 schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s) / verzorger(s), De komende periode staat in het teken van Sinterklaas en de Kerstviering. Verderop in de nieuwsbrief vindt u hierover meer informatie.

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht.

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht. Een dag bij de kleuters op De Bangert (bijlage bij de schoolgids) De schooltijden voor de kleutergroepen zijn als volgt: s morgens 8.30 uur 11.45 uur s middags 13.00 uur 15.15 uur Woensdag 8.30 uur 12.00

Nadere informatie

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 9 Van de directie Wat gaat de tijd toch snel. 2017 zit er al weer bijna op. Deze week

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief 12 22 februari 2018 1 e Rapport Morgen, vrijdag 23 februari krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen pas later in het

Nadere informatie