GEBRUIKERSHANDLEIDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKERSHANDLEIDING"

Transcriptie

1 GEBRUIKERSHANDLEIDING

2 CONQUEST V.H.P. Dankzij de vele jaren van ervaring met de kwartsbeweging, kan het merk met de gevleugelde zandloper nu zijn nieuwe Conquest V.H.P. lanceren. Dit horloge is uitgerust met een exclusieve geavanceerde beweging. De beweging staat bekend voor zijn hoog niveau van precisie voor een analoge horloge (±5 sec/jaar) en de mogelijkheid om de wijzers opnieuw te positioneren na een impact of blootstelling aan een magnetisch veld dankzij het GPD-systeem (Gear Position Detection). Deze aantrekkelijke eigenschappen zorgen tevens voor de uitzonderlijke beweegstatus, waaraan ook een langere levensduur van de batterij en eeuwigdurende kalender moeten worden toegevoegd. In de ware essentie van Conquest, de ultieme sportlijn, zorgt dit uitzonderlijke uurwerk voor een sublieme combinatie van geavanceerde technieken en dynamische esthetiek. De Conquest V.H.P. kon zichzelf dus positioneren als de vaandeldrager voor extreme precisie. Deze horloges zijn beschikbaar in de versies met 3 wijzers/kalender (horlogekasten met een diameter van 41 en 43 mm) en chronograaf (horlogekasten met een diameter van 42 en 44 mm). De chronograaf toont de uren, minuten en seconden, een teller van 30 minuten op 3 uur, een teller van 12 uur op 9 uur en een teller van 60 seconden in het midden. Op elk model kunnen wijzigingen worden aangebracht met behulp van de slimme kroon, terwijl de E.O.L.-indicator preventief wijst op het einde van de levensduur van de batterij. De Conquest V.H.P.-collectie is verkrijgbaar met blauwe, carbon, zilverkleurige of zwarte wijzerplaten.

3

4 BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN ERG PRECIEZE AANDUIDING VAN ±5 SECONDEN PER JAAR Het horloge verzekert dat de uren, minuten en seconden met een nauwkeurigheid van ±5 sec/jaar worden weergegeven. Deze extreme nauwkeurigheid wordt bewerkstelligd dankzij een erg precieze kwartsbeweging in combinatie met de correctie van de tijdweergave in het geval van een verstoring. GPD-SYSTEEM Het GPD-systeem (Gear Position Detection - Detectie van de Positie van het Toestel) vormt het belangrijkste onderdeel van het horloge. Hierdoor kunnen de wijzers automatisch opnieuw hun positie innemen na een schok of bij blootstelling aan een magnetisch veld, ofwel onmiddellijk, ofwel om 3 uur s nachts als het probleem niet onmiddellijk wordt opgelost. Het GPD-systeem omvat ook een automatische correctie om de drie dagen om 3 uur s nachts, zodat de precisie kan worden gegarandeerd. Magnetisme Enkele sensoren detecteren de aanwezigheid van magnetische velden. Boven een bepaalde drempel zal de weergave stilstaan, hoewel de tijd verder zal lopen. Van zodra het horloge uit de buurt van het magnetisch veld wordt gebracht, zal het display zichzelf onmiddellijk corrigeren. EEUWIGDURENDE KALENDER Het horloge is uitgerust met een eeuwigdurende kalender waardoor de tijd niet langer opnieuw moet worden aangepast. Omwille van het kaliber kan de tijd niet meer dan één dag vooruit of achteruit worden gedraaid, zodat de eeuwigdurende kalender niet wordt verstoord. BATTERIJ MET EEN LANGE LEVENSDUUR De levensduur van de batterij bedraagt meer dan 4 jaar en het horloge geeft zelf het einde van de batterijduur aan door één van de wijzers te laten verspringen om de vijf seconden. Als de batterij niet wordt vervangen tijdens deze E.O.L.-periode (einde levensduur), zal het systeem overgaan op de E.O.E.-modus (einde energie) door de wijzers op 12 uur te plaatsen. U beschikt dan over een periode van 6 maanden om de batterij te vervangen. SLIMME KROON Dankzij de slimme kroon kan de tijd minuut per minuut of uur per uur (snelle instelling) worden aangepast door de kroon ofwel sneller of trager te draaien. Als de tijd wordt gewijzigd (bijvoorbeeld in winter-/ zomeruur), zal de beweging de seconde- en minuutwijzers automatisch opnieuw positioneren naar de exacte positie van de voorgaande tijd, waardoor er nog meer precisie kan worden gegarandeerd. Schokken In het geval van een schok tot 500G zal het display onmiddellijk worden gecorrigeerd. Als de schok langer aanhoudt, zal de correctie automatisch plaatsvinden dankzij het GPD-systeem.

5 CONQUEST V.H.P. 3 WIJZERS INTELLIGENTIE Eeuwigdurende kalender voor alle versies. Detectie kalenderpositie. De schokdetector detecteert schokken en houdt de wijzers tegen tijdens de schok. Dankzij het GPD-systeem kunnen de wijzers opnieuw worden gepositioneerd na schokken (als ze erg sterk zijn en de schokdetector de wijzers niet zelf kon tegenhouden) of na blootstelling aan magnetische velden. Slimme kroon. Verandering van tijdzone (uurbeweging) zonder de secondeaanduiding te verliezen. Erg sterke nauwkeurigheid in het vastleggen van de tijd tot op de seconde. DISPLAY Uren, minuten, seconden in het midden. Datumvenster. Eeuwigdurende kalender. Indicatoren voor E.O.L. en E.O.E. (wijst preventief op het einde van de levensduur van de batterij). VOORDELEN Aanpassen datum niet langer nodig. Het horloge corrigeert zichzelf automatisch in het geval van een schok of na blootstelling aan magnetische velden om de nauwkeurigheid van het display te behouden. Eenvoudige manipulaties dankzij de slimme kroon. NTC E56 3 WIJZERS L288.2 DIAMETER HOOGTE MOTOREN NAUWKEURIGHEID 12½ 28,20 mm. 3,90 mm. Hoge snelheid (400Hz, of 400 stappen per seconde). Drie (3) onafhankelijke twee-richting motoren. Doorgaans ±5 seconden/jaar.

6 CONQUEST V.H.P. CHRONOGRAAF INTELLIGENTIE Eeuwigdurende kalender voor alle versies. Detectie kalenderpositie. De schokdetector detecteert schokken en houdt de wijzers tegen tijdens de schok. Dankzij het GPD-systeem kunnen de wijzers opnieuw worden gepositioneerd na schokken (als ze erg sterk zijn en de schokdetector de wijzers niet zelf kon tegenhouden) of na blootstelling aan magnetische velden. Slimme kroon. Verandering van tijdzone (uurbeweging) zonder de secondeaanduiding te verliezen. Erg sterke nauwkeurigheid in het vastleggen van de tijd tot op de seconde. DISPLAY Uren, minuten en kleine seconden op 6 uur. Datumvenster. Eeuwigdurende kalender. 30 minuten-teller op 3 uur. 12 uur-teller op 9 uur. 60 seconden-teller in het midden. Timing in ADD- en SPLIT modus. Indicatoren voor E.O.L. en E.O.E. (wijst preventief op het einde van de levensduur van de batterij). VOORDELEN Aanpassen datum niet langer nodig. Het horloge corrigeert zichzelf automatisch in het geval van een schok of na blootstelling aan magnetische velden om de nauwkeurigheid van het display te behouden. Eenvoudige manipulaties dankzij de slimme kroon. NTC E57 CHRONOGRAAF L289.2 DIAMETER 13¼ 29,89 mm. HOOGTE 3,90 mm. MOTOREN Hoge snelheid (400Hz, of 400 stappen per seconde). Vijf (5) onafhankelijke twee-richting motoren. NAUWKEURIGHEID Doorgaans ±5 seconden/jaar.

7

8 EERSTE GEBRUIK EN OPNIEUW SYNCHRONISEREN HET HORLOGE WORDT GELEVERD IN ENERGIEBESPARENDE MODUS De kroon is uitgetrokken, de wijzers staan op twaalf uur. Van zodra de kroon wordt ingedrukt, zal het horloge automatisch overschakelen op de Zwitserse tijd en datum. Vervolgens moet het horloge worden gewijzigd naar de lokale tijd. Als de gebruiker de kroon opnieuw uittrekt, zullen de wijzers terug op twaalf uur komen te staan na ongeveer een minuut en zal het horloge terugkeren naar de energiebesparende modus. Wanneer de kroon wordt ingedrukt, zal het horloge automatisch overschakelen op de lokale tijd. DE TIJD AANPASSEN Trek de kroon uit tot positie. Pas de wijzers aan door de kroon in beide richtingen te bewegen. De tijd kan minuut per minuut of uur per uur (snelle instelling) worden aangepast door de kroon ofwel sneller of trager te draaien. Duw de kroon opnieuw in tot positie. Dankzij de eeuwigdurende kalender moet de tijd niet langer opnieuw worden aangepast. OPNIEUW SYNCHRONISEREN Als de batterij leeg is (of werd verwijderd uit de beweging gedurende langer dan één dag), moet het horloge volledig opnieuw worden gesynchroniseerd (geherprogrammeerd). Dit geldt voor alle functies. Als de batterij uit de beweging werd verwijderd voor een periode van minder dan één dag, moet enkel het uur opnieuw worden gesynchroniseerd. Enkel erkende servicecentra zijn bevoegd om de batterij te vervangen en de Conquest V.H.P.-horloges te synchroniseren.

CAL. V653 CHRONOGRAAF

CAL. V653 CHRONOGRAAF NEDERLANDS CAL. V653 CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur-, minuut-, seconde- en 24-uurs wijzer. De datum wordt weergegeven in cijfers. CHRONOGRAAF Meet tot 60 minuten in stappen van 1 seconde. Tussentijd meting.

Nadere informatie

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF

CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF NEDERLANDS CAL. Y182, 7T32 ALARM CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. ALARM Kan worden ingesteld op basis van 12uurs-instelling

Nadere informatie

CAL. 5Y85 ANALOOG QUARTZHORLOGE

CAL. 5Y85 ANALOOG QUARTZHORLOGE NEDERLANDS CAL. 5Y85 ANALOOG QUARTZHORLOGE De tijd wordt aangeduid door middel van uren-, minuten en secondewijzers. De datum wordt aangeduid met de datumwijzer De dag van de week wordt aangeduid met de

Nadere informatie

CHRONOGRAAF VD54 en JS00

CHRONOGRAAF VD54 en JS00 CHRONOGRAAF VD54 en JS00 Gebruiksaanwijzing 135_Seiko_BREIL_CHR_VD54-JS00.indd 1 30-10-2009 14:35:44 Hartelijk dank voor het kopen van een BREIL horloge. Lees de volgende instructies zorgvuldig door om

Nadere informatie

I II EERSTE GEBRUIK 106 V.H.P. ALLE MODELLEN EERSTE GEBRUIK BIJ LEVERING IS DE ENERGIE - BESPARENDE MODUS INGESCHAKELD

I II EERSTE GEBRUIK 106 V.H.P. ALLE MODELLEN EERSTE GEBRUIK BIJ LEVERING IS DE ENERGIE - BESPARENDE MODUS INGESCHAKELD 16 V.H.P. LLE MODELLEN EERSTE GERUK 2 1 EERSTE GERUK J LEVERNG S DE ENERGE - ESPRENDE MODUS NGESCHKELD Het horloge wordt door de fabriek geleverd met de wijzers op 12 uur en de kroon in uitgetrokken stand

Nadere informatie

Een uniek kaliber dankzij de vernieuwende eigenschappen

Een uniek kaliber dankzij de vernieuwende eigenschappen Een uniek kaliber dankzij de vernieuwende eigenschappen Alle aanduidingen geïntegreerd Als wereldprimeur zijn in de Calibre Royal alle aanduidingen van het horloge op de platine gemonteerd. Dit ontwerp

Nadere informatie

CAL. YM22 ANALOOG ALARM

CAL. YM22 ANALOOG ALARM CAL. YM22 ANALOOG ALARM TIJD / KALENDER Uur-, minuut-, en secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. ENKELVOUDIG ALARM Gaat eenmalig af op de ingestelde tijd binnen de komende 12 uur. NEDERLANDS

Nadere informatie

Speciale aanbevelingen

Speciale aanbevelingen HANDLEIDING Inhoud Introductie... 2 Functies... 3 Speciale aanbevelingen... 4 Onderhoud en service... 5 Milieubescherming... 6 Internationale garantie AIRBAG HORLOGES... 7 1 Introductie Gefeliciteerd met

Nadere informatie

ANALOGE HORLOGES NEDERLANDS. n SCHROEFKROON [voor modellen met een schroefkroon]

ANALOGE HORLOGES NEDERLANDS. n SCHROEFKROON [voor modellen met een schroefkroon] ANALOGE HORLOGES n SCHROEF [voor modellen met een schroefkroon] Losdraaien van de kroon 1 Draai de kroon linksom los. 2 Trek de kroon uit. Vastdraaien van de kroon 1 Druk de kroon terug in de normale stand.

Nadere informatie

CHRONOGRAAF Cal. VD53 VD54 Gebruiksaanwijzing

CHRONOGRAAF Cal. VD53 VD54 Gebruiksaanwijzing CHRONOGRAAF Cal. VD53 VD54 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Pulsar Chronograaf horloge Cal.

Nadere informatie

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 8T67. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 8T67. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF Kaliber: 8T67 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd Inhoudsopgave U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko

Nadere informatie

CAL. 5Y67, VX3T RETROGRADE DAG-INDICATOR

CAL. 5Y67, VX3T RETROGRADE DAG-INDICATOR WIJZERPLAAT EN KROON CAL. 5Y67, VX3T RETROGRADE DAG-INDICATOR Dagwijzer (retrograde (teruglopende) dagaanduiding: zie bladzijde 61) Minutenwijzer Datumwijzer NEDERLANDS Tijdsaanduiding met uren-, minuten-

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Cal. 6A32. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam SEIKO PERPETUAL

GEBRUIKSAANWIJZING. Cal. 6A32. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam SEIKO PERPETUAL GEBRUIKSAANWIJZING SEIKO PERPETUAL Cal. 6A32 Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko analoog quartzhorloge Kal. 6A32. Voor een

Nadere informatie

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 8T63. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 8T63. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF Kaliber: 8T63 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko Analoog Quartz

Nadere informatie

CAL. AS01 Horloge op zonne-energie

CAL. AS01 Horloge op zonne-energie CAL. AS01 Horloge op zonne-energie Uurwijzer DISPLAY EN KROON Minuutwijzer NEDERLANDS l Uur-, minuut- en secondewijzer l Opladen met zonne-energie l Energie bijna-op waarschuwing a b KROON a: Normale stand

Nadere informatie

CAL. 7T92 & YM92 CHRONOGRAAH

CAL. 7T92 & YM92 CHRONOGRAAH CAL. 7T92 & YM92 CHRONOGRAAH TIJD / KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. Meet tot maximaal 12 uur in stappen van 1/20 seconden Tussentijd metingen

Nadere informatie

1/10 SECONDEN RETROGRADE CHRONOGRAAF Cal. VD50. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

1/10 SECONDEN RETROGRADE CHRONOGRAAF Cal. VD50. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam 1/10 SECONDEN RETROGRDE CHRONOGRF Cal. VD50 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 J Schiedam Postbus 330, 3100 H Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Pulsar 1/10 Seconden

Nadere informatie

GEBRUIKEN VAN HET HORLOGE

GEBRUIKEN VAN HET HORLOGE ANALOGE HORLOGES GEBRUIKEN VAN HET HORLOGE n SCHROEF [voor modellen met een schroefkroon] Losdraaien van de kroon 1 Draai de kroon linksom los. 2 Trek de kroon uit. Vastdraaien van de kroon 1 Druk de kroon

Nadere informatie

CAL. V33J ANALOOG QUARTZ

CAL. V33J ANALOOG QUARTZ NEDERLANDS CAL. V33J ANALOOG QUARTZ Uurwijzer Minuutwijzer Datumwijzer Dagwijzer a b c KROON Secondewijzer 24-uurswijzer a: Normale stand b: Eerste klik c: Tweede klik Losdraaien van de kroon SCHROEFKROON

Nadere informatie

CAL. V657 CHRONOGRAAF

CAL. V657 CHRONOGRAAF CAL. V657 CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur-, minuut- en secondewijzer. De datum wordt weergegeven in cijfers. CHRONOGRAAF Meet tot maximaal 60 minuten in 1/10 seconden. Tussentijd meting. NEDERLANDS DISPLAY

Nadere informatie

QUARTZ ANALOOG. Kaliber: 5Y19, 5Y85, 5Y89. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

QUARTZ ANALOOG. Kaliber: 5Y19, 5Y85, 5Y89. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam QUARTZ ANALOOG Kaliber: 5Y19, 5Y85, 5Y89 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko analoog quartzhorloge

Nadere informatie

Aanbevelingen en onderhoud

Aanbevelingen en onderhoud Aanbevelingen en onderhoud Om veroudering tegen te gaan, heeft uw tijdmeter of sieraad speciale verzorging en voortdurend onderhoud nodig. Wij adviseren u daarom de volgende raadgevingen op te volgen.

Nadere informatie

Handleiding Nederlandssprekend horloge, radiogestuurd, model Unisex- en herenmodel

Handleiding Nederlandssprekend horloge, radiogestuurd, model Unisex- en herenmodel Handleiding Nederlandssprekend horloge, radiogestuurd, model Unisex- en herenmodel (77.5 Khz band voor landen waar het DCF signaal beschikbaar is) S1 Kroonwiel S2 Het uurwerk is een Nederlandssprekend

Nadere informatie

CAL. 5Y67 RETROGRADE DAG-INDICATOR

CAL. 5Y67 RETROGRADE DAG-INDICATOR CAL. 5Y67 RETROGRADE DAG-INDICATOR NEDERLANDS Tijdsaanduiding met uren-, minuten- en secondewijzers Datumaanduiding met datumwijzer Weekdagaanduiding met dagwijzer 24-uursaanduiding met 24-urenwijzer 56

Nadere informatie

CAL. Y182 ALARM CHRONOGRAAF

CAL. Y182 ALARM CHRONOGRAAF CAL. Y182 ALARM CHRONOGRAAF TIJD/KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. ALARM Kan worden ingesteld op basis van 12uurs-instelling met kleine alarmwijzers.

Nadere informatie

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL D E LEGENDARISCHE CHRONOGRAAF Rolex introduceert een schitterende met edelstenen bezette versie van de Oyster Perpetual Cosmograph Daytona. Dit horloge,

Nadere informatie

CAL. AS32 Horloge op zonne-energie

CAL. AS32 Horloge op zonne-energie CAL. AS32 Horloge op zonne-energie l Uur-, minuut- en secondewijzer l De datum wordt weergegeven in cijfers l Opladen met zonne-energie l Energie bijna-op waarschuwing NEDERLANDS Uurwijzer DISPLAY EN KROON

Nadere informatie

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Cal. 6T63. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Cal. 6T63. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF Cal. 6T63 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko analoog quartzhorloge

Nadere informatie

CAL. VD75, VD76 & VD79 ANALOOG QUARTZ

CAL. VD75, VD76 & VD79 ANALOOG QUARTZ CAL. VD75, VD76 & VD79 ANALOOG QUARTZ l Tijdsaanduiding: Uur- en minuutwijzers Kleine secondewijzer (alleen voor de VD75 & VD76) l Kalenderaanduiding: Wijzers voor de datum en de dag van de week NEDERLANDS

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 2. PRECISIE EN SPELINGBEREIK MECHANISCHE HOROLOGES NAUWKEURIGHEID CHRONOMETER HORLOGES NAUWKEURIGHEID 3

INHOUDSOPGAVE 2. PRECISIE EN SPELINGBEREIK MECHANISCHE HOROLOGES NAUWKEURIGHEID CHRONOMETER HORLOGES NAUWKEURIGHEID 3 INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE 2 1.1 EDOX INTERNATIONALE GARANTIE 2 1.2 SPECIALE AANBEVELINGEN 2 1.3 ONDERHOUDS AANBEVELINGEN 2 1.4 ONDERHOUD 3 1.5 MILIEUBESCHERMING 3 2. PRECISIE EN SPELINGBEREIK 3 2.1

Nadere informatie

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 6T63. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 6T63. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF Kaliber: 6T63 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd Inhoudsopgave U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko

Nadere informatie

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 4T53. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber: 4T53. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF Kaliber: 4T53 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd Inhoudsopgave U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko

Nadere informatie

MULTISPORT TOUCH HORLOGES GEBRUIKSAANWIJZING

MULTISPORT TOUCH HORLOGES GEBRUIKSAANWIJZING MULTIPORT TOUCH HORLOGE GEBRUIKAAWIJZIG Woord van dank Wij danken u voor uw keuze voor een horloge van het merk TIOT, één van de beroemdste Zwitserse merken. Uw multisport touch horloge is uitgerust met

Nadere informatie

Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN

Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN Handleiding van de radiogestuurde Nederlandssprekende wekker LOW VISION DESIGN S2 (Alarmuren) S1 (spraakknop + snooze functie en verlichting) S4 (alarm -volume en alarmuit functie) S3(Alarm minuten) S5

Nadere informatie

CAL. V145, V182 SOLARHORLOGE

CAL. V145, V182 SOLARHORLOGE NEDERLANDS CAL. V145, V182 SOLARHORLOGE KRIJGT ENERGIE DOOR LICHT GEEN VERVANGING VAN BATTERIJ VOLLEDIGE OPLADING GEEFT ENERGIE VOOR 6 MAANDEN (Cal. V145) / 2 MAANDEN (Cal. V182) WAARSCHUWINGSFUNCTIE BIJ

Nadere informatie

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31 BASELWORLD 2018 EEN ICONISCH HORLOGE Rolex introduceert de nieuwe generatie Oyster Perpetual Datejust 31 met vernieuwde zijkanten en bandaanzetten. De nieuwe versies, van 18 kt wit-, geel-, of Everose-goud,

Nadere informatie

Handleiding Nederlandssprekend radiogestuurd solarhorloge, model Unisex

Handleiding Nederlandssprekend radiogestuurd solarhorloge, model Unisex Handleiding Nederlandssprekend radiogestuurd solarhorloge, model Unisex (77.5 Khz band voor landen waar het DCF signaal beschikbaar is) S1 Kroonwiel S2 Het uurwerk is een Nederlandssprekend horloge, radiogestuurd.

Nadere informatie

De Oyster Perpetual MILGAUSS

De Oyster Perpetual MILGAUSS De Oyster Perpetual MILGAUSS Oyster, 40 mm, staal MILGAUSS De Milgauss, die werd geïntroduceerd in 1956, werd ontworpen om aan de eisen van de wetenschappelijke wereld te voldoen en is bestand tegen magnetische

Nadere informatie

Kaliber 4R35, 4R36, 4R37, 4R38, 4R39. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

Kaliber 4R35, 4R36, 4R37, 4R38, 4R39. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Kaliber 4R35, 4R36, 4R37, 4R38, 4R39 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko Mechanisch horloge.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 2. PRECISIE EN SPELINGBEREIK MECHANISCHE HOROLOGES NAUWKEURIGHEID CHRONOMETER HORLOGES NAUWKEURIGHEID 3

INHOUDSOPGAVE 2. PRECISIE EN SPELINGBEREIK MECHANISCHE HOROLOGES NAUWKEURIGHEID CHRONOMETER HORLOGES NAUWKEURIGHEID 3 INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE 2 1.1 EDOX INTERNATIONALE GARANTIE 2 1.2 SPECIALE AANBEVELINGEN 2 1.3 ONDERHOUDS AANBEVELINGEN 2 1.4 ONDERHOUD 3 1.5 MILIEUBESCHERMING 3 2. PRECISIE EN SPELINGBEREIK 3 2.1

Nadere informatie

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber 7T92. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Kaliber 7T92. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam NLOOG QURTZ CHRONOGRF Kaliber 7T92 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 J Schiedam Postbus 330, 3100 H Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko analoog quartz chronograaf

Nadere informatie

CAL. 7T62 ALARMCHRONOGRAAF

CAL. 7T62 ALARMCHRONOGRAAF CAL. 7T62 ALARMCHRONOGRAAF TIJD / KALENDER Uur- en minuutwijzer met kleine secondewijzer. Datum wordt in getallen weergegeven. Meet tot maximaal 60 minuten 1/5 seconden. Tussentijd metingen. NEDERLANDS

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Cal. 4T57. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF. Cal. 4T57. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF Cal. 4T57 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko analoog quartzhorloge

Nadere informatie

Kaliber: 4R57 Gebruiksaanwijzing

Kaliber: 4R57 Gebruiksaanwijzing Kaliber: 4R57 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko Mechanisch horloge Kaliber 4R57. Voor

Nadere informatie

De Oyster Perpetual SKY-DWELLER

De Oyster Perpetual SKY-DWELLER De Oyster Perpetual SKY-DWELLER Oyster, 42 mm, staal en geelgoud SKY-DWELLER De Oyster Perpetual Sky-Dweller is een technologisch meesterwerk dat beschermd wordt door 14 octrooien. Hij geeft de informatie

Nadere informatie

SEIKO. GEBRUIKSAANWIJZING Behorende bij het meertalige instructieboekje. ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF (ref. SAA Cal. 7A38)

SEIKO. GEBRUIKSAANWIJZING Behorende bij het meertalige instructieboekje. ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF (ref. SAA Cal. 7A38) GEBRUIKSAANWIJZING Behorende bij het meertalige instructieboekje SEIKO I ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF (ref. SAA Cal. 7A38) HATTORI NEDERLAND B.V. stationsplein 45-3013 AK Rotterdam Postbus 29118-3001 GC

Nadere informatie

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36 BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL HET ARCHE VAN HET KLASSIEKE HORLOGE Rolex introduceert de nieuwe generatie Oyster Perpetual Datejust 36 van Everose Rolesor (een combinatie van Oystersteel-staal

Nadere informatie

Module nr. 3319 3319-1

Module nr. 3319 3319-1 Module nr. 3319 3319-1 OVER DEZE GEBRUIKSAANWIJZING Knopbedieningen worden aangegeven door gebruikmaking van de letters zoals in de illustratie getoond. Alle displays in deze gebruiksaanwijzing worden

Nadere informatie

Seiko Elite modellen 2016

Seiko Elite modellen 2016 22 Januari 2016 Seiko Elite modellen 2016 SEIKO Prospex: uitgesproken professioneel De meest uitgesproken sportcollectie van SEIKO is zonder twijfel Prospex. De collectienaam Prospex staat voor Professional

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Technische gegevens. Inhoudsopgave. Gefeliciteerd. Wijzerplaat en drukknoppen. Functies. YACHT TIMER Ref: SPC Kal.

Gebruiksaanwijzing. Technische gegevens. Inhoudsopgave. Gefeliciteerd. Wijzerplaat en drukknoppen. Functies. YACHT TIMER Ref: SPC Kal. Technische gegevens Frequentie van kristaloscillator, Hz. (Hz = Hertz periode per seconde). fwijking (per maand) Minder dan sec bij een normale temperatuurvariatie ( ºC ~ ºC). Operationele temperatuurvariatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Inhoudsopgave. Gefeliciteerd. Functies. Wijzerplaat en knoppen KROON. ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF MET PERPETUAL KALENDER Kal.

Gebruiksaanwijzing. Inhoudsopgave. Gefeliciteerd. Functies. Wijzerplaat en knoppen KROON. ANALOOG QUARTZ CHRONOGRAAF MET PERPETUAL KALENDER Kal. NLOOG QURTZ CHRONOGRF MET PERPETUL KLENDER Kal. 7T86 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 J Schiedam Postbus 330, 3100 H Schiedam Gefeliciteerd Gefeliciteerd, u bent nu de trotse eigenaar

Nadere informatie

KAL. V071, V072 ALARM CHRONOGRAAF

KAL. V071, V072 ALARM CHRONOGRAAF NEDERLANDS KAL. V071, V072 ALARM HRONOGRAAF Analoog: tijd Digitaal: tijd en kalender Dagelijks alarm 60-Minuten stopwatch Verlichting DISPLAY EN KROON/KNOPPEN 92 Digitaal display * De vorm van het digitaal

Nadere informatie

CAL. Z46G MECHANISCHE POLSHORLOGES

CAL. Z46G MECHANISCHE POLSHORLOGES NEDERLANDS CAL. Z46G MECHANISCHE POLSHORLOGES Automatisch Tijd- en datumaanduiding Power reserve indicator E WIJZERPLAAT EN KROON/BUTTONS Restenergieaanduiding Uurwijzer 10 9 11 40 P O W E R 30 12 20 R

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Cal. F100 (Verkorte uitvoering)

GEBRUIKSAANWIJZING Cal. F100 (Verkorte uitvoering) GEBRUIKSAANWIJZING Cal. F100 (Verkorte uitvoering) Stad/aanduiding tijdzone Satellietsignaal NO/OK Knop B Kroon Functie-aanduiding -Weekdag -Zomertijd ON/OF -Gangreserve Knop A Datum Algemene informatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gefeliciteerd. Inhoudsopgave. Seiko Kal. 7T82 Functies. 1/100 seconde Retrograde Chronograaf Cal. 7T82/7T85

Gebruiksaanwijzing. Gefeliciteerd. Inhoudsopgave. Seiko Kal. 7T82 Functies. 1/100 seconde Retrograde Chronograaf Cal. 7T82/7T85 1/ seconde Retrograde Chronograaf Cal. T8/T85 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 1-, 1 J Schiedam Postbus, H Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een SEIKO 1/ seconde Retrograde

Nadere informatie

Kaliber: 4R35, 4R36, 4R37, 4R38, 4R39. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

Kaliber: 4R35, 4R36, 4R37, 4R38, 4R39. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Kaliber: 4R3, 4R36, 4R37, 4R38, 4R39 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 311 JB Schiedam Postbus 3, 30 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko Mechanisch horloge.

Nadere informatie

CHRONOGRAPH. Collection

CHRONOGRAPH. Collection CHRONOGRAPH Collection 2016-2017 VOORWOORD DE FUNCTIE VAN EEN CHRONOGRAAF Geachte heer, mevrouw, Het is ons telkens weer een genoegen u onze nieuwe catalogus te mogen presenteren. In deze catalogus treft

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. SEIKO KINETIC Cal. 3M22, 5M42, 5M43. SEIKO NEDERLAND B.V. Daniël Pichotstraat JB Schiedam Postbus AH Schiedam

GEBRUIKSAANWIJZING. SEIKO KINETIC Cal. 3M22, 5M42, 5M43. SEIKO NEDERLAND B.V. Daniël Pichotstraat JB Schiedam Postbus AH Schiedam GEBRUIKSAANWIJZING SEIKO KINETIC Cal. 3M22, 5M42, 5M43 SEIKO NEDERLAND B.V. Daniël Pichotstraat 17-33 3115 JB Schiedam Postbus 330 3100 AH Schiedam CALIBERNUMMER VAN UW HORLOGE Het calibernummer van uw

Nadere informatie

36001 Rally Movement Instruction Manual

36001 Rally Movement Instruction Manual 600 Rally Movement Instruction Manual Handleiding voor 600 Rally Uurwerk Het 6-kaliber is exclusief voor Edox ontwikkeld in het kader van het sponsorcontract tussen Edox en North One Sport Ltd, de houder

Nadere informatie

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Overzicht U kunt een onderdeel slechts wijzigen wanneer het knippert in het display. Duw de knoppen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Solar Analoog Kaliber: V110, V111, V114, V115, V116, V117, V137, V145, V147, V157, V158, V181, V182, V187

Gebruiksaanwijzing. Solar Analoog Kaliber: V110, V111, V114, V115, V116, V117, V137, V145, V147, V157, V158, V181, V182, V187 Solar Analoog Kaliber: V110, V111, V114, V115, V116, V117, V137, V145, V147, V157, V158, V181, V182, V187 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd

Nadere informatie

CASIO introduceert nieuwe samenwerkingsmodellen. met Scuderia Toro Rosso-raceteam. Modellen tonen het plezier van de autosport

CASIO introduceert nieuwe samenwerkingsmodellen. met Scuderia Toro Rosso-raceteam. Modellen tonen het plezier van de autosport CASIO introduceert nieuwe samenwerkingsmodellen met Scuderia Toro Rosso-raceteam Modellen tonen het plezier van de autosport Amstelveen, 13 maart 2019 Casio Computer Co Ltd introduceert de nieuwe toevoegingen

Nadere informatie

Geniet van uw tijd 3

Geniet van uw tijd 3 1 Geniet van uw tijd 3 4 Gebruiksaanwijzing De gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik en een lange levensduur van de zorgvuldig lezen en bewaren. De gebruiksaanwijzing is ook beschikbaar op internet: www.qlocktwo.com

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Illustraties... 3 2. Functieknoppen en displays... 4 3. Algemene instructies... 5 4. Veiligheidsinstructies... 5 5. De machine aanzetten... 6 6. Telfuncties... 6 Telfuncties...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING WEERGEVEN TIJD INSTELLEN A B C = /0 sec. J I H G D F E INSTELLEN Chrono automatic A B D H E I C G F INSTELLEN Retrograde A G C = / min. D E I H B F A: Minutenteller (60 minuten) A: -minutenteller (60 minuten)

Nadere informatie

CAL. YT57, YT58 NEDERLANDS

CAL. YT57, YT58 NEDERLANDS NEDERLANDS CAL. YT57, YT58 KINETIC E. O. U. (Eletriciteits Opslag Unit) Verklikker Energievoorraad Waarschuwing bij opraken energie Snelstart functie Tijd en datum (Cal. YT57) Tijd en dag-datum kalender

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING - GARANTIE

GEBRUIKSHANDLEIDING - GARANTIE GERUIKSHNDLEIDING - GRNTIE WELKOM N OORD! Jouw Chrono is een mijlpaal in de Kapten & Son historie. Het is niet alleen een fashion statement, maar ook een hoge kwaliteit, premium horloge, ontworpen met

Nadere informatie

VINTAGE WW2 REGULATEUR HERITAGE

VINTAGE WW2 REGULATEUR HERITAGE BASELWORLD 2012 VINTAGE COLLECTIE VINTAGE WW2 REGULATEUR HERITAGE 1 WW2 REGULATEUR HERITAGE Bomber jacket 1/6 ODE AAN DE MILITAIRE LUCHTVAARTGESCHIEDENIS 2 bomber aviators 3 PW1 4 WW1 5 ww2 Bell & Ross

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

CAL. V657, VD57 CHRONOGRAAF

CAL. V657, VD57 CHRONOGRAAF NEDERLNDS CL. V657, VD57 CHRONOGRF TIJD/KLENDER Uur-, minuut- en secondewijzer. De datum wordt weergegeven in cijfers. CHRONOGRF Meet tot maximaal 60 minuten in 1/10 seconden. Tussentijd meting. DISPLY

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de 3D stappenteller. Deze stappenteller is een sensor type dat stappen in elke dimensie kan detecteren. De stappenteller is uitgerust met klok,

Nadere informatie

Hoe het werkt: 2. Sluit de ontvanger op de stroom aan door middel van de adapter die gemarkeerd is met "HorseAlarm receiver only".

Hoe het werkt: 2. Sluit de ontvanger op de stroom aan door middel van de adapter die gemarkeerd is met HorseAlarm receiver only. Hoe het werkt: 1. Sluit de versterker aan op de stroom door middel van de adapter die gemarkeerd is met "Radiolink only". Zodra de versterker op de stroom is aangesloten, gaat een groen lichtje branden.

Nadere informatie

Module nr

Module nr Module nr. 2790 2790-1 VERTROUWD RAKEN Gefeliciteerd met de aankoop van dit CASIO horloge. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw aankoop, lees deze gebruiksaanwijzing nauwkeurig door en houd deze

Nadere informatie

Time that Moves With You

Time that Moves With You Time that Moves With You Eco-Drive Radio-Controlled Watches receive radio waves in Japan, North America, Europe and China to automatically set to your local time. World Time in 26 cities 1/20 Second chronograph

Nadere informatie

Kaliber: 6R15 Gebruiksaanwijzing

Kaliber: 6R15 Gebruiksaanwijzing Kaliber: 6R15 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko Mechanisch horloge. Voor een plezierig

Nadere informatie

KINETIC GMT. Cal. 5M65, 5M85. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam

KINETIC GMT. Cal. 5M65, 5M85. Gebruiksaanwijzing. Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam KINETIC GMT Cal. 5M65, 5M85 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-31, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een SEIKO KINETIC Cal. 5M65, 5M85.

Nadere informatie

LIGENT QUARTZ horloge. Lees de instructies goed door zodat u weet hoe u uw Timex horloge moet bedienen.

LIGENT QUARTZ horloge. Lees de instructies goed door zodat u weet hoe u uw Timex horloge moet bedienen. TIMEX HORLOGES Gefeliciteerd met de aankoop van uw TIMEX INTEL- LIGENT QUARTZ horloge. Lees de instructies goed door zodat u weet hoe u uw Timex horloge moet bedienen. Het is mogelijk dat uw horloge niet

Nadere informatie

Cal C330 Alarm Chronograaf Voor gebruik Beschrijving van de onderdelen Omschakelen funkties

Cal C330 Alarm Chronograaf Voor gebruik Beschrijving van de onderdelen Omschakelen funkties Cal C330 Alarm Chronograaf Voor gebruik Dit combinatiehorloge bezit twee chronograaffunkties plus een timerfunktie, die naast de normale weergave van tijd, datum en de alarminstellingen, de mogelijkheid

Nadere informatie

Kinetic Chronograaf Kal. 7L22 Gebruiksaanwijzing

Kinetic Chronograaf Kal. 7L22 Gebruiksaanwijzing Kinetic Chronograaf Kal. 7L22 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko Kinetic chronograaf Kal.

Nadere informatie

Chrono Watches 12 MAANDEN INTERNATIONALE GARANTIE ZORG VOOR EN ONDERHOUD VAN UW GARANTIE-AANSPRAKEN EN ANDERE REPARATIES

Chrono Watches 12 MAANDEN INTERNATIONALE GARANTIE ZORG VOOR EN ONDERHOUD VAN UW GARANTIE-AANSPRAKEN EN ANDERE REPARATIES Gebruiksaanwijzing Chrono Watches 12 MAANDEN INTERNATIONALE GARANTIE De fabrikant garandeert de koper van een Chrono horloge gedurende een periode van 12 maanden vanaf de datum van aankoop dat het gekochte

Nadere informatie

Absolute precisie. Wereldtijd van 26 steden 1/20 Seconden chronograaf

Absolute precisie. Wereldtijd van 26 steden 1/20 Seconden chronograaf Absolute precisie Ontvangt tijdsignalen van zendmasten voor absolute nauwkeurigheid. Aangedreven door iedere vorm van licht en kan toch maanden in het donker blijven. Gemaakt van Super Titanium TM voor

Nadere informatie

Sensoren bereik. Display status

Sensoren bereik. Display status Algemeen installatiediagram LED Digitale display Display Hoofdunit Bij het achteruit rijden zal het display weergeven: 1.5m Veilig Groen 1.3-1.4m Veilig Groen 1.0-1.2m Veilig Groen 0.7-0.9m Alarm Geel

Nadere informatie

CAL. W510 DIGITALE QUARTZ

CAL. W510 DIGITALE QUARTZ NEDERLNDS CL. W510 DIGITLE QURTZ Tijd / Kalender Enkelvoudig alarm Dagelijks alarm Verlichting (oplichtend display) FUNCTIEVERNDERING 96 Met iedere druk op knop kan men de functies kiezen in deze volgorde:

Nadere informatie

KAL. V071, V072 ALARM CHRONOGRAAF

KAL. V071, V072 ALARM CHRONOGRAAF KAL. V071, V072 ALARM HRONOGRAAF Analoog: tijd Digitaal: tijd en kalender Dagelijks alarm 60-Minuten stopwatch Verlichting NEDERLANDS DISPLAY EN KROON/KNOPPEN 92 Digitaal display * De vorm van het digitaal

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE NAUTICA-HORLOGE DAT ONTWIKKELD IS OP GROND VAN GEAVANCEERDE ELEKTRONICATECHNOLOGIE. HET MECHANIEK IS VERVAARDIGD VAN

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE NAUTICA-HORLOGE DAT ONTWIKKELD IS OP GROND VAN GEAVANCEERDE ELEKTRONICATECHNOLOGIE. HET MECHANIEK IS VERVAARDIGD VAN GEFELICITEERD MET UW NIEUWE NAUTICA-HORLOGE DAT ONTWIKKELD IS OP GROND VAN GEAVANCEERDE ELEKTRONICATECHNOLOGIE. HET MECHANIEK IS VERVAARDIGD VAN COMPONENTEN VAN DE BESTE KWALITEIT EN WERKT OP EEN BATTERIJ

Nadere informatie

Functies: - Zendergestuurd quartsuurwerk met Eco-Drive techniek - 180 dagen gangreserve, 3,5 Jaar donkergangreserve - Ti+IP titanium kast en band -

Functies: - Zendergestuurd quartsuurwerk met Eco-Drive techniek - 180 dagen gangreserve, 3,5 Jaar donkergangreserve - Ti+IP titanium kast en band - Functies: - Zendergestuurd quartsuurwerk met Eco-Drive techniek - 180 dagen gangreserve, 3,5 Jaar donkergangreserve - Ti+IP titanium kast en band - Saffierglas - 4 zendergestuurde tijdzones (Europa, Japan,

Nadere informatie

OSIRIA nevenklokken. OSIRIA nevenklokken

OSIRIA nevenklokken. OSIRIA nevenklokken OSIRIA nevenklokken OSIRIA 220 AR KNX 5009200 OSIRIA 230 AR KNX 5009210 OSIRIA 230 SR KNX 5009211 OSIRIA 240 AR KNX 5009230 OSIRIA 240 SR KNX 5009231 OSIRIA 241 AR KNX 5009240 OSIRIA 241 BR KNX 5009241

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LONGINES MANUAL

Uw gebruiksaanwijzing. LONGINES MANUAL U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

ALOHA Art.nr. 03007 DOTS. SWEETY Art.nr. 03002 EYE EVIL. Wa t is jou w loo k? HERBIE SKULL. Zo veelzijdig, zo...jij. STARS &S STRIPE.

ALOHA Art.nr. 03007 DOTS. SWEETY Art.nr. 03002 EYE EVIL. Wa t is jou w loo k? HERBIE SKULL. Zo veelzijdig, zo...jij. STARS &S STRIPE. n e ll e d Mo Zo veelzijdig, zo...jij. Met de hipste computer op je fiets, laat je zien wie je bent. Kies je favoriet uit de trendy range en show je eigen identiteit. Je MySpeedy is qua kleur helemaal

Nadere informatie

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Beschrijving van het product 1. Voorste sensor 2. Batterij 3. Klep 4. Sensor aanwezigheid gebruiker 5. Bewegingssensor 6. Bril 7. Laadingang 8. Wieltje om het

Nadere informatie

SNOW 7HD GEBRUIKSHANDLEIDING

SNOW 7HD GEBRUIKSHANDLEIDING SNOW 7HD GEBRUIKSHANDLEIDING Opbouw Als je de Snow voor je houdt; dan bevinden zich rechts naast het scherm de volgende toetsen of aanduidingen van boven naar onder: Batterij-indicator Zoom + Zoom - Aan

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Cal. F900

GEBRUIKSAANWIJZING Cal. F900 GEBRUIKSAANWIJZING Cal. F900 Stad/aanduiding tijdzone Time Satellietensignaal NO/OK Functie-aanduiding -Weekdag -Zomertijd ON/OFF -Gangreserve Alarm ON/OFF Algemene informatie Knop B GPS Satellietensignaal

Nadere informatie

WS 9006 instructiehandleiding. Gebruikershandleiding 1. Functies

WS 9006 instructiehandleiding. Gebruikershandleiding 1. Functies WS 9006 instructiehandleiding Gebruikershandleiding 1. Functies 1.1 Regenmeter - Controle van de Actuele, 1 H, 24 H en Totale Regenval - Controle Dagelijkse, Wekelijkse en Maandelijkse Regenval in Staafdiagrammen

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

TIMER MET PILLENDOOS MODEL: PMP238N Gebruiksaanwijzing

TIMER MET PILLENDOOS MODEL: PMP238N Gebruiksaanwijzing TIMER MET PILLENDOOS MODEL: PMP238N Gebruiksaanwijzing INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van deze gebruiksvriendelijke Timerpillendoos (PMP238N). Dit product combineert verscheidene unieke kenmerken

Nadere informatie

Automaat Chronograaf Kaliber: 8R48 Gebruiksaanwijzing

Automaat Chronograaf Kaliber: 8R48 Gebruiksaanwijzing Automaat Chronograaf Kaliber: 8R48 Gebruiksaanwijzing Daniël Pichotstraat 17-33, 3115 JB Schiedam Postbus 330, 3100 AH Schiedam Gefeliciteerd U bent nu de trotse eigenaar van een Seiko Automaat Chronograaf

Nadere informatie