Het Scheepsjournaal. Belangrijke data. Verjaardagen. April 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Scheepsjournaal. Belangrijke data. Verjaardagen. April 2018"

Transcriptie

1 April 2018 Het Scheepsjournaal Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust langs Het Scheepsjournaal verschijnt iedere eerste week van de maand. In verband met paasmaandag verschijnt deze nieuwsbrief iets later dan u gewend bent. Hanneke Henneveld, Directeur CBS De Roerganger Belangrijke data April april 1 e Paasdag 2 april 2 e Paasdag; iedereen vrij 3 april Spreekkwartier 4 april Feestelijke ouderavond in Thialf 9 april Theatervoorstellingen 1-4 en april BHV training voor teamleden 11 april Schoolvoetbaltoernooi 26 april Koningsspelen groep april Koningsdag; vrij 30 april- 4 mei Meivakantie Mei mei Einde meivakantie 8 mei in alle groepen luizencontrole mei Hemelvaartweekend 13 mei Moederdag 16 mei Schoolkorfbaltoernooi 17 mei Spreekkwartier 20 mei 1 e Pinksterdag 21 mei 2 e Pinksterdag, vrij 24 mei Schoonmaak: ouders L-Z 31 mei Scholieren survival run 18 Lana Akkerman (2010) 18 Ilse Ludwig (2010) 19 Nils Renes (2008) 21 Lennard Martens (2010) 21 Kelvin Saraiva Martinho (2013) 23 Aline de Jong (2010) 25 Loes de Graaf (2006) 26 Lindsey de Vries (2011) 27 Bente de Vries (2011) 30 Nienke Bekkema (2007) 7 Dani de Boer (2013) 7 Lisanne Feenstra (2012) 8 Bo van Althuis (2013) 9 Nout Spijkstra (2012) 11 Tobias Hettinga (2013) 13 Carsten Nauta (2006) 14 Bjorn Bouma (2006) 15 Anne Noteboom (2007) 18 Jinthe Buisman (2013) 18 Juliet Hosman (2013) 18 Berkay Ibis (2007) 21 Nora Diallo (2013) 23 Lilian Meindertsma (2006) 24 Bjorn Brakenhoff (2011) 26 Florien Kraan (2013) 30 Stella Tsiskarishvili (2010) Verjaardagen April 4 Kezía Straver (2005) 6 Stefan Koerten (2012) 6 Lucas Otto Nauta (2008) 11 Sybrich Buisman (2011) 13 Lotte de Boer (2012) 13 Mirthe van Es (2006) 15 Imra Feenstra (2008) 17 Nina van IJzendoorn (2013)

2 Leesrooster Kind op Maandag Week 14: 3 t/m 6 april 2018 De geboorte van Samuël, 1 Samuël 1 Het lied van Hanna, 1 Samuël 2:1-10 De zoons van Eli, 1 Samuël 2:11-26 Week 15: 9 t/m 13 april 2018 Samuël hoort een stem, 1 Samuël 3:1-18 De ark van God, 1 Samuël 4:1-11 Eli sterft, 1 Samuël 4:12-22 Week 16: 16 t/m 20 april 2018 De ark bij de Filistijnen, 1 Samuël 5 De ark gaat terug, 1 Samuël 6:1-7:1 Israël wil een koning, 1 Samuël 8:1-22 Week 17: 23 t/m 27 april 2018 (27 april is Koningsdag) Saul zoekt de ezelinnen, 1 Samuël 9:1-10 De ontmoeting met Samuël, 1 Samuël 9:11-25 Saul wordt gezalfd, 1 Samuël 9:26-10:4 Vanuit de school Op donderdag 26 april is het weer tijd voor de koningsspelen. We hebben hierbij een uitdaging omdat we afwijken van de landelijke datum!! Hierbij uw hulp gevraagd: Uitdaging bij de Koningsspelen Eerder dit jaar is, in overleg met cios en bewegingsdocenten, besloten om de koningsspelen op een andere datum te houden. Op deze manier valt het voor de vakantie en is groep 1 ook aanwezig. Echter brengt ons dat de volgende uitdaging. De dozen met eten die we krijgen namens organisatie van de koningsspelen en de Jumbo kunnen niet op deze datum komen. Deze dozen moeten we 19 april wel ophalen en zo ook het brood en de versproducten. Dit is niet een hele week vers of lekker te houden. We hebben het volgende (ruil)plan bedacht en we hebben uw hulp daarvoor nodig. U haalt bij ons de versproducten uit de doos op 20 april, geeft dit op de intekenlijst aan en gebruikt deze thuis. Vervolgens levert u op woensdag 25 april hetzelfde artikel in dezelfde hoeveelheden weer af op school. Dit zijn voor u geen extra kosten gezien u het eerder gebruikt heeft en wij hebben 26 april vers brood, fruit en andere levensmiddelen. Als u ons hierbij wilt helpen wilt u dit dan aangeven bij Femke Blaauw (f.blaauw@cbo-meilan.nl). Zij regelt dit verder. GGD inloop spreekuur Het volgende inloopspreekuur is op woensdag 11 april uur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Met allerlei vragen over gezondheid of opvoeding kunt u bij Lotte Galema terecht. Het spreekuur vindt plaats in het directiekantoor of in de spreekkamer, maar dat wijst zich vanzelf.

3 Leerling parlement Onze leerlingen van de leerlingenraad hebben de school prima op de kaart gezet tijdens het parlement in Joure. Iedere school presenteerde zich aan de hand van een dier; Meilȃn in het wild. Onze school werd afgebeeld door een walvishaai. Deze haai is namelijk groot, verzorgt zijn jonkies, is een waterdier dat vonden de leerlingen wel bij onze school passen. Bij terugkomst op school is de presentatie in de overige groepen op school ook nog gedaan. Personele veranderingen; afscheid en welkom Afscheid moeten we helaas nemen van Femke Blaauw. Zij heeft gesolliciteerd op een vacature in groep 6 op CBS Het Kompas. Op deze school kan ze ook de opdrachten en onderzoeken uitvoeren die ze moet doen voor haar opleiding Master EN; de opleiding om Intern Begeleider te kunnen worden. De nieuwe baan gaat al in na de meivakantie. Op de dag van de Koningsspelen zullen we afscheid nemen van juf Femke. Natuurlijk zullen we dit passend doen. U zult hier nog meer van horen. Voor onze school betekent het dat we de ICT taak vacant hebben. We wensen Femke heel veel geluk en plezier op haar nieuwe school. Verlof Berendina Kramer Na de meivakantie komt Berendina weer terug op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 7. Het verlof is omgevlogen! Langzamerhand komt Berendina al weer een beetje in beeld. Fijn dat dit goed gaat; welkom terug straks!

4 Even voorstellen..intern Begeleider. Beste ouders en verzorgers, Sinds 1 maart ben ik aan De Roerganger verbonden als Intern Begeleider, de eerste weken zitten erop en ik ben redelijk ingeburgerd en heb met een aantal van u al mogen kennismaken. Via dit Scheepsjournaal zal ik me toch even nader introduceren. Mijn naam is Bert Steen, 52 jaar geleden geboren in Heerenveen en jaren gewoond op de Roerdomplaan, waar mijn ouders nog steeds wonen. Na 14 jaar op De Zwette te hebben gewoond woon ik nu met mijn vrouw Gea in Skoatterwald, onze twee kinderen wonen al een aantal jaren op zichzelf. Als leerling heb ik zelf het grootste deel van mijn basisschooltijd op de, toen net opgerichte, Roerganger doorgebracht, een fijne tijd waar ik met dankbaarheid op terugkijk. We hebben als oudleerlingen uit die tijd nog regelmatig contact met elkaar en twee jaar geleden een geslaagde reünie op school gehad. Toen ik de vacature als Intern Begeleider tegenkwam, was mijn belangstelling dan ook gewekt en heb gesolliciteerd en ben voor 2 dagen in de week aangenomen op deze bijzondere school. Wat ik erg belangrijk vind is dat kinderen zich prettig moeten voelen op school en vanuit hun talenten zich verder kunnen ontwikkelen. Ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen in het team. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het onderwijs in verschillende functies en op verschillende scholen. Momenteel ben ik ook nog werkzaam op ROC Friese Poort in Sneek bij de opleidingen kinderopvang en onderwijsassistent, daarnaast heb ik een coachings- en adviesbureau voor jongeren en hun ouders. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, tennis ik regelmatig en als fan van SC Heerenveen mag ik live commentaar geven in het stadion bij een aantal voetbalwedstrijden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Mijn werkdagen op De Roerganger zijn dinsdag en donderdag, mijn werkplek is bij Hanneke op het kantoor, maar hoop ook veel in de klassen aanwezig te kunnen zijn. De komende tijd zullen we elkaar vast tegen komen en kunnen we nader kennismaken. De eerste weken zijn mij prima bevallen en kijk met veel vertrouwen naar de samenwerking met elkaar. Groet Bert Steen b.steen@cbo-meilan.nl

5 Gym docent Marten Bloem,rechts op de foto, is aan het re-integreren bij ons op school. Hij is gymdocent en wil graag weer aan de slag bij het primair onderwijs. Hij zal op maandag en woensdag bij de gymgroepen van de Roerganger zijn. Hij kan ook Cios studenten begeleiden. We hebben profijt van deze extra handen in de groepen. Marten valt onder de verantwoordelijkheid van ROC Friese Poort van waaruit hij re-integreert. We wensen je een goede tijd bij ons op school. Nieuws uit de Ouderraad Op 13 maart vergaderde de ouderraad. Er staan weer de nodige activiteiten voor de deur. We bespraken onder andere de Koningsspelen en de Avondvierdaagse. De Koningsspelen zijn dit jaar op donderdag 26 april en dit keer doet groep 1 ook mee. De ouderraad helpt met het organiseren van de dag en is nu druk met de voorbereidingen voor de lunch op die dag. De Avondvierdaagse is dit jaar van 28 t/m 31 mei. We hopen natuurlijk weer op veel deelnemers. Kinderen uit groepen 1 en 2 lopen de laatste avond mee en krijgen dan een dagmedaille. Kinderen uit andere groepen lopen alle avonden mee en verdienen zo natuurlijk ook een medaille. Tot slot nog een oproep. Vanaf volgend schooljaar zoekt de Ouderraad 3 nieuwe leden. Wat doet de ouderraad: we organiseren verschillende activiteiten gedurende het schooljaar. Ook heten we nieuwe leerlingen welkom en bieden we een bijbel aan, aan nieuwe gezinnen op school. Ouders die dat leuk lijkt, kunnen zich aanmelden bij Jeltje van den Berg, secretaris (jeltjevdberg@gmail.com). Octoplus (Plusgroep De Roerganger en Het Kompas) en Ingenium In het kader van de wet voor passend onderwijs start er op De Roerganger en Het Kompas een gezamenlijk plusgroep. Plusgroep Octoplus van de twee Christelijke scholen uit Heerenveen is voor leerlingen vanaf groep 2 die net wat meer of andere uitdaging nodig hebben naast hun dagelijkse werk in de klas. Octoplus is er voor twee groepen (groep 2 t/m 5 en groep 6 t/m 8). Octoplus biedt kinderen uitdagende, stimulerende en prikkelende activiteiten. Om de week krijgen ze les om hun (leer)talent verder te ontwikkelen. Een leerkracht, specialist op dit gebied, begeleidt de plusgroep.de kinderen in de plusgroep Octoplus krijgen geen extra rekenen en taal aangeboden, er wordt vooral gewerkt aan onderzoeken en ontdekken van materiele zaken maar ook van wie je zelf bent. In de klas compacten de leerlingen hun werk en hebben daarnaast verdiepende opdrachten. Naast deze verrijkende opdrachten is de plusgroep ook zo samengesteld zodat er met gelijkgestemden kan worden gesproken, gebrainstormd en gewerkt. Naast Octoplus is er binnen CBO-Meilan Ingenium. Het verschil tussen Octoplus en Ingenium; - Octoplus structureel, Ingenium tijdelijk

6 - Ingenium op basis van een ontwikkelvraag; er wordt aan persoonlijke doelen gewerkt. Octoplus is breed; er wordt aan verschillende ontwikkelingsgebieden gewerkt m.b.v. een doorgaande leerlijn. Er zijn verschillende mogelijkheden; Een leerling gaat naar Ingenium Een leerling gaat naar Octoplus Een leerling gaat naar Ingenium en daarnaast in de tussen weken naar Octoplus Een leerling gaat zowel naar Ingenium als naar Octoplus Aanname Ingenium staat duidelijk beschreven in het beleid van CBO-Meilan en opgave gaat via de intern begeleider van de school. Aanname Octoplus staat beschreven in het beleidsstuk van De Roerganger en Het kompas, opgave loopt via de intern begeleider. Een leerling die bij Ingenium zit gaat automatisch in de tussen weken naar Octoplus. Gaat een leerling naar beide plusgroepen, dit staat niet beschreven en wordt per individu bekeken door de intern begeleider, leerkracht en ouder. Taken docent Octoplus; Leerkracht Octoplus groep 2 t/m 5 Leerkracht Octoplus groep 6 t/m 8 1 keer per 6 weken een nieuwsbrief naar de leerkrachten zodat zij de nieuwbrief doorsturen naar de ouders Mappen voor de kinderen klaarmaken waar ze in de groep mee aan het werk kunnen. De leerkracht zorgt dat de leerlingen tijd hebben om het werk in de klas te maken Wanneer en waar? De onderbouw groep op Het Kompas De bovenbouw groep op De Roerganger 1 keer in de 14 dagen op de maandagen van 8.30 uur tot uur In de middag heeft de leerkracht tijd om lessen voor te bereiden, mappen klaar te maken voor de leerlingen. We starten al op 9 april, alleen is dan De Roerganger naar het theater. Deze week, of uiterlijk maandag, hoort u wanneer we uw kind willen stimuleren om deel te nemen in de groep van Octoplus. Tijdens de groepsbesprekingen van donderdag zullen de laatste leerlingen worden geselecteerd. In het komende schooljaar zal de octoplusgroep ook vanuit de formatie van beide scholen gefinancierd worden.

7 Eerste lustrum CBO Meilân feestelijk gevierd! CBO Meilân viert dit schooljaar haar eerste lustrum. In 2013 zijn de schoolverenigingen uit Lemsterlân, De Fryske Marren en Heerenveen samen gaan werken en is CBO Meilân ontstaan. Meilân staat voor bloei (de maand mei) maar ook voor mei-inoar (samen/met elkaar). Bloei staat voor stralen en zichtbare uitstraling. Inmiddels heeft CBO Meilân 15 basisscholen in de regio Joure-Lemmer- Heerenveen en er wordt lesgegeven aan bijna 2800 leerlingen. De onderwijskoepel voor christelijk geïnspireerd basisonderwijs wil dit eerste lustrum een feestelijk tintje meegeven door de kinderen te trakteren op professionele theatervoorstellingen van Tryater en Keunstwurk. Tryater komt op locatie voor de jongste kinderen met de voorstelling Ien dei út it libben fan in knisperend pûdsje en de voorstelling : 'Wat is er mis met mijn vis? " van Keunstwurk. De oudere kinderen bezoeken de voorstelling 'Karawane' in het vernieuwde Tryater gebouw in Leeuwarden. Alle ouders en personeelsleden van CBO Meilân zijn uitgenodigd voor een jubileumavond rondom het thema Samen opvoeden. Speciale gasten op deze avond zijn Marcel van Herpen en Simone Mark.( wat was het een super fijne avond!!) Daarnaast is er een sportieve happening voor personeelsleden in de vorm van een volleybaltoernooi.

Het Scheepsjournaal. Belangrijke data

Het Scheepsjournaal. Belangrijke data Maart 2018 Het Scheepsjournaal Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust langs Het Scheepsjournaal

Nadere informatie

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Belangrij Beste ouders, Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Voor u ligt het nieuwe scheepsjournaal van deze maand; mei 2018. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom

Nadere informatie

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Maart 2017 Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Belangrijke data Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom

Nadere informatie

Belangrijke data. Verjaardagen December. December 2017

Belangrijke data. Verjaardagen December. December 2017 December 2017 Het Scheepsjournaal Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust langs Het Scheepsjournaal

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief van CBS De Tarissing NL DOET Maart 21 Open dag nieuwe ouders. 26 Voorstelling voor groep 12345 in Speellokaal. 29 Paasontbijt 30 Goede vrijdag April NL Doet heeft weer mooie dingen

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen Welkom in groep 7 Welkom in groep 1 Maart Maart April April Mei September

Nieuwe leerlingen Welkom in groep 7 Welkom in groep 1 Maart Maart April April Mei September maart 2015 Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Belangrijke data Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom

Nadere informatie

Extra editie van Het Scheepsjournaal 27 juni 2019

Extra editie van Het Scheepsjournaal 27 juni 2019 Beste ouders, Hierbij een extra editie. Het is altijd handig om voor de laatste drukke weken nog een helder overzicht te krijgen. Mijn excuses voor de rommelige berichtgeving mbt het tropenrooster. Ik

Nadere informatie

Belangrijke data Juni 18 Vaderdag 21 Jeltje Boersma 21 Inge Birthe Nijmeijer jarig 21 Kennismakingsdag Bornego College 28 Schoolreis

Belangrijke data Juni 18 Vaderdag 21 Jeltje Boersma 21 Inge Birthe Nijmeijer jarig 21 Kennismakingsdag Bornego College 28 Schoolreis Juni 2017 Het Scheepsjournaal Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust langs. De deadline voor

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Geeft richting aan jouw talent

Geeft richting aan jouw talent Geeft richting aan jouw talent De Roerganger, geeft richting aan jouw talent! Beste ouders en verzorgers Ook dit jaar hebben we een kalender voor u samengesteld. In deze kalender staan de meest belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 2014-2015 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. Naast allerlei activiteiten

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16 Baarn, 13 april 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Belangrijke data

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Belangrijke data Mei 2016 Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Belangrijke data Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom

Nadere informatie

Hallo (Nummer 21, 3 april 2015 )

Hallo (Nummer 21, 3 april 2015 ) Hallo (Nummer 21, 3 april 2015 ) Beste ouders en leerlingen, In deze extra Hallo informatie over: Paasfeest Koningsdag op 24 april 2015 Kinderopera voor de groepen 3 en 4 (en de grootouders van deze leerlingen)

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Droneles in groep 78 Maart 8 Leerlingparlement 9 weekopening 78 12 Start projectweek 15 groep 2 In the spotlight. 21 Open dag nieuwe ouders. 26 Voorstelling

Nadere informatie

Belangrijke data. Verjaardagen November

Belangrijke data. Verjaardagen November November 2017 Het Scheepsjournaal Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust langs Het Scheepsjournaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER

Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Belangrij Beste ouders, Het Scheepsjournaal DE ROERGANGER Voor u ligt het 2e scheepsjournaal van deze maand; maart 2018. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

IKC De Arke Jaarkalender De Arke, een IKC waar je SPRONGEN maakt!

IKC De Arke Jaarkalender De Arke, een IKC waar je SPRONGEN maakt! IKC De Arke Jaarkalender 2019-2020 De Arke, een IKC waar je SPRONGEN maakt! Beste /verzorgers, Het team van IKC De Arke wil u voor het schooljaar 2019-2020 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne Maart 2018

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne Maart 2018 Nieuwsbrief Nijsbrief Newsletter Locatie Terherne Buorren 21 8493 LC Terherne Tel.: 0566-689500 Locatieaanspreekpunt: f.zijlstra@cbo-meilan.nl Locatie Terkaple Buorren 32 8542 AB Terkaple Tel.: 0566-689333

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Naast allerlei activiteiten wordt in deze jaarkalender ook informatie verstrekt over een aantal belangrijke zaken voor het komende schooljaar.

Naast allerlei activiteiten wordt in deze jaarkalender ook informatie verstrekt over een aantal belangrijke zaken voor het komende schooljaar. BESTE OUDERS/VERZORGERS, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 2015-2016 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. Naast allerlei activiteiten

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 14 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Juf Gerry en vervanging Paastakken inleveren bij juf Marije Opbrengst KIKA maart Paaseitjesactie 2018 Wandelen voor Water Juf Ellen

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 9: 21 april 2017 Nieuwe leerlingen Wij heten drie nieuwe leerlingen van harte

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum SAM Jaarplanner Schooljaar 2016 2017 Ouders, v L.Stirum Augustus 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 Start

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger Mei 2019

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger Mei 2019 Beste ouders, Na een vrije periode zijn we vandaag weer begonnen. Het lijkt wel of de kinderen allemaal een groeispurt hebben gehad. Na Pasen en Koningsdag en de herdenking van 4 mei en het vieren van

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS,

BESTE OUDERS/VERZORGERS, BESTE OUDERS/VERZORGERS, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 2015-2016 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. Naast allerlei activiteiten

Nadere informatie

Bijpraatbrief oktober 2014

Bijpraatbrief oktober 2014 Terugkijkend op een zeer geslaagde en mooie juf- en meesterdag al weer de nieuwe bijpraatbrief. Bijpraatbrief oktober 2014 Belangrijke data: 1 10 okt. : Kinderboekenweek 6 okt. : CBO Meilandag Groep 1

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief februari 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief februari 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief februari 2019 Wist je dat we met alle kinderen leergesprekken voeren? Dit is de voorbereiding voor de gesprekken in februari. Belangrijke data: 12 februari Ouderpanel vergadering

Nadere informatie

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger Februari 2019

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger Februari 2019 Beste ouders De maand februari is al weer begonnen. Uw kind heeft het rapport gekregen en deze week kunt u met de groepsleerkracht in gesprek over welzijn, welbevinden en ontwikkeling van uw kind. Ik wens

Nadere informatie

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger April 2019

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger April 2019 Beste ouders De maand april is gestart. We hebben op 1 april, en dat is geen grap, de 222 e leerling mogen verwelkomen. Rinze Buisman liep met zijn zussen door de erehaag. We hopen dat hij een fijne tijd

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Activiteitenkalender Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar - een Jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten alvast staan aangegeven.

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s),

CBS de Arke. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)/verzorger(s), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Maart 2016 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur.

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur. Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2017-2018. In deze kalender staan belangrijke data voor It Haskerfjild. Iedere maand komt onze nieuwsbrief De Hazzeklets uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger Juni-Juli 2019

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger Juni-Juli 2019 Beste ouders, U heeft het Scheepsjournaal misschien niet gemist maar ik ben er wel veel te laat mee. Ik voeg de maanden juni en juli daarom samen. We zijn de laatste maand van het schooljaar ingegaan en

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 maart 2019

Nieuwsbrief 5 maart 2019 Nieuwsbrief 5 maart 2019 Welkom op de Albatros Na de voorjaarsvakantie is Marly van der Ploeg bij ons begonnen in groep 1. Ruben Woestenenk en Jarno Kruidbos zijn begonnen met wennen op de Albatros. Wij

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 7 2017-2018 Voorleeswedstrijd 17 november hebben alle leerlingen van groep 7 en 8 meegedaan aan de voorleeswedstrijd. Spannende, grappige en vooral veel paardenverhalen kwamen voorbij.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda: Donderdag 29 maart Paasviering in de klas. Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag leerlingen vrij

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda: Donderdag 29 maart Paasviering in de klas. Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de maandbrief van de maand april. Elke maandag beginnen we de week als team met elkaar in de personeelskamer. Traditiegetrouw opent een van de collega s de nieuwe

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Schoolgegevens

Schoolgegevens Adresgegevens school: Christelijke Basisschool Het Kompas Jol 38, 8446 EZ Heerenveen Telefoonnr.: 0513 627 022 E-mail: directeur.hetkompas@cbo-meilan.nl Internet: www.hetkompas-meilan.nl Directeur: Ineke

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Activiteitenkalender Schooljaar 2018/2019

Activiteitenkalender Schooljaar 2018/2019 Activiteitenkalender Schooljaar 0/0 Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 0-0 een Jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten alvast staan

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders,

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 1 N O V E M B E R 2 0 1 7 Directeur: Ineke van der Werf directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie