Jaargang januari 2017 nr.19

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang januari 2017 nr.19"

Transcriptie

1 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo komt Gods koninkrijk dichterbij. Dat is beter (Lucas 4: 31-40) In de synagoge staat een man die zichzelf niet is. Als hij Jezus ziet, schreeuwt hij het uit: Wat hebben wij met jou te maken? Jezus zorgt ervoor dat het rustig wordt in zijn hoofd. Dat is beter. Ook de schoonmoeder van Petrus, die ziek op bed ligt, wordt door Jezus beter gemaakt. Het is een wonder. Liederen: Groep 3, 4 en 5: ELB 426 Dank u voor de wonderen die gebeuren Groep 6, 7 en 8: ELB 355 Vader God Welkom Gisteren is Elin Poel vier jaar geworden, hiep hiep hoera, van harte gefeliciteerd! Elin is het nieuwe maatje van groep Elmo. We wensen je veel plezier toe op De Maten. Dalton Ieder kind is uniek, daarbij hoort uniek onderwijs In de nieuwe folder, die uw zoon of dochter vorige week mee naar huis heeft gekregen, staat onze visie op het daltononderwijs kort en bondig beschreven. Dit jaar, in de maand mei, zijn we alweer 8 jaar een daltonschool. Het werken op deze manier is voor leerkrachten, leerlingen en ouders al zo gewoon geworden dat we niet meer anders weten. En we zijn er trots op dat we regelmatig complimenten krijgen van ouders, leerlingen en mensen die onze school bezoeken. Complimenten over ons mooie gebouw, waarin we optimaal gebruik maken van de ruimtes. Het goede pedagogische klimaat, waarin leerlingen en leerkrachten fijn met elkaar om gaan. Complimenten dat leerlingen van alle groepen op het plein verantwoordelijk zijn voor elkaar. Dat ze goed leren samenwerken, kunnen reflecteren op hun werk en zo zelfstandig zijn. Dit komt voort uit het werken met de 5 daltonkernwaarden: verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid, samenwerken en reflectie. Mens ben je. Dat betekent, dat je bent zoals je bent, met je goede en minder goede kanten. In alle opzichten in staat tot het goede. Je bent wat. UNIEK! We hopen dat u met veel plezier en herkenning onze nieuwe folder zult lezen. Schoolfonds De Maten (herinnering) Vorige week maandag heeft u de brief Bijdrage Schoolfonds De Maten ontvangen. Zou u voor woensdag 1 februari 2017 het ingevulde strookje éénmalige machtiging t.n.v. Schoolfonds De Maten weer mee willen geven aan uw kind? B.v.d. Het strookje kan ingeleverd worden bij de leerkracht.

2 Voorkom pestgedrag Pesten is van alle tijden. Twee weken geleden was pesten nog in het nieuws. Hoe treurig is het dat een jongen zelfmoord pleegt, omdat hij gepest wordt. In de huidige maatschappij is digitaal pesten een groot probleem. Wat is digitaal pesten en hoe ga je hiermee om? Onderstaande link verwijst u naar een informatiefolder om hier meer informatie over te lezen. Zeer de moeite waard. Veiligheid rondom de school (herinnering) Als team bespreken we regelmatig samen met de Medezeggenschapsraad (MR) de veiligheid rondom de school omdat we het belangrijk vinden dat kinderen, (oppas) ouders, verzorgers, opa s en oma s veilig naar en van school kunnen gaan. Veiligheid eerst is ook één van de Doe je best regels bij ons op school. Eerder was de in-/uitgang van de school op de drempel met de Mute. Deze in-/uitgang hebben we afgesloten met een beukenhaag omdat we deze in-/uitgang niet veilig vonden voor de kinderen. De gemeente heeft ervoor gezorgd dat er een zebrapad gemaakt is aan het begin van de drempel (Broekmaten/Mute). Daar is bewust voor gekozen, omdat auto s voor de drempel moeten afremmen en dat er daardoor op deze plaats niet hard gereden kan worden. We willen graag dat alle voetgangers oversteken bij het zebrapad. Kinderen en ouders die op de fiets komen moeten met de fiets over de parkeerplaats. Alle leerkrachten zetten de auto s zo neer dat bij het verlaten van de school de kinderen veilig over de parkeerplaats kunnen rijden. De kleuters worden naar de Brink (mozaïek poefen) gebracht door de leerkracht. Zou u wanneer u uw kind ophaalt op de Brink willen wachten? De leerkracht kan dan beter overzien welke kinderen wel/niet zijn opgehaald. Op dit moment is het voor de leerkracht onoverzichtelijk of het kind met de juiste ouder/verzorger mee gaat naar huis.

3 Aanmelding nieuwe leerlingen Aanmelden is mogelijk met een aanmeldingsformulier, te verkrijgen op school of te downloaden op de website van de school. Reeds ingeleverde formulieren blijven natuurlijk van kracht. Wordt uw kind in het schooljaar vier jaar, meld uw kind dan voor 1 april 2017 aan! Ieder kind is uniek, daarbij hoort uniek onderwijs! De Maten is een Dalton Basisschool waar kinderen in een veilige omgeving hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. We geven de mogelijkheid om deze talenten uit te bouwen en leggen een goede basis voor hun verdere ontwikkeling. De Maten biedt een veilige en zorgzame leeromgeving. Het kind staat centraal binnen ons onderwijs. Er is ruimte en aandacht voor elk kind, want ieder kind is uniek, daarbij hoort uniek onderwijs! Zoekt u een school waar uw kind: - zich veilig voelt - goed onderwijs krijgt, passend bij zijn/haar niveau - met plezier naar toe gaat - vertrouwen krijgt - zich verantwoordelijk voelt voor zichzelf en de ander - de mogelijkheid heeft om samen te werken - actief, zelf ontdekkend bezig kan zijn - met respect behandeld wordt - met gemotiveerde leerkrachten werkt - zich creatief en sportief kan ontwikkelen Dan is Christelijke Dalton Basisschool De Maten de school voor uw kind!

4 OPEN HUIS dinsdag 17 januari en donderdag 26 januari uur Welkom op Christelijke Dalton Basisschool De Maten

5 Start Nationale Voorleesdagen Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er veel aandacht voor het belang van voorlezen aan jonge kinderen. Bij deze voorleescampagne staan kinderen die nog niet kunnen lezen centraal. Van voorlezen leer je nieuwe woorden, hoe de wereld eruit ziet, concentreren, luisteren en nog veel meer. Door aan kinderen veel boeken voor te lezen, verloopt het zelf leren lezen ook makkelijker. Uit onderzoeken is gebleken dat jonge kinderen die veel worden voorgelezen, niet alleen met een voorsprong het lees- en taalonderwijs starten, maar dat ze deze voorsprong ook tijdens hun hele schooltijd weten te behouden. Maar voorlezen is natuurlijk vooral erg leuk, zowel voor kinderen als voor de voorlezer! Ook bij ons op school wordt aandacht besteed aan de nationale voorleesdagen. Woensdag 25 januari komt juffrouw Zingeling (bij de kinderen beter bekend als juf Monica) bij ons op school voor een muzikale opening voor de groepen 1 t/m 3. Haar programma is gericht op het prentenboek van het jaar De kleine walvis. Wilt u dit prentenboek inzien of bent u benieuwd naar de landelijke Prentenboeken Top Tien, bezoek dan de plaatselijke bibliotheek tijdens de voorleesdagen. Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt op school extra veel voorgelezen. Wij hopen dat u dit thuis ook doet. In de bijlage bij dit Infomaatje vindt u tien gouden voorleestips. Veel voorleesplezier! Thema Post (herinnering) In de groep 2/3 zijn we bezig met het thema Post van Kleuterplein. We praten, lezen, zingen, spelen en werken over allerlei dingen die met post te maken hebben. Welke weg legt een brief af en hoe kun je eigenlijk ook post versturen? De leerlingen ontwerpen een postzegel en tekenen met wasco en gaan er met ecoline over. Er wordt een postbode gemaakt van papier door te vouwen en te knippen en plakken en wij gaan ons huisnummer opzoeken en invullen met gescheurde stukjes papier. Ook is er een postkantoor in onze groep en nodigen wij een postbezorger uit om ons iets te vertellen over zijn/haar werk. , internet en mobiele telefoons zijn ook onderdeel van dit thema. U kunt uw kind helpen dit thema nog beter te beleven. In dit bericht vindt u activiteiten om samen te doen en een speciale thuisopdracht. Het is voor kinderen geweldig om te merken dat hun ouders weten waar zij op school mee bezig zijn. Veel plezier samen!

6 Post op straat Bekijk samen eens de huisnummers bij jullie in de straat, de wijk of in de flat. De postbode gebruikt de huisnummers om de post op de juiste plek te bezorgen. Zijn het veel of weinig nummers? Welke getallen zijn het? Op welk huisnummer wonen jullie? Doe een spelletje: Zoek een huis waar je bijvoorbeeld het cijfer 2 in het huisnummer ziet. Zoek een brievenbus met een huisnummer waar je een 0 ziet. Varieer met verschillende cijfers. Post thuis Laat uw kind de post uit de brievenbus halen. Bekijk de post samen goed. Lees voor wat erop staat: de naam, de straat en huisnummer en de woonplaats. Neem een markeerstift en laat uw kind een streep zetten onder alle woonplaatsen op de enveloppen of kaarten. Gebruik een andere kleur voor de namen en de huisnummers. Tip: Stuur uw kind post en laat uw kind de post ophalen. Ontdekt uw kind zelf dat deze post voor hem of haar is? Postzegels sparen Spaar eens een tijdje de postzegels van de post die binnenkomt bij u thuis. Knip ze uit en bewaar ze tot jullie een klein stapeltje hebben. Laat uw kind de postzegels sorteren. Welke zijn dezelfde? Welke postzegels hebben dezelfde cijfers? Welke postzegels hebben bijzondere plaatjes? Leg alle postzegels in de vorm van het cijfer dat het vaakst voorkomt op de postzegels. Postbode Komt u samen met uw kind een postbode in uw buurt tegen? Knoop even een gesprekje aan. Vertel de postbode over het project op school en vraag of uw kind even in de posttas mag kijken. Misschien wil uw kind wel iets vragen aan de postbode? Post op internet Op wordt in kleutertaal uitgelegd hoe het internet werkt en hoe je berichten kunt versturen. Zoek op YouTube naar het lied De brievenbus wou niet meer van Annie M.G. Schmidt. Een mooi verhalend lied over een brievenbus om samen naar te luisteren. Voor de ipad is er de app Maily, waarbij kinderen zelf een sturen naar bijvoorbeeld opa en oma. Samen lezen over de post De zeven postbodes door M. Wise Brown uit de Gouden Boekjes serie. Uitgeverij Rubinstein B.V. De trouwe dienaar door Max Velthuijs. Uitgeverij Leopold B.V. In de ibookstore vindt u het meelees e-boek van Mus op het net door Rian Visser. Uitgeverij Books2download. Geschikt voor ipad, iphone of ipod touch.

7 Doe je best Handen thuis Voor deze maand staat de regel handen thuis centraal. Groep 5 heeft vorige week maandag deze regel gepresenteerd aan alle kinderen door middel van een filmpje. In groep 5 was het idee ontstaan om een mannequin challenge hiervoor op te nemen. Een goed idee! De leerlingen hebben in groepjes allemaal situaties uitgebeeld waarbij ze hun handen niet thuis hielden. De groep liet daarbij dus eigenlijk zien hoe het NIET moet. Naderhand werd er gesproken over, hoe het vooral wel moet. Dat we onze handen dus niet gebruiken om een ander pijn te doen en dat we van elkaars spullen moeten afblijven. Het filmpje komt zo spoedig mogelijk op MyAlbum te staan. Vomol groep 7 en 8 Op donderdag 26 januari en vrijdag 27 januari 2017 doen de groepen 7 en 8 mee met de praktijkdag van het VOMOL-project (Veilig Omgaan Met Opvallende Landbouwvoertuigen). Zowel op school als tijdens de praktijkdag gaan de leerlingen veel leren over de veiligheid rond verschillende soorten landbouwvoertuigen. De praktijkdag vindt plaats op het terrein van loonbedrijf Reimink aan de Schapendijk 3. Vandaag of morgen krijgen de leerlingen van groep 7 en 8 een informatiefolder mee en daarnaast nog een opdrachtkaart die thuis, mét de ouder(s) ingevuld moet worden en meegenomen moet worden naar school. Alvast bedankt voor uw medewerking! Infomaatje via de mail U ontvangt iedere week het Infomaatje via de mail. U kunt ons ook mailen infodematen@sco-t.nl Het Infomaatje staat iedere week op de website en (nieuwe website) Foto s In dit Infomaatje staan van enkele activiteiten een paar foto s, voor meer foto s verwijzen we u naar Facebook/Klasbord. Agenda 23 januari Start advies/voortgangsgesprek groep 8 25 januari Start Nationale Voorleesdagen 26 januari Open huis ( uur) 26 januari Vomol groep 7 26 januari Gedichtendag (Start Poëzieweek) 26 januari Gedichtenwedstrijd gemeente Twenterand 27 januari Open podium groep Elmo 27 januari Vomol groep 8 30 januari Start Spreekuur groep 1 31 januari Studiemiddag (alle leerlingen vrij) Tot slot We wensen u een goede week toe! Met vriendelijke groet, Team De Maten

Jaargang januari 2017 nr.20

Jaargang januari 2017 nr.20 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Jaargang februari 2017 nr.21

Jaargang februari 2017 nr.21 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Jaargang januari 2018 nr.17

Jaargang januari 2018 nr.17 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Jaargang januari 2019

Jaargang januari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Jaargang februari 2019

Jaargang februari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Jaargang januari 2019

Jaargang januari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Jaargang januari 2018 nr.18

Jaargang januari 2018 nr.18 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Jaargang februari 2018 nr.20

Jaargang februari 2018 nr.20 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Jaargang januari 2018 nr.19

Jaargang januari 2018 nr.19 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Jaargang februari 2018 nr.21

Jaargang februari 2018 nr.21 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe!

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe! Hoop voor 2018 Laten we hopen op een mooi jaar, met tolerantie,.., begrip voor elkaar. Een kind wat beschermd wordt, waar het ook leeft. Dat is wat de wereld nodig heeft. Maakt niet uit van wat voor geloof

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Jaargang januari Goede voornemens

Jaargang januari Goede voornemens Goede voornemens Aan het begin van het jaar hebben veel mensen goede voornemens. Maar wat is eigenlijk een goed voornemen? Welke keuzes maak je? Welke kant wil je op? Wat gaat goed en wat kan anders? Wat

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Jaargang juni 2017 nr.35

Jaargang juni 2017 nr.35 Veertig dagen na zijn opstanding is Jezus naar de hemel gegaan. Zijn leerlingen hebben hun meester niet meer in hun midden. Maar ze hebben nog wel zijn woorden, ze weten nog hoe hij liet zien dat Gods

Nadere informatie

De school als vijfsterrenrestaurant!

De school als vijfsterrenrestaurant! De school als vijfsterrenrestaurant! Als ouders kies je voor een school die past bij je kind en gezin. Dan kijk je naar een school die de kwaliteit vormgeeft vanuit hun godsdienstige, levensbeschouwelijk

Nadere informatie

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en leergierig 2017 toe!

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en leergierig 2017 toe! Een nieuw jaar De ene minuut gaat over in de andere, een dag gaat voorbij en de volgende begint. Een jaar gaat over in een nieuw jaar. Op zich niets bijzonders, maar tegelijk het is een moment om even

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

Ma 4 Flessenpost 8, themaopening 10:30

Ma 4 Flessenpost 8, themaopening 10:30 IN DIT NUMMER VAN DE FLESSENPOST KOMEN O.A. DE VOLGENDE ONDERWERPEN AAN BOD: van de directie agenda kinderen/ouders - onderwijs nieuws vanuit de MR- nieuws uit de groepen - Van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Jaargang 18 nr februari 2018

Jaargang 18 nr februari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 12 22 februari 2018 Voorwoord Het is alweer bijna vakantie! Eerst hebben we morgen nog continurooster. Dit betekent voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Jaargang september 2017 nr.3

Jaargang september 2017 nr.3 De verhalen van deze periode beginnen met Rebekka, die twee kinderen krijgt. Hun verhaal is het verhaal van twee volken die met elkaar botsen, maar uiteindelijk samen verder kunnen. De verhalen zitten

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019 AGENDA 1 februari Groep 3 en 4 s middags vrij 7 februari Groep 1 tien minuten gesprekken 12 februari 20.00 tot 22.00 uur vergadering Wijkraad 15 februari 13.15 uur gaat groep 8 naar het Hanze Collega Oosterhout

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op )

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 28-01-2019) GOED GEDAAN! In les 8 van Goed gedaan staat het onderwerp Wat voel ik? centraal. De kinderen leren hun eigen emoties herkennen en benoemen. Er wordt

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2012 2013 Inhoud: 31 januari 2013 Pagina 1 Sam is geboren

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief 92, 1471 CE Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 25 januari Ontbijt in de bibliotheek. 26 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick ( Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Jaargang juni 2017 nr.36

Jaargang juni 2017 nr.36 Veertig dagen na zijn opstanding is Jezus naar de hemel gegaan. Zijn leerlingen hebben hun meester niet meer in hun midden. Maar ze hebben nog wel zijn woorden, ze weten nog hoe hij liet zien dat Gods

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. Regel van de maand. In deze periode ( t/m ) Nr. 10 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Zondag 11 februari schoolkerkdienst Peutergym vrijdag 2 februari Alle leerlingen vrij op vrijdag 16 februari Onderbouwleerkrachten

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Jaargang 18 nr januari 2018

Jaargang 18 nr januari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 10 25 januari 2018 Voorwoord Pagina 1 van 6 Kind op Maandag Week 05 29/01-02/02 Thema: Mag dat wel? Jezus doet dingen die niet

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

September, nieuwsbrief 1

September, nieuwsbrief 1 September, nieuwsbrief 1 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van schooljaar 2018-2019. Sinds deze week is heel Nederland weer naar school.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Beste ouders en verzorgers, Deze keer hebben we een aantal mededelingen van uit de directie: De griepgolf in Nederland loopt op zijn einde. Tot vorige week ging het op onze

Nadere informatie

Voorlezen is leuk! Handleiding leerkracht - Groep 1-2

Voorlezen is leuk! Handleiding leerkracht - Groep 1-2 Voorlezen is leuk! Handleiding leerkracht - Groep 1-2 Colofon Cubiss Tilburg, 2007 Rode Draad\\Handleiding leerkracht\voorlezen is leuk groep 1-2 leerkr\010808 Inhoudsopgave pagina 1. Inleiding 5 2. Project

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 11 Baarn, 26 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd.

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. November 2013 Franciscusbericht Schoolregel van de maand november IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. We gaan met RESPECT met elkaar om. Van harte proficiat

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Jaargang mei 2017 nr.31

Jaargang mei 2017 nr.31 Na Pasen horen we hoe Jezus verschijnt aan zijn leerlingen. Het is alsof het leven opnieuw begint. Deze weken lezen we uit het boek Genesis, over de wording van alles wat leeft. We kijken onze ogen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 5 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief ligt de gezellige Decembermaand al weer achter ons. We zijn het schooljaar goed begonnen. Veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

t Kapelke Nieuwsbrief

t Kapelke Nieuwsbrief t Kapelke Nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 12 april nummer 7 Beste ouders, U ontvangt hierbij de 7de nieuwsbrief van dit schooljaar. Studiedag 26 mei. Op donderdag 26 mei is ere en studiemiddag gepland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

25-29 juni op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen van 8.45 uur tot uur 9 juli om uur. Vervoer Broem, tingeling.

25-29 juni op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen van 8.45 uur tot uur 9 juli om uur. Vervoer Broem, tingeling. Nieuwsbrief Datum: 26-4-2018 Nummer: 2017-2018-11 Agenda Oudercommissievergadering Belloreisje Opa en oma ochtenden Schoonmaakavond voor alle groepen 22 mei 2018 om 19.30 uur 5 juni, de indeling is als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren -

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren - Nr. 04 maandag 17 september 2018 Belangrijke data Maandag 17 september: Start kinderboekenweek Dinsdag 18 september: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Locatie Elegaststraat. Thema Nieuwbouw Donderdag 20 september:

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Liederen: Groep 3 t/m 8: Adventslied, Komt allen tezamen en Hoor de Eng len zingen d eer

Liederen: Groep 3 t/m 8: Adventslied, Komt allen tezamen en Hoor de Eng len zingen d eer Doe de lichten aan! Doe de lichten aan tegen alle duister in Zet de lichten voor het raam ga niet in het donker zitten Wees zelf een lichtpunt straal licht en interesse uit Geef het licht de ruimte tegen

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 9 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Start typecursus op 7 maart Peuterspeelzaal op school Warm aankleden in de wintermaanden Peuterochtend 18 januari Kind op maandag In deze periode (15-01-2018

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie