Staking 5 oktober Wij willen jullie allen bedanken voor jullie medewerking op onze stakingsdag 5 oktober.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Staking 5 oktober Wij willen jullie allen bedanken voor jullie medewerking op onze stakingsdag 5 oktober."

Transcriptie

1 B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G N U M M E R 2 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Studiedag team maandag 9 oktober Terwijl de leerlingen van een vrije dag wegens kermis konden genieten, heeft het team zich op deze dag georiënteerd in het leerlingportfolio. Tijdens teamvergaderingen zullen we het portfolio nog verder uitwerken. Het is de bedoeling dat we in schooljaar met het leerlingportfolio gaan werken. Staking 5 oktober Wij willen jullie allen bedanken voor jullie medewerking op onze stakingsdag 5 oktober. Inventarisatie behoefte Naschoolse Opvang op school Binnenkort zullen alle ouders een vragenlijst ontvangen waarmee we willen inventariseren of er behoefte is aan een Naschoolse Opvang binnen onze school. Wanneer deze inventarisatie positief is zullen we verder in gesprek gaan met de aanbieders in de regio. Hebben jullie vragen? We merken dat er aan de poort veel gepraat wordt over allerlei schoolse zaken. Er gaan soms de wildste verhalen rond. Met klem willen we jullie vragen om vragen/opmerkingen neer te leggen op de plek waar ze thuis horen: bij de groepsleerkrachten en directie. Wij kunnen jullie het juiste antwoord geven en hierdoor duidelijkheid verschaffen. Ook wanneer je twijfelt over hetgeen wat er aan de poort verteld wordt, kun je het beste even binnenlopen en het navragen. Op deze manier kunnen we SAMEN veel onduidelijkheid voorkomen. Website Neem regelmatig eens een kijkje op onze website: Er staan weer nieuwe foto s op van de activiteiten (inloggen voor de foto s: ouders@opdeslek.nl wachtwoord: Welkom01!) en het jaarverslag schooljaar is te vinden onder documenten en downloads.

2 N A T I O N A A L S C H O O L O N T B I J T 8 N O V E M B E R Op woensdag 8 november doen we mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Dan kun je je zoon of dochter op 8 november voor één keer zonder ontbijt naar school sturen. In de ontbijtweek schuift de hele school namelijk aan tafel voor een gezond ontbijt. Zo leert je kind op een feestelijke manier hoe belangrijk elke dag ontbijten is en wat je s ochtend het beste kunt eten. De rest van het jaar ontbijten ze natuurlijk thuis. Help je mee om dat zo gezond mogelijk te maken? 1. Liever langer in bed? Maak het ontbijt dan 's avonds en bewaar het in de koelkast. 2. Niet altijd zin in hetzelfde? Wissel lekker af tussen brood en yoghurt met fruit. 3. Zoet en toch gezond? Beleg brood eens met aardbeien of plakjes kiwi en banaan. 4. In kleine stapjes gezonder? Verruil je witte boterham voor 'n bruine of bruin voor volkoren. 5. Fris aan het ontbijt? Iedereen kikkert op van frisse tomaatjes of schijfjes komkommer.

3 S O C I A A L - E M O T I O N E L E V O R M I N G De nieuwe regel die in alle groepen de komende weken centraal staat is: Samen spelen en werken; we leren van en met elkaar! De volgende vaardigheden worden geoefend: Kinderen weten wat belangrijk is in gedrag om goed te kunnen samenwerken Kinderen weten hoe je samen iets tot stand kunt brengen door van elkaars kwaliteiten gebruik te maken Dat leren we door: Rekening te houden met de gevoelens van de ander Elkaar helpen en troosten; zorgzaam zijn Sorry kunnen zeggen Je aan afspraken houden Behulpzaam zijn H E R F S T W A N D E L I N G G R O E P 1 T / M 4 Donderdagmiddag 26 oktober gaan de leerlingen van groep 1 t/m 4 samen met hun juffen een herfstwandeling maken. Geef de kinderen gemakkelijke schoenen of laarzen mee en doe ze kleren aan die tegen een stootje kunnen.

4 N I E U W E L E E R L I N G E N R A A D In september zijn de verkiezingen geweest voor de leerlingenraad op BS Op de Slek. Elk schooljaar wordt er een nieuwe leerlingenraad gekozen. Leerlingen van groep 5 t/m 8 kunnen zich hiervoor opgeven. In schooljaar bestaat de leerlingenraad uit: Tigra van Kampen en Femke van Wegberg (groep 5); Lieke Bongaerts en Ivan Heemels (groep 6); Yano Maessen en Joy van der Vorst (groep 7); Sakis Tegas en Jenneley Molina (groep 8). Woensdag 20 september was de eerste bijeenkomst van de leerlingenraad. Tijdens deze bijeenkomst werd er een voorzitter en een secretaris gekozen. De groep wil een leuke school en wil daar een eigen bijdrage aan leveren. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt op school en dat we samen leuke dingen doen en het samen fijn hebben op school. Verder hebben ze al allerlei ideeën geuit hoe we dit samen kunnen bereiken. De leden van de leerlingenraad gaan voor de volgende bijeenkomst nog meer ideeën verzamelen. Hiervoor moeten ze hun klasgenootjes interviewen. De leerlingenraad wordt begeleid door juf Marlies. K I N D E R B O E K E N W E E K Woensdagmorgen 4 oktober werd de kinderboekenweek op geopend door heks Lazy Lees en Ratatouille. Heks Lazy Lees houdt heel erg van boeken lezen en Ratatouille wilde weleens een ander boek lezen dan een kookboek. Gelukkig wist de heks haar toverspreuk nog en toverde een hele stapel boeken tevoorschijn. Samen gingen ze een boek lezen. Als slot werd nog samen het dansje en lied gezongen van de kinderboekenweek Gruwelijk Eng. Woensdag 11 oktober was het gruwelijk eng op BS Op de Slek. Er waren geen kinderen op school maar ze waren plotseling veranderd in heksen, spoken en geraamtes. De doe-morgen bestond uit allerlei activiteiten: er werden gruwelijk enge cupcakes gemaakt voor iedereen; spokenmobile; heks in ketel; een bewegende spookhand; een spinnenweb en er was een groepje dat leerde hoe ze heel eng een hand konden schminken. In alle groepjes zaten kinderen van groep 1 t/m 8. Zo kunnen de leerlingen SAMEN van elkaar leren. De groepjes werden begeleid door ouders en leerkrachten. SAMEN maakten we er een super-griezeliggezellige morgen van. Hulpouders: BEDANKT!!! Donderdagmiddag 12 oktober kwam heks Lazy Lees en Ratatouille nog even op bezoek bij groep 1 t/m 4 om de kinderboekenweek af te sluiten.

5 M E D E D E L I N G E N M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D Geen mededelingen M E D E D E L I N G E N O U D E R V E R E N I G I N G De formulieren voor het smoelenboek zijn nog niet van alle leerlingen ingeleverd. Dit formulier hebben jullie aan het begin van het schooljaar ontvangen. Gaarne nu binnen een week (uiterlijk 30 oktober) inleveren. Bij het niet ontvangen van de formulieren zullen de kinderen niet worden opgenomen in het Smoelenboek (dit i.v.m. wet op Privacy). NB Het formulier zal als bijlage bij dit Slekske nogmaals verstuurd worden.

6 V E R K E E R S M E D E D E L I N G E N Fietsverlichting Veilige fietsverlichting zit op de fiets op een logische plek. Zichtbaarheid van fietsers is van groot belang voor de veiligheid van fietsers. Fietsverlichting is daarbij cruciaal. Ook reflectoren spelen een belangrijke rol bij de zichtbaarheid. Het is niet bekend hoeveel ongevallen en hoeveel slachtoffers onder fietsers te wijten zijn aan ontbrekende of onjuiste verlichting of reflectoren. Losse lampjes Sinds november 2008 is het toegestaan om losse lampjes te gebruiken in plaats van vaste fietsverlichting aan de fiets. VVN is van mening dat het beter is om fietsverlichting vast op de fiets aan te brengen op een logische plek. Losse fietslampjes kunnen wel worden gebruikt maar moeten net als traditionele fietsverlichting op een logische plek op/aan de fiets vastgeklikt worden. Lampjes die op de borst of op de rug gedragen worden kunnen sneller door kleding, tassen of bijvoorbeeld armen worden afgedekt. Dan is de zichtbaarheid ineens erg slecht. Reflexen en automatismen De meeste ongevallen gebeuren als gevolg van een onverwachte en ongelukkige samenloop van omstandigheden. In dergelijke kritieke situaties vallen verkeersdeelnemers terug op reflexen en automatismen. In een fractie van een seconde moeten beslissingen worden genomen en worden gehandeld. Dan moeten zaken voorspelbaar en herkenbaar zijn. Verrassingen leiden tot ongevallen. Fietsers in het donker moeten herkenbaar zijn De plaats waar een fietslicht zit moet voor automobilisten duidelijk zijn. Als een automobilist plots moet beslissen of het bijvoorbeeld veilig is om naar rechts uit te wijken, zal deze in een 'split-second' zoeken naar een licht op de hoogte waar hij het verwacht. En dat is niet hoog op de borst of rug van een fietser. De herkenbaarheid van fietsers in het donker, in kritieke situaties is het meest gebaat bij verlichting die op een logische plaats zit. Dat is aan de voorzijde tussen het stuur en het voorwiel en aan de achterzijde tussen bagagedrager en de onderzijde van het spatbord

7 I N F O C E N T R U M J E U G D EN G E Z I N Respect en beleefdheid Beleefdheid is een gedragsnorm die onze sociale relaties gemakkelijker maakt als we er ons aan houden. Beleefdheid lijkt misschien kunstmatig, maar het grote voordeel ervan is dat ze onze wereld voorspelbaar en dus ook geruststellend maakt. Door de gedragscodes weten we wat we wel en niet moeten doen of zeggen, of hoe we moeten reageren. Deze geschreven en ongeschreven regels zijn een leidraad in ons leven en bieden ons een houvast. Kinderen leren dit vooral door het af te kijken bij anderen. Drie tips om hen te helpen hierbij: 1. Leer je kind op een rustige toon te praten. Geef zelf het goede voorbeeld en herinner je kind als het even niet lukt. 2. Als je kind moeite heeft met delen, bespreek dan voor het vriendje komt spelen wat je verwacht. Samen spelen = samen delen en om de beurt bepalen wat ze gaan doen. Help je kind (en het vriendje) zich hier aan te houden. 3. Je bent zelf het grootste voorbeeld voor je kind. Wees je bewust hoe je praat over die (vervelende) buurman of schoonzus. Roddel je gemakkelijk of blijf je zo veel mogelijk respectvol over anderen? Dat is de standaard die je je kind meegeeft.

8 O K T O B E R / N O V E M B E R 24 oktober: Snoeien in bos groep 7/8 26 oktober: Herfstwandeling groep 1 t/m 4 31 oktober: Studiemiddag team. Schooltijden: uur!! Denk aan het meegeven van een lunchpakket! 1 november: Doe-morgen techniek (geen gymlessen!!) 8 november: Nationaal Schoolontbijt: de kinderen ontbijten op school 14 november: Vergadering Oudervereniging uur 23 november: Studiemiddag team. Schooltijden: uur!! Denk aan het meegeven van een lunchpakket! 24 november: Leerlingen groep 3 t/m 8 krijgen hun werkboekjes/schriften mee naar huis om in het weekend samen met de ouders te bekijken (als voorbereiding op de oudergesprekken) 27 t/m 30 november: Oudergesprekken groep 3 t/m 8 Het volgende Slekske zal verschijnen in de week van 20 november. Kopij graag aanleveren voor 19 november: l.ruyten@opdeslek.nl S L E K S K E Nr. 3: week van 20 november Nr. 4: week van 18 december Nr. 5: week van 15 januari Nr. 6: week van 26 februari Nr. 7: week van 26 maart Nr. 8: week van 14 mei Nr. 9: week van 11 juni Nr. 10: week van 2 juli

Huiswerk. 26 Oktober 2017

Huiswerk. 26 Oktober 2017 26 Oktober 2017 Huiswerk Veel kinderen krijgen op de basisschool al in meer of mindere mate huiswerk mee. Het idee is dat ze daar slimmer van worden en er dus een goede reden is om hun fijne speeltijd

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 2 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 27 september hebben we binnen het team de

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 1 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar is al weer bijna 4 weken oud. In de afgelopen weken is er al veel geleerd:

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Schooltandarts De schooltandarts zal vanaf maandag 8 oktober gedurende ongeveer 4 weken in school aanwezig zijn.

Schooltandarts De schooltandarts zal vanaf maandag 8 oktober gedurende ongeveer 4 weken in school aanwezig zijn. Nieuwsbrief Nummer 1 5 oktober 2018 Komende activiteiten Datum Woensdag 3 oktober Maandag 5 oktober Dinsdag 9 oktober Vrijdag 19 oktober Maandag 22 oktober 2018 t/m 26 oktober 2019 Woensdag 1 nov t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Boemeratel zal voortaan om de week op vrijdag verschijnen!

Boemeratel zal voortaan om de week op vrijdag verschijnen! In deze Boemeratel: 1. Mees Kees verkiezing 2. Nationaal Schoolontbijt 3. Bedankt van meneer Kees 4. Muziekproject 5. Leerteam 3-4 6. Kalender 7. KABoem: Interview met juf Jeanne Kidsteams Informatie die

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nationaal schoolontbijt 2016

Nationaal schoolontbijt 2016 Een gezond ontbijt is belangrijk voor elk een ontbijt met een lekker kool glaasje melk goed voor elk eet gevarieerd dat probeert het nationaal school ontbijt je te leren om gezond te eten en hoe je dat

Nadere informatie

Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R

Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 9 Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 Elk schooljaar verdiepen wij ons in ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie

Een gezond ontbijt. Waarom is ontbijten zo belangrijk? Ontbijt tips. Receptenboekje. Diëtistenpraktijk HRC

Een gezond ontbijt. Waarom is ontbijten zo belangrijk? Ontbijt tips. Receptenboekje. Diëtistenpraktijk HRC Een gezond ontbijt Lekkere recepten voor een gezonde start van de dag! Receptenboekje. Diëtistenpraktijk HRC Ontbijt tips Heb je soms niet genoeg 1 tijd om te ontbijten? Zet je wekker dan een kwartiertje

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Weekbrief vrijdag 13 mei 2016

Weekbrief vrijdag 13 mei 2016 Weekbrief vrijdag 13 mei 2016 AGENDA 16 mei 2 e Pinksterdag, leerlingen zijn vrij 17 mei Sportdag Papendal groep 8 18 mei Schoolvoetbal groep 3 t/m 6 18 mei Regiofinale schoolhandbal meiden groep 7/8 19

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015

Nieuwsbrief 18 september 2015 150918 Nieuwsbrief 18 september 2015 Beste lezers, Afscheid Ropey Afgelopen woensdag kwam ROPEY bij ons op school om afscheid te nemen. We hebben een mooi cadeau van hem (en de organisatie) gekregen: een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Het gaat goed! Even voorstellen. Myrthe Tol. November 2015

Het gaat goed! Even voorstellen. Myrthe Tol. November 2015 Obs Het Startblok Liszthof 92 2402 GS Alphen aan den Rijn 0172 420 794 schoolleider@obshetstartblok.nl Henk Vergunst mr@obshetstartblok.nl voorzitter; Wendy Entzinger ac@obshetstartblok.nl voorzitter:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Slekske S T A R T S C H O O L J A A R

Slekske S T A R T S C H O O L J A A R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 7-2018 N U M M E R 1 Slekske S T A R T S C H O O L J A A R Het schooljaar is nu al weer een aantal weken bezig. We zitten weer in het vertrouwde

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

BESTE OUDERS, SCHOOLTIJDEN

BESTE OUDERS, SCHOOLTIJDEN Welkom BESTE OUDERS, Wij willen u nogmaals heel hartelijk welkom heten op Daltonschool Het Lover! In dit boekje vindt u vooral informatie over de praktische zaken waar u als ouder mee te maken krijgt en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017 GAANDERWIJZER 2017-201 jaargang 1, nummer 3 2 september 2017 Staking donderdag 5 oktober Zoals u weet, via het schrijven ( ontvangen 13 september) van mevrouw Lucy Hermsen, voorzitter van het College van

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Aanmelden van nieuwe leerlingen kan tijdens de Open Dag, de inloopdagen en op 20 en 23 maart.

Aanmelden van nieuwe leerlingen kan tijdens de Open Dag, de inloopdagen en op 20 en 23 maart. B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 6 Slekske O P E N D A G + I N L O O P D A G E N Op zondag 12 maart houdt BS Op de Slek Open Dag. Het thema is TECHNIEK. Samen

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G H I J K O M T, H I J K O M T, D I E G O E D E L I E V E S I N T

Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G H I J K O M T, H I J K O M T, D I E G O E D E L I E V E S I N T B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 3 Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G Dit schooljaar heeft het team in het kader van schoolontwikkeling al enkele studiemiddagen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

15 januari 2016

15 januari 2016 1294 www.clarafabriciusschool.nl 15 januari 2016 20 januari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 23 januari Volleybaltoernooi groep 7 en 8 27 januari Minilessen groep 8 op het HPC Studiedag Aanstaande woensdag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

t Broedertje K e rkrade rwe g CC Hee rlen * in roe de rsch oo l.n l

t Broedertje K e rkrade rwe g CC Hee rlen * in roe de rsch oo l.n l t Broedertje 48 e jaargang K e rkrade rwe g 7 64 16CC Hee rlen 045-5 7 1. 61.4 1 * in fo@b roe de rsch oo l.n l Carnaval nr. 3 februari 2016 De vakantie is weer achter de rug. En dat bekent dat wij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Nieuwsbrief november Beste ouder(s)/verzorger(s), De herfstvakantie is al in zicht. De afgelopen weken is er hard gewerkt in de groepen. Er zijn ook veel mooie activiteiten geweest waar we op kunnen terugkijken.

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar

Nieuwsbrief 1 Schooljaar Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2017-2018 Agenda Di 12 sept Ouderavond groep 5/6 (19.30-21.30 u) Afwezigheid directie Di 12 sept vrij 15 sept. Woe 13 sept. Schoolkamp groep 8 Schoolreis groep 7 11 sept. Ochtend

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

De besproken agendapunten worden teruggekoppeld door de begeleidende leerkracht aan het team.

De besproken agendapunten worden teruggekoppeld door de begeleidende leerkracht aan het team. Inhoud 1. Wat verstaan we onder een leerlingenraad? 2. Samenstelling van de leerlingenraad. 3. Vergaderingen. 4. Agendapunten van de leerlingenraad. 5. Taken van de leerlingenraad. 6. De leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 1 6-1 0-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 3, 16 oktober Pagina 1 van 7. T:

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 3, 16 oktober Pagina 1 van 7.  T: www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 3, 16 oktober 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar is alweer voorbij. wat hebben we veel geleerd

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie