Naam onderneming T.a.v. de heer / mevrouw Adres Postcode / Woonplaats. Utrecht, datum. Betreft: opdrachtbevestiging dienstverlening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Naam onderneming T.a.v. de heer / mevrouw Adres Postcode / Woonplaats. Utrecht, datum. Betreft: opdrachtbevestiging dienstverlening"

Transcriptie

1 Naam onderneming T.a.v. de heer / mevrouw Adres Postcode / Woonplaats Utrecht, datum Betreft: opdrachtbevestiging dienstverlening Geachte heer / mevrouw.., 1. Inleiding In aansluiting op ons gesprek d.d... doen wij u een opdrachtbevestiging voor de dienstverlening van ons kantoor toekomen. Onze dienstverlening is te splitsen in twee soorten: de jaarlijks en periodiek terugkerende werkzaamheden; de incidentele werkzaamheden. Hierna gaan wij op beide werkzaamheden in. Waarbij wordt aangeven welke tarieven wij voor de betreffende werkzaamheden in rekening brengen. Vervolgens zullen verdere voorwaarden die aan deze overeenkomst ten grondslag liggen aan de orde komen. 2. Aard en inhoud van de opdracht Periodiek zullen wij voor u de volgende terugkerende werkzaamheden verrichten: Boeken en/of controleren van de administratie; Opstellen en verwerken aangifte omzetbelasting Ieder jaar zullen wij voor u de volgende werkzaamheden verrichten: Boeken en controleren van de administratie; Opstellen van het fiscaal rapport / jaarrekening; Verzorgen van de aangifte IB/PVV/VPB; Verzorgen uitstelregeling IB/PVV/VPB; Publiceren Kamer van koophandel, elektronisch; Notulen Algemene vergadering van aandeelhouders; Bespreking fiscaal rapport/ jaarrekening.

2 Werkzaamheden ten behoeve van de loonadministratie: Berekenen en opstellen loonspecificaties; Verzorgen maandelijks aangifte loonheffing; Verzorgen maandelijks pensioenaangiftes; Verzorgen maandelijkse loonjournaalpost. 3. Tarieven (tarieven zijn exclusief omzetbelasting) Algemene tarieven Administratieve- en secretariële werkzaamheden Controle en accountancy Begeleiding en aanpassingen rapportages Verrichtingen door RB Belastingadviseur Vaste jaarlijkse kantoorkosten Loonstroken per verloning Een vaste prijs per boekjaar is in overleg mogelijk! Optioneel Visionplanner Financiële rapportages op maat Visionplanner, Basislicentie Visionplanner, Pro licentie Visionplanner, Pro licentie incl. consolidatie 35 per uur 70 per uur 70 per uur 90 per uur 90 per administratie 10 per medewerker 6 per maand, per administratie 10 per maand, per administratie 15 per maand, per administratie Basecone Digitale facturatieverwerking (Basecone) Elektronische verwerking via PDF. Indien u zelf de administratie verwerkt; o tot 200 bonnen, in- en verkoopfacturen gratis o vanaf 200 bonnen, in- en verkoopfacturen 0,35 per scan Indien A-kantoor uw administratie verwerkt. Gratis Exact online Online Boekhoudprogramma Exact online, boekhouden Lite, Geavanceerd en Premium Voor de tarieven en afsluiting, zie 4. (OPTIONEEL) Vaste prijs De hierboven beschreven werkzaamheden (paragraaf 2), zullen wij verrichten tegen de (vaste) prijs van prijs, exclusief omzetbelasting, voor het boekjaar Werkzaamheden ter afsluiting van vorige boekjaren en de loonadministratie zijn niet inbegrepen. Na afloop van elk boekjaar zullen wij aan de hand van onze ervaringen in het lopende boekjaar in overleg met u bezien of en zo ja in welke mate de vaste prijs voor het volgende boekjaar aanpassing behoeft.

3 5. Incidentele werkzaamheden Onder incidentele werkzaamheden verstaan wij extra werkzaamheden die wij hierboven niet genoemd hebben. Het gaat dan bijvoorbeeld om extra besprekingen, het voeren van bezwaarprocedures bij de belastingdienst, begeleiding bij financieringsaanvragen, opstellen van begrotingen, het aanvragen en aanpassen van voorlopige aanslagen en overige diensten. De incidentele werkzaamheden voeren wij uit op basis van de bestede uren vermenigvuldigd met het tarief behorend bij de werkzaamheden; - 35 voor administratieve diensten; - 70 voor adviesdiensten; - 90 voor diensten door RB belastingadviseur. Wij proberen zoveel mogelijk vooraf een inschatting te geven van de te maken kosten en voor grotere incidentele opdrachten een opdrachtbevestiging te verstrekken. In bepaalde gevallen dienen wij beroep te doen op een fiscalist, accountant of pensioenadviseur. Hiervoor ontvangt u een afzonderlijke opdrachtbevestiging. 6. Aanlevering administratie Wij gaan er vanuit dat u de administratie periodiek geordend aanlevert. Bij voorkeur via de mail. U ontvangt van ons een persoonlijk -adres, waar u de administratie naar kunt mailen. Bonnen, in- en verkoopfacturen als PDF bestand(en); Bankbestand(en) via een MT940 bestand of door middel van rechtstreekse koppeling; Verdere bescheiden; huurovereenkomsten, bedrijfsverzekeringspolissen en dergelijke. Als de aanlevering van de administratie niet op bovenstaande wijze heeft plaatsgevonden, zullen wij met u overleg voeren over een oplossing. Als door ons extra werkzaamheden verricht worden, zullen deze aanvullend in rekening worden gebracht. Voor meer informatie zie paragraaf 9.5. Wij gaan er vanuit dat wij zoveel mogelijk per en telefoon met u kunnen communiceren. 7. Tussentijdse opzegging U bent gerechtigd de opdracht aan ons kantoor in te trekken onder aanhouding van een vóór melding van 30 dagen. In geval van intrekking van de opdracht in de loop van een boekjaar, zullen de tot dat moment voor u verrichte werkzaamheden, de door ons gemaakte kosten en door ons bestede tijd uiteraard wel door u vergoed dienen te worden tegen het hierboven genoemde tarieven. 8. Machtiging elektronische aangifte In de bijlage is een machtigingsformulier opgenomen ten behoeve van de elektronische aangifte. Waarmee u A-kantoor onder andere machtigt alle fiscale aangifte(n) en aangifte(n) inzake sociale verzekeringswetten langs de elektronische weg in te dienen. Waarbij volmachtgever te allen tijde verantwoordelijk blijft voor de juistheid van de namens volmachtgever gedane aangifte(n) en ter zake gemachtigde vrijwaart.

4 9. Veronderstellingen die aan deze overeenkomst ten grondslag liggen 9.1 Het fiscale rapport zal op basis van de door u verstrekte gegevens worden opgesteld, in overeenstemming met de standaarden zoals die van toepassing zijn. 9.2 Voor alle duidelijkheid vermelden wij dat wij geen werkzaamheden uitvoeren die bij een controle- of beoordelingsopdrachten van jaarrekeningen van toepassing zijn. Derhalve wordt door ons geen zekerheid omtrent het fiscaal rapport / jaarrekening verstrekt. Tevens is onze opdracht niet gericht op het ontdekken van fraude of onjuistheden en onwettig handelen. De primaire verantwoordelijkheid voor het ontdekken van deze zaken ligt bij u. Het eerste boekjaar waar wij het fiscaal rapport voor samenstellen is Deze opdrachtbevestiging blijft doorlopend van kracht waarbij geldt dat onze tarieven jaarlijks (kunnen) worden verhoogd met een prijsindex. 9.4 Alle genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. 9.5 Aanlevering In de paragrafen 9.5.1, en hieronder, worden veronderstellingen beschreven die ten grondslag liggen aan de aanlevering. Indien niet wordt voldaan aan deze veronderstellingen, zijn wij gerechtigd de meerkosten die daardoor ontstaan in rekening te brengen U voorziet ons op de vooraf met u overeengekomen tijdstippen van alle bescheiden en inlichtingen die wij nodig hebben voor het verrichten van de overeengekomen werkzaamheden, zodat wij deze werkzaamheden snel, efficiënt en op de daarvoor door ons ingeplande tijdstippen kunnen verrichten Alle bescheiden en inlichtingen die wij nodig hebben voor het verrichten van de overeengekomen werkzaamheden worden door u op ordelijke wijze aangeleverd De administratie wordt ingericht en gevoerd met een zodanige accuratesse als redelijkerwijs noodzakelijk is voor het bereiken van het doel waarvoor de administratie wordt gevoerd. Tenzij anders wordt overeengekomen wordt als doel van het voeren van de administratie beschouwd: het bieden van een betrouwbaar beeld van de omvang en samenstelling van het vermogen en het resultaat van uw onderneming ten behoeve van de belastingdienst, zodanig dat deze daarop de belastingheffing kan baseren, alsmede ten behoeve van de kredietverschaffers van uw onderneming, zodanig dat deze op grond daarvan de voorzetting of uitbreiding van de kredietfaciliteiten kunnen beoordelen. 9.6 In een aantal situaties treden wij op als vertegenwoordiger van u. Wij wijzen u erop dat wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van het optreden als vertegenwoordiger van u en de inhoud van de adviezen van derden, ook als de inhoud van deze adviezen door ons gebruikt wordt als basis voor de advisering omtrent de belastingheffing. 9.7 Tot slot wijzen wij u op de algemene wet inzake rijksbelastingen. Hierin is opgenomen dat aan belastingplichtigen en sinds 1 juli 2009 ook hun adviseurs (ieder individueel) een boete kan worden opgelegd. Wanneer opzettelijk of voorwaardelijk opzettelijk een onjuiste aangifte ingediend wordt.

5 10. Betaling Facturering van de door ons voor u verrichte werkzaamheden zal maandelijks, of na afronding van de opdracht geschieden. (Bij een vaste prijsafspraak ontvangt u maandelijks of per kwartaal een factuur). Betaling dient plaats te vinden binnen 14 dagen na de dagtekening van onze facturen. Indien uw betalingsgedrag daartoe aanleiding geeft, behouden wij ons het recht voor om op enig moment een voorschot te verlangen en de voortzetting van onze werkzaamheden op te schorten tot betaling van zowel de openstaande declaraties als van dat voorschot heeft plaatsgevonden. 11. Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) Wij wijzen u op de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme. Op grond van die wet zijn wij verplicht een onderzoek naar uw identiteit te doen en om bepaalde (in de wet omschreven en tijdens de uitvoering van ons werk bekend geworden) transacties te melden aan de daarvoor ingestelde autoriteiten (Financial Intelligence Unit Nederland te Zoetermeer) of een fraudemelding te doen. Het is ons niet toegestaan u hierover in te lichten. 12. Algemene leverings-, betalings- en uitvoeringsvoorwaarden Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de NOAB van toepassing. Deze algemene voorwaarden bevatten onder meer beperkingen van onze aansprakelijkheid; ook met betrekking tot het gebruik van elektronische communicatie. De algemene voorwaarden zijn te benaderen via onze website Slot Deze opdrachtbevestiging is van toepassing voor: <naam cliënt> Indien u over deze offerte vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Als u zich in de inhoud kunt vinden, ontvangen wij graag een getekend exemplaar retour. Tot slot danken wij u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen. Hoogachtend, A-kantoor Voor akkoord: Marcel Koppers <naam cliënt> d.d d.d Bijlage 1: machtiging elektronische aangifte

6 Bijlage 1 Machtiging elektronische aangifte Ondergetekende (naam), (Sofinummer/Burgerservicenummer), hierna te noemen volmachtgever, machtigt hierbij; A-kantoor Europalaan 500, unit 3.W KS Utrecht Om namens volmachtgever, tot wederopzegging (aanvinken wat van toepassing is); o Alle fiscale aangifte(n) en aangifte(n) inzake sociale verzekeringswetten in te dienen en te ondertekenen. Waarbij volmachtgever te allen tijde verantwoordelijk blijft voor de juistheid van de namens volmachtgever gedane aangifte(n) en ter zake gemachtigde vrijwaart. o Van de bevoegde instantie(s) langs elektronische weg kopieën van aanslagen en andere beslissingen te ontvangen. o Met betrekking tot aanslagen inzake genoemde aangifte(n) voor zover nodig bezwaarschriften in te dienen bij de ter zake bevoegde instantie(s), alsmede al datgene te verrichten wat gemachtigde nodig of nuttig oordeelt, teneinde te komen tot een juiste regeling van de betreffende aanslag(en). Volmachtgever kiest hierbij ter zake de hiervoor vermelde diensten domicilie ten kantore van de gemachtigde. Voor akkoord: d.d Naam volmachtgever :

adresgegevens Utrecht, datum

adresgegevens Utrecht, datum adresgegevens Utrecht, datum Betreft: opdrachtbevestiging dienstverlening Beste meneer/ mevrouw, 1. Inleiding In aansluiting op ons gesprek doen wij u een opdrachtbevestiging voor de dienstverlening van

Nadere informatie

Naar aanleiding van het gesprek met mij en onze accountant ontvangt u hierbij ons voorstel aangaande de dienstverlening van Fydee Financiële Diensten.

Naar aanleiding van het gesprek met mij en onze accountant ontvangt u hierbij ons voorstel aangaande de dienstverlening van Fydee Financiële Diensten. [praktijknaam] [straatnaam en huisnummer] [postcode en plaatsnaam] Datum : [datum informatiebezoek] Betreft : offerte Fydee Financiële Diensten Geachte heer/mevrouw, Naar aanleiding van het gesprek met

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Ons kantoor en onze diensten... 3 3. Waarom dit dienstverleningsdocument?... 4 4. Onze gegevens... 4 5. Wat mag u van ons verwachten... 5 6.

Nadere informatie

Opdrachtbevestiging administratieve dienstverlening

Opdrachtbevestiging administratieve dienstverlening Opdrachtbevestiging administratieve dienstverlening Werkzaamheden kalenderjaar Aan: «Naam (Organisatie/persoon Naam)» «T.a.v. regel (T.a.v.)» «Adresregel 1 (straat - huisnr)» «Adresregel 2 (toevoeging)»

Nadere informatie

R A A D V O O R G E S C H I L L E N

R A A D V O O R G E S C H I L L E N Nummer 5052198 R A A D V O O R G E S C H I L L E N van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants heeft bij wijze van bindend advies de volgende uitspraak gedaan inzake het geschil tussen: X eiseressen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR Deze brochure is bedoeld om u nader te informeren over mijn kantoor. De brochure bestaat uit de volgende 3 hoofdstukken: 1. Dienstverlening 2. Omschrijving van de werkzaamheden: Hier geef ik aan welke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Hypotheekadviseur: LET OP: gebruik dit formulier alleen wanneer u als hypotheekadviseur zelf

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdrachtgever Bedrijfsnaam: m v / voor-/ achternaam: Straatnaam + huisnummer: Postcode + woonplaats:

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdrachtgever Bedrijfsnaam: m v / voor-/ achternaam: Straatnaam + huisnummer: Postcode + woonplaats: e-mailadres: Telefoonnummer

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Hypotheekadviseur: LET OP: gebruik dit formulier alleen wanneer u als hypotheekadviseur zelf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur

Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur 1. Definities a. Heemraad Advocatuur is een naar Nederlands recht opgericht eenmanszaak van mevr. S. Kara, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Document Van Opdracht DekkerSolutions Financieel Advies

Document Van Opdracht DekkerSolutions Financieel Advies Ondergetekenden: 1. De heer / mevrouw:. Adres:. Postcode en woonplaats:., hierna te noemen de opdrachtgever(s), en 2. DekkerSolutions Financieel Advies, gevestigd aan de Swan 3, postbus 133 8500 AC te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Smart looking, smart thinking Algemene Voorwaarden www.loftsi.nl Artikel 1. Definities De met hoofdletters aangegeven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

Advocatenkantoor Spangesekade

Advocatenkantoor Spangesekade ALGEMENE VOORWAARDEN van Advocatenkantoor (januari 2017) Artikel 1 Advocatenkantoor 1.1 Advocatenkantoor, verder te noemen het kantoor is de handelsnaam van mr. M. ter Haar-Bas, die als eenmanszaak de

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING (085) 06 55 216 info@solutio.nu www.solutio.nu IBAN NL25KNAB0647149311 BTW NL128394481B02 KvK 61195901 ALLE AFSPRAKEN OP EEN RIJ U heeft een persoonlijk gesprek met ons

Nadere informatie

R A A D V O O R G E S C H I L L E N

R A A D V O O R G E S C H I L L E N Nummer D17189 R A A D V O O R G E S C H I L L E N van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants heeft bij wijze van bindend advies de volgende uitspraak gedaan in zake het geschil tussen: X en:

Nadere informatie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS Growing into business met Young B&L Voor ondernemers met ambitie Growing into business met Young B&L Je talenten en ambities komen soms pas echt tot hun recht in een eigen

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening

Opdracht tot dienstverlening Opdracht tot dienstverlening Dienstverlening biedt de volgende dienstverlening aan. 1. Opstellen van een financiële analyse / inkomensverklaring / financiele analyse. Tariefgroepen (aankruisen wat van

Nadere informatie

PRODUCTVOORWAARDEN BOEKHOUDPAKKETTEN

PRODUCTVOORWAARDEN BOEKHOUDPAKKETTEN PRODUCTVOORWAARDEN BOEKHOUDPAKKETTEN Productvoorwaarden Boekhoudpakketten Artikel 1 Opdrachtnemer Naam: ZJ Advies B.V. Adres: Eurosingel 41 Postcode en woonplaats: 8253 GA Dronten Kvk-nummer: 73873454

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Kredietverstrekker of hypotheekadviseur: LET OP: gebruik dit formulier alleen wanneer de kredietverstrekker of hypotheekadviseur

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 2.3 Het staat partijen vrij te bewijzen dat de overeenkomst op andere wijze tot stand is gekomen.

Algemene voorwaarden. 2.3 Het staat partijen vrij te bewijzen dat de overeenkomst op andere wijze tot stand is gekomen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen OAMKB Gooi-, Eem- & Flevoland BV, gevestigd te Hilversum, nader aan te duiden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Johan de Wittlaan 15 2517 JR Den Haag Postbus 18511 2502 EM Den Haag T 070 318 4200 F 070 356 1340 Algemene Voorwaarden Buren BURENLEGAL.COM 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Ons kantoor. www.mudifin.nl

Ons kantoor. www.mudifin.nl 0 UW ONDERNEMING Ons kantoor In 2004 hebben wij, Ingrid en Michael Muyres, Mudifin opgericht. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een full service organisatie op financieel en fiscaal gebied. Samen

Nadere informatie

CATEGORIEEN/VASTE TARIEVEN

CATEGORIEEN/VASTE TARIEVEN CATEGORIEEN/VASTE TARIEVEN Hieronder treft u het overzicht van de tarifering van de verschillende categorieën aangiften. De genoemde bedragen zijn inclusief btw. Daarna volgt een toelichting per categorie.

Nadere informatie

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief.

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief. Tripolair Service Abonnement Introductie U overweegt één of meerdere producten af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft ons gevraagd u hierover te adviseren, de gekozen verzekeringen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc.

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc. Algemene voorwaarden bijlesdocenten Ikwilbijles.nl, gevestigd in Nederland de deel 20, 9531MN BORGER, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56066104. 1 Algemeen Daar

Nadere informatie

Voorwaarden, waaronder door Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., diensten worden verleend

Voorwaarden, waaronder door Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., diensten worden verleend Voorwaarden, waaronder door Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., diensten worden verleend Inhoudsopgave 1. De overeenkomst... 1 2. Aansprakelijkheid... 2 3. Verplichtingen van de Opdrachtgever...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AKL Advocaten

Algemene voorwaarden AKL Advocaten Algemene voorwaarden AKL Advocaten 1. Definities - Cliënt: de contractspartij (opdrachtgever) van de advocaat die de opdracht heeft aanvaard. - Advocaat: de advocaat verbonden aan AKL Advocaten - Overeenkomst:

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Bouyaghjdane Law 1. Bouyaghjdane Law is een onderneming van advocaat mr. F. Bouyaghjdane, gevestigd te Rotterdam en opgericht naar Nederlands recht. Bouyaghjdane Law is ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN A.F. ADMINISTRATIEKANTOOR

ALGEMENE VOORWAARDEN A.F. ADMINISTRATIEKANTOOR ALGEMENE VOORWAARDEN A.F. ADMINISTRATIEKANTOOR Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die in het kader van het verrichten

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

405, -: v.o.f. / maatschap / één vennootschap. 585,- plus 75,- per extra vennootschap: > 3 vennootschappen

405, -: v.o.f. / maatschap / één vennootschap. 585,- plus 75,- per extra vennootschap: > 3 vennootschappen Opdracht tot dienstverlening Dienstverlening biedt de volgende dienstverlening aan. 1. Opstellen van een financiële analyse / inkomensverklaring / financiele analyse. Tariefgroepen (aankruisen wat van

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan DBL administratie gevestigd Orgelpad 5, 3208 DK te Spijkenisse, hierna te noemen opdrachtnemer. Artikel 1. Definities In deze algemene

Nadere informatie

DOORLOPENDE VOLMACHT BV EURO AUTO LOGIC BV t.b.v. mr. T.B. Vriesema. a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

DOORLOPENDE VOLMACHT BV EURO AUTO LOGIC BV t.b.v. mr. T.B. Vriesema. a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: DOORLOPENDE VOLMACHT BV EURO AUTO LOGIC BV t.b.v. mr. T.B. Vriesema De ondergetekende: a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: gevestigd en kantoorhoudende te en ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Kremers Advocaten B.V. te Breda

ALGEMENE VOORWAARDEN Kremers Advocaten B.V. te Breda ALGEMENE VOORWAARDEN Kremers Advocaten B.V. te Breda ARTIKEL 1 KREMERS ADVOCATEN B.V. 1.1 Kremers Advocaten B.V. ( Kremers Advocaten ), gevestigd te Breda, is een besloten vennootschap, opgericht naar

Nadere informatie

1. Ondergetekenden:... en...

1. Ondergetekenden:... en... OVEREENKOMST VAN OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING U hebt Quatro Assurantie & Adviesgroep v.o.f. ingeschakeld voor het verkrijgen van financieel advies en/of voor de bemiddeling in een of meerdere financiële

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

2016 Boekhoudtarieven

2016 Boekhoudtarieven Boekhoudtarieven 2016 Takenpakket A: boekhouding samenwerking Taakverdeling Magda Daniels Klant Inboeken verstuurde nota s nee Ja Inboeken ontvangen nota s nee Ja Inboeken bankafschriften nee Ja BTW aangifte

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep Definities Opdrachtgever De natuurlijke of rechtspersoon, zijn of haar vertegenwoordiger, gemachtigde en erfgenaam of erfgenamen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, mr. L.M.J Leerkes en mr. J.W. Post,

Nadere informatie

Document Van Opdracht DekkerSolutions Financieel Advies

Document Van Opdracht DekkerSolutions Financieel Advies Ondergetekenden: 1. Partij A hierna te noemen de opdrachtgever(s), en 2. DekkerSolutions Financieel Advies, gevestigd aan de Swan 3, postbus 133 8500AC, te Joure, hierna te noemen DekkerSolutions Financieel

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer

Nadere informatie

1 Reikwijdte van de werkzaamheden van PwC/ kosten werkzaamheden

1 Reikwijdte van de werkzaamheden van PwC/ kosten werkzaamheden Vertrouwelijk Gemeente Dalfsen t.a.v. de heer J. Westenenk Postbus 35 7720 AA Dalfsen PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. Zuiderzeelaan 53 8017 JV Zwolle Postbus 513 8000 AM Zwolle Telefoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren: de eenmanszaak mr M.B.W.G. Beutener, gevestigd in

Nadere informatie

OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN

OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN MODEL LE GARAGE OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN Op alle diensten die door Le Garage worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. Oost

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul A. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke

Nadere informatie

VANBERKELADVIESGROEP. Versie 1-2013 OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN

VANBERKELADVIESGROEP. Versie 1-2013 OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN VANBERKELADVIESGROEP Versie 1-2013 OVEREENKOMST OPDRACHT HYPOTHEKEN Naam : Adres : Postcode / Woonplaats : Opdrachtbevestiging Plaats : Datum : Betreft : Hypotheekadvies en/of -bemiddeling Geachte heer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

I. Definities II. Toepasselijkheid III. Opdracht IV. Honorarium en verschotten

I. Definities II. Toepasselijkheid III. Opdracht IV. Honorarium en verschotten Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de maatschap Reijnders Vreugdenhil Bottinga Advocaten, gevestigd te Haarlem met nevenvestiging te Amsterdam. I. Definities In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Ahon Enschede Postbus 6126 7503 GC Enschede Telefoon 053 4368558 Mobiel 06 12991360 E-mail info@ahon.nl Website www.ahon.nl. Algemene voorwaarden

Ahon Enschede Postbus 6126 7503 GC Enschede Telefoon 053 4368558 Mobiel 06 12991360 E-mail info@ahon.nl Website www.ahon.nl. Algemene voorwaarden Ahon Enschede Postbus 6126 7503 GC Enschede Telefoon 053 4368558 Mobiel 06 12991360 E-mail info@ahon.nl Website www.ahon.nl Algemene voorwaarden Artikel 01 Ahon Enschede, nadien zich noemend, Ahon, voert

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN Voordat onze dienstverlening aanvangt is het belangrijk dat u weet welke voorwaarden daarvoor gelden. Lees daarom zorgvuldig deze algemene voorwaarden zodat u goed

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Algemene voorwaarden Flex Interim Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten 1. Toepasselijkheid Onder de naam Fleuren Van Veldhuizen advocaten werken de individuele advocaten mr. W.L.M Fleuren en mr. W.E. van Veldhuizen samen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1: Algemeen Artikel 2: Opdrachtbevestiging, vergoeding, betaling en beëindiging

Artikel 1: Algemeen Artikel 2: Opdrachtbevestiging, vergoeding, betaling en beëindiging Artikel 1: Algemeen Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, die administratieve dienstverlening inroept van opdrachtnemer. Opdrachtnemer: Administratie & Advies Wieleman te Doetinchem,

Nadere informatie

1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer.

1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer. ALGEMENE VOORWAARDEN Housing ter Veer Artikel 1 Definities 1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer 70416206, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - emgé Accountants & Adviseurs B.V. 01-08-2014 1

Algemene voorwaarden - emgé Accountants & Adviseurs B.V. 01-08-2014 1 Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 2. De gebruiker van deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden de Singel Advocaten

Algemene Voorwaarden de Singel Advocaten Algemene Voorwaarden de Singel Advocaten 1. Definities 1.1 De Singel Advocaten: De Singel Advocaten is een coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid. Advocaten werkzaam binnen de coöperatie zijn lid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities 1.1 KMS Advocaten: de oprichter en de medewerkers van het kantoor 1.2 Cliënt: de opdrachtgever van KMS Advocaten 1.3 Honorarium: de

Nadere informatie

Postbus 6126. Het takenpakket van Zoekbureau Oost Nederland bestaat uit het doen van zoeken in opdracht van derden met betrekking tot:

Postbus 6126. Het takenpakket van Zoekbureau Oost Nederland bestaat uit het doen van zoeken in opdracht van derden met betrekking tot: Zoekbureau Oost Nederland Postbus 6126 7503 GC Enschede Telefoon 053 4368558 E-mail Website zoekbureau@gmail.com www.zoekbureauoostned.nl 1 Zoekbureau Oost Nederland verricht al haar werkzaamheden met

Nadere informatie

BMC 2011. Algemene Voorwaarden. Versie 2014.01

BMC 2011. Algemene Voorwaarden. Versie 2014.01 BMC 2011 Algemene Voorwaarden Versie 2014.01 ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door BMC Pensioencommunicatie werkzaamheden worden verricht. 1.2 Opdrachtgever

Nadere informatie

ACCOUNTANTS EN ADVISEURS B.V.

ACCOUNTANTS EN ADVISEURS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op de opdrachten aan: BLÖMER ACCOUNTANTS EN ADVISEURS B.V. gevestigd te Nieuwegein hierna te noemen opdrachtnemer gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en fabrieken

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden

Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden (Gedeponeerd bij de kamer van koophandel en fabrieken Amsterdam, Kantoor IJmond d.d. 4 juni 1999.) Velsen-Noord, 4 juni 1999. I. Algemeen I.1. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Budgetbeheer en/of administratieve ondersteuning

Budgetbeheer en/of administratieve ondersteuning Budgetbeheer en/of administratieve ondersteuning B&M Financieel Beheer Akte tot Volmacht De ondergetekende(n) 1: wonend te: Adres: / nr.. En Postcode: 2: wonend te: Verkla(a)r(t)en bij deze, zo voor zich,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

Aanbieding continuering accountants dienstverlening Deloitte Accountants B.V. voor de boekjaren 2019 tot en met 2021

Aanbieding continuering accountants dienstverlening Deloitte Accountants B.V. voor de boekjaren 2019 tot en met 2021 Aanbieding continuering accountants dienstverlening Deloitte Accountants B.V. voor de boekjaren 2019 tot en met 2021 2 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Aanleiding voor deze aanbieding 3 1.2 Uitgangspunten voor

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VAN DIENSTVERLENING Landseindestraat 11 8043 VX Zwolle (085) 0655 216 info@solutio.nu www.solutio.nu IBAN NL25KNAB0647149311 BTW NL128394481B02 KvK 61195901 ALLE AFSPRAKEN OP EEN RIJ U heef

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SOCIAL FINANCE NL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SOCIAL FINANCE NL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SOCIAL FINANCE NL B.V. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door of namens Social Finance NL B.V., een besloten vennootschap

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F. 1. ALGEMEEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Entrust V.O.F. al dan niet op declaratiebasis adviezen aan opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Dienstverlening v.2013.1

Algemene Voorwaarden voor Dienstverlening v.2013.1 Algemene Voorwaarden voor Dienstverlening v.2013.1 Algemene voorwaarden met betrekking tot het verrichten van werkzaamheden door Pgb- Inzicht v.o.f., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten,

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, gevestigd te Haarlem met nevenvestiging te Amsterdam. I. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1/5

Algemene voorwaarden 1/5 Algemene voorwaarden Definities Artikel 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. De cliënt: de contractspartij van PrivateLife bv die de opdracht geeft. b. Honorarium: de financiële vergoeding

Nadere informatie

PROTOCOL VOOR HET VERSTREKKEN VAN EEN RAPPORT UNIFORCE RELATIES OVER BOEKJAAR 2017 (VERSIE DECEMBER )

PROTOCOL VOOR HET VERSTREKKEN VAN EEN RAPPORT UNIFORCE RELATIES OVER BOEKJAAR 2017 (VERSIE DECEMBER ) PROTOCOL VOOR HET VERSTREKKEN VAN EEN RAPPORT UNIFORCE RELATIES OVER BOEKJAAR 2017 (VERSIE DECEMBER 2017.002) 1. Doelstelling 2. Wet- en regelgeving 3. Toleranties en gewenste zekerheid 4. Reikwijdte en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat

Algemene voorwaarden Leerkwadraat Tuinkoepel 5 9351 TM Leek Algemene voorwaarden Leerkwadraat Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Artikel 1: definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst van

Nadere informatie

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Uit er aar d zijn wij

Uit er aar d zijn wij Uiteraard zijn wij Wie kunnen BTW terugvorderen? Alle particulieren die op of na 20 juni 2013 (factuurdatum is geldend) een zonnepaneel installatie hebben aangeschaft kunnen de BTW terugvorderen. Particulieren

Nadere informatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie Verzonden per mail Naarden, 19 februari 2015 Geachte contactpersoon, Tussen ARAG Legal Services (hierna: ARAGLS) en Omnius is afgesproken dat vanaf 1 augustus 2014 de factuur in een ongedekte betalende

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr. 9031515846 12 10 2015 Beoordeling overeenkomsten tennisvereniging en tennisleraar leerlingen en tennisleraar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten en overige verbintenissen, waaronder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting CentERdata

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting CentERdata ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting CentERdata Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder depotnummer 41098659, d.d. 15 februari 2016. 1. Algemeen 1.1 Stichting CentERdata,

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Dienstenpakket De Rendant

Dienstenpakket De Rendant Dienstenpakket De Rendant A. Administratie en Financiën 1. Het uitvoeren van het administratief beheer, naar beste weten en kunnen en met inachtneming van de belangen van de vereniging. Ledenbestand en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening van P. Jongen belastingadvies gevestigd te Heerlen. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening van P. Jongen belastingadvies gevestigd te Heerlen. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtgever: uzelf respectievelijk uw onderneming(en) 1.2 Opdrachtnemer: PJongenbelastingadvies 1.3 Werkzaamheden: alle werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect Algemene voorwaarden van incassobureau Credit Collect, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder adres Weena 737, 3013 AM Rotterdam. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf datum 1 februari

Nadere informatie

ACB Administraties.nl (ACB Administraties) is een administratiekantoor in Nederland. Sinds 2014 bieden wij voordelige administratieve diensten aan.

ACB Administraties.nl (ACB Administraties) is een administratiekantoor in Nederland. Sinds 2014 bieden wij voordelige administratieve diensten aan. Privacyverklaring Inleiding ACB Administraties gebruikt uw persoonsgegevens om onze diensten aan u te kunnen leveren. Voor ACB Administraties is een verantwoorde omgang met uw persoonsgegevens van groot

Nadere informatie