CREATIVE VALLEY UTRECHT CS OPENING JANUARI 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CREATIVE VALLEY UTRECHT CS OPENING JANUARI 2019"

Transcriptie

1 CREATIVE VALLEY UTRECHT CS OPENING JANUARI 2019

2

3 CREATIVE VALLEY: THE WAY WE WORK TODAY Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. Je huurt precies de ruimte die je nodig hebt en deelt alle diensten en faciliteiten daaromheen. En verder draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden. In januari 2019 openen wij middenin het bruisende stationsgebied van Utrecht Creative Valley CS. Pal aan het nieuwe Stationsplein creëren we 8.500m 2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en vergaderconcepten. Als zelfstandige, boutique bedrijf of creatieve corporate vind je in onze high-end faciliteiten en services alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht. Kom langs, stap in en laat je inspireren.

4 WERKEN WAAR HET GEBEURT

5 CREATIVE VALLEY UTRECHT CS Met ruim 100 miljoen reizigers per jaar is het Stationsgebied van Utrecht het bruisende hart van Nederland. Het gebied ondergaat momenteel een enorme transformatie. Samen met de oude binnenstad wordt het één innovatief stadscentrum met een rijke mix aan functies, op slechts 25 minuten treinen van Schiphol en in directe verbinding met Nederland en de rest van Europa. En middenin dat bruisende hart zitten wij. Aan het nieuwe Stationsplein en met directe toegang tot de historische binnenstad en het mooi vernieuwde Hoog Catharijne, vind je Creative Valley CS. Met zijn 24-uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied.

6 CREATIVE VALLEY CS ALS BESTEMMING Creative Valley CS is ontworpen en gebouwd om jou meer uit je werk te laten halen. Van de open architectuur tot de centrale trap als ruggengraat van het gebouw, van de flexibele werkplekken tot de private lofts en van de boardrooms tot de prachtige daktuinen; alles bij Creative Valley CS is ontwikkeld om inspiratie en interactie te stimuleren en onze kleurrijke community jou dus te laten excelleren.

7 200m 2 daktuinen Creative Valley 14 stadswoningen zwembad Inntel hotel stationsplein retail retail Noordertunnel entree Creative Valley CREATIVE VALLEY CS IS EEN URBAN HUB Met zijn 24-uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied. Een eclectische urban smeltkroes waarin werken, vergaderen, ontmoeten en ontspannen moeiteloos door elkaar lopen. De doorsnede tekening geeft de verschillende functies weer. En over Creative Valley vind je hiernaast een aantal relevante feiten en feitjes.

8

9 ONZE BELOFTES: MAKKELIJKER, INTERACTIEVER, BETAALBAARDER Middenin het bruisende hart van Nederland hebben wij het gebouw, de faciliteiten en de community die jou helpen iedere dag het meeste uit je werk te halen. Dit zijn onze beloftes aan jou... ONZE BELOFTES

10 2. KLEURRIJKE COMMUNITY Creative Valley is de dagelijkse bestemming voor een zeer uiteenlopende groep ondernemers en bedrijven, van media tot gezondheidszorg en van cultuur tot technologie. Al die onafhankelijk werkende bloedgroepen, talenten en bedrijfsculturen tellen samen op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert en vooruit helpt. Maar uiteraard zonder regeltjes of verplichtingen: alles mag, niks moet. 1. HET BEGINT BIJ JOU Als wij een gebouw ontwerpen, tekenen we eerst een mens. Jij dus. De rest komt daar omheen. Van de eerste steen tot de laatste stoel en van de kunst aan de muur tot waar en hoe de pantry s geplaatst zijn, onze gebouwen zijn ontwikkeld, gebouwd en ingericht om interactie en inspiratie te faciliteren. The anti office noemen we dat. Stap maar eens binnen, dan voel je wat we bedoelen.

11 3. DE BUSINESS CLASS IN BUSINESS Bij Creative Valley verzorgen we alles wat jij nodig hebt om meer uit je werk te halen. Maar dan beter. En makkelijker. En lekkerder. Van stijlvol interieurdesign tot extreem snel internet, van een biologische brasserie tot serviced boardrooms en van permanente kunstexposities tot hoogwaardige ondersteunende diensten. We hebben alles wat je verwacht. En veel waar je nooit aan had gedacht.

12 5. EEN BESTEMMING OP ZICH Een uitnodigend en inspirerend kantoor werkt niet alleen lekker, maar straalt ook af op de identiteit van je bedrijf. De kwaliteit van de voorzieningen, het hoogwaardige interieurdesign, de moderne kunst en de open architectuur van het gebouw: alles bij Creative Valley telt samen met de identiteit van jouw organisatie op tot een unieke bestemming waar mensen graag komen. Een klassieke win-win situatie dus. 4. BETAALBAARDER DAN JE DENKT Bij Creative Valley geloven we dat stijlvolle luxe en high-end voorzieningen jou beter laten werken. Daarom bezuinigen we nergens op bij het ontwikkelen van ons aanbod, of het nu gaat om inrichting, kunst, diensten, faciliteiten of lekker eten en drinken. Maar omdat je de kosten daarvan deelt met alle andere gebruikers, zijn we betaalbaarder dan je zou denken. Zo bieden we je meer dan je verwacht, maar kost dat je minder dan je dacht.

13 WORKSPACES: KIES EEN WERKPLEK, DAN DOEN WIJ DE REST Werk je als zelfstandige? Start-up? Groeiend bedrijf of creatieve corporate? Bij Creative Valley hebben we altijd een passende oplossing. Je hebt je eigen werkplek, studio of private loft en deelt de public areas en voorzieningen met bewoners uit verschillende disciplines, van media tot technologie en van e-commerce tot healthcare. Dat is niet alleen leuk en inspirerend, het zorgt er bovendien voor dat je zo n 25% voordeliger uit bent dan wanneer je zelf een eigen kantoorruimte huurt.

14 WORKSPACES 1.werkplekken VRIJHEID & FLEXIBILITEIT Of je nu af en toe binnen vliegt en je laptop openklapt aan een van de lange werktafels of dat je dagelijks aan je eigen vaste werkplek werkt, als zelfstandige zit je op onze open en transparante verdiepingen middenin de actie. Daar vind je bovendien stilte- en concentratieplekken, vergaderplekken, een comfortabele lounge en natuurlijk onze biologische brasserie. WAAROM MOEILIJK DOEN? Bij Creative Valley CS zijn alle diensten en faciliteiten bij je huurprijs inbegrepen, zonder kleine lettertjes. Voor koffie, thee en je biologische lunch betaal je op basis van een fair use opslag alleen de kostprijs. En dankzij onze actieve community huur je meer dan een werkplek: je wordt onderdeel van een veelzijdige groep ambitieuze ondernemers die elkaar inspireert en vooruit helpt. IN HET KORT Flexibele werkplek vanaf 395 all-in per maand Vaste werkplek vanaf 595 all-in per maand Contracten vanaf 3 maanden Gebruik lounges, crunch cells & vergaderplekken Gebruik van de hospitality services Gebruik lounges, crunch cells & board rooms Koffie & thee en brasserie tegen kostprijs High-speed Wi-Fi

15 WORKSPACES 2.studio s VLIEGEND VAN START Voor start-ups en (groeiende) teams tot 6 personen hebben we onze creatieve studio s. Deze afsluitbare werkplekken leveren we volledig ingericht op, dus het team kan direct aan de slag. Indien gewenst krijgt de studio jullie identiteit en natuurlijk hebben jullie toegang tot de crunch cells, vergaderplekken, de lounges en onze biologische brasserie. GEMAK, COMFORT EN LUXE Met een studio kies je voor comfort, gemak en luxe. Alle diensten en faciliteiten zijn bij de huurprijs inbegrepen, zonder kleine lettertjes. Voor koffie, thee en je biologische lunch betaal je op basis van een fair use opslag alleen de kostprijs. En omdat ons gebouw volledig ontworpen is met het oog op interactie en inspiratie, krijg je meer dan een werkplek. Je wordt onderdeel van een actieve community van gelijkgestemde ondernemers. IN HET KORT Studio s vanaf all-in per maand Contracten vanaf 6 maanden Volledig ingericht en te customizen naar eigen identiteit Gebruik lounges, crunch cells & vergaderplekken Gebruik van de hospitality services Koffie & thee en brasserie tegen kostprijs High-speed Wi-Fi

16 WORKSPACES 3.private lofts COMPLETE KANTOORRUIMTE VOOR ORGANISATIES VANAF 6 PERSONEN Ambitieuze bedrijven en creatieve corporates vinden in onze open en transparante private lofts de perfecte kantooroplossing. Deze eigen ruimten zijn volledig in te richten en vorm te geven naar de wensen en identiteit van de organisatie. Bovendien zijn de private lofts flexibel en schaalbaar, zodat de ruimte mee kan groeien met het succes van de onderneming. Indien gewenst verzorgen wij de volledige inrichting. GEMAK EN LUXE IN EEN SERVICED OFFICE Creative Valley CS heeft private lofts van 150 tot 1.500m 2, volledig customizable. Alle gedeelde public areas zijn bij de huurprijs inbegrepen, wat een gemiddelde m 2 -besparing oplevert van zo n 25% ten opzichte van een traditioneel kantoor. Voor koffie, thee en de lunch in de brasserie wordt op basis van een fair use opslag alleen de kostprijs berekend. Ons Youmeet vergaderconcept, ervaren eventteam en fantastische brasserie maken Creative Valley CS een geliefde bestemming voor klanten en gasten, en werken versterkend voor de identiteit van de bewoners. IN HET KORT Kantoorruimte van 150 tot 1.500m2 Vanaf 285 per m2, exclusief servicekosten Private lofts zijn open en transparant en worden casco opgeleverd Eigen ruimte, volledig te customizen naar wensen en identiteit Front desk / host met conciërge services Toegang tot serviced boardrooms met alle A/V middelen Toegang tot alle voorzieningen en gebruik van alle services Koffie & thee en brasserie tegen kostprijs High-speed Wi-Fi

17 PLATTEGRONDEN

18 VOID INTERIEURARCHITECTUUR BELETAGE Indelingsplan entree en lounge crunch cells en boardrooms 90 losse en vaste werkplekken 6 studio s brasserie crunch cells boardroom brasserie co-working lounge fietsenstalling entree creative valley studio s

19 VOID INTERIEURARCHITECTUUR 1 e VERDIEPING Indelingsplan 10 studio s 40 vaste werkplekken crunch cells en boardrooms Youmeet vergaderlocatie coffee bar co-working boardrooms studio s Youmeet Youmeet coffeebar

20 VOID INTERIEURARCHITECTUUR 2 e VERDIEPING Indelingsplan 9 private lofts ( m 2 ) crunch cells 2 board rooms lounge area coffee bar boardroom private lofts private lofts boardroom

21 VOID INTERIEURARCHITECTUUR 3 e VERDIEPING Indelingsplan 10 private lofts ( m 2 ) crunch cells 2 board rooms lounge area coffee bar boardroom private lofts boardroom private lofts boardroom

22 4 e VERDIEPING Indelingsplan 10 private lofts ( m 2 ) crunch cells 2 board rooms lounge area coffee bar private loft private loft boardroom private loft

23 YOUT V5 VOID INTERIEURARCHITECTUUR 5 e VERDIEPING Indelingsplan 7 private lofts ( m 2 ) crunch cells 1 board rooms lounge area coffee bar private loft dakterras dakterras private loft boardroom coffeebar

24 DIENSTEN EN FACILITEITEN: DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal voor je over nagedacht. Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent.

25 BIOLOGISCHE BRASSERIE In onze brasserie maakt de chef fantastische lunches voor je. Maar ook iets van bitterballen ofzo, een walking dinner of een compleet vijfgangendiner. Samen eten is de meest sociale manier van (net)werken. In onze brasserie doe je dat in stijl, samen of alleen, maar altijd met een gezond aanbod op basis van dagverse producten. Daarbij kijken we niet op de klok: your time, is our time, je kunt lekker eten wanneer het jou uitkomt. SERVICED BOARDROOMS Voor besloten besprekingen of presentaties hebben we volledig geoutilleerde, high-end boardrooms met alle A/V Voorzieningen. En indien gewenst verzorgen wij de catering. Videofaciliteiten, conference calls, creatieve opstellingen of andere specifieke wensen? Geen probleem. Wij zorgen dat alles klaar staat, werkt zoals het hoort en geserveerd wordt wanneer dat gewenst is. Zo kunnen deelnemers efficiënt en ongestoord overleggen.

26 PUBLIEKE RUIMTES Ons gebouw is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal publieke ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt. De ongedwongen kruisbestuiving tussen verschillende talenten, bloedgroepen en bedrijfstakken in het gebouw leidt tot verrassende combinaties en onverwachte collaboraties. Creative Valley voelt meer als een club dan als een kantoor. YOUMEET Ons prijswinnende Youmeet vergaderconcept is verrassend, inspirerend en volledig ingericht om deelnemers meer uit een meeting te laten halen. Bij Youmeet vind je vergaderruimtes in verschillende soorten en maten, maar ook incubator labs, creatieve ruimtes en een auditorium/filmzaal. De Youmeet filosofie en werkwijze garandeert inspiratie en creativiteit. Indien gewenst begeleiden onze ervaren moderators de deelnemers naar een tastbaar eindresultaat.

27 DOORLOPENDE EXPOSITIES Inspiratie kan in een klein hoekje zitten. Daarom staat, hangt en ligt ons gebouw vol met werk van hedendaagse kunstenaars. Van jong talent tot gearriveerde namen, van fotografie tot beeldhouwwerken en van objecten tot complete installaties: bij Creative Valley volgen we de ontwikkelingen in de kunst op de voet en zorgen we dat onze doorlopende exposities prikkelend en up-to-date zijn. GROEN & DAKTERRAS Wij geloven in happy & healthy workers. Met de modernste technieken en op basis van Biophelic design brengen wij buiten binnen, en andersom. Ons hele gebouw is op zeer duurzame wijze gebouwd, ingericht, verwarmd en gekoeld. Samen met onze huurders werken wij continu aan het verder minimaliseren van onze ecologische voetafdruk, maar zonder dat dit ten koste gaat van comfort of luxe. Zo hebben we the best of both worlds.

28 EVENTS Net als in een members-club worden organiseren wij veel events voor de bewoners. Van Bootcamp tot BBQ, van de DJ op vrijdag tot themadiners en van expert sessies tot hackatons. Alles mag, niets moet. Jij hebt iets te vieren? In overleg verzorgt onze ervaren staf alles tot in de puntjes. Of het nu een productpresentatie, nieuwjaarsborrel, kick-off of inspiratiesessie is, we ontzorgen je van het welkomstdrankje bij binnenkomst tot de goody bag na afloop. HOSTS & STAFF Moeten we een boardroom boeken, gasten verwelkomen, pakjes verzenden, of kunnen we op een andere manier helpen? Je zegt het maar. Ons enthousiaste en betrokken team van hosts en medewerkers staat klaar om je alles uit handen te nemen waar je geen tijd, zin of aandacht voor hebt.

29 WAT IS ER VERDER INBEGREPEN? Met all-in bedoelen wij echt all-in Supersnel Wi-Fi Front desk service Dagelijkse schoonmaak van algemene ruimten Actieve community Doorlopende kunst exposities Borrels & events 24/7 toegang Post & pakket service Daktuin & terras Biologische brasserie (alles tegen kostprijs) Community managers Youmeet vergaderconcept.

30

31 ARTIST IMPRESSIONS INTERIEUR

32 CONTACT Creative Valley krijgt zijn vorm door een bruisende, actieve community van onafhankelijke bewoners. Ieder met een eigen plek in ons gebouw, maar met een sterke onderlinge verbondenheid. We vertellen je graag alles over jouw of jullie mogelijkheden om die community te helpen vormgeven. Neem direct contact op via of via Creative Valley Utrecht CS Stationsplein ED, Utrecht

Creative Valley Utrecht CS

Creative Valley Utrecht CS OPENING MAART 2019 Creative Valley Utrecht CS WERKPLEKKEN & STUDIO S 2 Creative Valley DE BIJENKORF Utrecht CS CREATIVE VALLEY TIVOLIVREDENBURG is een urban hub MEDIA MARKT HOOG CATHARIJNE In maart 2019

Nadere informatie

FLEXIBEL WERKEN, ONTVANGEN, CREËREN, NETWERKEN EN ZAKEN DOEN

FLEXIBEL WERKEN, ONTVANGEN, CREËREN, NETWERKEN EN ZAKEN DOEN FLEXIBEL WERKEN, ONTVANGEN, CREËREN, NETWERKEN EN ZAKEN DOEN Youwork is er voor kleine bedrijven met torenhoge ambities. Voor ondernemers die willen werken volgens het Nieuwe Werken. Voor het boutique

Nadere informatie

Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS

Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS 2 Welkom bij Nest NEST TIVOLIVREDENBURG DE BIJENKORF MEDIA MARKT Creative Valley Nest is jouw home away from home, middenin het bruisende stadshart en aan

Nadere informatie

TE HUUR. Roggestraat 111, 7311 CC Apeldoorn. Huurprijs 225,- per maand

TE HUUR. Roggestraat 111, 7311 CC Apeldoorn. Huurprijs 225,- per maand TE HUUR, 7311 CC Huurprijs 225,- per maand Omschrijving In het centrum van op loopafstand van het station gelegen moderne kantoorlocatie. De ligging van de locatie is uitstekend in combinatie met een compleet

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

Huurprijs op aanvraag

Huurprijs op aanvraag Willemstraat / EHVN Eindhoven THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS Zelfstandige businessunit binnen EHVEN Willemstraat 1 5611 HA Eindhoven Huurprijs op aanvraag Omschrijving object Titel

Nadere informatie

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS WERKT ONTMOET GENIET IT HAPPENS HERE! XXL UNIT XXL UNIT CITY UNITS EHVEN SKYHI EHVEN ART XL UNIT XL UNIT XL UNIT CITY UNITS BUTLERS TABLE EHVEN ART

Nadere informatie

ZWEVEND STIJLVOL, TITEL GASTVRIJ EN FLEXIBEL

ZWEVEND STIJLVOL, TITEL GASTVRIJ EN FLEXIBEL VOEL JE THUIS! Welkom De Hofclub is een unieke werk- en vergaderlocatie en biedt flexibele, inspirerende werkplekken, volledig naar wens ingerichte kantoorunits en sfeervolle vergaderkamers. In de gezellige,

Nadere informatie

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional De waarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming,

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bahialaan 100 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bahialaan 100 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bahialaan 100 te Rotterdam Omschrijving pand Flexibele kantoorruimte huren op een toplocatie in Rotterdam? Pal naast A16, op 5 min. lopen van de metro en volop parkeergelegenheid.

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 Download de HNK App 2 VERGADEREN

Nadere informatie

vergadering, conferentie of expositie op de mooiste plek van Eindhoven

vergadering, conferentie of expositie op de mooiste plek van Eindhoven Welkom bij Igluu Eindhoven een inspirerende locatie voor uw vergadering, training, congres, event, expositie of private dinner voormalige Philips gloeilampenfabriek in het hart van Eindhoven ruimtes voor

Nadere informatie

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE Igluu Den Haag een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie professionele flexibele werkplekken luxe kantoorunits van 20m2 tot 200m2 zakelijk- en post-adres

Nadere informatie

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers?

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? TRENDS OP DE WERKPLEK Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? ABSTRACT MARKT- EN OPINIEONDERZOEK NEDERLAND In opdracht van Mindspace onderzocht onafhankelijk onderzoeksbureau

Nadere informatie

Creative Valley Collectiv MEETING & EVENT SPACES

Creative Valley Collectiv MEETING & EVENT SPACES Creative Valley Collectiv MEETING & EVENT SPACES 2 Welkom bij Collectiv NEST TIVOLIVREDENBURG DE BIJENKORF MEDIA MARKT Creative Valley Collectiv is een serie van 6 unieke, high-end meetingen eventruimtes

Nadere informatie

Kastanjelaan 400 Microlab - Eindhoven

Kastanjelaan 400 Microlab - Eindhoven Kastanjelaan 400 Microlab - Eindhoven Microlab een co-working/makerspace met momenteel ruim 450 members. Er zitten ondernemingen van verschillende soorten en maten. Beginnend bij éénpersoons onderneming

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling)

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving Op zoek naar een modern

Nadere informatie

ANNA VAN BUERENPLEIN 41 DEN HAAG

ANNA VAN BUERENPLEIN 41 DEN HAAG KANTOORRUIMTE 200 M2 (UNITS V.A. 10 M2) HUURPRIJS: OP AANVRAAG COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL OMSCHRIJVING Omschrijving New

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. Te Huur Kantoorruimte. Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda

Vrijblijvende informatie. Te Huur Kantoorruimte. Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda Vrijblijvende informatie Te Huur Kantoorruimte Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda TE HUUR Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda Kantoorruimte Oppervlakte Huurprijs Aanvaarding : Op aanvraag

Nadere informatie

Ontmoet elkaar bij Meeting Plaza Utrecht

Ontmoet elkaar bij Meeting Plaza Utrecht Preview vernieuwde MPU! Ontmoet elkaar bij Meeting Plaza Utrecht WERKEN VERGADEREN EVENTS MeetingPlaza biedt veel meer dan alleen meetingspaces en workspaces. Wij stimuleren spontane relevante ontmoetingen

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Ceresstraat 13 te Breda 195 per maand

Huur kantoorruimte op Ceresstraat 13 te Breda 195 per maand Huur kantoorruimte op Ceresstraat 13 te Breda 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Stijlvol Kantoorpand te Huur in Breda:

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand

Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Moderne Kantoorruimtes

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand

Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Bruisend Business Center: Amersfoort

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 2 VERGADEREN KANTOORRUIMTE FLEXPLEKKEN

Nadere informatie

Inhoud. Apeldoorn Business Campus. Ontmoeting en interactie. Kennisdeling, kennisoverdracht en samenwerken

Inhoud. Apeldoorn Business Campus. Ontmoeting en interactie. Kennisdeling, kennisoverdracht en samenwerken Apeldoorn Business Campus Apeldoorn Business Campus is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Centraal Beheer Achmea. Deze campus is een plek waar onderwijs en bedrijfsleven onder één dak zijn gehuisvest.

Nadere informatie

connecting the dots TREIN

connecting the dots TREIN 2 3 welcome Ruim, representatief, modern: Data Club Offices. Multi-tenant kantoorgebouw pal aan de A1. Zichtlocatie waar ondernemers gezien willen worden. Elkaar ontmoeten én samenwerken. Hoogwaardige

Nadere informatie

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING LUXE KANTOORUNITS OP TOPLOCATIE TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING Igluu Eindhoven Lichttoren 32 5611 BJ Eindhoven www.igluu.nl info@igluu.nl +31 (0)85 773 7703 Foto: Marcel Briaire Nieuwe

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Orteliuslaan 850 te Utrecht 195 per maand

Huur kantoorpand op Orteliuslaan 850 te Utrecht 195 per maand Huur kantoorpand op Orteliuslaan 850 te Utrecht 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Moderne Kantoorruimte te Huur in Utrecht:

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Gondel 1 te Amstelveen 125 per maand

Huur kantoorpand op Gondel 1 te Amstelveen 125 per maand Huur kantoorpand op Gondel 1 te Amstelveen 125 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Te Huur vanaf 125,- per maand

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

Een nieuwe kantoorruimte die jou helpt bij je werk? Een werkplek die

Een nieuwe kantoorruimte die jou helpt bij je werk? Een werkplek die Het nieuwe werken in hartje Heerlen Een nieuwe kantoorruimte die jou helpt bij je werk? Een werkplek die je kunt afstemmen op de activiteiten die je uitvoert. Die jou laat doen waar je goed in bent, van

Nadere informatie

CREATIVE MINDS INCUBATOR DIGITAL ENTERTAINMENT

CREATIVE MINDS INCUBATOR DIGITAL ENTERTAINMENT CREATIVE MINDS INCUBATOR DIGITAL ENTERTAINMENT 1 INHOUDELIJK 1. 2. 3. Wij zoeken bedrijven die inhoudelijk aansluiten bij de incubator. Gezien de veelzijdigheid en de veelvuldige cross-overs in de sector,

Nadere informatie

Baarnsche dijk 3741LR Baarn Op aanvraag

Baarnsche dijk 3741LR Baarn Op aanvraag TE HUUR Baarnsche dijk 3741LR Baarn Op aanvraag KENMERKEN Prijs Op aanvraag Postcode 3741LR Baarn Type Kantoorruimte Totaaloppervlakte 5200m² Oplevering per direct Units vanaf 20m² OMSCHRIJVING FULL-SERVICE

Nadere informatie

TE HUUR. Roggestraat 111, 7311 CC Apeldoorn. Huurprijs 225,- per maand

TE HUUR. Roggestraat 111, 7311 CC Apeldoorn. Huurprijs 225,- per maand TE HUUR Roggestraat 111, 7311 CC Huurprijs 225,- per maand Omschrijving In het centrum van op loopafstand van het station gelegen moderne kantoorlocatie. De ligging van de locatie is uitstekend in combinatie

Nadere informatie

Prins Bernhardplein 200 AMSTERDAM

Prins Bernhardplein 200 AMSTERDAM TE HUUR CA. 500 M² KANTOORRUIMTE Kenmerken Available metrage Units vanaf ca. 20 m² te huur. Unit 0.4 8/11 WP Begane grond Unit 2.1 30 WP Tweede verdieping* Unit 2.2 30 WP Tweede verdieping* Unit 2.3 30

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht TE HUUR Papendorpseweg 53-59 te Utrecht Algemeen Regus is gespecialiseerd en wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplek oplossingen. De mogelijkheid bestaat om voor korte of langere tijd turn-key

Nadere informatie

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht INFORMATIE Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers

Nadere informatie

Eindhoven, Weegschaalstraat 3

Eindhoven, Weegschaalstraat 3 , Weegschaalstraat 3 Bent u op zoek naar een modern en representatief kantoorlocatie? Stop dan met zoeken!kantorencentrum De Ring is gelegen aan de noordrand van, nabij de A2 en A50, en biedt in haar kantoorgebouw

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Louis Couperusplein 2 te Den Haag 134 per maand

Huur kantoorruimte op Louis Couperusplein 2 te Den Haag 134 per maand Huur kantoorruimte op Louis Couperusplein 2 te Den Haag 134 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Igluu: OfficeSpaces luxe kantoorruimte

Nadere informatie

TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M. Moderne kantoor- en ver gaderruimte

TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M. Moderne kantoor- en ver gaderruimte TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M Moderne kantoor- en ver gaderruimte 2 onlinemakelaarsdiensten.nl 24/7 toegang tot het gebouw 3 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Welkom! Sinds kort

Nadere informatie

#YOUNEVERWANTTOLEAVETHEOFFICE

#YOUNEVERWANTTOLEAVETHEOFFICE #YOUNEVERWANTTOLEAVETHEOFFICE Het Industriegebouw: een uniek bedrijfsverzamelgebouw. Van tech start-ups tot architecten die de stad maken en van je favoriete restaurant tot koffiebar: allemaal te vinden

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Te Huur Oak Building. Oude Apeldoornseweg 41-45, Apeldoorn

Te Huur Oak Building. Oude Apeldoornseweg 41-45, Apeldoorn Oak Building Oude Apeldoornseweg 41-45, Apeldoorn Huren in FizzionLAB vanaf 20 m² Full service kantoorruimte FizzionParc biedt hoog serviceniveau Direct bij de ingang van het FizzionParc aan de Oude Apeldoornseweg

Nadere informatie

URBAN BUSINESS BUILDING Turn-key werkplekken TE HUUR. Demmersweg 3 Hengelo

URBAN BUSINESS BUILDING Turn-key werkplekken TE HUUR. Demmersweg 3 Hengelo URBAN BUSINESS BUILDING Turn-key werkplekken TE HUUR Demmersweg 3 Hengelo OBJECT Algemeen Te huur in het Urban Business Building compleet ingerichte werkplekken met alle denkbare moderne faciliteiten gelegen

Nadere informatie

Workplace recovery - waar u ook bent. workplace recovery Get in touch today: Call Click here to us 1

Workplace recovery - waar u ook bent. workplace recovery Get in touch today: Call Click here to  us 1 Workplace recovery - waar u ook bent workplace recovery Get in touch today: Call 0800 756 2918 Click here to email us 1 Welkom bij Regus Kies uit 3000 locaties in 120 landen over de hele wereld. Workplace

Nadere informatie

Multifunctioneel office complex met bruisende business community TE HUUR 250

Multifunctioneel office complex met bruisende business community TE HUUR 250 Multifunctioneel office complex met bruisende business community TE HUUR 250 EEN KANTOOR HUREN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK Onze Flex kantoren vormen de budgetvriendelijke oplossing voor wie geen vast kantoor

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

work space for professionals

work space for professionals work space for professionals Igluu Utrecht inspirerende locatie voor een vergadering, training of heidag ü meer dan 250m 2 flexibele vergaderruimte inclusief dakterras met uitzicht op de Dom ü geschikt

Nadere informatie

AMSTERDAM. Meeting Center

AMSTERDAM. Meeting Center AMSTERDAM Meeting Center Welkom Multifunctioneel op maat Welkom in Planetarium Amsterdam, dé vergader- en congreslocatie in een natuurlijke omgeving! We doen er echt alles aan om uw bijeenkomst tot een

Nadere informatie

95,- All-in vanaf prijs per week

95,- All-in vanaf prijs per week Geweldige kantoorruimte te huur Zeer flexibel en dichtbij de High Tech Campus Eindhoven Voor een flexibele werkplek inclusief alle faciliteiten betaalt u een wekelijkse all-in huurprijs. De faciliteiten

Nadere informatie

HUURPRIJS VANAF 400,00 per maand

HUURPRIJS VANAF 400,00 per maand Weena 290 te Rotterdam Regus Flexibele kantoorruimtes HUURPRIJS VANAF 400,00 per maand exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs Vanaf 400,00 per maand, exclusief BTW en servicekosten Huurtermijn

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

CARING IS SHARING. Arthur van Schendelstraat 550 als HUB voor bewuste bedrijven

CARING IS SHARING. Arthur van Schendelstraat 550 als HUB voor bewuste bedrijven CARING IS SHARING Arthur van Schendelstraat 550 als HUB voor bewuste bedrijven Inspiratiebijeenkomst, dinsdag 23 juni 2015, 17.00 19.00 Arthur van Schendelstraat 550 te Utrecht Wie:!! Wat:! Waarom:! Ambitie:!

Nadere informatie

TE HUUR. Boogschutterstraat 1 43 HNK, 7324 AE Apeldoorn. Huurprijs 600,- per maand

TE HUUR. Boogschutterstraat 1 43 HNK, 7324 AE Apeldoorn. Huurprijs 600,- per maand TE HUUR Boogschutterstraat 1 43 HNK, 7324 AE Huurprijs 600,- per maand TE HUUR Boogschutterstraat 1-43 NHK te VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OMSCHRIJVING : is een nieuwe hotspot rijker. HNK, Het Nieuwe Kantoor

Nadere informatie

Olympia 1 A & B Hilversum

Olympia 1 A & B Hilversum Olympia 1 A & B Hilversum Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen

Nadere informatie

vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20

vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20 1300 vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20 Meer dan een bedrijfsverzamelgebouw Business Centre MM Elke ondernemer wil het liefst een werklocatie met een

Nadere informatie

Huizermaatweg 9 Huizen

Huizermaatweg 9 Huizen Huizermaatweg 9 Huizen Oppervlakte 585 m² 100,- per m² per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte kantorenpark

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat CN Voorschoten. 480 p.m.

TE HUUR. Schoolstraat CN Voorschoten. 480 p.m. TE HUUR Schoolstraat 174 2252 CN Voorschoten 480 p.m. KENMERKEN Prijs 480 p.m. Wijk Wijk 00 Oplevering per direct Locatie stadscentrum / dorpskern, woonomgeving Type Kantoorruimte Oppervlakte 152m² Verdiepingen

Nadere informatie

Huizermaatweg 9-37 Huizen

Huizermaatweg 9-37 Huizen Huizermaatweg 9-37 Huizen Oppervlakte 70 m² 1.065,- per maand (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Huurprijs Kantoorruimte kantorenpark 70 m² 1.065,- per maand 2 Huizermaatweg

Nadere informatie

the WestWing A space for Creativity & innovation

the WestWing A space for Creativity & innovation the WestWing A space for Creativity & innovation Ik ervaar het totaalconcept van de nieuwe WestWing als een toekomstgerichte en dynamische werk- en vergaderlocatie voor ambitieuze teams actief in strategieontwikkeling,

Nadere informatie

gloednieuw project Festraets-garage Mechelen evenementenlocatie, vergaderruimten, co-werkplek, eetbar en houtatelier.

gloednieuw project Festraets-garage Mechelen evenementenlocatie, vergaderruimten, co-werkplek, eetbar en houtatelier. Wagenoord is een gloednieuw project in de voormalige Festraets-garage te Mechelen. De site bevindt zich in Mechelen, aan het oudste pompstation van de stad. Wagenoord herbergt onder andere een evenementenlocatie,

Nadere informatie

#YOUNEVERWANTTOLEAVETHEOFFICE

#YOUNEVERWANTTOLEAVETHEOFFICE #YOUNEVERWANTTOLEAVETHEOFFICE Het Industriegebouw: een uniek bedrijfsverzamelgebouw. Van tech start-ups tot architecten die de stad maken en van je favoriete restaurant tot koffiebar: allemaal te vinden

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch !pet projectinrichters binnenkomer enexis den bosch Het Nieuwe Werken... Het centrale kantoor van Enexis staat aan het Paleis Kwartier in Den Bosch. In het nieuwe onderkomen werkt Enexis volgens het principe

Nadere informatie

HUURPRIJS vanaf 195,00 per m² per jaar

HUURPRIJS vanaf 195,00 per m² per jaar Weena 505 te Rotterdam Delftse Poort Kantoorruimte Ca. 750 m² in units vanaf ca. 30 m² HUURPRIJS vanaf 195,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs Kantoorruimte: 195,00 tot

Nadere informatie

Huizermaatweg 9-37 Huizen

Huizermaatweg 9-37 Huizen Huizermaatweg 9-37 Huizen Oppervlakte vanaf 30 m² huurprijs op aanvraag Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Huurprijs Kantoorruimte kantorenpark vanaf 30 m² op aanvraag 2 Beschrijving

Nadere informatie

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Overschiestraat 65 1062 XD AMSTERDAM Contactpersoon Liane Compagne LCompagne@dtz.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Status Klaar Hoofdbestemming Beschikbaar Per direct Oppervlakten Energie Totale oppervlakte

Nadere informatie

Huur of koop kantoorpand op Stationsplein 7 te Maastricht (prijs op aanvraag)

Huur of koop kantoorpand op Stationsplein 7 te Maastricht (prijs op aanvraag) Huur of koop kantoorpand op Stationsplein 7 te Maastricht (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Kanaalpark 157 te Leiden 59 per maand

Huur kantoorruimte op Kanaalpark 157 te Leiden 59 per maand Huur kantoorruimte op Kanaalpark 157 te Leiden 59 per maand Aanbiedende partij: Van der Kooij Bedrijfsmakelaars & Vastgoedadviseur Email: ron@vanderkooijmakelaars.nl Telefoon: 071-7600050 Website: http://www.vanderkooijmakelaars.nl

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

M e e t i n g C e n t e r

M e e t i n g C e n t e r Meeting Center Welkom Multifunctioneel op maat Eenhoorn Meeting Center Amersfoort stelt uw bijeenkomst al 35 jaar centraal. Dat zegt eigenlijk alles. Met onze centrale ligging brengen we zakelijk Nederland

Nadere informatie

CONFERENCES & EVENTS EVENEMENTEN DIE GOED DOEN

CONFERENCES & EVENTS EVENEMENTEN DIE GOED DOEN EVENEMENTEN DIE GOED DOEN Een majestueuze entree in de Marmeren Hal KONINKLIJK INSTITUUT VOOR DE TROPEN Geïnspireerd vergaderen in de stoel van een regent, kleurrijk dineren in een statige zaal of swingen

Nadere informatie

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt

Nadere informatie

De Haagsche Zwaan Den Haag Beatrixkwartier THE OFFICE OPERATORS

De Haagsche Zwaan Den Haag Beatrixkwartier THE OFFICE OPERATORS De Haagsche Zwaan Den Haag Beatrixkwartier THE OFFICE OPERATORS De Haagsche Zwaan DE HAAGSCHE ZWAAN De Haagsche Zwaan is een uitstekende kantoorlocatie in het hart van het internationale zakendistrict

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Stationsplein 8-K te Maastricht 250 per maand

Huur kantoorpand op Stationsplein 8-K te Maastricht 250 per maand Huur kantoorpand op Stationsplein 8-K te Maastricht 250 per maand Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving City Centre Maastricht

Nadere informatie

ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER

ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER Inhoud Kerngebied Veemarktkwartier door Rob Crul / Van de Ven Architectuur door Ed Bergers & Elisabeth Boersma / BBE Gedachten over ideale werkplek door Joost Beelenkamp

Nadere informatie

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST. LANDGOED DUINLUST DUINLUSTWEG 16 2051 AA OVERVEEN T. 023 5100651 F. 023 5100650 INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.COM LAND NDGO GOED DUI NLUST IN HET KOR T Prachti ge natuur aansluitend op Middenduin Stijlkame

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Beech Avenue te Schiphol 250 per maand

Huur kantoorruimte op Beech Avenue te Schiphol 250 per maand Huur kantoorruimte op Beech Avenue 54-62 te Schiphol 250 per maand Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving Schiphol Airport Rijk

Nadere informatie

Partnership in de zorg: voor- en nadelen van een joint venture Tom Fransen en Erik Vrijhoeven

Partnership in de zorg: voor- en nadelen van een joint venture Tom Fransen en Erik Vrijhoeven Partnership in de zorg: voor- en nadelen van een joint venture Tom Fransen en Erik Vrijhoeven Congres 2011 Samenwerken aan FM www.factomagazine.nl Koploper & doorpakker UVIT HNW in Arnhem 2 Wat is Het

Nadere informatie

work space for professionals WERKEN & VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE

work space for professionals WERKEN & VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE work space for professionals WERKEN & VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE Welkom bij Igluu Den Haag een inspirerende locatie voor uw vergadering, training, congres, event of private dinner ü ü ü ü ü meer dan

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Weg der Verenigde Naties 1 te Utrecht 99 per maand

Huur kantoorruimte op Weg der Verenigde Naties 1 te Utrecht 99 per maand Huur kantoorruimte op Weg der Verenigde Naties 1 te Utrecht 99 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving HNK Utrecht - Veelzijdige

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand

Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Design Kantoor in statige villa:

Nadere informatie

KASTEEL TIVOLI by SISERA

KASTEEL TIVOLI by SISERA D e i d e a l e l o c a t i e v o o r u w p r i v é & b u s i n e s s e v e n t s E e n s f e e r v o l l e l o c a t i e - e e n d y n a m i s c h t e a m KASTEEL TIVOLI Het team van Kasteel Tivoli heet

Nadere informatie

WELKOM CreativeHaus is een unieke plek, nabij de levendige Dappermarkt en dichtbij het Tropenmuseum en oosterpark, temidden van het creatieve

WELKOM CreativeHaus is een unieke plek, nabij de levendige Dappermarkt en dichtbij het Tropenmuseum en oosterpark, temidden van het creatieve Onze verhuur opties WELKOM CreativeHaus is ontstaan vanuit de behoefte van twee zussen, die als werkende moeders in Amsterdam - Oost een mooie plek misten, waar mensen kunnen samenkomen om zich te laten

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Jonkerbosplein 52 Etage1 Nijmegen 1 per maand

Huur kantoorruimte op Jonkerbosplein 52 Etage1 Nijmegen 1 per maand Huur kantoorruimte op Jonkerbosplein 52 Etage1 Nijmegen 1 per maand Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: s.roelofs@s-t.nl Telefoon: 024 3651010 Website: http://www.stmakelaars.nl

Nadere informatie

De inspirerende werkplek voor pioniers

De inspirerende werkplek voor pioniers De inspirerende werkplek voor pioniers 1 Inhoud 3 4 5 8 9 Dé community voor pioniers De deal Werken op een duurzame locatie met karakter Pionier mee! Contact Een unieke plek, 5 min fietsen van Utrecht

Nadere informatie

WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN

WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN UNIEKE HISTORIE Villa de Kroon - vroeger bekend als Hotel de Kroon - was vanaf 1908 dé ontmoetingsplek in Leeuwarden voor kunstenaars, artiesten en notabelen. Een plek waar

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER SCHUMANPARK 9 APELDOORN Algemene gegevens Adresgegevens Schumanpark 9 7336 AM Apeldoorn Oppervlakte Toren A Totaal beschikbaar ca. 1.723 m² v.v.o. Begane grond ca. 354 m²

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Het Rietveld 55 A te Apeldoorn 200 per maand

Huur kantoorruimte op Het Rietveld 55 A te Apeldoorn 200 per maand Huur kantoorruimte op Het Rietveld 55 A te Apeldoorn 200 per maand Aanbiedende partij: Thoma Postjr Bedrijfsmakelaars Email: deventerbog@thomapost.nl Telefoon: 0570-614607 Website: www.thomapost.nl Omschrijving

Nadere informatie

Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort Houttuyn Wellness River Resort Ontdek de timeshare mogelijkheden Timeshare brochure www.houttuyn.com Houttuyn Wellness River Resort, het eerste wellness, hotel en villa resort in Suriname Een prachtige

Nadere informatie

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam VERGADERRUIMTES De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, trainingssessies of retreats. Met én zonder dagvoorzitter,

Nadere informatie

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Te huur: monumentaal kantoorpand Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor

Nadere informatie